K-report
 

Archiv do 18. července 2008  

Diskuse K-report » Archiv 2008 » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Archiv do 18. července 2008 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3729
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 15:18:02   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MJ: Nezkoušel, neb mě by cesta vynesla dalšího 6 a půl kilometru cesty za hranicí města, přiznám se. :-)
Pouze v LBC jsem se již pár km prošel, jednoduše proto, že brzy ráno mi na první pardubický rychlík nic nejede. Přiznávám, že v mraze a se zavazadly to je celkem sranda. Jen mě napadá, jestli takový řadový občan, kterému by v noci legitka byla na dvě věci, radši nepojede rovnou taxíkem.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 16:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

chlopi,chlopi....vy si furt neuvědomujete o čem je MHD...ty doby kdy to byla socka jsou dávno pryč a věřte že přijde doba a nebude to tak za dlouho že každá instituce si bude přispívat na obslužnost protože mhd ikdyž je to městská doprava tak není povinností zabezpečit dovoz lidí do práce,protože každá služba si na sebe napřed musí umět vydělat jinak jde do zatracení...v tomto případě půjde jelikož jsou jisté dotace tak půjde do minimalizace....a byly doby není to tak dávno že bylo naplánováno,že se bude jezdit jen v centru a max do lokalit jako třeba č.hrádek a ostatní se prostě jezdit nebudou pokud nezaplatí příslušné obecní úřady....stačilo v té době málo a opravdu to tak bylo.A co se týká BP tak tam to bylo jednoznačný...všichni co jsou zde, tak si zabezpečí dopravu jak budou chtít.
To bych pak chtěl vidět jak by jste čvachtali a nemyslím si, že to nebude při dnešních cenách odsunuté téma..... i když provoz busů je nejlevnější na vozokilometr než TR nebo ED.
A k těm nočním.....noo zatím je to trpěno,myslím ale,je to otz kdo bude po volbách u kormidla a pak třeba astala vista noční.....
Můj subjektivní názor je a je mne jedno zda se setká s nevolí je,že pokud mají noční ptáci na žraní tak maj i na taxíky takže bych noční zlikvidoval......a hned by jsem chtěl vidět reakce jak by remcali co maj plný ústa těch uvědomělej keců....prostě není starost města aby se někdo dostal do práce to je starost na každém jednotlivci.....to se týká i přes den....je to jednoduché a i radnice se musí chovat tržně.
Jooo a když mhd naváželo škodováky.....tak ty aspoň neremcali,věděli kde jsou rozmístěné dveře a stal každej v zástupu jelikož pomalu každej věděl kde v buse má své místo.....jezdil bus každejch 15min na jízdních řádech bylo pár spojů uvedeno kdy jedou ale pak bylo jede každých 10-15min a bylo to.....teď ty paka cestující by to tam chtěl mít pomalu každej i na sekundy......
joo a taky máslo stálo 8kč.....a žigulíka měl jen prohnilej zelinář,nebo řezník......aq když jsi neměl bony tak jsi si wriglejsku nevochutnal....
to jsou argumenty hodné párfacku.....
a nemyslím že jmenovaný tu dobu zažil tak má nejmíň co povídat...

a co se děje když se teď dovalí solárko na BP....mimo smradu z východních parfémů bych blil....když se ta svoloč vyhrne z bran z pevné hráze města televizorů.....kdybych uměl jezdit a byl tak dobrej autobusák tak bych jim zrcátkem všem dal pohlavek co je to za chamrať,aby se naučili chovat a nesmrděli.

(Příspěvek byl editován uživatelem Bahňák63.)
Pilsen-Prag-Ústí
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:03:16   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Milý Bahňáku,
než jsem si přečetl tvůj dlouhý článek, myslel jsem, že K - report je o diskuzi, ale vidím, že je to asi jen tvoje přednáška k nám, kteří tak mají nejmíň co povídat.

V některých věcech máš pravdu, ale nelíbí se mi, že neuznáváš názor a pohled někoho jiného. Myslím, že problematika MHD a vůbec dopravy je velice složitá a na její problémy se asi nedá tak jednoznačně odpovídat, jako to děláš ty.
Nejen pražské trolejbusy:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz


Plzeňské autobusy:
http://www.plzenskeautobusy.ic.cz
autobus367
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.120.145
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:07:37    Odkaz na tento příspěvek  

Dá se v současnosti ještě na nějaké lince potkat autobus 367? Popř. jak to vypadá s dalšími autobusy 3xx (381, 387, 392, 393)? Do kdy by na autobusu 393 měla být stávající celovozová reklama? Je předpoklad, že už by se s vyřazováním některého z autobusů 465 - 474 začalo v nejbližších týdnech? Stále také trochu tápu v tom, kolik má ještě letos přijít autobusů. Citelisy letos skončí ev. č. 528 a pak ještě dle plánu mají přijít 2 kloubové solarisy? Díky za případné informace.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2094
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak dneska už se to snad povedlo sem dát 25Tr pro Gottwaldov.




Jezdim s T3 všude kam potřebuju a to i mimo město.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:09:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Honza Šl.
Průmyslové se budovaly proto, aby jednak byla práce pro obyvatele

z vietnamu, mongolska, turkmenistánu atd, chybí mi tady už jenom taliban, jeliman, eskymák,pracovníci CIA, KGB, SA, ti teprve přijdou, až tato prac. chamraď pro fabriku bude drahá.
skončil jsem u tvého příspěvku a jedu nakupovat, večer to dočtu :-))))
http://spvd.cz/skoda-bus/
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3732
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

takže bych noční zlikvidoval
Ještě, že Vaše názory nerozhodují. U nás se po nočních dlouhá léta volalo, až koncem loňského roku byly konečně zavedeny. Nyní s nimi vládne naprostá spokojenost a jsou využívány. Ti, co argumentovali proti nim, teď drží zobák a šoupají nohama.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4526
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mě by třeba zajímalo jak tihleti zahraniční dělníci vidí sami sebe v "našem" městě, světě, jak žijou, co dělají po práci, za co utrácejí peníze, jaký mají žebříčky hodnot atp.

řekl bych že tady chybí vzájemná diskuze mezi "nima" a náma domorodcema, jedni se na druhý dívají skrz prsty.

taky je rád nemám, obecně to asi budou nevzdělaný paka, který po práci akorát dělají vylomeniny. rád bych se ale přesvědčil o opaku.

a tím, že se imho absolutně nezajímají o věci kolem sebe, pokládají i ten svůj každodenní autobus na BP za samozřejmost skoro zadarmo spadlou z nebe. což je pochopitelně špatně.

jen mě moc nenapadá jak to změnit... že by panasonicy, daikiny a spol. zaměstnávaly jen plzeňáky a přespolní si už dnes můžem jen nechat zdát, máme tu slováky, poláky, ukrajince a jiný (ex-)rusáky, bulhary, vietnamce, mongoly... protože firmy snižoujou náklady i tím, že zaměstnávají východní chamraď, čechům se za malý platy do fabriky nechce.
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1977
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:28:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Průmyslové zóny se budovaly proto, aby jednak byla práce pro obyvatele ...
No v době kdy se budovaly, tak se určitě nemyslelo na tyhle pracovníky. Dnes je situace bohužel taková, jaká je, s čímž toho asi moc neuděláme ...

O úvahách na rušení noček jsem také slyšel, ale než zcela zrušit, tak je tu pak spíše opravdu ta rozumná alternativa s nástupem předem a se zvláštním tarifem, které bych se také nebránil. Jízdné by se dalo odečítat píčovou kartou (když už jí máme), případně dražsí jízdné v hotovosti.

Jinak se ale stále myslím, že na území města má dopravu zajišťovat město. Sice je vpořádku, že se DP snaží chtít příspěvky po firmách, ale město musí mít zájem o kvalitní a kapacitní městskou dopravu, protože jinak se na silnice a do města zkrátka s těma všema plechovkama nevejdeme a udusíme se smrady.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 3-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:40:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

autobus367:

Tak Karosa č.367 je stále zatím ve stavu TK má platnou do 6/2009, ale momentálně nevyjíždí a stojí ve vozovně pod solarisama 15 a už tak 2 týdny se z místa nehla.
381 je také ve stavu, stojí pod myčkou, ale ještě tak před týdnem zasáhla do provozu.387+392 jsou také ve stavu, ale nejezdí, jsou to všechno záložní busy.Jedinou 393 můžeš potkávat celkem často a to zejména hodně na nočních.
Možná bude tedka jezdit ještě častěji vzhledem k boranému busu č.414 nebo opravovanou škodovkou č.467.
Pak ještě bude na vyhození karosa č.409 a 419.409 je prý ve špatném stavu.Jinak ta 381 má TK do ledna 2009 a podle mých informací mají být všechny třístovky vyřazeny okamžitě po zprovoznění Americké třídy.

A novinka: mají dorazit ještě dva solarisy 15 a nějaké 4 citelisy 12M.
jkulaviak@seznam.cz, ICQ:431-546-040
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2095
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

mě by třeba zajímalo jak tihleti zahraniční dělníci vidí sami sebe v "našem" městě, světě, jak žijou, co dělají po práci, za co utrácejí peníze, jaký mají žebříčky hodnot atp.

V mym okolí jich bydlí setsakra dost...
Po práci seděj na prdeli , chlastaj a dělaj kravál případně chlastaj mimo ubikaci.

No v době kdy se budovaly, tak se určitě nemyslelo na tyhle pracovníky. Dnes je situace bohužel taková, jaká je, s čímž toho asi moc neuděláme ...

No tenkrát byla krásná vize spousty pracovních míst pro místní a z nejbližšího okolí.

S gastarbeitry se dá udělat jediný.
A to oživit některý německý myšlenky z konce 30. a začátku 40 let minulýho století a přetransformovat je do našich poměrů.
ČECHY ČECHŮM !

Co si budem povídat ale komu se povedlo ject směrem na BP v době přez začátkem směn tak mi dá za pravdu že to bylo jak v někde v indickym vlaku.
Lidí výrazně víc než na kolik je bus konstruovanej a smard že by z toho i prase zezelenalo a zdechlo.

Snad aspoň trochu účinný řešení by bylo zavést tramvaj s nějakym vhodnym intervale v potřebný časym a k tomu nechat dosavadní obslužnost busama.
A hlavně důsledně denně a permanentně kontolovat lístky a vylučovat z přepravy bez milosti každýho kdo se protiví přepravním podmínkám.
Jezdim s T3 všude kam potřebuju a to i mimo město.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1978
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:44:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je ještě ... Bahňák:
Pánové vy si pletete dojmy s pojmy......MHD má sloužit cestující veřejnosti města, turitickému ruchu a samo že je s tím spojeno odvoz do škol a zaměstnání nebo z bodu "A do bodu "B" a néé aby sloužila více jak z poloviny návozu lidí do průmyslových zón.!!!

Když to vezmu teoreticky, tak i Ti pracovníci na Borských polích jsou nyní obyvatelé Plzně (ač se nám to líbí, nebo ne), jímž město na dopravu prostřednictvím dotací do PMDP přispívá, zároveň sjou to také (snad) platící zákazníci, takže mají nárok na kvalitní městskou dopravu, jako Ti kdož pracují v jiné části města. Samozřejmě by i tam ale měly být kontroly revizorů např. ve spolupráci s policií, případně cizineckou policií.

Tím neříkám, že jsem z těchto přistěhovalců nadšený, když vidím jaké různé ubytovny vznikají z běžných bytů na sídlišti ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3737
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin 100: Souhlas, posledně jsem v nešťastnou dobu nastoupil u Tesca na třicítku a to, co mě uvnitř busu čekalo, jsem si nikdy předtím nedokázal představit ani v nejhorších snech.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2096
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 18:52:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kdyby z bytů na sídlištích ale z našeho kdysi poklidného bloku domů se za poslední roky stává čím dál větší a rostoucí ubytovna pro plevel z výhodu.
Jezdim s T3 všude kam potřebuju a to i mimo město.
duch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.59.224
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:13:47    Odkaz na tento příspěvek  

Trolejbusy s kastlí Solaris pro DP Pardubice ze Škoda Electric ponesoou označení Škoda 28 Tr Solaris. Více na www.busportal.cz
Vladimír_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"... S gastarbeitry se dá udělat jediný.
A to oživit některý německý myšlenky z konce 30. a začátku 40 let minulýho století a přetransformovat je do našich poměrů.
ČECHY ČECHŮM ! ..."


A je to tady zase -Bohužel (asi o5 od stejného človíčka). Jó, řešit důsledky místo příčiny je opravdu hodně jednoduchý. Ale zamyslet se PROČ zde pracují? Tak to asi hodně bolí ...

Jen tak mmch, hymnu znáte? Když jste tak uvědomělý? Na téhle otázce totiž většina "uvědomělých" vyhoří...

Pepa_103: a máš ten příspěvek vůbec schválen (po)hlavním cenzorem/senzorem (B63) ?!?
čtenář
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.59.229
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:25:32    Odkaz na tento příspěvek  

Duch Dabry: na to, kolik člověka obtěžuje reklam než článek najde, se v něm toho zase tak moc nedozví.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7518
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

služba si na sebe napřed musí umět vydělat jinak jde do zatracení... ty lidi se vozí zadarmo?
Ale zamyslet se PROČ zde pracují? když fabrika dá plat, za kterej se v tomhle poplatkovým bordelu nedá žít, ale pro ty z východu je to bohatství.... ale to je politika, a od ní pryč.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2431
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák63: i radnice se musí chovat tržně

Tak to je tedy generální hloupost. Města, obce, kraje a stát jsou tady mj. proto, aby z prostředků vybraných na daních (a jinými) zajistily pro obyvatelstvo služby, které nemůže zajišťovat soukromý sektor, protože z principu ziskové být nemohou, resp. pokud ano, byly by neúnosně drahé.

Kolik asi myslíte, že by stál lístek MHD, kdyby se PMDP, tedy potažmo město chovalo tržně a veškeré náklady mělo hradit jen z prodeje jízdenek? A jak by město opravovalo silnice? To by za každé použití ulice požadovalo po chodcích a řidičích mýto? A jak by asi vypadalo třeba tržní zdravotnictví. Velmi rádi bychom vzpomínali na poplatky 30/60/90.

Co se týče nočních spojů, pak na příkladech z jiných měst je vidět, že vše se dá zabezpečit tak, aby tato doprava fungovala důstojně jak pro podnik, tak pro zákazníky. Jde jen o to chtít. Zatím si stále myslím, že noční autobus (zejména páteční a sobotní spoje), je prostor, kam slušný člověk nevstupuje. Pokud očekávám, že se na nějakém dýchánku zdržím déle, tak raději nepiju, a jedu autem (kdo mě zná, tak ví, že to pro mě není žádný trest) a pokud se opravdu napít chci, tak nelituji peníze za taxi. Jednou za čas se to dá vydržet, ty sazby zase nejsou tak strašné.

Martin_100: Už jsi se přihlásil do Národních gard? S tvými xenofobními názory by to neměl být problém...

To, jaké je národnostní složení pracovníků v průmyslových zónách je do jisté míry důsledkem (daní, chcete-li), za naši vlastní prosperitu. Cizinci zastávají pracovní pozice s ohodnocením, které je pro Čechy nezajímavé. Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že průmyslové zóny jako Borská Pole postavily koncem devadesátých let naši ekonomiku na nohy a i díky nim se dnes máme tak dobře. Teď je třeba počkat, až i ekonomiky domovských zemí těchto pracovníků dosáhnou takové úrovně, že se jim třeba skládání televizí kdesi v Česku přestane vyplácet. Ostatně srovnejte, jak se čeští zedníci vyvalili po roce 1990 do Německa a kolik jich tam je dnes...
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje - první v HTML podobě
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3741
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Dovolím si jeden dotaz mimo téma - co má Národní garda společného s xenofobními názory (mimo to, považme, že k té "xenofobii" vede lidi jen a jen chování imigrantů)?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2432
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sergeilbc, č.3741: Národní garda je projektem extrémistické Národní strany, která je ztělesněním současného rasismu a xenofobie v Česku.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje - první v HTML podobě
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2433
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 19:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě jedna poznámka:
Sergeilbc: považme, že k té "xenofobii" vede lidi jen a jen chování imigrantů

V předválečném Německu vedlo ke vzestupu rasismu mj. také chování jednoho etnika - podnikatelské schopnosti a z toho plynoucí bohatství Židů. S podobnými výroky tedy, prosím, poněkud opatrně.
Technologie zítřka vás naučíme už dnes! ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje - první v HTML podobě
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3742
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L: Samozřejmě jsem měl na mysli chování v záporném slova smyslu.
Žádost o opatrnost ve výrocích platí i z mé strany. Uveďte, prosím, příklad extremistické činnosti Národní gardy. Nevidím nic špatného třeba na tom, že se přihlásili pro hlídání terezínského hřbitova, ze kterého nějaký Cikán kradl zpeněžitelné kovy.
Národní strana nemá sice úplně domyšlený program, ale chápu její myšlenku a věřte, že extremistického v ní není nic, pokud tedy nepovažujete myšlenky prosazování tradiční rodiny, zastavení pozitivní diskriminace menšin a omezování imigrace za extremismus. Ostatně to, že všichni živíme nemakačenka (jichž většina pochází z jistých etnik), by mělo zajímat každého rozumného člověka. Mně to třeba vadí.

Tímto bych rád uzavřel offtopic a vrátil se k tématu. Na druhou stranu, co je v této diskuzi vlastně tématem? Hledání Myklů?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7520
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

a i díky nim se dnes máme tak dobře - to jako, že tu berem platy, za který by helmut nevylezl z postele? a platíme poplatky za každou píčovinu? a v německým kaflandu jsou stejný ceny jak tady? čr zedníci byli z rajchu vypuzeni proto, že místní pracák na ně nedal firmám povolení - důledek sjednocení s NDR.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7521
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

národní garda: nejsem příznivcem nějakých nacionálních vypatlanců, ale ve varech, když cikáni okrádali děcka před školou a policajti na to srali, to udělalo slušnej vítr.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7522
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

serem na politiku, TADY JSOU TYKADLÁCI
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:34:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ne,ne, taková je realita, ještě si na mne vzpomenete, až národní garda a extremisti či spása národa budou mít ve volbách 30% a více hlasů, ta doba přijde, protože jednoduchá rovnice bude:
Proč zaměstnávat čecha když si můžu vzít mongola?
pamatujete,jak v dojčlandu nadávali čechům do východních sviní, co jim brali práci?
Co asi potom bude človíček dělat, když třeba po 20 ti letech ježdění s busem mě nahradí s eskymákem a s průkazkou místní ODS???????
http://spvd.cz/skoda-bus/
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3744
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 20:41:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Libor_hh: Taky bych se nerad dočkal doby, kdy si s dobrým úmyslem budu chtít u řidiče koupit jízdenku a jediné, čeho se mi dostane, bude odpověď "Neumim šesky"... Jenže v době, kdy je pojem "národ" na ještě nižší pozici, než sprostá slova, můžeme jen držet hubu a krok. Každý extrém je špatný, a u multikulti to platí obzvlášť.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2097
Registrován: 12-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano napsal sem to tvrdě ale jak napsal Sergeilbc...
Prostě mi vadí jak se chovají a vzhledem k tomu že bydlim na hlavní trase na BP tak vidim jak rok od roku přibejvaj.
Národní gardu naprosto schvaluju.

Nevadí mi všichni výhodní pracanti ale vadí mi 99.9% z nich.
Znam osobně několijk málo lidí z východu a sou super.

!ALE! chovaj se slušně, nesmrdí, žijou tady několik let a začlenili se do společnosti slušných ČESKÝCH lidí!

To že berou práci za jejíž ohodnocení by čech nevyžil mi štve.
Právě svoloč z východu drží mzdy tak nízko. Protože vemou práci co čech ne a tudíž firma jede bez problémů.
Kdyby tu nebyli tak češi za tak málo dělat nebudou a firma bude muset nabídnout trochu víc aby zaměstnance získala.
Jezdim s T3 všude kam potřebuju a to i mimo město.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:08:43    Odkaz na tento příspěvek  

ad Bahňák63:Reagoval jsem na článek ve včerejším PD,kde na kritiku cestujících odpovídá i dopravně provozní ředitel PMDP Ing.V.Zikmund.Uvádí,že situaci na BP vyřeší pouze tramvajová trať na kterou dosud nejsou peníze a letos i z finančních důvodů už DP nemohou prý dát na posílení linky č.30 více vozů.Dnes na lince č.30 jsem viděl dokonce 6,možná i 7 vozů SU 18.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Sergeilbc :

příjemě mě překvapuješ v poměru věk = názory.
Mě nejvíc sere, že jsem tomu taky kdysi věřil, že když jednou nastoupím do panasonicku či daikinu a budu tam celý život, tak se budu mít dobře a budou si toho vážit, bohužel.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 9-2007

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pro odreagování posílám několik fotek zachycujících plzeňský trolejbusový provoz za poslední měsíce.











Tyhle a ještě více fotek je k vidění na http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Dnes byla aktualizována fotogalerie, na hlavní straně jsou odkazy na stránky s novými fotkami.
Kdo chce může se podívat.
P.S. Pište jak se vám fotky líbí
Nejen pražské trolejbusy:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz


Plzeňské autobusy:
http://www.plzenskeautobusy.ic.cz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1955
Registrován: 3-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tramvajak14: a fotíš i busy?? Nic proti, ale tahle diskuze je i plzeňských busech a mě připadá, že všichni spíš lákaj trolejbusy.Pokud máš nějaké foto, tak ho také nabídni.

tady nejsou jen TYKADLÁCI, ale i AUTOBUSY!

Fotek jsi vystavil hodně, možná bych z nich ještě vybral jen některé, některé jsou zbytečný, ale i tak
jkulaviak@seznam.cz, ICQ:431-546-040
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3745
Registrován: 10-2004

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tramvajak14: Paráda, některé fotky vypadají přímo ukázkově. Hned, jak dorazím do Plzně (tak za dva týdny), se k okolí muzea taky vydám :-)
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 840
Registrován: 12-2007

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tramvajak14: Ta poslední fotka je moooc pěkná.
Mafia 2 web M. Manson web :-)
Už vím co nesnáším na práci, práci!
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 21:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

BoBo:

já už jsem se lekl že tady nenajdu normálního člověka...
BoBo máš u mne za jedna
Pilsen-Prag-Ústí
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1959
Registrován: 3-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 22:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Baheňák: tak o tom, že přijdou dvě SU15 ví snad už úplně všichní i vyšších pozic v pmdp.O tom, že mají být dle smlouvy z r. 2006 na dodání 12 X SU18 v letech 06-09 je také všem známo, ba dokonce i psáno a o tom, že třístovky už vyjíždí zřídka krom 393, která jezdí celkem často a to hodně i na noční např. odpolední 30/10 nebo 30/11 + přejezdy na N3 atd. je snad také všem známo, kdo provoz sleduje a to, že třístovky skončí po ukončení provozu linky č.19 a vrácení všech trolejbusových linek do Americké je snad jasný taky všem, při aktuálním počtu autobusů, by se ve výpravě už ani teďka nepoznalo, kdyby už tu třístovky nebyly, protože ve špičce zbývá ve vozovně minimálně 15 autobusů se vším všudy.nemám pravdu?
Pokud jsem snad napsal něco nepřesně, znova poprosím o upřesnění, díky.
jkulaviak@seznam.cz, ICQ:431-546-040
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 22:38:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Já ti dám bahěňák
to že zbejvaj vozy je že jsou prázdniny a prázdninovej provoz....to že americkou zmizí třístovky je nesmysl....už jsem to psal že pokud něco zmizí tak v 1-ní řadě zmizí ostrovy.
Pilsen-Prag-Ústí
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 3-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 22:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák63: opravdu mají zmizet v první řadě ostrovy?Ale i tak si pmdp může dovolit odprodat aspoň 367 a třeba i 381. Já bych taky nechal ještě aspoň 392 a 393, jsou ještě v celekm slušném stavu, k vyřazeným vozům už můžem předběžně počítat i 414, že?
Jinak škodovka č.467 je prej taky ňáká nemocná dlouhodobě, že by byla první na odstavení?
Jinak s tim počtem busů, co zbejvaj, jasně, jsou prázdiny, pravda-že, ale i tak se za 523-528 nic nevyřadilo!
jkulaviak@seznam.cz, ICQ:431-546-040
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 22:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nevyřadilo,čeká se prej zda se nenavejší kilometry a linky....noo 414 to má asi vodpočítaný...kalkuluje se na kolik by vyšla oprava ...škoda je cca 300 tis.
Noo 467 je hooodně nemocnáale prognoozy jsou že by ještě něco málo měla odjet...367 a 381,392,393 jsou ještě v pohodě pokud se neuvolní že by na noční jezdila všechna technika tak budou využívány na noční spoje.Ale pryč zatím nepůjdou.
Pilsen-Prag-Ústí
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1964
Registrován: 3-2005

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 23:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák63 : tak to se mi líbí, tyto informace, díky za ně!Jen připomenu, že jsme zapoměli na bus č.387, ikdyž ho vidět v provozu není, ve stavu by měl být.

Jinak mě napadlo, na noční spoje by byly nejlepší ostrovy (i kvůli kabině), ale zas jsou tak poruchový, že by se noční záloha a dílenští nezastavili.
jinak tý 414 je škoda, vůz byl po GO 2005, byl udržovanej i díky majitelům a patřil k těm lepším manuálům, rozhodně by bylo lepší, kdyby se nehoda nestala. Takly si myslím, že už to má spočtený.jestli jsou hnutý příčky a rám, není co řešit.Aspoň budou ND pro ostatní.
jkulaviak@seznam.cz, ICQ:431-546-040
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2008

Odesláno Čtvrtek, 17. července 2008 - 23:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pepa_103 :

noo ono se o tom taky o tom uvažovalo,ale v době když jsou na dílně v tak zkromném počtu dílenští je to neproveditelné a navíc taky by řidič byl chudák...387 je stále ve stavu....noob tý 414 je fakt škoda,ale co naděláme...život jde dál.
Pilsen-Prag-Ústí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4528
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 00:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák:
dovolil bych si jen a pouze na okraj poznamenat, že méně je někdy více

tvoje štěstí je, že moderátorům a adminům se zatím nedoneslo jaký osobní invektivy se tady plodí. a to naprosto zbytečně.

chápu, že jsi starší než většina zdejších diskutérů, máš za sebou nějakou praxi atp. a tím pádem si můžeš o ostatních přítomných myslet cokoli, ale ve tvým případě je myslím zbytečný tu převahu až tak moc zdůrazňovat.

někteří jsou zas víc než ty zběhlejší v diskuzích na netu a minimálně tuší rozdíl mezi diskuzním fórem a tlacháním, přesněji řečeno chatem. tím pádem vnímají, když tady někdo (a může to být kdokoli) překračuje jistou hranici. přemýšlej o tom pls.

pokud něco nevíš, zeptej se strýčka googla nebo wikipedie a hned máš jasno co to ten chat je: http://cs.wikipedia.org/wiki/Chat
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 00:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2 : já vím ,klidně je budu kontaktovat sám....s tím problém nemám...
Tady já vidím taky kámen úrazu,že jsou lidi co radši diskutujou než aby se seznámili s praxí...ale to je dobou ...komupa by se chtělo dělat když to může okecat...
....poslal jsem ti mail tak na něj mrkni čus.
Pilsen-Prag-Ústí
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 3651
Registrován: 6-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 08:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák63:
Pro příště prosím jen o tykadlácích
Osobní problémy třeba mailem...
Díky
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4529
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 08:10:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

bahňák + masinka:
je to na dobrý cestě, mejly chodí tam i zpět :-)
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
Vladimír_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 09:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

"...Nic proti, ale tahle diskuze je i plzeňských busech a mě připadá, že všichni spíš lákaj trolejbusy..."
A proč sem tedy nehodíš fotky a-busů ty? V Plzni jseš, né?



Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 09:58:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vladimír b: Pěkné fotky Solarisů, kolik jich vám tam vůbec jezdí?
Mafia 2 web M. Manson web :-)
Už vím co nesnáším na práci, práci!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4530
Registrován: 8-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 10:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MMM:
http://autobusy.plzenskamhd.net/?page=prehledbus5.html
http://autobusy.plzenskamhd.net/?page=prehledbus6.html
plus 524, 525 SU 18. v těch posledních přírůstcích trochu tápu, tak mě snad případně nějakej guru opraví :-)
dědkovo A.Á.čko :-)
stav k 27.10.2007
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.76
Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 11:26:46    Odkaz na tento příspěvek  

Nočky: nástup předem v pátek a v sobotu si neumím představit, to by byl rozhozený celý jízdní řád. Mě stačilo, když v Jeseníku šlo 30 lidí předkem platit - autobus v zastávce čekal přes 10 minut. Revizoři se tam občas vyskytují - v červnu v jednu středu v 1.10 do skoro plného N1 nalezlo 5 revizorů. V noci si občas někdo štípne - jeden pátek ve 23.50 u Nádraží cvakala lístky holka s trochu opilejším klukem, který si broukal jak feldkurát Katz.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 9-2005

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 11:38:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad 007: To je samozřejmě problém, ale pokud by většina cestujících platila z čipovky a vožralkové a černoši by se do vozu nedostali, možná by to zdržení nebylo tak problematické. Kde na nočkách nastupuje více lidí - v centru u nádraží a v Amrické. A tam nějaká časová rezerva je....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka.cz
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 12:20:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Solárka Pilsen :

1-ní várka : 482 až 485 + 494....15m

2-há várka : 501 až 510...15m

3-tí várka : klouby 511 - 515.....18m

4-tá várka : 529 a 530 .......?11-12/08?...15m
Kdo maže je mazanej,kdo je chytrej je......
Nic není tak,jak vypadá na první pohled....
Martinmarilynmanson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 12-2007

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 13:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Bahňák a Pavel2: Dík.
Mafia 2 web M. Manson web :-)
Už vím co nesnáším na práci, práci!
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2192
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 13:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Nočky: nástup předem v pátek a v sobotu si neumím představit, to by byl rozhozený celý jízdní řád. Mě stačilo, když v Jeseníku šlo 30 lidí předkem platit - autobus v zastávce čekal přes 10 minut.

Tu příhodu z Jeseníku už známe. :-) Stíhalo by se to - nedávno (dva roky? ) došlo k prodloužení intervalů o 10 - 15 minut, tedy minimálně tato vata na konečných je. A část cestujících, co jedou 2 - 3 zastávky, by odpadla. Jinak Panasonic - Zatiší - NH by se nemusel klikatit třetí autobus, kilometricky stejně by to vyšlo na trolejbus z města, navíc za poloviční cenu trakce.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8745
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 15:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ach jo, člověk si odskočí na jednu noční a vy se to zatím takhle rozkecáte. Mimochodem - noční byla klidná, pohodová, vozil jsem samé slušné a střízlivé lidi, tržba byla asi čtyři stovky - lidí bylo sice minimum, ale zato všichni jeli na lístek v hodnotě 25 Kč, který si u mě zakoupili, lidí s legitimací bylo minimum - to i těch řidičů jsem vezl víc.

A k těm nočním.....noo zatím je to trpěno,myslím ale,je to otz kdo bude po volbách u kormidla a pak třeba astala vista noční.....

No snad zůstane zachovaný aspoň nějaký svoz a rozvoz řidičů, ne? I když, když jsem se ptal řidičů z Germánistánu, jestli tam mají nějaké svozy, prohlásili, že to bylo někdy v dobách DDR.

Můj subjektivní názor je a je mne jedno zda se setká s nevolí je,že pokud mají noční ptáci na žraní tak maj i na taxíky takže bych noční zlikvidoval......

Jo, jenže on třeba taky někdo jede do práce (typický příklad - průvodčí ČD), někdo chce stihnout ranní vlak ve 3:35 do Prahy, ...
To už by bylo podle mě lepší zavést taky nástup předem a jízdenky aspoň za 25 Kč. Než abych šel z Košutky na vlak pěšky, to těch 25 korun milerád zaplatím.

taky je rád nemám, obecně to asi budou nevzdělaný paka, který po práci akorát dělají vylomeniny. rád bych se ale přesvědčil o opaku.

Osobně znám dva řidiče autobusů z východu, jeden je od Lvova a je tu kvůli penězům, druhý z Turkmenistánu (či z jakého Stánu) a je tu z politických důvodů s tím, že domů se vracet nechce. Oba slušní lidé, nepijou, nekouří a o svých krajanech se vyjadřují s opovržením ("Jen tu dělají bordel a my slušní to za ně odnesem.")

Samozřejmě by i tam ale měly být kontroly revizorů např. ve spolupráci s policií, případně cizineckou policií.

Jo, tohle se u nás na linkách k Foxconnu a Panasonicu občas dělá. A věřte, že výsledky jsou.

Kolik asi myslíte, že by stál lístek MHD, kdyby se PMDP, tedy potažmo město chovalo tržně a veškeré náklady mělo hradit jen z prodeje jízdenek?

U nás v DP je poměr dotací a tržeb 40 % : 60 %. To jen pro představu.

Tu příhodu z Jeseníku už známe. Stíhalo by se to - nedávno (dva roky? ) došlo k prodloužení intervalů o 10 - 15 minut, tedy minimálně tato vata na konečných je.

Ta vata tam není "pro srandu králíkům", ta vata je tam třeba taky proto, že řidič nemůže jezdit víc, jak 4 hodiny v kuse (resp. s minimálními přestávkami). A pokud noční autobus vyjede řekněme 0:05-0:10 z vozovny a skončí řekněme 4:40-4:50, nutně mu tam mezi to musíš dát jednu půlhodinovou přestávku, kterou je možné rozdělit až na tři desetiminutové. A nemůžeš chtít po řidiči, aby ty přestávky použil na dorovnání zpoždění, řidič má na ty přestávky nárok ze zákona.
Nedělejte si se životem starosti - stejně z něho nevyváznete živí.
Bahňák63
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 15:43:58   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Sorráááááááč mne vypadly ještě klouby 522 až 525
Kdo maže je mazanej,kdo je chytrej je......:-))
Nic není tak,jak vypadá na první pohled....:-))
Vladimír_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 17:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Trocha (ne)aktualit z Černic: Za zast. g. Lišky už je nový sloup TV. V zast. Černice už je (delší dobu) sjednocena zast. z města pro všechny do trávy ().
Kde jen jsou ty doby, kdy jsme vystupovali a nastupovali ve smyčce do červených trolejbusů...

A z trolejbusu 467 se linou zvláštní zvuky. Dnessss jsem se s ním kousek svezl na l. č. 16. A pokud by ste to chtěli slyšet tak tady.

(Příspěvek byl editován uživatelem Vladimír_B.)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2193
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 19:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

........A nemůžeš chtít po řidiči, aby ty přestávky použil na dorovnání zpoždění, řidič má na ty přestávky nárok ze zákona.

To jo, to jim taky neberu. Ale nočky v Plzni fungovaly i dřív, při intervalu 40 - 45 minut - kolik let. Až při poslední změně se takhle prodloužil interval a vypad jeden spoj, pokud se nepletu.
TuČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2008

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 20:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ten sloup v Černicích v trávě lze vidět na http://mhd-plzen.wgz.cz/image/9444210
http://mhd-plzen.wgz.cz – stránky o MHD v Plzni
WEB hledá adminy tak se ozvěte :D
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8752
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 18. července 2008 - 20:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tohle je ale fotka z 30.6., to tam ten sloup ještě neležel
Nedělejte si se životem starosti - stejně z něho nevyváznete živí.