K-report
 

Archiv do 28.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 28.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 07:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. JB. Ta linka Mikulášské - Frunzeho - neměla to být č.6 ??
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 16:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: ano, ale mě by se třeba líbily trasy např. Bolevec-Skvrnˇany nebo Bory- Slovany atd. zkrátka spojit největší lidnaté části, aby nebyl ve špičkách takový chaos v přestupování, myslím, že ráno a odpol. by to využití mělo a možná by stačily sola, zkus se podívat na trmvajovou sít´třeba v Olomouci, nemají ji sice tak hustou ale mají 6 linek a z mých vl. zkušeností je to cestování velice pohodlné, aspon´nemusíš tolik přestupovat jako tady a navíc kdo není z Plzně tak se mu jízda v Plzni s přestupováním pěkně prodraží (12Kč) pokud si tedy nekoupí celodenní (40kč).
Nevín, ale asi takový je můj názor, spojit aspon´nejlidnatější části města, zjistit objem přestupu a podle toho vytvořit zkušebně linky, a pak by se vydělo, kdyby se využívala kapacita tak bych je zavedl. Mě by se například taky hodilo jet z Košutky rovnou na Skvrnˇany, ale to musím hold v S35 jít až do Solní. atd. ...
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1239
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 16:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103 - UTOPIE ikdyž krásná ale jsme v PLZNI
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 16:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M 100: ano přesně jsi to řekl! JSME V PLZNI, takže si o tom mužem nechat jenom zdát.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1353
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zjistit objem přestupu a podle toho vytvořit zkušebně linky

Podle průzkumu, který na vzorku osmi set respondentů - cestujících MHD zpracovala pro PMDP Katedra forenzní psychologie ZČU v Plzni drtivá většina lidí při cestách hromadnou dopravou v Plzni nepřestupuje nebo přestupuje jen jednou. Dá se to samozřejmě vykládat tak, že lidé přizpůsobují polohy bydliště a zaměstnání vedení linek, faktem ale je, že hluboce zasahovat do linkového vedení by bylo kontraproduktivní. Zavést linku 3 jen proto, abychom neměli díru v číselné řadě je šotoušské. Olomouc šest linek mít musí, protože mají tak vytvořenou síť. Plzeňská radiální síť, která do značné míry kopíruje původní Křižíkovu koncepci si vystačí s linkovou autonomií, kterou mají navíc lidé silně pod kůží. Ale určitá naděje na linku 3 tu je: PMDP údajně hodlá usilovat o tramvajovou trať na Vinice.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:18:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin : to by mohli postavit konečně už i tratˇk ZČU. ale jinak máš vlastně pravdu, i když já neříkám vrátit linku č.3 v pův. vedení, ale udělat alesponˇ2 nové trasy.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejme tomu, že pojedem s Bor a chci jet na Světovar, tak mě stačí v S35 přelézt na druhou stranu a počkam si na dvojku. Nevyvracím, že to není špatný nápad, ale už to tady zaznělo JSME V PLZNI a tak nemáme nárok na nějaké pohodlí, ale když to vemu na druhou stranu, tak je to zas fantasmagorie
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 18:31:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, a já nakonec můžu jezdit autem takže o nic nejde.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 19:13:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak toje ještě horší!!! Auto v žádnym případě, když vidim ve špičku zasekanou Plzeň, tak to je hnus!!!
jnmrvk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.254
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 20:11:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: nevěděl bys prosím odkaz na výsledky toho dopravního průzkumu? Mohlo by to bejt zajímavý.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na soucasne siti v Plzni jsou 3 linky v hustem intervalu vyhovujici. Zavedenim nejake dalsi by vznikl klasicky obrazek, ze jedou 2 soupravy za sebou, aby se nebali a pak 10 minut nic. Navic na prestupnich bodech odjezdy jednim smerem z vice zastavek = prebihani pres krizovatky ...

Zavedeni nejakych dalsich linek je opravdu ciste sotouska zalezitost. V Olomouci je to taky predkombinovane. Stacili by urcite 1,2,4,7. A nejspis i jen 4 a 7 - akorat ze se to tak nikdy nedelalo...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:12:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karel: no jo, vy s Jonášem vlastně nesnášíte ty auta. Jenom na kole nebo tramvají, ani autobusem ne..

Takže:
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Kdo jseš, že nás znáš? No jasný, autobus použít jen v krajním případě
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hádej, dytˇjsem podle GUSTY blondˇatej Karel II., jsem s Jonášem na SPŠD.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1495
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 21:46:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej se na mejlovou adresu v profilu a jméno uvidíš. Dle počtu Pepovo příspěvků poslední dobou ve všech diskuzích, bych řekl, že dostal lepší přístup na internet
MK: mám za to že linka č. 6 měla být někam jinam, později. Ale cedule na ní také existují. Pane Breníku?
K počtu linek: osobně sdílím spíše názor, že čím méně linek s co nejkratším intervalem, tím lépe pro cestující, zvlášť když nejvíce cestujích dnes jezdí na předplatné, takže je přestup netrápí. A pokud by někdo chtěl mermomocí víc linek, pak bych asi přidal jen špičkové Bory - Skvrňany a Košutka - Světovar. Tím by rovnováha na větvích zůstala vyvážená, Košutka by dostala spojení s nádražím a z CANu (i ze Skvrňan) odkud jezdí také hodně studentů do škol na Bory.
V případě Vinic by se pak nabízela linka na Mikulášské náměstí, ale dost snů, budeme rádi, když nedojde k výrazném seškrtání vozokilometrů.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 6-2003


Odesláno Středa, 21. března 2007 - 22:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cedule z nerealizované linky 6 leží u mě pod postelí. Podle provedení je vidět, že byly vyrobeny v době provozu T1 a T2 s průvodčími, kteří měli přehazovat tu šipku.
 
Práce neuteče, nemá nožičky.
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 00:25:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím se vyjádřit. Až se Plzeň dostane z paleolitu do moderní doby a nebude mít nepřestupní tarif, jako ostuda Česka, pak 3 radiální hustě jezdící linky jsou ok. Do té doby žádám 15 linek.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 07:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Nj, já už včera dostal nápovědu od Malého Pantografa kdo seš nj Karel II. a Gusta si na to nemůže pořád nějak zvyknout
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 10:28:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jirka Š.: Plzeňští tramvajoví šotouši kdysi také složili text pro písničku, která se zpívala na melodii "Plují lodi do Triany, plují lodi do Malagy..."
Začínala:
"Jede tramvaj na Slovany,
jede tramvaj na Skvrňany
- a neveze mě žádná z nich..."
Dál to bohužel neznám.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 10:35:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

honzík honzík honzík: Můžu Tě ujistit, že PMDP je úplně u zadku, co žádáš.
Nikdy nic nevíš, dokud to doopravdy nevíš.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 16:06:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: doufám, že od září nastoupíš na SPŠD, aby bylo vidět, že šotouši železnice a MHD ještě nevymřeli!

Navíc tam budeš se Štěpánem, ten má před sebou 2 roky, my bohužel jen 2 měsíce.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 17:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: No jasně že sem si tam podal přihlášku a to na ten samej obor co Vy všichni!!! Já bych byl zase rád kdybych už to měl za sebou Nj uvidíme... budu tam ještě s Martinem Zemanem, ten tam bude ještě rok.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 18:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevěděl bys prosím odkaz na výsledky toho dopravního průzkumu

Odkaz bohužel neznám, s oním průzkumem nás seznamoval osobně docent Prunner minulý čtvrtek na TBC. Ale možná důsledným proklikáním na stránkách ZČU se k něčemu dostat dá.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 19:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: no za nějakejch 14 dní se dělaj příjmačky, tak doufám, že to zvládneš!

Kdy vyjedou stroje T3 č.205+195 a 250+251 či 231+232 ? předpokládám, že obdrželi IS BUSE, jinak jen po VP Cukrovarská, že?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
jnmrvk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.183.254
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:15:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l:
našel jsem na stránkách pmdp vybrané výsledky průzkumu:
http://www.pmdp.cz/index.php?menu=1&sub=1&layout=common&a_id=1262&lang=cz
bohužel tam nejsou destinace odkud kam lidi jezdí, pamatuju si, že hodně lidí odpovídalo z lochotína na BP čtyřkou a třicítkou (nebo zpět). Pokud podle toho chtěli jenom spočítat ujetý zastávky, tak to neni moc dobrej průzkum :-)
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:15:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Dej mě pokoj s přijímačkama


205+195 se neví kdy vyjede, protože ze Třemošné podle mých zdrojů ještě nedorazila 205. 250+251 taky ještě nevyjede, jelikož ve vozovně taky neni jeden vůz ze soupravy a 231+232 jak by smet.
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karelpl: tohle ti posílá Gusta:
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:31:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krelpl: tak to se ani nedivim, že nevyjedou zas budem čekat do léta jako se vším a vždycky.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:49:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V dnešní MF Dnes se píše o novém přechodu v Sirkovce, a o budoucím zasypávání některých podchodů. A někde asi na ZakTV prý byla nějaká reportáž o plánované rekonstrukci tramvajové trati na Košutku, ale bohužel nevím k tomu víc. Z těch zmiňovaných souprav jsou ve vozovně vždy jen zadní vozy, takže vyjet nic zatím nemůže.
250+251 je interiérově progress, ale bez výzbroje progress a 231+232 má zachovány sedačky 2+1 a interiér je na T3 nezvykle do šediva (asi jako u progressu - šedivé sloupky).
Kromě zmiňovaných vozů už mají Buse i další soupravy: 270+271, 183+182 a možná ještě něco, ale vždy se pak čeká na úředního šimla.
Jinak bych poprosil Pepu a spol, aby pokud možno tady neřešili soukromé věci, čte tu tu dost lidí (kteří sice nepřispívají) a může to obtěžovat. Na povídání si doporučuji ICQ, nebo nějaký chat.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1499
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě něco z Plzeňského deníku:
Plzeň - Jiskřička naděje svitla při možnosti prodloužení tramvajových spojů na Borská pole. Ministr dopravy Aleš Řebíček včera nezávazně přislíbil, že se pokusí obnovit fondy Evropské unie, ze kterých by bylo možné výstavbu tramvajové trati financovat.
"Na provedení našeho záměru by bylo třeba 360 až 700 milionů korun. Konečná částka je závislá na tom, kudy a kam přesně by tramvaje jezdily. Z jiných než z těchto fondů Evropské unie není možné trať realizovat. Zatím je to všechno v plenkách. Záleží i na tom, jak se k návrhu ministra Řebíčka obnovit fondy, postaví Svaz měst a obcí," uvedl primátor města Plzně Pavel Rödl.
Členové svazu na nedávném jednání v Plzni ale uvedli, že by sami chtěli některé fondy obnovit.
Kolik přesně by stála výstavba trati tak, jak je zobrazena na plánku, není jisté. "V této chvíli nemám k dispozici přesný rozpočet této varianty.
Navíc se dají ještě očekávat změny, které by mohly rozpočet ovlivnit," informoval včera Petr Raška z útvaru koncepce a rozvoje magistrátu města Plzně. O tom, že by tramvaje měly jezdit až na Borská pole, už se mluví od roku 2002. Největší zájem o prodloužení tramvajových spojů měla Západočeská univerzita.
Rozhodnutí, zda budou zmiňované fondy skutečně obnoveny, by mělo padnout v průběhu příštího roku. Případná výstavba nové tramvajové trati by pak podle slov primátora mohla odstartovat v roce 2009.

Petra Petříková
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sliby chyby.....a navíc jsme v Plzni....
Šotouši všech zemí...
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 20:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: soukr. věci pořešíme osobně, jasně OK.!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 406
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 21:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže 270+271 a 183+182 vyjedou co nevidět s BUSE ?

Jako další budou prý 180+181, 190+191 a 258+259 tak uvidíme.
To mě velmi potěšilo, že 231+232 má zachován interiér 2+1.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 22. března 2007 - 22:47:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už na poslední schůzce T-B-C jsme si říkali,že ty VP T3 a instalace dalších BUSE se opozdily z důvodů finančních.Na ty cedule s linkou 6 a červenou šipkou si též z osmdesátých let z vozovny pamatuji. Také tam byly připraveny i bílé cedule s červenou šipkou. Byly též vytištěny jízdenky na samoobslužnou trať S 5 /už někdy v 70.letech/,které se pak dotištěním další číslice /S 51,S 52 a S 53/ využily na předměstských autobusových linkách před ukončením samoobslužného provozu v r.1981. Dnes před polednem občas opět neotevíraly dveře K3R-NT č.312,která pak kolem 13.30 hod.zajížděla do vozovny (MIMO PROVOZ).Byla pak pravděpodobně střídána Astrou č.307 /jelo jich celkem 7/.
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 399
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 07:10:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Já jen opravím, že to byla Astra 308 za tu K3R-NT. Jinak na jedničce jezdili Astry 307,302,305,310 a K3R-NT 313.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6525
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 13:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.aukro.cz/item178411130_cedule_z_tramvaje.html
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1500
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z MF Dnes:
Kontrola zabrala, tramvaje brzdí
V Plzni si už řidiči dávají pozor, hrozí jim vysoké tresty

Plzeň - Řidiči plzeňských tramvají výrazně zpomalili. Při odbočování na výhybkách jezdí téměř krokem. Je to výsledek pokut od vedení podniku, které řidiči dostali po nedávné prověrce dodržování předpisů. Ta ukázala na značnou nedisciplinovanost řidičů.

Na křižovatce U Zvonu, kde smějí tramvaje jezdit maximálně patnáctikilometrovou rychlostí, naměřil radar při kontrole i téměř dvojnásobné překročení limitu. „U šesti tramvají byla naměřena rychlost vyšší než dvacet kilometrů v hodině, u dalších čtrnácti byla od patnácti do dvaceti kilometrů v hodině,“ popisoval šestého března těsně po změření osmadvaceti projíždějících tramvají šéf plzeňských drážních inspektorů Milan Mašek. Sám přiznal, že tak tristní výsledky nečekal.

Generálního ředitele Plzeňských městských dopravních podniků Michala Krause zjištění inspektorů rozzlobilo. Dopravní podnik nyní připravuje novou směrnici o proškolování a přezkušování řidičů. Kraus naznačil, že dopravní podniky chystají přísnější a častější kontroly svých zaměstnanců. Jednou z cest by měly být i úpravy v nastaveních tachografů v tramvajích, trolejbusech a autobusech. Tachografy zaznamenávají informace o průběhu jízdy včetně rychlosti, po úpravě by v jejich pamětech údajně mělo zůstávat více dat. Kraus dokonce nevyloučil ani možnost, že dopravní podniky si budou samy pomocí radaru řidiče kontrolovat.

Dopravní podniky dostaly od drážní inspekce data z policejního měření s tím, aby situaci se svými zaměstnanci samy vyřešily. Pokud by inspektoři při dalším měření zjistili, že problémy přetrvávají, mohli by dopravci vyměřit až stotisícovou pokutu. A kdyby i pak řidiči dál chybovali, v dalším kole by mohla sankce být až trojnásobná.

Plzeňan František Tomík, který tramvají jezdí téměř každý den, si opatrnější jízdy řidičů všiml. „Na výhybkách začali jezdit krokem. Nejen U Zvonu, ale po celém městě,“ řekl Tomík. Inspekce měřila rychlost tramvají na výhybkách právě proto, že při překročení rychlosti zde nejčastěji hrozí vykolejení a těžké havárie.

***
* Postihy řidičům tramvají za rychlou jízdu
Přestupky zjištěné při kontrole 6. března dostal za úkol s řidiči vyřešit zaměstnavatel. Někteří hříšníci šli na pohovory, část jich přišla o prémie a ředitel PMDP pohrozil, že při opakovaných prohřešcích jim ukončí pracovní poměr. Pokud by další kontrola dopadla znovu tak špatně, postih od drážní inspekce bude hrozit i dopravním podnikům.
Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj
Autor: PETR JEŽEK

Zrovna nedávno jsem zaslechl v tramvaji rozhovor dvou důchodkyň, jak si zasvěceně povídali o tom, v televizi bylo, jak tramvaje měřili a že jezdí rychle a tak teď jak jezdí pomalu.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1536
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:39:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_Š: No mě přijde, že na jednu stranu ať se jezdí pomalu, ale nadruhou stranu ať se taky opravuje! Mě docela dost štve ta patnáctka u zastávky Pod Záhorskem. Tam je ten katastrofální spoj už od tý doby co vědomě jezdim tramvají! Proboha co je za problém dát si jeden víkend zase linku 1/4 a ze sadů busy. Všechny tramvajáky (že jich moc neni) který se nebojej a jezdí jako dřív podporuju a schvaluju! A myslím si, že ona ta pomalost zmizí stejně jako strach z bodového systému, kterej chtěj zmírnit i když je teď vyhozeno kvůli bodům jenom 200 lidí v celej ČR. Ale nadruhou stranu je dobře že se měření tramvajáků udělalo, protože dost z nich si myslí, že jsou bezchybní a nenapadnutelní.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 23. března 2007 - 19:44:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je to hrůza cestovat tramvají po městě na každý výhybce 10 v oblouku 15km/h pod Záhorskem tam už o tom vůbec nemluvim tam je už pomalá jízda asi 10 let né-li víc a nejsou schopný udělat 6 metrů kolejí aby se tam dalo jezdit 50. To prostě nepochopim.
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 24. března 2007 - 00:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j - Jé tak ta mi do sbírky chybí ale dávat za ní někomu takový peníze se mi fakt nechce
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 11:49:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alespoň že na výhybkách řidiči zpomalili, někdy mi to připadalo že tramvaj řídí Emmerson Fittipaldi. Jak dopadla rychlá jízda v Praze na Karlově náměstí je všeobecně známé. V Plzni vůbec jde všechno pomalu, třeba 205+195 za chvíli bude mimo provoz již 11 měsíců, od nehody u Lékařské fakulty uplynul rok a půl a soud se stále nekoná. Když PMDP odprodali pokuty z roku 1980, nechť taky odškodní lidi po bouračkách z osmdesátých let (částkou běžnou na západě). Když rovnost, tak pro všechny. To je fér, že? K těm terminálům na předplatné: V okolí Plzně to vítám, nicméně v Plzni by se mělo zachovat placení v hotovosti. Třeba já si těžko můžu předplatné dobít pomocí platební karty, když žádnou nemám.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6020
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 13:51:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

on provozovatel drážního vozidla není povinen vyhodnocovat údaje z tachografu?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1501
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 13:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co já vím, tak současné tachografy v tramvajích zaznamenávají cca posledních dvacet minut - opakovaně se to přemazává. Takže je to spíše pro vytáhnutí údajů při nehodě.
Zřejmě přidáním nějaké paměti půjde doba prodloužit ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 15:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_Šlehofer: Mám za to, že to je poslední 2 km, to mě říkal jednou jeden tramvaják... A ted na konečných v pátek, sobotu a neděli stáli vždy ráno na konečných dispečeři a stahovali si údaje z černé skřínky...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 26. března 2007 - 22:26:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Již v provozu pouze pět souprav s cedulemi. Všechny ostatní již mají Buse a buď jezdí, nebo čekají na papíry, nebo jsou rozpracované.
Ceduláky v provozu: 190+191, 200+179, 206+207, 239+240, 258+259, takže foťte, brzy nebudou ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 6-2003


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 03:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes (tedy vlastně včera) cca ve 14:40 tlačila souprava 286 + 287 po Slovanské třídě chcíplou 311. Následně za nimi jela už normálně 314.
Práce neuteče, nemá nožičky.
Znalec_z_MHD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.192.25
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 10:32:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska když jsem jel do práce,tak jsem viděl tramvaj,která jela v úseku mezi Pod Záhorskem-Sady 35 rychlostí kolem 180 km/h...docela jsem se divil,nevíte co je to za nový typ??
Zrušil bych tu pomalou jízdu,nebo tam udělam stávku...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31744
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 11:27:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)


Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1512
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 12:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude asi nějaká rekonstrukce na THC.:-)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 14:08:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jel do práce IGK, tak 180 km/h mohla být vzájemná rychlost.
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Karelpl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 16:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

180 km/h??? Tak to je dobrý klucí, to GUsta doháněl sekeru
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2887
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 17:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky jsem dnes musel jet tramvají, měl jsem cestu na kokotín...

za rondelem cca na úrovni baráků řidič hodně zpomalil, souprava T3 se překolíbala přes křivý koleje, tupá rána do podvozků a jelo se dál. další zpomalení před výhybkou/křižovatkou s lidickou/gerskou, následoval opatrný průjezd křižovatkou.

to jsou na tom PMDP finančně tak špatně, že nedokážou spravit pár metrů kolejí, aby se u toho rondelu mohlo jezdit normálně? kde to jsme? v kazachstánu kde nejsou peníze na nic nebo 100 km od bývalý hranice západní evropy?
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 18:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se na těch pár metrů kolejí podíváme blíže, tak zjistíme, že jsou v ďolíku. Z toho logicky vyplývá, že se v tom místě soustřeďuje srážková voda (při větších deštích jsou tam skutečně značné louže). PMDP tedy může místo opravit, stačí ale větší déšť a koleje se začnou propadat znovu a opravovat můžeme donekonečna. Řešením je důkladná rekonstrukce, které se snad taky dočkáme.

V okolí Plzně to vítám, nicméně v Plzni by se mělo zachovat placení v hotovosti. Třeba já si těžko můžu předplatné dobít pomocí platební karty, když žádnou nemám

Dobíjení z hotovosti zůstane zachováno v prodejnách PMDP. Samoobslužné zóny jsou vítaným zlepšením pro většinu populace, která platební kartou disponuje.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 22:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovej nadějnej ortodoxní šotouš to byl...
Ale stačilo mu ukázat pořádný zahraniční vůz a zběhl na druhou stranu barikády.
Jeho slova jsem ocitoval do fotky doličné a opravdu je vypustil z úst nic jsem si nevymyslel.
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2891
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 00:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
já se těším na to, až si lidi popletou otvory/sloty na karty a prohodí platební a Plzeňskou, to bude teprve e kopec

aby pak PMDP ty reklamace a automatama sežraný karty stačily vyřizovat a vracet

s tou TT za rondelem možná máš pravdu, tak důkladnou znalostí místních poměrů neoplývám, tam jsem jen řadovej kaštan
Paprikant
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.114.160
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 17:29:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jestli takhle budou jezdit dal tak se z Kosutky na Bory pod 30 minut nedostanu :-) , to jejich zpomaleni je na h.... Chytite cervenou a uz se vezete po celej klatovskej. A to zastaveni pod Družbou ve smeru z Kosutky taky pije krev.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1503
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 19:02:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránkách PMDP jsou již jízdní řády platné od 2. 4. 2007 a jsou zde již patrné škrty spojů! Koukal jsem na tramvaje a víkendy jsou zredukovány. Dobře je to teď vidět, když si otevřete do dvou oken vedle sebe starý a nový jízdní řád. Díky dvoum značeným nízkopodlažním spojům se dá i dobře spočítat kolik je vozů na lince.
Ty intervaly už začínají být nechutné!
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1542
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 19:14:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No na jedničce jsou nechutný teď takže tam změny nenastaly, ale pomalu by se mohlo začít s úvahou sól na dvojku a vyšším víkendovým intervalem. Jinak jsem byl o víkendu v Olomouci a tam bylo vidět jak na intervalech a face MHD závisí. Protože na to čím ty tramvaje projíždí tak byly solidně narvaný i při šestiminutovym víkendovym sólovym intervalu. Vůbec bych rád o tomhle provozu a o mé návštěvě v dalších referoval na TBC i s fotečkama, pokud neni jiný, zajímavější program, protože provozy 3 O jsou pro fandy MHD často známé.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1504
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 19:48:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednička je o víkendu také zredukována, podívej se pořádně, je to o jeden vůz, např. v neděli dopoledne místo sedmi vozů jen šest.
Ohledně sól o víkendu na dvojce, bych měl strach hlavně v neděli večer, když přijíždí vlaky, to bývá hodně narváno študákama i teď a představa, že k nádraží přijede sólo na jedničce i na dvojce ... . Ale mnohdy by sóla v kratších intervalech asi stačila.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 20:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nojo! Sorry, místo po devíti po deseti minutách. Hmm no miluju vás hraboši!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace