K-report
 

Archiv do 21.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 21.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1788
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 09:50:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, opět se ukázala genialita zrušené otočky u Zvonu, hezky celý Slovany bez tramvají...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 11:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá akce stříbrských skanzeňáků:

Po zdařilém jarním putování a žádostech o jeho pokračování jsme pro Vás vybrali další část revíru a to revír Svatopeterský. Získáte nové povědomí o historii města spojenou s dobýváním olověných rud a dobývání uhlí v okolí Vranova. Vždyť zde bylo v celém revíru cca 200 důlních děl během celé doby těžby rud a to kolem 800 let. Před zahájením či po ukončení pochodu si účastníci mohou zakoupit turistické známky, odznaky, permoníky, DVD, medaile, hornické švancary, vlaječky či publikaci o hornictví. U každého zastavení se v krátkosti dozvíte něco o jeho historii.

Pochod se koná v sobotu 6. října, jeho zahájení bude v 9:00 od brány hornického skanzenu ve Stříbře.
Předpokládaná trasa: skanzen - Dlouhý tah - Michal – Heimsung - štoly Amálie - zpět přes Zýkovo lávku - štola Juda - štoly u Floriána - štoly na uhlí ve Vranově – jáma Evangelista - jáma Michal – odvaly - jáma III. - skanzen. Délka pochodu cca 15 km.

S pozdravem "Zdař Bůh"
Vás srdečně zvou stříbrští horníci
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.168.156
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 11:58:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ředitelův maxiplat bych nežárlil, kdyby to dělal pořádně. To znamená, že se obklopí odborníky a když ti něco podojí, tak je vyhodí. Jenomže mu nevadí zrušená točka u Zvonu (což se dnes projevilo), nevadí mu že kloubové trolejbusy dosluhují a nové jsou v nedohlednu, dlouhé intervaly, přeplněné spoje do kterých se ne všichni vejdou, počmárané vozy jež nikdo neumeje, všude jinde se vozy myjou podle potřeby ale jen v Plzni dvakrát do roka, v zimě leckdy není přes zablácená okna vidět ven, zfušované velké prohlídky, rozsáhlá koroze starších NP autobusů, děravá tramvaj 182, s vyjímkou Prahy nejvyšší náklady na 1 km jízdy, přestože elektřina i nafta všude stojí přibližně stejně (v Praze je ale stavebně drahé metro, které jinde není) ... mám pokračovat? A že ředitel dostal odměny ... když zdravotní sestra za službu na ARU zachrání něčí život, megovou odměnu nedostane ani omylem. Je to její práce, stejně jako ředitelovou prací je vést podnik.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1458
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 12:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzeň je zralá na nové obousměrné vozy a doplnění pár kolejových spojek a v případě mimořádných událostí operativní obracení vozů mimo S35
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 13:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: opět se ukázala genialita zrušené otočky u Zvonu

Smyčka u Zvonu není zrušená, je jen dlouhodobě neprovozní z toho důvodu, že není zatrolejovaná. Při celkové rekonstrukci tohoto prostoru se počítá s jejím obnovením.

Myslím si, že kdyby si podnik pronajal od Brna další provisorní sloupy, aby smyčku zatrolejoval a vložil novou výhybku, bude většina z vás prskat proč PMDP vyhazuje peníze za něco, co se využije jednou, dvakrát do roka při nějaké mimořádnosti.

Absolut, č.1458: V Plzni je dvanáct obousměrných vozů, což je asi desetina vozového parku a v dohledné době se toto procento nezvýší. Kvůli tomu se opravdu nevyplatí investovat do kolejových přejezdů, které budou po většinu času jen zdržovat dopravu jakožto výhybky přes které se musí jezdit pomaleji.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 13:15:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepochopil jsi, že se jednalo o narážku na to, co by bylo provozně výhodné pro malý provoz, kde se všechny tratě stýkají v centru. Samozřejmě že v našich zeměpisných šířkách je to nereálné a i šotouši to oznaí za nesmysl.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 13:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Absolute, vy jste v Budapešti a dál na východě zvlčel.. :-)
Fotožurnál, toť mé dítko
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1633
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 14:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut, č.1461: Možná bych to pochopil, kdyby to z toho bylo patrné.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1790
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 16:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_L: Co to meleš, kdo by tu prskal? Výhybka tam byla, chyběly akorát dráty. A chybělo to už několikrát. Současné řešení je geniální spojení nevýhod obou - infrastruktura prakticky je, odpisy běží, koleje leží, výhybka do smyčky zdržuje, trakční elektrika se tím zbytečně pálí - ale smyčka nesmyčkuje, když se něco podělá - smůla. Jako kolej na předváděčku nových tramvají je to trochu drahá sranda. Nicméně, chápu, že se o tom rozhodlo asi stejně odborně jako o celé demolici baráku. (Aneb odstřelíme ho - bude super park. Za 5 let - park nebude, budou super garáže... Nechci předvídat další skvělý nápady... )
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3429
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 16:54:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

h_k:
co k tomu říct... ta dnes zrušená výhybka u zvonu byla v dost špatným stavu a NĚKDO rozhodl, že na novou peníze nedá.

barák se odstřelil hlavně proto, že to byl cikánov. vedení města si tenkrát myslelo (a možná myslí dodnes), že zabilo dvě masařky jedním úderem - barák ve špatným stavu s výhledem rekonstrukce za x mega, navíc plnej morgošů. taxe to vyřešilo tím, že holt šel barák do kytek.

jak známo cikáni všechno zmrvěj, takže vrátit je do nově zrekonstruovanýho baráku by nebylo zrovna to pravý ořechový. muselo by se jim opatřit náhradní bydlení, protože pokud mají smlouvu, na ulici je vystěhovat nelze.

není to dobře, že tam ten dům chybí, protože jaxe ukazuje, na B už se nemyslelo a město dnes vlastně neví, co s tím pozemkem bude dělat. takže se vyřešily problémy dva, ale nastal třetí, řekl bych stejně vážnej, na jehož řešení shoda jen tak snadno nevznikne.

a teď babo raď. v první řadě by se mělo sehnat těch pár mega a výhybku dodělat. lidi od tramvají navíc řeknou, že by se měly udělat nový koleje v celý lokalitě od kontíku a vodáreský věže až k mostu u jána. to už jsme ale zase v úplně jiných číslech a bavíme se minimálně o desítkách miliónů.

ať se obracím jak chci, pořád nevím jak z toho bezbolestně ven
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 18:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemyslím si, že výhybka byla na úplně kompletní výměnu, vzhledem ke stavu kolejí v okolí. Jenže když to stejně nebylo přes rok elektricky sjízdný, tak co s tim. Ale příčina - následek - je myslím jasná - nejdřív elektricky nesjízdné, pak už tedy dál neobnovované. Jinak samozřejmě, ve směru k hl. nádraží by se snesla i přeložka, tr. trať tam dělá zbytečný esíčko, jezdí krokem, doufám, že při reko celýho prostoru aspoň ta šikana zmizí.

Jinak barák je děs - cikáni jdou vyštípat i z městskýho, to lze ukázat na řadě případů.

A město už ví, co s pozemkem - parkovací dům. Což je ta největší blbost, kterou člověk může přímo v historickým centru stavět. Jenže se dementům na městě líbí. Já bych byl pro obchodní dům nebo byt nebo cokoliv, s vlastním parkováním třeba pod zemí na jeho profilu. Jenže to by asi bylo moc jednoduchý. Nebo tam udělat skutečně park, hodný toho jména, ne psí toalety.

No jo, no... Bezbolestně ven... Výměný pobyt pro naše radní... Na deset let s někým... Jenže, kdo by je chtěl... Někam do Pákistánu s nima.

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1634
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 14. září 2007 - 23:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Co to meleš, kdo by tu prskal?

Prskali by lidé, kteří prskají na všechno kolem sebe, protože mají životní negativistickou pózu. Máme špinavá okna a to je špatně. Necháme je umýt a to je taky špatně, protože jsme si je určitě nechali umýt někým, kdo se má moc dobře a my mu to závidíme a měli jsme si radši umýt okna sami. A nebo jsme si radši měli vytřít podlahu. To byl ilustrační příklad, jak tito lidé uvažují. Znám jich ze svého okolí i z této diskuze několik. A tvoje reakce jen dokazuje, že potrefená husa nejvíc kejhá.

Nemyslím si, že výhybka byla na úplně kompletní výměnu

A to je právě ta tragédie! Jedno známé rčení říká, že myslet je ho... vědět. Já si můžu myslet cokoliv, ale oba víme kulový, v jakym stavu ta výhybka byla skutečně a jestli byla zralá na kompletní výměnu či na jak rozsáhlou opravu. Podle mého názoru je hloupost vyměnovat výhybku na nezatrolejovanou kolej nota bene ve chvíli, kdy vím, že tu novou výhybku budu za pár let vykopávat a osazovat někde o kus dál.

Řešení neplatičské otázky, které město zvolilo v roce 2002 bylo vylévání vaničky s dítětem a tím horší, že se jednalo o památkově cennou vaničku. Na to místo patří dům a ne park, protože město tvoří domy a ne parky. Kdyby tomu tak bylo, nebydlíme ve městech, ale v lesích.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1522
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 00:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vonehdá si tu někdo stěžoval že ho vyhodil tramwaymen z vozu s kolem.
Asi to chce ten správnej mundůr a kolo se dá narvat i do plnýho vozu ne špičce...

 
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35983
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 19:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to místo patří dům a ne park, protože město tvoří domy a ne parky. Kdyby tomu tak bylo, nebydlíme ve městech, ale v lesích.

Do města patří parky (obecně zeleň) stejně jako domy, jinak se z takového města stane mrtvá betono-asfaltová kobka, v níž lidi nežijou, ale do níž se chodí pouze vyspat.
Už tak je v našich městech oproti civilizovanému světu zeleně zoufale málo, bohužel, i nadále jí spíše ubývá, než aby přibývala.
Takže lidi za „životem” z města prchají pryč se všemi důsledky z toho plynoucími. Je opravdu příjemný pocit, když jdeš o víkendu takovým městem, kde krom prázdných parkovišť nepotkáš skoro nikoho.

Ale asi se na to dívám moc vidláckým způsobem, prostě nejsem zvyklej žít v zajetí betonu a asfaltu. Že zpátky do stromů? Klidně, mnohem radši než tohle, ve stodole na slámě jsem toho už naspal dost, stejně tak jako různě po lesích. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35984
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 19:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_1000:
Jistě, všichni smí stejně, jen někteří holt jsou „lepší”. :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1524
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 23:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_z- Máš tam o nulu víc
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1525
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 23:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeleň nebrat.
Je to svinstvo a do měst to nepatří.
Je to jen na obtíž, údržba stojí ročně miliony a každý jaro a léto to dělá veliký problémy nám alergikům!
Veškerou zeleň z území měst a obcí navrhuju bez pardonu vymítit.
Pokud se chcete z okna dívat na něco zelenýho tak si nechte přelakovat auto nebo se odstěhujte dom kasáren
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 15. září 2007 - 23:25:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu PMDP je organizace prodeje předplatného na přelom roku 2006/2007 pokud to chápu dobře tak se máme na co těšit... odkaz
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3435
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 01:44:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
jasně, já bych místo borskýho parku postavil další fabriku-montážní dílnu s pořádným parkovištěm a hned vedle ubytovnu pro poláky, slováky a ukrajince. aspoň by to do práce neměli daleko, co?

občas nechápu čím přemýšlíš (pokud teda vůbec používáš mozek k přemejšlení)

MZ:
až přijedeš do PM, ohlaš se u mě a pudem se podívat ke Zvonu, abys tu hrůzu nazývanou parkem viděl. fotku jak to tam vypadalo před povodněma nemám po ruce, musel bych jít do archivu na CD. ten barák tam prostě chybí. problém je ten, že je to lukrativní pozemek v centru.

MF:
vypadá to složitě, protože je to debilně zpracovaný

webmaster PMDP pravěpodobně dělá jen to, co se mu řekne, ale že by taky zapojil svoji fantazii a vyrobil třeba přehlednou tabulku/y s datumama od kdy, co, kde a v jakých otvíracích dobách půjde koupit, to už je asi na jeho skopovej mozek přespříliš

krom toho pouze ichtyl půjde v půlce září 2007 uložit 3.500 Kč na účet PMDP, přičemž přeplatný bude moct využít až od 01.01.2008 (nebo možná o pár dní dřív)

taky mi ještě nikdo nevysvětlil, proč si kupuju roční předplatný na 380 dní, když rok má dní 365 a na další rok si předplatný nekoupím s platností třeba od 15.01. to je mi potom těch 15 dní free úplně k... (jo, přesně k tomu).

hlavně že jsme ultramoderní a všechno běží přes počítače. ony by se asi pomátly kdyby se roční předplatný dalo koupit třeba od 26.06. na 380 dní dopředu. revizorský čtečky plzeňských peachových karet by to asi taky nerozdejchaly a ještě by se mohly rozbít. prostě tohle mi hlava nebere
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 12:56:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zeleň do města samozřejmě patří. Sady okolo historického jádra na místě zrušených hradeb jsou dost velkou chloubou Plzně.
Na druhou stranu na místě zbouraného domu U Zvonu by dům být měl. Byl to jeden z domů, který ten sadový okruh uzavíral.
Ad Pavel2:Čím Martin 100 přemýšlí také nevím. Hloubal jsem nad tím dlouho, ale furt si nejsem jistý.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1526
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 14:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové nepřeju nikomu nic zlýho ale kdybyste každý jaro a léto tzn květen-červen-červenec měli opuchlý oči. Teklo vám z rypáku a byly ste z toho ty tři měsíce mimo tak byste asi měli jinej názor na zeleň ve městě.
S tim se opravdu úžasně řídí, pracuje a vůbec..to sou 3 nejhorší měsíce v roce
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2698
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 15:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prestehuj se na sibir
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
810666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 7-2007


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 17:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem tu sice cizí, ale Martine, stromy dávno nekvetou a přesto máš opuchlý mozek. Přestěhuj se na Měsíc.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3438
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 19:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
možná se tomu budeš divit, ale taky mám alergii na různý věci (a teď vůbec nemyslím lidskou blbost;-))

doktor ti na to obvykle napíše léky a pokud jsou tvý problémy závažnějšího rázu, většinou se to léčí. to jen tak pro tvoji informaci, abys věděl...

vím, že to není příjemný, ale od toho tu ti doktoři přece jsou.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 16. září 2007 - 20:22:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se chcete z okna dívat na něco zelenýho tak si nechte přelakovat auto nebo se odstěhujte dom kasáren

Tak proč se neodstěhuješ ty a třeba na poušť, tam na žádnou zeleň nenarazíš
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36003
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 00:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M100:
Promiň, mně na nějaký nule nesejde. :-O

Alergii mám na alergie a krom blbců i na lidi neustále si na něco stěžující. Jedovatá alergická reakce v takovém případě na sebe nedává dlouho čekat.

S tou Saharou to ale není až tak od věci - měst bez zeleně tou Saharou obvykle je, teplotu nemá co srážet, naopak, je ještě zvyšována sálajícími plochami a výdechy klimatizačních jednotek.
Přitom právě stromy jsou nejlepší klimatizací, takový příjemný chládek a vlahý vzuch žádná klimatizace neumí (a navíc to na druhý straně nefouká dusno). Ale to člověk musí znát, aby věřil a pochopil.

Ale bohužel pozemky v (nejen) centrech měst jsou moc lukrativní nejen na to, aby tam rostla tráva...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1637
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 00:56:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_z, č.36003: Ale to si trochu nerozumíme. Nikdo tu nechce měnit cenné a potřebné městské parky ve stavební pozemky. Ale vytvořit plochu zeleně jako z nouze ctnost, protože jsme zbourali dům a na nový nemáme je urbanistická vražda.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36005
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 02:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byla reakce především na Martina (100).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.184.59
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:08:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak, šotouši... kde jste??? 312 opět v ulicích!!!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:26:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Edison: A koho to zajímá šotouši???
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:29:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v podvečerních hodinách můžete čekat v ulicích po opravě zrychlovače soupravu T3 SUCS 231-232
Edison
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.182.23
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 14:30:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem šotouš, hehehehe....
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1792
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 13:45:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K prostoru u Zvonu - jestli se mi to nezdá, tak jsou tam vykopaný díry na sloupy trakčního vedení. Jenom u pojížděné spojky, samozřejmě. Takže, možná se v "dohledné době" bude předělávat jen polovina prostoru a moudré město takhle šetří... Každopádně, to, co tam je, stejně není park, s tím nemusí mít problém vůbec nikdo, leda by byl někdo alergický na písek. :-)
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 15:58:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar, tak jsem se vrátil z Thajska a tak jsem nebylo možný přijít na schůzku T-B-C. Jinak jsem se včera projel T3P č. 261 a ta nemá sklo v posledních dveřích nahoře vpravo
Astra 301 - nejlepší plzeňská tramvaj! Kam se na ní hrabe KT8D5-RN2 - mě nevadí, že je ve špičce dost narvaná...
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 18:09:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 17:30 hod bylo možné potkat zařící novotou nízkopodlažní KT 294 v Sadech 35 s transparentem "ZKUŠEBNÍ JÍZDA". Dokonce se mi podařilo ji několikrát velmi pěkně vyfotit.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1672
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 18:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky 294 jsem právě nahrál na web. Na dvojce se také opět objevila souprava 247+246.
Ad Edison: doneslo se mi odkud zpráva přišla, což je chválihodné, nicméně označení "šotouši" tu mnozí nesou nelibě.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 05:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem nedávno byla řeč o nové CVR na KT8D5-RN2P 293, včera jsem se konečně dostal ke konečné verzy provedení této reklamy, ... Udělal jsem si i několik fotografií. Šotouši můžete se tešit
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 15:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jezdí T3M 247+246 na 4-ce a jezdí před K3 313 a ta má kurz 8/4, tak nevím, jestli je to emko šejdr nebo tůra.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 19:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a 225+226 nějakej kokot na Bolevci posprejoval. Škoda že nás tam byla před hodinou banda... ten by dostal že by pro něj jela sanitka (když by mu jí někdo zavolal) a ještě by si zaplatil nějakou pokutku.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 21:56:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pospreovali i 229+230 na Bolevci, ty kluky sem viděl, zkoušel sem je chytit, ale někam zdrhli. Jinak fotky posprejování dodam...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem přišel na to, že fotky z mobilu nemohu dát do počítače, jelikož jsem pujčil bluethot, takže mam jen fotku z vozovny vozu 226, ale tu sem dávat nebudu, tak kdo ji chce, pošlu na mail.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3442
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 23:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karelpl:
volej 156 nebo lépe 158 a doporuč jim ať jedou rychle a potichu bez diskotéky. spratky seřezat, zlámat hnáty, posprejovat xichty. to je jediná cesta jak jim vysvětlit, aby to příště nedělali

krom toho i teď budeš vědět jak vypadali, jak byli +/- starý a kolik jich bylo. popis by se cajtům určitě hodil.

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1247
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 06:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Právě že já je honil, ale zdrhli, byli 3 ve věku 18-20 let, všichni tři oblečení v černém, jen jeden měl na hrudi takovej bílej obdélník a v něm nějakej nápis, policajti přijeli, byli to měšťáci, těm sem popis dal, ale nevylezli ani z auta, jen objeli Košutku a Bolevec a tim to kiončilo, jinak ty policajty zavolal PMDP, protože oba poškození řidiči byli mí známí, jeden z nich šel na kontrolu zadního vozu a načapal je tam, ale zdrhli mu, proto tam nakreslili na dveře ''jen'' R. Na té 226 to dopadlo mnohem hůř.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 06:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmj. všichnio vysocí okolo 180 cm
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3445
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 17:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm... pokud cajti nepřijeli oktávkou tak to asi nepovede nikam.
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.dopravni.net/gallery.php?akce=obrazek_ukaz&media_id=1308 Kájo, nebyli to náhodou tuty (foceno 9.5.2006)? Tady jsou sice jen 2, ale pak někdy v srpnu minulý rok, jsem viděl tuty 2+ještě další 3 jak lezou do tratě. Tuty 2 PŘEDEMNOU počmárali tehdy OBLÍBENOU 234! kokoti, ustříhat jim ruce a vyrvat srdce.
PROSÍM POZOR, jsem velice všímavej šotouš a jsem alergickej na rejpavý lidi!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nevim, já jim přímo do xichtu neviděl, ale výška a oblečení by odpovídalo, ale je to rok stará fotka, takže těžko říct...
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 19:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kokoti, ustříhat jim ruce a vyrvat srdce

Souhlasim s tebou!!!!!!!!!!!
Nesnášim Astry! A hlavně ve špičce sou dost narvaný!!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 20:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady dám fotky z mobilu, pak to mám na té 226 ještě vyfocené ve vozovně normálním foťákem. Jinak dneska sem viděl 226 už bez toho, nevím jak na 230. Jinak na 230 je buď P nebo R a díky řidiči tam toho nebylo více.
 
 
Jen ještě dodám to, že 225+226 byla posprejována jako první a o kolo později byla posprejována 229+230. 229+230 (9/1) a 225+226 (2/1) v ten den. Mezi nimi pak Astra 310.

(Příspěvek byl editován uživatelem Karelpl.)
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 21:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na tý 310 byl Gusta, toho už se všichni bojí předem...
PROSÍM POZOR, jsem velice všímavej šotouš a jsem alergickej na rejpavý lidi!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzák: Já vim, že na té Astře byl Gusta, nechci vědět, co by s nim Gusta udělal, kdyby ho načapal, ale na té tramvaji před ním a za ním byli taky moji známí.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove mam dotaz jestli jsou v tramvajich v Plzni nejak chraneny tlacitka nouzovych brzd? Mam tim na mysli sklicka, plast apod. nebo jestli jsou dostupne jen tak...pripadne jestli se to nejak lisi typem vozu...dekuji
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 12:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Tak tlačítka na nouzové brzdy my ve vozech teda nemáme, máme tam jen na odblokování dveří, což je normálně dostupné.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:06:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: Promiň,ale to je blbost co píšeš. Každá tramvaj má záchranou brzdu nalevo nad dveřmi a je chráněná sklíčkem. Odblokování dveří mají asi jenom Astry.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1972
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Jo jsou za plexi.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na novém hlášení o ukončení platnosti vypisovaných celod. jízdenek mě nejvíc facinuje věta, že cestující MUSÍ jízdenky využít do konce září! (Zajímalo by mi jaký postih čeká cestujícího,který jízdenku nevyužije!)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1973
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda: Všechny modernizace i KTčka taky mají odblokování dveří. Taktéž se nachází na krytu pohonu dveří.
Vektra: To že MUSÍ znamená, že pokud jí nevyužije má smůlu. Vím, že to chápeš, ale taky pochop, že tebe i mě by otravovalo kdyby kvůli všem detailům bylo to hlášení delší.

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 16:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda a Izzy: Sorry, já to pochopil blbě, tak se omlouvám, jinak večer dám fotky ze čtyřky.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.72
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 17:54:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

By mě zajímalo jak můžou ručně vypisovanou celodenní jízdenku do konce září využít ti, co jsou dlouhodobě v zahraničí. Pak sem přijedou a v ruce mají bezcenný kus papíru, který nemůžou použít a který PMDP neproplatí. Na to načalstvo nepomyslelo.
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 18:35:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výpravčí ulice Boženy Němcové, výstup k městské nemocnici Privamed.
http://www.youtube.com/watch?v=unFYQ0L14Ug
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace