K-report
 

Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 30. 03. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Vzkazy pro redakci, dotazy, připomínky apod. » Sdělení pro redakci » Archiv diskuse Sdělení pro redakci do 30. 03. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malatekd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 3-2011
Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 21:02:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Můžu se zeptat,kdy odemknete Optimalizaci linkového vedení. Mě a myslím že většinu nás jinde nepřijmou,z tramfóra mě vyhodili. Žádám vás,byste mohli diskuzi odemknout.
Atmák
Moderátor

Číslo příspěvku: 2866
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 21:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mě a myslím že většinu nás jinde nepřijmou,z tramfóra mě vyhodili.

Týjo, dneska je to tady fakt dobrý .
ŠD11 2040 Čedok Bratislava
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 21:29:02    Odkaz na tento příspěvek  

Atmák: V 50. letech byste jistě udělal bezva kariéru jako soudce z lidu nebo prokurátor. Dělá vám to dobře, povýšeně kopat do lidí, co v sobě nemají dost sebeúcty a tak se před vámi radši plazí a škemrají o "milost", namísto toho aby vám plivli do ksichtu a založili si vlastní web? Platí i pro Mašinku.
Mihyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 8-2008

Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 22:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vetinari: člověče já Vás nechápu. Pohádáte se tu, naprdnete, žádáte smazání svých údajů, aby po Vás nebylo nic a mohl jste být v klidu.Z Vašeho textu výplývalo něco o tom, že jsem už nevkročíte a stejně se tu objevujete pravidelně. O co Vám vlastně jde ?
Atmák
Moderátor

Číslo příspěvku: 2868
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 22:25:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

namísto toho aby vám plivli do ksichtu a založili si vlastní web

Jestli jste si ráčil všimnout, tak téměř každý, komu se stane ta nemilá věc, že se zde přede mnou "plazí a škemrá o milost", nějaký ten web má. Jestli nebude chyba právě v tom?

Jinak paralela mezi vDP diskuzí a "Optimalizací" je nasnadě - výsledkem jsou vždy uražení jedinci, kteří si zde hned rádi uleví s odkazem na léta poválečná. Jen si to užijte, když Vám to dělá tak dobře, jak jsem psal o příspěvěk výše, dneska samá zábavná perla .
A jsem rád, že jsme zasáhli jako "Redakce", takže nemůžete "plivnout do ksichtu" konkrétnímu členu Redakce, je vidět, že v "dnešní době" už to ani jinak nejde.

Dobře, tak teď vážně. Vždy jsem psal, a za tím si stojím a jednám podle toho, že tu budou mít věcné příspěvky, které mají hlavu a patu, jsou napsány slušnou formou a alespoň jakž takž spisovně, korespondují s názvem příslušného vlákna a nejlépe nikoho dalšího z diskutujících neurážejí, svoje místo. Zbytek budeme nadále "moderovat", nechceme, aby zde byly naprosto nezáživné a nepřehledné diskuze (často plné flamů, jaký jste předváděli v zavřeném vlákně) typu novinky.cz, vlaky.net apod. na úrovni dětského chatu.
ŠD11 2040 Čedok Bratislava
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 22:41:29    Odkaz na tento příspěvek  

Atmák: Jasně, vy jste bůh a víte všechno nejlíp. Chováte se jak zamindrákovaný přizdisráč, který se vyžívá v buzeraci ostatních. Máte podobné psychické rysy, jaké měl otec Olgy Hepnarové. Jako symbol by se k Vám nejlíp hodil řemen.
Atmák
Moderátor

Číslo příspěvku: 2872
Registrován: 10-2006

Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 22:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vetinari: Achjo. Jinak se můžete zeptat Vašeho přítele Káema, jestli jsem se choval jak zamindrákováný přizdisráč, před více jak rokem jsem s ním cestoval z Jihlavy do Prahy, myslím, že jsme si krásně a na úrovni popovídali.
Každý jsme nějaký. Já mám podobné rysy jako otec Olgy Hepnarové, chystám se udělat dobrou kariéru jako prokurátor v 50. letech a mám u sebe řemen, kterým mlátím okolo sebe. Fantazie, lepší to být nemohlo.

Vy se zde zas chováte jak dlaždič ve "čtyřce", přitom jak jsem byl Vašimi příznivci ihned soukromou zprávou informován, Vaše společenské postavení tomu moc neodpovídá. Kde je problém? To, co tady, byste si "tam Nahoře" nedovolil ani na nějakého podřadného hradního šaška.
ŠD11 2040 Čedok Bratislava
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 978
Registrován: 9-2008
Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 23:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já bych jen požádal kohokoli z redakce, aby se mrknul na diskusi v Pražských tramvajích, kam jsme z optimalizace tak nějak přešli (myslím to o autobusových změnách v oblasti Proseka). Naprostý klid, pohoda, věcné argumenty. Takhle to vypadalo v optimalizaci VŽDY, pokud tam nebyl onen uživatel, jehož jsme tu již mnohokrát označovali za viníka. A můžete si být jisti, že tak to bude vypadat i v budoucnu, pokud tam onen člověk přispívat nebude (v horším případě nebude moci, ale radši bych zůstal u toho nebude).
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Úterý, 29. března 2011 - 23:55:51    Odkaz na tento příspěvek  

Atmák:

A ještě se sám přiznáte, že špehujete. Hezky jste se projevil. Ty vaše smajlíky působí dost nervózně.

Kdo vám dal právo vychovávat ostatní, soudit jejich názory a buzerovat je i pro takové kraviny, jako je pravopis?

Btw, když jste si zjistil, kdo jsem já, vy ráčíte být kdo?
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 00:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Redakci: A nebo víte co, zapomeňte na to. Věta většinu nás jinde nepřijmou,z tramfóra mě vyhodili je tak dokonalá, že by po ní mohl optimalizaci obnovit leda šílenec. A vy jste samozřejmě samí rozumní, střízlivě uvažující lidé .
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5953
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 06:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš, 978: Už zase provokujete a naznačujete že má někdo vypadnout?
Tak za prvé, pokud se Vám tu nelíbí nějaký uživatel, tak vypadněte Vy.
Za druhé, jestli nechcete aby Vám někdo ostře oponoval, tak zapomeňte na voloviny o "optimalizaci" rušením autobusových linek k metru, a jiné podobné antikaštanské hovadiny.
Za třetí, dám si pozor, abych příště nevybočil z mezí formální slušnosti. Ono se ukáže, že ti dva hlavní agresoři jste Káem a Vy. Ano, Vy.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5954
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 07:06:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mašotouš (k redakci): "vy jste samozřejmě samí rozumní, střízlivě uvažující lidé"

Jo, k redakci se teď lísáte. Ale až Vám zase někdo rozebere ty antikaštanské voloviny, tak z Vás zase bude prýštit agresivita. To už jste prokázal dostkrát.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5779
Registrován: 8-2003

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 08:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

někdo ostře oponoval

Je ostře oponovat a ostře oponovat. Pokud je to ve vší slušnosti (nejen formálním vyjádřením, ale i podtónem), tak je to v pořádku, od toho DF odstatně je, ale není-li , tak od toho DF rozhodněn není.

A ještě k jednomu nejmenovanému:
Zrovna u tebe, resp. tvého vyznání bych očekával, že respektování práv vlastníků je pro tebe na jednom z prvních míst i když ten vlastník (resp. jím pověřená osoba) dělá úplné pí...iny. A týká se to jak věcí, tak třeba internetového serveru.
Slepeckou holí se golf nedá hrát!
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4688
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 08:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Myslem jsem, že už to nechám být, ale přesto mi to nedá, abych se nevyjádřil. Je mi líto, co se v optimalizaci dělo, vím, že jsem do toho určitou měrou přispěl.
Valná většina se toho točila kvůli nerespektování názorů a na snahu o řešení konfliktu byla většinou odpověď jako v příspěvku 5953 pana Bručouna. Zkrátka "budu do vás tak dlouho kopat, dokud vy neslevíte ze svých názorů". Mít vlastní názor vnímám jako jedno se svých základních práv daných právem ČR a na perzekuci kvuli tomu nemá nikdo právo.
Chci se ještě jednou omluvit za to, že jsem se dovolil bránit těmto kopancům, ale narovinu říkám, že pokud do mě bude někdo kvůli mým názorům argogantně, hrubě a neslušně kopat, tak si to nenechám líbit a budu se bránit znova.
Domnívám se, že k zavření diskuse, vyBANování většiny diskutujících apod. muselo jednou dojít, pokud chtěla redakce zachovat alespoň nějakou úroveň fóra. Jenom mě mrzí, že redakce nedokázala zakročit dříve a pak k tomu nemuselo dojít. Nepamatuju se za celou dobu sporů, že by redakce předložila rázné stanovisko. Když jsem požádal o zakročení, výsledkem bylo, že si to máme vyřídit sami. Skutečně se pak nedivím Mašotoušovi, KMovi, ale postupně i Rzeczpospolitovi, MŠovi a dalším, že jednali jak jednali. Nedivím se KMovi, že se pak poměrně rázně opřel do redakce, zkrátka si nechtěl nechat líbit kopance a jejich neřešení. Za kopance do redakce se trestá, ale soustavné mnohatýdenní kopance do ostatních uživatelů jsou akceptovány?

Ale nechme už toho, udělejme za tím tlustou čáru a začněme znova. Optimalizaci ať se redakce otevře kdy chce. Pokud bude zavřená dlouho, zkrátka se budou otimalizační věci řešit jinde, kam úplně nepatří, mně to až tak nevadí. Pro mě je z toho výstup jasný: Když není redakce schopná průběh diskuse hlídat, což i chápu, protože členů je málo a diskuse rozsáhlá, nezbývá nic jiného, než jí v tom pomoci. Já se pokusím ve svých reakcích krotit, ale jak jsem psal, soustavně hrubě kopat do sebe nenechám. Vzhledem k tomu, že příslušná agresivní osoba před chvílí opět naznačila, že nás být nenechá, tak mi nezbývá nic jiného, než na každý náznak agrese upozornit, byť to budu dělat hrozně nerad.
Leonardo da Vinci: „Nikdy nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří.“
Mašotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 9-2008
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 10:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bručoun 5953:
1) Nelíbí se mi uživatelé hrubí, vulgární a agresivní? To mám odcházet, protože takový nejsem (anebo se snažím nebýt)?
2) Já budu hlásat své názory na dopravu zcela podle své libovůle (pokud mi to z nějakých důvodů nezakáže redakce) a podle svého přesvědčení, je to moje právo. A pokud mi bude chtít kdokoli oponovat, rád si s ním o tom popovídám. Ne tak s lidmi, kteří začnou urážet, napadat a sprostě nadávat (jako to děláte vy).
3) To jste sliboval už stokrát, stejně se z vašich příspěvků brzy stala stoka sprosťáren a agresivních výpadů (stačí se podívat do archivů). Ale pokud se doopravdy změníte (čemuž nevěřím, ale co kdyby přece), milerád bude diskutovat i s vámi.
A můj příspěvek 978 nebyl přece ničím jiným než konstatováním faktu, že nejste-li v diskusi vy, je tam klid mír, a zasáhnete-li do ní, hned je hádka. To přece nemůžete popřít.
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:18:01    Odkaz na tento příspěvek  

Hezká mateřská škola. Já ne, pančelko, to on ...

Redakci blahopřeji, opravdu si pomohla. Asi jako vyhnat zvířátka z rezervace a nechat je rozlézt všude po okolí.

*

Bkp: Vlastník ať si dělá, co chce, ale v tom případě ať si nehraje na demokrata a dá si do záhlaví upozornění "nepohodlné názory budou smazány a jejich autor vyobcován. O tom, co je nepohodlný názor, rozhoduji já podle toho, jak se zrovna vyspím, nárok na vysvětlení, na obhajobu ani na odvolání neexistuje". Nechápu ale, proč by taková osoba chtěla provozovat diskusní fórum, to ať si rovnou najme placené debatéry a předem jim určí, co a jak mají říkat.

Btw, že to právě teď začalo vadit, když vypjatá atmosféra byla v oné debatě vždycky. A co vlastně začalo vadit?
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 199
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vetinari : ja som prezentoval názory ktoré niesú Českým šotoušom fanatickým zástancom značky SOR po chuti a dostal som BAN. Lebo vieš, keď sa väčšina zavesí na jedinca aj keď má pravdu, tak je to jedno! Proste väčšina má pravdu a tým to hasne! Väčšinou adminom stránky začne poriadne do hlavy udierať to,že majú právo mazať príspevky a príliš si o sebe myslia, tak si ventiulujú svoje ego na tých s ktorými nesúhlasia.
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Maranatha: Ne, tys jen 10x denně mlel jako kolovrátek svoje bludy, které byly právem seznány SPAMem. Proto jsi dostal BAN. Ale vysvětlovat ti to je asi zbytečné, stejně to nebudeš chtít pochopit. Nikdo ti nebral tvůj názor, ale to, že jsi jej takto agresivně vnucoval všem ostatním, bylo tím, co vadilo.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:38:58    Odkaz na tento příspěvek  

Maranatha: Ano, všiml jsem si, že tohle se netýká jen bordelu v nejmenované diskusi, ale že tady někomu ruplo v kouli a rozhodl se praštit pěstí do stolu a "udělat tu pořádek" (aneb "já vám ukážu ..."). Ale speciálně Vás bych vyloučil pro tu spoustu překlepů a divný pravopis, a bylo by :-)

Lidi touží po jistotě, nejistotu nesnášejí, a proto nálepkují, proto vznikají davové psychózy, proto Ti slabší mají vždy tendenci připojovat se k většině, aneb "pověste ho vejš".
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Robert_0822 : Jak môžeš tak sproste klamať, že denne? Raz som sem jeden večer písal pred mesiacom! Včera som sa vyjadroval na margo mizerného interiéru. Chceš mi povedať, že to čo som tam písal nie je pravda? Či to majú toľko drzosti v sebe administrátori, že pravdu označia za vnucovanie niečoho?! Snáď je viem lepšie čo J&T porobili v Bratislave než vy! A za napísanie pravdy dostane človek BAN? Sorry, ale ZAMYSLITE SA NAD SEBOU! Tiež by som to tam nevypisoval dlho, aby ste ma museli blokovať. Dnes som na to vôbec nemal chuť a tiež ani o týždeň či viac, nakoľko som všetko čo som chcel vyjadril a dokonca mi dalo aj pár ľudí na tom fóre za pravdu, čo tiež ignorujete! Prečo by som mal dostať BAN za to, že som bol sproste napadnutý fanatikmi do značky SOR? Navyše zatiaľ čo ja som písal o SORe, oni sa uchyľovali k sprostým útokom na moju osobu a to je už v poriadku? To ste tak hlboko klesli, že používate dvojaký meter?
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:44:35    Odkaz na tento příspěvek  

Robert 08022:

Nevím, co posílal, ale už Vy sám si odporujete. Tak buď posílal spam, což je opakovaná nevyžádaná pošta - ta se ale maže bez ohledu na obsah. Anebo posílal něco, co Vy považujete za bludy, ale pak jste to musel posoudit obsahově. Takže jak? - spam nebo bludy? A když se odvoláváte na právo, jaké konkrétní ustanovení máte na mysli? Mohl byste to rozvést? Nebo máte na mysli právo silnějšího?
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vetinari : mne nejde o to aby moje príspevky hltali bez pochýb, lebo to by bolo skĺznutie do rovnaké extrému a to je slepé (jak vy hovoríte) "polikáni faktú" a to čo som ja chcel docieliť bolo iba to, aby začali trochu sa prebúdzať z tej eufórie, že je v ČR výrobca autobusov po Karose. Čiže to, aby začali iba sami za seba premýšľať a zisťovať si, že čo sa to sakra vlastne deje. Ja niesom žiadny redakto typu "Nový Čas" že prinesiem nejakú novinársku kačicu a spravím okolo toho haló. Mne ide spraviť toto : "Hej ľudia, dačo nie je v poriadku, skúste sa na to pozrieť a zauvažovať nad tým! Potom mi zdeľte vaše dojmy a názory!" Ale nie, že do 1min tam mám sprostý komentár, ktorý nerieši danú problematiku ale útočí na mňa.
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 12:55:44    Odkaz na tento příspěvek  

Maranatha:
Mně je jedno, co jste chtěl docílit a co si o tom či onom myslíte. Není mi jedno, když někdo někoho umlčuje. Kohokoli a pod jakoukoli záminkou.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8595
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:00:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad.Vetinari: Já jsem možná trochu jednodušší, tak bych poprosil o vysvětlení. Když si někoho pozvu do svého soukromí, posléze zjistím, že s ním nesouhlasím, že mi vadí jeho chování atp. a vyhodím ho. Je to špatně, nemám na to nárok (právo)?
Já to tady tak chápu, že tady na to vyhození prostě majitelé právo mají.
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:03:48    Odkaz na tento příspěvek  

Takže přece:

"Orky: Rozebírání výroků ÚS snad vůbec nepatří do DF dopravy, nemyslíš? Budiž informace o tom, že se některé vrstvy budou vozit v tramvaji zadarmo do vlákna patří, ale zbytek? Uvědom si, že zavření Optimalizace nebylo jen z důvodu konfrontačních vztahů. Zbytek snad emailem, však kontakty na sebe máme. Nechci přijít i o toto vlákno." (vlákno "Pražské tramvaje")

Takže znovu:

Proč byla DOOPRAVDY zavřena optimalizace? Kdopak z redakce má vazby na Ropid, DP či Magistrát? Nebo se jen má důvod jich bát?
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:21:18    Odkaz na tento příspěvek  

Maqig: Viz 12.18, 3. odstavec.

Netvrdím, že si tu redakce nemůže zavést cenzuru. Když na to přijde, může to tu taky zrušit. Tvrdím, že redakce se chová hloupě a odsouzeníhodně. Nebo to, co tu předvádějí, se hodnotit nesmí?

Svoboda slova je zásadní princip, demokracie na něm stojí. Pokud ji někdo neuznává s odvoláním na soukromí, pak já ho za to odsuzuji a říkám si, kam dojdeme, pokud by to dělali všichni. Všem těm, kteří se neštítí udělovat bany a zákazy a trestat za pouhý projev by bylo líp v socíku než dnes. Ostatně, čím dál víc lidí to dnes už přiznává otevřeně. A je to dobře, aspoň vím, co jsou zač. Vždycky je lepší vědět, kdo je ten druhý zač a podle toho se zařídit, a ne ho mít za takového sympatického strejdu jen proto, že polovina jeho názorů byla zcenzurována.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8596
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:25:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Takže u tebe neplatí, že svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda druhého? Nebo to nechápu?
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Magiq : potom prečo keď platí sloboda slova, bol som ja za uverejnenie faktov napadnutý? Namiesto toho aby ste sa nad nimi pokúsili popremýšľať zvolili ste ľahšiu a pohodlnejšiu cestu a síce útoky pod pás a následne BAN. Robíte ostatne to čo robia aj politici, keď sa musia konfrontovať s nepohodlnými alebo nepríjemnými názormi, ktoré poukazujú na realitu. Vidím, že niečoho takého ako začatie uvažovania u tých čo sú zaslepení láskou k danej značke sa dočkám asi ako toho, že ruže začnú rásť na betóne.
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 4-2006

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 13:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Orky: "Pokud bude zavřená dlouho, zkrátka se budou otimalizační věci řešit jinde, kam úplně nepatří, mně to až tak nevadí."

Vám možná ne, ale napadlo Vás, že lidi, kteří se zajímají čistě o tramvaje a je jim buřt, který autobus by se měl kam odklonit, to může obtěžovat? Neberte si to ve zlém...
tramvajakovy webové stránky
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 10-2006

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:04:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Maranatha: Myslíš tato "fakta", která jsi postupně napsal do diskuze o SORech?

Vieš čo, rád by som počul názor na SOR nejakých ľudí z Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, či Švédska a potom by Vám pepíkom zrazilo "hřebínek"! By sa Vám za takú sračku vysmiali.
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2096863

To čo si pár "pepíkov" zmagorených SORom, myslí o S(p)OR(áku) je tisíckam ľudí úplne u prdele, lebo tie autobusy sú objektívne povedané na milú riť a sú ešte horšie než Ikarusy 435 alebo Karosy B961 či Citelisy!
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2096880

SOR JE NAJVACSI HUMUS NA TRHU AUTOBUSOV!
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1662749

Ešte aj tie 10.5 BN sú na hovno.
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1772031

dúfam, že jak dojazdia všetky 9.5 (hlavne aby boli tie hrbaté sračky preč)
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=1954895

Som presvedčený pevne, že keby na SR a ČR nebol taký skurvený klientelizmus a odjebal by dakto mafiu J&T do riti, tak by si SOR ani nevrzol.
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2037214

SOR je obyčajná skorumpovaná sračka!
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2053300


Tak nech sa to tu celé utopí v týchto socialisticko-protečkných sračkách ale potom si nesťažujte a držte huby, korupciu ste chceli tak u máte!
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2055036

SOR už totálne odementneli asi. Oni sú tak prijebaní, že ani trolejbus nevedia urobiť bez výstupkov, ale opäť museli všetky pevné sedadlá dať na schody?
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2096028

diagnóza "SOR" je iba ak tak tých tupcov, čo nevidia, že SOR je paródia na autobus!
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2096699

SOR je český výrobca a väčšina "pepíkov" je tak sebakritická, že budú hlava nehlava obhajovať SOR, lebo to je nová Česká modla teraz. Niečo podobné bolo v hudbe, tiež táto Vaša "sebakritickosť", keď Dimmu Borgir nahrali album s pražským orchestrom a bola to totálna sračka, ibaže v ČR to velebili do nebies zatiaľ čo inde ten album prepadal.
https://www.k-report.net/presmerovani/?prispevek=2096744
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:15:39    Odkaz na tento příspěvek  

Mám za to, že podobný "džihád" proti ROPIDu zpočátku vedl Bručoun ve vláknu "Optimalizace...". Ale i jiní "džihádisté" se ve "žvanírně" K-reportu najdou.
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4696
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tramvajak: Jsem si toho vědom. Já ale nechápu to, proč lidi, kteří se zajímají o linkové vedení nemohou na dopravně založeném fóru v klidu diskutovat. Jejich hřiště bylo zavřeno, kam si mají jít hrát?
Když dětem zavřete hřiště, půjdou si hrát na ulici a tohle je podobný případ. Co na tom, že to bylo kvůli někomu, komu vadil hluk z toho hřiště. Nám tedy nezbylo nic jiného, než si najít nejbližší vhodnou ulici a tou ulicí jsou buď Pražské tramvaje nebo Pražské autobusy.
Až nám redakce vrátí naše hřiště, vrátíme se tam. A já za sebe říkám, že se pokusím udělat vše pro to, aby nám nikdo naše prolejzačky neničil.
No nic, udělám vše pro současný klid a diskutování o pražském linkové vedení se až do otevření našeho hřiště vzdávám, případné další optimalizační příspěvky pražských tramvajích ponechám bez reakce.
Leonardo da Vinci: „Nikdy nevysvětlujte. Přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám stejně neuvěří.“
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tass : ty si teda podrazák! Vybral si iba tie najblbšie príspevky, ale ten príspevok, kde som písal o tom ako vlastník SORu vystupuje v iných prípadoch, to už si nenapísal. Keď ma teda chcete obmedzovať dôvod si nájdete. A to, že SOR zastáva väčšina "pepíkov" iba preto, že je český je pravda, ibaže na toto nikto nereagoval, však načo by aj! Aspoň keby ste priznali, že keby nebol SOR Český tak by ste ho zvozili pod čiernu zem, ale ani toľko charakteru sa vo Vás nenájde. Aspoň by som rád prispieval do diskusií o iných autobusoch, pre mňa za mňa si ten SOR vytvorte pre VIP skupinu fanúšikov SOR a iba pre tých čo blahorečia SOR,už mi je tá vaša plechovica ukradnutá a píšte si tam o nej čo chcete. Keď tak budem prispievať k Tedomu a Solaris, ktorím fandím. Takže poprosil by som o odblokovanie. Ďakujem.
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
džihádista Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:53:11    Odkaz na tento příspěvek  

Proč bylo zrušeno optimalizační pískoviště?

Zřejmě proto, že Ropid se snaží kontrolovat už i K-Report a za každou cenu umlčet své kritiky. A v optimalizaci to bylo takové pěkně pohromadě, snadno se tam mohli něco dozvědět třeba i novináři nebo zastupitelé, stačilo to tam jen číst. A co kdyby nedejbože chytli inspiraci, jinou než předžvejkanou Ropidem?

Také to může souviset s válkou mezi PIDem a SIDem.

Ano, soudím, že Ropid i DP Praha jsou instituce zralé na kompletní obnovu lidí ve vedení (a následně nejen ve vedení).
Trolejbusak62
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 12-2007

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:54:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Člověk nemůže ani napsat, co je nového v dopravě a kde se to stalo. Hnedka dostane sprdunk. Řidiče to nezajímá, ale jsou tam taky příznivci MHD, kteří si to rádi přečtou.
..:: Stránky věnované jihlavské městské dopravě ::..
..:: Videa s tématikou MHD v Jihlavě ::..
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 10-2006

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 14:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Maranatha: Vybral jsem pár tvých příspěvků, ve kterých jsi dokázal napsat tolik vulgarit, kolik většina návštěvníků K-reportu nepoužila za dlouhé roky. Přičemž většina z tvých vulgarit nemá žádné argumenty, jen uráží.
Ostatně ses právě hezky odkopal, když sis zase neodpustil výkřiky o pepících a českém SORu. Máš pravdu, že na to v diskuzi nikdo nereagoval. Na takové bláboly totiž nemá smysl reagovat.
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:11:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tass : okrem toho si spravil to,že si vystrihol iba tie časti príspevkov, ktoré obsahovali ostrejšie slová, čím si podčiarkol to, že teba nezaujímalo na čo tie príspevky poukazujú a o čom majú vyvolať diskusiu ale zaujímalo ťa to, že tam padlo nejaké ostrejšie slovo. Na a teraz by ma aj zaujímalo, že koľko % podielu úspechu u Vás má to, že SOR je tuzemský výrobca? Dozviem sa to, alebo sa budete tváriť, že som sa nič nepýtal? Dozviem sa ako by ste reagovali keby bol SOR Slovenský alebo Poľský výrobca?
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Paráda, SORková "dysdiskuze" se přesunula sem. I když, tady už jsme za poslední dny zvyklí na kýbl hnoje, tak to snad vadit nebude.

Vetinari: Až budu každého chytat za slovo, jako to děláš ty, tak mě někdo zabte, prosím. Nevydržel bych se na sebe dívat do zrcadla.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:17:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tass : mimochodom tá fotka Brežneva k tebe a ten obrázok zo socíku čo má Atmák k Vašemu totalitnému prístupu na tomto fóre plne sedia. Ešte stále platí staré "dobré" zo socíku, že "Sme si rovní, ale niektorí sú rovnejší."? Nechcete prísť podporiť do Líbye Kaddáfího či nejakého iného totaliťáka?
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Malatekd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 3-2011
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:18:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Souhlasím s vetinari,měli by jsme si zavést svojí stránku optimalizace linkového vedení nezávisle na k-reportu,protože tady nás teď budou jenom buzerovat jako všude jinde,že nepíšeme k tématu a že spamujeme.Bude to tady stejně na Tramfóru středověká diktatura.My prostě chceme pískoviště!!!!!!
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:21:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A brání vám někdo v jeho založení?
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 10-2006

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když už jsme v auditku "Sdělení pro redakci", tak doufám, že redakce z výše uvedeného názorně pochopila, proč by měl id Maranatha i nadále zůstat držitelem banánu. Leda by mu byla založena speciální diskuze "Nesnáším SOR aneb Nadávky a neprůkazná obvinění račte vkládat sem". :-)
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:25:52    Odkaz na tento příspěvek  

Robert08022:
To je prosté, soudruhu. Prostě se příště pokrytecky neohánějte právem, když jediné právo, které máte na mysli, je právo, které jste si sám udělil tak nějak "po vašem". A nekopejte tak kolem sebe, prostě jsem vás nachytal a ukázalo se, že jste jen namachrovanej pitomec. A nevzpomínám si, že bychom si tykali, tak se toho držte - my dva si rovni nejsme a nebudeme.
Malatekd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 3-2011
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:27:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Na Tramfóru bych asi nechodil,protože tam stačí napsat jenom návrh linkového vedení,který neuznávají moderátoři a už vám nadávají,když na něco napíšete svůj názor,dostanete přiklonku problémový jedinec a pokud se nenecháte umlčet,máte na 24 hodin BAN. Mánm s tím osobní zkušenost.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:30:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

V čem jsi mě nachytal, prosím? To, že někdo během pár hodin zasviní diskuzní fórum hromadou nenávistných slintů, uděluje dle mého názoru právo majitelům fóra zakročit. A já nemám s redakcí nic společného, tady jsi vedle jak ta jedle.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Malatekd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 3-2011
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já to založit neumím,pokud to někdo umí,nechť to udělá a dá sem odkaz.
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak existuje třeba diskuzní server Lapiduch, kde si v sekci Doprava můžeš nechat založit klidně Optimalizaci linek v Ležákách u Chrudimě.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8597
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad,Vetinari: Jsem rád, že si nejsme a nebudeme rovni. To bych se ze sebe musel pozvracet. Neodešel jsi už náhodou několikrát, demokrate?
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tass : A kde mi môžeš vyvrátiť tieto všeobecne známe skutočnosti:
1. SOR je prepojený s J&T?
2. J&T sú arogantná finanční podvodníci.
3. J&T sú arogantný developer, ktorý nakupuje pod cenu pozemky, v prípade Bratislavského PKO dokonca bez súhlasu MsZ a potom vydiera ostatných!

Ale toto ty asi vieš ohodne lepšie, že lebo hoci žiješ v ČR tak máš lepší prehľad o mafiánskych praktikách J&T. Niesi ty nejaký vševed?
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Robert 0822 : keď si zakladáš diskutné fórum, tak počítaj s tým,že ak chceš udržať demokraciu tak musíš poskytnúť aj priestor na iné názory aké má väčšina. V opačnom prípade je to iba ďalšie fórum s patentom na jedinečnú pravdu, kde sa budú názory nezhodné s názormi administrátorov a väčšiny drzo považované za SPAM! SPAM je niečo na podobnej báze, tej aktivity akú robia väčšinoví diskutujúci nesúhlasiaci s názorom menšiny, keď systematicky očierňujú všemožne "tých druhých" dookola dokolečka sústavne.
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:54:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Když budu psát 10x za den, že miluji redakci, jak dlouho mi to bude procházet?
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:55:36    Odkaz na tento příspěvek  

Maqiq:
Netykáme si. To jen aby bylo jasné, kdo tady porušuje společenské konvence. Tykáme přátelům (což já zjevně nejsem) a pak "prašivým psům", abychom jim dali najevo svou nadřazenost. Takže zřejmě jsem prašivý pes. Je hezké, jak se tu tolik lidí odkopalo.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8598
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 15:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Však jste říkal, že si nejsme rovni. Tak o co jde?
Maranatha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 1-2010

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vlastne prečo nemôžem prispievať do diskusie o Solarisoch? Na tie autobusy nemám čo zlé povedať, tak potom?!
"No price is too high to pay for the privilege of owning yourself!" - F.W.Nietszche

Šotuši v CŘ si budú za 10-12 rokov spievať:"Kdeeee, SOR můj?"
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:22:22    Odkaz na tento příspěvek  

Maqiq: Ano, mezi vámi a mnou je asi takový společenský rozdíl, jako mezi profesorem a Lacem od lopaty. Tykat bych mohl já vám, kdybych byl takový buran, jako vy. Vy mně ne. Až budete odpovídat, nezapomeňte na spoustu kutálejících se smajlíků.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8599
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:27:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

O tom buranství bych to ponechal na posouzení publika. Vy pohrdáte Lacem od lopaty? Vy byste mu tykal jen proto, že je u lopaty?
To narážení na tykání má odvést pozornost od podstaty? Nebo je to jen nadřazenost či malost?
Robert_08022
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Laco od lopaty aspoň není tak ubohý, jako ten, kdo se nad něj povyšuje.
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je,
kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá,
na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
(Jan Werich)
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:36:04    Odkaz na tento příspěvek  

Maqiq al. Robert 08022:
Ne Lacem od lopaty nepohrdám, pokud se chová slušně. Laco od lopaty mi, na rozdíl od vás, bez dovolení netyká a já jemu také ne. Na pivo do hospody spolu nechodíme a společná škola nás taky nespojuje, tak se toho držte. S vámi si tykat nechci. To už radši s tím Lacem od lopaty.
Vetinari
Neregistrovaný host
Odeslán z: 94.113.144.13
Odesláno Středa, 30. března 2011 - 16:37:59    Odkaz na tento příspěvek  

A abychom se vrátili k věci a nezapadlo to:

"Rozebírání výroků ÚS snad vůbec nepatří do DF dopravy, nemyslíš? Budiž informace o tom, že se některé vrstvy budou vozit v tramvaji zadarmo do vlákna patří, ale zbytek? Uvědom si, že zavření Optimalizace nebylo jen z důvodu konfrontačních vztahů. Zbytek snad emailem, však kontakty na sebe máme. Nechci přijít i o toto vlákno." (Jonášek Orkymu ve vlákně "Pražské tramvaje")

Takže znovu:

Proč byla DOOPRAVDY zavřena optimalizace?