K-report
 

Archiv do 11.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 11.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4488
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 21:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se tak dívám na fotku uživatele Karelpl, kde jsou vyfoceny ty dvě dvojsedačky naproti sobě, napadá mě, že se tam dva naprotisedící lidi nevlezou. Mám správný pocit?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1757
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: Myslím, že s těma nohama to nebude tak horký. Mě se to uspořádání osobně dost líbí a i ty dvě sedačky do boku jso zajímavý. Údajně je to pouze o čtyři sedadla méně než v klasické KT8D5.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nestačilo by vzít obyčejné nákladní auto a tyč a na dané místo ji pouze datáhnout a zase vytáhnout o tyči?? Samozřejmě pouze tu čas bez šťávy.
Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 06:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Karelpl :Jinak svezení KT8D5.RN2. hodnotim jako děs a hrůzu, dobrždění na hovno a ukrutnej bordel ve voze, jinak sedí se tam stejně jako v K3... pak nechápu proč si ji vůbec fotíš a proč s ní vůbec jezdíš. Ono holt záleží kdo s ní jede a když tam zrovna nejede jeden z Tvých řidičů tak se ti to nelíbí. A co si pro ten vůz vůbec udělal??? Je vidět že si znalec, když dokážeš tahkle hodnotit...v první den provozu, když vůz nemohl skoro vůbec vyjet když se na něm dělala reklama. Až u toho budeš dělat tak na to budeš mít jinej názor.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 07:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: Nebyl jsi to ty s co jste si na Borech ve 14:30 dávali párky v rohlíku?
Norton
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1550
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 07:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta v: "A co si pro ten vůz vůbec udělal???" To už se zase budou zakládat BSP? Člověče, nač se asi platí jízdné? Abychom si ještě svépomocí opravovali tramvaje?
...Když může v Plzni vyjet na linku vozidlo bez poloviny dveří (je-li to pravda), tak asi je DÚ jedno, v jakém stavu je vozidlo, na které dalo štempl potvrzující reko a dopravnímu podniku je zase jedno, v jakém stavu má vozidla (tady narážím i na dotčenou kachnu)... Spíše mě zaráží, zda je možné takovou CVR udělat, aniž by remcaly nějaké sdružení na ochranu před alkoholismem apod.
Ale co se vůbec divím, to je Plzeň, město na východ od Orientu
Co naplat, vše už tady jednou bylo a bude zase... Mění se jen čas, místo a obsazení rolí...
solidní dopravní fotogalerie... http://norton1.ic.cz
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 665
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 09:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Norton - pravdu dýš chlape:-)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 09:19:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo spíš pravdu díš? heheh, tak nevim..))
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 10:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam: Od Zvonu jí cca v 9.30 (po prezentaci) auto o tyči vytahovalo.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 761
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:16:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Franta_v: Beru co jsi řekl, vim, že ty chyby se musí teprv vychytat, ALE je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju!!! To znamená, že si o tom mohu myslet své, i kdyby tam byl sebelepší řidič, tak s tim skoro nic neudělá a myslim si, že s tim jel naprosto dostatečně zkušený řidič, ale ta tramvaj je nová a budou se ty mouchy vychytat!!! Nestojím zase o nějakou hádku!!! A k tomu, že sem na ní nepřispěl, to neni pravda, dobíjim si Plzeňskou kartu a tím příspívám do jejich rozpočtu, neni to taková částa, ale že bych nic nedal, to se taky říct nedá!!!

Vrbam: Nn, včera sem vůbec na Borech nebyl, sem jí chytil jen na Košutce a já si párek v rohlíku kupuju jen na nádraží
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3136
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karelpl:
hmmm, tak to abych se taky pochválil, že jsem na pivní tramvaj přispěl ročním předplatným

franta_v ti chtěl naznačit, že odsoudit cokoli když o tom víš celkem kulový je hrozně snadný. nebo jinak řečeno nikdy jsi u žádný rekonstrukce, opravy ani výroby tramvaje neasistoval, takže bys měl držet ústa...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: A ježiši, na tebe sme tu zase čekali, to sou zase samé věty s dokončením ''držet ústa'' a nedávno to bylo, že bych mohl dostat přes dršku, hele prosimtě, nech si ty tvý chytrý věty pro svou manželku doma, já je nehodlam poslouchat (číst)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: Ale tady si musím rejpnout tvojí otřepanou větou: ALE je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju!!! To znamená, že si o tom mohu myslet své,
Takže suď všechny podle sebe kámo, je to Pavlův názor ne?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíše mě zaráží, zda je možné takovou CVR udělat, aniž by remcaly nějaké sdružení na ochranu před alkoholismem apod

No samozřejmě, zase posun k americkému právu! Zakážeme reklamy na čokoládu, protože se po ní tloustne, na jízdní kola budeme dávat nálepky, že jejich používání může způsobit smrt... Proboha, kdo chce pít, ten začne bez ohledu na to, jestli ve městě potká tuto vkusně provedenou reklamu. Kromě toho, určité množství (zhruba 1 l) piva denně prospívá trávení a oběhové soustavě.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2499
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v tom pripade je nas narod extra zdravej
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1578
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravime Vas z ukrajinske expedice! Mame se dobre, dnes rano jsem prijely Kyjeva do Simferepolu. V Kyjeve jsou tramvaje dost hrozne T3 a T3M [T5]. Na jedne polovine site i neprilis zajimave, za Dneprem ve druhem oddelenem provozu je to pestrejsi. Super je metro, zvlaste svezeni pres Dnepr a na venkovnich usecich.
Tady v Simferopolu jezdi par novych trolejbusu Aviatik {nebo tak nejak} Ahoj s Krymu zdravi HS JS a LK
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

t5 v Kyjeve dost hroznem stavu

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: No měl jsi sem vložit T3 a napsat Plzeňská budoucnost...

Jinak koukám že počasí přeje, krásné polojasno!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3137
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karelpl:
taky se říká chytrému napověz, hloupého trkni aneb někomu to stačí lehce naznačit, ale tupoun tupej to nepochopí nikdy
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Víš co bych Ti na to musel říct!!!

Jinak dneska mezi 15:00-16:00 ve vozovně vůbec nestíhaly, výměny vozů byli hrozné, vysílačkou se do výpravny nedalo dovolat, neboť měli dost práce jenom s přípravou vozů. 278+279 odešla z dveřma a byla tam dána 289, která zdechla asi půl hodiny před výměnou, tak se 289 otočila z A na B. Jinak na 10/2 jezdila 174+178 na 7/2 206+207, ale za půl hodiny to pak zas bylo jinak, protože na 10/2 byla 206+207... No bylo to hrozný...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:05:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes asi ale rekord ve vypravení NP tramvají,téměř se blížil k záměru PMDP vypravovat na každou linku po čtyřech NP vozech.Na jedničce 4 Astry,na dvojce 3 Astry (vč.8/2) a na čtyřce 3 K3R-NT a ta jedna NP kačena č.297 (šejdr 23/4).
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:37:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta 297ma je paráda, tohle jsem fakt nečekal
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 20:57:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska nejezdila ráno čtyřka. A to se řekne.
Trolejbusy v ML jsou bezkonkurenčně nejlepší stroje. :-)
---> Hanz.Honzik@centrum.cz <--- toť e-mail můj
335-854-963 toť ICQ moje
\honzik496 toť Skype můj
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor C10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
\(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta nová tramvaj je fakt ošklivá, neni tam pípa, takže jí hned zejtra půjdu zvandalizovat... :-)






Tympáne, to já sem Happy)
Trolejbusy v ML jsou bezkonkurenčně nejlepší stroje. :-)
---> Hanz.Honzik@centrum.cz <--- toť e-mail můj
335-854-963 toť ICQ moje
\honzik496 toť Skype můj
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor C10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
\(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1762
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 21:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Blbečku taky že jsem zkoumal jakou máš souvislost s tím prváčkem zobáčkem. Hele žádný vandalizování nebude, nebo tě zase zamknu na začátek hodiny na balkoně u nás ve třídě Stejně jsem slyšel že tak zkaženej abys pil pivo naštěstí nejsi...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:25:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik: Co je na tom, že nejezdila čtyřka? Víš kolik dneska nejezdilo vozů??? Začlo vedro a padalo to ukrutně!!!! Když už si 256 jezdí bez dveří, tak to je fakt nouze
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je fakt, že to tý pivní tramvaje by se pípa hodila, aspoň na nealko... Prodej přes plzeňskou kartu, klidně, v PUBu už to tak funguje...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34133
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 09:47:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ať tak, či onak, ten nátěr a interiér je moc pěknej. :-) By si mohli v pivovaru natáhnout špagát nad vlečku, a nahradit tu SORku. :-)
Jsem zvědav, zda se dočkáme nějaké další reklamy v podobném stylu (třeba na masnu :-O).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 10:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M z: Prazdroj uvažuje o CVR Gambrinus!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem shodou okolností potkal kačenu č.297 a tak jsem ji vyzkoušel na trase Masarykovo náměstí - Bory - Severka. Nevím, kterou tramvají jel Karelpl a jiní krátkozrací kritici, ale já hodnotím svezení jako vysoce pohodlné, konfigurace sedaček jak v nízkopodlažním, tak krajních článcích výtečná, jen mi přijde zbytečná první sedačka napravo otočená o 90 stupňů. Cestující, který ji použije, se bude muset smířit s okopáváním kolen od vystupujících a nastupujících. Odvětrání vozu střešními okýnky ála T3 je vynikající, narozdíl od ostatních KT8D5 (se kterou jsem jel dnes také) je v ní i v těchto teplotách příjemně. Jak interiér, tak exteriér je sladěn ve vkusných barvách, jen se obávám, jak bude vypadat po určité době provozu díky bezinteligentním individuím. Rozjezd i dobrždění mě (z pohledu cestujícího) nijak neznepokojovaly, při jízdě pod plynem jsem místy zaznamenal škubnutí. Shrnutí: Myslím, že kdyby všechny plzeňské tramvaje byly ve stavu, v jakém je 297, mohli bychom být spokojeni.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 17:27:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l:Možná, že už jí poladili, co já vim, já s ní dneska nejel!!!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:36:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HS: Už se těším na fotoreport, hodně štěstí :-)
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 23:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

take se tesim na fotoreport, stastnou cestu :-)
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 15:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešní DOD opravdu dobře zamaskovali vektru a astru 306,byly vidět jenom z projíždějících trolejbusů linky D2 (507,509).
 
 .
Další fotky posílat nebudu,ostatní sem dají lepší.
Jinak pivní kachna se mi docela líbí, uvidíme jak na tom bude tak za rok.
Ne a ne a radit nebudu, na světě mi není rovno, a co za to mam,...
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 19:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže DOD objektivem M_f? No nejdříve jednu připomínku. Až příště bude anketa (jakože moc dobrej nápad) tak ať se prosim jako odměna zařadí pro dospěláky daleko využitelnější chlazená limonáda ve skle. Bohatě stačí ta co jí měli v kantýně za 4.50,- Jinak velký dík PMDP, že se tohle koná. Ale mě už to přijde stereotypní takže krom informací se u mě žádný nějaký bomba vzrušení nekonalo. No tak zde snad líbivá devítka fotografií zachycující průběh a žití na DOD v PMDP a. s. 2007:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1389
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 00:27:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak taky přidám recenzi.
Je dobře že se podnik nějak snaží prezentovat.
Nevím jestli sem měl očekávat nějaký haló ale byl to klasa DOD.
Je vidět že se to už malinko směřuje do západního stylu- mám na mysli ty všudypřítomný pásky aby tam lidi nelezli.
Dost mě pobavilo jak důmyslně byla zašitá Vektra před zraky "slušných" lidí co respektovali vyhrazený prostory.
Naopak v trolvozovně se "smělo" téměř všude a nebylo co ukrývat.
Snad jen je škoda že nebyla přístupná "Ohrada"...to by byl cajmrsk :-)
Ovšem mam velikou ale velikou výtku.
Ani na jednom stanovišti nebyl žádnej stánek s občerstvením což vzhledem k tomu dnešnímu hicu byl velikánskej nedostatek.

 
 
 

 
 
 

 
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3144
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 01:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
kdybych to neslyšel od jednoho ze zaměstnanců DP, ani by mě to nenapadlo: byla otevřená kantýna. ale buď v klidu, nevěděli to ani řidiči, šli na sváču do L.I.D.L.u.
prostě bomba.

jinak DOD byla vydařená akce :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6909
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 01:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož má recenze. Bylo to pěkné, ale přijde mi to čím dál tím stejné. Pro srovnání, jaké je to na východě:

1) DOD se nepořádá každý rok, ale při pětiletých výročích zahájení provozu MHD (*1950) a zahájení provozu trolejbusů (*1952), takže v roky končící číslicí 0, 2, 5, 7. I to je jeden z důvodů, proč se akce neokouká a účast je vyšší, než v Plzni (letos se blížila k tisícovce - zatímco v Plzni snad kdysi kdosi zmiňoval 800 návštěvníků, letos to podle všeho bude ještě o něco méně). Takže by se skoro dalo říct, že mezi návštěvníky mají významný podíl (především) plzeňští příznivci dopravy, pro něž je účast něco jako povinnost, případně podobně zaměření návštěvnící odjinud (třeba skupinka německy mluvících fotičů, z nichž jeden měl firemní tričko norimberského dopravního podniku).

2) V Plzni mi přijde, že se celá ta akce koná jakoby "na politickou objednávku" - prostě "Oni nahoře nařídili, že bude DOD, tak ten úkol splníme, hlavně tak, ať je to pro nás co nejjednodušší a bez práce." Na východě je naopak patrné, že lidé, kteří se na oslavách podílejí, to dělají z vlastní aktivity a proto, že sami chtějí. Drobný příklad - letos i minule tam jezdila nějaká cizí vozidla, ať už historická nebo moderní. Na nástěnce se proto objevil papír ve smyslu "Budou tu cizí vozidla, jejich řidiči u nás netrefí, sháníme navigátory. Zájemci, hlašte se." Věřte nevěřte, vždy se našel dostatek řidičů, kteří se dobrovolně přihlásili, že ve svém osobním volnu(!!!) půjdou vysvětlovat řidiči toho olomouckého Solarisu, kudy se jede do Ohrazenic a kde jsou Ostřešany. Asi není třeba dodávat, že šlo letos i minule (i předminule, 2002) o ty samé řidiče. A rozhodně nešlo o nějaké fanatiky, kteří bez foťáku a notýsku na poznámky neudělají ani krok - byli to úplně normální lidé, pro které je ježdění s trolejbusem trošku víc, než jen způsob vydělávání peněz.

3) Ano, vozidla. Tamní DP se nespokojí s tím, co má, ale pozve si na návštěvu různá cizí vozidla, autobusy i trolejbusy, moderní i historické. Z Hradce přijedou kloubové 15 Tr a Citybus (v Pardubicích kloubáky nejsou, takže pro místní je to exotika), Ostraváci letos poslali Trollino 15 a Solaris 12 Low Entry, z Olomouce přijel Solaris 18, Karosa poslala Irisbus Domino, SOR zase svůj prototyp 18metrového kloubáku - a tak dál. Jo, a řidiči DP s trvalým bydlištěm ve Chvaleticích zabavili místním fotbalistům jejich ŠL 11 a dovezli jí taky.
Možná namítnete něco o pěnězích. Ano, zadarmo to není, jenže: Výrobci vozidel půjčí své nové vozy třeba jen za naftu, berou to jako předváděčku (ten kloubový SOR byl zrovna v té době zapůjčený u Connexu na linkách Pardubice - Horní Jelení a Chrudim - Pardubice, do DP si jen odskočil), no a za zbývající vozy se musí platit (tahač převážející Trollino něco stojí, nafta pro hostující autobusy taky není zadarmo). Celková cena, no, přesné číslo po mě nechtějte, sám ho nevím, ale odhadem ta akce vychází tak na sto tisíc. Z pohledu jednotlivce je to sice hodně (já podobnou sumu viděl pohromadě snad jen při exkurzi v České národní bance), ale pro podnik, který má rozpočet v řádu desítek, ne-li stovek milionů, je to pakatel. I když pravda, zapomínáme na to, že jsme v Plzni a šetřit se musí za každou cenu. Jen mi není jasné, kde brali plzeňáci inspiraci k tomuhle:

 

Hodně jsem se divil, když jsem se dozvěděl, že tohle je provozní vůz, který v téhle podobě jezdí na lince. To i na Ukrajině, v dopravním podniku, kde nemá vlastní počítač ani ředitel DP, se peníze na štětec a barvu nějak najdou.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 09:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta včerejší akce byla dobrá,ale škoda,že tam nebyla Vektra a taky by mi zajímalo,kam dali pracovní vůz č.175.A mimochodem 205 dostala Altro.Já taky přidám pár fotek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde zmizela Astra 300? to už jí zlikvidovali?
Ne a ne a radit nebudu, na světě mi není rovno, a co za to mam,...
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1390
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:55:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j Jen mi není jasné, kde brali plzeňáci inspiraci k tomuhle:
Muheheh sem to v tejdnu potkal na trase
Ber to jako integraci vozidel do firemního stavu- čili co neni rezavý neni naše
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 12:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odpověď na dotazy typu kde byl vůz 175 a kde astra zní stejně. Ta vozovna má dvě haly...

MJ: Ty už v se v té Plzni dlouho nepohybuješ... Autobusy řad B730 i B931 takhle vypadají normálně a tenhle citibus je v současné době asi jediným zástupcem odpuzujícně vyoadajících moderních vozů, ale nutono dodat že už roli zástupce hraje přes půl roku.

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 18:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já přidám taky nějaké fotky z DOD atoho dne.

 
 
 

 
 
 

 
 
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem možnost se svézt na DOD 297 docela se mi líbí neni špatná i ta reklama je velice povedená asi zatím nejlepší co jsem viděl. Co mě velice mrzí jsou původní dveře a přechodové můstky mezi otočnými klouby které jsou taktéž původní. Co tedy chválím jsou střešní větrací otvory to považuji za hodně dobrou věc. Jinak souhlasím s Karlempl respektive to potvrzuji že dobrzdění u té 297 není žádná sláva, ale to je věcí vozmistrů a dílenských aby to vyladili.
Tady posílám pár fotek strojů z DOD:
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6912
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 23:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Ty už v se v té Plzni dlouho nepohybuješ...

No právě... A když už se pohybuju, tak ne autobusy PMDP Chápu, že vy, když je to pro vás každodenní realita, jste zvyklí, ale když já zavítám do Plzně jednou za čas, začínám si tu připadat jak na jiné planetě.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 04:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Ani se ti nedivim, ale řekl bych, že tramvaje sou na tom hůř,jak autobusy, já taky po 18 narozeninách se budu stěhovat, já s Plzní nechci mít už někdy něco společného... Mě bude stačit už jenom to, že budu mít v občance zapsáno: místo narození Plzeň
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 08:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad DOD. Neměl jsem příležitost se zúčastnit, ale že bylo na méně účastníků než v předchozích letech bych čekal. Pravdou je, že by to chtělo pokaždé trochu jiný přístup, což se snadno řekne - hůře udělá.
Přijde mi zbytečný mít otevřený pokaždé obě vozovny, mohly by se střídat. Také by nebylo od věci mít na nádvoří další kulturní program jako to dělají například v Ostravě či zahraničí. Což pokud je mi známo, ani letos nebylo.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 09:18:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem názor, že prý to byl poslední Den otevřených dveří v PMDP. Další už nikdy žádný nebude. Tunelovaný podnik se přeci nebude otevírat veřejnosti.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 10:05:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DOD se mi taky líbil, buďte rádi, žeho ho PMDP dělají.

Dneska ráno odváželi na trajleru do DP Most T3P 276.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 10:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl tobe neni ani 18??? Proboha, na to jak si teda mladej, tak si vorazenej jak tejden stary mliko.
Jo a kam se budes stehovat? Do Prahy? Heh...
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 774
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 13:44:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Hele, to je moje věc kam se budu stěhovat a jeden nikdy neví, kolik je tomu druhému!!!
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:58:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DOD hodnotim vcelku pozitivně, až na tu schovanou Vektru, 306 a předevšim 175.
Jinak na jedničce o víkendu jezdila sólo taky 282 a v neděli se na d-1 objevila prázdná souprava 281+280 (zřejmě 280 tlačila do vozovny porouchanou 281,pač večer 280 zase normálně jezdila).
A něco málo z DODu:
 
 
 
 
 
 
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 16:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: Tak jestliže na D1 jezdila 281+280, tak když v 15:00 skončil DOD, tak pak byli volný ty vozy a když se někde něco posralo, takmu dalo 280, to se 281 nemusela rozbít. A nejezdí souprava 280+281, ale 281+280!!!
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl:
Tak trošku popleta ne? Když už, tak jezdí souprava 280+281, ovšem tentokrát jela skutečně obráceně: 281+280. Navíc jsem mluvil d-1 neboli všeobecně známá zkratka pro tramvajovou linku č.1 a taky jsem mluvil o neděli a to pokud vim už žádný DOD nebyl!!!
No a nakonec důkaz:
 
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: Dobře, tu neděli přiznávám, že sem se spletl, ale s tou 281+280 ne, protože ted už hooodně dlouho jezdí souprava 281+280, protože když se to spojí 280+281 tak ta souprava spolu nekomunikuje, tak to jezdí spojené takhle...
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 17:59:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: OK, taky už jsem jí takhle poslední dobou viděl,přestože původně byla 280+281, mě ale hlavně šlo o to,že jela uplně prázdná souprava při nedělním sólo provozu a nemohlo se nastupovat. Čili,že zřejmě ta 281 klekla,když potom 280 jezdila normálně sama.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byl někdo v kabině té 280? Divný, že tam nemá na buse: MIMO PROVOZ nebo MANIPULAČNÍ JÍZDA.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 19:12:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes asi poprvé na lince č.4 pět NP tramvají:311 (3/4),313 (10/4),309 (6/4),297 (25/4)a 314 (asi 27/4).Na jedničce sólák 282 (3/1) a tři Astry,taktéž tři Astry i na dvojce (jedna už velice často na 8/2).KT8D5 č.298 zajížděla jako MANIPULAČNÍ JÍZDA a souprava 215+216 na zkušebce.
Jrjk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2004
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:06:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezdí 225 - 226???
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:21:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jrjk: Ano jezdí...

Jirka Breník: Jsou nové nízkopodlažní kurzy, jsou to 8/2 a 13/4 kde by měli být nasazovány NP vozy, přibyli, tak jako na jedničce...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace