K-report
 

Archiv do 08.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 08.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7369
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 20:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Benešovský deník: MRAČ - Podjezd bude měsíc uzavřený pro veškerou dopravu
včera 10:47
Letitý železniční viadukt oddělující obec od Podmračí čeká oprava. Kvůli ní bude od pondělí 1. října až do konce měsíce vyloučený průjezd automobilů pod železniční tratí Benešov – Čerčany. Objížďka bude vyznačená přes Čerčany a Poříčí nad Sázavou. Průchod pěších umožní dočasná krytá lávka. ⋌(laj)

Táborský deník: fotogalerie ze sundavání mostu u Tesca: odkaz
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 08:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: nebyla by prosím nějaká fotka jeřábu? Díky.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 09:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: Jestli myslis "Drobecka" z Tabora, tak si stahni fotoarchiv http://koridor4.ic.cz/details/38.html Tam je fotek dost, snad si vyberes

Most u hrbitova v Tabore je uz na svem miste, pilire stareho mostu zatim stoji. Maji jeste nejaky vyznam? Drobecek uz odjel, zustal pouze mensi jerab fy Hanys.
U Cernych mostu se pripravuje salovani, traverzy https://www.k-report.net/discus/nahledy/091161.jpg jsou udajne nosna konstrukce noveho mostu, coz se mi take nezda.
Vjezdove navestidlo do Plane z 1.TK odb. Doubi je polozeno na zemi, zda zustala aspon patka nevim. Ostatni "svetla" na odbocce v 1.TK take mimo provoz

(Příspěvek byl editován uživatelem SimyV.)
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 10:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: nebyla by prosím nějaká fotka jeřábu?
Jen ta jedna mázlá, co jsme sem už dal. Teď jezdím ještě za tmy(632 nebo 634), to se toho moc vyfotit nedá :-(

Maji jeste nejaky vyznam? Drobecek uz odjel, zustal pouze mensi jerab fy Hanys.
Asi ne, ale dají se ubourat klidně za provozu. Menší jeřáb byl již taky složen, takže asi brzo také odjede.

Vjezdove navestidlo do Plane z 1.TK odb. Doubi je polozeno na zemi, zda zustala aspon patka nevim. Ostatni "svetla" na odbocce v 1.TK take mimo provoz
Stůj na vjezdu v 1.TK svítilo. Patka plánského vjezdu byla vykopána(nebo vyvalena?)

traverzy jsou udajne nosna konstrukce noveho mostu, coz se mi take nezda.
Mě se to zdá možné, ty nosníky jsou spojený, ze zhora to bude možná lépe vidět:
 

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 11:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky výluce, je v činnosti v Roudné (směrem na Planou) také toto nedávno nainstalované návěstidlo.(běžně je zhaslé) Již o něm byla někdy na jaře v diskuzi řeč.
 
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7370
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 12:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty traverzy jsou součástí spřažené konstrukce, stejně jako u dalších mostů - např. v Uhříněvsi, který díky velkému rozpětí byl také dělán na místě, nebo u Svojšovic, v Říčanech, v Benešově atd., které díky malému rozpětí byly zhotoveny na základně a na místo převezeny po silnici a uloženy jeřábem.
Z těch traverz zůstanou vidět akorát ty spodní hlavy (paty), zbytek bude v betonu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 554
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 13:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za info o archivu, až budu doma, stáhnu...
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 227
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 18:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy, pobo: diky za info. Jen jsem na tech Cernych mostech cekal neco s modernejsim designem
Most u hrbitova je pekna "obluda", je videt uz z E55 od kruhace u Hypernovy a Baumaxu. Casem si snad zvyknem
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7372
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 13:50:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Se objevil i článek k fotogalerii o sundavání mostu v Táboře.

Táborský deník: Vysloužilý most v Táboře se hodinu snášel k zemi
včera 7:57

TÁBOR - Stavba železničního koridoru si v Táboře žádá výměnu tří mostů, ten u hřbitova šel na řadu jako první.
Osud šestatřicetiletého železničního mostu v blízkosti kruhové křižovatky u hřbitova se naplnil v noci ze čtvrtka na pátek. Modernizace tratí zkrátila jeho službu v přepravě lidí o 64 let.
Demontáž jednokolejného mostu – podívaná, které se nenaskytne každý den, zlákala nejen Táborský deník, ale i hrstku lidí z okolí. Hlavních manévrů jsme se dočkali až 45 minut po půlnoci.
Rozkročený obr
Je krátce po desáté a pozornost pracovníků stavby se soustředí na obrovský jeřáb, hlavního hrdinu noci. Přijel z Říčan u Prahy a je připraven zdvihnout 550 tun, jeho rameno v tuto chvíli sahá do výše 50 metrů, k zemi ho tlačí 200 tun těžké závaží a čtyři mohutné nohy svírají rovnostranný čtverec s délkou strany 13 metrů.
„Tady máte helmu, ale až se bude most sundavat, budete muset pryč,“ upozorňuje mne mladý inženýr. Na ten okamžik však musím počkat téměř tři hodiny.
Ve 23 hodin se poprvé zastavuje doprava pod mosty a k zemi se snáší ohňostroj jisker. Dělníci do mostu vyřezávají otvory pro provlečení a ukotvení ocelových lan, na nichž pak bude viset. S vynesením lan a řetězů pomáhá pomocný jeřáb. Otvory se pro laika zdají být nelogicky mimo dráhu lan, ale dostávám ujištění, že vše je přesně vypočítané a nemůže být jinak. Jak řekl hlavní vedoucí stavby Jiří Brychta, komplikace nesmějí nastat.
„Už musíte všichni pryč,“ rozhoduje inženýr. Provoz stojí, z obou stran je vidět zářící had aut. Řidiči vystupují a připojují se k divákům. Je přesně 00.45 hodin, když se ozve mohutné zadunění. Most se zachvěl a opatrně opouští pilíře, na nichž si hověl přes tři desítky let. Visí a postupuje vzhůru, cesta na místo určení mu potrvá 65 minut. Počechrá koruny stromů, těsně mine lampu veřejného osvětlení. V 1.50 hodin konečně vmanévroval pod železniční násep.
„Gratulujeme Láďo,“ třesou rukou kolegové jeřábníkovi Ladislavu Stránskému. Předvedl mistrovské dílo, moc prostoru na uložení mostu nedostal. „Trochu mě ty stromy potrápily,“ přiznal. Ustoupit mostu muselo jen pár větví.
Modrý nováček
Pokud nepřijde další modernizace tratí, mohly by přes nový modrý most jezdit vlaky 100 let. Takovou životnost dostal do vínku. S jeho hydraulickým posunem na místo odstraněného mostu se začalo v sobotu. Definitivně na nové pilíře dosedne zítra.
Dvojkolejný most váží 480 tun, jeho délka je 56 metrů a šířka třináct. Od zábradlí k nejvyššímu bodu oblouku má téměř devět metrů.
Výluka na trati do Budějovic bude trvat do 12. října, do té doby firma doladí i terén v okolí pilířů.

Alena Šatrová
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Greyfin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 9-2006


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes použil Plečku do Tábora a byl jsem příjemně překvapen, že vlak měl jen 4 minutové zpoždění, to už tu dlouho nebylo ! Dost mě ale překvapuje, že před Senohraby je v kolejišti taková džungle. Keře tam dosahují metrové výšky. Vím, že se tam bude brzy pracovat, ale tohle se mi zdá trochu silná káva takhle se vyfláknout na údržbu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7376
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svojšovice:
 
 
 
 
 
Říčany:
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7377
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:54:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro mne docela nepochopitelná záležitost z Benešova, zatímco následující malý propustek byl nákladně opraven:
 
 
jiný propustek, kterým vedla cesta pro pěší, byl v klidu zatrubněn:
 
 
Na tom je krásně vidět přístup SŽDC, která tak obyvatelstvu zlikvidovala jedno z mimoúrovňových křížení.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4056
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:03:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom je krásně vidět přístup SŽDC, která tak obyvatelstvu zlikvidovala jedno z mimoúrovňových křížení.

A opravdu o toto mimoúrovňové křížení obyvatelstvo (prostřednictvím svých zástupců) stálo?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7378
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:21:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předpokládám, že město Benešov se o to nijak výrazně nezajímalo, stejně jako o lávku přes nádraží, o podchod pod nádražím atd. Je to na okraji zástavby (která se bude rozšiřovat), kolik lidí tím propustkem chodilo, nevím, pěšina(cesta) tam byla pěkně vyšlapaná od Červených vršků ke Spořilovu. V mapách je také značena.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7379
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 00:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik pondělních fotek z Benešova:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7380
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 01:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letmo z vlaku a přes špinavé sklo, resp. už za šera mázlé, pondělní Senohraby:
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7381
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 01:47:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A se zpoždění tahám z fotoklobouku také podjezd v Uhříněvsi (22.9.):
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mimochodem, tady na tomto podjezdu tedy není nosná spřažená konstrukce s plně zabetonovanými nosníky, ale trámová konstrukce se spřaženou deskou. Přeci jen toho betonu by bylo příliš. Odborníci ať kdyžtak upřesní. Zkusím časem udělat i nějaké fotky zespodu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 08:35:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Senohraby - rubání jakési jámy
bude to kabelovod.
Mmch snad už dnes se mi konečně podaří dát dokupy fotogalerii Senohrab od začátku stavby do včerejška.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 30.9.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 937
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 10:37:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plním slib a tady je fotogalerie ze Senohrab
IV.koridor-2.etapa aktualizace 30.9.2007
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 18:21:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par postrehu ze Sezimaku a Plane:
- vjezdove navestidlo z odb. Doubi do Plane v 1.TK postaveno, ale nesviti
- na planskem jiznim vjezdu stal vlacek EŽ (asi na 1.TK)
- prejezd na Strkov uzavren
- na Sezimaku postaveny v zastavce 3 brany
- po starem mostiku u mostarny zbyla jen dira v zemi
- v oblouku za mostarnou se pripravuje kousek gabionove zidky
- veskery sterk v oblouku je jiz odvezen, dela se odvodneni u 2.TK
- uvalcovan nasep na miste budouci 2.TK u Kozskeho potoka ve smeru od Plane, jeste nema finalni vysku

Fotogorafie bohuzel nemam, mozna si zitra nebo v patek pujcim od nekoho fotak
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:30:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžu se zeptat, proč se bourají skoro všechny strážní domky a hradla? Vždyť se mohly prodat někomu na chaty. Přijde mi také, že historická hodnota některých nebyla zanedbatelná.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3059
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 20:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita: No někde metr dva od PHS bych chatu snad ani nechtěl.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 07:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plesoun: z těch senohrabských fotek, kde je zachycen přístřešek u WC na mě doslova "dýchla" ta atmosféra...
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 09:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 10.do 19.10. bude v Benešově aktivováno definitivní staniční zab.zař.ESA11 a traťové AH do Bedrče. Zprovozněna bude lichá kolejová skupina a 1.TK BN-Bedrč. S tím souvisí nějaké napěťové výluky v Benešově a Benešov-Bystřice.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 3.10.2007
Vratislav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 260
Registrován: 1-2004
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě ad most v Uhříněvsi: Nějak na tom mostě zezadu chybí chodníček - chodec a cyklista poleze po schodech dolů, zajde si pod druhou stranou mostu na přechod přes frekventovanou ulici a vrátí se po schodech zpět. To je teda úžasný řešení.
Neměla tam být nějaká změna, která by tam ponechala průchod za kolejemi? (něco jsem slyšel, ale napametuju se kde, kdy, od koho...) Kdyžtak nabízím pro obec levné řešení: nastřílet do mostu ze strany železné nosnčíky a udělat tam 1,5 metru širokou plechovou lávku. Bude to sice vypadat hnusně a sprejeři si jistě nenechají ujít dostupnost skleněné protihlukové stěny, ale splní to jak účel funkčnosti, tak účel odstrašujícího příkladu pro všechny, kdo projektují bez ohledu na chodce a cyklisty.
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 13:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja si naopak myslím, že by to určitě někdo koupil. Kdyby to nabídli levně. A ušetřilo by se za demolice. JE spousta lidí, které by bavilo tu chalupu mít u železnice.
Bus stop, rat bag, ha ha, charade you are
Racek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 14:11:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad strážní domky: nepřipadá mi jako šťastný nápad takto si přidělávat práci. Pokud by se to prodalo k rekreaci nebo nedejbože k bydlení, nastoupila by povinnost investora stavby ochránit tento objekt před hlukem z železnice ...
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 672
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 18:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...a ten člověk by si jistě posléze stěžoval na hluk z provozu železnice a jidtě by vyžadoval nějakou kompenzaci.Raději ať to jde k zemi než si za pár let přidělávat starosti.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7383
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 19:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím, tak naopak obyvatelé těchto domků PHS docela výrazně odmítají. Z těch domků, které např. na 221 zůstaly stát, je většina obydlená buď trvale nebo rekreačně. Poměr nájemníků SŽDC/ČD a soukromých vlastníků mi není znám. Zbořen byl při koridorizaci akorát domek u Říčan, který byl už více let neobydlen a spíš připomínal ruinu (propadlá střecha) - bezdomovce jako obyvatele nepočítám, ti z něj ruinu udělali ještě větší. K tomu domku v Benešově mi není nic podrobnějšího známo, ale na jaře vypadal dost zachovale. Jeden neobydlený a neudržovaný domek je aktuálně mezi Mnichovicemi a Strančicemi a další mezi Bedrčí a Mračí (na kopci v lese nad tratí).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7384
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 20:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vratislav: SŽDC a SUDOP v honbě za mimoúrovňovým křížením vyrobily v této velmi exponované lokalitě tak obrovské bariéry pro pěší a cyklisty, že vůbec nedokážu pochopit, jak to mohlo projít územním řízením. Navíc, městská část si toho všimla, až když byl most postaven, což je velmi tristní.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 21:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: u nas se zatim zborily 3 domky a dalsi to asi ceka. Prvni u mostu u hrbitova (ruina pro bezdomovce), dale pak znamy domek u Kovosvitu (nemel prijezdovou cestu). Nejvic mne mrzi domek u Capova dvora, ktery slouzil jako chalupa a pri trose dobre vule to tak mohlo zustat.
Zboren ma jeste byt domek v Plane, v jehoz blizkosti roste 5.SK.
Zato je hezky opraven domek u MP na kraji Plane u hrbitova, ted je na kraji srazu, ale vyhled na vlaky z nej bude bezvadny
Takze nase skore je 4:1

Sice to sem nepatri, ale nejak je rozebirana severni zastavka v CB. Nejak to na ni ale neni videt, jak po demolici uz vypadala dost dlouho pred tim
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 4-2007
Odesláno Čtvrtek, 04. října 2007 - 22:35:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen krátce a útržkovitě: pláň pro 2.TK v Sezimově je již uválcovaná a něčím pokrytá ( pouze postřeh z jedoucího auta ), v Plané je TV nad novými kolejemi ( 1.a 3.). Původní pravděpodobně posunuté nad 1. a nové, jen na drátech, nad 3.
Stará kolej, tedy nyní již 2.TK na táborském zhlaví je vytrhaná a pravděpodobně se vše schyluje k pokládce kolejových spojek ( myslím Planou n/L). Tolik krátce a utržkovitě. Má-li někdo něco přesnějšího - tedy sem s tím.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 11:07:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardadr: Zrejme jde o jemnou drt, ktera se sype na uvalcovany podklad. Na tu se pak sype samotny sterk.

Vcera se mi podarilo vyfotit neco malo na Sezimaku, fotky jsou opet ke stahnuti ve forme archivu na adrese http://koridor4.ic.cz/fotoarchivy.html Je to archiv 39 a obsahuje 19
Nahledy opet prikladam nize:
 
 
 
 
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 13:09:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Benešov z lávky. Víc jsem nestihnul, ale do 10.10. moc času nezbývá. A práce je tam stále dost. Dnes pokládají 5.kolej
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 3.10.2007 ZLODĚJINA
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 14:07:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výluky na příští týden
IV.koridor-2.etapa aktualizace 5.10.2007 ZLODĚJINA
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 15:45:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: Foto č.1 - bude se ještě něco dělat s tou levou půlkou kolejiště, zvláště s kolejí na Vlašim?
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 948
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 15:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Ano. Budou nové koleje až k výhybce č.6, nová bude i výhybka 15.
Jo a posílám ti maila na atlas
IV.koridor-2.etapa aktualizace 5.10.2007 ZLODĚJINA
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 16:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnesni Plana nad Luznici:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mmch - Simyv - przijemna kotschitschka :-)
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4058
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 17:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy vlastně má být zprovozněná nová kolej Planá - Tábor a kdy sudá skupina v Plané?
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7385
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 19:58:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: na začátku prosince, nicméně vzápětí bude vyloučena stávající traťová kolej Planá - Tábor.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 231
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 22:22:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na Sezimaku zacal radit u mostarny pokladac. Za odpoledne stihl asi 2/3 prelozene TK. Zajimavejsi je, ze pokladal koleje, ktere pred tim vytrhal. Podle meho laickeho nazoru ma spodek veskere parametry koridorove trati (uvalcovana plan + jemna drt + nasypany sterk), tak proc se rovnou nepolozily nove kolejove pole? Takhle se to bude znovu trhat, zcela jiste zase sypat novy sterk atd. Stacilo "jen" na to vcas myslet a privezt nova pole . Jasne, nebylo kudy, v Tabore i Plane chyby kusy koleji, ale to se snad dalo nejak vymyslet.
Na tech staronovych prazcich nekde zustaly jeste kusy papiru, co tam za ta leta napadaly.
Mmch. stary odtezeny sterk byl uz take velice kvalitni, tipuji, ze v nem byla 1/3 zeme (soude podle blata, ktere vzniklo po jeho nasypani do prijezdove cesty).
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 05. října 2007 - 23:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do Roudny przitahli viamonti 16 chopperu se schterkem
juknjete do provozu na trati 220
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 09:42:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do fotoarchivu jsem pridal slibovane fotky od Plesouna ze Senohrab. Jde o 16 fotek z obdobi 8.5. - 2.10.2007. Poradove cislo archivu je 40 a stahovat opet muzete na http://koridor4.ic.cz/fotoarchivy.html
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 11:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co se vlastně momentálně provádí u Svojšovic? 2. TK je tam částečně vytrhaná.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4059
Registrován: 8-2003


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 12:09:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivo:
2. TK v definitivní trase.

Poborskiii:
Díky.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní Senohraby
 
 
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 420
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se v Benešově pracovalo na dokončování 3.nástupiště, instalovaly se elektrorozvody k lampám na nástupišti i na "vlaštovce". Podbíječka propracovávala 5.SK a k večeru byl v 1.SK k vidění šterkový pluh. Dále dráteníci pokračovali v akci mezi Benešovem a Bedrčí v 1.TK. EŽ Praha ráno pracovala také mezi Čerčany a Senohraby - patkovalo se. Nyní pár foto ze dneška:

 
 
 
 
 
 
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 19:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V uplynulém týdnu se sešel projekční tým, aby odstranil nedostatek ve Strančicích. Jedná se o chybějící kus zábradlí (viz. foto) mezi PHS, kolem sloupu TV až současnému zábradlí před výpravní budovou. Další věcí je i to, že celé toto zábradlí včetně nového segmentu bude navíc pokryto stejnou nerezovou dráťenkou, jako to na lávce.

 
========================================================
Nejvíce mne dnes štvala všudepřítomná mlha a nízká oblačnost, která mi znemožnila sfotit celý Benešov ze vzduchu
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7389
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 06. října 2007 - 22:01:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: no, to si dali pěkně načas, jsem zvědav, jakým způsobem tuhle projektovou ostudu vyřeší. Ideální by bylo do toho nového zábradlí namontovat vrátka pro dopravní zaměstnance, samozřejmě odolná a vybavená zámkem - myslím, že čtyřhran by postačoval.
Jinak, v uplynulém týdnu, krom patlání fasády, pokládali chybějící dlažbu kolem staniční budovy a pod schodištěm lávky (taky původně nenaprojektována).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 09:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: ta mlha je hrozna, zrovna ted mam pod oknama sypaky se sterkem (v oblouku na Sezimaku), ale skoro je na tech 60m nevidim. Takze fotky asi nebudou

Edit: jsou to sypaky s masinou Viamontu, o kterych psal BP

(Příspěvek byl editován uživatelem SimyV.)
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3433
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se počítá s modernizací trati Hostivař-hlavní nádraží?
Děkuji
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4077
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin:
Vítej na dráze, počítá se s ní zhruba po dokončení Strančice - Benešov, tedy asi od roku 2010.
(Více ke koridorům viz. sousední diskuze.)
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4078
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě detail, modernizace se nebude týkat úseku Vršovice (mimo)- hlavní n., který pochází z druhé poloviny 80. let, resp. první 90.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3434
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Ale i já sem občas zavítám. Jak to vypadá s nádražím Strašnice? Zůstane nebo padne a bude se jezdit přes nákl. nádr.?
Jinak díky
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4079
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trať bude přeložena přes bývalý ranžír, tedy padne. Počítá se se zastávkami Zahradní město (u budoucího metra) a Slavia.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3081
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: modernizace se nebude týkat úseku Vršovice (mimo)- hlavní n. Ta trať v III. vinohradském tunelu je děsná, zejména kvůli hluku. Nebude se třebas předělávat alespoň jižní zhlaví na hlaváku?
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7395
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:35:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby v tom nebylo jasno, tak stavba úseku Hostivař - hlavní.n.(mimo) bude končit u vršovických portálů vinohradských tunelů, tunely jsou už součástí hlavního n.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/ Jabber ID: poborskiii@jabbim.cx(=cz)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4083
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 21:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tunelech to vždycky hučí víc, než na náspu Ale vážně, troufnu si tvrdit, že trati ve III. vinohradskému tunelu by postačila řádná údržba (a pořádně uklidit), zhlaví nevím, ale s jeho rekonstrukcí se v dohledné době nepočítá.
Nebudeme sedět doma a půjdem tancovat...!
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 22:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bily Petr v patek nafotil okolo ZST Plana nad Luznici a jeho muzete stahovat ze stranek http://koridor4.ic.cz/fotoarchivy.html Jde o 2 archivy, poradova cisla 41 a 42
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 08. října 2007 - 07:37:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp, Hroch: Daleko horší stav je v I Vinohradském tunelu, III je celkem vpohodě. Co se týče toho nepořádku, tak letos byl celý III Vinohradský tunel kompletně vyčistěn, ale díky dobytku, který přepravují ČD a díky personálu lehátkových vozů, kteří tam pravidelně vyhazují celé pytle s odpadky, to tam vypadá opět jako na skládce...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace