K-report
 

Archiv do 30.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » GVD platný » Archiv do 30.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1454
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 15:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Past: ono se "tunelem" může jezdit už dávno:
Berlín - Lipsko - Norimberk - Pasov - Vídeň :-)
A neustále se zrychluje.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3494
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 18:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxipes Fík: Souhlas.

Luboš_čt:
peřstupní bod mezi jihem, východem a západem Tak toho sem si nějak nevšiml...

mohl taky vést před Brod Tak přes Třebovou vede jen a pouze proto, že to vyšlo levněji, poněvadž úsek Třebová-Brno je kratší než Kolín-Brno. Jen se využil souběh s koridorem do Ostravy, Třebová v tom nehrála žádnou roli.

narozenej:
Jaká je průjezdní rychlost přes ČT? 40 nebo 60 km/h ? A co takhle položit otázku: "Proč se modernizují všechny uzly, ale na ČT se ne a ne dostat?" Skoro mám chuť říct, že je tam ta 60-ka nechávána čistě účelově.

Past:
Zaměstnanci 500,- Kč No to je peněz...
jejíž záměrem bylo zase nas..t pár lidí z ČT. V podsatě jste přiznal, že je to okrajový rpoblém.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 312
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 21:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Co víc dodat? Řekl jste to za mě
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 21:27:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro šotouše je nejvýznamnější Bezpraví
Čili souhlas s vylíhnutym
Bezpráví vše, Třebová jen Os

Pěkný Vánoce (i do Třebové) zkrátka všem
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 21:29:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, to neni narozenej, ale naroznej, HM...
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:55:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maxipes_fík:
Bezpráví vše, Třebová jen Os

Nastupujte do vlaku Eurocity směr Pardubice, Bezpráví, Brno, ... Dobré, no. Třebová ani Os, jen NAD v kladiva 2 páry spojů, o víkendu nic. Všechny vlaky do toho tunelu.
Z Třebové jezdí vlakem dálkoví cestující možná víc než by odpovídalo velikosti města, protože tam není alternativa v podobě dálkových autobusů. Ale že by tam postávaly davy z ostravského IC/EC chtivé cesty do Brna, to vážně ne. Celkem ujde nádražní restaurace, ale jinak je ČT obyčejné městečko roztažené po údolí. Když tam někdo bydlí a má to tam rád - prosím, klidně - ale stavět v Ústí n. Orl. nebo Chocni by bylo asi užitečnější.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 23:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: Mlátit hubou a urážet (nejen mě) to by ti šlo. Já se tu snažil o seriózní diskuzi, ale jak vidět, chtít se rozumně bavit s chudákem jako ty prostě nejde. Ještě že jsi napsal, že tobě podobnejch je vás tam víc. Ale naštěstí nejsou všichni z Třebové takoví jako ty - znám tam pár dobrejch vyjímek. Ale ty k nim teda patřit rozhodně nebudeš . Jen tak dál. Tím s tebou končím.
Hezký Vánoce všem.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.179.166
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:29:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad csad zastávka:

- kdyby byly zrušeny všechny vlaky , kterými davy zrovna nejezdí , kolik vlaků by zůstalo ? 15,20,30%

Jsem pro zastování v ČT a to z následujících důvodů:
v naší malé zemi není taková situace , že by každou hodinu bylo potřeba přepravit takových 500 cestujících z Prahy do Brna či Ostravy. Kdyby takové potřeba vznikla , byla by opodstatněná diskuze na téma zda by tyto vlaky měly vůbec někde cestou zastavovat.
Těch cestujích , kteří touží poželezniční přepravě z Prahy do Brna či Ostravy není 500 ale dle mého názoru maximálně desítky. Proto je třeba volit další zastávky tak , aby se alespoň dosáhlo nějaké smysluplnosti vedení těchto vlaků.
Zastavování v ČT ma svoji logiku. Jednak železnice představuje prakticky jedinou možnost , jak se z ČT někam dostat a jednak se v ČT stýkají dvě nejvýznamější tratě této země. Navazováním vlaků z těchto tratí na sebe lze docílit atraktivní alternativy individuální dopravy pro místa z blízkosti ČT někam dál
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3502
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 15:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naroznej: Jste nepoučitelný.
kteří touží poželezniční přepravě z Prahy do Brna či Ostravy není 500 ale dle mého názoru maximálně desítky Na to jste přilšel jak proboha?

jedinou možnost, jak se z ČT někam dostat
Z Dolního Žlebu dokonce není vůbec jiná možnost a přesto tam EC nestaví...

jednak se v ČT stýkají dvě nejvýznamější tratě této země No a co! Naprostá většina frekvence e směřuje jak od Brna, tak od Olomouce na Pardubice a Prahu. Přestup minimální - už jenom proto, že z Brna do Olomouce a Zábřehu se jezdí přímo a mimo dobu stavebních prací i 100% rychleji.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Jarda_krapas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 16:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem to dával do tar.politiky,ale koukám,že zde se také debatí...Tady je ta již zmíněná akvizice:
http://www.cd.cz/index.php?action=article&id=52274 .Podle toho sloupce podmínek nic moc,proč ne např.Brno-Krpole?
tak a teď hurá pod stromeček.Polovině zde diskutujících přeji,aby pod ním našli nový jízdní řád,ve kterém by zastavovaly všechny vlaky v každé zastávce.No a té druhé polovině nový jízdní řád,kde by nezastavoval žádný vlak v žádné zastávce... Hezké svátky!!!
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.179.166
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 20:09:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Hroch:
Myslím , že by jste se měl trochu krotit. Takto sebevědomě a agresivně mají právo v této věci jednat opravdu špičkové kapacity , které to v železniční osobní dopravě někam na rozdíl od Vás či ode mě dotáhli.Od nich bych to bral. Od Vás to neberu. Já budu slušnější , než vy.
takže:
1) nevím o tom , že by jel každou hodinu rychlý vlak jedoucí z Prahy do Brna či Ostravy a tento vlaky by obsahoval skupinu sedmi vozů , která by byla ze 100% obsazená cestujícícími , kteří v Praze nastoupí a v Brně (Ostravě) vystoupí.
2) Dolní Žleb je obec o 150 obyvatelích , ČT město s 18.000 obyvateli. Jak toto chcete srovnávat?
3) Oni i mezi ČT a Zábřehem a i mezi ČT a Blanskem žijí lidé , kteří mají čas od času potřebu někam cestovat a dobrá přestupní vazba má pro ně svoji cenu.
4) Česká Třebová je největší město mezi Pardubicemi a Olomoucem. ČD zde mají zlatý důl , neboť většina lidí je zde zvyklá a naučená na vlak , jehož použití je v současné době do hodně cílů bezkonkurenční vůči autobusové či individuální dopravě. Věrní zákazníci se zpravidla v obchodě hýčkají. Nasírat a znepříjemňovat jim život může jen blázen.
Já osobně nemám k ČT žádnou vazbu , naposled jsem zde byl před cca sedmi lety , kdy jsem působil jako recenzent při obhajobě jedné závěrečné práce na zdejší VOŠ. Jel jsem sem tenkrát autem. A po své zkušenosti Vám můžu sdělit , že do ČT je lépe jet po kolejích , než po silnici.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 21:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

narozenej: ,,je s podivem" že, zde hrocha obviňujete z agresivního a neslušného vyjadřování, kterého jsem si za celou dobu jeho vystupování na KRepu nevšiml. Ale naprosto arogantní a dětinské vyjadřovná Luboše_ct zastávajícího jen "náhodou" stejný názor jako vy, nevidíte. Zkuste sem prosím příště vnést trochu objektivity předtím, než budete někoho soudit. A jen pro inforamci, Třebová není jediné stejně velké město na trati - ještě je tu onen zmiňovaný Zábřeh - víme?
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.179.166
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 22:13:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zábřeh je o trochu menší , ne sice o moc , ale je.Podobně je na tom i Ústí nad Orlicí.
Ale to je detajl.
Apropo- člověka , který se zde z někoho snaží dělat blba pro odlišný názor pokládám za omezence. (ono to "víme" také svědčí o určité kultuře)
Pánové Hrochu a Nádražáku , můžu se Vás zeptat na Váš věk , vzdělání a zaměstnání ? Ať se případně utvrdím ve svém názoru na Vás.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 23:14:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se z nikoho blba dělat nesnažil (od toho jsou tu jiní - teď ale nemyslím Vás), tak mě prosím neurážejte, já to taky nedělám. Jen jsem upozorňoval na skutečnost, že města Třebová a Zábřeh jsou srovnatelná. Z Vašeho příspěvku však vyplývalo, že Třebová je široko daleko jediné takto velké město a ostatní jsou zcela zanedbatelné. Proto moje slovíčko VÍME. Jinak jestli Vás to opravdu zajímá, tak je mi 20 let a jsem student dopravní fakulty se zaměřením na železniční dopravu s vystudovanou střední průmyslovou školou (bývalou železniční) právě v Č.T. S pozdravem Nádražák

(Příspěvek byl editován uživatelem Nádražák.)
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.179.166
Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 00:09:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Nádražák:
Tak to máme téměř podobnou životní dráhu. Já jsem byl ve dvaceti letech také absolvent dopravní průmyslovky (ne Třebová) a také jsem byl studentem vysoké školy dopravního směru. Potěším Vás. Ve dvaceti letech jsem měl názory , podobné Vaším názorům. Tenkrát jsem snil o vlacích Praha-Ostrava , které by jely bez zastávek , pěšky jsem prošel x tratí , včetně tunelů atd..
Nyní mi je však o 12 let více a za tuto dobu jsem prošel určitým vývojem. Dá-li se to tak říci , dost se na mých názorech podepsalo i tržní prostředí , ve kterém se jako manager delší dobu pohybuji.
Železniční dopravu chápu jako systém. Systém , na jehož funkčnosti se podílejí všichni daňový poplatníci. Proto jedním ze základních požadavků na tento systém by mělo být to, aby tento systém dobře sloužil pokud možno co největšímu počtu daňových poplatníků. Je jasné , že není možné se zavděčit všem. Ale cílem by mělo být nalezení vhodného optima.
Budulinek4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 10:33:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako opravdu "velký pokrok" oceňuji nezastavování posilových vlaků na Moravu (R1502/1503, R1540/1541). Tyto vlaky dnes zastavují pouze Praha, Pardubice, Olomouc a pak už častěji. Tohle mělo někoho napadnout už dávno !!!
Tady se doufám shodneme i se skalními příznivci MuN, že tyto vlaky opravdu, ale opravdu v Třebové stavět nemusí...
Ostravský úsek D1 (D47) otevřen už 1.12. !!!!
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 11:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naroznej: Hrocha znám osobně a jsem přesvědčen, že to někam dotáhne (po vyléčení se ze současného občasného schotoschematismu - ale kdo z nás nebyl ve dvaceti schotouschem? Tragédií jsou ti, kteří schotouschi zůstali i do třiceti... ).
nosorožec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.39.174
Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 12:14:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já zas doufám, že se z Hrocha nestane hlupák jako je Sants, byla by ho škoda
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3504
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 13:00:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naroznej:
Můžu v klidu říct, že jsem na tom obdobně jako kolega Nádražák (ovšem osobně ho neznám).

Je jasné , že není možné se zavděčit všem. Ale cílem by mělo být nalezení vhodného optima.
Konečně něco, s čím mohu bez výhrad naprosto souhlasit.
Je ovšem problém, že každý vidíme to "optimum" někde jinde a ani jeden z nás nemá po ruce hmatatelné důkazy - např. počet cestjících nočních spojů odrazených zvýšeným zastavováním; počet cestujících z ČT, kteří by v případě nezastavování EC/IC využili R (a výdělek by tudíž drahám neutekl);...

Já si prostě myslím, že Česká Třebová má na svojí velikost velmi nadstandartní množství zastavujících vlaků proti jiným srovnatelným městům, které prostě mají jen tu smůlu, že neleží na dvou nejdůležitějších tratích v ČR.
Za druhé si myslím, že přestup Zábřeh - Blansko se dá v naprosté většině odehrát v režii Os (zejména na té zábřežské větvi), popř. R. EC k tomu jaksi netřeba.

nosorožec: já zas doufám, že se z Hrocha nestane hlupák jako je Sants, byla by ho škoda Proč hlupák???

Sants: Díky.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 19:15:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naroznej, Hroch: Tak pánové, že by ta doba Vánoc zapůsobila i tady a vnesla do našich srdcí klid a mír? . Prostě se shodněme na tom, že se neshodneme.. Hezké Vánoce a šťastný nový rok všem bez ohledu na názor
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 25. prosince 2007 - 21:01:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve směru z Prahy projíždí v MuN 22 vlaků včetně SC a posilových vlaků. Zastavuje 42 vlaků kromě Os, jezdící většinou bez omezení. Čili z Prahy jede vlak cca každou půlhodinku. A jen o něco horší je to směrem OLM a BNO. Tato nadstandardní nabídka osmnáctitisícovému městu nestačí, nevyhovuje??? Nechci zpochybňovat nárok na kvalitní spojení občanům MuNu. Ale řekl bych že těch 42 (asi 82 v obou směrech) rychlíků není zrovna známka toho že by si ČD zlatého dolu na tržby jako je ČT nevážili.
Z těch 22 nezastavujících jsou tři posiláky a devět pendolin na obou větvích. Čili se zde dohadujete/me o 10 (v obou směrech cca o 20) vlaků denně. Místo 42 (něco přes 80 v obou směrech), by jich stavělo v MuN 52 (100něco v obou směrech). Fakt rozdíl. Což je asi jedno ať zastavují, nebo projíždí, už to nechci řešit.
Závěrem: Počty vlaků prosím nepřipomínkujte. Jediné co jsem udělal, bylo počítání vlaků na trati 010 ve směru z Prahy. Větvení dále, ani opačný směr jsem neřešil! Přesná čísla máte možno zpracovat kdokoli, máte-li zájem. Tož čau všem i vašim pejskům. HAF
Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 09:46:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ono by stačilo pouze zastavování Galilee v ČT, protože je to jediný NOČNÍ spoj směrem na Brno/od Brna (resp. na jih/od jihu ).
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 11:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč ne třeba ve Svitavách? O více než 1000 obyvatel větší...
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 11:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to, že je tam více obyvatel automaticky znamená, že by zrovna tímto vlakem jezdilo více lidí? Třeba ano. Jenom se ptám.
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 14:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte taky na stránce 353 (trať 185) v kolonce Horažďovice předměstí to předměstí napsáno místo ě - kafe, místo í - cigereta????? Nebo sem jedinej :-)
Oxík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.170.118
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 16:58:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4ever: Já to tam mám taky - to je psycho
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5663
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 17:08:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to tam mám taky, asi to budou mít všichni
Folcek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 718
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 17:12:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aji já to mám, kdyby to někdo neřekl, bych si toho ani nevšiml, aspon jde vidět na co ti tiskaři mystleli, když to tiskli

(Příspěvek byl editován uživatelem folcek.)
Nehněvej se ženo má, kde jsou vlaky tam sem já.
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 18:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ČD4ever:na Vás ty Vánoce normálně asi dolehly,protože to je poprvé co vidím od Vás opravdu užitečný příspěvek snad to tak bude i v příštím roce:-)
Bojujme za spravnou dopravní koncepci která vyžene auta z měst!
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 03:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že stejná chyba je i v internetovém vydání (na posledním řádku poslední tabulky)
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 519
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 09:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Česká Třebová je největší město mezi Pardubicemi a Olomoucem. ČD zde mají zlatý důl , neboť většina lidí je zde zvyklá a naučená na vlak

A kolik z nich je zvyklých a naučených za jízdu vlakem platit?
Znám pár Třebováků - nepracujících u ČD - kteří jinak než autem nikam nejezdí. Ale to je pochopitelně nereprezentativní vzorek. Zajímavější by bylo srovnání tržeb pokladen v ČT, Zábřehu a Svitavách...
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1788
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 10:08:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vsadím na to že ta ČT stejně udělá větší tržbu než Svitavy i Zábřeh. Zábřeh vydělává na tranzitu lidí ze Šumperka. Zajímavá by byla anketa třeba před Rychlíkem do Prahy v Zábřehu odkud ty lidi jedou.
* * * Usmívej se! Bude Hůř

Novinky na www.jakuza.ic.cz
Jeseníky 007


Poslední den 830 159 na Střekovech
Jirka_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 10:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tržby u pokladen: to je u Zábřeha zkreslující, protože přestupující většinou kupují jízdenku už ve výchozí stanici
3x honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.188.132
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 14:41:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové. Já myslel, že vám je 50. Tak proč si tady vykáte? Taky si ve škole vykáte? My teda ne.
Důležitější by bylo, kdybyste si uvědomili, že jsou Svitavy moravské město.
naroznej
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.168.179.166
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 15:08:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svitavy jsou moravské město ?
Pokud vím , tak patří do Pardubického kraje , který sahá až někam po Rozhraní.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5666
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 15:28:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svitavy jsou sice v Pardubickém kraji, ale leží na Moravě. Tak samo třeba i Moravská Třebová.
Kraje totiž nerespektují historické hranice Čech, Moravy a Slezska. Proto pak můžou vznikat paradoxy, že některé města leží na jižní Moravě, ale spadají pod Jihočeský kraj.

(Příspěvek byl editován uživatelem Garfield.)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7941
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 18:29:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taková Jihlava leží přímo na zemské hranici, takže zhruba půl kraje Vysočina je na Moravě a půl v Čechách.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Tram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2007


Odesláno Čtvrtek, 27. prosince 2007 - 20:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci se zeptat jestli se někde dají sehnat GVD 2007/2008? předem děkuji za odpověď.
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4690
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 04:41:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražák:
Jejejejej, to sem si početl:-)uplně sem se musel nad sebou zamyslet a vzít si poučení s 20ti letého mladíka, stydim se brrrr:-)měl bych nad sebou probrečet minimálně celý celičký den...:-)
jen jestli to neni tím, že v zábřehu zastavuje menší počet vlaků rádoby vyšší kvality VÍME?:-)
Ale naprosto arogantní a dětinské vyjadřovná Luboše_ct zastávajícího jen "náhodou" stejný názor jako vy, nevidíte
Ano celý život jsem na všechny neustále arogantní a z mých příspěvků je to jen a jen znát, máš dobrý odhad chlapče a s uživatelem naroznej sme se předem domluvili že budem tahat za stejný provaz, jak ty jsi chytrý to člověk žasne:-)
A ještě abych to s tebou taky dokončil, tak v jednom máte pravdu, když přestupovat a vše vyhnout ČT, tak pak by uritě nebylo na škodu zrušit zastavování všech EC i IC v zábřehu, když k onomu přestupu by mohlo dojít právě v Pardubicích a zbylí cestující směřující do zábřeha by se tam dosmrkali osobníma to by bylo něco že??

Nejlepší ale na tom všem je, že od samého začátku jsem řešil nezastavování onoho Galilea v Třebové, a EC 370 z Brna nic víc mě nějak nedráždilo, ale tady se to muselo uplně celý otočit vzhuru nohama, z Třebováků udělat nenasytný hladojedy apod..
A nejvíc mě pobavili ty varianty, že zastavováni EC v Chocni ale ČT ne, k čemu pak by byli asi tak v Chocni???
Prostě bez nadsázky absolutně vyjádřená nesnášenlivost k České Třebové podchycená možná tak trochu i závistí...ještě abych se bál někde řikat že zde od malička žiju a že se mi v Třebové ač zde skoro nic není líbí
vivat CARGOOOOOOOO!!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3509
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 13:03:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: No to je zase výplod dědka nad hrobem...
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 521
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 13:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3x honzík: Jak víte, že nám není 50? Ostatně v našich zeměpisných šířkách je vykání mezi lidmi, kteří se neznají, jistá známka slušného vychování, bez ohledu na věk ...
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4693
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 13:41:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Zkus být konkrétní...
vivat CARGOOOOOOOO!!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3510
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 14:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct:
Konkrétně? Třeba hned ta první věta. Ale v podstatě celý příspěvek se nese v uraženeckém duchu...
A že Vám slušné vychování chybí je pravda, zesměšňovat někoho, protože je možná mladší a má jiné názory než Vy je ubohé. Už jen to tykání... (viz John) Když ten Váš příspěvek čtu, tak se ani nedivím, že dnes mladí nemají ke starším úctu.
Ale konec, tohle sem nepatří a jestli máte nadále chuť se ztrapňovat, tak prosím na mail, ať to tu neplevelíme. Omlouvám se všem.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 16:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Mohu se zeptat, co má tykání společné se mnou ?
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 470
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 16:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Johny11 : poslušně hlásím že mi 50 není :-)).
A že občas tyknu nebo vyknu to není prosím z neslušného vychování ale nýbrž z nedostatečného vzdělání neboť klábosnice není moje doména...a že občas zapasuju hrubku ..to je prosím tajné písmo a ne pravopisné chyby....
Lubošu: ten MuN je neobhajitelný..sice mi není jasné jak by bylo časově významné nezastavování v ČT? 2 min možná 3..."to je opravdu zrychlení.." :-))
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3513
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 22:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

John: Omlouvám se. Měl jsem na mysli samozřejmě Johnyho11.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 22:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Ne, to je v poho
ad spor Luboš_ct a Nádražák: Myslím, že jste se pánové oba nepochopili a teď už je to jen zbytečná hádka, která ani jednu stranu nepřesvědčí o správnosti názoru. Jinak Nádražáka znám osobně a je to v poho týpek, ale to samý myslím platí o Lubošovi (i když ho osobně neznám, ale usuzuju z jeho předchozího vystupování na k-repu).
Jinak se mi zdá, že se poslední dobou na k-repu celkově reaguje nějak moc podrážděně na druhé ...
Omlouvám se tedy všem grafikonistům, ale nedalo mi to, se nevyjádřit !
Zdenek84
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 4-2007
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 02:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám, že se zuřivě debatuje o platném jízdním řádu
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 16:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V ČT staví vlaků až až...
Yeah Federace zlínských fotičů
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4699
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 17:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Aha, tak to je mi teda novinka, já myslim že vychování mam až dost a o vykání mi nic řikat nemusíš...a divim se, že zrovna tobě, nebo Vám mám vykat mistře?něco podobného vadí a připadá ti to trapné...kdybys tady byl nový tak to pochopim, ale vzhledem k tomu, že sme spolu zde už minimálně několik vět prohodili při jakékoliv příležitosti, tak mě to skutečně udivuje...a nikdy ses nečertil že by sis na tom zakládal..ale od ted si to pamatuju, když někomu tykání vadí, raději vykám, nevim kolik ti je, ale kdybys napsal že třicet tak bys byl zralej fakt palicí přes palici:-)-nebrat osobně nýbrž ironicky díkec!
A ve finále, rozhodně se necítim uraženě a ten příspěvek není ani tak myšlený, jen opravdu skutečně nesnášim, jak si někdo libuje nad tím, že to někoho štve když mu někde ubírají spoje, pořád jsem jenom řešil ty jediné tři spoje, to že v ČT zastavuje vlaků dost je pravda a jsem i za to rád...

OldCerry:
Jasný však já netvrdim že by tu mělo stavět vše, ale všimni si jakej přístup k tomu co píšu máš ty a co jiní...neřikám, že se nějak dobře známe, ale prostě člověk někdy něco řekne a jinej ho hned uzavře a cítí se uraženě, že sem si dovolil o něm říct že remcá...no jo jsem tak hrozně nevychovanej že to asi budu muset říct mamince, že se jí to povedlo špatně:-)

John:
Dík, nechci se hájit, ale sem rád že aspon na někom sem nezanechal dojem že jsem největší nevychovanec a hulvát, někdy mi to ulítne přiznávám, ale komu kdy ne že jo...
vivat CARGOOOOOOOO!!
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 7-2007


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 18:18:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: mamince si nestěžuj, ta dělala co mohla...:-))
njn nikdy se nikdo nezavděčí všem, že občas někteří jedinci reagují jak pimprlata na gumičce je jejich problém...mě posledně setřeli (ve vší slušnosti podotýkám) a měli pravdu...sakra to mi tak štvalo,do blbců my měli vynadat a ne mě takhle sestřelit..:-))
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4712
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 19:30:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Holt jsem na téma nezastavování vlaků v ČT startovací no...:-)
vivat CARGOOOOOOOO!!
3xHonzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.188.132
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 20:09:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jihlava je moravské město. To území, které leží v Čechách jsou násilně připojené obce k Jihlavě za soudruhů vrahů Milady Horákové.
Ad vykání. Nevím, proč bych měl 20 letejm vykat, když si tykáme na daleko známějších webech, jako je metroweb či pražské tramvaje, bez ohledu na věk. Myslel jsem, že to tykání je v tomto ohledu lepší. Jestli na K-reportu zorvna v želenzicích si lidé vykají, tak mi to přijde trapné. Jezdíte spolu fotit, máte společné zájmy, brindá vám mléko od úst a vykáte si. Kam jsme se dostali? O 100 let zpět?
Já tykám a tykat budu i nadále. jsem mladej, tak nevím na co si tady budu hrát, jako Hroch, kterej se tu naparuje s tím vykáním, jako kdyby byl jmenovanej už profesorem.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3519
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 21:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct:
OK. Mě to tykání nějak zásadně nevadí, ale běžně si tykám s lidmi, se kterými jsem se alespoň viděl.
Hlavně mi šlo o to, že z tvého příspěvku čišelo, že prostě si mladší nemají co s jinými názory dovolovat. Profesor nejsem, ale to ještě neznamená, že budu všem starším jenom přikyvovat jak osel.

3xHonzík:
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 22:03:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xHonzík: Váš duševní obzor je zřejmě tak omezený, že netušíte spoustu věcí... ale to,že r je tvrdá souhláska se učí myslím ve třetí nebo čtvrté třídě. Takže píšeme "bryndáte". Ještě jste se tak daleko ve své školní docházce nedostal či co?
Sants
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 23:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba je to moravsky s měkkým
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4717
Registrován: 9-2002


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 23:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Kauza zkrz Nádražáka:
Mě sice jeho názor vadil to přiznávám, ale o to víc mi vadilo jak ze mě dělá nevychovance a já nevim co ještě, proto ty pro někoho možná trapné narážky v příspěvku č.4690
Jinak o tobě specielně sem si nemyslel že jsi nějaký starší (oproti mě) ročník, takže sorry dyžtak teda
vivat CARGOOOOOOOO!!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7950
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 23:03:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xHonzík: násilně připojené obce ... no, vtipné. Ano, Jihlava leží historicky v Markrabství Moravském těsně při zemské hranici. Jenže zemské zřízení komunisté po nástupu k moci v roce 1948 zrušili a vytvořili kraje nerespektující zemské hranice, tak se i rozdělily všechny úřady a instituce. A i ti lidé, kteří se narodili resp. žili za zemského zřízení, už vymírají, takže u těch měst a obcí ležících při historické zemské hranici nelze objektivně říci, zda jsou české či moravské. Záleží, jak to subjektivně cítí místní obyvatelstvo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5675
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 30. prosince 2007 - 02:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco k tématu
29.12. - EC 142 Odra - řazení 4×Bmee + Ampz

V Karviné obsazenost docela slidní, v Bmee v průměru tak 4 lidi na kupé. V jedničce ale naopak ani noha.
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 30. prosince 2007 - 09:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Jenomže základem tématu bylo NOČNÍ (ne)spojení ČT s Brnem... A naopak.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace