K-report
 

Archiv do 29.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nejotřesnější zážitky na ČD » Staré archivy » Archiv do 29.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:00:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200:

No to je dobre, že už ste to pochopil dobre.

Mimochodom kolega upresnil, že išiel rýchlikom z Nemecka do Prahy, a to takto: nemecká súprava DB - súprava ČD zložená z vozňov 010 - autobus - súprava z vozňov ČD zo zelenej koženky. Cestujúcim zo Západu sa to veľmi páčilo.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co se týče čistoty ,jedinou pochvalu musím udělit za čistotu heršpickým motorákům.Ač pomalu 40let staré 850,tak stále se tam člověk cítí jako v roce 2006,plyš ,podlacha ,čistá okna,nepáchnoucí WC,prostě taková střadní třída.Ovšem v rychlících 66x není problém se zamazat a tak podobně.Návštěva wc ve voze B pouze pro silné nátury.Jinak špína ,špína a zase všudypřítomná špína.
Jinak co se týče ochmelků na nádražích:Kdybych byl ředitelem nějakého takovéhoto zařízení ,tak bych ve smlouvě měl jasně dané minimální ceny alkoholu.Takže žáfné Pito za 2,90Kč,ale jen pouze piva od 20Kč výš,to samé o vínech a podobně.NÁDRAŽNÍ RESTAURACE NENÍ HOSPODA!!!!
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:15:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo:

opäť nezklamal, pečlivo zkúma a rozpitváva každú moju vetu a každé moje slovíčko. Tak preto sa rozpíšem trocha viacej, aby som mu poskytol materiál...

Aký nervný osobný útok máte na mysli? Ak budete mať obrázok ako Stardust (Regína Rázlová), vyvolá to vo mne vzpomienky na seriál "30 případů majora Zemana". Vy máte obrázok, čo mne osobne príde infantilný. Ak som tým urazil Vaše cítenie, sexuálnu orientáciu, či niečo iné, ospravedňujem sa.

Naozaj neviem, čo cítite z mojich reakcií... Čo teraz cítite, je Vaša osobná vec, ja si mením ponožky aj spodnú bielizeň každý deň.

A pre Vás ohľadne kritiky vozňov na Cassovii z hlavného mesta ČR a depa Štúrovo - súvislosť je v tom, že vozne su možno rovnako špinavé, nakoľko mi prišlo nespravedlivé, že čítam kritiku iba na štúrovské. Preto som si dovolil kritizovať tiež vozne ČD. Je to pre Vás ťažko stravitelné?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:15:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestujúcim zo Západu sa to veľmi páčilo

Všem třem?
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:17:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj:

Cestujúcich bolo viac. Takmer sa nezmestili do štyroch autobusov.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to pre Vás ťažko stravitelné?
Ne, pro Flexa, mne a další je težko stravitelné to, že se špínu v jedněch vozech snažíte obhajovat špínou v jiných vozech. Dle mého názoru je špína neobhajitelná.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 15:00:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby nebyla špína na Ředitelství, pak by možná nebyla ani na/ve vozech.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 15:40:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200:

Vy to stále nechcete alebo neviete pochopiť...

Ja neobhajujem špínu v nijakých vozňoch, v tom s Vami súhlasím. Pre mňa, Joža, Martina, Jiřího a ostatných je zasa ťažko stravitelné kritizovať niečo nekde inde (ŽSSK), ak mám doma (ČD) podobný bordel.

Cestujem isto častejšie ako Vy napríklad panťákmi na Ostravsku, ale v živote by mňa nenapadlo ich kritizovať na slovenských stránkach.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 15:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale já klidně můžu kritizovat ZSSK, protože já doma bordel nemám (pro méně chápavé: já nejsem ČD).
A jinak panťákem na Ostravsku jezdím denně. Je to celkem humus.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22585
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 21:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ukradnuté veci pre mňa: kolega MZ, gumokol pána Flexa, pán Flexo osobne, veľa ostatných vecí a ľudí.

Děkuji, to jsem rád.
A doplňuji, že já rozhodně = ČD. Pouze využívám služeb různých dopravců, potažmo vozů různých společností.

A protože mě zaujal humus v jedné soupravě ("už na prvné pohled větší než jsme čekali"), nemusím snad popisovat, že jsem si v říjnu po průchodu bahnem zaneřádil IGK (ano, tady je můj prážek - taky jsem si to uklidil, bo nejsem a samo by se to neuklidilo), případně že jsem se ušpinil o madlo v ostravské tramvaji.
Navíc, jak už jsem zmínil, humus se najde leckde a rozhodně si nemyslím, že bych ho někomu chtěl promíjet více, než někomu jinému.

Speciálně pro Vás, pane Emile (ač vím, že jsem vám ukraden :-)):
Včera mě nepotěšil vůz Bmz společnosti ÖBB na vlaku EC Smetana; vytlučené lampičky, chybějící záclonka, na WC chybělo zrcadlo a ručníky, voda tekla takovým proudem, že ucpané umyvadlo nestíhalo vodu odvádět a pomalu bych se tam utopil. (Zde doplním, že tento vůz, narozdíl od dříve zmíněných, i tak převyšoval standard např. ČD, málem i mnohem novějších vozů Bmz.)

A v pondělí mne ČD obdařily na expresu svezením v úžasném zelenolavicovém Bg. Bonusem byla jízda 140 km/h. Ke cti ČD se sluší říct, že WC bylo ve slušném stavu, ani houby tam nerostly .
Nebyl to ale asi nejhorší zážitek, na přípaltek za nostalgický vlak byla vyhlášena stoprocentní akviziční sleva .

Vozy ŽSSK jsem v tomto týdnu vynechal, na skákající Bpeery s akvárky (bez rybiček :-() jsem neměl náladu :-).

Nakonec:
Pište si sem, co chcete, jen prosím nikomu neurčujte, co smí a co nesmí psát (jedno komu, ale vůči moderátorovi to působí obzvlášť pikantně ).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 22:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Emil - Aký nervný osobný útok máte na mysli? Ak budete mať obrázok ako Stardust (Regína Rázlová), vyvolá to vo mne vzpomienky na seriál "30 případů majora Zemana". Vy máte obrázok, čo mne osobne príde infantilný. Ak som tým urazil Vaše cítenie, sexuálnu orientáciu, či niečo iné, ospravedňujem sa.

Příteli, toto už snad trochu přeháníte, nezdá se vám? Tak jako někomu připomene Regina Rázlová televizní seriál 30 případů majora Zemana, tak jiným zas kreslená figurka robota Flexa připomene jiný televizní seriál, americkou Futuramu (podle mě mnohem zábavnější než "Major"). Ale to jen tak na okraj kulturní vložka.

Evidentně vůbec nechápete, o co kolegovi MZ při kritice problémů ve Štúrovu šlo. Kritizujte si co chcete, třeba 010ky v Domažlicích nebo vozy ČD na rychlíku Cassovia. Ale nerozdmýchavejte zde hloupé česko-slovenské spory a vzájemné trumfování ve hnusu osobních vozů dopravců ČD nebo ZSSK, se kterými zde pravděpodobně nikdo z diskutujících nemá nic společného.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 8-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 22:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@Emil: Vy máte obrázok, čo mne osobne príde infantilný.
To že jste neviděl Futuramu je váš problém, Flexo tak skutečně vypadá.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 701
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 00:32:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z projetí zastávky má fíra průser, ale co v případě, že zastaví vlak tak, že není celou délkou v zastávce, resp. u nástupiště? A přidá-li se k tomu průvodčí, jež by se domácím zvířetem s rohy a vemenem označiti dala. Dnes ráno zastavil pantograf v zastávce Blansko-město tak, že se z posledních dveří vystupovalo do škarpy mezi nástupiště a přejezd (v podstatě do kolejiště). Navíc je tento prostor obehnán zábradlím. Zkrátka taková překážková dráha na probuzení. Zažil jsem zde tuto situaci již jednou, ale tehdy šlo o nezvykle dlouhou soupravu 7x Bdmtee a hlavně průvodčí se jala nastalý stav řešit – poprosila cestující, kteří nebyli schopni seskoku (převážně důchodci směřující na polikliniku), aby si přešli přes vůz k jiným dveřím, přičemž počkala s vypravením vlaku. Ale dnes ne. Dnes matróna v modrým snad ani nezaregistrovala, že vlak (pantograf, který se k nástupišti bez problému vejde) není celou délkou u nástupiště, takže se neobtěžovala opustit schůdky v přední části soupravy a zavřela dveře a pískla odjezd ještě v době, kdy jedna část cestujících sestupovala do příkopu a druhá procházela vozem k jiným dveřím. Co si o tom myslíte, je to normální? Je to na napsání platné stížnosti (byť nebydlím v Bystrcu)?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 08:40:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad S200:

Vaše tvrdenie: Ale já klidně můžu kritizovat ZSSK, protože já doma bordel nemám (pro méně chápavé: já nejsem ČD).
A jinak panťákem na Ostravsku jezdím denně. Je to celkem humus.


Teraz moje: Ale já klidně můžu kritizovat ČD, protože já doma bordel nemám (pro méně chápavé: já nejsem ZSSK).
A jinak panťákem na Ostravsku jezdím někdy i 4x denně. Je to celkem humus.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 08:51:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Emil: Kritizovat ČD samozřejmě můžete, v tom Vám nikdo nebrání. S Vaší kritikou ostravských panťáků naprosto souhlasím.
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 09:05:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo:

Ale môj priateľ, čo preháňam? Ja akosi nemôžem za fakt, že vyzeráte ako kreslená figurka z naozaj hodnotného Amerického seriála Futurama.
Subjektívnym pocitom podľa mňa je krajší a zábavnejší náš seriál "30 případů majora Zemana". A opät podľa mňa je obrázok vo Vašom nicku infantílny. S tým Vy žiaľ nič nenarobíte.
To iba taká malá kultúrna vložka...

Ja Vám nerozumiem, veď ja som tu iba kritizoval vozne ČD na Cassovii, pozdejšie vozne 010 na rýchliku Nürnberg Hbf - Praha hl.n. Nedopatrením som sa iba dotkol pána MZ a už bol požiar na streche.

Slovensko-české spory tu ja naozaj nezačínam. Nevkladajte mne do huby nič, čo nie je pravda. A trocha sa u toho písania bavte...

A na kolegu MZ (vlastne už nie kolegu lebo on už je pan moderátor) nebudem radšej reagovať. On by isto uviedol príklad, že mu 25.5.2003 v noci akýsi Východniar v Poprade zlámal okuliare a preto aj ja musím byť zlý človek.
Ale ja ho celkom poznám, on pozná mňa ibaže o tom asi nevie. Takže je to celkom v pohode.
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 09:37:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Emile, ve Vašem úplně prvním příspěvku v této naší diskuzi jste naznačil, že by si Češi měli zamést před vlastním prahem, než začnou kritizovat slovenské vozy. Já to jednoznačně chápu jako snahu o vyvolání česko-slovenských sporů.
Ovšem žádný z diskutujících Vám na to neskočil, protože čistota vozů nemá nic do činění s národností, stejně tak namají nic s národností společného firmy ČD a ZSSK, jedná se pouze o dvě různé společnosti, které nám - zákazníkům poskytují služby, mnohdy právem kritizované.
SSSR proti... II
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.10.39
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 09:39:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Arj, 753006: Jezdíme Bologna - Mnichov - Praha a zpět, přestup v Mnichově bez jazykových problémů (v poslední době létáme).

Co se týče divných individuí na hlavním nádraží, je nasnadě, že to nikoho z managementu nepálí. Vzpomenu Letiště Praha, státní podnik (České dráhy jsou ex s.p., dnes a.s., zpravidla po transformaci následuje snaha o navyšování základního kapitálu a z toho vyplývající obvyklá snaha o co nejlepší prezentaci na trhu).

Individua se na Ruzyni nezdržují, nepasují do podnikatelského záměru vedení letiště - pokud se cestující budou zdržovat v letištní hale déle než nezbytně nutnou dobu, plynou z toho peníze (služby a pronájmy, nakonec je to i vizitka). I kapsáři tam chodí slušně oblečeni :-). O to více mě zaráží přístup managementu nádraží, že si mohou dovolit (a právě jako a.s.!) takový chlív v hale.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22611
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 13:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Emil:
Asi mám navlhlé a i bez toho pomalé zapalování - nějak netuším, oč vám jde... K dispozici je i můj mail, kdyby to snad bylo něco, co by zde nemělo býti.
A požár na střeše? Jakýpak? Mám pocit, že pouze a jen z Vaší strany...

PS:
Jestli to pomůže, budu příště reagovat jako neregistrovaný

PS2:
Tahle diskuse snad jinak než s nadhledem ani brát nelze...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
René Artoise
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.178.204
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 13:38:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bugear:To že jste neviděl Futuramu je váš problém, Flexo tak skutečně vypadá.
jestli mluvíš jak to co máš v obrázku, tak no potěš...
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 13:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach René!
Bodré podoledne :-)
René Artoise
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.178.204
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 14:52:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ach René!
Óóó Ivet.

Ty huso jedna hloupá. Copak nevidíš, že to děvče trpí klaustrofobií...
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 14:53:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200:

Ja viem dobre, čo som napísal vo svojom prvom príspevku. Čo vy "jednoznačně chápete" ako snahu o česko-slovenský spor, je váš problém.

A podľa Vás, ak niekto z Čiech kritizuje vozne ZSSK, už nie je snaha o česko-slovenský spor?

Veď ja to robím analogicky (ibaže opačne) - kritizujem ČD vozne. Čo Vám konkretne na tom tak vadí, keď všetko tak skvele "jednoznačně chápete"?
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 14:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak si to jádro sporu zopakujeme, ne?

Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 11:22:30

--------------------------------------------------------------------------------
Dobrý deň,

nie je to ani tri mesiace, čo si na tmomto diskúznom webe sťažoval istý moderátor pôsobiaci pod nickom Martin Zlivský na otrasnú kvalitu vozňov depa Štúrovo, ktoré chodia medzi Slovenskom a Českom.

Oproti tomu nič, ibaže som mal tu čest ísť v piatok rýchlikom Cassovia, ktorý bol zostavený až na vozne ubytovacie z vozňov ČD. Celá súprava vyzerala dosť humusoídna. Vozne druhej triedy boli prerobené ležadlové - to by sa ešte dalo zniesť, majú RIC režim a ČD ich s úspechom prezentujú aj v Nemecku. Jeden z týchto vozňov bol v tmavozelenej muzeálnej farbe, všade hrdza, ošúchaný lak, piktogramy "nefajčiari" robené akosi od rúk, rok výroby 1975, vnútorné vybavenie tomu odpovedalo.

Už iba len dodám, že ak sa dobre pamätám, Česi majú akýsi výrok o vlastnom prahu a mieteniu...

Emil
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 15:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední větou jste udělal všechny Čechy zodpovědné za stav osobních vozů ČD na rychlíku Cassovia.
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 16:38:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo:

Vy viete veľa vecí, ja žasnem (CTRL C, CTRL V, tagy pre kurzívu, teraz pribúdli tagy pre tučné písmená)... Čo ešte preboha príde?

Chcete povedať, že Česi nemajú také príslovie?

Napadlo ma ešte jedno Česko-slovenské: Potrefená husa nejvíc kejhá. Ale nie aby ste to opäť chápal akosi osobne...

Napríklad moji českí kolegovia Robert a Václav to čítali a necitia sa odpovední za stav vozňov ČD na Cassovii. Tak prosím nepíšte všechny Čechy.
Bugear
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 16:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

@René Artoise: Odhalil jste mě.

Michelle na vás bude šukat na plácku ve čtvrt na tři jedenýctou.
810: lepší udržovaná koženka než neudržovaná plyš.
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 17:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Emil - dobrá, připusťme variantu, že jsem to pochopil špatně. Tak mi tedy prosím vysvětlete, jak jste to s tím příslovím myslel?

Protože já jsme to pochopil tak, že jako správní Česi (výraz Česi zbožňuju už od dob Milana Kňažku ve VPN ) si máme nejřív uklidit vozy na Cassovii, abychom pak mohli kritizovat vozy ve Štúrovu. Zřejmě bychom si měli udělat celonárodní brigádu na ONJ nebo tak něco. A já se vám zde snažím už čtvrtý den vysvětlit, že za žádné vozy u ČD ani u ZSSK nenesu zodpovědnost, a že si tedy budu kritizovat, co chci. Maximálně nesu zodpovědnost za své , které udržuji v čistém stavu. Čili zameteno před svým prahem mám.

Jinak koukám, že vám opět docházejí argumenty:

Vy viete veľa vecí, ja žasnem (CTRL C, CTRL V, tagy pre kurzívu, teraz pribúdli tagy pre tučné písmená)... Čo ešte preboha príde?

A ještě k přísloví - " Potrefená husa nejvíc kejhá. Ale nie aby ste to opäť chápal akosi osobne..."

Těžko ho mohu brát osobně, jelikož - znova se budu opakovat - za vozy ČD na rychlíku Cassovia opravdu žádnou odpovědnost nenesu. Takže mě těžko jejich kritika mohla potrefit.
Mám totiž pocit, že jediným potrefeným jste zde byl vy, a to kritikou Martina Z. Proto jste to všem Česům musel oplatit příkladem s Cassovií. A zřejmě jste čekal, že Česi najdou jiný příklad u ZSSK, a budeme se tu hezky mezinárodně trumfovat železničním hnusem.
Michelle od partyzánů
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.178.204
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 18:15:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mě dobře poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat!

Nechcete řešit CTRL C, CTRL V, Česko-slovenské přísloví a špínu řešit někde na odstavné koleji. Třeba při čištění vozů depa Štúrovo a rychlíku Cassovia
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. června 2006 - 19:51:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Emil: A podľa Vás, ak niekto z Čiech kritizuje vozne ZSSK, už nie je snaha o česko-slovenský spor?
Samozřejmě, že ne. Např. pokud pojedu vozem ZSSK v úseku Brno - Břeclav, tak je to navíc kritika ČD, neboť to je provozovatel tohoto vlaku a mě jako cestujícímu je jedno, kdo je vlastníkem vozu, neboť já si službu nakupuji od ČD.

Jinak jsem za poslední rok využil služeb několika dopravců (namátkou ČD, ZSSK, PKP Intercity, Szybka Kolej Miejska, DP Ostrava, DP Brno, DP Praha, DP Košice, Connex Morava ...) a skutečně neorozlišuji, kdo je vlastníkem těchto firem, resp. kde je jejich sídlo dle obchodního rejstříku, pro mě je rozhodující pouze kvalita jejich služeb.
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 09:00:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flexo:

Už som nechcel písať, ale Vy by ste pak mal pocit, že mne docházajú argumenty a to nechcem...

Ak je pro Vás nezvyklý oficiálny termín Česi, neviem už, ako by som konkrétne Vás tituloval. Navrhnite sám, vyhneme sa tak problémom.
Iba Vás troška opravím. Milan Kňažko - druhý pád je Milana Kňažka... Ale nič si z toho nerobte, veľa ľudí si myslí, že vie po slovensky a nie je tomu tak.

A teraz Vám prezradím, ako som to zamýšľal s mojim príslovím - môj prvý príspevok bol pravdivý, ibaže sa mi pozdával akosi suchý. Prišlo sa mi akosi ho obohatiť akýmsi príslovím. A pretože rád provokujem, tak sa aj stalo. Pak už stačilo iba čakať, či sa dajaký *** chytne. A aj tak sa stalo...

*** dosadte si za hviezdičky dľa Vašej predstavivosti a fantázie.
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 09:13:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200:

Vraj SAMOZŘEJMĚ, ŽE NE...
Ja som išiel rýchlikom Cassovia, vozňom ČD, na územiu Čiech, Moravy a Sliezska, túto službu som nakúpil u ČD za české peniaze, doma mám poriadok, kritizoval som to v príslušnej skupine "Nejotřesnější zážitky na ČD"...
Čo som urobil podľa Vás nedobre? Prečo mi podsúvate akúsi snahu o česko-slovenský spor?

Inak výčtom Vami použitých dopravcov azda niektorých oslníte, ale žiaľ mna nie.
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 10:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ak je pro Vás nezvyklý oficiálny termín Česi

Není nezvyklý, však jsem psal, že ho zbožňuju už od dob VPN blahé paměti. Před tím jsem neměl možnost se s ním setkat, Gustáv Husák tento výraz nepoužíval.

Ale nič si z toho nerobte, veľa ľudí si myslí, že vie po slovensky a nie je tomu tak.

Já určitě neviem. To "Milana Kňažku" bylo jen takové obohacení suchého příspěvku. Čekal jsem, že se nějaký **** chytne a začne mě poučovat. A vida - stalo se .
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 1-2004
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 10:21:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda zdá se, že nejotřesnějším zážitkem se začíná stávat tato diskusní skupina...
Nemají ČD někde nasekat zpoždění dva dny, nebo si posrat všechny vagony, abyste se začali bavit o něčem jiném?
Ale mně už to bude jedno, zdejší výměnu názorů si z mailinglistu škrtám .
Čus!
S200
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 10:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pretože rád provokujem
Měl jsem pochopit hned na začátku, že Vám jde jen o provokaci. Diskuse s lidmi, jejichž cílem je jen provokovat, opravdu nemá cenu. Omlouvám se všem, že jsem se diskuse s hloupým provokatérem účastnil, dále již tak činit nebudu.
neregistrovaný
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.249.221
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 10:55:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bychom už vážně moc rádi!!!
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:26:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S200

Ty hřbete, tak já jsem podle Tebe hloupý provokatér? Co Ti je do toho? Každý píše jak umí. Jestli mi jde o provokaci nebo ne, to ponech laskavě na mně. Měl jsi to pochopit hned na začátku a nediskutovat.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6282
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:43:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Emil - tohle už by snad stačilo, nemyslíte? Doufám, že jste se zde svou provokací pobavil, a teď laskavě uvolněte diskuzi.
Další váš nevhodný příspěvek podobného typu vymažu.

Děkuji (i ostatním) za pochopení.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Emil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.30.255.50
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 11:55:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad McBain:

Vážený pán,

ak ma niekto nazýva "hloupým provokatérem", nemám podľa Vás právo tomuto človeku odpovedieť jadrnejšie?
Napríklad tým, že mu nebudem vykať a použijem obdobný kaliber slov?

To neberiem v úvahu to, že príspevok z 11:26 so nepísal ja, ale môj kolega.
Takže takto, s kľudom si vymažte, čo uznáte za vhodné.

Ďakujem za pochopenie.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 502
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 13:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

se třeba povražděte .Vagony jsou stejně zas... jak na Slovensku tak i v čr.Stejné vykopávky,stejný nepořádek.Pochybuju ,že i sebe zručnější uklízečka dovedla uklidit zažranou špínu.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1499
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 16:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš úsměvný než otřesný zážitek z dnešní cesty na zkoušku:

Adept na rekorní jízdu hlavní - Libeň: R 707, čas: 13 minut (a to bez jakéhokoliv zastavení), vp=23 km/h.
Takového hlemýždě jsem fakt už dlouho nezažil.

Od Běchovic se pak náš rekordman stal účastníkem další disciplíny - slalom:
na Blatově z 1.TK na 0.TK, v Úvalech na brodském zhlaví z 0.TK na 1.TK, v Českém Brodě na úvalském zhlaví z 1.TK na 0.TK a v Poříčanech na pečském zhlaví z 0.TK zpět na 1.TK.
Jen doplním, že po 1.TK celou dobu nic nejelo!
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 17:02:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco k dnešku. Na víkend jsem se rozhodl zavítat za příbuznými do Šumperku. Protože v pondělí mám prac. dobu v Brně až od dvou, rozhodl jsem se, že pojedu v 10:11 dopoledne ze Šumperku, přes Třebovou a s použitím EC75 budu v Brně cca v jednu. Už ráno mě mělo varovat, že místo obvyklé krabičky vyráží ze Špk do Zábřehu souprava 731.021+010+810.x, a tudíž nebude vše úplně normální. První zdržení bylo v Bludově, kde se čekalo na zpožděný Os z Jeseníku, nicméně do Zábřehu dojel vlak tak, abych v klidu přestoupil na osobák směr ČT. Aspoň by odpadlo obyvklé půlhodinové čekání.To se však nestalo, neb vlak od Přerova měl zpoždění 15 minut, což mě však nechalo klidným, protože v ČT je dost velká rezerva.Zpoždění nakonec zhruba odpovídalo, něco málo ještě nabral na jednokolejném úseku u Hněvkova, ale v Hoštejně to začlo. Vedlejší kolej a čekání až projede božský Pinďa. Čekal jsem ho od západu, ale ještě před ním prošumělo č.004 od Olomouce, teprve pak následovalo č.007 od Prahy. Z Hoštejna jsme tak vyjížděli v 11:38 a já tušil, že Negreliho EC75 v 11:55 v ČT asi nestihnu.Svižnou jízdou, během níž nás někde u Žichlínku minulo další Pendolíno směr Olomouc, jsme dorazili asi ve 12:10 do ČT. Musel jsem tedy použít osobní vlak směr Brno s odjezdem 12:18.Protože jsem po cestě pracoval, okolní dění jsem začal vnímat až v Maloměřicích. Asi ve 14:00 opustil vlak Židenice a já si natěšeně vzal na záda poměrně těžkou krosnu. Doufal jsem, že zpoždění v práci nebude tak výrazné, ale následující vývoj mě přesvědčil o opaku. Po nadějném začátku začal vlak brzdit a na náspu před hlavním zastavil úplně. To je celkem normálka, ale po 20 minutách stání už jsem značně znervózněl. Od hlavního jezdily vlaky jako o život, mimojiné opět pinďa č.005, ale my nic. Pak došel průvodčí a oznámil, že je na hlavním porucha výhybek a že si ještě postojíme. Vzal jsem krosnu, otevřel dveře a rozhodl se dojít pěšky. Když jsem vylezl, zjistil jsem, že před náma stojí ještě rychlík z Prahy. Jakmile jsem zahájil sestup z náspu směr zastávka šaliny "Vlhká" oba vlaky se pochopitelně rozjely (správným směrem). Zavrhl jsem možnost běžet po štěrku a s krosnou naskakovat do jedoucího vlaku a zbytek cesty jsme tedy došel pěšky. Do práce jsem dorazil ve 14:50.
A nejvíc mě štvaly ty pendolína, co se kolem mě celej den hemžily jako by nic:-)
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2630
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 19:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt:
To nenasere to už přijde líto:-)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 22:24:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o vejkendu sem se vydal k příbuzným na chatu,která leží vedle trati 225 u obce Dvorce.Chtěl sem nafotit taky pár lamin.Místo jízdního řádu ten den platil jízdní řád alá Ukrajina,aneb 30 min zpoždění nebylo vyjímečné.celkové řízení provozu mně přišlo jako zmatené a hrubě nekocepční.výsledek výletu je namožená ruka od foťáku a solidně sem se spálil na krku a rukou.ono totiž čekat na každý spoj s přichystaným foťákem na pěkným fleku přes půl hodiny to celkem zmůže.nakonec sem to vzdal a skládací jízdní řád sem odhodil do koše.To se ani nedivím ,že někteří lidé rezignovali na železniční dopravu.kromě romantiky asi nic jiného nenašli jako +.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 23:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Na 225 normál. Ale sere se to teď kolem těch výluk. Jinak to jezdí celkem pěkně. A kol Dvorců jsou výborný fleky!
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4943
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 00:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

platil jízdní řád alá Ukrajina

Neurážej Ukrajinu! za 14 dnů pobytu jsme tam nezažil jedinej zpožděnej vlak!
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 683
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 12:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono totiž čekat na každý spoj s přichystaným foťákem na pěkným fleku přes půl hodiny - Vy toho asi moc nevydržíte, co?
ICQ -> 21 65 33 068
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 14:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: To jo. Když si vzpomenu na to svoje loňský zevlování v Lichkově, dvě hodiny na jednom place ve srovnatelnejch teplotách.... Tím focením jsem si za ty léta vypěstoval imunitu proti horku, zimě, dešti, komárům a kdoví čeho ještě.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 15:36:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bureš :-) jo ale těch půlhodin bylo několik ;) a navíc mě neuvěřitelně otravovaly mochy a sestra a bratrancem
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3190
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 15:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, focení dokáže člověka zocelit. Mě např. (MOŽNÁ) ty různě drsné podmínky zimy, veder, vlhka či větru a tak, asi nějak pomohly takžka zcela zahnat dříve dosti velké problémy se sennou rýmou...
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3191
Registrován: 11-2002
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 15:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: na fotoakce s sebou zásadně nebrat lidi, jenž nesdílejí podobné nadšení nebo nejsou seznámeni s tím, jak to asi bude vypadat!! Jinak to nemůže dopadnout dobře!!

Na mouchy toto doporušení neplatí, ty jsou otravné vždy...
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vzal včera na to Lupěné teď už vlastně bývalou spolužačku ze střední a na to že jsme prošli celej ten úsek z Lupěného až do Hoštějna víceméně po kolejích tak byla v pohodě. Ale zase jsem vzal s sebou deku, na kterou sebou plácla a chytala bronz mezítím co jsem šotil. Vlaky jí nějak extra nezajímaj ale na tuhle akci se přihlásila sama, já jí nelanařil.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:11:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no ne ty dokážeš i na šoto lovit holky :-) :-) to bych chtěl taky umět.Deka ,holka,příroda, vláčky...lepší kombinace už asi není
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2466
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Deka ,holka,příroda, vláčky...lepší kombinace už asi není
Ale je. Chybí ti tam vychlazené
ICQ: 202 888 377
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pravdu díž :-) ale to bych toho chtěl už moc :-)
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 21:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jak jsem psal výše o tom Lichkově, tak jsem něco odfotil, přemístil jsem se do hospody u nádraží, kopnul tam dvě Hanušovický a když jsem vylezl ven tak jsem myslel že už nic nenafotím.
Ženský nebo chlast, jednou si na to dno sáhneš.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23166
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 22:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska asi sloužila na Wágusonu nějaká lepší parta - přípoj mezi Odrou a Budvarem byl zachován
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2473
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 07:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ:
Ale stejně pak Budvar dojel na jih s 90 minutovou sekerou
ICQ: 202 888 377
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23178
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. června 2006 - 08:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn, počasí si na nás zasedlo... Ten mrak nás pronásledoval už od Prahy, v Benešově nás pak dorazil. Stačilo tak 7 minut (=neskákat za žbtl) a asi jsme projeli...
Ale pak se čekalo i v Budějcích :-).
Horší to měli lidi z Budějc v 8513 a 8153, ti si počkali krapet víc - na vypravení následu nebyly vozy, ani povolení :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pes38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 00:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem se zase dnes nasral... "Od 3.7. do někdy se dodou konat stavební práce v žst.Masarykovo nádraží a bude platit upravený JŘ. Informujte se prosím na vývěskách a na informacích..."Tak toto běží na pragotronu na Masně. Šel jsem tedy na informace a slušně paní za přepážkou požádal, jesli by mi mohla dát popř. vytisknout upravený JŘ. Odvětila, že platí jen pro kralupskou trať(není to pravda!) a že tam mají jen pro sebe a že ho vytisknout nemůže! Když jsem se zeptal, co se tedy mění, tak mi bylo odpovězeno, že jen některé vlaky....Musel jsem se zeptat, které to tedy jsou. Velice neochotně mi řekla, že se mění odjezdy spěšňáků. A dál nic. Zase jsem se musel já zeptat, kterých a jak, přičemž mi podala takové vysvětlení, že by to nepochopil ani doktor věd. Hrůza a děs. Musel jsem rychle odejít, abych ji tam nenazval nepatřičnými názvy. Měla zpropadené stěstí, že nebyl v tu chvíli nablízku počítač. "Obálku" by měla jistou. Už to ze mě trochu vyprchalo, ale ani na stránkách ČD není upravený JŘ...
ICQ 311-297-744

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace