K-report
 

Archiv do 10. listopadu 2008  

Diskuse K-report » Archiv 2008 » Železnice » Schotousch nový živočišný druh » Archiv do 10. listopadu 2008 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 3-2006

Odesláno Středa, 22. října 2008 - 20:11:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vazební věznice Brno je jednak pro vazby (pěkně osamotě) a potom i pro výkon trestu, což je tajné přání většiny odsouzených, odkroutit si trest právě zde. Jedná se o různé zlodějíčky, defraudanty, bílé koně apod.
Ten dlouhej kulatej
Adam Št.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.0.245.11
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 00:34:55    Odkaz na tento příspěvek  

Něco k problematice:
http://www.ceskatelevize.cz/program/10169471508.html?deid=2613
Vypíchl bych, cituji z článku :
"prostě šotouš, což není nadávka, ale označení člověka, který má silnou zálibu v železnici. Slovo patrně vzniklo z anglického shoot, tedy střílet či udělat snímek. Takový šotouš totiž neváhá vyvinout jakoukoli námahu, aby vyfotografoval či natočil nějaký vlak anebo lokomotivu."
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 979
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 08:23:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Šotouš Kuba: Vy jste taky zralej na Chocholouška. Rozdíl je totiž v tom, že v base se mu po stránce psychiatrické péče nikdo věnovat nebude.

Yarda: Na jednu stranu máte pravdu v pochybách o přiměřenosti trestu, na druhou stranu, zjevně máte problém pochopit rozdíl mezi vraždou a zabitím (např. autem při autonehodě).
Šeda si jeho problémy způsobil do značné míry sám. Pokud vím, měl brát psychofarmaka, u nichž je vyloučeno pití alkoholu, ale stejně chlastal.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 5147
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 08:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dovolil si telefonicky vynadat dispečerovi, když ho jakýsi řidič tramvaje zmlátil. Za to dostal 18měsíců, kde to žijeme?!

Podle mě buď neumíte číst nebo analyzovat psaný text, rozhodně nedostal 18 měsíců za to, že "vynadal dispečerovi", ale za násilnou trestnou činnost.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Yarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 09:12:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Deka: smrt člověka v důsledku bezohledné riskantní jízdy autem je pro mě vražda. Že to náš trestní zákoník klasifikuje jako zabití s podstatně mírnější sazbou je cynismus, stejně jako jsou cynické výsměšné citace Šedových výroků na místě podpisu ve vašich příspěvcích.

(Příspěvek byl editován uživatelem yarda.)
Yarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 09:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Quex: přečtětě si pečlivě článek http://zpravy.idnes.cz/napadl-zenu-a-vyhrozoval-tramvajakum-odsed i-si-ctyri-roky-ve-vezeni-1go-/brno.asp?c=A080918_150242_brno_taj
a najdete v něm větu, kde stojí toto: Právě za útok na veřejného činitele a výtržnictví už si také odseděl předchozí, 18měsíční trest. Šeda není ani vrah ani loupežník, je to pošuk a patří možná za mříže, ale ne za ty vězeňské.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 980
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 10:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Yarda: No, že pro vás, naštěstí o tom ale nerozhodujete. Nejste náhodou z těch blbů, kteří na držitele ZP a majitele libovolné střelné zbraně koukají jako na potencionální vrahy?
Šeda je trotl, který věděl o nutnosti brát léky, u nichž je kontraindikován alkohol, a bylo na jeho rozhodnutí, že se ožere, resp., bude ožírat. Nemlich stejně, (předpokládám, že vám leží v žaludu zchlastanej šofér v .PL) dotyčný trotl věděl, že chlastat nemá, chlastal, a sejmul 4 lidi. Jenže rozdíl je v tom, že on neměl v úmyslu ty 4 lidi zabít, ani spáchat nehodu, zatímco Šeda vědomně napadl onu ženu, a pokoušel se ji odlehčit o telefon, přičemž nejednal za okolností krajní nouze. Proto absolutizace provinění šoféra v PL a relativizace Šedova chování není na místě.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3745
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 10:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

pokud je Šeda právně způsobilý bez omezení (nikde se nepsalo, že by nebyl), je za svoje chování zodpovědnej stejně jako kdokoli jinej. Pokud by nebyl, pravděpodobně by k něčemu takovýmu nedošlo, protože už by byl qůli agresivitě dávno v izolaci.
Lepší, než vo vodě, lepší sedět v hospodě!
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 11:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

rozdíl je v tom, že on neměl v úmyslu ty 4 lidi zabít, ani spáchat nehodu

Naprosto souhlasím, někdo se ožere jak prase, sedne za volant a jenom chce pomalu a bezpečně dojet domů. A jen nehorázná smůla zapříčiní to, že někoho sejme, přece to vůbec neměl v úmyslu.
BTW: Považujete tedy pokus o krádež telefonu za vážnější prohřešek než řízení auta pod vlivem alkoholu a zabití 4 lidí? Nic vám nepodsouvám, jen se ptám, jak to vidíte...
Yarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 11:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Člověče Deka, nejste taky pod vlivem…? Pro vás je stejný zabít někoho v autě jako odlehčit ho o mobil? Ten trest je podle vás přiměřený a spravedlivý? Jestli ano, tak tedy jen doufám, že o tom náhodou nerozhodujete...
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 13:45:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Yarda, vy jste se fakt rodičům nepovedl... Trestní řád samosebou pamatuje na alkoholismus jako přitěžující okolnost v případě spáchání trestného činu. Ale to nic nemění na věci, srovnám-li Šedu, který bez zjevné příčiny svévolně vztáhl opakovaně ruku na ženskou, a na šoféra, který zabije 4 lidi, pak se klidně stavějte na hlavu, ale Šeda za katr prostě patří.

Kubíček: Zkuste abstrahovat od toho alkoholu. Hypoteticky střízlivý Šeda vs střízlivý šofér. Je šofér stále takový gauner proti šedovi a Šeda proti šoférovi takový chudák?
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 13:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"Chudák" Šeda:

Nejdřív zničil kytici. Pak se vrhl na její majitelku a mobil, kterým chtěla zavolat policii. Telefonu se zmocnil jen na chvíli, zato žena si odnesla pohmožděniny a odřeniny na hlavě, obličeji i krku.

"Držel ji za kabát, tloukl ji a vulgárně jí nadával. Vyrval jí telefon, roztrhl zlatý řetízek a vytrhl náušnici. Odvlekli ho až dva kolemjdoucí,"

Podle vyšetřovatelů nezvládl hlavně to, že mu žena nejdříve řekla, že telefon nemá. To jí jen vrazil pár políčků a z ruky vytrhl kytici, kterou hodil na zem. Když ale na odchodu viděl, že oslovená telefonuje, rozzlobil se, vrátil se a napadl ji znovu. A telefon jí vyrval. Přepadená ho získala zpět. A policii pak skutečně zavolala, ale na Šedu. Ten putoval do cely předběžného zadržení. Tam se vrhl i na policisty.

...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 13:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Deka: Jenže právě ten alkohol je tady bohužel klíčový. Ožralý týpek motající se po ulici, byť asi nevzbuzuje nadšení, je podle mě společensky mnohem méně nebezpečný než ožrala za volantem nebo mávající střelnou zbraní apod. Dát si 3 pivka a jít domů trestné není, dát si 3 pivka a sednout za volant trestné je (OK, možná je to po 3 pivech přestupek a ne trestný čin, ale jde o princip). Proto střízlivý řidič gauner není, opilý řidič gauner je, ať už cestou způsobí nehodu nebo ne. Pošuk, který napadně ženskou, je samozřejmě gauner, ať už je ožralý nebo ne, ale dle mého zdaleka nedosahuje na úroveň opilce za volantem. Když si hypoteticky připustím tu nechutnou situaci, tak pořád budu radši, když do mé příbuzné nebo známé někdo vrazí a šlohne jí mobil než když ji někdo sundá autem. Byť i v prvním případě mu, bude-li příležitost (a vhodný poměr sil:-)), s chutí nakopu prdel.
Yarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 109
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 14:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ale to nic nemění na věci, srovnám-li Šedu, který bez zjevné příčiny svévolně vztáhl opakovaně ruku na ženskou, a na šoféra, který zabije 4 lidi, pak se klidně stavějte na hlavu, ale Šeda za katr prostě patří.

Z toho srovnání tedy vyplývá, že kdo sebere jinému mobil, patří za katr na stejně dlouho jako ten, kdo má na svědomí 4 životy... Daníku, dám ti otcovskou radu: zůstaň u lepení letadýlek a nediskutuj o životě. Nic o něm nevíš.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 15:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Yarda: Otcovský rady si nech pro následky tvých nehod.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 15:34:20   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Yarda: Šeda, pokud vím, má na krku
1. přepadení v Brně,
2. loupež tuším v Ostravě
3. má za sebou 18 měsíců za útok na veřejného činitele...
Netušil jsem, co to znamená stát se obětí systému...

Kubíček: Nevím, jestli to chcete pochopit, ale u řidiče NEOŽRALÉHO a NEOŽRALÉHO Šedy je rozdíl v míře zavinění. Šeda napadnout tu ženskou chtěl a udělal to, úmyslně spáchal trestný čin. U šoféra je mimo jakoukoli pochybnost, že nikoho rozšmelcovat nechtěl, nicméně stalo se, spáchal trestný čin z nedbalosti. To, že následky nedbalostního trestného činu jsou někdy daleko fatálnější neznamená, že by míra společenské nebezpečnosti toho, co spáchal Šeda, byla nějak závratně nižší. Pravděpodobný vývoj je totiž takový, že jedna návštěva krimu šoféra od dalších podobných vylomenin odradí, ale Šeda se zjevně nepoučil, a je agresivní.
To, že by měl být spíš v PL než v # je bez diskusi, ale chválabohu, i v krimu je před ním společnost chráněna.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Yarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 15:50:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Daníku, zkus se zeptat svý mámy, co si myslí ona o tvých názorech. S trochou pokory ti určitě dojde, jaký bludy jsi tu pronesl. Zmařený lidský život nemůžeš poměřovat stejným metrem jako krádež mobilu. S tím nehneš. 4 roky za mobil je krutá nespravedlnost ve srovnání se 4 roky za zabití. Máma ti to potvrdí. Měj se hezky.
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 15:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A vy pořád nechcete pochopit, že o neožralého řidiče tady nejde. Tady se porovnával ožralý řidič a ten pošuk. Úmysl Šedy nezpochybňuju, že si za to zřejmě zaslouží trest, to taky ne.
Na druhé straně já pořád nemůžu pochopit, že sednutí za volant po X jednotkách alkoholu a zabití 4 lidí označujete za nedbalost. Za nedbalost bych maximálně bral, když je sejme za střízliva. Ale tím, že se před jízdou ožral a pak sednul za volant, vědomě přijal fakt, že je svému okolí mnohem nebezpečnější, protože pod vlivem samozřejmě bude mnohem hůř řídit a reagovat. Mohl tedy svou společenskou nebezpečnost snížit tím, že by za volant nesedl, ale vědomě to neudělal. Z mé strany vše, víc nemám, co bych k tomu ještě říkal. A omlouvám se ostatním, že se účastním diskuze nevztahující se přímo k tématu.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 11-2004
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 16:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kubíček: Pokud se vrátím k vaší otázce: Proč se motáte pořád kolem krádeže mobilu (majetkový tr. čin) a nechává vás tak chladným napadení Šedou? Popravdě řečeno, za tohle si myslím Šeda plně flastr zaslouží. Coby násilník to prostě je recidivista.

Mimochodem, k tomu co nedovedete pochopit: Myslím, že to, co považuju za úmyslné a nebo nedbalostní zavinění, je celkem fuk, a je mi fuk, co vy nebo Yarda si myslí, v tomto směru o tom, zda je ten který tr. čin nedbalostní rozhoduje zákon.

(Příspěvek byl editován uživatelem DeKa.)
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 5150
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 21:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Deka: 100% souhlas.

Yarda, Kubíček: Bohužel absolutně nevíte, o čem mluvíte, ale stejně to budete omílat donekonečna. Přečtěte si trestní zákon, seznamte se se základními pojmy trestního práva, jako je objekt trestného činu, subjekt trestného činu, objektivní stránka trestného činu, subjektivní stránka trestného činu, zavinění (úmysl přímý a nepřímý, nedbalost vědomá a nevědomá) a pak zasvěceně diskutujte.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Kubíček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 22:16:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Quex: Já mám bohužel takový blbý zvyk o věcech přemýšlet a dělat si vlastní názor, aniž si předtím přečtu celý trestní či jakýkoliv jiný zákoník. K tomu, abych ožralého řidiče označil za gaunera, ho snad podrobně znát nepotřebuju, ne? Já to posuzoval z hlediska svého, snad i celkem zdravého, rozumu. Bohužel se člověk ze strany pana Deky i Váší dočká především ironických narážek, mezi nimiž se argumenty poněkud ztrácí, byť jsou dost možná silné a relevantní. Takže hezký večer vám oběma a já si jdu přečíst ten slavný trestná zákoník, abych příště v diskuzi s odborníky nevypadal jak debil.
Trpaslík_ludvík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2007
Odesláno Čtvrtek, 23. října 2008 - 22:52:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Yarda, Kubíček: Zkusím se trochu vzdálit od pojmů právní vědy, tak aby byl problém pro vás pochopitelnější. Základní filosofie trestu odnětí svobody v civilizované společnosti spočívá v principu převýchovy a nápravy odsouzeného (byť o "převýchově" mám trochu jiné představy než naše věznice), nejde tedy o pomstu na odsouzeném. Zkrátka princip oko za oko zde neplatí a těm přejetým by život nevrátilo, ani kdyby měl řidič ve vězení zčernat.
Zjednodušeně řečeno, soud vyměřuje trest podle toho, jak náročná bude převýchova odsouzeného. Dá se tedy vcelku předpokládat, že snáze napravitelný bude právě onen řidič, který se neopil a neusedl za volant s úmyslem zabíjet, nikoli Petr Šeda, který zcela úmyslně napadl ženu, aby ji mohl sebrat telefon. Dostáváme se tedy obloukem právě ke společenské nebezpečnosti daného jednání. Šeda je navíc o to nebezpečnější, že se takto projevuje opakovaně. Pokud by onen řidič zopakoval svůj exces za volantem, jistě by k němu soud nebyl tak "hodný" jako teď.
M_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 24. října 2008 - 11:37:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenže Šeda je asociál, který pokud se rozhodne, tak naruší vaši svobodu a musíte zavolat policii, nebo použít nezákonné prostředky (nakopat ho).
Je například schopen stoupnout si před tramvaj a zůstat tam bez jakéhokoliv důvodu tak dlouho, dokud ho "neodstřelíte".
David
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 24. října 2008 - 11:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě k tomu Šedovi:
Snad nikde nepsali o tom, do jaké konkrétní basy jde. V jeho případě by byl asi nejprospěšnější nějaký ten tzv. detenční ústav, čili něco jako psychiatrická léčebna s vězeňským režimem.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 24. října 2008 - 14:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kubíček: zvyk to blbý není, ale ta myšlenková východiska máte blbě.
Pro zajímavost, než se tu někdo další začne ohánět okem za oko a zubem za zub, (v bibli ještě je zmíněna krom toho spálenina za spáleninu a jizva za jizvu): Toto ustanovení (v bibli) nemá za úkol kodifikovat odvetu ale reparační složku trestu. Tedy, pokud někomu byla způsobena újma onoho druhu, byl původce povinen dorovnávat příjem resp. platit reparaci za onu újmu, v případě zabití (nehodou, ne vraždy) byl pachatel povinen hmotně zabezpečit pozůstalé.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 11-2004
Odesláno Pátek, 24. října 2008 - 14:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

David: Teď je už pozdě, ale myslím, že kdyby se bývalo dostalo Šedovi zavčasu výchovných pár přes hubu, nedorostlo by to do takových konců.
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 616
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 08:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

šotoušík na mé upozornění,aby neryl do mého parťáka z levého kouta, nereflektoval...
Bohužel si nedal říci a toto byla jeho poslední šotka, kterou kdy udělal...

Od té doby má parťák od dotěrných šotoušů pokoj... a navíc mě dodal velkou inspiraci, k čemu všemu lze použít lopatu.....
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 11-2004
Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 16:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Čmoudík: Copak? Už máte papíry na pravou? V tom případě gratulace!
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
ČmoudČmoudik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 25. října 2008 - 18:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Deka: Neeeee,tam se nehrnu, nejdříve se pořádně naučit na levo a pooooootom možná někdy pokoukávat na pravo,ale to ještě Vltavou protoče hodně moc vody...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4244
Registrován: 10-2004

Odesláno Neděle, 26. října 2008 - 11:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Není v trolejbusu na téhle fotce vzadu vidět náhodou slavný schotousch pardubiciensis?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Glagol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2006
Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 09:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dobrá diskuse.
Hned si člověk ujasní, kdo půjde ke zdi jako první-právníci.
Deka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 993
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 11:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Glagol: Chystáte puč?
...a ještě měl tu drzost říct mi ty py*o ty semnou nikam nepojedeš. Co to máte za řidiče??? ----
Vámos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2907
Registrován: 6-2002
Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 14:57:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Šotouška na dnešní vojenské přehlídce

Historie SPZ v Čechách, na Moravě a ve Slezsku
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3754
Registrován: 4-2003

Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 18:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

dovolil bych si vyslovit domněnku, že slečna/mladá paní nešotouší, nýbrž pracuje (pro noviny)...
Lepší, než vo vodě, lepší sedět v hospodě!
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 883
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 19:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Petr_k: Dovolil bych si nesouhlasit. Kdyby pracovala pro noviny, měla by lepší vybavení. Třeba Nikon D3 nebo Canon EOS 1D.
Bojovat za mír je jako souložit za panenství
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 2-2007

Odesláno Úterý, 28. října 2008 - 20:13:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Není v trolejbusu na téhle fotce vzadu vidět náhodou slavný schotousch pardubiciensis?

Jo, je to on...sedí vedle mě.
©Pety 2008
www.bus-mafia.wz.czDance radio
modelování: momentálně nic zásadního
262
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.85.80
Odesláno Středa, 29. října 2008 - 17:14:08    Odkaz na tento příspěvek  

Vámos:"špionka".Že by byla na tančíky?
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 12-2006

Odesláno Středa, 29. října 2008 - 20:58:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kačeny bzenecké lítací s kačenou bzeneckou jezdící v pozadí.

Na každou svini se vaří voda.
Firefox rulezzz
E-maily pište na adresu LP3K z@vin@č seznam.cz
ICQ: 268 125 722
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2190
Registrován: 6-2005

Odesláno Čtvrtek, 30. října 2008 - 08:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Padnul tady odkaz na http://sotousi.kvalitne.cz/sotousi/cechy/kr-pardubicky/esusofilus .jpg, ale na samotnou stránku http://sotousi.kvalitne.cz mě to nechce pustit, je to moje chyba, nebo úmysl autora soukromé galerie šotoušů? Prohlídnout si takovou galerii by mohla být sranda, navíc si pak našinec připadá ještě docela normální.
Vysmáté září se Škodou 15T
Ropnroll
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2008
Odesláno Sobota, 01. listopadu 2008 - 16:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jé katchenky, -a to přijely tím bzmotem nebo to byly šotokachny ??
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 12-2006

Odesláno Sobota, 01. listopadu 2008 - 17:22:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nee, kačenky Kačenkou 810 663 nepřijely. Soudě podle reakce na focení to byly zřejmě kačení VIP.
Na každou svini se vaří voda.
Firefox rulezzz
E-maily pište na adresu LP3K z@vin@č seznam.cz
ICQ: 268 125 722
Batyr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 6-2007
Odesláno Sobota, 01. listopadu 2008 - 19:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Absolut: Já si myslím že se dočkáte. Už BRZY
Rozlišujme fotiče a šotouše! Fotiči jsou neškodní, ty druhé bez varování střílim
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2202
Registrován: 6-2005

Odesláno Čtvrtek, 06. listopadu 2008 - 10:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Batyr: Zakímavá odpověď :-) Budu se těšit :-)
Vysmáté září se Škodou 15T
Mano754
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 12-2006

Odesláno Sobota, 08. listopadu 2008 - 11:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Fotič rušňovodič.
Dennis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 942
Registrován: 10-2007

Odesláno Sobota, 08. listopadu 2008 - 23:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  


Kdo dneska 350 002
http://www.dennis.webnode.cz/ - Fotoblog
Akademik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.149.76.57
Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 13:52:44    Odkaz na tento příspěvek  

Vítejte na filosofickém semináři "Poznejte kokota"

-> nejprve pár slov úvodem:
Je třeba pochopit, že jen nastavuje zrdcadlo některým z vás. Některé teoriie jsou tak kokotské, že je mohl napsat jen ozajsný kokot.
Bohužel, kokoti jsou věční. Ale my, zdravě uvažující jedinci musíme záplavě kokotismu postavit hráz. Hráz tak pevnou, že ani té nejmenší kokotině nebude dovoleno ovlivňovat naše myšlení.
Pro vyhlašme všem Kokotům nesmiřitelný boj.


-> kdo je vlastně kokot:
Doporučuji k přečtení Kokotí trilogii od Mudr. X. Crementa (vydalo nakl. Votobia roku 1999). Jistě se v těchto knihách mnozí z vás najdou.

-> jak ho poznáme:
V terénu se nejčastěji pohybuje okolo železničních a tramvajových tratí, případně ulic s hustějším autobusovým provozem. V rukou drží malinkatou mýdlovou krabičku, kterou se snaží vyfotit vše, co jede okolo, většinou proi slunci, nakřivo a pouze část vozidla. Celý proces dokumentace obohacuje hlasitým ústním projevem s vytříbeným slovníkem, aby kolemjdoucí nabyli dojmu, že dotyčný je presidentem zeměkoule, všechno ví, všechno zná a všechno ve veřejné dopravě je na houby a on, být ředitelem DP/ČD/??? by to zajísté udělal líp.
Nejčastěji jsou kokotská individua sdružena při internetových serverech www.k-report.net a www.zelpage.cz, poslední dobou však pozorujeme nebývalý výskyt kokotů také na vlastních stránkách končícími *.estranky.cz, *ic.cz, *webnode.cz a *flickr.com. V internetových diskuzích lze kokoty rozpoznat ještě snadněji, než v terénu. Vystupují pod falešnými přezdívkami, které si volí nejčastěji podle největších šrotů ve stavu svého domovského dopravce, tedy podle těch nejstarších autobusů, tramvají, lokomotiv atd. Speciální kapitolou osob postiženýcj kokotismem jsou takzvaní ultrass, kteří se nestydí dáti do své přezdívky ani krycí název "šotouš". Stejně jako v terénu, i zde lidé trpící kokotismem všechno znají, všude byli 5x, přitom se na vše blbě ptají, nikdy nic nepochopí ani na třetí pokus a svůj kokotismus se snaží zamaskovat podle nich vtipnými bonmoty. S velkou oblibou také kokoti prezentují svá umělecká díla pořízená mýdlovou krabičkou - viz. výše.


-> pár slov na závěr:
PAMATUJME, ŽE KOKOTISMUS JE VĚČNÝ JAKO LIDSTVO SAMO, NESMÍME VŠAK PŘESTAT KOKOTY ZAJIŠŤOVAT A PŘEDÁVAT K SPECIALIZOVANÉMU LÉČENÍ!

Děkuji za pozornost
Výzkumný ústav pro mentálně postižené a osoby trpící zvýšenou hladinou kokotismu
- dislokované pracoviště K-Report
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2017
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 14:26:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mě by zajímalo jestli "akademik" zná význam význam cizého slova kokot. Nechci se navážet do východních bratří, ale pro mnohé je to dnes již cizí slovo a ač ho hustě využívají, málokdy vědí přesný význam.
Protože potom tato studie by musela být doplněna o další články na téma poddruhy kokotů. A nebo o rozšíření názvu zaměření např na "Poznejte kokota z dráhy" atd.
* * * Usmívej se! Bude Hůř

Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 1-2007

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 15:38:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zase si tady někdo léčí komplexy? Za pokus dávám pět z pěti, a obrovskej
Mrtvý veterán, dobrý veterán, aneb všemi silami za obnovu vozového parku ČD / [] Cargo! Mrtvá bardota, dobrá bardota... (a skutečně nejen ta)

FOTOGRAF NEROVNÁ SE FANATIK!

www.eightyfour.pise.cz
akademik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.149.76.57
Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 15:47:33    Odkaz na tento příspěvek  

Pane Kužílku, opravdu v našem "Výzkumném ústavu pro mentálně postižené a osoby trpící zvýšenou hladinou kokotismu" známe souvislost slova "kokot" s přirozením slovenských mužů.
Ostatně, zhubněte, postavte se před zrdcadlo a jistě podobnost najdete také!
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 7-2007

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 16:01:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Asi nás tu chtěl někdo trochu pobavit mno
xxx 037-x FOREVER;-)
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 7-2007

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 16:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

akademik: Jen by mě zajímalo co jste za akademika co sem piše také kktiny a uráží naše sousedy Slovensko, a navíc by mě zajímalo jestli vy máte nějaký svůj koníček , a jestli ano tak co???? Vypadá to že asi psát všude také kktiny

(Příspěvek byl editován uživatelem pokerna.)
xxx 037-x FOREVER;-)
Akademik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.149.76.57
Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 16:47:15    Odkaz na tento příspěvek  

Pokerna - výborně, nalezli jsme dalšího. Zkuste si přečíst znovu příspěvek pana Kužílka, zřejmě patříte zrovna do té vrstvy obyvatelstva, která již nezná pravý význam slova "kokot" ve slovenčině. O žádnou urážku našich sousedů se tedy nejedná. Stačí potlačit kokotské pudy a zamyslet se.
Zbytek nekomentuji, neb je to pod mou úroveň vědeckého pracovníka.
David
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 12-2007
Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 16:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Slovo "kokot" nemusí být nadávkou, měla by to být jen o zkomoleniná slova "kohout"! Vždyť i v angličtině se výraz "cock" používá jak pro označení kohouta, tak jako vulgárnější slovo ve významu "kokot".
Myslím, že kokota (neboli kohouta) pozná každý. Nejsem si však jist, jestli dokáží pracovat s počítačem, natož pak na serveru k-report.net.

Z některých prvků v popisu neregistrovaného "akademika" bych uvažoval, že myslí pojem "šotouš", nevím, proč do toho najednou vnucuje pojem "kokot".

Ale pokud bych přijal pojem "kokot" jako výraz pro toho, který by všechno udělal coby ředitel DP/ČD, tak potom je nejvíce takových lidí v hospodách, kde pořád mudrují o politicích a ministrech, nebo na diskusích "novinek" a "idnesů".
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 2-2007

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 17:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vystupují pod falešnými přezdívkami, které si volí nejčastěji podle největších šrotů ve stavu svého domovského dopravce

Tak v tom případě jsem asi taky kokot.
©Pety 2008
www.bus-mafia.wz.czDance radio
modelování: dodělávání RIDE 2 (cca 99%)
Eightyfour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 1-2007

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 17:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Karosa_b731: Podle výše uvedeného jest kokotem i sám Akademik, neb jeho přezdívka nezdá se býti ekvivalentem jeho psychického rozpoložení, jakož i intelektuálního ducha. Tudíž je falešná (upřesnění těchto falešných přezdívek nabídnul coby jednu z variant, nikoli výhradně.) Takže gratuluji k autobiografii, milý Akademiku!
Mrtvý veterán, dobrý veterán, aneb všemi silami za obnovu vozového parku ČD / [] Cargo! Mrtvá bardota, dobrá bardota... (a skutečně nejen ta)

FOTOGRAF NEROVNÁ SE FANATIK!

www.eightyfour.pise.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 45803
Registrován: 4-2003

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 17:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Faktem je, že východní bratři (a především sestry) ono slovo používají i poněkud smířlivějším duchu (něco jako "vole"), v tom má víceméně pravdu David. Ale jeho větší rozšíření na tomto fóru nepovažuji za přínosné, už tak se tu objevuje leccos.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Akademik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.149.76.57
Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 17:32:19    Odkaz na tento příspěvek  

Eightyfour - nikoliv, na mne se tato definice nevztahuje, neb já jsem vědecký pracovník.
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 12-2005

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 18:20:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Eightyfour - nikoliv, na mne se tato definice nevztahuje, neb já jsem vědecký pracovník.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2215
Registrován: 6-2005

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 18:24:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ha, takže podle nápisu na ikonce jsem ultrass kokot. To je hezké. To mi ještě nikdo neřekl :-)
Vysmáté září se Škodou 15T
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 5-2006

Odesláno Pondělí, 10. listopadu 2008 - 18:59:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Akademik:...nikoliv, na mne se tato definice nevztahuje, neb já jsem vědecký pracovník...

Tím hůř pro tebe.
Tak jak jsem žil,žiju dál