K-report
 

Archiv do 13.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 13.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:36:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100. Já mám takovej dojem, že jsme tě nenutili při vyvěšování plakátků jezdit autem:-) To byl asi tvůj zlepovák.
A při dopravě balíčků bych preferoval koňskej povoz, ty však si zase mohl nabídnout pouze svého plechového miláčka.
P.S: Z tvé strany je to zase překrucování argumentace "militantních odpůrců" IAD.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1479
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TMB, Martin_100: vadí mi především nerespektovaní daných předpisů ze strany motoristů
Mě zas to samý a v daleko větší míře u chodců (především DŮchodců) a hlavně cyklistů.
Hlavně cyklisté jsou sebevrazi.
Ono je vše dvojsečné a nelze jen říkat ten je špatnej


Já celkem pravidelně střídam všechny základní podoby účastníka provozu, tedy chodce, řidiče i cyklistu a můžu tedy zodpovědně prohlásit, že všechny tři skupiny mají ve svém chování značné rezervy. U motoristů je to především nějaká obecná slušnost a zdvořilost na silnici, chodci si zase myslí, že semafory na přechodech jsou jen doporučující. Zcela specifický je vztah chodec - cyklista na společných stezkách. Většina pěších si neuvědomuje, co znamená rozdělený provoz, někteří cyklisté zase ignorují zákonné nařízení o povinném užití cyklostezky a kličkují mezi auty na paralelní silnici nebo jezdí v protisměru po jednosměrných cyklostezkách.

Rozdělování na hodné a špatné lidi podle dopravního prostředku, který využívají je směšné. Jsou jen dobří a špatní účastníci provozu. Faktem ale je, že chodci a cyklisté svým protiprávním chováním vesměs ohrožují jen sami sebe, narozdíl od motoristů a ti by si tak své odpovědnosti měli být vědomi.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pilsnerurquell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

....Mě jen vadí tady ty fanatický kecy jak sou auta špatný.
A nejvíc tu řvou lidi co pořádně ani ještě nezkusili řídit tak ví prd o čem mluví.


BTW nejvíc mě pak baví když tuty militantní odpůrci gumokolů žebrají po kamarádech když něco někam potřebujou odvéz nebo chtějí jet někam kam se to VHD dá jen velmi komplikovaně


Martin 100: Lépe jsi to nemohl napsat, tam směřovala i má myšlenka před pár dny. Ve tvém podání lépe prezentovaná. Navíc spousta zde diskutujících zde svými názory pouze napodobuje své starší kamarády a známé. Ale jmenovat jistě nebudu, jistě si každý uvědomí koho mám na mysli, na této diskuzi je těchto človíčků cca 5 Z toho dva velmi často aktivní
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:59:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se "líbí" jak se podobná bitva rozzuří tak každý čtvrtrok s naprosto stejným koncem. Tzn. že žádným. Nesmíte zapomenout, milí odpůrci IGK, že je to vše o nabídce a poptávce. A že stav na našich silnicích odpovídá nejen nabídce PMDP, ale též daňové situaci a zoplatňování ať niž paliv nebo ekologické zátěže. Prostě jsou tak nastavená pravidla a lidi se přizpůsobují. A na někoho ani tvrdé podmínky neplatí.
Mám známou, ta bydlí kousek od zastávky linky 16 na Doubravce. Pracuje v centru u náměstí. A jezdí - ano správně - autem. Protože mi tvrdí, že je to lepší. Nebudeme zde rozpoutávat diskuzi o tom, že je to blbost na entou. Ať už ve srovnání s ročním předplatným, mizerným parkováním... a to ji člověk slyší nadácvat, jak má málo peněz. Jak vidno asi jen na něco. Jsou lidi, kteří kdyby si vzali do ruky kalkulačku a násobili, dny, týdny, měsícem... byli by překvapeni. Zrovna ta moje známá projede cca denně 8km, to je u auta ve městě, půl cesty na sytič 8ltr/100km, tj při ceně 30Kč/ltr cca 30 Kč denně. Krát 200 prac. dní a je na dvojnásobku roční legitky. Ale ona si k tomu kupouje ještě jednotlivé jízdenky, když někam jede MHD. A stejně ji to nedonutí. A to se bavíme jen o palivu.
Lidi totiž počítají dopravné jen přímých nákladech . Nikdo nepočítá slovy : do Prahy je to 100km, mě to bere 8 na 100, tak to mám za 240Kč, k tomu mi to sežere trochu oleje za 5Kč, podíl pojištění je taky 5Kč, na servis si musím dát stranou 10Kč, parkovné bude za... každý skončí u těch 240 Kč... a o tom to je. Lidi u nás nic nenutí počítat. Takže rozhoduje spíš rychlost přepravy, pak hned komfort. A v tom je bulharská konstanta jedna Pohodlnost, kterou máme každý jinde. Já jsem podnikatel a po Plzni jezdit autem nenávidím. Ale jsou prostě chvíle, kdy to bez toho blbého auta prostě nejde, no. Tak až pojedu okolo vaší tramvaje, tak se na mě moc nemračte :o)
ofce
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.35.162
Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 20:11:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo by se to dalo popsat taky takto : Nejhorsi jsou hlupaci, co si mysli, ze jsou chytry. To je zlo stejne vchazi-li na prechod, ci slape na kole stezka nestezka, nebo jede v aute...jsou vsude a ohrozuji i nas. A je jich...
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 6-2003


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 21:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: Rozdělování na hodné a špatné lidi podle dopravního prostředku, který využívají, je směšné. Jsou jen dobří a špatní účastníci provozu.
Tohle je pěkné pravdivé heslo, to by se dobře vyjímalo na bilboardech :-) To by sis měl dát do podpisu, hodilo by se to tam víc než Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání - ČVUT v Praze - trošku se usmívám, když si představím, že ti ještě nezaschlo vysvědčení a jsi již 300 let špičkou technického vzdělání
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 22:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A napadlo vás se někdy na tutu problematiku podívat z jinýho úhlu?
Sou třeba lidi a já k nim bezesporu patřím, pro které je auto a jízda s ním koníčkem, zálibou a relaxem.
Možná to zní podivně když denně jezdím v práci a ne zrovna málo ale já si při řízení vyčistim hlavu a odpočinu si.

Někteří zde srovnáváte co stojí auto oproti lítačce na HMD.
A teď se zamyslete.
Kolik dá aktivní cyklista do výbavy, kola náhradních dílů na kolo a tak podobně přitom by měl možná roční předplatný levnější ale jezdí na kole páč ho to baví jinak by to nedělal.

Nebo šotouši, teď v době digitálů asi už ani ne ale před pár lety.
Sám vím kolik mě stálo měsíčně focení ale přesto sem fotil byť bych za uspořenej peníz moh mít kupu jiných věcí...
Tak je to se všim.

Sám platim ne zrovna malý splátky na auto a taky odmě často můžete slyšet, že na to či ono nemam prachy ale protě to auto je muj život, stejně tak jako pro některý je smysle života HMD.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 22:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych tu nebyl jen za motoristu tak dám pár fotek jak sem se byl dneska povozit MHD

 
 
 

 
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 07:20:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel R.: Bitva mezi skalními motoristy a příznivci MHD je tradicí, skoro nikdo už ji tu nebere vážně.
Ale tvůj příspěvek přesně vystihuje situaci. Mí kolegové z práce jsou schopni řešit jakou dobu, kdo koho služebním autem odveze z Doubravky od zastávky l. 16 na Americkou na školení a pak odpoledne zase pro něj na Americkou sjede.
Tuhle jsem byl probodnut nechápavým úšklebkem, když mi byly strkány klíčky služebního auta, které jsme odmítnul s tím, že na CAN pro nějakou pitomost sjedu od nás trajfem.
Faktem je, že mi přijde opravdu na hlavu postavené si pořizovat auto, když bych ho využil jednou za měsíc. A když na naše akce potřebuji něco dopravit, přijde mi naprosto přirozené požádat o pomoc kamarády – neb ti stejně přijedou autem tak či onak. Mě to přijde jako přirozený přístup – výběr vhodné a pokud možno ohleduplné dopravy. Bohužel, někdy mi přijde, že jsem tímto přístupem za exota.
Nejsi skalní motorista – nebavíš se celé hodiny o řízení – nemáš velké množství aut rád - používáš často a rád MHD a vlak = jsi divnej dopravní šotoušek, exot!
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 10:35:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jenže bohužel tyhle "diskuze" mě tak nějak otrávily od pravidelného sledování plzeňských diskuzních skupin
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 10:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, pokusíme se polepšit.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Dantes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.134.172
Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 18:39:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MHD je humus...lidi na sobě..důchodci...bacily...kapsáři...
V autě mám soukromí, pohodlí a zajedu si kam chci a kdy chci..a je mi putna co to stojí...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1431
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 19:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

= jsi divnej dopravní šotoušek, exot!
Míro teď si to vystih konečně na to někdo přišel
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 10:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dantes: Nás nenasereš:-)i kdyz mas pravdu:-)))
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 10:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dantes: Hmm, byl jsme jeden z mála co do práce jezdili MHD plnou bacilů - přesto jsem byl na rozdíl od spolupracovníků - motoristů marod minimálně. Navíc těch mrtvejch a zmrzačenejch kamarádů uz auta už mám taky hodně.
V MHD se mi nestalo, aby mi okradli, kdežto auto otcovi a příbuzným vybrali na parkovištích několikrát.
A důchodci mě mají rádi, pomáhám jim při nastupování a při přecházení přechodů neb je motoristi kolikrát odmítají pustit.
A v autě trpím klaustrofóbií, horší jak přeprava vězňů do gulagu:-)
A tak nějak nevím o čem mluvíte.


A konec diskuze - nechme to zase za čtvrtroku:-)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 19:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A důchodci mě mají rádi, pomáhám jim při nastupování a při přecházení přechodů
Ano tak přesně to dělají ti co je pak okrádají o všechny úspory.
Jsi odhalen
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 20:49:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V dnešním PD se objevil článek: Komfort cestujících v Plzni vyjde na stovky milionů od Mir.Sedláčka.Je zpracován pravděpodobně podle podkladů technického ředitele PMDP Luboše Paška.Z článku vybírám některé údaje.Bilance za rok 2006...106 milionů přepravených osob,přes 15 milionů ujetých kilometrů.Společnost se zaměřuje na zvýšení komfortu cestujících, v tomto roce do něj investuje přes 206 milionů Kč.Na tolik vyjde modernizace a nákup nových vozidel MHD.Kupují se už pouze nízkopodlažní vozy,jejichž nákup podporuje EU,stejným trendem se ubírají i téměř všichni výrobci.Na nákup nových NP autobusů a trolejbusů je vyčleněno z rozpočtu podniku přes 110 milionů Kč.Na modernizaci a přeměnu v NP tramvajové vozy je vyčleněno dalších téměř 91 milionů Kč. Uváděné počty vozidel:122 tramvají,z toho 16 NP /mně vychází 123 tramvají,navíc 4 historické a jeden pracovní/. Ze 110 autobusů je prý 66 NP /mně vychází jen 60 (bez 443-448)/. Trolejbusů je prý 97,z toho 32 NP.(Pokud jsem to nedávno počítal a v souladu s informací z DOD,mně vychází celkem pouze 93).V článku se vyskytla hrubá chyba,že nejzatíženější tramvajová trať č.4 spojuje dvě sídliště s největší hustotou obyvatel:průmyslové a univerzitní BORY (snad blízká budoucnost!) a sídliště SLOVANY !!! /má být správně KOŠUTKA/.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1592
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 23:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díval jsem se na nějaká videa na youtube.com a zkusmo jsem zadal v hledání Plzeň. A hned na prvním videu co mi to našlo, jsou plzeňští revizoři, natočení při práci taxikářem. Obličeje určitě budete znát ... dál to raději nebudu komentovat ...
odkaz

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 00:37:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozoroval jsem,jak se urychleně pracuje na povrchovém pěším přechodu přes silnici v Sirkové ulici,od tramvajového ostrůvku směrem k Tescu.Už vzniká prodloužený ostrůvek směrem ke křižovatce s Americkou třídou,silnice je v tomto místě zúžena a označena výstražnými panely s blikajícími světly.Mezi tramvajovými a trolejbusovými zastávkami u nádraží tak po prázdninách odpadne zdlouhavé procházení podchodem.
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 377
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 12:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ať to tu trochu odlehčím, tak přidám pár fotek z pondělní prochcané (jakože pršelo) Plzně. Snad nevadí, že tam jsou zamíchány i trolejbusy a autobusy.
 
 
 
 
 
 
 
 

BTW, v jednom SU15 byly takové dvě informační obrazovky. Jednou se teda zaply, ale to bylo vše. Co to je, k čemu to je a proč to nesvítí pořád?
I seek you: 246-442-983
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1593
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 12:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou ty tzv. cityscreeny. Běhá na tom zpravodajství a reklamy. Je to zatím jen v některých nízkopodlažních autobusech. Jak je to moc poruchové (vypnuté) nebo ne, nemám moc vysledováno, protože jezdím převážně tramvajemi. V některých tramvajích se to má v budoucnu také objevit, respektive v jejich nízkopodlažních částech.
V Kyjevě jsme tohle viděli v soupravách metra, vč. starých E (obdoba EČS). odkaz

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 07. července 2007 - 22:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad cityscreeny: a já myslel, že to v tamvajích a tbusech není kvůli rušení obrazovek elmg. poli...
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 07:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se včera projel KT8D5 č.289 a ta je zvenku vzádu počmáraná vod těch zmetků
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 08:58:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ráno(8:40) jsem viděl zatahovat do vozovny T3M č.213+214 s nápisem na Buse CRASH - TEST(test bouraček odolnosti, nebo něco podobnýho). Potom sem viděl vw vozovně tušim že to byla asi T3 č.190+191, nebo 180+181 a zřejmě měla reklamu na Tajemnou Indonesii, jako minule, ale nevim to jistě. KT8D5 - RN2 dneska na 1.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6995
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 09:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CRASH-TEST neber vůbec vážně, v těch počítačích jsou naprogramované různé podobné ptákoviny. Třeba taky Třemošná u Plzně
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 11:22:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tramvaji si citiscreen neumím představit, neboť by mě bouchal do hlavy, to by nevadilo leda tak trpaslíkovi. V T3 je totiž strop dost nízko, což platí i o 14 a 15 Tr a vrakosách. Revizorské video: o České republice je všeobecně známo, že kvůli 12 Kč na nezaplacené jízdence (+ pokutě) se dělá větší humbuk než kvůli ztraceným miliardám. Krejčíře při domovní prohlídce takhle nedrželi.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1595
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 11:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Wlasta: LCDéčků asi rušení tolik nevadí, to by vadilo starým obrazovkám. Spíše to bude váznout na drážním úřadě, protože všechno musí schvalovat, takže se bude muset doložit spoustu papírů.
Zrovna v pátek jsme byly v Plauen a tam mají již mnoho let v tramvajích KT4 dvojité cityscreeny (dvě obrazovky vedle sebe). Vlevo běží zpravodajství a vpravo jsou následující zastávky a nyní nově i fotografie té následující zastávky s nějakou místní dominantou.
Ad James: také jsem psal v nízkopodlažních částech, kde je strop výše (střední články K3RNT, KT8D5-RN2P).
Ta reklama byla zřejmě 190+191, ta nějakou měla dostat.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 13:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: A to není jediné
 
 
25. srpna 2007 - 110 let od zahájení provozu tramvají v Liberci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6997
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 14:05:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No my víme. Taky jsou tam snad někde Pisárky a Poruba a bůhvíco.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1596
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 14:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmm, ale s podobnou propagací a zneužíváním řidiči to tam zase dlouho nebude ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4581
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 14:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j.: Fakt? Nemá někdo fotku s Porubou nebo něčím jiným ostravským?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1441
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 15:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky je tam STOP AIDS nebo oblíbený NONSTOP TAXI.
a a to nemluvě o smajlíkách co se hejbou.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 20:33:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na čtyřce souprava T3 190+191 s novou světlezelenočernou CVR "Země krásná neznámá".
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, ta 190+191 byla čtyřce a já přidám fotky s Buse na T3M č.220
 
 
 
 
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4584
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 21:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten poslední je nejlepší. To by mohly nosit služební jízdy.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 6-2007


Odesláno Pondělí, 09. července 2007 - 23:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a mam pár poznámek k T3 č.285, kterou jsem dneska jel:
Má děravej strop, pravidelně, když je slejvák, tak je v zadní zářivce vpravo voda.
Je slyšet slabě hlášení zastávek a že to byla tramvaj to který se prvně montovalo BUSE tak se to moc nepovedlo, blbě hlásí, vepředu v kabině má držák na cedule a z boku taky
 
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Začíní asi dopravní kolaps, dle nákresu nepojedou ani tramvaje a troljbusy kolem nádraží viz. http://www.novinky.cz/krimi/policie-kvuli-bombe-z-valky-uzavira-centrum-plzne_118603_q0sub.html
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.108.135
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:26:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono ve sporu MHD versus IAD jde taky o to, jak je která lokalita dostupná veřejnou dopravou. Například 50 tisícové sídliště Bolevec má pro celé obytné bloky zcela nevyhovující docházkové vzdálenosti k MHD (Manětínská, Rabštejnská). Město tam raději staví nová parkovací místa, než aby se zabývalo tím, jak zlepšit přístup obyvatel k MHD. Totéž oblast borské vilové čtvrti Na Hvězdě (ulice Čermákova aj.) Lidem z těchto "končin" se nechce šlapat třeba 15 minut na zastávku, tak jedou autem. Až se tohle podaří vyřešit, tak se ochota lidí používat MHD zvýší.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 12:56:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Borista. Plně souhlasím. Zatím co se kolikrát politici intenzivně zajímají o to, aby se nemuselo k parkovišti daleko chodit, problém velkých docházkových vzdáleností k MHD na Severním předměstí je netíží. Nějaké podněty jsem k tomu na příslušná místa již podával. Paradoxně - zdraví lidé v produktivním věku mají ke svému dopravnímu prostředku snadnější přístup než důchodci a maminky s dětmi - ti musí pochodovat a pochodovat....
Právě pro přiblížení MHD občanům v Plavně jezdí dvanáctimetrové autobusy úzkými ulicemi sídliště podobného Košutce zcela běžně. Přitom je tam skoro všude nařízená "třicítka". Věc pro našince a politiky nemyslitelná.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 13:51:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsou(byly)v centru zácpy kvůli tomu, že prej někde v centru našli leteckou pumu(nevim kde v centru, slyšel sem to v rádiu) a protože bydlim u tramvajový trati dvojky, tak vim, že tramvaje hodinu(možná dýl) nejezdily...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 270
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 13:52:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: netřeba jezdit do Helmutenlandu, stačí se podívat, kudy projíždí některé linky pražské MHD...
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 16:53:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno klekla Astra 302 a byla na Košutce nahrazená K3R 313.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1443
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 18:01:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paradoxně - zdraví lidé v produktivním věku mají ke svému dopravnímu prostředku snadnější přístup než důchodci a maminky s dětmi - ti musí pochodovat a pochodovat...

Děda s babi maj Fabii přímo pod oknem, kdežto já v produktiním věku musím k autům přejít silnici.
Rovněž moje maminka když sem byl mimino měla trabanta přímo u vchodu do domu.
Takže sou/byla na tom líp než já.

Ikdyž jeden tebou popisovaný případ znam
Maminy přítel (rokycany) musí chodit kilometr do garáže a to je v částečný ivalidce.
Máš pravdu Míro měli by mu tu garáž postavit blíž k domu.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 11:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já v produktiním věku musím k autům přejít silnici
Och, to je dálka Uvidíš, jak budeš teprv nadšenej, až budeš přecházet čtyry pruhy a váš blok bude obklíčen několika větvemi mimoúrovňové křižovatky plánovaného severojižního průtahu
Společnost pro veřejnou dopravu Lokálka Pňovany - Bezdružice RegioMap Plzeňského kraje
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.15.147
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 12:41:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.....a váš blok bude obklíčen několika větvemi mimoúrovňové křižovatky... .

ale třeba to někomu nebude vadit. Například kousek od průtahu se v Kotíkovské ulici mají stavět nové viladomy. Atraktivní lokalita se vším všudy.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 12:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotíkovská vedle průtahu??? To si s něčím pane kolego pletete.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1446
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jižíčku u nás před domem 4 pruhy nebudou páč nevim na co by navazovali...na zekonstruovanou dvjpruhovou Borskou?

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak včera byla na jedničce divná souprava 282+248 a když jsem jel T3M č.242 tak tam něco hrozně píská (vysoká frekvence) a tušim, že to mohla bejt zářivka.
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:36:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Průtah u Kotíkovské: Asi je myšleno propojení aleje Svobody s vlastním průtahem. První část prodloužení aleje Svobody napříč přes Berlín (Karlovarská-Kotíkovská) je vyprojektována.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6344
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 07:49:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u nás před domem 4 pruhy nebudou páč nevim na co by navazovali aby ses nedivil
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobo: No on se asi bude divit....S ohledem na to, že bydlí hned vedle plánovaného křížení - napojení vnitřního komunikačního okruhu na průtah, tak těch pruhů bude mít kolem se dostatek.
ad 123: To vím, avšak nemá to parametry vysocekapacitní komunikace - klasickej dvoupruh, pokud jsou mé informace správné.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100:Důl se může zasypat, zatopit ale nikdo vám ho nemůže vzít......chachacha

Podívej se v Praze na ulici Legerova.V 60 letech min století konec světa, výborná lokalita na bydlení.Ob blok domů tramvaj, ulice která končí pěkným výhledem na nuselské údolí, čisý vzduch, klid.Ulicí projelo stěží jedno auto za hodinu(spíž za den).Ostatně kam by se jezdilo že.A lup, po nějakých patnácti letech se postavil Nuselský most a dnes je tam bydlení za trest.Určitě jsi aspoň jednou tou ulicí jel.A kdo by to před těma rokama řekl.A takových ulic je v Praze daleko víc.Další takové v 60.letech klidné ulice nebo lokality jsou mj.v Holešovičkách,Argentinská, Husinecká-Koněvova,Resslova.Někde dokonce zmizeli celé čtvrti např.v Bráníku pod nynějším Bar.mostem bývala vilová čtvrť.A ty se bojíš že ty 4 pruhy nebudou mít na co by navazovat?????Cha chá.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:39:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dodám tady na u nás se má stavět(a už se staví) obchvat kolem Prahy.Byl jsem na schůzi kde se dohadovalo kudy půjde a jestli budou lidi souhlasit s trasou.Jeden z pánů (bydlící v Cholupicích)věčně nadával těm lidem co byli proti že jsou to kreténí apod. že díky tý silnici to bude mít blíž na chatu.Pak se podíval do plánu pořádně a zjistil že okruh mu povede v mírným zářezu asi 100m od plotu baráku.A najednou to byl zapálenej odpůrce kterej vlastě na tu chatu bude klidně jezdit vlakem.Inu s čím kdo zachází tím také schází.
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 08:39:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem šel ráno kolem vozovny a tam, jak stávala Astra 301, tak už tam neni a je tam místo ní sólo T3P 248
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 09:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono klidně stačí zůstat v Plzni. Když se podíváte na fotky z poloviny šedesátých let s ospalým zátiším kolem někdejších kasáren 35. pěšího pluku. Občas tady projela tramvaj a korzovali lidé. O pár let později kasárna zmizela a zmizely také ostatní domy kolem. Dneska tady máme průtah na Severní předměstí v těsné blízkosti centra.
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.15.147
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 12:26:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_k : Mám na mysli komunikaci, kvůli které se bouří obyvatelé "Berlína". Ať to nazvete jakkoli, bude to důležitá spojnice mezi S-J průtahem a Alejí Svobody, potažmo Roudnou. A pokud vím, jestli to má navazovat na Alej Svobody (což neni dvoupruh, ale čtyřpruh) pochybuju, že by to nechali jen jako dvoupruh. Každopádně provoz tam bude určitě intenzivní.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1652
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 13:15:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe, jako by tady vadilo, že na 4 pruhy nic nenavazuje, jasně....:D:D:D Viz třeba blbá Tylovka... Nebo nejnovější "přivaděče"...
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 173
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 16:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš bb: Tak ta 248 už tam taky nestojí. Jezdí v soupravě 282+248 na 1/4!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 17:39:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidií to že mi za oběma rohama povede část průtahu vim a to mě nepřekvapí!
Jedná se o ulice Na vršíčkách a Břeňkova.
Jenže já byldlim na borský a tydy 4 pruh nepude.
Celá borská je od belánky až k bahnhofu sevřená mezi baráky a násep nad kolejema.
A od nás dozadu je 4 prun kravina pokud bude průtah k tomu kruháči co je zatim k ničemu.
Takže asi tak.
A pokud tu bude 4 pruh tak asi náš dům nebude a tudíž mi to může bejt fuk.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 10:20:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe, aneb nedojde k demolici 35 domů, ale pouze 240 bytů, jak prohlásil nějaký plzeňský politik...

Na druhou stranu, bezdomovci obývající zákoutí u protihlukových stěn to budou mít na parkoviště zatraceně blízko, viz stavba u Trati.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace