K-report
 

Archiv do 15.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 15.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 23:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzák: no nevím, já jsem teda u nás v Ově viděl elektrickou plošinu otvírat asi jednou v životě (tuším že na Astře) , a myslím si, že než se to vypípá vysune vypípá a zavře tak to má ten řidič s mechanickou plošinou rychleji

Karelpl: ty synku, s těma plastovýma futrama u kačeny jsem to moc nepochopil, já myslím, že rozražení (roztržení jak říkáš) závisí na mechanismu, ne? a ten je většinou stejný jak u plast. tak u kov. dveří ni? Bahoza, se u nás v Ově, dává na kachny jak na plasty tak na kovy.

Bart: třeba u Astry, máš vedle tlačítka plošiny takové "skryté"tlačítko na rozjezd s otevřenýma dveřmama (alespoň tak mi to bylo řečeno )

(Příspěvek byl editován uživatelem xxichtyl.)
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Xxichtyl: ja zase furt čekám na den až se někdo rozhodne na dvojčeti wan že chce vytahnout plošinu na druhém voze, být řidičem tak beru hůl na vyhybky a ....
A takova Astra s otevřenými dveřmi a vysunutou plošinout to by byl adrenalin na příjezdu do zastávky :-)
Ostrava: 2007 Genocida tramvají T3 započala wanpír se šíří 775,747,777,750
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )
Fotky nejen dopravní
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1162
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 08:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: no s otevřenou plošinou už to nejede (bohužel)
ale vidíš to, druhý vůz u wany mě nenapadl to bych pak asi taky zabíjel
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Xxichtyl: A ty synku z Ostravy, jak na to koukam, tak sis to pořádně nepřečet a sereš se tu do něčeho, protože Pilsner řekl, že by se musel měnit i pohon (mechanismus jak říkáš ty) dveří, ale po pravdě nemusel, jezdila tu tak KT8 296. a pro příště si synka nech. Prostě plasťáky sou lépe zabezpečený.
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 09:24:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zabezpečení dveří je dáno pohonem, nikoliv materiálem dveřních křídel. Křídla + pohon lze libovolně kombinovat. KT8 v Brně mají křídla původní, ale už pár let pohony IGE. Totéž K2P - některé mají nová dveřní křídla, jíné stará, ale všechny mají opět pohony IGE.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1839
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tratím - je fakt, že město připravuje kompletní reko tratě na Košutku, s tím, že by na to dostalo dotaci ze SROPu. Je fakt, že by byla kravina to rekonstruovat teď za vlastní prachy a připravit se třeba o 50% dotace, pokud je taková možnost (a nikdy v budoucnu už nebude).

Co se týče vozidel - chtělo by to víc rekonstrukcí, nová tramvaj stojí 40 - 60 mega, špagetky a spol. stály 4 miliony - rekonstrkuce a dotace - to je prostě jiný kafe. Takže dokud to jde, tak reko, ideálně s dotací.

Stejně tak trolejbusy - nakupovat 24 Tr za 12 milionů vlastních peněz je myslím docela blbost a drahej špás, Mariánky na ty samé vozy dokázaly získat dotaci ve výši 75% pořizovací ceny, tedy měly jeden novej vůz za pouhý 3 mega...

Celkem tedy myslím, že by DP neměl vyhazovat peníze za přímý nákup nových vozidel bez dotace - autobusů i trolejbusů. Autobusy najmout, trolejbusy s dotací, tramvaj reko a případně dotace. Pak může mít DP dobrý vozový park za parádní peníze.

Mrhat peníze na zbytečných nákupech a pak šetřit báby na přepážkách a na údržbě, úklidu, topení, to je cesta do... No víte kam.
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 10:50:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAYG:
A takova Astra s otevřenými dveřmi a vysunutou plošinout to by byl adrenalin na příjezdu do zastávky
Něco podobného jsem už viděl, cca před rokem na konečné na Borech. Nějaká Astra vytáhla plošinu a pak ji nemohla dát zpět a byl problém na světě. Vůz musel být odtlačen do malého oblouku ....


Karelpl to Bart:
"sereš se tu do něčeho, protože Pilsner řekl, že by se musel měnit i pohon"
Karle já jsem netvrdil, že se musí dveřní mechanizmus měnit ... Přečti si pozorně jak jsem to psal.


Xxichtyl:
já myslím, že rozražení (roztržení jak říkáš) závisí na mechanismu, ne?
Konečně zaznělo, že je jedno zda-li jsou dveře plastové nebo orig. na to aby se daly rozrážet.

Karelpl:
nová tramvaj stojí 40 - 60 mega, špagetky a spol. stály 4 miliony - rekonstrkuce a dotace - to je prostě jiný kafe. Takže dokud to jde, tak reko, ideálně s dotací. /psal H_K/
Tak Karle už je Ti jasné proč se tramvaje modernizují a nevyhazují se peníze za nové vozy? Pokud by podnik hospodařil s tvojí politikou předpokládám, že by už dávno krachnul, hlavně, že by ve vozovně stála 1 fungl nová tramvají místo cca 12 modernizací (K3). Tudíž by 12 tramvají stárlo a stárlo až by se daly na šrot a vozový prk by vykazoval -11 tramvají Jen tak dál. Zatím to, ale na ředitelský plat nění. Ale hádat se budeš jako odborník do krve.
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 11:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl:
zabezpečení dveří je dáno pohonem, nikoliv materiálem dveřních křídel
toto jsem měl namysli ty cype. takže drž pysk synku.
P.S. nemusíš se do mě hned navážet, já jsem to nemyslel nijak zle. Jen sem ti chtěl říct, že co se týče bezpečnosti máš to úplně jedno, jaké dveře tam dáš

tento příspěvěk neobsahuje žádné sprosté slova, jak by se mohli lidi z Čech domnívat

(Příspěvek byl editován uživatelem xxichtyl.)
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
http://www.mds.yc.cz
poslední aktualizace : 15.6.2007
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 12:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pilsnerurquell: Tahle debata je boj s větrnými mlýny. Holt někteří maxišotouši odmítají chápat věcné argumenty. Ředitel podniku bude vždycky špatný, protože tady funguje element závisti. Holt musí dělat za patnáct hrubého a nejlépe dvanáct hodin denně jako řadový zámečník. To, že zámečník po šichtě jde na pivo s čistou hlavou a manažer i po práci přemýšlí, jestli bude mít podnik na výplaty, spoustu lidí nezajímá.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 15:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad omlazovací kúry, nové vozy apod.
Myslim,že pro začátek by stačilo vzít aspoň štětec a barvu! Je mi jasný,že na lak ty vozy nejezdí,ale přeci jen o něčem to svědčí. S timhle jsem se nesetkal ani na Ukrajině.
 
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 20:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastimil_l: Já to beru klidně. Věřím, že až pánové Karelpl a Plzák povyrostou budou mít na svět i reálnější pohled než je ten současný, šotoušský .
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6611
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 06:42:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a že si taktně mlčením přešel hlášku o píčomatech.....
a jak tu někdo píše, že se mu otvíraj dveře za jízdy zmáčkutíp POD tak to je bordel, to neni o penězích. vlítnout na to DI, tak máte 1/2 tramvají bez papírů.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a že si taktně mlčením přešel hlášku o píčomatech.....
Nepřešel jsem nic, Cardmany mi zase až tak zbytečné nepřipadají, věřím, že v budoucnu se jejich PLUS ukáže. Navíc peníze na pořízení tohoto systému nebyly z rozpočtu PMDP. Tím jsem chtěl říci, že pokud by je město nevyužilo pro tento sytém, PMDP by je na účtě stejně nemělo.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6613
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zatim vidim jenom samé MÍNUS. fšechno co "umí" se dá řešit i bez nich...
a jednodušejc a pro všechy.

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě, že zatím. Nemyslím si, že prodej jízdenek a vstupenek je konečná fáze. Celkem vedení mesta důvěřuji a nepředpokládám, že se vyhodilo 200 000 000 nebo kolik jen za nákup jízdenek a lístků na kulturu. To by asi snad nikdo neschválil, ale možné je všechno. Tohle téma tady už bylo rozebráno mnohokrát, tak se k tomu nebudeme zase vracet. Jak jsem psal ty peníze by stejně PMDP. nedostalo, tak to není třeba míchat do spojitosti s nákupem a stavem vozů.

(Příspěvek byl editován uživatelem pilsner.urquell.)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peníze na Plzeňskou tunelku byly z rozpočtu PMDP, doporučuji zapátrat v paměti - v novinách.

Jinak do rozpočtu DP byly nality z města, město je vzalo z našich daní. Jejich PLUS se okamžitě projevilo v rozpočtu Mikroelektroniky (dokonce přímo jako plus:-) ). Jinak nevím, kdo by si kupoval věc za 200 milionů s tím, že věří, že se někdy v budoucnu ukáže její PLUS. No, možná jsem málo věřící. :-)
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:27:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H-K: I kdyby vše bylo hrazeno z rozpočtu PMDP, tak o tuto částku jim ten rozpočet byl jiste navíšen. Jinak by asi už v polovině roku nejezdilo nic z MHD. A právě, že jsi málo věřící človíček ťukající do klávesnice vedle Panasoniku (pokud se nepletu). Pak už Vám všem protestujícím zbývá jít protestovat s transparenty před Magistrát MP.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1843
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, 200 mega mikroelektronice, to je drobeček.:-) To je naprosto nevýznamný detail. :-) A všem nám to strašně pomohlo, a jednou se možná ukáže i nějaký plus.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6617
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, to plus je v tom, že v rámci služebních jízd v podstatě nemůžu mhd použít, neb to vyjde dráž než
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:42:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co Ti na to mám říci, ... Všechno už tady bylo probráno a nemám chuť se účastnit debaty na toto téma. Snad jen pokud by jsi se lépe učil, mohl jsi sedět tam kde se dělá za jiné ohodnocení a rozhoduje se o jiných věcech A já se na to PLUS už těším
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:42:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde jste vzali, že Mikroelektronika na tom shrábla 200 mega? Jeden pičomat stojí něco kolem 30 000,-Kč x 2 x cca 400 vozidel....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6619
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

píčomatů je víc než 2/vůz nebo ne?
a kdybych se líp učil, jak by mi to pomohlo v možnosti tu MHD využívat? třeba v prase s tim problém nemam.
a vůbec, když se vrátim k tech. stavu, co ty dveře?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Jsi provokatér!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobo: Na jedno vozidlo jsou dva pičomaty, nevím o tom, že by to bylo v některých vozech jinak.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6620
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já to vim.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6621
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 14:12:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jenom 2? já měl dojem, že jich je víc. i v kloubech a tramvajích? ale nezkoumal jsme to, takže ti věřim.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 14:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_K: Počítej - cca 100 tisíc karet rozdaných v počátku projektu zdarma. Cardmany. Předělání kabeláže ve všech vozech. Technické zázemí pro cardmeny, pro servis, údržbu, aktualizace. Zázemí pro prodejny - čtečky, systém. Prodražovací konstanta. Cca 220 milionů byly oficiálně prezentované náklady, bůh ví, kolik to bylo a je do teď. Jenom ty bankomaty...

Prostě volební slib, no. Pár let předtím zas politici s vážnou tváří tvrdili, že do pár let budem jezdit tramvají do Dobřan, že nic nestojí v cestě a že to bude, komu se to nelíbilo, z toho udělali pitomce. Ptákovinu za pár miliard neudělali, ale ptákovinu za 200 mega jo. Samozřejmě, že se 4 roky na to nedostává peněz pro dopravní podnik - kdo by to nečekal... Projektu karty nepředcházela žádná seriózní ekonomická analýza a projekt nebyl podložený ani zájmem občanů nebo aspoň cestujících. Byl určitý zájem o přestupný tarif, který šel realizovat eln. označovači s o nulu menší investicí, na které byla i předpřipravena kabeláž. No jo, no...........

Bobo: Si provokatér, nevážíš si osvíceného vedení města a jeho kroků.:-) Navrhuji trest smrti stětím hlavy multifuknčí plzeňskou kartou. :-)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 639
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 14:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Nebuďme kverulanty:

1. Pičové karty jako jízdní doklad pravidelných cestujících by se objevily časem ať tak či onak. Odborník by možná řekl, jestli za tento projekt by v roce 2005 stál 100 melounů či v roce 2015 90 melounů.
Navíc kolik je výrobní cena jedné pičovky? Pochybuji, že ne vyšší než 100,-Kč ( spíše méně) x 100 000 občanů.....

Pokud sečtu rozdané pičovky a cenu strojků ve vozech....jsme pořád u necelých 40 miliónů Kč.

2. I pro klasické znehodnocovače papírových jízdenek, které se diskutovaly, by se muselo stejně ve velkým znovu kabelizovat.

3. Je snad bez diskuze, že pičové karty a termotiskárny s datumek již nelze prakticky oblafnout. Na rozdíl od dalších systémů, které v Plzni byly či se zvažovaly.

4. Od počátku projektu se počítalo, že Plzeňská karta bude univerzálním dokladem v celém systému IDS v Plzni. Otázkou na naše politické představitele by tedy mělo být, proč tomu tak není. Takže to je hlavní námitka, kterou já osobně mám momentálně proti plzeňské pičovce.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vim,že je to jako kapka v moři, ale např. na VOŠ a SPŠE se pičovka využívá na obědy a kopírování.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 17:05:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k
Možná budeš vědět víc,ale překvapilo mě proč se do projektu nepřipojili i ČSAD (teď nemám namysli jízdné v IDP),ale bezhotovostní pičovku na autobusy. To by přece technicky neměl být problém?
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 18:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pičové karty jako jízdní doklad pravidelných cestujících by se objevily časem ať tak či onak.

to jo, ale otazka je v jake forme. Ten system v Plzni me prijde zatim nejkomlikovanejsi, jaky jsem kdy videl. Co jsem videl v Londyne, tak si pri vstupu a vystupu do metra pipnu, stejne tak pri nastupu do autobusu. Cena je odectena z predplaceneho kreditu. Nemusim nic mackat a odebirat vytistenou jizdenku. Pri dosazeni ceny jednodenni jizdenky (pro prislusny pocet pasem) uz jezdim zbytek dne zadarmo. Jedinna "nevyhoda" je nutnost mit kartu pro kazdeho cestujiciho, coz je lae vyvazeno tim, ze mi ji vyda do 1 minuty kazda pokladna (neni na jmeno). Navic je levna, prenosna, a vratna.

K tomu mam samozrejme alternativu si koupit o neco drazsi papirovou jizdenku na jednu jizdu, den, ...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_K: Jenom nadpisy a úvody:

27.04.2004 - JAROSLAV NEDVĚD - str. 01
Plzeňská karta předběhla dobu
K věci Kde se vzala tu se vzala, karta se nám narodila. Plzeňská karta se jí říká. Bude báječná a těch věcí, co jednou dokáže! I do bazénu člověka pustí. Skvělé! Snad jen ta cena trochu provokuje. Dvě stě milionů, to už je řádný ranec.

25.05.2004 - (ČTK) - str. 04
Čipovou kartu chtějí tisíce lidí
Plzeňské dopravní podniky vložily už 36 milionů korun do projektu víceúčelových karet

27.04.2004 - (ned) - str. 01
Plzeňská karta nahradí lidem časové jízdenky

Plzeň - Už v květnu budou moci lidé jezdit městskou hromadnou dopravou v Plzni na takzvané Plzeňské karty. Ty budou fungovat jako náhrada nynějších předplatných jízdenek na hromadnou dopravu v krajské metropoli.

04.01.2005 - (ned) - str. 02
Plzeň má přestupní jízdenky, nejsou ale pro všechny

Plzeň - Se začátkem roku 2005 se cestující veřejnou dopravou v Plzni definitivně rozloučili s papírovými předplatními jízdenkami. Nahradila je čipová karta známá jako Plzeňská karta.

A tak dál....

Něco najdeš ve výročních zprávách DP. Ale s kartou začínal Holding.



jinak - I pro klasické znehodnocovače papírových jízdenek, které se diskutovaly, by se muselo stejně ve velkým znovu kabelizovat.
Pro ty prý byla kabelizace připravována.

- 3. Je snad bez diskuze, že pičové karty a termotiskárny s datumek již nelze prakticky oblafnout. Na rozdíl od dalších systémů, které v Plzni byly či se zvažovaly.

Svatá prostato.:-) Zatímco dobře zfalšovaný kupón odhalíš, nahraný data na čipovce nikdy. Komunikační zařízení ti sestrojí každý student, jde jen o prolomení kódované komunikace... V rámci semestrálky, nebo pro prachy... Ta karta má ještě netušený možnosti, to mi věř.
(Vlastní upload předplatného DP nepozná proto, protože nevede vlastní databázi předplatného, která by se dávala do revizorský čtečky. Pak by zas nebyl nutnej ten čip.....)

ad IDS - opravdu myslíš, že základním univerzálním dokladem má být kupovaná čipová peněženka v současné hodnotě cca 150 korun? IDS fungoval i bez ní, stejně dobře - špatně (jak pro koho). Klouzavé předplatné jde i bez ní. Přestupní jízdneky jdou i bez ní.



Hele, kverulovat fakt nechci. Ale plz karta fakt není můj šálek kávy. V čem je MHD KV horší, že hračku za 70 mega (přepočet na KV rozměry) nemá? V čem?
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2280
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: To má ale dva háčky:
- PMDP by se to, při současných dotacích, šíleně nevyplatilo
- myslím si, že současný systém je lepší, než alternativa, že buď máš měsíčník nebo ti peněženka odečte 12 kč za jízdu (samozřejmě bez limitu, bo jinak by to odporovalo bodu "-")
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6622
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navic je levna, prenosna, a vratna.
Už v květnu budou moci lidé jezdit městskou hromadnou dopravou v Plzni na takzvané Plzeňské karty. Ty budou fungovat jako náhrada nynějších předplatných jízdenek
a td. k čemu je dobrá ta náhrada?
Navíc kolik je výrobní cena jedné pičovky? Pochybuji, že ne vyšší než 100,-Kč ( spíše méně) a proč se prodává za tušim 150? a kolik je výrobní cena klasický jízdenky?
že pičové karty a termotiskárny s datumek již nelze prakticky oblafnout. tomu taky nevěřim.
atd.
o kabelech se rozepíšu možná zítra, neb do toho z drátovacího hlediska na tr trochu vidim, a dneska se mi nechce.....

asi budu muset zas dojet na akorát teta to bude mít dost složitý, aby nás do "systému" MHD nějak zapojila.......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6623
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o a eště něco. fšichni pamatujem dobu, kdy mobilní nesmysly nebyly a chodilo se do budky. kromě házení korunek byla možnost si koupit kartu. a zde je zajímavá věc: když jsme za karu zaplatili 100Kč, mohl jsem uskutečnit hovory v hodnotě
.
.
.
.
.
chvíle napětí
.
.
.
.
.
.
.
100Kč.

taky v tom byl čípek.
a že tady to nějak nejde.......
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1846
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, byla to podstatně levnější technologie... Ale přece to nechceš takhle natvrdo přiznat. Nebyla bezkontaktní, nebyla in, nebyla od Mikro... Ehm, jo, už sem zticha.:-)
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

btw jak je to vlastně s těma plošinama u tramvají? Mají všechny elektrickou? Včera jsem pomáhal vozíčkářce do 313ky a ta jí elektrickou má...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3505
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:55:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobo:
obyč telefonní karta z early 90s je ouplně něco jinýho než jakákoli čipová karta. ve všech ohledech podstatně jednodušší. vzpomeň si na studenty jak vyráběli nekonečný karty a prodávali je kolegům vietnamcům, arabům, ex-CCCP atp. telekom pak akorát a rychle zaváděl protiopatření
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bilas: Elektronickou nemaj vozy 294 a 297. Dále počítej s tim, že nebude mít elektricky ovládanou ani vůz 293 a 292. Když nevysunul u 313 tam je to pak mezi dohodou vozíčkáře a tramvajáka.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:37:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tady Vektra navázala na ten vzhled vozů. No, tady by to fakt mohli oúpravit, ten lak. Ještě pár měsíců a budeme mít 183 zase v unifiku
 
 
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:46:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: on jí vysunul, jenže ten schod co tam vznikne neměla šanci sama přejet takže jsme ji tam asi se čtyřma lidma nakonec stejně vysadili... a taky mě docela zaujalo že vlastně řidič nemá asi šanci poznat jestli na tý plošině ještě někdo je nebo ne, když tam přes ten dav lidí nevidí. Nebo ano? Prostě mi připadá že ta elektrická plošina zas až tak vychytaná není.
Lojza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes Astra č.301 na 2..
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1847
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 15:59:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Nicméně telefonní karty jsou v prodeji doteď, stále to není nic než elektronické zprostředkování platby. A s "multifunkční" plzeňskou čipovkou člověk nezaplatí ani v parkovacím automatu. (v Plzni)
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:22:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak u tý 183 je to ještě pochopitelný, když víme co jí čeká
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3509
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

h_k:
na plzenskakarta.cz je anketa, kde placení parkovnýho byla jedna z budoucích možností, který jsem zaškrtnul

můžeš to taky zkusit (a všichni ostatní rovněž) :-)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bilas: No, ono když to někdy vidim, tak většinou je to tak, že když řidč začne vysouvat plošinu, tak se všichni cpou do tramvaje, chodí přes to a jako poslední jede vozíčkář. Takže tramvaják tam pak vidí. Ale líbí se mi, že lidi po té plošině chodí jako by se nechumelilo.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: to je normální reflex jisté části obyvatel určitě nejmenované věkové skupiny. Obdobná situace:
Do zastávky přijíždí autobus, na zastávce maminka (tatínek) s kočárkem. mávne na řidiče, ten kývne, otevře dveře. Až sem vše OK. V tom okamžiku se kolem kočárku prořítí 10 cestujících (na 30 a více nohách) a začnou se hlava-nehlava cpát do dveří. Jakmile jsou vevnitř, zastaví se a zůstanou stát V PROSTORU DVEŘÍ. Po několikeré prosbě o uvolnění místa (nastupuje kočárek) ze strany nebohého rodiče i chápavých spolucestujících se všichni začnou hromadně přesouvat od dveří směrem NA PLOŠINU PRO KOČÁREK...
PS: vlastní zkušenost
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1505
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 08:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Wlasta: Nesouhlasím. S kočárkem jsem nastupoval několikrát v Praze, Plzni a Liberci. Naopak, lidé jsou spíš ochotní a uhnou.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.114.50
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 09:02:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně teda spíše ne.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 14:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z vlastní zkušenosti za posledních 5 let vždycky pomohlo trošku nabourat kočárkem do davu.Hned je místa dost. I když jsou šoumeni kterým nevadí když jim stojí kočárek jedním kolečkem na noze(a že jsem se snažil aby to kolečko bylo hodně zatížené)Na několikeré "s dovolením "nereagoval a vydržel to v trase Vodičkova - Čechova čtvrť(cca30 min).Prostě tvrďák.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: tak se stav. Půjčím ti kočárek i s dítětem a vyberu nějakou obzvlášť vypečenou zastávku :-D
George: zkus obout gumy na ledovou plochou dráhu :-D
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 19:24:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Dodatek: jinak máš samozřejmě pravdu v tom, že naprostá většina lidí ochotně pomůže. Bohužel i 10% blbců dokáže znepříjemnit život, to je ale asi ve všem. A abych jen nežbrblal, jako se vždy najde blbec, kterej neuhne, stejně tak se najde dobrovolný regulovčík, kterej ho popadne a odtáhne pryč :-)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1337
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 11. října 2007 - 21:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Vypečená zastávka, no napadaj mě Sady 35

(Příspěvek byl editován uživatelem karelpl.)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 13:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na dvojce NP vozy 302,303,297 a 313. Nevím, jak dlouho jezdí už zase Astra 303 ale stála delší dobu a tak mě překvapila.
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: No já tu 303 taky dlouho neviděl a zřejmě jezdí od čtvrtka, nebo už od dřív?
Nesnášim Astry! A hlavně ve špičce sou dost narvaný!!!
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 17:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KT8D5-RN2 č. 293 spatřena na zkušebce okolo 16:15 ve Skvrňanech! Dodam fotky z mobilu, protože sem u sebe neměl foťák! (omluvte na hovno kvalitu - foceno z mobilu na nejhorší kvalitu!!!)
 
 
 
 
 
 
Nesnášim Astry! A hlavně ve špičce sou dost narvaný!!!
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 17:39:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako to já foťák měl, ale bohužel jsem narozdíl od tebe neměl sluníčko. Kvalita lepší, záběr ale přesto. Jinak mi tahle pivinda připomíná dětská léta kdy jezdila ZANUSSI. Co se týče interiéru tak z luxusní restaurace se stala hospoda a tak zde najdeme tmavohnědé textury s imitací dřeva...
 
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 17:44:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co ze se jelo na zadni?
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 17:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Jelo se samozřejmě i na přední... Já jsem byl u toho když to řidič přepínal takže jí mám v podstatě vždycky s vytaženym bližšim pantografem. Ale první fotka moc nevyšla tak jsem rád za toto...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 19:25:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem spatřil tramvaj 207 na dálnici D5 a jela směrem na Prahu.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace