K-report
 

Archiv diskuse RegioJet do 05. 11. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Železnice » RegioJet » Archiv diskuse RegioJet do 05. 11. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 10:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Přednosta: Díky

čelakovičan: Prostě tohle srovnání mi přijde mimo. Spíš bych srovnával dva státní podniky. Věděl bych o pár, ale jsme už dost OT, tak bych to tady asi neřešil.

Ešus, ok. Dovolím si pohled "z druhého konce republiky" :-) Když došlapu na nádraží, tedy nyní zbourané a degradované na zastávku (btw: Nevíte kdo vymyslel ty debilní zastávky co se teď staví? U nás je např. směrová cedule delší než prostor zastávky ), tak sednu do šukafonu, po pěti km přesednu na Regionovu a tou se dostanu do Olomouce.

Tohle je ideální stav. Ve skutečnosti místo šukafonu nebo regionovy může jet taky jejich "historická verze". Nevím co je to za řadu motoráku - zakulacená čela, vysoké zelené sedačky, hodně měkké vypružení - zkusím najít. Což mi zas tak nevadí, protože mi přijdou pohodlnější než šukafon a regionova dohromady, problém je že ten vlak vytáhli někde z kopřiv, člověk se bojí sednou jak je tam špína a je tam strašný smrad z nafty.
Jasně, chápu že se může něco rozbít a mám být rád že jede alespoň něco... ale byl bych raději kdyby to mělo trošku větší úroveň.

Jenže když loni (možná už předloni) mrzlo, tak nechodily pro vlaky jen do kopřiv, ale jeden snad vytáhli přímo z muzea. Řadu opět nevím, tak malá nápověda - zelené sedačky, okna na kliku pod stolečkem - netuší někdo?. A to je teprve zážitek. Kromě toho že je vlak fest zasraný, fest zasmrazený od nafty, tak dovnitř fouká/prší/sněží. Luxus.
Opět mám být rád že jedu a nemusím pěšky. A myslíte si že někdo řekne "Pardon že jedete jak dobytek?" Naivo. A kompenzace ala RJ...

Jak rád vzpomínám na žluté jaro kdy se nám tu prohánělo Desiro.

Nepotřebuju tady uctívat dortík a vytlemenou stewardku která se o mne stará (i když je to nepopiratelný luxus). Chci prostě cestovat jako člověk.

A víte proč většina lidí na ČD stále nadává? Možná že se lepší, ale když jsem viděl 6 let staré fotky jak vypadal právě vypravený vlak (Rychlík a dokonce i IC!!), tak jim těch pár umytých spojů zatím nevěřím :-)

A to by mne ještě zajímali kdy se ta regionova uklízí, protože poslední noční spoj dojede na konečnou zastávku, fíra a vlakvedoucí přespí na lehátku vevnitř a ráno jedou zpátky na Olomouc a pendlují v hodinovém taktu. V taktu jezdí dvě, takže úklid v noci jednou za dva dny když se dostane v Ol do depa? oooooo :-)
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1706
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 10:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nešlo poznat, že brzdíme nebo se rozjíždíme, což výrazně pomáhalo dobrému pocitu plynulosti jízdy
Nechcete tím říct,že když jede na stejné trase taurus se stejnými rakouskými vozy, tak to strašně škube?

kupé pro 4, tedy ve stejném, jako v Business Class oddíle ---
že 2. třída RegioJet je u vlaků vyšší kvality nebezpečně blízko 1. třídě ČD

Není nad srovnání stejného typu vozu

okna na kliku pod stolečkem
Asi tohle

To buďte rád, za tímto zážitkem jezdí k Olomouci hodně šotuošů.V provozu jen výjimečně.

úklid v noci jednou za dva dny
Nevím jak konkrétní spoje, ale normální je úklid při obratu v koncové stanici k tomu určené.

(Příspěvek byl editován uživatelem ohl.)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3496
Registrován: 4-2003

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 10:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

S RJ jsem se svezl zatím 2x - jednou v první den provozu a pak teď ve čtvrtek. Bohužel musím konstatovat, že ač i ta první jízda měla určité drobné nedostatky (které by se daly omluvit právě tím, že to byl první den), napodruhé to rozhodně lepší nebylo...

Zarazilo mě už to, že vůz č.3, ve kterém jsem měl rezervaci, nebyl narozdíl od ostatních vozů označen tištěnou cedulkou s číslem, ale jen ručně psaným papírkem. Záhy se ukázalo proč - nebyl to totiž rezervačním systémem deklarovaný vůz Ampz, ale ABmz, takže už při nástupu pochopitelně nastal pořádný zmatek. Stewardka cestujícím oznámila, že si sice můžou vybrat libovolné místo, ale jen v tomto (už tak dosti plném) voze. To bych chápal ve kterékoliv stanici kromě té poslední, ve které připadá v úvahu nástup cestujících, což byl ale právě tento případ (Pardubice ve směru na Prahu). Nic by se nestalo, kdyby personál "rozpustil" tyto cestující na volná místa v celém vlaku a dal jim tak alespoň šanci získat místa podobná těm, která si zarezervovali. Ovšem nestalo se tak. Místo Premium oddílů nebo jedno- či dvousedaček ve velkoprostoru se tedy cestující museli "vnutit" zpravidla na ta místa v kupé, která měli dříve nastoupivší obložena svojí bagáží. Padly při tom i komentáře, že to není zdaleka poprvé, co se u RJ problém s nedodržením řazení vyskytl.

Nechápu, proč v okamžiku, kdy se ukáže, že bude nutné změnit řazení, není tato změna zanesena do rezervačního systému. Ano, bylo by sice nutné majitelům všech už zakoupených rezervací, na které dopravce má kontakt (takových podle mě bude většina) rozeslat zprávy o tom, že mají z důvodu změny řazení jiné číslo sedačky, ale pořád by to vypadalo lépe než když jsou s realitou seznámeni až po nástupu do vlaku. A hlavně by to před problémy uchránilo ty, kteří si jízdenku zakoupili v době, kdy už bylo jasné, že řazení bude změněné. Toto konkrétně byl vlak s odjezdem z Pardubic v 11:26, takže souprava předtím nocovala v Havířově. Pokud s vozy nešíbovali tam, tak musela souprava se změněným řazením vyjet na trasu už předchozí den odpoledne z Prahy. Času na změnu řazení v rezervačním systému bylo tedy v tomhle případě víc než dost.

Pochopitelně ze změny řazení vzešel zmatek i v dalších věcech, zejména v roznášce občerstvení - nejprve mi stewardka nutila něco, co jsem si neobjednal, a když se konečně objednat podařilo, tak občerstvení dorazilo chvíli před dojezdem do cíle. Navíc čerstvost toho ovocného salátu byla taková...diskutabilní. Příště už bych si ho za těch 40 Kč nedal. Jo a taky celou cestu nefungoval internet.

Celkově na mě druhá jízda s RJ udělala dost špatný dojem - sice si hrají na něco extra, což se občas i daří, ale jakmile přijde plná zátěž a běžné provozní potíže, tak se celý koncept hroutí jak domeček z karet...

Holt to je asi vlastnost pana Jančury - chce mít všechno superluxusní a přitom superlevné a myslí si, že mu díky tomu cestující odpustí poněkud chaotickou organizaci provozu... Ale lidé jako já mu tohle fakt neodpustí.


(Příspěvek byl editován uživatelem jenda z hk.)
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1707
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 10:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dráhy měly makat posledních 20 let, a ne jen poslední rok
Je vidět, že nejen dějepis, ale i nedávná historie vám dělá velké problémy. Proč, kdy co,...

že s nima nejezdim
Jo, taky rád na dálku kritizuji situaci v Antarktidě

Musíte to prostě brát tak, že ČD , hlavně velení, je funkce pro oblíbence politiků. Obnova voz.parku poté záleží na tom, kdo komu kolik.
Např teď bude probíhat (probíhá) výměna topolánkovců za nečasovce.
Nakonec i RJ v F1 se vyjádřil, že nejvíc mu vadí Žaluda. V nejbližší době už vadit nebude a dráhy dostanou příkaz maximální spolupráce s žlutými.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:04:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ohl: Je to ona, díky.
A zažil jsem ji tedy vícekrát než bylo vhodné. Alespoň jsem zavzpomínal na svá dětská léta I když tenkrát jsem z ní byl nadšený víc :-)

A ten můj druhý neidentifikovaný motoráček je pravděpodobně 850/851. Která jela opět včera odpoledne podle zvuku jak se snažila do kopce :-)

Ten úklid byl můj tip, jinak mi to nevychází kdy by na něj byl čas. Jelikož přes den je v Ol tak akorát aby se v něm protočili cestující.
Ale jak potkám znýmýho štiplístka, tak zkusím zjistit.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy bus: chtěl jsem se zeptat,co jste udělal pro zlepšení funkčnosti dráhy jako takové za těch dvacet let vy.Křičíte jen zde proti,anebo se snažíte nedostatky řešit i s tím zatracovaným ČD,případně SŽDC?
Dodávám,že se o to dost důrazně snažím,dost dlouho,byť některé věci jim trvají déle,ale ono to funguje.Je potřeba jen se za to trochu porvat.
A že změny v tak velké firmě nejdou udělat ze dne na den je jasné.Navíc to naráží bohužel na zpolitizované zájmy,ale to už je věcí nás všech daňových poplatníků.
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 7-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:08:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jistě, dráhy se posledních 20 let můžou přetrhnout, proto jsou všude vidět brejlovcí, zelné vagony a koženka i v rychlících.

Nejezdim s nima rok. A vy mi jako namluvíte, že za těch 13 měsíců od mé poslední pravidelné jízdy bych z nich měl dramaticky jiný pocit?

ale proč se snažim, že.

konec odmazán, ruply mi nervy...

(Příspěvek byl editován uživatelem Happy_bus.)
A co na to Jan Tleskač???

mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenda_z_hk: Pokud je to ten případ co si myslím, tak došlo k výměně netopícího vozu za jiný, který ovšem topil. A k výměně došlo na poslední chvíli, takže v rezervacích to nebylo.

Ale přistoupili na návrh lidí na "informační systém". Když nebude dodrženo pořadí vozu, tak vám pošlou SMS že se něco děje. Alespoň to slibovali. Ovšem to bude asi trvat, bo IT řeší teď důležitější věci.
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 7-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to je furt jen, že to nejde ze dne na den. Doprdele ale kdyby se něco dělalo systematicky, tak je to poznat.

Víte co, vlezte mi na hrb, nebo vedení ČD do jejich velctěného ánu. Třeba vám dají režijku a kalendář se všema typama motoráků.

Já chci cestovat jako člověk. 7 let sem to zkoušel vlakem, A 7 let se nezměnilo nic. Takže sorry, jelikož na železnici na spojích, kde potřebuju, konkurence neni, mám auto nebo autobusouvou dopravu. Ale všechny modré ovce na tomto foru můžou přece se svým oblíbeným monopolem jezdit dál.
A co na to Jan Tleskač???

Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy bus: při tom pohonění pozor,je to na veřejnosti trestné.
Nikdo vás nenutí s nimi jezdit.Můžete se vesele rozplívat nad tím,jak jedna firma je perfektní a jak zatočí s vašim nepřítelem.
Když budu vašeho ražení,tak po xx letech provozu RJ budu mít na něj tisíc důvodů plivat špínu.
U něj mě spíš překvapuje,že si nejde za tím,do čeho nedávno tolik vrtal.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:22:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy bus: Trochu slušněji by to nešlo.Jste stejný jako zde přítomný T.H.,ten také když mu všichni nedají za pravdu,používá výrazivo ve škole se neučící.Obrázek jsem si už tedy o vás udělal.Používejte dále auto či bus dopravu,ale jen některou,ono by vás mohlo u některých firem také ranit,kdybyste věděl v čem jedete.
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 7-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jistě, nikdo nepopírá, že RJ dělá chyby. A taky nějak moc plácá v TV. Ježiši, ale aspoň se snaží. Že po měsíci v provozu má zmatky je pochopitelné. Ovšem je první, kdo to zkouší. A uplně blbej neni, jinak by měl stejný boty i v autobusové dopravě. Takže z něj nedělejte dementa.

Jinak sem tu zkoušel debatovat konstruktivně. A na 20 otázek jsem se dočkal jen jedné odpovědi. Takže jestli debatuju blbě, tak to bych měl zapadnout
A co na to Jan Tleskač???

mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A na 20 otázek jsem se dočkal jen jedné odpovědi.

A víte proč? Protože jste chtěl "nepříjemno pravdu".
- Ultramodří vám ji nenapíší
- Ultražlutí taky ne, maximálne si plivnou, ale jak nejde o uctívání RJ, tak většinu mlčí
- Ti "neutrální" realisté vám většinou nenapíšou nic. Přestože jejich odpověď by byla k tématu a na úrovni. Je jim totiž jasné, že by to schytali od ultra-modrých/žlutých. Tak jsou raději zticha a myslí si své :-)

Zkrátka pravidla džungle jménem diskuse :-)
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 7-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

smutné je, že to pak na foru o dopravě vypadá jako na idnesu, kde bejvá tradičně nablito. Otázkou je, zda by celá tato diskuze vůbec měla existovat. I když asi ano, kde jinde by si mohli plivnout ultramodří
A co na to Jan Tleskač???

Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Happy_bus:
A na 20 otázek jsem se dočkal jen jedné odpovědi.
Tak se zeptejte na tiskovém odboru Českých drah, protože všechny vaše otázky míří na ně. Tohle je diskuse fanoušků dopravy a navíc téma RegioJet.

Proč u ČD exustuje takové množství nepřehledných tarifů a slev.
Pokud se v nich nevyznáte, použijte cenový asistent na webu ČD. Pozor, ultražlutí - neklikat, zhroutil by se vám žlutý svět.

(Příspěvek byl editován uživatelem ČSAD_zastávka.)
Garantováno: Nejméně 5 % příspěvků je kvalitních, nejméně 1 % příspěvků je k tématu.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:44:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže po měsíci v provozu má zmatky.No nevím,žel.doprava má svá specifika,a zmatek u ní se rovná průser.To platí u všech dopravců.Ani jeden nemá čistý štít.Jen s tím rozdílem,že ti ostatní kolem sebe tolik netlučou.
Neřekl bych,že v autobusové dopravě neměl boty,to pak asi neumíte číst a hledat.
A jak už jsem jednou uvedl,ono obstarávat jednu linku je něco jiného,než obsloužit celé území republiky.Ani v bus dopravě SA nemá ZDO.Stále nemám odpověď na otázku proč,když nabízel takové obrovské úspory.Tedy dostal,protože nebyl zájem jej tam pustit.Kdoví asi nepoví,ale je tu pořád to ale.Když se jsou schopni dostat jiní,proč zrovna tak exkluzívní firma ne?
Ohl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:47:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Autobus (nebo sběrnice?)
Proč předpokládáte, že všicni tady na diskusi mají od všeho klíče a vědí odpovědi na vaše otázky? Takové kamarády Ferdy mravence tady sice lze potkat, ale bohužel nejsou modří, aby odpovědi věděli.

MMch- vy jste mi taky neodpověděl ohledně "mostních" právníků, byť se tváříte, že s nejedním spíte.

má zmatky je pochopitelné.
Není. Po mediální masáži "o třídu lepší" nelze doufat u nežlutogumů s tolerancí.

(Já osobně to chápu, protože vím, že takto to slíbit vždy na 100% nejde. Jenže je plno lidí,kteří zbožštění RJ vzali jako neměnnou pravdu. A ti se teď diví. Holt, ztráta iluzí je horší, mež ztráta panictví)
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka: Proč. Proč jsem o tom asistentu ještě neslyšel? Proč není v e-shopu cpán obrovským bannerem? To zas člověk musí nějak složitě hledat?

A proč nemůže být jednoduchá nabídka, kterou pochopí každý i bez asistenta?.... :-(
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mue: stačí se pořádně dívat,nejen psát do diskuze,že je něco špatně.Ale spíš nyní na vaší straně.Ten cenový asistent je tam velice zřetelně umístěn.Jen ten kdo nechce jej nevidí.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 11:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749: www.cd.cz, v horním menu e-shop. Mám akční nabídky a form na hledání spoje.
To je to hlavní, kam člověk kouká a nic. Ok, prohlížím levé a pravé menu, dávám ctrl+f hledat asistent... nic..

EDIT: Aha, tak až pohled do zdroje prozradil že je pd odkazem "Spočítat cenu".
Ale já nechci počítat cenu. Já si chci koupit lístek a tak nějak jsem zvyklý na to, že e-shop mi cenu spočítá... :-)

Ale jinak OK, máte pravdu že to tam je. Jen bych to hledal jinde a pod něčím jiným. Chyba na mé straně uznána :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem mue.)
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:00:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nedáváte vyhledání spoje,ale zadáte spočítat jízdenku.A tam vám skočí cenový asistent.
Tak jako zde vám nevyskočí ihned po spuštění diskuze železnice Regiojet,pokud si jej nenastavíte rovnou,tak i tam se musí najít,jako zde příslušná diskuze.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:01:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mue:
A proč nemůže být jednoduchá nabídka, kterou pochopí každý i bez asistenta?
Nabídka JE jednoduchá. Zajděte k pokladně a řekněte, kam chcete jet. Obratem dostanete jízdenku a můžete vyrazit.

Proč jsem o tom asistentu ještě neslyšel?
Nevím, asi se stýkáte s nesprávnými lidmi.

Co dělám špatně?
Koupě jízdenky předpokládá, že víte, jakou. Pokud nevíte a jste líný si projít tarif, tak nejprve potřebujete poradit, kterou jízdenku si koupit. Nejprve tedy zjišťujeme, jakou jízdenku chceme a teprve potom ji kupujeme. Pro zjištění máme asistenta, pro nákup e-shop.
Garantováno: Nejméně 5 % příspěvků je kvalitních, nejméně 1 % příspěvků je k tématu.
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.103.79
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:03:06    Odkaz na tento příspěvek  

OT
mue: Náměšť nebo Odrlice?
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:05:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Radeček: Přihořívá ale ještě kousek vedle :-)
To je tahle trať fakt unikát že se podle vozového parku a blízkosti Olomouce dá identifikovat? :-)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9151
Registrován: 3-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tady na příkladu Jendy_z_hk se ukazuje, jak je hodnocení "kvality" velmi subjektivní. Já jel totiž úplně stejným vlakem, akorát, že ve voze číslo 1 z Olomouce do Prahy. A za mě a mé kolegy spokojenost.



P.S. To víte, pánové, nejsem takový filosof, jak spousta velikánů tu. Takže jsem se přízemně svezl a "nažral"
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.103.79
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:09:37    Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749:
Nedáváte vyhledání spoje,ale zadáte spočítat jízdenku.A tam vám skočí cenový asistent.

Promiňte, ale obvykle člověk potřebuje někam jet, tak si nejprve vyhledá spoj (odkud, kam, kdy) a potom se zajímá o cenu (a podle toho obvykle koriguje kdy nebo čím ).
Šotouši možná postupují opačně - vyberou si ze širokého vějíře tarifních nabídek cenu a pak teprve volí cíl (kde vyfotí brejloce s kulatejma okýnkama ).
Radeček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.103.79
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:12:00    Odkaz na tento příspěvek  

mue:
Pro místní to není problém
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Radeček: zkuste si to,pak mluvte.Když někam jedu,vím kam,najdu si spoj a rovnou cenu.Ale tam jste asi ještě nedošel.
A jestli máte nějaký zájem si něco vyfotit či ne nehraje roli.Ale je pravdou,půjdu si jej vyfotit,dokud je ještě co fotit.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749: EDIT: Plácám blbosti, už to tam mají

Ale je to UX bota. Když si najdete spoj.. Dáte jako normální člověk "Koupit jízdenku", kde to není, nebo "Spočítat cenu", kde to je? Proč spočítat cenu když tu cenu tam mám napsanou u toho spojení?

Budu ovšem spravedlivý: RJ má v rezervačním systému těch UX bot více a dokonce i dost závažnější.

Je to prostě jen o prezentaci zákazníkovi. Takhle mám pocit že to je zbytečně schované, aby co nejvíc lidí o tom nevědělo a platilo plnou cenu.

(Příspěvek byl editován uživatelem mue.)
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mue: vždy je to o lidech,kteří tuto práci dělají.Ale je zde možnost a kdo není "hloupý",tak si to najde.A kdo nemá zkušenost,zeptá se.Pak už ví.
sleva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.163.2.20
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:38:21    Odkaz na tento příspěvek  

mue:
Proč spočítat jízdenku? Co třeba proto, že hledáte spojení a pak chcete zjistit pro tu trasu cenu třeba pro 5lidí? Myslete už chvíli něčím jiným, než žlučníkem.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3497
Registrován: 4-2003

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: Já bych řekl, že moje hodnocení je celkem objektivní a cestující z vozu č. 3 by mi jistě dali za pravdu. Nebude to spíše o tom, že právě ta "kvalita" je silně kolísavá?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5066
Registrován: 6-2006

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže jsem se přízemně svezl a "nažral"


Když to vidím na té fotce, tak představa že když všechno sním a vypiju vůbec není příjemná, asi bych měl pěknou žaludeční koliku
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:45:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749: Souhlas. Dobré UX je těžké i když se to nezdá :-)
Asi se shodneme že by stačilo ten odkaz přejmenovat na "spočítat lepší cenu" a nejlíp jej hodit vedle ceny kterou to spočítá v tom přehledu.

Radeček: Tak to potom jo :-) Ta Regionova zůstává na noc stát v Drahanovicích(?), kde nemají šanci ji uklidit. Jedině dopoledne když dojede do Ol a je mezera v taktu. Ale tam taky moc času není...
A opatření je to vlakovou četou neoblíbené, průvodčí mi říkal že má strach v tom vlaku spát hlavně když je zábava, jelikož neví co ožralou mládež napadne když vidí zhaslý odstavený vlak...
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:49:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

sleva: Žlučníkem? Zkuste vychladnout, pročíst si to ještě jednou a dojde vám že tady "kopu" jak do modrých, tak do žlutých.

EDIT: A jízdenka pro pět lidí? Tak zadám že chci pro 5 lidí a nechci nijak složitě zjišťovat zda mohu milostivě dostat nějakou slevu. Obzvláště, když těch pět lidí posadím do auta - v tu chvíli bohužel s tou "normální" cenou prohrávám.

(Příspěvek byl editován uživatelem mue.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9153
Registrován: 3-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Jenda_z_hk: Moje taky. To jsem tím chtěl říct. Žádný boj o to, jestli má někdo "pravdu" více nebo méně.

ad.Fýra: Bez obav o zdraví, to nebylo najednou pro jednoho
VDL Futura - Coach of the Year 2012!!!
VDL Citea - Bus of the Year 2011!!!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5067
Registrován: 6-2006

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

to nebylo najednou pro jednoho

To vidím, že je to double.
Ale kombinace, pivo, kofola, to v kelímku s pěnou je co? Kafe laté? pak jakýsi zákusek, asi sladký, kroasant a nakonec Rájec. No panečku i tak jdu blejt
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 12:57:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mue: shoda.

S tou jízdenkou pro 5 lidí.Máte pravdu a nemáte.Je pravdou,že při obyč.jízdném v kladiva asi jo.Ale zase týdenní dovolená pro jednoho za 1250,-,to už stojí za to.Záleží na úhlu pohledu a účelu cesty,popř.zda je ochoten občas někdo řídit místo vás.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2098
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq: I kdyby bylo, tak ten naproti tobě by to zvládl :-)
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
JirikP.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.157.74
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:04:53    Odkaz na tento příspěvek  

mue: Správně by ten e-shop měl automticky vyhodit nejnižší cenu

Ale vždyť to tak dělá. Kliknete na "eShop", zadáte odkud kam, počet lidí atd. a ono vám to najde spojení a zeleně u něj bude nejnižší cena. Není to dokonalé, protože ten eShop neumí lomit jízdné, ale například skupinu vám rozdělí do dvojic pro SoNe+ atd.

Bohužel něco jiného je "vyhledávání spojení," kde nezadáváte počet lidí, nestaráte se o zpáteční cestu a cenu dostanete jen jako z IDOSu, ale zas to najde spojení i tam, kam eShop neumí prodat jízdenku.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fýra: Co víte, třeba chtěl otestovat co vše žluté WC zvládne :-)

JirikP.: Máte pravdu, zkusil jsem složitější kombinaci něž předtím a opravdu se snaží.
sleva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.163.2.20
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:16:50    Odkaz na tento příspěvek  

mue:
No tak když chcete platit plnou, prosím. Já jsem jinak zcela chladná, protože je mi celkem jedno, že jste mamlas, který se nevyzná ani na portále Idisu. Vy radši jezděte taxálem, jste nebezpečný sám sobě.
Vlada749
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 2-2009
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

sleva: proč takto.Ptá se,je mu odpovězeno,má snahu.Jsou tu jiní,kteří toto neudělají.A navíc proti nikomu neutočí.
Sic je to tu o RJ,trochu to uklouzlo jinam,ale třeba RJ mi nenabídne určité druhy jízdenek ani omylem.Proč?Protože je mimo ZDO.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

sleva: Wow. Copak jsem udělal? Kopnul do matky dráhy? ale kdeže.. já jsem jen SLUŠNĚ napsal že by to šlo líp a že je to matoucí. No a jsem mamlas. Bravo.

A teď něco ve Vašem stylu: Možná je problém v tom že jste zcela chladná a měl by Vás někdo (chlap či ženská, dle vlastního vkusu) rozpálit. Uleví se vám

(Příspěvek byl editován uživatelem mue.)
JirkiP.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.157.74
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:33:01    Odkaz na tento příspěvek  

mue: Když si najdete spoj.. Dáte jako normální člověk "Koupit jízdenku", kde to není, nebo "Spočítat cenu", kde to je?

Je to naopak - "Koupit jízdenku" vás hodí do eshopu a nabídne vám nejnižší cenu. "Spočítat cenu" je jen takové orientační cosi.
sleva
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.163.2.20
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 13:56:28    Odkaz na tento příspěvek  

mue:
Proč by mne měla zajímat vaše infantilně debilní hra na žluté a modré? Mám u zadku jak ČD, tak RJ. Mám slušný prostorný vůz s rozumnou spotřebou a obejdu se bez vlaku. Sere mne pořád hlídat čas a přestupy. Jsem rád free. Akorát nechápu, že vy jako zhusta diskutující znalec kolejnicového prostředí nezvládnete základy obsluhy portálu, kde jsem já, necestující vlakem, na první pokus našel spoj i s přesnou cenou pro příbuzenskou partu směřující ke mně přes celou zem.
hoost
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.192.79.139
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 15:58:51    Odkaz na tento příspěvek  

Vlada749 551:"Jste stejný jako zde přítomný T.H.,ten také když mu všichni nedají za pravdu,používá výrazivo ve škole se neučící."

Jak to můžeš vědět, když ty jsi evidentně chodil za školu a neumíš ani jednoduché i/y (Nemluvě o ostatních niancích.):

Vlada749 550:"...Můžete se vesele rozplívat nad tím,...plivat špínu."
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 17:49:43    Odkaz na tento příspěvek  

Přednosta: kromě Goldu jsou na inkartě i časové jízdenky
Podívaj´, pane přednosto, já jsem vlakem jezdil ještě v dobách papírových kupónů k režimkám, tak na mě nezkoušejte, kolik karet asi tak jsou traťovky a ingoldy a kolik režimky. Třeba ze Třebové, pracovní den ráno, směrem do Prahy, první třída - guma vedle gumy. Jiný vlaky býval režista tak jeden z pěti, šichťáky kolem 18:00 jeden ze dvou.
Dispečer_o11: Ja si pamatuji jednu soukromou společnost METROPOLITAN, která své luxusní expresy provozovala na trase Hamburg-Köln
To nebyla soukromá společnost, ale 100% dcera Deutsche Bahn.
čelakovičan: ty ešusy JSOU ČISTÉ (sic!) a jezdí na čas
Dopravce má podle mě dost problém, když je čistota a včasnost považována za něco nadstandardního. Akorát já teda občas jedu Běchovice - Masna/hlavní (nevím, jak se to označuje v systému Prager Stadtbahn), a tam ty ešusy s čistotou dost bojují.
Pokud se myslí dopravce, tak sou tady elefanty, různé Bmz, Ampz, apod
Nevím co se myslí, ale jediné moderní vozidlo, které uvidím, když se budu dívat z okna, tak sou tady maximálně 843/043/943 a to je trochu málo. Jinak akorát 810, "zhovnabič" 814.2, kvílivé 854, plus plesnivé Bnp, což se zlepšuje trochu pozdě na to, kolik času a prachů tou Dráhou proteklo. A nedokopat ji Liberecký kraj výběrovým řízením ke koupi 840, tak tu 21. století zastupuje akorát "neschopný" privát s desiry.
Čsad_zastávka: takže skutečné problémy jsou. Velmi zajímavé
No a jak můžou nebejt? Pokud jste někdy rozjížděl větší projekt než jen sud piva na víkend, tak byste měl vědět, že problémy jsou vždycky - od těch zásadních až po kindermafií zveličované marginality. "Velmi zajímavé" to může přijít akorát tak retardovanému šotoušovi.
U RegioJetu je ta pravděpodobnost menší
Ona je VĚTŠÍ pravděpodobnost, že někdo pojede s ČD na přípoj KŽCD do Zásmuk, než že pojede z Opavy, Ostravska, Šumperka, Prostějova, Benešova, Kladna nebo Berouna na přípoj s Žlutozlem? Tomu přece nemůže věřit ani ultras jako vy.
Jenda_z_hk: Ale lidé jako já mu tohle fakt neodpustí
...a hlavně mu nedají ani tři měsíce na záběh a stíhají ho od prvního dne. Vypovídá to ovšem spíš o nich (zvlášť prokládají-li to údajnými Jančurovými citáty).
Čsad_zastávka: Pozor, ultražlutí - neklikat, zhroutil by se vám žlutý svět
Nejsa ultražlutý jsem to zkusil, kliknul jsem si spojení co jsem tuhle jel, Strakonice-Praha - no přecházel z toho zrak, úplně zhroucenej (busníci to jezdí za 100-120 vočí).
mue: průvodčí mi říkal že má strach v tom vlaku spát
A proč tam spí? Vobětavá Matka Dráha se mu nepostarala o postýlku?
Dan38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 18:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T.H. trefné a přesné
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 18:42:36   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq:
nejsem ... filosof, (T)akže jsem se přízemně svezl a "nažral"
Myslím, že na takové jako jste Vy je přesně cílena nabídka RegioJetu.

mue:
napsal že by to šlo líp a že je to matoucí. No a jsem mamlas.
Na to, že údajně zprovozňujete "datová centra", máte při práci s počítačem docela potíže.

T. H.:
"Velmi zajímavé" to může přijít akorát tak retardovanému šotoušovi.
Prej šotoušovi, hi hi hi Zajímavé je, že otevřeně přiznáváte existenci skutečných problémů RegioJetu. A jak jste kdysi psal, že je máme raději rychle fotit s podzimními kulisami... Já ještě nefotil, opravdu bych měl?

Ona je VĚTŠÍ pravděpodobnost, že někdo pojede s ČD na přípoj KŽCD
Nevím, nepočítal jsem ji. Ale ČD právě nechtějí, aby někdo jel z Opavy, Ostravska, Šumperka, Prostějova, Benešova, Kladna nebo Berouna na přípoj s Žlutozlem, ony chtějí, aby jel na přípoj Českých drah.

hlavně mu nedají ani tři měsíce na záběh a stíhají ho od prvního dne
Ale vždyť v byznyse se žádná "doba hájení" nedává. Tam je to spíš obráceně - je potřeba si zákazníky získat co nejdříve, na nějaké pokusy není čas. To snad ze soukromé společnosti musíte vědět.

(Příspěvek byl editován uživatelem ČSAD_zastávka.)
Garantováno: Nejméně 5 % příspěvků je kvalitních, nejméně 1 % příspěvků je k tématu.
Dan38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 18:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale vždyť v byznyse se žádná "doba hájení" nedává. Tam je to spíš obráceně - je potřeba si zákazníky získat co nejdříve, na nějaké pokusy není čas. To snad ze soukromé společnosti musíte vědět.

Jo, jo - takové ČD měly 20 let dobu hájení na získávání zákazníků. A výsledek všichni vidíme....
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 18:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T.H.: Nevím jak dopravce, ale já jako cestující považuji čisté a na čas jezdící spoje za samozřejmost a normálnost. Akorát teda nemám potřebu psát pokaždý na net, že sem třeba pendolinem v 9:13 z Prahy přijel na Svinov už ve 12:03 (takže s náskokem -6) a JD tak byla krásných 2h50min. Nebo, že dálkovka přijela kolikrát do Kolína třeba v xx:55, takže opět s mírným náskokem.
husarsz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.161.43.145
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:03:04    Odkaz na tento příspěvek  

Dan38: trefné a přesné....

Leč už drobet ohrané. My, co si vozíme prdel elefanty již několik let jsme celkem spokojeni a nemůžeme za to, že ten flašinetář bydlí někde v Horních Prdelákovicích.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dan38:
takové ČD měly 20 let dobu hájení na získávání zákazníků

No vidíte, že hájení nikam nevede. Nakonec přišel nějaký ing. Jančura a během roku a půl (dle vyjádření ing. Paroubka o termínu zahájení projektu) jim vyfoukl nejlukrativnější trať a přivezl sem zdaleka nejlepší vagóny, které tady ČD kdy měly. Hájení je tedy na co? Hájení je na nic. Je potřeba tvrdě a nekompromisně upozorňovat na chyby žlutých, i na zdánlivé maličkosti. Třeba si to tady někdo kompetentní přečte a udělá něco pro nápravu, dokud je čas. Protože za rok přijde kdo? Protože za rok přijde Novotný.

(Příspěvek byl editován uživatelem ČSAD_zastávka.)
Garantováno: Nejméně 5 % příspěvků je kvalitních, nejméně 1 % příspěvků je k tématu.
T. H.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.181.56.8
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:11:55    Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka: Zajímavé je, že otevřeně přiznáváte existenci skutečných problémů RegioJetu
Podsouvejte mi co chcete, já tvrdím, že by bylo překvapivé, kdyby žádné neměl. Každopádně nevím, jaký reálný dopad by mělo moje "přiznávání" mít.
ony chtějí, aby jel na přípoj Českých drah
...a když ne, tak ať radši nejede vlakem vůbec. Ano, tato "taktika" byla ČD použita mockrát, hlavně teda v nákladní dopravě.
čelakovičan: já jako cestující považuji čisté a na čas jezdící spoje za samozřejmost a normálnost
Já taky, a proto nemám potřebu o tom psát pokaždý na net. Nicméně nelze popřít, že někteří uživatelé služeb ČD byli stran čistoty v Regiojetu dost konsternováni.
mue
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 10-2011
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čsad_zastávka: Počkejte. To že napíšu, že by to šlo líp znamená že něco neumím?
Já jsem nenapsal že bych si u nich nekoupil lístek. Já napsal že by to šlo líp! A na tom jsem se tady dokonce s někým shodnul.

A pak tady na mne začne vypiskovat někdo, kdo se ve svých příspěvcích nemůže rozhodnout jestli je ženská nebo chlap... :-)

Jo a v DC 90% času strávíte v příkazové řádce a o nějakým UX si můžete nechat zdát :-)
Bkv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

My, co si vozíme prdel elefanty již několik let jsme celkem spokojeni a nemůžeme za to, že ten flašinetář bydlí někde v Horních Prdelákovicích.
Takže kvůli vaší spokojené prdeli musí cestující směrem na Plzeň a Cheb jezdit v humusových béčkách. A o ojetých rakouských vozech, které ČD přednostně slibovala na tuto trať si můžou nechat pouze zdát. Prý jsou nutné někde jinde. Tak alespoň jako pojízdná výstavka bude jednou týdně jezdit pendolíno.
Dan38
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 19:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Leč už drobet ohrané. My, co si vozíme prdel elefanty již několik let jsme celkem spokojeni a nemůžeme za to, že ten flašinetář bydlí někde v Horních Prdelákovicích.

Hm, dnes jsem byl také v jedněch Prdelákovicích - jmenují se Hradec Králové. Celkem bezvýznamné město z pohledu ČD. Co na tom, že krajské... Ale ráj pro šotouše - bobiny, peršani a občas brejlovec. Na vlacích R do Prahy 30 let staré vozy A a B v původním provedení (dnes neviděna ani jedna humanizace). Takže nejmodernější vozidlo je 843 na R z Liberce a regionoha na osobáku do Chlumce. A jelikož se sem žádný soukromník nechystá, tak může být "národní" doprace v klidu, pobírat dotace.... a mít kaštany "v paži". A kdyby náhodou soukromník přišel, tak to tu zase bude nářku jak díky němu chudinky ČD přicházejí o peníze.

Tímto tedy nekompromisně ukazuji na chyby.... modrých. Dokud je čas.
Happy_bus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 7-2005

Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 20:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Plzeň je čekým drahám asi také malá. Je to jenom čtvrté největší město, takže se o vozový park tam nestarají.
A co na to Jan Tleskač???

Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. listopadu 2011 - 20:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mue:
To že napíšu, že by to šlo líp znamená že něco neumím?
V 11:55 jste napsal: máte pravdu že to tam je. Jen bych to hledal jinde a pod něčím jiným. Chyba na mé straně uznána

T. H.:
jaký reálný dopad by mělo moje "přiznávání" mít
Jste u zdroje, jste spíše příznivcem žlutých. Když vy napíšete, že skutečné problémy zdá se nejsou (nebo aspoň k šotoušům nepropadnou) (4.11. 14:06), tak to čtu, že reálné (tj. velké) problémy jsou, ale mimo firmu se o nich ještě neví.

a když ne, tak ať radši nejede vlakem vůbec
Takhle to nemůžete stavět. Cestující si v tom případě musí spojení vyhledat na stránkách dvou dopravců zvlášť. Na stránkách RegioJetu přeci také nejsou spoje ČD, ani ty přípojné.

Dan38:
nekompromisně ukazuji na chyby.... modrých
Jaké chyby, prosímvás? On někdo objednal a zaplatil jiné vozy než ty, které jste viděl? A co se vám nezdá na peršanech? Byli asi méně žlutí než ti "správní" peršani, to je ta chyba?
Garantováno: Nejméně 5 % příspěvků je kvalitních, nejméně 1 % příspěvků je k tématu.