K-report
 

Archiv do 10.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Modelářské firmy, výrobci, prodejci, kontakty » Archiv do 10.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 18:05:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

121073 - Obtisky dělá na zakázku pan Banko www.bankovi.cz. Vše dostanete na pražské burze.
Jinak si přečtete "Číslo příspěvku: 317" v "Modely, modelářství - všeobecná diskuse".Tak to si můžete dělat obtisky sám.
 
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 00:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sgnss ČD..
Malá recenze od Kleinmodellbahn. Tenhle vozejk doporučuji, ve skutečnosti vypadá lépe než na fotkách!
http://modely.firenet.cz/index.php
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s modely firmy PIKO? Ceny , jak jsem našel, jsou u lokomotiv zhruba poloviční např. proti TILLIGU. Jaká je ale funkčnost? Díky za odpovědi.
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4641
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 18:28:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná znáte - veškeré trámy a železniční profily v různých měřítkách - http://litomysky.cz.
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2763
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 14:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Junkrs - PIKO je na úplně jiný úrovni, než bylo za DDR. Běžná produkce snese srovnání s renomovanější konkurencí a HOBBY lokomotivy jsou kromě kvalitního provedení taky blbovzdorný - obstojí i v dětskejch rukách (hobby vagony jsou vesměs shodný s běžnou produkcí, většinou je na nich jenom ošulenej potisk a někdy i interiér).
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 20:36:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Petr_k:
Takže se vyplatí koupit Herkules made in PIKO za 1500,-Kč, než od Tilligu za cca 3000,-Kč? Pak jsem viděl, že mají taky jednotku ICE3 za cca3000,-, Tillig asi za 6500,-, takže pokud se mám rozhodovat podle ceny, je pro mě jasná volba PIKO. Šlo mi jen o to, jak to vydrží dlouho po provozní stránce (pohon, převody, jízdní vlastnosti...) Jinak díky za info.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2765
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 21:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zrovna herkulesovi v TT jsem za tu cenu taky neodolal, takže můžu sloužit pár dojmama:

- převody v plastu, robustní velkej motor, masivní setrvačník (jak v H0),
- tištěnej spoj s konektorem NEM pro připojení dekodéru,
- těžkej zinkoslitinovej rám,
- bandáže vždycky na jednom kole v podvozku (na vnitřních nápravách, vždycky při pohledu od čela vpravo).

Lokomotiva jezdí klidně a tiše (na mým kolejotankodromu se trochu kolíbá, ale to bude spíš kolejema), podle mě je provozně nezničitelná. Je potřeba ji ale pořádně zajet (aspoň půlhodinku kroužení po kolejišti jen tak - 15 minut jedním směrem, 15 minut druhým; v návodu k týhle mašince to není napsáno, ale v návodu k 185ce v H0 je to velkýma tučnýma písmenama).

 
 
 
 
 
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 09:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky moc za info, asi do toho taky půjdu.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 20:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz - existuje ešte firma I.CAR model? A aké s ňou máte skusenosti?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 14:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co rikate na modely na www.modely-tt.cz ? Premyslim o nejakym motoraku. Ceny 3500Kc, M131 za 2500Kc.
Poradte, ma to cenu?
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 5-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 14:12:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maditel: osobně jsem volil cestu koupě pojezdu pro 810 + stavebnice karoserie. Popisy na tom webu jsou dost stručné, obávám se, aby s podobnou péčí nebyly zpracované i modely.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 23:22:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

}Dne 6.září 2007 registrovaný uživatel 6120 napsal: Bevelo:tech patlalu jak ty rikas je vic!Ted se nechci zastávat ES ale proti vltava modely je to uplnej tillig.Kdyby ty vozy od té firmy výse meli alespon kovová kola (rubikon to samý!)a jen novej typ spráhel a nejakou peknou povrchovou upravu tak to beru ale tohle je neuveritelne vokatý.Navíc ta nabídka-dejte mi vás Y vuz já vám ho fouknu vrstvou auto laku a volepim papírem jen za pouhých 400 kc
by me zajímalo jak vubec muzou mít tyhle firmy nejaký zákazníky.


Odpověď : Po přečtení Vašeho kritického inzerátu, jsem se odhodlal reagovat. Nevím jakým právem mou práci hodnotíte, když o tom zřejmně nic nevíte ! Jde o nabídku Y vozů a motorových lokomotiv na stránkách http://vagonytt.napady.net/ .
Vozy Y jsou zakoupené a jsou produkcí Berliner, tudíž kolečka mají taková, jaká jim je firma sama dala. Dále procházejí úpravou laku, co je tak špatného na autolacích ? Barva má odstín takový, jaký je i ve skutečné železnici ČD, tudíž svůj úkol splňuje na výbornou ! Tím, že nechávám na každém, aby si případně kovová kolečka dodal sám, mohu nabízet takové ceny, které jsou myslím velmi nízké. Nebojte se, že bych neměl zákazníky, v galeriji prodaných produktů najdete některé již prodané vozy, bohužel jen ne všichni moji zákazníci vlastní dig. fotoaparát, nebo prostě nechtějí vozy fotit na nedokončeném panelu.
Co se Vám nezamlouvá na tom, že při dodání vlastního vozu Y je cena už od 290 Kč\kus ?
Je přeci výhodnější, když má někdo např. 3 vozy drah DR, a já z nich udělám 3 vozy ČD, než aby platil víc a pak měl 3x ČD a 3x DR, to by možná situoval pohraniční stanici, nezdá se Vám ?
Je na každém jak se rozhodne, NIKOHO nenutím si zboží kupovat, pouze ho nabízím a pokud umíte dobře číst, tak se na stránkách také dozvíte, že připravuji nabídku vozů Y s potiskem zakoupeným ! Bohužel i po urgentním kontaktu dodavatele těchto obtisků, mi žádné nepřišly, tudíž je nabídka stále taková, jaká je.
Takže když to srovnám, nesuďte výrobky, když neznáte fakta!
Každému, kdo se ptal přes e-mail, či telefon na informace o vozech Y, jsem vždy pověděl pravdu a nikdy jsem nikomu nic nenalhával, nebo nezakrýval. Nejsem podvodník a ani nad touto stránkou nechci zbohatnout, chtěl jsem jen pár lidem udělat možná radost, protože bohužel není jiná firma, která by vůz např. 053 ČD v TT v barvách krémovo-řervená vyráběla. Ale vidím, že někteří jedinci se přes mou snahu, ostatním nabídnout něco co nebylo, snaží jen pomlouvat.

Budu rád když na to ( Pane 6120 ) budete reagovat, a prosím i jiné, ať vidím názory třeba i jen záporné. Děkuji Pavel
 
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1022
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 04:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nic proti ale tvůj nápad by pasoval do doby BTTB a jeho slávy. Já se k tomu mohu vyjadřovat jen minimálně neb patřím do sekty HO a o TT tady bude více povolaných. Když si tady někde v archivu vylistuješ fotky BDDP z Peček, kde jsem dělal malou recenzi na paskvilní modely jeho produkce v TT/HO tak pořád na tom budeš dobře. Lidi chtějí kvalitu a vozy si doma předělávají, zrovna jmenovaný Btn 053 jsem viděl u mnoha modelářů TT/HO a je povedený.

A taky nejsi demokrat, nejdříve se rozčiluješ "jakým právem hodnotíte mojí práci" abys posléze napsal "budu rád, když na to budete reagovat... třeba i záporné..." lidi mohou říkat co chtějí a hodnotit také, dáváme to najevo tím, co si pak i koupíme a za co tedy nakonec utrácíme peníze. Já být tebou, budu za ty názory vděčný, měl bys to brát jako inspiraci a lidí se ptát - co by se dalo vylepšit apod. ale pokud tě tady něco sere, nemusíš sem nic psát!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 10:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednu stranu jsem rád, že vím, co mám vylepšovat pro 101% spokojenost, ale na druhou ne, protože tato diskuse probíhala s mou nepřítomností. Stačilo napsat mi mail, abych se třeba také vyjádřil...no stalo se a já tuto diskusi objevil zcela náhodou. Kritizuješ papírek, jo není to nic extra, ale myslel jsem, že to bude lepší než vůz holý. I ( Pan 6120 ) psal, že snad 2 modely dělal podobně. Když by Pan Kwasnica dodal objednané potisky, mohl jsem všechny vozy nafotit s tímto obtiskem, který jak už jsem zmínil, připravuji. A možná by byl problém odstraněn. Bohužel mám asi smůlu.

Jen k tvé recenzi, nechci se handrkovat nad slovíčkama, ale nepíše se HO, ale H0.
Když jsi viděl 053 Btn u mnoha modelářů, hoď na web fotku, pro srovnání, nebo link, kolik ten vůz 053 stojí. Protože pochybuji o tom, že ho vyrábí i někdo jiný, ale třeba ano, a jen můj vyhledávač ho nenašel...
Tady je 853, kde potisk je zakoupený, a schválně, jakou kritiku mi napíšeš na hydru
 
 
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2810
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 11:35:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 - modelařina není o tom, kde si co zakoupit, ale dokázat skutečnost převést do miniatury. To u mě předělávky ypsiloních devítiokeňáků do nesčetnýho množství variant nesplňují a radši si je předělám sám doma na koleně - stejně jako hromada dalších lidí, kteří třeba nemají tu potřebu se s tím vytahovat před ostatníma. Ti mají mnohem větší právo si říkat modeláři, než vy, zlatokopové, kteří těžíte z hlouposti a lenosti tupý masy takymodelářů.

A doporučuju při focení příště zapnout makrorežim, aby bylo poznat, co na tý fotce vlastně je...
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6616
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo, 053 má trochu víc oken...
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k - Vy jste asi dalším člověkem, který čte jen mezi řádky. Psal jsem : ,,nad touto stránkou nechci zbohatnout, chtěl jsem jen pár lidem udělat možná radost, protože bohužel není jiná firma, která by vůz např. 053 ČD v TT v barvách krémovo-řervená vyráběla.,,
Musím oponovat na Váš názor, modelařina JE, kde a co si zakoupit, pochybuji o tom, že když 2 stejní prodejci budou nabízet totožné zboží za rordílné ceny, koupíte to u toho dražšího. Ale dle Vašeho názoru ano. A pokud se mohu zeptat, jak jste dospěl k názoru, že se vytahuju ???
Naopak si myslím, že některé chyby jsem uznal
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 12:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Více detailněji to zatím nejde
 
 
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neříkám, že přestříkávat Y je něco špatného. Nicméně takhle nějak vypadá skutečná 053 - poznáte nějaký rozdíl?
 
Asi bych prezentoval raději jiné řady vozů a toto ponechal v nabídce pro toho, komu to bude stačit...
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozdíl určitě je, jak zmiňoval Bobo, vozy TT mají 9 velikých oken, kdežto 1:1 jich je 11.
A pak samozřejmně chybí potisk, ale to bych se opakoval stále dokola...Nebo mi uniklo i něco jiného ???
Mazanov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 484
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"vozy TT mají 9 velikých oken, kdežto 1:1 jich je 11" - já bych spíše řekl, že řada 053 má 11 velkých oken, bez ohledu na měřítko. To mi přijde na tomto "modelu" nejnápadnější. Ale při rozdělení vozu na 2 fotky se to trochu ztrácí, to je pravda. Už jsem si začínal myslet, že jste si Bobova příspěvku nevšiml :o) myslím, že k tomuto není třeba dále diskutovat, dejte sem pak nějaké fotky s obtisky ;-) Ale jinou řadu prosím...
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2812
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 13:26:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 - bohužel rozhodování není jenom o ceně, ale i dalších faktorech, uvedu příklad: Franta z firmy A nabízí vagon v provedení ČD za 350,-, ale dodá ho až za 3-4 týdny, protože zatím nemá dost objednávek, aby se mu přestříkání a potisknutí do týhle varianty vyplatilo. Kdežto Vláďa má ještě 20 ks téměř stejnýho provedení na skladě, i když za cenu 450,-. Takže si vyberte - budete čekat měsíc v nejistotě, že levnější vagon vůbec nemusí být, nebo chcete pozítří očekávat pošťačku s kýženým balíčkem?

S tím vytahováním jste ovšem úplně vedle, uhašte iracionální vztek a přečtěte si ten můj příspěvek ještě jednou. Prostě pár lidí si ten vagon v 100% autentickým provedení umí postavit sami, ale z určitých důvodů se s ním nikde nepotřebují (nebo přímo nechtějí) prezentovat.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 14:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 23:
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Umíte pěkně detailně zaostřit zeď, to už víc detailněji nejde. Takže ani ohodnotit Hydru nejde, ale ta zeď má pěkný odstín.
To, co tady předvádíte, je "opravdu solidní" prezentace měřítka TT. Pak se nedivím, že se kolegové od jiných velikostí vyjadřují o TT opovržlivě. Chcete - li vyrábět železniční modely a ne paskvily, chce to mnohem víc odpovědnosti a sebekritičnosti. 11 oken : 120 = 9 oken, to snad nemyslíte vážně!
Co je špatného na autolacích? No na auta či železnici 1:1 vůbec nic, ale na modely, zvláště v měřítku 1:120, mají dost hrubý pigment.
Viděl bych to tak - udělejte model, tedy přesnou zmenšeninu skutečné předlohy, sežeňte si vše, co potřebujete, včetně těch obtisků, pak toho pořiďte pořádné fotky a pak se prezentujte. Jinak se řadíte do "Hvězdné pěchoty" českých TT paskvilářů.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 15:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon, zeď - ono to spíš vypadá na potah gauče, střelil jsem vedle. Pěkný odstín.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady to vypadá, že všichni o sobě tvrdí jaké dělají, či znají modely špičkových kvalit. Pak brečí, že proč není někdo, kdo by se snažil TT trochu popohnat, a když se konečně někdo objeví, viz třeba já, a je na začátku, kdy nabídne něco a čeká, jaký to bude mít ohlas, tak se tady semkne banda pomlouvačů a kritiků a tohoto nového modeláře chtějí rozdrtit za jeho zády. Pokud se začne bránit, ať napíše cokoliv, vždy si další najde něco nového. Tak to vidím !
Nejsem první koho máte na talíři, škoda jen, že věčina vašich vzkazů je jen někoho pomluvit a hanit. Co jste dokázali sami ?? Možná se začněte raději živit jako kritici, to Vám totiž jde suprově, ale ostatní asi nic. Zesměšňování pozadí je ubohou urážkou malých dětí, to už jiné argumenty nemáte ? Jen si do mě střílejte, mě to nerozhodí, ( max. si vemu ponaučení, když bude z čeho ), ale dejte pozor, aby Vám u toho nepraskla cévka...
Ať budete psát na tomto webu cokoliv o mé osobě, či výrobcích, stejně tyto nabízené vozy Y budu dále publikovat na : http://vagonytt.napady.net/( ať s obtiskem, či bez něj )

Vozy Y, které od mého dodavatele kupuji, mají 9 oken, já dělám povrchovou úpravu a výsledek je takový, jaký je na webu. Proto je cena těchto vozů ČD jistě menší, než u vozů např. DR z nějakého krámu, či od Tilliga. Když bych plánoval vozy s 11 okny, určitě to budu nabízet v galerii plánovaných vozů. Cena by byla někde jinde a to nepočítám ani náklady na zahájení výroby. Ale ani o tom neuvažuji !

Když byla položena otázka : jaký je mezi fotkami vozů 053 v TT a 1:1 rozdíl, odpověděl jsem a to dobře ! Nebo Vás se zdá, že můj nabízený vůz 053 má 11 oken Hekttore ???

A vozy mají hrubý pigment říkáte ? To tedy nemají. Vůz jste si nekoupil, tak jak to můžete vědět, jste jasnovidec, či co ?
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:21:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hekttor : Tady jsou Vaše fotky z Vašeho webu, copak to tam je, že by záclona ?? Nemluvě o tom, že všechny fotky už ani menší být snad nemohou.

záclona záclona
rozmazané
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený pane !
Modely - stavebnice vyrábím už nějaký pátek a věřte, že mi zákazníci vytýkají mnohem méně závažné chyby, než absence celkem čtyř oken na modelu nebo chybějíci obtisky.
Pokud jde o můj talíř, vskutku takové věci, jako výše zmíněné u Vás nebo věcička s tolerancí v několika cm od firmy Plastikom mi jsou hrubě proti srsti. Nejsem si přesto vědom, že bych Vás zde za zády pomlouval či urážel, zareagoval jsem až nyní na Vaši rádoby obhajobu. Proč jste mě z nečeho takového nařkl?
Na otázku ohledně počtu oken jste odpověděl velmi dobře, nicméně jsem ještě nedostal uspokojivou odpoveď na otázku, proč vydáváte devítiokenní vozy jedé řady za MODELY jedenáctiokenních vozů řady jiné. Nebo, jak si dovolujete toto nazývat modelem?
Až se naučíte fotit lépe, než malé dítě, například zaostřit objekt místo pozadí, jistě se pak bude dál o čem bavit.
Váš výrobek jsem si vskutku nekoupil a ani nekoupím, nicméně (pochopitelně) i přesto nezávisle na nich vím, jaký pigment mají autolaky.
Prodávejte si, co chcete, to je Vaše věc, horší je, když to vydáváte za něco, co to není. Stejně tak jako výrobce nemůžete zabránit kritice Vašich výrobků a názor modelářů na ně nezměníte jinak, než posunem v jejich kvalitě. Vaše dosavadní produkce, jak ji prezentujete, dle mého názoru (ostatní to jistě mohou vidět jinak) však žádným posunem vpřed pro velikost TT není.
Vzhledem k tomu, že jste kritice evidentně nepřístupný, nebudu se tímto dále zabývat.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:48:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený pane!
Na mých stránkách, pokud máte zájem vidět podrobné obrázky, si musíte KLIKNOUT na fotogalerii pod popisem výrobku, pak se Vám zajisté zobrazí např. toto:
http://www.hekttor.biz/images/galerie/53//Navestidlo_2.jpg
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Hekttor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 16:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a fotka od popisků je vskutku pouze ilustrativní, neboť obtiskový aršík s popisy se nafotit opravdu nedá.
www.hekttor.biz-modely, lepty, obtisky
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 431
Registrován: 9-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 19:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23:
Co jste dokázali sami ?? Možná se začněte raději živit jako kritici, to Vám totiž jde suprově

Toš něco jsme dokázali! Tak snad na nějakou tu kritiku máme právo. Tady jsou mimo jiné moje hydry:

http://modely-tt.wz.cz/paginy/modely/fotogalerie%20M.htm
Jsou postavené někdy před 9 lety, není to žádná špička, ale ani dnes s příchodem nových technologií se nebojím, že by mi je někdo omlátil o hlavu.

Ale co říct na toto:
http://vagonytt.napady.net/image/3694228
pigment nepigment, ta rozlitá barva pod okny na hranicích krémového pruhu je vidět i na té rozmazané fotce. A ještě lépe byla vidět na fotce v plném rozlišení, která už byla (radši?) odstraněna
Nárazníky zjednodušené pouhým plácnutím talířů na odlitek, nápisy na obyčejném papíře.
Když jste zmiňoval autentické odstíny barev, které jste použil, ktéré to jsou třeba u tohoto vozu?
http://vagonytt.napady.net/image/3657324
Střecha i zeleň je evidentně původní kastle, takže akorát podokenní část je stříknutá. Ale šeď sivá to rozhodně není.
Fotky jsou všechny v malém rozlišení a všechny rozmazané. Že by záměr?
Argumentem o výrobě jen pro radost druhých jste mě opravdu pobavil. Proč tedy za peníze?

V posledních letech se množí různí malovýrobci velikosti TT, ale kvalita jejich výrobků odpovídá době tak před 20 lety. Většina z nich asi spoléhá na to, že lidi koupí cokoliv s nálepkou Č(S)D, protože v TT nic není, viz supermodely vozů Bai, které baiky připomínají leda po 10 pivech nebo naposled třeba brejlovec od jakési firmy RJK

Ať si každý vyrábí a prodává co chce, ale ať se nediví, když se pak snese OPRÁVNĚNÁ vlna kritiky. Od toho je to diskuzní fórum.
Svého času tu bylo vlákno s názvem "Paskvily, které nám podsouvají modelářské firmy". Vidím, že by bylo potřeba pořád.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jacek.)
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo stále dokola. Šup z jednoho na druhý. Skáčete z jedné věci na druhou. Nejprve kolečka a papírek, pak že je to autolakem, dále špatný pigment a teď kvalita fotek. Už nevíte co dál ? Co třeba kritiku na samotný vzhled mého webu ? To tu ještě nebylo !
Hekttor napsal : ,,nicméně jsem ještě nedostal uspokojivou odpoveď na otázku, proč vydáváte devítiokenní vozy jedé řady za MODELY jedenáctiokenních vozů řady jiné. Nebo, jak si dovolujete toto nazývat modelem?,,
No pane, tak si běžte stěžovat třeba rovnou i k Tilligu, protože já zatím nehodlám 11 okenné vyrábět. Třeba Vám ho nabídnou. Nebo kupte lis a rozjeďte si to sám, fotíte jistě lépe ,, viz záclona ,, a ostatní fotky jsou asi od fotografa, co ? Nic, nevadí. Díky všem za info, vozy opatřím vodooptiskem ( bez Vás bych na to asi nepřišel ) a bude klid. Já se nebudu denně zatěžovat argumentama typu výše.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1024
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím proč, ale připomínáš mi těma urážkama a argumentama jednoho Martina Dvořáčkovic z Peček u Nymburka. Ten tak dlouho obhajoval ty šmejdy co sám vyrábí, že nakonec polovinu (snad všechno) nakonec stáhnul z prodeje. Holt kdo chce tam, pomozme mu tam! To je to samé, kdybych chtěl postavit třeba 25 ks sérii vozu Gags ČD v HO a místo pistole, bych použil štětcování a tvrdil, jak je to krásný apod. já pochopím tvojí práci ale nedokážu překousnout ten výsledek..
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 20:24:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš že jo, to budu asi já. Nevzal jsis ponaučení o HO a H0 ? Hmm, jsi dobrý modelář, to bych nazval opravdovým základem, pak se bavme o výsledcích !
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 12-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:01:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne! Já budu psát vždy HO a né H0 na tom se nic nezkazí. Mohu se zeptat kolik ti je let? Protože mi tvé chování připadá dost dětinské ba přímo komické - viz. některé reakce.
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Tomislav_stokurev
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 22:13:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23: tak ve zkratce.
Vyrábí někdo vůz 053? - jen v odlitku, nikdo jiný ne a vy také ne. Ta vaše hovadina se liší počtem oken a vozy 053 jsou ve skutečnosti nižší než klasické Y z Görlitze.
Vozy B v provedení ČD - ty také rozhodně nevyrábíte, opět vozy počtem oken neodpovídají skutečnosti. Jediné, co byste mohl vyrábět, jsou vozy AB, ale za sebe říkám, ež v tak humusoidním provedení, v jakém jste je prezentoval, si je já určitě nekoupím.
Tomislav Stokurev - postrach českých DKV
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panove,s Vama je to zbytecny, na tomhle foru se umi jenom kritizovat. Je tady pet jedincu co si hrajou do noty a melou porad tu svoji.
Ale porad jste nepochopili, ze vy delate modely pro sebe a stravite nad modelem X hodin a nekdo pro lidi na prodej a pak je ta cena casu nevycislitelna.
Bevelo: me by porad zajimalo co Vam Pecky udelali tak spatnyho, ze se porad ale porad do nich navazite.
Tohle forum je fakt jenom o kritizovani od prvni do posledni strany. HAWK domluvil sem.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2816
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 23:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono tady se to sice často s kritikou přehání, ale teď si dovolím oponovat a opět si trochu rejpnout.

A) Dělají-li se malosérie na kšeft, je čas vyčíslitelnej, protože to je jeden ze základních faktorů cenotvorby (něco jinýho je vývoj, tam se čas oceňuje blbě a začasto se špatně dohledává i jeho objem). Pokud se čas nesleduje, je výsledná cena většinou nepřehledná alchymie.

B) produkce modelů na koleně rozhodně není omluvou pro odfláknutou práci nebo důvod k tlačení nedokonalých produktů, a to z jakýhokoliv důvodu. Takovýhle "firmy" dovedou jenom kurvit trh a odrazovat potenciální zájemce - a neděje se to jenom ve vláčkařině v TT.

C) Maditeli, nikdo ti nebrání napsat adminům o smazání svýho účtu, abychom ti příště nekazili náladu našima pindama, jak jenom my jsme dobrý a všichni ostatní jsou przniči.

Abyste si zase nemysleli, že se flákám, tak jukněte sem.

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 00:04:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já o vlku a vlk na fóru. Ale houby, nic tak osobního proti Pečkám nemám, já snad budu muset vytáhnout tu mojí recenzi tvojich modelů alá Pečky. Nikdy nezapomenu na toho Bixe který vypadal jakoby slepený z pistole a marcipánu. Šlo mi jen o to, abych se dozvěděl, proč to prodáváš, když to vypadá jako perníček. Nikdy jsi mi na to neodpověděl. Nedávno tady někdo ukazoval fotku brejlovce - bylo to zcela to samé, prostě marcipánové modely!
Tady se nekritizuje, jen každý sděluje své dojmy, pokud se to někomu nepáčí, tak ať jde doprdele a to bez pardónu, tohle je diskusní fórum a né babinec, kde se každý rozpláče nad komentáři ku své adrese! Mě to prostě nedá a vytáhnu zase tu prezentaci BDDP a jeho úžasných modelů!

Jako taky_rádi_modeláři: nezlobte se na mě, ale tyhle sajrajty v době perfektních, precizních a dostupných modelů - jděte prezentovat někam jinam. Musím ale uznat, že po stránce LAKu, je Pavel23 na tom lépe, než Dvořáček a jeho marcipány!
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 08:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo:Maditel není prodejce.Prodejce jsem já.Bohužel si to nějak pleteš.
Modely jsem již zde probrali a nechce se mě to popisovat znova,o tom se již zde psalo.
Pár novejch foto semaforu TT.
 
 
Maditel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan Bevelo vtom ma trochu bordel v tech nickach. Komentar co si psal podle vseho nebyl pro me ale pro Mdesa
Ja se pouze ptal co ti Pecky udelali tak spatnyho, ze je pomlouvas vzdycky. Jen z duvodu ze jsem jejich spokojeny zakaznik a nejsem sam kdyz si najdes recenze na netu o prodejcich.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1325
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:57:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já myslím že všechno podstatné již bylo řečeno.
Petr23:Nechápu jak se vy mužete navážet do lídí jako je Jacek,Petr K,Hekktor,Mdes a napadat je že vlastě umí akorát kritizovat když o těchto lidech víte mnohem míň než já o vašich opravdu vyvedených modelech.Jděte na nádraží nafoťte si ze všech stran Y z Görlitze a pak 053 Btn a doma v klidu si ty vozy pořádně porovnejte!Uvidíte že na nich bude víc rozdílu než je mezi MV 851 a 854!!!Takže to žádná neni 053 jen nesmyslně přestříkané ABéčko provděpodobně DR koupené za babku někde na AUKRu což neposouvá TT modelářství vubec nikam lidi jako hekttor začínaj od píky nepřiživujou se na trapných přestavbach něčeho co vůbec nevypadá jako to co to má bejt!Dále-Opravdu si myslíte že při vstupu na trh je nejlepší se pohádat s modeláři na K reportu?
Dál pak ještě té vaší 853 by schody ke dveřím vubec neškodily protože bez nich to bije do očí a když už jste zložil živnost na přestříkávání Y vozu tak si aspoň kupte modelářskou stříkací pistoli ale to ne co to už by se muselo investovat
aby jste dosáhl alespoň povrchové upravy jako má rubikon která se mě zdá velice pěkná to samé platí
o potisku.Vase 854 je normální 853 a to se vsím vsudy!PS:spřáhla LPH jičín jsou dnes už trochu překonané to samé ohnutý drát
Petr K:ten jednenácti okenní ypsylon vypadá fakt pěkně tak nějak bych si živnost na Y vozech představoval..
Ještě poslední poznámku k panu petrovi23(to je věk ne to číslo?) nelíbí se vám že vás někdo napadá za vyfocenou deku a příjde vám to dětinské?tak proč sám kritizujete naprosto dětinsky někoho jak píše H0??chytáte se stejných trapností když už nemáte argumenty že ano

(Příspěvek byl editován uživatelem 6120.)
AV 15-30
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víte že ano, už žádné argumenty nemám. Jsem na kolenou a pláču. Tak podívejte, jak jste sám řekl, každý si může psát co chce ! Zajímavé je, že když kritika byla vedena mým směrem, bylo to dle Vás OK, ale jakmile jsem u ostatních našel stejné, ba i horší chyby, obracíte, jak si to mohu dovolit atd.
Mám stejný názor jako MADITEL.
Tady na K Reportu je jistá smetánka, která si myslí, že ovládá trh a že všechny může nějakým spůsobem řídit, že vidí i na ,,prý rozmazaných a malinkých,, fotkách pigment. Jo jo, dost často si protiřečíte, ale je to krásné, sledovat Vaše reakce, odpovídáte vždy jen na to, co se Vám hodí, nebo děláte tichého brouka a někdo jiný z té rádoby smetánky začne reagovat. Podívejte se, kdybych neměl argumenty, tak tady nejsem, klidně Vás zvládnu i když jste věčina. Tohle už nejsou od Vás rady, jak modely případně vylepšit, to jsou naprosto nemístné ,,keci,, typu : 23 je asi věk, no a dál ? To Vy bohužel sám nemáte už co K VĚCI dodat, takže patláte zbytečné otázky do větru.
Výsledek : Zdejší smetánka radí jak a co má člověk na talíři dělat, a když ten člověk ihned nenapíše ,,Pánové omlouvám se, rozkaz, ihned zahajuji novou výrobu, ještě dnes to budu míti hotové a zašlu Vám to max. velikou fotkou, kterou vyfotí fotograf,, !!! tak se do něj začnou strefovat na úplně zbytečných místech, ve kterých bohužel Páni profíci také chybují. Ale to pro ně není chybou, to berou jen jako urážku na cti, protože oni přeci můžou ....
Nazdar !
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomislav_stokurev: Vyrábí někdo vůz 053? - jen v odlitku, nikdo jiný ne a vy také ne. Ta vaše hovadina se liší počtem oken a vozy 053 jsou ve skutečnosti nižší než klasické Y z Görlitze.
Vozy B v provedení ČD - ty také rozhodně nevyrábíte, opět vozy počtem oken neodpovídají skutečnosti. Jediné, co byste mohl vyrábět, jsou vozy AB, ale za sebe říkám, ež v tak humusoidním provedení, v jakém jste je prezentoval, si je já určitě nekoupím.
Odpověď: Jak jsem říkal, nikomu mé výrobky nevnucuji ! Takže mě to nějak netrápí...
V tom případě hovadiny vyrábí i Tillig, taková veliká firma, určitě od nich také něco máte, že.
Přikládám fotky, kde je také jiný počet oken, tudíž, asi celý trh je špatný, poradím Vám jednu věc, kupujte si jen odlitky, veškerý vozový park si vyrobte sám a budete mít možná klid.
 
 
A k tomu Aukru, to jste úplně vedle, už jsem psal, že vozy kupuji od jednoho dodavatele. To je právě to, že zase čtete jen mezi řádky.
Jediné co jsem uznal a uznávám je, že vozům schází vodooptisk, který se snažím sehnat.
http://vagonytt.napady.net/
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23 Dohodněte se s Hektorem ať udělá správnou bočnici z leptu na vůz 053,a bude po problémech.
Tudy může vést cesta k tak hrozně požadované bočnici na tento vůz.
Když stejný vůz od BTTB přestříkávala a tamponovala fa Loco pro Deltax tak okna také neodpovídala nikdo to nehodnotil a vozů se prodalo 100ks v limitované serii.Bohužel tento vůz nemám ,ale někdo z ČR ho určitě má.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1326
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 11:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

děláte tichého brouka a někdo jiný z té rádoby smetánky začne reagovat
Tak já nesedim na reportu 24 hodin denně a nesleduju kde jakou diskuzi takže se nedivte že reaguji tak pozdě dřív jsem si té komedie tady nevšiml.

Vaše reakce, odpovídáte vždy jen na to, co se Vám hodí
Jasně proto to nedělejte taky nechytejte se nemístných poznámek o odpovídejte na otázky o Vašich modelech na které jsem se ptal ve svém příspěvku.že jste to Vy tak vám je opakuji ještě jednou.


1)Je tak složité udělat modelářský lak pistolí když jste si otevřel vlastní obchod?
2)viděl jste někdy MV 854 se stahovacím oknem u dveří?(pomineme 021 a 027)
3)Proč vaše 853 nemá schody?
4)porovnal jste někdy Y vůz a btn detailně na fotkách?
5)připadá vám ohnutý drát jako reprezentativní spřáhlo na modelu za 3,800 kč?

Odpovídejte prosím konkrétně v jednotlivých bodech například 1)neumim to atd aby jsme se od vás něco dozvěděli.
A jestli kupujete vozy na Aukru nebo u nějakého známeho je celkem jedno furt je to jen přestříkané Y autolakem takže tenhle argument na věci mnoho nemění.
AV 15-30
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 12:09:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proboha co to je za hovadinu? Tady není žádná smetánka a většina z nás se tím neživí a má to jen jako hobby. Tímhle bych se živit nemohl. Marcipány od BDDP sem už v archivu nenašel neb to bylo někdy z jara t.r.
Já vím, že Maditel není pečeckej patlárošmodelároš, jen jsem z té debaty o kvalitě uhnul zatáčkou do Peček. A proč jsem proti tomu tak zaujatej? Protože jsem viděl jejich produkci (nikoliv kterou překupují) ale která byla vyráběna. Kolega z Lysé nad Labem, si od nich koupil nějaké vagóny a lokomotivy s tím, že si myslel jakou nemá doma kvalitu. Když jsem to pak viděl a za jaký peníze ty marcipánový modely od BDDP pořídil, tak opravdu Pečkám se vyhnout, to je jasná věc.
Nedávno mě Michal Dalecký osočil, že zbytečně napadám BDDP. Já jsem možná dost radikální ale tyhle sajrajty - se divím že zrovna Michal Dalecký stojí za jejich produkty. No nic, někdo to tady nerozdýchává, že sem se opět opřel takhle veřejně o Pečky ale nebudu zde asi sám.

No možná sem si ten nick spletl ale to není důležité, větší hodnotu má opět to, že mezi nás "smetánku" zavítal kolega Mdes. Dobrý den :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem bevelo.)
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Papetr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 12:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám kritiků je tady dost ,ale co třeba odkaz na kvalitní vagóny v TT.
Nepatřím mezi zkušené modeláře,
přesto bych rád měl doma osobní čtyřosý vagón ze IV.epochy a k tomu i pošťáka.
Žádnej dlouhej vlak (3+1),nebo M240 či M262 + Balm.
Kdo to vyrábí,kde to koupit?
Tempotaxi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 12:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznalý český modelář koupý naprosto vše. Bohužel i to co nikdy v ČSD a v ČD nejezdilo.Pak se každý rozčiluje jak je to možné. Neznalost vozového parku /např. Chladicí vozy od Roca atd./. Jsem přesvětčen když koupím americké výsypné vozy od pana Litomyského a dám na vozy logo ČD a přidám omáčku , že ČD koupila vozy na rok 2008-9 do vozové parku, tak to lidi začnou kupovat.

Prostě řečeno model je model, když má správné proporce a vše potředné co je vidět tak má, jinak je to zmetek dobrý jen na pracovní či stavební vůz.
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:34:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1)Je tak složité udělat modelářský lak pistolí když jste si otevřel vlastní obchod?
2)viděl jste někdy MV 854 se stahovacím oknem u dveří?(pomineme 021 a 027)
3)Proč vaše 853 nemá schody?
4)porovnal jste někdy Y vůz a btn detailně na fotkách?
5)připadá vám ohnutý drát jako reprezentativní spřáhlo na modelu za 3,800 kč?

Odpověď :
1)Modelářskou pistol nemám, a ani neuvažuji o nákupu
2)Jsem už od mládí posedlý MV 852 \ 853, když je všechny renovovali na 854 vážně mě to ranilo, klidně se přiznám, nevím že okno nejde ( jde ) stahovat. Dodávám, že na webu opravdu není ještě žádná 854 vyfocená, je tam 853 jako doplňující foto k setu 954 + 854, odlitek je dnes ve fázi broušení. Jakmile bude dokončen, bude publikován.
Takže pokud jste viděl na mém webu, že nějaká hydra má stažené okénko, tak ho mít může, protože to je vždy jen 852 či 853 a ty je mají stahovací.
3)Protože u části návalníků ( kratší stanoviště ) když by byly schody, tak by bránily perfetnímu točení nápravy v obloucích. Tudíž by hydra měla mít max. u prostředních dveří, či zavazad. oddílu. Ale to by jste mohl také oponovat, že proč má hydra tam a u návalníků ne.
4)Než jsem začal 053 Btn TT vyrábět, ano viděl jsem fotky 053 1:1
( pokud by Hekttor za rozumnou cenu, dokázal boky k 053 dodávat, možná bych spolupracoval a začal bych nabízet 053 s 11 okny. )
5)Ano, drát bych řekl je odpovídající ceně, co by jste mi jiného doporučil ?

Když se budeme dále bavit tímto způsobem, bude to mít alespoň konečně nějaký smysl, díky Pavel
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo : k-repot čtu stále a kvalitu ,cenu atd. jsme spolu již probrali.Bohužel nemám k Vám a k vašim recenzím co dodat a donekonečna se k tomu vracet nebudu.To Nás nikam neposune.Jinak můžete zhodnotit ty Semafory v TT jsou také i v HO viz shop pana Daleckého.
Fa Roco uvažuje o V100 v ČSD 80léta.Máte někdo dobře nafocené popisy a správnou barvu nejlépe ral.
Tempotaxi :Chlaďák je v serii hobby ,také tomu je udělaná cena.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2819
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 13:43:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120 - ten ypsiloňák má oken "jenom deset" , tudíž to bude strašnej paskvil , správnej Y má přece oken devět, viďte Pavle23. Ale živnost si na tom dělat nebudu, protože to je bez speciálního vercajku strašná pakárna (doufám, že se mi aspoň povede přesně ohnout žiletku, protože mě ty okna štvou - že já radši nezačal s BDs) a radši budu dál dělat "ubohýho řidiče autobusu"...
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mdes..
v pohodě, ty semafory SSSR typu jsou pěkný. Budu osazovat v HO i moduly osazovat tímto typem, neb se jedná o lokálku a tam se mi AŽD moc líbit nebude. Jasně, dohady jsou na nic. Tehdy jsem se ptal, na tu rudou bardotku od Vás z Peček v HO a nebo původní M152 alá 80´ léta. To vypadalo hodně dobře. Pak jsi ale napsal, že se to už nedělá, což je myslím škoda. Potom sem našel také z Peček ty marcipány 010/Bix a spadl jsem ze židle. Invektivy nechme už tedy stranou. No rozhodně kupovat u p.Daleckého SSSR typ semaforů nebudu, na českém internetu je asi 5 e-shopů co to mají o 100 - 145,- levněji. Můžeš nadhodit nějaký produkty v HO? Třeba jestli máte něco na prodejně kompletního, hlavně 749/751? Sice stavím ale něco bych i koupil, záleží co to má za motor a zda by šel dát do DCC.

6120..
co máš proti autobusákům? Sice nejezdím ale brácha je v Hostivaři a pohoda. Není 6120 klíčovskej vozejk?
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 14:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bevelo.Na prodejně loko je ,ale je to postavené na staré V100 a to není nejlepší na DCC kasle je od Cíže kvalita standarní co dělají.Udělat kvalitní model v Ho je dosti velký problém,nejsou na trhu kvalitní odlitky ,třeba i za cenu 1000kč za 1ks.Budou-li se na burze stále prodávat na 100-ky ks kasle v té kvalitě v jaké jsou tak to lepší nebude.No ale cena odpovídá kvalitě cca 200kč za kasli,to je přijatelné ,ale pro náročné modeláře nepoužitelné.
Bohužel 95%lidí v ČR je s touto kvalitou spokojena a ostatní s tím nic neudělají.

Zminil jsem podklady na V100 ČSD.Fa Roco může udělat kvalitní model za rozumnou cenu cca 2000,-

Doufám ,že se někdo ozve ,jinak je to zde opravdu jen tlachání nad modely které neodpovídají skutečnosti.Když už je zde možnost udělání modelu ,tak se neseženou podklady.
Bevelo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1029
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 15:36:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si nemyslím, že odlitky jsou špatné, koukni sem:
http://modely.firenet.cz/index.php
ICQ: 328251980 ..."neni nad modrou"
www.modely.firenet.cz
Mdes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 1-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 15:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano to je odlitek od Máši .To jsou asi nejlepší odlitky na burze.Houmr tento model dosti dodělal.Tak jak je zde nafocený model už dal práci cca 100hodin .Můj odhad . To není zdaleka hotovej.100hodinx100=10000,- za praci bez materiálu pro domací potřebu to lze ale na prodej to je již drahé. Určitě Houmr tento model neprodá za 5000,-kč .Zda-li jo jsem první zájemce pro kolejiště do klubu SŽM Pečky.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2820
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 17:31:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M. D. - zkuste se domluvit s Petrem Šimralem, občas se porůznu na kreportu vyskytuje.
VÁLKA JE MÍR
SVOBODA JE OTROCTVÍ
NEVĚDOMOST JE SÍLA

(Strana)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1327
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 18:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23:
1)tak to je dle mého nazoru škoda určitě by se vám vypaltila jestli chcete do budoucna podnikat v tomto odvětví
2)854 má posuvné dveře narozdíl od skladacích co měly 852/3 takže okna u dveří nejsou stahovací proavděpodobně z důvodů bezpečnosti díky těmto posuvným dveřím.
3)tak to máte nějakou divnou 853 protože ta moje má schody u všech čtyřech dveří pro cestující a projíždí všemi oblouky bez problému.Ta jackova taky: http://modely-tt.wz.cz/fotky/modely/853.009-9b.JPG
takže tam bude problém asi jinde ale netuším kde
4)to bych byl velice rád protože osobně nemám tolik času ani zručnosti jako Petr K který to dokáže.
5)tak ohnutý drát u mě neni spřáhlo i když vím že se stim jezdit dá..zkuste použít jakékoliv klasické TT spřáhlo mimo LPH.

Bevelo:kačerovskej
Petr K:ty jsi taky "ubohej řidič autobusu"?tak to jsem netušil.
AV 15-30
Jacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 9-2003


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 18:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel23, 6120:
výroba těch schodů u hyder není složitá, stačí tenká PVC tabulka. Masky zadního podvozku problém dělat můžou, ale jde to. Já tam mám mezi schodem a maskou mezeru asi 0,5 mm
 
 

Mimochodem kdyby odlitek měl proporce skutečného vozu, musely by schody být na masce podvozku, viz foto (o jejich jemnosti nemluvě)
 

Spřáhla můžu doporučit od Hekttora - http://www.hekttor.biz/index.php?lng=CZE&act=katt&kat=4 připevňují se opravdu snadno, pouze u Vilingerových pojezdů je třeba na spodky podvozků nalepit plech.
Pár fotek mám v návodu k Balmu (dole) http://modely-tt.wz.cz/paginy/modely/navody/stavba_Balmu.htm
Stránky o skutečné a modelové železnici
http://modely-tt.wz.cz
Pavel23
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 10. října 2007 - 20:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To myslíte dle těchto fotek ?
 
 
Jsem rád, že se konečně můžeme tímto stylem dopracovat k lepšímu výsledku a tím pak lepší nabídce.
Jen nevím zda Hekttor by spolupracoval ?
6120: 2)tak to vím, že tyto okna stahovací nejsou, ano je to kvůly bezpečnosti, mě přišlo moc divné, že by u ,,fíry,, nešlo stáhnout boční okno, jak by pak viděl na průvodčího :-)
Musíte ale vzít vážně v potaz, že jedna věc je si doma klidně vytvořit ( hydru ) 1, či 2 kusy a nebo dělat jich třeba i více najednou, vážně to zabírá dost času, jistě to víte, když modelaříte. Pak musíte vymyslet cenu, není to tak lehké, jak to třeba vypadá, zkuste sami říci, co by jste za takto vypadající hydru chtěly. Spočítejte hodiny, jak dlouho to trvalo, odečtěte materiál a zjistíte zajímavou sazbu Kč\Hod. Je to prostě boj. Ale na těch schůdkách asi zapracuji, neodmítám ani spřáhlo....uvidíme

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace