K-report
 

Archiv do 19.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 19.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 20:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zrno- proč je doporučená maximální vzdálenost parkovacího místa od bydliště 300 metrů, kdežto MHdisti mají pro zastávky tuto hranici posunutu na 500 metrů?
Hele a to jako píšou kde že parkovací místo má bejt 300m od bydliště?
Parkovací místo by měl mít člověk hned pod oknem nebo v místě kam je schopen z okna dohlídnout.
A proč? ne z pohodlnosti ale protože auto je soukromý majetek a majitel o něm má mít přehled.
Když bydlim u jižního nádraží tak 300m daleko je dejme tomu Schvarzova ul. a tam už jaksi nemám přehled o svym čtyřkolym majetku žejo.
MHDista nemusí mít přehled jestli někdo nekrade tramvaj...není jeho.
Ale já jako motorista kterej nemá garage már rád falešnej pocit jistoty že kouknu před dům a vidim svý auto


To asi zatvrzelej MHDdista nepochopí...on si totiž může do tramvaje kopnout, potrhat v ní sedačku případně jí poblít jelikož není jeho. Ovšem člověk co si vydělává na svoje auto o něm chce mít přehled a aspoň nějakou možnost si ho ohlídat.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.81
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 20:57:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na čtyřce obě K3R-NT 311 a 312,na jedničce a dvojce Astry č.303,304,305,307,308 a 309...tudíž plný počet.Z dálky jsem zahlédl jeden sólák,asi šejdr jedničky.Opravdu teď chodí po vozech hodně revizoři,v úterý jsem je zastihl v šestnáctce,včera ve čtyřce a dnes opět na linkách č.1 a 4.Je to tak v pořádku,zvláště teď začátkem roku by měli vychytat černé pasažéry.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 22:59:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:


To asi zatvrzelej MHDdista nepochopí...on si totiž může do tramvaje kopnout, potrhat v ní sedačku případně jí poblít jelikož není jeho. Ovšem člověk co si vydělává na svoje auto o něm chce mít přehled a aspoň nějakou možnost si ho ohlídat.

To asi mluvíš z vlastní zkušenosti,viď? A jen jedno vám řeknu,normální člověk se v neděli po obědě koukne doma na j.řád,papírový nebo v el.podobě a vyrazí na zastávku,já na zastávce čekám max. 1 - 2 minuty,není žádný problém a nestojím tam jak trubka 10 - 15 min s lamentováním - už by to kurva mohlo jet takže nejde ani tak o interval jako používat hlavu. A Martine,píšeš o ušmudlané MHD, v tvém zázračném pickupu také zrovna velký pořádek není....
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 23:27:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liborku pikapa luxuju a uklízim každej měsíc neb v něm občas vozim zákazníky
Ovšem moje za ten rok co to mam nevidělo lux ani za výlohou v elektru a bordel vyhazuju až když se do kufru a za sedačky téměř nic nevejde (mám na mysli hlavně PET flašky)

Nehledě na to že mnou vyprodukovanej čurbes v mym autííí je něco jinýho něž poblitý dveře trbusu nebo pomočená sedačka tramvaje

To pochopíš až budeš starší
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6019
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 10:00:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě by stačilo více kontrol, aby se počet černých pasažérů snížil.

Určitě. Tady na východě je cca. 15 revizorů v dvousměnném provozu a mezi prostým lidem se povídá, že jezdit načerno se tu nevyplatí - kolikrát už jsem zažil, že mám ve voze revizory třikrát za den.

pokud by mzdy řidičů mhd stagnovaly nebo šly nedejbože dolů, buďte si jistí, že nás zanedlouho vozí řidiči ze slovenska, polska, ukrajiny, bulharska a dalších východoevropských států...

Bulharský řidič bere u sebe doma asi 6000 Kč/měs., ukrajinský na tom je ještě hůř. Takže by se jim u nás určitě líbilo.

kdyby MHD mělo větší dotace a nižší, výrazně nižší cenu tak by možná ubylo lidí co raději jedou autem.

A tohle je další omyl. Jsou lidé, kteří jedou autem proto, že na to mají, proto, že chtějí jet autem a jeli by autem i tehdy, kdyby byla MHD zadarmo. Vzpomeňte na situaci po povodních 2002.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3974
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 13:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby MHD mělo větší dotace a nižší, výrazně nižší cenu tak by možná ubylo lidí co raději jedou autem.

Toto je typický omyl ortodoxního šotouše. U většiny lidí to není otázka ceny, ale rychlosti, pohodlí a soukromí. Mě osobně stojí benzín měsíčně okolo 3000 Kč, tzn. několikanásobně víc, než MHD, a stejně bych neměnil. Autem stihnu podstatně víc věcí, než MHD, a to za podstatně kratší čas, nemusím se s ničím táhnout odkudsi ze zastávky a z pohodlí svého vytopeného IGK mohu pozorovat ostatní, jak je bičuje na zastávce déšť a vítr...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká je životnost budovy s patrovými garážemi?

Taková, jakou ji projektant podle přání investora navrhne. Není důvod si myslet, že by měla být vyšší či nižší než životnost bytového domu.

O estetičnosti takového domu, který bude svou architekturou zafinancovatelný

Od čeho máme příslušné schvalovací orgány? I parkovací dům lze postavit v takovém retrostylu, že jej od renesanční radnice nikdo nerozezná...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Navštivte nás! Den otevřených dveří 27.ledna 2007
RegioMap Plzeňského kraje - stav k 1.12.2006
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2221
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin I: Samozřejmě, lze postavit jakýkoliv architektonicky zdařilý parkovací dům. Jeho náklady ovšem budou takové, že parkování bude dosahovat výše, která bude neakceptovatelná. Opět se lidé budou bouřit, nepoužívat tuto možnost parkování a jsem tam, kde jsme byli

Quex: Musím souhlasit. I kdyby MHD byla zdarma, budou lidé, kteří ji nepoužijí. A buď úplně nebo prostě stejně někdy pojedou autem.
Určitě by se využitelnost MHD zvýšila, kdyby byla zdarma. Ovšem nárůst nákladů by byl rozhodně velký. A každá věc a řešení musí přinést adekvátní přínos odpovídající nákladům. Vždy se musí najít kompromis.

Quex má pravdu, autem to je pohodlnější. Opět ale opakuji, že tu musí být i jiná možnost. Nemůžeme všichni jezdit a fungovat jak Quex píše. Prostě tolik vzácných zdrojů na Zemi není a není ani tolik místa.

...jak je bičuje na zastávce déšť a vít... Opravdu moc legrační!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1113
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 15:03:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostě tolik vzácných zdrojů na Zemi není a není ani tolik místa.
Proto hurá na měsíc

Opravdu moc legrační!
A čím horší počasí tím je to zábavnější
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 21:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj názor: automobily na náměstí ne, zahrádky místo asfaltu ano, parkovací domy v okolí ano (stejně už v okolí náměstí není skoro co zničit, bohužel), ale v rozumných lokalitách. btw vytahovat se jak je plzeň hezká - to mě hodně rozesmálo :-)
2255
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.126.211
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 22:30:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinko mám dojem, že většina diskutujcích, kteří osobní vůz nevlastní, ať již z jakéhokoli důvodu (že na něj nemají, nebo nemají řidičský průkaz) obhajují svůj handicap, ze kterého dělají vlastně výhodu. Ať si říká každý kdo chce co chce, je to prostě moderní doba a kdo má na provoz osobního auta, tak ho provozuje. Kdo na něj nemá finance, tak na toho většinou zyde pouze MHD. Je pravdou, že ne každý patří do jednoho pytle, ale v zásadě to tak je.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 22:55:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám dojem, že existují lidé, kteří MHD nadávají socka a jezdí s ní. Existují autičkáři kteří by do MHD nevlezli a taky jí říkají socka. (např. Pan Primátor, ten nemůže vidět věc pro sociály na náměstí) Taky existují autíčkáři, kteří MHD jezdí, protože ví, že jim to v něčem pomůže. (tím myslím na Prahu a metro) A taky existují lidé co MHD jezdí, protože nemají peníze ale ví, co jim stačí a kde jim auto může pomoci. A bavit se o tohleto se zapálenýma šotoušema nemá cenu, já mám kamaráda, kterej jezdí za svejma rodičema, který jedou autem na kole... tak si udělejte obrázek

dotatek 1.:
Použiji příběh jedné reklamy: Existují červení, žlutí a zelení. Když se zelení a žlutí mezi sebou baví dostanou elektrický šok. Jedině červení se mohou bavit se všemi.
nebaví mě to vyprávět máte to tady:http://webtv.idnes.cz/?relation=060127183058317

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 00:06:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 2255:

Malinko mám dojem, že většina diskutujcích, kteří osobní vůz nevlastní, ať již z jakéhokoli důvodu (že na něj nemají, nebo nemají řidičský průkaz) obhajují svůj handicap, ze kterého dělají vlastně výhodu. Ať si říká každý kdo chce co chce, je to prostě moderní doba a kdo má na provoz osobního auta, tak ho provozuje. Kdo na něj nemá finance, tak na toho většinou zyde pouze MHD. Je pravdou, že ne každý patří do jednoho pytle, ale v zásadě to tak je.

Zase jenom kecy přiblblý.....a výmluvy.....ti něco řeknu,příklad:
potřebuji do města:
zjistím si j.řád l.10:
cesta na zastávku 3 minuty:
čekání na zastávce 1-2 minuty:
jízda trolejbusem k mrakodrapu 11 minut,ale můžu vystoupit na Anglickém nábřeží,podle toho kam jdu:
a jsem ve městě,nemám a nechytám nerva,že nezaparkuji,ušetřím za parkovné,neriskuji konflikt s městskou policií,pokud nejdu do rachoty,můžu si dát dobré pivko,pokud jdu s manželkou večer posedět či za zábavou,volím dvě možnosti:
1, jdeme pěšky,pokud je příznivé počasí,ještě mě nohy neupadly.
2,jedu taxíkem,nejsem takovej chudák,abych při průměrné ůtratě 500 - 700 kč neměl kilčo na taxíka.
jen pro zajímavost,taxi od Mrakodrapu ke špitálskému lesu 96 kč a 5 minut jízdy.
Takže,kdo chce jezdit autem prostě tím autem bude jezdit stále.
A nejní to o tom,jestli auto mám nebo nemám, je to o tom,jestli jsem normální a nebo pohodlné hovado,které musí zaparkovat až na nám.Republiky 1.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1114
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 00:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezky napsaný ale bohužel to neplatí v případě že např jedeš pro papír (celou bednu) do kopírky,vezeš třeba TV do opravy atd. Ono taky to využití MHD x IAD závisí na účelu cesty .

Btw ad M_f ten kamarád je teda zajímavej...inu cvoci ještě nevymřeli. A jak jim stíhá na dálnici?

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
2255
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.126.211
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 09:51:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor HH: Proč jsi tak sprostej? Dovolil bych si tvrdit, ze patříš právě do té skupiny lidí, kteří osobní vůz neprovozují ... Abych řekl pravdu ani se nedivím, když pracuješ u PMDP. Proč by měl být člověk hovado, když parkuje na nám. Republiky? Zdrž se urážek, prosím! Já Ti taky nenadávám, že jezdíš jak jsem pochopil v nějakým rezavím trolejbusu. Neber to nějak zle, ale potrefená husa se vždy ozve a jak Tě tak poslední dobou pozoruji na K-reportu, tak jsi nějak moc vznětlivej.
2255
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.126.211
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 10:00:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

.... navíc jsem celkem vyrovnanej člověk a nechytám, jak ty píšeš nerva když chci zaparkovat. Možná máš pravdu, když bych chtěl parkovat zadarmo, tak možná ano. Ale jinak jsem si nevšiml, že bych měl problém najít parkovací místo v centru ...

Klidně si čekej jak ty píšeš 1 - 2 minuty na trolejbus... Dovol abych se zasmál, mám zkušenosti, že si stejně jezdí mhd často jak chce. Tak rezerva 1 - 2 minuty je málo. A pak mrznout v netopícím voze (je pravda, že ne všechny netopí)? Pořád si raději připlatím a jedu komfortně. Když si budu chtít dát pivo k večeři, tak to mhd bez problému vydržím.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 11:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To škatulkování na ty, co auto maj a nemaj je nesmysl. Auto mám, řidičák taky, dokonce mám i na benzín, ale do města jezdím MHD s výjimkou případů, že vezu tu televizi (jak uvedl Martin) nebo tehdy, je-li pro mě ušetřených 10 minut rozhodujících. K čemuž dojde tak jednou týdně, někdy ani to ne.
Kdo tvrdí, že mu 10 minut cesty navíc zásadně ovlivní život a MUSÍ jezdit denně, tak prostě lže (možná v ČR existují výjimky v počtu desítek kusů), stejně jako ten, kdo tvrdí, že MHD je natolik nepohodlné a nekulturní, že se to prostě nedá přežít. POužívám VHD celý život a rozhodně si nemyslím, že bych byl kvůli tomu nějak deprivovanej.
Je třeba rozlišovat mezi tou televizí do opravny a pravidelným vozením vlastního zadku. Kdo dělá to druhý, ja podle mě a) línej, b) sobec. A myslete si o mě, co chcete.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 2255: Co se takhle zaregistrovat? Nebo máš pocit silnějšího,když tu vystupuješ pod rouškou anonymity?


Proč jsi tak sprostej? Dovolil bych si tvrdit, ze patříš právě do té skupiny lidí, kteří osobní vůz neprovozují ... Abych řekl pravdu ani se nedivím, když pracuješ u PMDP.

Jsi moc chytlavej,hovado podle mne není sprosté slovo. A ty jako cestující musíš být strašně nepříjemný pán...

Ale jinak jsem si nevšiml, že bych měl problém najít parkovací místo v centru
Hmmm,zajímavé,asi máš fšude protekci.....

Klidně si čekej jak ty píšeš 1 - 2 minuty na trolejbus... Dovol abych se zasmál, mám zkušenosti, že si stejně jezdí mhd často jak chce. Tak rezerva 1 - 2 minuty je málo.
Jeden z ortodoxních názorů.....nepravdivých,ale podle mne je od dnešního dne sluníčko zelené a měsíc červený,tak a teď mi to zkus vyvrátit.Narozdíl ode mne si můžeš zjistit,že to tak není...... Asi moc MHD nepoužíváš,co?

rezavím trolejbusu.
co to je? Nauč se pravopis,asi jsi byl při psaní nějaký vznětlivý... a hlavně klid,prosím tě.....

A pro úplnost: Motorových vozidel mám několik,využívám je velice rád,to si piš ,ale je třeba používat zdravý rozum,jak tady bylo již výše napsáno,viz příklad s televizí. A můj názor na hist.centrum? Tam auta nepatří a zatím si stojím !!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1119
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

patříš právě do té skupiny lidí, kteří osobní vůz neprovozují
No mám dojem že kdyby všichni měli tolik motorových vozidel co Libor tak to by se teprve šotouši začali opravdu bouřit
Ono ne kazdej má vozovej park od mopedu po autobus
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1120
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 13:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo aha ono už to tuje (nestačil sem dočíst a musel reagovat)
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:

Ono ne kazdej má vozovej park od mopedu po autobus

To jsi nemusel prozrazovat.....,teď mám na krku ještě tank a uvažuji o BVP,v Líních je místa dost....
http://spvd.cz/skoda-bus/
2255
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.126.211
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 15:53:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor HH: Nepotřebuji se registrovat, ani se tady nevytahuju, dokonce jsem ani nikoho neurážel. Pouze jsem vyjádřil svůj názor, ty jsi se do mojí osoby pustil a nazval mi hovadem, to asi nebude uplně normální chování. Dokáži si asi představit jak se můžeš chovat za volantem. Vznětlivej panáček budeš pravděpodobně ty, mám takový pocit. Možná když si přečteš svůj text, taky tam něco najdeš.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 16:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2255:Neznám tě,k životu tě nepotřebuji,asi tě dal někdo dobrej tip,jak mě vytáčet,kašlu na tebe......
p.s. zastav se někdy za mnou,pokecáme.....
http://spvd.cz/skoda-bus/
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 18:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2255: Počkej, až to tvoje autíčko nabere tramvaj kuplem! Pak asi MHD budeš k životu potřebovat, protože autíčko bude do U! A myslim, že by tě neuškodilo si sednout za volant trolejbusu a projet si pár koleček městem, chtěl bych tě pak vidět, jak budeš se chovat ty zavolantem, až si uděláš tak 5 koleček na nějaké lince nanejlíp ve špičce. Jo a máme v Plzni T2!

(Příspěvek byl editován uživatelem Plzák.)
ICQ:323-503-678
Skype:rammstein997
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:03:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Plzák: Sem něco slyšel,prosím upřesněte někdo. Liberec??? nebylo by foto???
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:13:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Liberec ex 23 ve ČT přišla a už jezdí po vozovně
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsi nemusel prozrazovat....
A kdy se přiznáš k tomu nosiči sovětských raket?
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
2255
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.126.211
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:20:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzák: Až budeš starší, tak na to možná budeš kout jinak, zatím jsi pouze zapálenej do MHD a toť vše ...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:27:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro info o T2 se račte doklikat ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako bych řekl, že zejtra tu T2 z důvodu nedostatku tramvají nasadí na nějakou linku. Ale na TBC nám jí snad předvedou No upřímě jsme se s kolegou Plzákem koukali a některé věci neodpovídají realitě. Rok výroby uvádí malý atlas MHD 2002 jako rok 1959. Další ať doplní všímavej šot. Matěj Plzna.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od ledna 1959 byla v Ostravě provozována, ale rok výroby je 1958. Je to potvrzené i z tédvojkové bible ...
Je tedy starší, než všechny plzeňské vozy T2.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3142
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 21:06:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou nějaké podrobnosti co bude s vozem dál a do jaké podoby bude rekonstruován (časem)? Dodejte prosím nějaké fotky. Já tomu nemůžu uvěřit. Až po shlédnutí fotek uvěřím...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3978
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:01:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2255: Tady mi někdo 100% mluví z duše...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3147
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky T2R číslo 133 (ex 23, ex 612). Jsou v knize Tramvaje Tatra T2. Z provozu v Ostravě a Liberci.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 12:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem lidem, kteří se zasloužili o přivezení T2 do Plzně, patří můj dík!!!
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
historicka_T2R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.24.5.66
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:19:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji také všem, kteří se zaslužili o zachování T2R číslo 133 (ex 612, ex 23). Považuji to za obrovský úspěch.....
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přátelé, proč tolik testosteronu???
Vždyť o nic nejde.
Prostě je skupina uživatelů IAD, kteří by do MHD či vlaku nevlezli za Boha. Pak je skupina přátel VHD a ekologů, kteří spatřují ve VHD téměř lék na všechno. A pak je skupina uživatelů IAD, kteří jsou ochotni ať už z důvodu fandovství, ale většinou kupodivu z nějakých společenských ohledů a praktických důvodů, používat také VHD. Těch je kupodivu docela dost a rozhodně nejsou extra šotoušskými exoty, jak se někteří fanatičtí zastánci IAD snaží namluvit.
Já si myslím, že je to především o vychování, společenské atmosféře. Něco jako separace odpadů. Nějaký ekonom mi může vyjmenovat spoustu důvodů, proč je ekonomicky výhodnější těžit dřevo a vyrábět papír přímo z něj. Někdo mi může spočítat, že když si dám v práci tu práci se separací papíru, stojí to skrz hodinové sazby na mou osobu více, než kdyby jsme koupili rovnou nový balík a starý papír hodili co nejrychleji do koše. A navíc to pohodlí a bez problémů že?
Jenže naštěstí už to ve většině firem a domácností funguje jinak a nikdo to za nenormální nepovažuje.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3980
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 15:25:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaký ekonom mi může vyjmenovat spoustu důvodů, proč je ekonomicky výhodnější těžit dřevo a vyrábět papír přímo z něj.

Jenže ono to není ekonomicky výhodnější, ale pravý opak je pravdou. Např. největší tuzemská papírna ve Štětí používá ve svých produktech 30-70% sběrového papíru, právě kvůli ceně, která je pak podstatně nižší.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 15:53:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Quex: A proč pouze 30-70%? To ho je tak málo???
http://spvd.cz/skoda-bus/
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3981
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 16:06:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No protože papír nelze recyklovat donekonečna a navíc sběrový papír není plnohodnotnou náhradou dřeva při výrobě. Ve Štětí se dělají obaly pro průmysl, laminované papíry, pytle apod., takže je to taky dané i strukturou a požadovanou odolností výrobku.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 6-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 16:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mrkněte do ostravské diskuse. Schválně, kdo mě ukamenuje za moje myšlenky.
Ještě doplňuju, že ta vaše nová T2 byla skutečně vyrobena na sklonku roku 1958 a je to tedy provedení se spouštěcími okny a dřevěným interiérem. Teda bylo tomu tak, dokud neprošla 2. GO s rekonstrukcí na T2R pro provoz na trati do Kyjovic.

(Příspěvek byl editován uživatelem boris.)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 383
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 07:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Quex. A není to o tom, že je to tak celé nastavené,a by to pro ZPRACOVATELE bylo pokud možno ekonomicky výhodnější?
Jinak je to pořád především o té slušnosti recyklovat.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3983
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 08:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK: To těžko, recyklace je přes svůj nesporný pozitivní přínos pro ekologii sama o sobě docela výnosný obchod. Recyklovatelné suroviny se obchodují jako komodity v podstatě za pakatel a přitom se dají docela dobře použít jako vstupní surovina - např. u kovů a skla 100%, ty se dají recyklovat donekonečna, plasty téměř taky (hitem je teď export zpracovaného odpadu z PET lahví do Číny), sběrový papír již méně (taky podle kvality - něco jiného je vytříděný sběrový papír jednoho druhu z výkupu a něco jiného je papír po vytřídění z kontejnerů na tříděný odpad), ale dnes bez něj nevyrábí prakticky žádná papírna, kde to technologicky jde, protože bez něj by byla cenově úplně mimo.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 09:30:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věrní fandové vědí, zapomětlivým připomínáme, novým členům vřele doporučujeme další setkání plzeňského Tram-Bus-Clubu již ve čtvrtek 18. ledna 2007 od 17 hodin v autoškole PMDP v Cukrovarské ulici.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 13:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quexi: Nesmis moc verit pisalkum, ohledne hitu PETek do Ciny. Urcita spolecnost, jako jedna z mala, vyvazi mesicne lod suroveho polypropilenu vznikleho z odpadu PETek, smer Asie, to ano, ale v zadnem pripade se to neda nazvat "hitem". Naprosta vetina PE odpadu konci ve spalovnach, kde jsou rocni hmotnostni limity pro spalovani tohoto a podobneho.....nefabulizuj:-))
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1059
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: trochu motáte druhy plastů ;-) polypropylén = PP, PE = polyetylén, PET = Polyethylentereftalát
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sorry za zmotani)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2686
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 17:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soudce, takovej technickej detail :-):
a kolipak kontejnerů se do tý lodi vejde? 10.000? nebo jen 5.000? a jak dlouho jezdí kamióny do přístavu aby tu loď byly schopny vytížit?
ybalgin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.41.248
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:06:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes měla kačena (asi 289) napsáno Zkušební jízda.
Ale na NP článek to nevypadá.Neví někdo víc?

A neví někdo,kdy půjdou do provozu K3 313 a 314?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1318
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediná nízkopodlažní kačka bude zatím 297. 289 a 290 jsou VP v rozsahu jako je 298.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 21:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

313 a 314 čekají na papíry.
313 by se mohla objevit snad za pár dní (už čeká dlouho), ale 314 byla teprve dokončena - může to trvat i měsíc.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 10:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle2: Ten tvuj argument nechapu? Na co se ptas?
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 10:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, můžete mi někdo poslat fotky tramvají na zruš. linkách 3 a 5? Díky moc!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2692
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 16:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soudce:
ty máš přehled kolik tun plastovýho odpadu vygenerujou státy EU za jednotku času? pakliže to víš, dokážeš cca spočítat za jak dlouho se taková loď vozící odpad naplní a kolik kamiónů o nosnosti 24t musí přijet do přístavu, aby loď neplula poloprázdná...

a když znáš množství odpadu i počet plných lodí, spočteš kolik % odpadu odjede do Asie a kolik se ho skládkuje nebo spálí na starým kontinentě.

takže by bylo lepší pracovat s konkrétníma datama než něco jen tak vykřikovat a střílet od boku...

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 09:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, nedokazu to spocitat, to neumi nikdo z nas kdyz to nezna, nemyslis. Jdesna me ale z trosku jine strany. Pouze cituji nekdejsiho ministra prumyslu Urbana, ktery nejakou nedeli u Moravce povidal o tematu plasty, vyvoz-Asie + spalovny (v ČR).....Ten pomer ve prospech spaloven byl cca 8:2. Lidi nemusi diskutovat nutně jen o tom, v cem jsou vzdelani. Chapeme?
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 10:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzo, a bude jedna z nich "Staflik", aby byla vecernickova dvojice kompletni?
Fotožurnál, toť mé dítko
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 10:57:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám takový dotaz: Jak se do New Orleans dostaly tyhle tramvaje a kolik jich tam jezdí? http://ymtram.mashke.org/usa/new_orleans/photos/newor12013agr.jpg
Mop
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 11:18:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond - T6C5, jeden kus, vyrobeno 1998.
Fotožurnál, toť mé dítko
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 11:56:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad James Bond: Po skúškach v USA bol vrátený do ČKD, po prevzatí SKD ho ponúkli na odpredaj, dnes jazdí v nemeckom Strausbergu, spoločne s ex košickými KT8 D5.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 16:51:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mop: zatím tomu nic nenasvědčuje a nikdo o tom neví. Sice při křtu 311 primátor říkal něco o tom, že budou všechny budoucí tramvaje pojmenovány, ale tenhle primátor už je někde v ... Praze. Tak uvidíme.
Krom toho už ani 311 nemá jméno, Při opravě po nehodě už nebylo obnoveno.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace