K-report
 

Archiv diskuse Tratě v Karlovarském kraji do 03. 02. 2014  

Diskuse K-report » Archiv 2014 » Železnice » Tratě v Karlovarském kraji » Archiv diskuse Tratě v Karlovarském kraji do 03. 02. 2014 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Letec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 466
Registrován: 7-2007

Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 02:18:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

On je fakt z jinyho sveta. K cemu ty skoly vlastne jsou?.
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5454
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 03:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Víš, my tady nejdříve léta čteme jak diesly jsou boží, můžou všude, p2p vlečka vlečka a teď zase traxy na hrad, kapacitní el. dvoukolejky a co budeme číst za deset let ani nedomýšlím :-)

To máš pravdu. Ale četl jsi asi selektivně. Na špičkových výkonech se dalo jet s dieselem levněji než s elektrikou a určitě si ještě pamatuješ má slova: čím je vlak lehčí, tím více ho musí tahat elektrika.

A dnes je vše samozřejmě vše jinak. Nafta je jinde, paušál elektřiny trošičku klesl, ale hlavně díky měření v Německu a Rakousku my dnes víme, kolik je spotřeba, takže až padne paušál v ČR, nůžky se ještě více rozevřou.

A kapacitní tratě: uvědom si, že dnes se Děčínem cpe naprosto všechno, role ostatních přechodů je naprosto epizodní.
A jakmile je malér na Děčínu, tak je vymalováno. Ano, toto si velice silně uvědomuji, klidně to nazývej myšlenkových přerodem nebo otočkou o 180°(i když to asi těžko).
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4707
Registrován: 6-2005

Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 08:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

PŚ:
Pokud se bavíme o celé trati Hof - MA - Nür, pak by pravděpodobně dost odlehčila trati přes Probstellu :- )

Tak se zeptám znovu a lépe.[happy] Pokud bude se špagátem celá trať Hof - MA - Nür + trať Cheb - MA, má šanci tamtudy jezdit něco z toho, co dnes jezdí z Čech přes Děčín. Myšlena třeba ta vámi výše zmíněná relace CZ - Porůří.

Indivisibiliter ac inseparabiliter
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5455
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 23. ledna 2014 - 10:22:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Naděje umírá poslední.

Hlavně nezapomenout na rekonstrukci tunelů za Marktredwitzem, aby tam mohly bedny.

Dle mého názoru pravidelně by se to moc nevyužívalo. Samozřejmě v případě nefunkčnosti Děčína by to byla výrazná odklonová trať.

A je to relativně brzo postavitelné.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 09:56:59    Odkaz na tento příspěvek  

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 11:09:40    Odkaz na tento příspěvek  

existují dopravci, kteří nemusí nutně na hranicích předávat zátěž jinému dopravci a proto není nutné nařizovat určitý hraniční bod.
O nějakém předávání zboží na hranicích nebyla řeč. Raději jsem obtěžoval dlouhým telefonem jednoho kompetentního obchodníka a nechal si vysvětlit jaká je aktuálně praxe u různých typů zásilek (silnice/žel./vzduch).
Bez ohledu na tuto zavádějící diskuzi, zpět k podstatě: stavějte si DMB, ale za svoje [happy]
Osobně považuji za výrazně reálnější (i když taky v dlouhodobém horizontu) elektrizaci tratí Regensburg - Hof a Nürnberg - Marktredwidz.
Na druhou stranu - nevěřím moc v nějaké reinkarnace EC 50 Karlštejn apod.
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4862
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 13:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

>nevěřím moc v nějaké reinkarnace EC 50 Karlštejn apod.

Samozřejmě, to jsou modly tak pro pány ZFJ apod., jízdní doba EC p r o j í ž d ě j í c í h o
z Chebu do Norimberka se 6 klasami je pořád delší, než JD těch dnešních Sp, nota bene Němec má dnes jednotné soupravy, jednotný standard, jednotné zastavování.
Cpát mezi to nějaká GHW s Ragulinem..[biggrin]

Hodně lidí jezdí Praha-Nbg busem (ať už komerční linkou nebo DB busem, poměrně dost je i těch vlakových s přestupem v Chebu (protože platí Bayern ticket), ale jeden pár šotoklasiky je opravdu v tomto směru anachronismus (a díky přestupům ve Schwandorfu z/na Mnichováky je spojení z ČR do Norimberka myslím velmi slušné a zcela vyhovující).

(Příspěvek byl editován uživatelem Mladějov.)
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5457
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 15:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

stavějte si DMB, ale za svoje

Nelze. Zákon neumožňuje mít infrastrukturu pouze pro sebe.

Byls tak kategorický i v případě tratí Kralovice - Čistá a Krásný Jez - Ležnice?
Bardotka_749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1750
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 16:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jedna malá, páteční [coze]:




Bardotka - už není [andel]
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 17:33:22    Odkaz na tento příspěvek  

Bardotka... stanice určená k totální rekonstrukci :-)

PŠ: Kralovice - Čistá: požadoval bych rozbor celé VHD, tedy včetně dotovaných busů, čili pokud jde pouze a výhradně o tento úsek, tak ti nemůžu od stolu náhodně střílet nějaké rychlé soudy. Vím, že se v Kralovicích občas něco loží (a abychom se při přesném rozúčování náhodou nedozvěděli zajímavé věci), čtu občas cosi o doobjednávání ZDO přes KDS apod. Kdyby ses mě zeptal na Kralovice - Mladotice, tak to v roce 2014 s českými rozpočty ===> administrativní zrušení (nerovná se fyzická likvidace a demontáž za miliony z daní všech, jak vidíme jinde).

Krásný Jez - Ležnice: Chápu tak, jak to je: podpora podnikání + politická podpora kraje. Analogie s DMB? Několikařádový rozdíl v nákladech (a tedy i možnostech, i když pravda je, že dokud se nerozpadne EU, tak se najdou prachy na lecjaký úlet). Pokud by se našel někdo ochotný financovat DMB za nějakých silně nadstandartních podmínek (o čemž pochybuji, neboť už teď se ukazuje, že municipality čerpající z eurofondů jsou na tom rozpočtově tak úžasně, že budou muset krom splácení těch půjček taky omezit řadu dalších výdajů)... Nic proti podpoře domácího průmyslu (dělají to všichni), nic proti bohatnutí přes investice do infrastruktury. Ale ČR táhne export (zatím) a co z toho jde po kolejích, kudy a kolik, no to vidíš sám.
Hele, neříkám ani slovo proti CDP (ač je to taky skoro nesplatitelné), protože to má třeba řadu jiných synergií, které vidí jen pár zasvěcených. Ale v současnosti nepovažuji výstavbu DMB za jednak prioritní, jednak politicky průchodnou (už se vlastně Bavorsko dohodlo kudy, v jaké podobě a za kolik zhruba?) a za třetí ekonomicky nějak extra výhodnou. To ti tisíckráte raději podpořím třeba zvýšení délky staničních kolejí, dotace a legislativní změny na vlečky a asi třicet jiných věcí :-)

Mladějov: Eh, to mělo 6 vozů? Jezdíval jsem tím po poledni z Prahy (nějak 13,06 nebo tak) a dobře vzpomínám, jak bývalo obsazené. Asi jako v listopadu v úterý IC mezi Magdeburgem a Lipskem (v ideálním případě). Na dálkovou osobní dopravu přes Cheb nevěřím ani já. Ty Sp/RE Nürnberg - Cheb jsou docela šikovné a lidi tím jezdí (22.12. to bylo dokonce sadomaso nastojáka), i přes určité nepohodlí (pro rozměrnější lidi) v 612.
Bardotka_749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1751
Registrován: 10-2008

Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 17:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.
no jo, já zapomněl,že tato hádanka pro Vás je nošení dříví v les [biggrin]

Bardotka - už není [andel]
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pátek, 24. ledna 2014 - 18:00:25    Odkaz na tento příspěvek  

Uvedu ještě jeden příklad země, která již fakticky několikrát zkrachovala (splnila kritéria některých ratingových spol. pro default), ač se to eurohujerovsky vykládá jinak. Řecko se dostalo do průseru, krom řady jiných věcí (jako vstup do EMU, falšování makrodat aj.), i díky opravdu masivnímu čerpání evropských dotací na rozvoj infrastruktury. A i té železniční.
A jak to tam dnes vypadá (krom šíleného propadu životní úrovně, rozkladu společnosti apod.)? Investovali, pochopitelně, jenže po balkánsku. Takže dnes mají například krásně opravené úzkokolejky na Peloponésu - a nejezdí na nich skoro nic (na 99 % infra). Zato zdvoukolejnění a zkapacitnění hl. tahu Atény - Soluň se zastavilo někde v polovině, protože bylo třeba čerpat na projekty jako čisté novostavby, dálnice odnikud nikam, podobných případů najdete spousty a je to dost mediálně známé. No a dnes nemají ani na splácení úvěrů, ani na rozvoj, ani na mzdy, vlastně skoro na nic, čelí vlně emigrace apod.
My jsme na tom, pochopitelně, o řád lépe, nicméně jako příklad je to snad dostatečně varující.
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2038
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 21:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

O moc lepší výhled nemáme. Například na údržbu silnic je v kraji asi polovina peněz něž je potřeba na nezhoršování stávajícího stavu. Přesto kraj přes EU dotace chce stavět "Jihovýchodní obchvat Chebu" s estakádou přes území žab a trať 170, jehož přínosem bude maximálně 10% snížení dopravy v centru města. A protože to bude estakáda, tak i výrazně vyšší než průměrné náklady na údržbu, na kterou už teď není.... Na zabezpečení železničního přejezdu za zlomeček financí mezi Mírovou a Chodovem není, přičemž přínos by byl pro více aut a peněženek
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4876
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 21:26:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

O moc lepší výhled máme. Viz nezaměstnanost, vzdělanost, průmysl..
Jakkoli prostě třeba stav okresek ve StČ kraji (nevím jak v Kv kraji) je hrůza a děs, ovšem nikdo neřeší třeba přeložené náklaďáky dřívím a šutrem (to jsou zcela nárazové akce a radši se buzeruje v obci dodržování 50 nebo 30).

Jinak pro obchvaty měst obecně (obecně !!) zvedám ruku.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 21:51:35    Odkaz na tento příspěvek  

Tak proti "SE Cheb Avoiding road" ani slovo, když si uvědomím provoz na Evropské a rostoucí průmyslovou zónu u R6.
Ovšem proti provedení zásadně - to zas bude megalomanie typu kruháče u Kynšperka namísto "T", které slouží primárně jako brzda provozu a stanoviště kurviček??
A obchvat bude, to je jasné, kdeže bydlí radní? [talker] Čas na to, zeptat se, který kmotr ho vytáhl nahoru.
Údržba pozemních komunikací z krajského rozpočtu je pochopitelně průser. Na druhou stranu - bez dotací do kultury či sportu se dá přežít, bez silnic druhého a třetího řádu se lidi nedostanou do práce, obsluha do fabrik na periferiích atd. Tedy dostanou - ale stylem ala Arménie.
Z F J
Neregistrovaný host
Odeslán z: 109.80.18.6
Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 22:47:38    Odkaz na tento příspěvek  

Mladějove, Vy umíte jen rýpat, já vím. Sice jsem o reinkarnaci Karlštejna vůbec nemluvil, ale co byste si nerýpl. No, Váš ideál který zřejmě zní "buďto celodenní takt, nebo nic" není mnohde reálný, ale nechme toho.

P.S. Pokud už teda byla nadhozena "klasika" přes Cheb, tak by měla smysl snad jedině v relaci někam za Norimberk (např. Praha-Stuttgart-Karlsruhe), když už teda.[happy]
Mladějov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4878
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 25. ledna 2014 - 22:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ne, můj ideál to není. Jakkoli Norimberk je vyřešen taktovou VHD velmi dobře, stejně tak Mnichov, Berlín, Budapest, Wien.
Jen nějak nesdílím vaši potřebnost vést přímé vozy z Prahy do Athén a tak podobně.

Klasika do Stuttgartu jezdila x let jako křídlo 352 a i pod jinými čísly, dokonce jako WLAB ČSD/ČD, dneska je Karlsruhe denně dostupné přímým lůžkem, lehátkem a slepperetou z Prahy v ideáních časech a do Stuttgartu je to kousek.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Neděle, 26. ledna 2014 - 10:05:42    Odkaz na tento příspěvek  

ZFJ: Nepohléhejte schýze, o EC 50 Karlštejn jsem psal já :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11765
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 26. ledna 2014 - 13:31:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

i helmuti si chtěj vyfotit nějakou klasiku, tak proč né [fotic]

kolisti = piráti chodník?
neosv?tlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolist?m není bezpe?no
http://www.stopkoureni.cz/
532
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.180.16.99
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 09:25:12    Odkaz na tento příspěvek  

"Stavba - Chodov zastávka"
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 10:51:34    Odkaz na tento příspěvek  

Já ti dám zastávku, lumpe! :-) Žádná zastávka na výsypce nebude. Ale fotka nádherná!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 11:30:04    Odkaz na tento příspěvek  

SRAZ DF:
Navrhuji data 3,6,7. 2., jako obvykle v KV. Rail Wonders of Southern Sweden již mám připravené, spolu s novými přírůstky lokotraktorů C50 ze západního Maďarska.

přes území žab a trať 170
Přes Odravu to asi nepůjde, tak jaký žáby? Ty lesy u St. Kříže budou plný leda zakopaných prostitutek, použitých vložek a gumiček.

Jinak zítra mě čeká gumokolně round-trip Sockolov - Č. Lípa/nocleh/Dresden/Sockolov, převážně za tmy večer-ráno, po neznámých cestách. To jsem zvědavej, jestli to v tomhle bílým prášku ujedu alespoň podle těch mapy.cz
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2799
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 11:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

3 a 7.2 by to šlo... taky vezmu nějaké foto, ale zázraky nečekejte... [happy]
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 14:12:48    Odkaz na tento příspěvek  

Neva, vem Lofoty.
Pan MZitka si připraví 20 minut na obchvat Chebu [biggrin]
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2039
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 16:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

7.2. nemůžu, jsem v Sockolově 15-19 zaneprázdněn
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 27. ledna 2014 - 16:37:02    Odkaz na tento příspěvek  

Takže 3.2. v pondělí odpoledne?
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2040
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 28. ledna 2014 - 12:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W - může být
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11772
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 28. ledna 2014 - 17:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ich tůše nicht.....

kolisti = piráti chodník?
neosv?tlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolist?m není bezpe?no
http://www.stopkoureni.cz/
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2804
Registrován: 5-2009

Odesláno Úterý, 28. ledna 2014 - 18:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobo:
Zaparkuješ krabičku na dolním a dojdeš [happy]
Burak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 8-2007

Odesláno Úterý, 28. ledna 2014 - 21:22:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trošku mimo téma [happy] Dneska jsem se podíval s Pesou 24 i na německou stranu Krušných hor [happy] Viz čistě dokumentační [happy]

Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 4-2005

Odesláno Středa, 29. ledna 2014 - 13:10:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Burak: ja si vcera rikal co na tom dolnim zkousi..

Rok se s rokem sesel a ja o5 ztratil majak mezi ns-ci, nalezne v tekute forme :-D .

3.2 mam nacht, takze oucast max. o suche mattonce.

Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ...
čmelák 770
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.96.5
Odesláno Středa, 29. ledna 2014 - 16:02:49    Odkaz na tento příspěvek  

Burak: to já si tam poměrně nedávno fotil zlaté krásné červené Desiro,... Ten Najbrtí nátěr je prostě katastrofa! [crazy]
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Středa, 29. ledna 2014 - 19:40:05    Odkaz na tento příspěvek  

Speditéři dorazí?
Džejár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 3-2012

Odesláno Středa, 29. ledna 2014 - 20:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jj

//ČESKÉDRÁHY
Tady je svět ještě v pořádku

Seznam.cz je jako Česká pošta - dnes podáte, zítra dodáme


Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11778
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 30. ledna 2014 - 17:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

já nevim. sice můžu, ale nevim, jestli budu živej.

kolisti = piráti chodník?
neosv?tlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolist?m není bezpe?no
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Čtvrtek, 30. ledna 2014 - 18:33:44    Odkaz na tento příspěvek  

Tak jestli nepřijdeš, tak budeš mrtvej zcela určitě :-) Účast, jak vidno, hojná, už se těším!
Ferii: Noční máš od kolika, v kolik dorazíš na minerálku?
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 69327
Registrován: 4-2003

Odesláno Pátek, 31. ledna 2014 - 03:17:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V kolik to tak zhruba plánujete? Možná se budu pohybovat v okolí (Kraslice).

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2042
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 31. ledna 2014 - 06:44:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

cca 16-21 hodin
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11781
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 31. ledna 2014 - 10:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

možná dorazim f ty 4.....
mz - gdybys jel ráno do merklína, tak se ohlaš.

kolisti = piráti chodník?
neosv?tlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolist?m není bezpe?no
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pátek, 31. ledna 2014 - 12:43:09    Odkaz na tento příspěvek  

Vezmi fotky, platím pivem (lahvová sedmička :-) ).
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11786
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 01. února 2014 - 13:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

qalita foto tomu bude odpovídat [proud]

kolisti = piráti chodník?
neosv?tlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolist?m není bezpe?no
http://www.stopkoureni.cz/
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Sobota, 01. února 2014 - 14:16:26    Odkaz na tento příspěvek  

Naja. Ale třeba si dám letos už třetí pivo. [talker] Nefiltr Bernard včera v New York baru výtečný... [ok]
Bardotka_749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 10-2008

Odesláno Sobota, 01. února 2014 - 20:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

sobotěnka sobota, zkusí někdo lehkou hádanku?


Bardotka - už není [andel]
Cempírek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.13.113
Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 08:43:37    Odkaz na tento příspěvek  

Stará Role?
Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 4-2005

Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 13:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V centru budu cca a bez zaruky mezi hodinou patnactou a sedmnactou, treba se nekde najdem[proud]

Bobo ma furt zajem o prolistovani zhavaka?

Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ...
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 69334
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 13:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bobo:
Merklín určitě nestihnu. Někdy před pátou by mi to možná mohlo vyjít. Kde se to přesně koná?

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Poljaq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 15:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Bardotka: Kam zmizel ten kříž u přejezdu?? [wink] Jinak je to Stará Role.
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 16:08:15    Odkaz na tento příspěvek  

Kde se to přesně koná?
Správná otázka. Přejí si pánové stejný lokál jako posledně, nebo půjdem jinam?

Bardotka: Nebýt toho přejezdu, bylo by to obtížné, ale je to mezi Starou a Novou Rolí.
Bardotka_749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1763
Registrován: 10-2008

Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 16:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Cempírek: ano, uhodl jako 1. [ok]

Poljag: také za 1, a hvězdička k tomu, nenechal se zmást "úpravou" - kříž jsem umázl, ale kampak na Vás?
Jinak poloha fotofleku je u zahrádek na konci Rolavské ul., domovský to flek Páji.

W. také trefa!

Pánové,opět nezbývá,než klobuk dole, palec hore - máte přehled.

Bardotka - už není [andel]
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 69336
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 19:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W:
Tak jsem nehledal špatně. Telefon máš stále stejnej (725 003 xxx)?

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 21:08:23    Odkaz na tento příspěvek  

Jejda, na toto nevolej, to by ses dovolal na Space Center Houston. Já mám 604 480 xxx (pokud ho někde najdeš, jinak ti to pošlu SMS na to tvé staré 732 306 xxx, platí ještě?).
Protože ostatní nespecifikovali své gastronomické představy, necháme hospodu opět stejnou jako posledně, tedy http://www.czechpubs.cz/karlovy-vary/restaurace/panoptikum.html
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 69338
Registrován: 4-2003

Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 21:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jo, mé číslo stále platí. Na 75 % přijedu Os 17137. [wink] Zmizet asi budu muset R 441, na Metropola se už do Ústí později dostat nejde.

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2044
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 02. února 2014 - 22:21:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dorazím cca 17
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1134
Registrován: 2-2005

Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 00:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karlovy Vary 18.7.2007

W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 09:59:44    Odkaz na tento příspěvek  

Bude někdo dřív než v 17,00? Pokud ne, tak přijedu Os 7033/17317, ovšem ten přípoj má kolečko s tečkou, čili teoretická minuta na přestup.
Herr Bobo přijde kdy?
Dispečer_o11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2814
Registrován: 5-2009

Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 11:10:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já tam budu po 16....
Džejár
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 3-2012

Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 12:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

W.: minulý týden vyšly všechny přípoje 7033/17317.

Já dorazím kolem 17.

//ČESKÉDRÁHY
Tady je svět ještě v pořádku

Seznam.cz je jako Česká pošta - dnes podáte, zítra dodáme


Ferii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 4-2005

Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 12:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ja tedy okolo ctvrte, pozdejsi doba pro mne ztraci smysl.

Brilantně distingovaná, z inertních sfér termicky vystresovaná, kauzálně symetrická, bázicky kubistická, senzitivně hyperaktivovaná. Áno, áno to je řada T478.1,2 ...
Martin_zlivský
Administrátor

Číslo příspěvku: 69342
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 13:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak bych dorazil až před sedmou, a to už nemá smysl. Bohužel to bylo moc na poslední chvíli.
Snad příště...

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.47.26
Odesláno Pondělí, 03. února 2014 - 13:50:21    Odkaz na tento příspěvek  

Ferii: Zavolám ti po půl čtvrtý.