K-report
 

Archiv do 27.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » RTexpress » Staré archivy » Archiv do 27.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 175
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:30:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já myslím,že tuto debatu nemá cenu více již rozebírati .. nakonec je to naše zbytečná starost a Petr /firma/ se s tím už nějak popere ...
P.S. Někde v "kopřivách" to zcela jistě nebude ...


ICQ 237-113-861
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby touto debatou neproudily "zbytečné" starosti tak by zde nebylo o čem debatit.
Jinak vzhledem k tomu, že RŤák se prezentuje, řekněme v pojmech leteckých společností - jako nízko nákladová společnost, jistě nebude vyhazovat prachy za teplá stání v boudičkách a platit zaměstnace za noční zbytečnou práci. Koneckonců vagónkům na mrazu nic nechybí, spíše bude potřebovat likvidační rotu majora Ticháčka pro úklid celodenních zbytků po přepravě substrátu a jistě substrát za celý den vybabře vodu na WC, tož to bude třeba od někud doládovat. Hůře bude když substrát něco na vagónkách domrví (no někdy se vagónky potento bez přispění substrátu - přeci jen mají své lepší roky za sebou) - asi bude třeba někde ubytovat alespoň jeden, dva záložní vozy.
Manik_Banik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.248.182
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 22:56:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se tady prokousal těma zprávama. Mě teda spíš zarazilo to, že nikde zatím není žádná souprava. To je dost zvláštní ne? Pak tady padly nějaký dohady nad mašinama. Snílkům o Bobinách nevěřím. Ne proto, že by to snad nezvládly, ale proto, že se takový štěstí fotičům prostě stát nemůže.

Apropo i cestující jsou dost ve varu. Ve středu jsem jel přes Ostravu a tam se o tom bavilo dost lidí.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:12:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně temperace přes zimu bude nezbytná a voda samozřejmě také,ale toto vše se "ošetří" nějakou tou smlouvičkou ...
Jinak je skoro samozřejmé,že se o RT mluví,je to něco nového,v našich končinách ještě nevyzkoušeného,a proto je tento "produkt" tzv. na pořadu dnešních dní a "spekuluje" se vesele ...
Nebojte už se dočkáme,už za 6 dní se to rozlouskne a nastane snad konec spekulacím a dohadům .. i když asi né všem asi .. obecenstvo je třeba držet v mírném napětí,aby bylo stále ve střehu ...
A všichni musíte uznat,že doposud se to daří dóst dobře .. co říkáte ..??
Ani ti největší nedočkafci ještě nic nevyšpiónovali,tedy nic podstatného .. a to je /některé/ dohání doslova k nepříčetnosti ...

ICQ 237-113-861
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 477
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevěděl jsem že ta točna je tak krátka. Představoval jsem si to tak že jeden zaměstnanec by tu soupravu rozposunoval. Zapoměl jsem napsat že mě to připadne poněkud krkolomné a časově náročné.

Jak mě znáte tak víte že razím jednu zásadu. Ta zásada zní: Vše jde dokázat, stačí jen najít tu správnou cestu. Akorát je otázka zda se tou cestou vydat či nikoliv.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne se libi, jak nejvetsi starosti tykajici se konkretnich detailu u RTExpress maji nekteri zamestnanci CD (soudim tak podle celkem dobre znalosti vseho okolo). Tim, jak se ale snazite RTE shodit, davate najevo, ze mate strach :o) To, ze RTE zatim nijak nepropaguje svou novou sluzbu, ja osobne nevnimam jako problem - staci, kdyz si vzpomenu na ten lonsky humbuk kolem Pendolin, a jak to nakonec dopadlo...myslim, ze je to dokonale odstrasujici priklad. Parkrat jsem od zeleznicaru slysel, ze Pendolinu nakonec ta negativni reklama, kdy nejezdilo, pomohla, ale s tim ja nesouhlasim - ve svem okoli hodne casto slysivam vety jako Pendolino? Dyt to stejne nikam nedojede. Je to krap apod. I kdyz vim, ze to neni az tak pravda a na Pendolino je ted uz skoro vzdy spoleh, ale ty lidi, ktere to melo puvodne presvedcit, uz ted oslovi spise RTE nez CD s Pendolinem.
Myslim, ze pan Simral si muze mnout ruce - CD svym chovanim (velkohube tiskove zpravy) vlastne delaji reklamu RTE uplne zadarmo :o) Ze RTE neni konkurence, protoze Pendolino je bezkonkurencni? :o) Tomu snad nemuze verit ani pan Ondruj ani management CD... pokud ma pan Simral aspon trochu slusne vagony (tzn. ciste ne supermoderni) a nejakou lokomotivu (klidne 140) ma temer vyhrano a ted se tu u te diskuze muze dobre bavit, zatimco vedeni CD ma nocni muru. I kdyz to vlastne kecam, CD snad ani zkrachovat nemuze, takze to moc neresi - v tom je asi nejvetsi rozdil mezi CD a RTE. Paradoxne i toto muze byt pro RTE vyhoda - ma daleko vetsi motivaci uspet, ukazat, ze to jde i jinak - no - sam jsem zvedav.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 00:12:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mne se libi, jak nejvetsi starosti tykajici se konkretnich detailu u RTExpress maji nekteri zamestnanci CD (soudim tak podle celkem dobre znalosti vseho okolo --------------------------------------------------------------------

Já bych na to reagovala slovy:JAK KTEŘÍ,rozsah "osipek" se odvíjí od výše funkce dotyčného ...

Já,ač také zaměstnanec,žádné nemám a proč taky,na nás dole to nepůsobí,stejně ta "konkurence" jednou musela dřív nebo později přijít ...


ICQ 237-113-861
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 00:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslim, ze pan Simral si muze mnout ruce

Podle mého názoru situace dospěla do stadia, kdy očekávání od RTExpressu rostou nade všechny meze. Všichni čekají čisté, pohodlné, včas jedoucí soupravy, železniční šotouši pak lokomotivu řady 140 v čele. Dovedete si představit to zklamání, když v čele nepojede řada 140, když přeci jenom ve 2. třídě nebude cesta příliš pohodlná, uklízečka nebude vždy důsledná event. nebude chodit i za jízdy? A z druhé strany se budou tlačit ČD, když po eLišce se dočkáme nějakého jiného eZvířete s opravdu zajímavými podmínkami pro každého, protože si nemohou dovolit krach Pendolín?

Z tohoto hlediska mi dlouhé mlčení připadá tak trochu kontraproduktivní. Pak se tady objeví spekulace a užívání nějakého depa ČD Rail Transem v podstatě zdarma a p. Šimral musí v duchu informační uzavřenosti odpovědět nicneříkajícím smajlíkem. Co si z toho má nezasvěcený čtenář odnést?
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 00:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: No a když vás přece jen převálcuje, tak se zařídíte podle hesla "Když se s tím nedá bojovat, spojím se s tím" a stanete se zaměstnancem RT, že ano?

(Příspěvek byl editován uživatelem peno.)
Kuřáci kteří nevědí co je slušnost jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 01:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno: no myslim, že druh zaměstnanců jako je Láďa spíš zamíří (bude zamířen) k SŽDC, než k Railtransu. :-)

Mcx: i když pražský žabák ještě na východ nedoskákal
naopak, pražský žabák z Bohumína kdysi přiskákal.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 01:16:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dal jsem si taky interfernetu, abych roztopil pec jako K1 800 . A už je mi to jasné. ČD a RT úzce spolupracují, bo je to vzájemně výhodné. Pinďu je třeba decentně stáhnout z Ostravy, aby mohl jezdit tam, kde má. No a ČD po něm potřebují zaplácnout nějak díru, tak pomůžou "konkurenci". A konkurenci potřebují i politici, aby bylo vidět, jak to tady žije. Nakonec, plán spolupráce byl odpočátku jasný, ČD dávno tvrdily, že RT pro ně žádnou konkurenci nepředstavuje
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.165.229
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 01:18:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa: "V této aglomeraci se souprava musí na noc uklidit,sami dobře víte,že jinak by ji ráno asi těžko někdo poznal ..."

Myslím že trochu přeháníte. Ostrava je sice drsné město, ale v Praze by neuklizené soupravy dopadly hůř.
Bručoun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.165.229
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 01:24:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls:

Ať žije interfernet.
Český pivo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.4.170
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 02:32:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak živá diskuze se nenajde jen tak někde...

Bulvár je tomu krátký - nechce z tohodle někdo vydat knihu - to by bylo něco pro tyto "elektronický šotouše" ... - pardón, autorský zákon jsem pozapoměl. Tak asi nic nebude...
Chocholoušek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 05:44:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

situace dospěla do stadia, kdy očekávání od RTExpressu rostou nade všechny meze

Tak se přiznejte. Že jste měl(a) předčasný šotoorgasmus ?
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 08:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad poručík_Pihrt: Představoval jsem si to tak že jeden zaměstnanec by tu soupravu rozposunoval Jak jeden člověk - tož asi animální posun??
Samozřejmě, že jediné možné je strčit to někam na kolej v kupě, na kabelu a nechat tam jednoho pikolíka jako "dozor", no a pak ještě ta "rota majora Ticháčka", protože jak tim proletí banda baníkovců cestou do Práglu a z Práglu na Spartu tož budou třeba asi roty dvě a jedna záložní souprava.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 08:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chocholoušku, a dá se to léčit ?

Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 09:01:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Padla zde otázka, jak dostat soupravu od RT expresu do rotundy. Protože jsem nevěděl jak je ta točna malá tak jsem o animalním posunu vůbec neuvažoval. Postup který jsem uvažoval byl tento. Souprava je přistavena na kolej k točně. Malá lokomotiva by přestočnu přestavila vozy na jednotlivé paprsky. Jelikož průměr točny je na tuto manipulaci příliš maly tak tato úvaha je bezpředmětná.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 09:30:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karloslt: no uz aby to bylo - tenhle paskvil, kdy Dopravce ma zaroven pod palcem rizeni provozu, je tragedie. Je vubec sance se dockat zmeny?
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 09:33:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když už fabulujeme o posunu přes točnu, koneckonců do zdejších bajek o bájném Pegasu to dobře zapadá,
Jeden zaměstnanec to nezvládne - minimálně "pilot" na manipulovadle a jeden s praporkem, točna se bude točit jak na obrtlíku vždy koldokola já to odhaduji tak na dobrou půhodinku, než tu soupravu někdo dostane k točně hodinka a to již pomíjím detaily o potřebě další lokomotivy nezávislé trakce...., a opět ten stejný cirkus ráno zpět s potřebnou rezervou pro přistavení soupravy, takže při pobytu 8 hodin mi zůstane cca 4 hodiny pobytu v boudičce - což je tak dobré na ......!
Pokud je nutné aby RŤák do týdne zkrachoval tak tudy cesta určitě vede :-)))
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad zastávka "Podle mého názoru situace dospěla do stadia, kdy očekávání od RTExpressu rostou nade všechny meze."
Nevim, jak u ostatnich, ale u me se neda rict, ze bych mel velka ocekavani. Jsem na RTE spise hodne zvedavy, protoze muze rozcerit dopusud celkem klidne hladiny, to jestli to tak opravdu bude, nevim. Ale podle reakci CD a nekterych lidi tady bych rekl, ze se to doposud dari.
Dovedete si představit to zklamání, když v čele nepojede řada 140 no - ja bych rekl, ze vetsina lidi by uvitala neco jineho nez prave 140, ktera by byla spise nouzovym resenim - navic kdovi, jestli vubec pan Simral s radou 140 pocita - zatim jsou to spekulace na ruznych diskuzich.
Z tohoto hlediska mi dlouhé mlčení připadá tak trochu kontraproduktivní. Pak se tady objeví spekulace a užívání nějakého depa ČD Rail Transem v podstatě zdarma a p. Šimral musí v duchu informační uzavřenosti odpovědět nicneříkajícím smajlíkem. Myslite, ze normalniho cestujiciho zajima nejake depo? To jenom spis par lidi zde. Bezneho cestujiciho zajima hlavne cena - tu zna, rychlost - jizdni rad k dispozici ma, komfort - uvidi se, spolehlivost (dodrzovani deklarovane jizdni doby, schopnost vubec dojet - viz pocatky pendolin) - uvidi se. Dle meho jsou ty nejdulezitejsi informace znamy, zbytek ukaze cas. Uz dlouho dopredu bylo avizovano, ze s cim se bude jezdit, se vsichni dozvi 30.11. To je podle me dostatecne dopredu.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdyz uz jsme u toho interfernetu - neni nic lepsiho, nez si trosku prihnout hned zkraje dne Ja to vidim tak, ze RTE nepotahne ani 140, ani 189, ani treba 350. Je mi to uplne jasne - pan Simral si od CD totiz pronajal nektera pendolina - sice bylo avizovano sest vozu, ale pokud nebudeme pocitat bistro v pendolinu jako plnohodnotny vuz, pekne to vychazi
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeji panu Šimralovi a jeho partě, aby se v Praze, v Pardubicích, v Olomouci a v Ostravě, při odjezdu RT expresů pokud možno co nejčastěji ozývalo následující hlášení:
http://www.mikrovox.cz/stahni/wav/vyprodan.wav

___________________________________________________
Konec padělků bankovek v ČR www.bicnapadelky.ic.cz
Vy jste šéf, udělejte si to jak chcete... :-)
Poručík_pihrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcx. To my nemusíte vysvětlovat že by se jednalo o pakárnu. To je ta nalezená cesta po které nemá smysl jít protože by to byla neefektivní pakárna.
Vše jde dokázat , stačí najít cestu.
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:57:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pepe83: je třeba se na to podivat takto - bájného Pegase zde vzývá lid šotoušsko ajznbońácký, normální cestující zde zabloudí pouze v době nejvyšší noční nouze. Tedy jak jste napsal + bych přidal návaznost další veřejné dopravy a uznávání a výhodnost či nevýhodnost kombinovaných cestovních dokladů.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 10:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ

Pro vážené a ctěné "RT - šotoušstvo" vyhlašuji pro ukrácení čekání na chvíli než nám "to" vyjede následující soutěž:
Soutěžní otázka zní - co je to "Kuřenka"?

a) výraz z hantýrky pracovníků Drůbežáren pro místo prvního pobytu čerstvě vylíhnutých kuřat
b) lidový výraz pro prodejny grilovaných kuřat vyskytující se zejména v okolí Karlových Varů a Sokolova
c) pracovní označení chovné slepice nahrazující elektrické líhně při výpadcích elektřiny
d) ani za a), ani za b), ani za c), je to ......!

Správnou odpověď najdete v této rubrice v pátek 1.12. večer. Z účasti v této soutěži jsou vyloučeni pracovníci firmy Railtrans s.r.o. včetně šéfa nejvyššího! :-))
Ze správných odpovědí bude vylosován jeden "RT-šotouš", který bude osloven mailem nebo soukromou zprávou a pokud svěří poštovní adresu, obdrží tužkový detektor padělků bankovek EURO QUICK TESTER viz www.bicnapadelky.ic.cz
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 11-2005
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 11:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřenka...Já už jsem to někde nedávno slyšel...

Jenže nevím kde a v jaké souvislosti.
ICQ 311-297-744
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 11:14:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kuřenka nevím. Zato vím docela přesně, co je kuřinec!
Pavel_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 11:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

30. 11. a 1. 12. se uskuteční předváděcí jízda mezi Prahou a Pardubicemi resp. mezi Ostravou a Olomoucí.
Viz http://www.railtrans.cz/tiskovka/
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to vím a nepovím. V tom odkazu je pěkná baba,stojí za shlédnutí

(Příspěvek byl editován uživatelem Desiro.)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek
Já to vím .. Ale výhry se předem dobrovolně vzdávám,jelikož nebudu vyzrazovat "státní tajemství" ...
Peno
No kdyby jste zařídil koupi nějaké té žst. touto firmou,tak bych možná do konkurzu šla .. jinak těžko,mojí funkce tam totiž není třeba ...

P.S. Snad jedině vařit kafí,ale to by nebylo nic pro mě zas ...


ICQ 237-113-861
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:47:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlček :Napětí stoupá do šílených výšek,už vidím ty davy šotoušů číhajících u trati.Tohle se RT fakt povedlo
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27714
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 12:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nejspíš jen tuším :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Stanin84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 15:27:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda tahle diskuze mě fakt baví . I když se mě RT moc netýká (sice jsem z Pardubic, ale moje cesta vede do Brna). Na soupravu RT expressu jsem zvědavý. Podle mě to ta 140 potáhne, když 189 ještě není schválená. Nějak se to do té OVY dostat musí :o)
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 15:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a jsme u toho. Kde má malodopravce technické zázemí? A má vůbec smysl, aby měl?

Nakonec to bude jako s "privatizací" dodavetelů elektřiny, plynu a podobných aktivit. V jedné společné pokladně si vyberete společnost, se kterou pojedete, a její lístek si koupíte. A pak se v jednom vlaku sejdou cestující třeba deseti různých společností a jeden společný průvočí je bude kontrolovat a případně kasírovat.

Podobně jako si lze v jedněch drátech vybrat elektřinu od toho pravého dodavatele
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1158
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 15:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak bude novému soukromému dopravci úplně stačit, když si nechá natisknout své bločky na jízdenky. Ani mašinky a vagonky nemusí řešit. Jenom s ČD smlouvičku o velkoodběru kapacity jejich souprav ...
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na drehscheibe-online.de jsem objevil zajimavou fotku:
 
vsimnete si tech vozu v pozadi. Jsou to ty EuroExpress vozy, o kterych se tady nedavno diskutovalo jako o moznych vozech pro RT.
Je to focene v Linz am Rhein - asi 30km jizne od Bonnu (neplest s Linzem v Rakousku!)
http://maps.google.com/maps?ll=50.565833,7.280833&spn=0.05,0.05&q=50.565833,7.280833

Pokud to jsou opravdu ty vozy pro RTE, tak co delaji na druhem konci Nemecka?
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 9-2006


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud to jsou opravdu ty vozy pro RTE, tak co delaji na druhem konci Nemecka?

přece čekají na svůj okamžik!
Zvítězit, nebo zhebnout!
Iiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 17:50:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uniplus: A kdo a s čím bude jezdit ony IC, které už jsou v JŘ?
Kuřenka: Google nabízí mnoho vysvětlení, nejvíc se mi líbí "Sýdřeň koprsa s vidamýžděm"
Co to má společného s RT expresem netuším.
anionaniona
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.0.48
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:15:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

měl jsi stejný nápad jako já a myslím, že nejsme jediní, Google je mocný! Některé asociace jsou opravdu pěkné. Jen tu není Road car creep, zkráceně RC creep
anionaniona
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.0.48
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 18:25:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo a když už jsi zabrousil do těch asociací, tak kuřenka by mohla býti místenka do kuřáckého vozňa, ale to už vlastně není asociace
Mcx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 2-2006
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 21:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Comar: to jsou asi bývalé vozy TEE z 60. let, ale houfně jsou po Evropě provozovány tyto bývalé vozy DB z 60. let - např Bm235 zde Euro Express:
 
takto vypadaly původně:
 
takto dojezdily u DB:
 
takhle vypadaly uvnitř:
 
a takhle jeden dopadl u Euro Express:
 
a třeba takto je vyšperkovali u NS:
 
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 224
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 21:26:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě docela baví, že tahle debata vznikla na základě jedné opravené a nalakované bobiny... To sama těžko zvládne.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 21:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Registrace na tiskovku: Jenom tak ze zvědavosti jsem stiskl tlačítko odeslat aniž jsem cokoliv vyplňoval a k mému obrovskému údivu mi to vrátilo že "Vaše registrace proběhla úspěšně". Zdrojový kód vrácené stránky však byl neméně zajímavý, obsahoval přímo SQL dotaz: insert into `tiskovka` (`jmeno`, `medium`, `e_mail`, `osob`, `kde`)
VALUES
('', '', '', '', 'ostrava').

Chtěl bych se tímto také P.Š. omluvit za jeden prázdný záznam v databázi, tedy pokud tam byl vůbec vložen.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 11:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě docela baví, že tahle debata vznikla na základě jedné opravené a nalakované bobiny....

Však to na šotouše spolu s bleskovým brejlovcem působí jak rudý hadr na býka. Ale tahle bobina asi trhla šotorekord
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 12:11:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za 4 dny bude jasno.
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ - POZOR SOUTĚŽ

Pro vážené a ctěné "RT - šotoušstvo" vyhlašuji pro ukrácení čekání na chvíli než nám "to" vyjede následující soutěž:
Soutěžní otázka zní - co je to "Kuřenka"?

a) výraz z hantýrky pracovníků Drůbežáren pro místo prvního pobytu čerstvě vylíhnutých kuřat
b) lidový výraz pro prodejny grilovaných kuřat vyskytující se zejména v okolí Karlových Varů a Sokolova
c) pracovní označení chovné slepice nahrazující elektrické líhně při výpadcích elektřiny
d) ani za a), ani za b), ani za c), je to ......!

Správnou odpověď najdete v této rubrice v pátek 1.12. večer. Z účasti v této soutěži jsou vyloučeni pracovníci firmy Railtrans s.r.o. včetně šéfa nejvyššího! :-))
Ze správných odpovědí bude vylosován jeden "RT-šotouš", který bude osloven mailem nebo soukromou zprávou a pokud svěří poštovní adresu, obdrží tužkový detektor padělků bankovek EURO QUICK TESTER viz www.bicnapadelky.ic.cz
Uzávěrka soutěže co je to "Kuřenka" je ve středu 29.11. ve 24:00
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak já povídám b)

K těm vozům výše na obrázcích, nejsou to ty, co běžně jezdí na vlacích Praha-Plzeň-München?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Siklzdenek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 18:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je tu další soutěž pro RT-šotouše, šotoušky a pokud existují tak i šotouščata, aby nám společně to čekání na výjezd nejočekávanějšího vlaku, od dob kdy Jan Perner dovedl svůj stroj do Prahy, lépe utíkalo!
Pokuste se vymyslet reklamní slogan, či chcete-li "rýmovačku" k výjezdu prvního RT expresu.
Jako motivaci uvádím něco co jsem jen tak narychlo stvořil:

Kdo počítat není líný, rozloučí se s Pendolíny,
nadešel čas velké změny, cestovat za lepší ceny!
Kvalitně a bez stresu, pouze v RT - expressu!


Podotýkám, že jsem šotouš a s firmou RT nemám nic společného, snad jen to, že, se stanu jejím "substrátem". Pan PŠ z RT byl o této "soutěži" informován, a dotázán, zda by se nechtěl stát "čestným předsedou poroty", zatím se nevyjádřil, což je pochopitelné, asi neví v těchto dnech kam dřív skočit. Pokud tak učiní dodatečně, bude soutěžící šotoušstvo informováno!
V každém případě, ale nejlepší rýmovačka, či chcete-li reklamní text, bude i tentokrát oceněn tužkovým detektorem padělků bankovek EURO QUICK TESTER viz www.bicnapadelky.ic.cz
A pozor - tato soutěž končí 9. prosince ve 12:00 a výsledek bude zde zveřejněn v tentýž den večer!
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 19:18:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Siklzdenek:
Kam se hrabu se svým Kristallkuglem.rt !!! Po tokovémto plamenném trojverší se cítím jako čerstvě rozšlápnutý mravenec ...
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 19:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Siklzdenek : ...Podotýkám, že jsem šotouš a s firmou RT nemám nic společného, snad jen to, že, se stanu jejím "substrátem"...

Tak to si moc nezašotoušíš.Úsek Stověžatá-Ocelové srdce toho moc nenabízí.
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 7-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 19:54:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to bys mě urazil. Co Bezpráví tywe? Už se těším :-)
Jáchym_a_stroj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 21:15:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám jednu rýmovačku, která mě právě napadla:

Vadí Ti na ČD špína a drahota Pendolína ?
Na RT ex mysli hned, budou tu co nevidět.!

Vozy čisté, jen tiše bzučí,
za kvalitu Šimral a Stift ručí.

V jednom v klidu pracovat, nebo s dětmi cestovat.
V jiném kouřit, v druhém spát a v dalším hlad udolat.


Z Prahy do Ostravy za 3 hodˇky 20
Proč u ČD nervy ztrácet.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1169
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 22:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo s tímhle začal, se mi zdá že Majakovský...
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 23:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, kult RT Expressu roste, nyní jsme ve fázi oslavných básní. Co přijde potom? Trest 10 let nepřetržité jízdy v Pendolínu pro každého, kdo nebude mít nad počítačem vyvěšen obrázek RT Expressu? Jak říkám, očekávání jsou dost veliká na to že na naše koleje míří nejspíš vozy ze 60. let v čele s lokomotivou z 50. let... To napětí je prostě děsivé.

Ale myslím si, že ČasuDost ještě neřekly poslední slovo. Ony nemusí hledět na hospodářské ukazatele, podle mě se těsně před novým jízdním řádem dočkáme z jejich strany nějakého tarifního překvapení. Pokud tedy není zájem Pendolína na trase Praha - Ostrava znemožnit a nasadit na mezinárodní linky.

Pan PŠ z RT byl o této "soutěži" informován

Pane Siklzdenku, má se tomu rozumět tak, že jste mu poslal e-mail o svém záměru zde tuto "soutěž" vyhlásit, na který nemáte žádnou odpověď?
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 23:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doufám, že mě PŠ ani nikdo jiný nezastřelí, když řeknu, že ten "novinářský" vlak bude z Holešovic odjíždět v 11:50 a zpět přijíždět v 16:08. V případě Ostravy to bude odj. taktéž 11:50 a příj. 16:50.
ICQ 311-297-744
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 00:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jenom 3 dny.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 00:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pes38: nevím, kde jste to vzal, ale nemáte pravdu.
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 00:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRUČNÝ ČASOVÝ HARMONOGRAM TISKOVÝCH KONFERENCÍ
30.11. A 1.12.2006

Harmonogram - Praha

11:30 Nástup do vlaku RTexpress v Praze – Holešovicích
11:50 Odjezd
13:11 Příjezd do Pardubic
13:30 – 14:35 Zahájení tiskové konference
15:03 Odjezd z Pardubic
16:08 Příjezd do Prahy – Holešovic

Harmonogram - Ostrava

11:30 Nástup do vlaku RTexpress v Ostravě hl. n.
11:50 Odjezd vlaku
13:11 Příjezd do Olomouce
13:30 – 14:50 Tisková konference
15:35 Odjezd z Olomouce
16:50 Příjezd do stanice Ostrava hl. n.


Ač nerad, musím se zeptat: Vy novinářům lžete?
ICQ 311-297-744
K1 800
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.71.20
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 01:12:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To napětí je opravdu strašné ne-li příšerné. Je to jako když Tatra 815 vjede na železniční přejezd se zvednutou korbou a zachytí o trakční vedení, ale úplně ho nestrhne, jen stožáry se mírně nakloní .
Jinak v rámci svého vnitřního přesvědčení, že každá blbost se musí dotáhnou až do vítězného konce, hlásím se i já do soutěže se svými verši, přestože vím, že se svou pověstí největšího diskusního trotla tohoto tématu nemám šanci umístit se ani na posledním místě.

Vivat RTE

Není mi teď vůbec líto,
plivnout si na pendolíno.
Je to přece kupa šrotu,
jen na kolejích překáží to tu.

Je to drahé, špinavé,
osýpky hned dostane
pošetilý cestující,
ať je spící nebo bdící.

Všem těm hrůzám naštěstí
má být konec vzápětí,
mějme jen trochu strpení…

Když budeme hezky spát
a furt neotravovat,
dovíme se na tiskovce
jaký že to chystá plán
jeden jistě moudrý pán.

Dopřejme mu dělat haura,
když jeho vlak, celý zdarma,
pamatuje Adenauera !
A s Bobinkou na čele,
řítí se vpřed vesele.

Provolejme konečně
slávu tomu zázraku:
Vivat Das Eisenbahnwunder
aus Falkenau an der Eger !!!


Tak, a je to. Být básníkem je tak snadné ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace