K-report
 

Archiv do 02.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Brna » Archiv do 02.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 4-2007
Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:05:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím

Stavědlo na státní bylo po několika letech obsazeno. Službu zde konal výpravčí a signalista. Během ráno došlo k vypnutí AH Troubsko, a přejezdů v Lískovci. Na odbočce Státní silnice byly na výhybky instalovány výměnové zámky a během přepojování kabelů se vyhybky přestavovaly ručně pomocí klik. Ze směru od Modřic jsou instalovány nová návěstidla UAB. V Modřicích se bude posunovat odjezdové návěstidlo u první koleje. Zítra bude aktivováno Brno - jih. A možná tam i něco pojede, takže foťte
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4325
Registrován: 9-2002


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 17:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

existuje někde nějaký náčrt jak to odstavené nádraží má vypadat??a hlavně celkový pohled na nový plánovaný uzel obou variant...to určitě ano ale kde bych to našel??nikdy mne to nezajímalo až ted když se konečně začlo dělat...a co se bude dít z úsekem mezi HH a Modřicema že se bude doprava odklánět přes "terminál"??

Přidám pár fotek z jiného pohledu:
 
 
 
 
 
 
 
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 20:55:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevite co se dnes delo mezi zdarem a tisnovem? os 4617 (s laminatkou v cele) mel zpozdeni asi 30min.
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 21:50:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím

Tak jsem se včera a dnes zajel podívat do Heršpic, počasí nic moc, ale lepší než nic.

 
 
 
 
 
Budují se kabelové přeložky v sovislosti se započetím stavby podjezdu Sokolova.

 
 
Začínají se vrtat piloty podjezdu.

 
 
 
 
Dnes ráno jsem si zašel na odb. Státní silnice. V budoucnu zde má vzniknout zastávka.

 
 
Pohled na prostor u kontejnerového překladiště. Slouží k ukládání ornice a jiného materiálu. zároveň je připravována přeložka napájecího vedení z napaječky v Modřicích.

 
Pohled na zhaslé odj. návěstidla na modřickém zhlaví. Stále pokračuje přepojování zab. kabelů. Nové vjezdové a oddílové návěstidla už stojí. V obvodu St 1 jdou výhybky zamčené přenosnými zámky, takže nákladní vlaky jezdí spojkou přes St 2.
Přes Brno-jih toho zatím moc nejelo, zatím se tam vyskytovala poze MUVka a elektrikářská mandelinka. S jihem se počítá při výlukách kolejí mezi HH a Modřicemi.
Huffnagell
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 22:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš/Jimr: Pěkný fotky. Dneska se toho moc nedělo, kopáči měli volno. Luboš: Zkus www.jcbrno.cz, jinak taky nevím. Ten žlutý domek na 3. fotce přijde zbořit a tam někde bude podchod k nástupištím.
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 275
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 00:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimr1:
V obvodu St 1 jdou výhybky zamčené přenosnými zámky, takže nákladní vlaky jezdí spojkou přes St 2.
Jsou tam klasické výměnové zámky, přenosné jsou jen jako pojistka na trvale uzamčených výměnách.


Přes Brno-jih toho zatím moc nejelo, zatím se tam vyskytovala poze MUVka a elektrikářská mandelinka.
Po těch letech konzervace Jih nechodí tak jak by měl, takže výpravčí tam toho moc pouštět nechtějí.

Jinak odb. Státní silnice už dávno neexistuje a dnes se tato část kolejiště jmenuje zhlaví Státní silnice.
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 08:37:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdar! diky vsem za info z Herspic, Modric a Jihu... taky se tam ted furt motam a snazim se dokumentovat

Jimr1: ve stredu mezi 16. a 17. hod. sme se asi videli u lavky... rikal sem si ze te oslovim ale utekls mi... mel sem na sobe oranzovou bundu... budu rad kdyz se ozves na mail, diky
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 7-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 10:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
nekritizovat prosím..moje první fotky :-))
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 18:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, podnikám cestu s dvěma kamarády z Brna nočním vlakem R 376 do Drazdan a zpet do Brna prijedeme rychlikem ve 21.26. Je nas celkem malo, nechtel by se nekdo pridat? Odjezd je tuto nedeli v noci. Vyuzijeme jizdenku SONE+DB a kazdy z nas zaplati za jizdenku jen 245Kc. Hledame k sobe jeste tak dva az ctyri lidi, nejlepe z Brnenska, nebo Ceskotrebovska, kteri by se k nam pridali. V Drazdanech budeme okolo 7h, odjezd zpet ve 13h. V cili se chceme podivat po meste, ale kdyz by jste se chteli odpojit a jit treba nekam fotit vlaky, zadny problem.
Prosim napiste pripadne na email:

stloukalmilos@seznam.cz

Specha!
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 19:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdar! tak ja sem dam taky nejaky to foto, kdyz uz sem se zaregistroval

takze dnesni Herspice:
- nova vjezdova navestidla 1L + 2L
- likvidace vlecky Exmont-Energo
- dojeli EZ s jerabem na stavbu stozaru (v cele T238.0010 z Lihovaru Kojetin)

 
 
 
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joe Proboha kolik má to návěstidlo znaků????
2337 je super stroj!
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 20:58:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždyť je to standardní návěstidlo s prázdnou svítilnou pro dodržení požadovaných roztečí.
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím

Steamer: Omlouvám se za nepřesné vyjádření, opravdu jsou to standartní výměnové zámky. Také je pravda že St. silnice je součástí stanice.

Joe:Také jsem si všiml a neoslovil a dokonce i vyfotil.
 
Já měl celkem málo času, neb jsem chvátal do pracovního procesu, takže jsem tam jenom prolétl, ale příště jak se potkáme, můžeme hodit řeč. V Heřšpicích jsem nebyl snad naposledy.
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 26. října 2007 - 21:51:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra! V Heřšpicích jsem byl naposledy, ale v Heršpicích ne.
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007


Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 15:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska teda pocasi nic moc ale neco se delo:

napetovka na Dolnim (demontaz TV koleje 3c)
 

takze naklady jezdily pres Hlavni
 
 
 
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 28. října 2007 - 23:54:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už jsem to psal jinde, ale dám link i sem:
PLÁNY ODSTAVNÉHO, ODSUNUTÉHO HLAVNÍHO a ŽIDENIC po odsunu:

http://www.jcbrno.cz/ODSTAVNE.pdf
http://www.jcbrno.cz/OSOBNI.pdf
http://www.jcbrno.cz/ZIDENICE.pdf

jinak to vše na: http://www.jcbrno.cz/rjb_studie.php
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 00:05:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jimr1, příspěvek 35:
Ku..a, a nebejval ten Bauhaus někdy větší?

Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 878
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 09:53:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S takovouhle ti v tom Bauhausu už neprodají ani křivej rezavej hřebík.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mallard.)
Tak jak jsem žil,žiju dál
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo co v okolí Brna dělá to modrý patro(Bmto)?? Dnes jelo na OS 4623.
Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350: To je co za Os nemůžu si nějak vzpomenout co to je za Os :-(
363 037-3 jsi fakt senzační jen ten nátěr by ti slušel takovej jakej máš jen novej:-)
Jimr1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím

Myslel jsem si že je to posila na Invex, když jsem to minulý týden 25.10 potkal v Hrušovanech na 4607/4604. Možná je tu nedostatek vozů. Nebo nová posila pro městské linky od nového JŘ.
 
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4355
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky všem za linky na ty plánky!

Tak jsem pořídil taky další fotky z míst kam už se zřejmě určitě nikdy nepodívám, po dvou letech se tam ted občas zajíždí se zátěží:
 
 
 
 
 
V těch malých uhlákách byli betonové pražce a tam se skládají...

Joe:
Tak tohle jsi byl určitě ty Jirko že?:-)
 

Oldcerry:
áá návštěvník v dkv brno:-)myčka je super věc to ano vy v ČB snad žádnou nemáte??
Jo a k té třetí fotce, kam ste to mířili??pokud to bylo po zvážení tak je to po nějaké divné koleji, to je kolej směrem od židenic do mal a pokud vím jeli ste s tím do čt ne??ta žehla byla nahozená??nějak mi doted není jasné jak ste s tím celým už z veselí jeli??hlavně po jaké trase...nechceš to podrobně popsat?:-)
Krysolet na laminátku !!!
Nemám rád 754.046................. !!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36739
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patráky:
Z Brna do Budějc bylo přesunuto pár šrotů Bt(283), vy tam pro změnu očekávejte příval Bmto.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 16:14:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bmto: ze strany Kordisu je poptávka po nízkopodlažnosti (aspoň částečné), takže pokud jich má skutečně dorazit větší houf, tipoval bych tento důvod. Kočárek se do toho rozhodně nakládá líp, než do Bdmtee, takže pokud by byly řazeny pravidelně, asi by byly částí substrátu kvitovány s povděkem ...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36741
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 16:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měly by dorazit skoro všechny, v Budějcích jich zbyde jen pár pro Lipenku a léto. Tedy bych tipoval nějakejch pět až sedm kousků, zbytek půjde pryč.
S pozvděkem bych byl opatrnej, ty šroty v zimě nerady topí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 19:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lubos: fotky z Novyho jihu, super! co se ted predelavaji ty Herspice, tak se to vyuziva jako montazni zakladna... no aspon nejaky vyuziti

no a ta zmokla osoba, to sem byl samozrejme ja... tos nemohl dat vedet? tys jezdil s tim "odpadkacem"?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4364
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joe:
Jo byl sem tam já, já tě zahlídl až později, všim sem si někoho jak šotí tak sem ho šotnul, nebyl sem si jist zda seš to ty a navíc sem měl pauzu tak sem ji využíval po svém...:-)a pak už sem tě tam neviděl...
Šlak tref Cargo!!!
Atsch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:39:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy řady Bmto v Jihomoravském kraji jezdit pravidelně nebudou. Přechází sice pod DKV Brno, ale pod PJ Havlíčkův Brod. Maximálně tedy od Brodu po Žďár n. Sáz.
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2007


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:02:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lubos: hmmm, ja sem te taky nevidel

 
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znalci, k čemuže byla vlastně postavená ta (troj)kolej, co je vedle heršpickýho nádraží (viz Lubošovy fotky výše)? Dík!
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 10-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:33:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík: Jde o tříkolejné nákladiště Nový jih, postavené v souvislosti se stavbou nákladního průtahu. Moc slávy zřejmě nezažilo... v posledních letech tam bylo skladiště materiálu traťovky, nedávno vysídleno ale nyní opět aspoň trochu využíváno, jak je vidět z Lubošových fotek...
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes modré patro na OS 4622 Břeclav-Tišnov a mněl by se odstavit v Tišnově a čekat na zítra na OS 4623 zase do Břeclavi
Oldcerry
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 7-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:26:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Luboš_ct: se omlouvám ta poslední fotka je při odjezdu z Veselí n/L...tahle tam měla být
 Pokud mi pošleš mail klidně ti pošlu celou fotoreportáž..sice velmi amatérskou ale ze třídenního putování s Barčou :-))
Precla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:50:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedu si to takhle autem okolo Tišnovskýho nádraží a bylo tam odstavený modrý 2 poschoďák :-)
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Precla: Jo, je to Bmto 50 54 26 - 18 147-3 z domovské stanice České Budějovice, nocuje na sedmé koleji.

pak ten dlouhej kulatej, to je tuším 851
Krysolet na tišnovku !!! A ten dlouhej kulatej taky !!!
Precla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 21:15:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepík: Asi si to půjdu večer vyfotit :-) Tyhle vozy sem naposled viděl na trati mezi Kolínem a Prahou a to je tak 10 let.. Tady sem ty vozy opravdu nikdy nečekal :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem Precla.)
jax_cze
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.142.126
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:07:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem modrý patro viděl v pátek na Os4604. Ad. kočárky, no snažili jsme se ze spárů dveří vyprostit maminku s kočárkem a dalo to docela zabrat ty dveře otevřít. Navíc tyhle vagony nemám rád (znám je z tratě Jihlava-ČB) a s mou výškou 192cm si musím dávat pozor na hlavu :-D
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4373
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joe:
No na tý fotce jak si mě šotnul si mě určitě neviděl když já tebe taky ne, jezdil sem z druhého stanoviště:-)ani nevím, že si mě fotil...
Jo ted díky tobě už vim, že se to jmenuje Nový jih, ale zajímalo by mně, proč se tomu řiká na Jičíně...?

Oldcerry:
Jasně rád si to počtu, mejl je vizuel14@tiscali.cz :-)
Ale mejl využívám vcelku svátečně, takže kdyby odpověd trvala delší dobu tak se nezlob prosím...
Šlak tref Cargo!!!
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 10-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lubos: no mam foto i z druhe strany ale tam taky neni ani hlava
at uz je to Novy jih nebo Jicin, z ceho ty nazvy vznikly, bohuzel nevim... ale taky by me to zajimalo...

(Příspěvek byl editován uživatelem Joe.)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 08:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zliv : vzhledem k tomu, že na nesovických/veselkých osobácích se teď ve zvýšené míře vyskytují vozy B (např.dnes 4102 =4.008+2xB+Bdtee), tipuju, že ty vozy byly staženy odsud. A šroty to rozhodně nebyly, až na několik obutin bych řekl docela slušný stav.
Minulla on jano!
Bytls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 5-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všechny zdravím, bude zítra nebo v pátek v Heršpicích napěťovka?
749 018-8 749 051-9 749 107-9 749 121-0 749 243-2 751 050-6 751 053-0 751 103-3 751 106-6 751 142-1 ... no prostě stroje z LD Jihlava
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 10-2007


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bytls: jo, oba dny v plne parade s priprezema i postrkama
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 9-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 18:54:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jinak to Bmto alespoň trochu řeší tu nízkopodlažnost... já bych to udělal ala Dresden a okolí - 242 + 2x071 + 971...
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 21:04:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ala Dresden a okolí - 242 + 2x071 + 971...

Jo, to by se mi taky líbilo. A v posledním Železničáři psali dokonce o tom, že představenstvo ČD požádalo dozorčí radu o souhlas s vypsáním výběrového řízení na prototyp jednotky 671. Asi když se dělají ty střídavé ešusy pro Vilnius, tak aby se to udělalo při jednom. Tak doufám, že nezůstane u prototypu
Tom350
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 31. října 2007 - 22:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já slýšel, že ty patráky budou od nového GVD jezdit s žehličkou(210) Kuřím-Slatina(neba tam tím směrem). A dokonce už dostal ten patrák přezdívku "Modrá ludra"
Precla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom350: A co tedy dělá ta "ludra" :-) odstavená v Tišnově, měli by jí poslat do Kuřimi?
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 31. října 2007 - 23:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Joe výše: dík za objasnění fce a původu "Nového jihu", myslel jsem, že je novější. To, že tam bylo průběžně furt prd, vím, ale měl jsem za to, že to mělo nějaký speciální vojenskopolitický :-) význam.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36778
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 09:50:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq:
No, na poměry vozů Bt je jich většina opravdu slušných. Oproti Bmto to zhoršení není.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pokerna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 107
Registrován: 7-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 10:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Právě jsem dostal info že patra pújdou pod Dom. St. HB a budou jezdit stejně jako v platném
GVD. Takže žádná změna:-(
363 037-3 jsi fakt senzační jen ten nátěr by ti slušel takovej jakej máš jen novej:-)
robeenjo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.231.234
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:00:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi - lamě - někdo fundovaně vysvětlit, proč v Brně a okolí nejezdí městští sloni? Pro IDS jsou přece (na naše podmínky) ideální a pokud vím, podle ČD se integr. doprava v JMK rozvíjí snad nejslibněji v republice. Proč se tedy u nás neinvestuje do odpovídající obnovy voz. parku, když mnohde jinde ano?
Precla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

robeenjo: Všechno nacpou do nádraží v Brně:-) .. Ale né.. já myslím, že sloni jsou na stejnosměrnej a IDS JMK je většinou střídavej a sloni na střídavej nejsou? :-) Jen moje domněnka, taky se v tom moc nevyznám, ale řekl, že je to tím.. Jinak se investuje do rekonstrukcí jednotek řady 560 a střídavé lokomotivy jsou moc drahé? Asi se počká, než umřou všechny ty laminy a plecháče a v budějovicích taky už mít nebudou.. }
Precla
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:51:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtělo by to nový stroje.. Laminátek je dost, ale to sou starý dobrý stroje a taky dlouho nevydžej, už teď ten lak mi připomíná, že jede na šrot :-) Plecháčů taky není moc, tedy pokud nám zas nestrčej nějaký z Čech.. No a 263 máme jen dvě a k tomu jedna nejede :-( 560 brzo dojezdí, přeci jen je to už tak trochu "šrot".. 40 let je dost.. No a pak jsou tu 363(2) .. stěma bych ale na osobácích moc nepočítal :-) Nj, chce to pár nových elektrických souprav a nějaký ty nový lokomotivy :-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:56:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sloni by patrně dobře nesnášely zdejší šťávu v těch drátečkách co visí nad kolejemi
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 257
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 17:56:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sloni jsou na stejnosměrnou trakci, na střídavou zatím není nic, nejlepší by byly rakouské talenty, i na krychlíky do Vídně, ale to bychom měli něco lepšího než cajzli a tím pádem to neprojde.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36788
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 19:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokerna:
Výkony budou asi obdobné, ale rozhodně nebudou vozit Bechyňku a mnoho dalších jihočeských vlaků, takže krom současných výkonů dostanou místo těch zrušených výkonů snad i nějaké nové. Současný stav je nejspíš jen přechodné „doklepávání” do konce GVD.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


robeenjo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.231.234
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 19:39:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ď. Ty talenty vypadají opravdu zajímavě, ale předpokládám, že zajímavá bude i cena. V jakém horizontu se dá očekávat, že by se mohly vyvinout a začít u nás jezdit aspoň ty dvousystémové 671?
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 20:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty litevské ešusy mají prý být hotové za dvacet měsíců (psali v říjnu v Železničáři). Takže bych očekával prototyp(y) 671 za nějakou podobnou dobu od objednání a o tom už představenstvo jednalo ...
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:12:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem byl fotit napěťovku v Modřicích, takže takové menší fotoinfo:

 
Průjezd jen vlastní setrvačností.

 

 

 

 

 

 

 

 
Průjezd opět setrvačkou.

Toliko jsem stihl ráno neb sem pak musel uhánět do práce.

Tomaseq a Joe, doufám že tu něčím kluci přispějete z dnešního dopoledne a odpoledne. Když konečně svitlo sem byl v hokně a nemohl sem si to plnohodnotně užít....
Joe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. listopadu 2007 - 22:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takze dopoledne vychytal Igi, ja sem spis nez masinky sledoval stavebni cinnost...

- nove stozary TV
 
 

- likvidace vlecky v pokracovani 5. koleje
 
 

- zmizely objekty na zminovanem Novem jihu
 

- a k tomu vsemu kourove efekty brejlovcu...
 
 
 

... ale nebojte, Tomaseq sem urcite da tech masinek vic
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4386
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 00:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JJ a dneska opět 5brejlovců na novo:-)v sobotu už nic...
Šlak tref Cargo!!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace