K-report
 

Archiv do 29.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » RTexpress » Staré archivy » Archiv do 29.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 23:05:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Siklzdenek: Jdi dos celým Jančurou. Je to gauner, ať si zůstane u těch svejch busů a nesere se do dráhy.
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 23:32:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T 679.1: Neboj, on tvrdě narazí...mě dostal už svým výrokem, že chce soupravy a ne mašinu s vagónama, jako za císaře pána...navíc nevím, RT má stát 240 SC 500 a on chce být lepší než CS a levnější než RT...no a jestli bude ziskový, tak mu doporučuji mu dát nobelovku za ekonomii (určitě to bude zpočátku dotovat z vlastní kapsy jako předtím busy, ale myslím, že RT s ČD budou daleko větší sousto na zlikvidování jakožto konkurence, že ne to nebude mít...)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 00:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

George_couser:
No, ČasuDost vyštípat z tratě dost dobře nejde, ty budou jezdit, i kdyby v Pendolínu nejel nikdo. U RTExpressu si už tak jistý nejsem, resp. záleží na tom, kdy Radim hodlá na koleje vstoupit (myšleno obrazně). Pokud si RTExpress do té doby nestačí získat dostatek spokojených a věrných zákazníků, tak bude jeho hospodaření natolik vratké, že ho klidně zničí. Kolik velkých autobusových dopravců přežilo nástup SA? Kde je dnes Tourbus (Praha - Brno), Čebus (cca 15letá historie), Český národní expres? Na jakou odpověď se zmohlo ČSAD Autobusy Plzeň nebo Capital Express (Praha - Ostrava)? Jedině ČSAD Liberec se dokázalo postavit Radimovi jeho prostředky a dnes poskytuje údajně i lepší služby než SA. Jinak jsou všichni v pr..., totiž v háji.
Úkol pro pana Šimrala, pokud chce s RTExpressem přežít, je tedy jasný - nepřipustit jakoukoliv mrzutost, která by mohla cestující naštvat a vybudovat si stálou a spokojenou klientelu, dokud je čas. Raději dát teď uklízečce plat 20 000 Kč, ale ze záchoda se půjde najíst, než pak prodělat miliony.
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 00:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: Však jo, chybami se člověk učí a RT už může tušit, co má od SA očekávat a tomu se přizpůsobit...
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 239
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 05:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žlutobus a 20 000 Kč uklízečce - pravdou je spíše min.mzda a kařdý týden jiná baba. To je jediný mzdový trend, který umožňuje držet ceny tam kde jsou. A pokud RŤák chce přežít tak jedině stejným stylem.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela by mne zajímalo, proč byly zrušeny (viz dnešní mail od tiskového mluvčího RT) novinářské promo-jízdy 30.11. z Prahy do Pardubic a 1.12. z Ostravy do Olomouce, které měly být spojeny s tiskovou konferencí?? Je sice hezké, že tyto promo-jízdy budou údajně nahrazeny tiskovkou zítra od 13:00 v zasedačce na Wilsoňáku. Ale jaksi to myslím nebude ono.
A nebo snad promo-jízdy budou, v "tajném čase" a jenom pro řádně prolustrované zástupce médií??
Pokud jízdám brání "technické důvody" (což samozřejmě nelze vyloučit) tak opravdu nešlo podobně jako v Praze uspořádat tiskovku i pro zástupce médií ze severní Moravy a Slezska třeba v Přívoze na hlavním nádru v "rudém koutku"?
Neví o tom někdo něco bližšího??
_________________________________________________
Falešné bankovky budou brzy minulostí www.bicnapadelky.ic.cz
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1176
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je demoverze toho, co se stane 9.12.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5311
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První, co mne napadá, je, že Railtrans zatím nemá vozidla a proto nemůže jezdit. Není divné, že den předem ještě "nikdo nikde" neviděl vozidla pro RTexpress a to přesto, že zdejší šotouštvo má pokryté celou střední Evropu? By je snad museli schovávat někde v tunelu a sestavovat je tam ze součástek.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: To snad nemyslíš vážně??? Mně žádný takový mail nepřišel, přestože mě na akci pozvali
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Růžový_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> U ČD budiž, ale pan Šimral má asi důvod, proč nám ty časy neřekne sám, nemyslíš?

A proč by v tom měl být rozdíl? Neutajil, má smůlu
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 12:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Hrubyv:
Bohužel myslím. Je možné, že účast v promo-vlacích lustrují, mají na to právo.
Před chvílí mi "spadla pošta", tak ten mail zde nezveřejním ani při nejlepší vůli, ale čestně prohlašuji, že nešlo o "vlčí mlhu" a po fetu taky nejsem, a že jsem to opravdu dostal!!! :-))
Dispi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen bych poopravil George_couser Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 23:32:55

Sc za určitých podmínek bude stát i 225 Kč
Nerušte Masaryčku
...www.masn.wz.cz...
Dispi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No asi nedostal ty nulkové Bobiny co měly ty promo jízdy táhnout.
Nerušte Masaryčku
...www.masn.wz.cz...
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: No ještě počkám. Ale udivuje mě, že mi nedali vědět, i když jsme si ještě před pár dny normálně mailovali... Díky.
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:14:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte co by mne zajímalo? Dostal jste ten mail ohledně zrušení promo-jízd ještě někdo? A nebo budu obviněn ze "šíření poplašné zprávy"??
P.S. Pane kolego Chocholoušku buďte prosím v klidu, díky! :-)
__________________________________________________
A mimochodem, dnes ve 24:00 končí soutěž co je to "kuřenka"!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5419
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ZŠ: Ano, dnes mi přišel taky
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:31:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek:Žádné šíření poplašné zpávy.Na Želpage se to objevilo taky.
George_couser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dispi: Ty jsi puntičkář, ale když už, tak 226 . Tu jde o to, že základní sazba pro 2. třídu je 240 a 500, od čehož se odvíjí třeba i to, kolik danému dopravci doplatí stát na cestujícího, jedoucího na žákovský průkaz.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že by RTEx = Český sen?
A kam že to chcete ?
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 13:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A toto pro změnu na http://www.railpage.net/modules/news/
Allegro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 14:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad T 679.1 (úterý, 28. listopadu 2006 - 23:05:02)

Pane "T 679.1", svým stylem vyjadřování mi přijdete jako modrogumní hulvát, nemluvě o tom, že Váš výrok je žalovatelný. Běžte si nactiutrhat/pomlouvat někam jinam nebo se začněte chovat slušně.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 15:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek: ok, právě mi to přišlo mailem. Sorry za plašení
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Java
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 18:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak toto je první fiasko RTE, jaké přijdou další?
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 19:55:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je první fiasko RTE...To je demoverze toho, co se stane

Ať žije lidská zlomyslnost. Aneb jak jednoduché je si do někoho anonymně kopnout. Hodně to vypovídá o pisatelích.

(tentokráte bez šmajlíků)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:08:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad chocholoušek: vyjimečně s vámi souhlasím.
čd mělo již tolik fiasek,že by se to nedalo ani spočítat....ale tam to všechno ututlá a otočí velkohubec Ondrůj
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5423
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J8 se tady musím Ondrůje trošku zastat. Jak byste se na jeho místě vyjadřovali vy? Podělali jsme, co se dalo, snad nám to stát zaplatí? Asi ne. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od toho je snad placen.
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:20:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chocholoušek: copak ,copak pane doktore lidských duševních anomálii....,nějak jste nám zvážněl....
Hans_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:24:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se tyce toho anonymniho kopani, myslim ze do CD se tu anonymne kope mnohem casteji a nepamatuju si, ze by se nad tim nekdo pohorsoval :-)
Ono chtit provozovat denne x paru vlaku mezi Prahou a Ostravou a jeste 10 dni predtim nebyt schopny sestavit ani jednu predvadeci soupravu na slibenou ukazku, to je opravdu docela smutne.
CD samozrejme konkurenci potrebuji jako sul a kez by tato vysla...
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:26:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prezentace RT Expresu:
"Mátlatli hijál šuajrá` strákong".
Co jiného k tomu dodat?
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 20:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To že nevyšla předváděcí jízda, z toho bych tragéii nedělal (o senzaci se jistě dostatečně postarají ne-pozvaní novináři), ale co mne znepokojuje je fakt, že je necelých čtrnáct dní do spuštění provozu a v ČR nikdo ještě neviděl soupravy.
To je nebudou ani testovat? Nebo si půjčí vozy B255 a podobé od ČD ??
Ale něco se podařilo, začal jsem být strašně zvědavý na zprávy z tiskovky a internetovou prezentaci...
Ale doufám že vyjedou, těším se na svezení...
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo ví synci, možná, že "již zítra" budeme moci na fungl novém webu RTE se ve specielní rubrice "napište řediteli" dotázat pana "nejvyššího RT železničáře" (při vší úctě) co se přihodilo, že "vlak celý zdarma, s vagony co pamatují Adenaura, a s bobinkou na čele...", neuháněl vesele??
/použita citace jednoho z přispěvatelů do soutěže o slogan-rýmovačku k výjezdu RTE/.
______________________________________________
Jak poznat pravou bankovku od falešné? Snadno! www.bicnapadelky.ic.cz
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2988
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není divné, že den předem ještě "nikdo nikde" neviděl vozidla pro RTexpress a to přesto, že zdejší šotouštvo má pokryté celou střední Evropu?

Každý ví, časy se mění...
Ty doby, kdy každé nové vozidlo bylo ohlášeno čtyři roky předem, krátce na to se objevily první vizualizace, po čase detailní technický popis a rok před vyjetím už měl každý šotouš hromadu jeho fotek, jsou ty tam...
Šotouši si budou muset uvědomit, že K-R není pupkem světa a to ani železničního, takže některé věci se dozvědí, až se doopravdy stanou, a to bez ohledu na to, kolik jich bude číhat u Bezpráví, Lichkova, či Dolních Louček.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2989
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono chtit provozovat denne x paru vlaku mezi Prahou a Ostravou a jeste 10 dni predtim nebyt schopny sestavit ani jednu predvadeci soupravu na slibenou ukazku, to je opravdu docela smutne.

Jsi insider z RT?
Pokud ne, a informace máš pouze z (veřejných) šotozdrojů, pak takovéto hodnocení je poněkud nepřesné.
To, že RT dnes informoval, že zítra neuskuteční předváděcí jízdy, nikterak neimplikuje, že se startem příštího JŘ nebude mít s čím jezdit.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2012
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to přesto, že zdejší šotouštvo má pokryté celou střední Evropu?



Obávám se, že průměrný tuzemský exemplář šotouše nemá šnaci zachytit info, že někde za plotem v sousední zemi cosi stojí. Ono taky v cizině se tolik věcí neprokecá.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:31:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ať žije lidská zlomyslnost. Aneb jak jednoduché je si do někoho anonymně kopnout

S tímto názorem se s Vámi plně ztotožňuji ...
Postavit se totiž v naší malé kotlince molochovi,se v současné době ještě jen tak neodpouští ...
Proč mám takový divný pocit,že tomu NEkonání někdo dost napomohl .. nebo že bych se mýlila ..??
A že nejsou vozy v kotlince ještě neznamená,že nejsou někde u sósedů .. tam se asi tolik o vnitřních firemních věcech nemluví ...

Co si o tom myslíte Vy ostatní zdejší diskutující ..



(Příspěvek byl editován uživatelem Láďa.)
ICQ 237-113-861
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5431
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle zprávy kamaráda dnes projelo přes Olomouc nějaké šestikolo, tmavě modré barvy s oranžovým pruhem. Že by?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa : Nechci spekulovat. Myslím si, že to bude na tiskovce vysvětleno. Ale jestli se povede fakt nějaká skrytá zákopová válka je to smutné...
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:44:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: Ten pocit mám velmi silný (a nestalo by se to poprvé).
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3574
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 21:54:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: řekl bych, že klacků bylo v tomto případě pod nohy naházeno víc než dost. Kdyby se s podobnou "vstřícností" setkalo Pendolíno, kdo ví, zda by teď vůbec jezdilo aspoň na okruhu...

Že se zítra někoná nějaká předváděčka?? A co...?! Brečí akorát pár "utrass", co nebudou mít extra fotky a pár novinářů si nenacpe pupky chlebíčky... Do novin si pak stejně napíšou co chtějí, jen aby měli senzaci. Tak ji mají. Jen doufám, že jim s novým GVD sklapne čelist... Já věřím tomu, že PŠ moc dobře ví, co a proč dělá...
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:02:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Allegro: A za co prosím Vás? Hoďte se do klidu. Do můžu poslat každého, klidně i Vás. Takže klídek.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Jena:
Taky mám ten pocit, (a dokonce osobní zkušenost), že PŠ moc dobře ví co a proč dělá...!!
Proto - "Šimral na Hrad...!!"
__________________________________________________
Vy ještě nevíte jak se bránit padělkům bankovek?
www.bicnapadelky.ic.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5432
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:05:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi nešlo o , ale o to slovo na G, které už by v krajním případě žalovatelné bylo
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2990
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Tuším, že něco takového jde do Polska.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jena
Já doufám a věřím,že VÍ .. a ten "krunýř" nakonec prolomí ...


ICQ 237-113-861
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5433
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Ď
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:27:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobyk: To je úplnej nesmysl, ale mně je to koneckonců úplně jedno co si myslí nějakej přítel žluťásků. spíš je mi divný, že Jančuru nikdo nepopotahuje za dumpingový ceny, ale to bych asi chtěl moc.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:32:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek
Zas to s tím "velebením" moc nepřehánějte ...
Také jsem měla to potěšení tohoto "pána" poznat osobně,ale takto bych jeho schopnosti či um nešířila ...

P.S. Takto podané to vypadá trošku jízlivě,bych řekla ...


ICQ 237-113-861
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:38:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Láďa č.181:
Tomu "NEkonání" dost napomohly zcela nepochybně následující zákeřné faktory:
1. České dráhy,
2. České dráhy,
3. České dráhy,
4. Všechny pochybovačné, ironické a sarkastické diskusní příspěvky z tohoto diskusního fóra.

V tomto duchu očekávám průběh zítřejší tiskovky, pokud ještě vůbec nějaká bude.

Ad Siklzdenek a Láďa 183:
Já zase tipuju, že postupně zjišťuje, co ještě všechno neví, nebo že prakticky neví vůbec nic.
Víra a naděje v Zázrak ještě žádný vlak nerozpohybovala.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcx:
pravdou je spíše min.mzda a kařdý týden jiná baba
Však já vím, jak to chodí... Otázka kalkulace výsledné ceny je samozřejmě až na 1. místě. Ono to pendolínem zas není tak drahé pro lidi, kteří mají slevu u ČD, firemní zákazníci taky cenu moc neřeší ... No uvidíme.

Nekonání předváděcí jízdy je každopádně důvodem pro řadu otázek. Ano, soupravy mohou stát v zahraničí za plotem a přijet do svých výchozích stanic přes noc až na zahájení provozu, ale ... - zeptám se: je to obvyklý postup? Ovšem třeba je to v zákulisí opravdu velmi drsné.
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.91.196
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 22:58:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak Vy, ale já jsem P. Šimrala už nějaký ten vlak rozpohybovat viděl (včetně trasy Praha - Ostrava). A nemyslím tím to, že "seděl za kniplem". Zatím co o Vás nevím ani to, jestli Vám někdo k rozpohybování vlaku půalespoň červený praporek (o plácačce už pochybuju dost vážně).
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad T 679.1 : Založ si svoji diskusi o a neopruzuj tady.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2993
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to obvyklý postup

Co je to "obvyklý postup"?!
A to zejm. v neobvyklé situaci vstupu první přímé seriózní konkurence na (patrně) nejlukrativnější trasu.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.91.196
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:06:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oprava:
Nevím jak Vy, ale já jsem P. Šimrala už nějaký ten vlak rozpohybovat viděl (včetně trasy Praha - Ostrava). A nemyslím tím to, že "seděl za kniplem". Zatímco o Vás nevím ani to, jestli Vám někdo k rozpohybování vlaku svěřil alespoň červený praporek (o plácačce už pochybuju dost vážně).
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:12:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mallard: Od kdy mi tykáte nádhero. Husy jsme spolu nepásli.
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:17:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad K1 800: Připadá mi, že sem všichni chodí jen pro to aby se opřeli o České Dráhy.To je fakt hustý, jakoby byli soukroníci něco extra. A ten 4. bod to je snad vtip, ne? Už vidím jak p. Šimral ruší promo jízdu kvůli diskutujícím šotoušům
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:21:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak k vozům: nejsou tak daleko, aby nedojely přes noc. Aneb: co je to nějakých 332 / 564 / 738 km od Prahy.
Za obvyklý postup předpokládám, že vozy přijedou připravené, třeba proto, aby v Čechách nemusela roky před zahájením provozu kolem nich běhat ochranka. S tím v zahraničí nebývají takové problémy jako u nás.
Ale o tom to nebude.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PŠ: Mám to chápat tak, že se zítra přece jen pojede?
ICQ 311-297-744
T 679.1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.27.169
Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:41:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Petr Šimral: Holt českej národ je národ zlodějů a vandalů. Co není zabetonované a z nerozbitného materiálu buď ukradne nebo alespoň zničí.
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 23:45:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RT expresy bohužel nevyjedou
standart není to co standard

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace