K-report
 

Archiv do 27.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 27.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posledni dobou je taky tak horko, ze se delaj uzly i na kolejich...
Tez jsem v patek zazil Plecnika s vice jak hodinou na hrbete. Chapu ze zpozdeni nemusi byt vzdy vina CD, co me ale s**e je ze napr. v onen patek bylo 20 min. zpozdeni v CB ohlaseno 5 minut po planovanem odjezdu a stejnym zpusobem to nabihalo po 10 minutach :-§
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1095
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 10:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Táboře u hřbitova byl dnes ráno vztyčený "těžký" jeřáb APB a opodál (za LIDLem) stál kamion s naloženou zřejmě první částí konstrukce nového mostu.
Jiří_marel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 7-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 15:49:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na IV.koridoru se podle obrázků z Tužinky,Světic,Plané n.L.,svahu u Maderova,nadjezdu v Kolovratech...používají ke stavbě stěn gabiony.Zajímalo by mě jak se spojují jejich stěny do klecí,jestli se drátují či i svařují,zda se mezi kameny do klecí dává pojivo (na př.cementová malta),jsou-li klece z pozinkovaného drátu,jaká je životnost gabionů,jestli se zhotovují vždy na místě,či se někam dováží na stavbu již hotové,kolik jich může být nastohováno na sebe,aby se stěna nezbortila vlastní váhou.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 16:07:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zkuste třeba tady:
http://www.wirex.cz/?cap=1484

Vlastní tíhou se stěna nezbortí...
Gillx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 17:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TV Říčany vydala další asi 30minutové video z rekonstrukce říčanského nádraží. Je tam hlavně reportáž z bourání podjezdu Smiřických, ale je na něm i dobře vidět jak už je nádraží pěkně rozkopaný.

video: odkaz

pár screenshotů:
 
 
 
 
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7034
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 17:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Senohrabech je aktuálně vytrhána část 4. koleje mezi výhybkami 8 a 10 a mezi výhybkou č. 8 a návěstidlem S4. A probíhá těžení kolejového lože. Stará nástupiště zatím rozebrána nejsou, zato přibyla dvě provizorní, jedno u 3. koleje před staniční budovou (2. provizorní n.) a další jako prodloužení stávajícího nástupiště u 1. koleje směrem ku Praze (1.provizorní nástupiště), část stávajícího nástupiště u 1. koleje před staniční budovou je znepřístupněna. Jediný úrovňový přechod je mezi oběma provizorními nástupišti, při příjezdu od Prahy je ještě před staniční budovou, příchod je zadem kolem staniční budovy. Příchody u Franze a u čekárny(pokladny) jsou uzavřeny, taktéž neoficiální příchod podél koleje od st. 1 je přehrazen. A práce provádí Viamont DSP.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 20:45:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad R__b: Tak, jak jsem ten dílec dnes odpoledne zahlédl, dovolil bych si tvrdit, že se jedná o ( bráno od Plané ) levý odstup oblouku od mostovky. Zkrátka takový kus nosníku tvaru "I" a z toho trčí něco podobného, ale menšího šikmo vzhůru. Bohužel foto jsem nestihl. Ale předpokládám, že se nám tu v blízké budoucnosti budou podobné dílce množit a množit a zase bude možno fotit menší seriálky.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1831
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu dílu mostu - souhlasím s Jardadr a na prozkoumání přikládám dokumentačku. Jinak to Ičko, to je tedy macek :-)
A (myslím ale, že už to někdo psal) vytrhaná kolejová pole z Plané jsou složena v Chotovinách.
A do třetice - pokud vás "nudí" šedé PHS, svitla naděje - u Říčan je začali natírat na světle zeleno - k vidění je to myslím i někde na 1.koridoru.

 

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2828
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 21:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy:
Světle zelená je/byla i PHS mezi Horníma Měcholupama a Hostivaří. Ovšem od doby, kdy jí natřeli už nějaký čas uplynul, takže zčásti už je zase "přetřená".
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7038
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 23:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Natírání PHS už běží v Říčanech pár dní:
 
Další úpravy na lávce ve Strančicích. No, nakonec je zamřížována celá:
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7039
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 00:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Senohraby vizuelně:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 08:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pri pohledu na clanek http://www.novinky.cz/krimi/mladik-zkousel--zda-ho-zasahne-proud--zasahl_119491_v0p7g.html
a na nove sloupy TV zebrikoviteho typu (foto treba https://www.k-report.net/discus/nahledy/072419.jpg) mne napada, zda se neda po techto sloupech vylezt temer az k izolatorum
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 09:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardadr: fotit ty pripravy neni bohuzel moc dobre mozne, protoze je tam videt pouze z toho MP. Takze jedine se kvuli tomu projet vlackem, coz vzhledem k mensim zpozdenim na 220 bude docela kvalitni zazitek
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
COL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.185.186
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 10:28:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: presne tohle jsem si uz nekolikrat rikal pri pohledu na nove sloupy TV ve Sveticich (stejne, jako se dvaji jinam, jen jsem si je tam poradne prohlizel) - ze je otazka, kdy po tom zacnou lezt deti - primo to k tomu vybizi a sahnout na zivou cast za izolatorem je pak velmi snadne....
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 11:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás v okolí Prahy je to s bezpečností celkem v pohodě, protože je tu jen 3kV ss, takže přeskoková vzdálenost je poměrně velká. Ale na jih od Benešova na 25kV ~ to už reálné ohrožení pro tato individua může být. Přeskoková vzdálenost je cca něco přes 1m!
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
COL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.185.186
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 11:25:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: dielektricka pevnost sucheho vzduchu je cca 24kV/cm, z toho to lze vse priblizne odhadnout. Ale na tech sloupech TV je mozne, ze pujde bez vetsich problemu sahnout za izolator - sahnout, tedy primy dotyk.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 12:57:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosimvás, vždyť spousta sloupů VN má také různé příhradové tvary (sám jsem na jeden v pěti letech vylezl, vedení 22kV ) a neláká to nijak závratné množství dětí...
COL
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.165.185.186
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:13:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: no, sam jsi dukazem, ze lakaji :o). U klasickych VN sloupu, je ale vodic zavesen na izolatoru (a casto je spatne dostupny) ale nikde neni pod napetim sebemensi cast konstrukce, tady ano. A 5 lete dite zpravidla netusi, k cemu slouzi ta "vlnita vec" :o). Starsi sloupy TV jsou sice koncepcne stejne, ale alespon se na ne hur leze, tohle primo vybizi :o).... Ja nevim, jak velka objektivni hrozba to je, ale pri pohledu na ty sloupy TV me to proste pred casem napadlo - a ted koukam, ze nejen mne (viz. prispevek od simyv).
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 13:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protoze jsem nikdy nebyl primo pod zadnym sloupem TV, puvodne jsem si myslel, ze ty pricky jsou od sebe asi 1,5m. Ale ony jsou necely metr. A navic nehotove sloupy bez "pazi", izolatoru atd. vypadaji jak zebriky vsechny Snad to aspon bude casem za temi PHS, tak se tam deti tak lehce nedostanou
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1832
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 14:32:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jste nakousli tu el. pevnost suchého vzduchu(Ep) - tak učebnice, kterou jsem kdysi dávno používal na střední, uvádí 2 až 3 kV/mm. Jak již bylo napsáno, metr je mnohonásobně přehnaný i při dosti vlhkém vzduchu.

puvodne jsem si myslel, ze ty pricky jsou od sebe asi 1,5m. Ale ony jsou necely metr.
TO bude ještě méně, napočítal jsem na své fotce 17 příček...

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik dnešních rychlo z Kolozastavky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 18:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par postrehu z Plany: v blizkosti taborskeho vjezdu se montovaly steny PHS, dalsi kamiony staly u fy Silon. Je vybagrovano podlozi u sobeslavskeho vjezdu, jedna z novych vyhybek mezi 2.TK a budouci 1.TK konci "ve vzduchu".
A kdyz uz jsem nakousl tema PHS - temer smesne pusobi PHS mezi trati a statni silnici E55 u znacky konec obce Plana n.L. ve smeru Sobeslav. Par obytnych budov za statovkou je, ale myslim, ze jakykoli nakladni vlak je mene hlucny nez ona statni silnice treba o pulnoci. Holt predpisy se musi dodrzovat...
Ja sam bydlim kousek (cca 100m) od trate 220, trat vede po naspu a z okna vidim kazdy vlak, ale az na houkani mne samotny provoz nijak nerusi. Ale tema PHS by si zrejme zaslouzilo vlastni diskuzi, urcite by byla bohata
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7044
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty příčky na DS sloupech jsou od sebe 0,5 metru. A šplhá se po nich lépe než po žebříku (samozřejmě bez troleje, za sucha a bez větru):
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: diky za upresneni, uz jsem chtel jit k trati s metrem Doufam ale, ze ty tvoje fotky jsou z nejakych nadchodu a ne z tech sloupu TV
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7045
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: no právě že jo, jsou ze sloupů TV (ale bez troleje), proto jsem je k tomu příspěvku přiložil.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ludkiz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 21:03:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dám sem odkaz na takovou blbost, videjko z vlaku od v Benešově:

odkaz

PS: Před nádražím si povšiměte řady autobusů NAD
Hela
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.98
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 07:00:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 5:30 hod byla ukončena výluka sudé skupiny v Benešově. Do provozu byla uvedena provizorní ESA11 a tím definitivně ukončilo svoji činnost elektromechanické zabezpečovací zařízení.
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.37.253
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 07:05:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zeptám se k tomu Benešovu, kdy začne trhání kolejí a těžení štěrku? Dík Michal
Dejvas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.227
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 10:28:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Jezdíš na kole s beranama?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7049
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 11:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvas: jo, se žlutýma a mám ho občas i na koridorových fotkách.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dejvas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 77.48.45.227
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 12:50:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: I na tý poslední.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2248
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 13:23:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvas: jo, se žlutýma a mám ho občas i na koridorových fotkách.

A nepřivazoval jste ho tůhle v Senohrabech řetězem k mostu ?
Ghola
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.250.128.12
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 17:34:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že možná se i interiér nádražní budovy v Benešově dočká úprav, přeci jen by to bylo potřeba:
Pozítří se dočkají cestující znechucení přestupováním do autobusů při nepřetržité výluce železniční tratě do Olbramovic zlepšení. Částečně jim začnou sloužit dvě nová moderní nástupiště.
První perón určený pro motorové vlaky ve směru Vlašim a Trhový Štěpánov už cestující používají nyní, i když je zatím k němu přístup pouze z Nádražní ulice. Nové druhé nástupiště bude určené pro tranzitní osobní vlaky a rychlíky i pro končící pantografové soupravy.
„Stavbaři budou obě nástupiště na severní straně postupně dokončovat, takže cestujícím už odpadne přechod kolejiště po provizorních lávkách. Sloužit začne i podchod, i když zatím bez funkčního výtahu,“ konstatoval Karel Červenka, přednosta uzlové železniční stanice.
Na obou zhlavích se ještě postupně při následných výlukách uskuteční výměna výhybek za nové. Potom přijde na řadu rekonstrukce zbývající části kolejiště, ale stavební práce už nebudou komplikovat příchod k vlakům, tak jako doposud.
„Zejména po nedávné nehodě v Čerčanech jezdíme rozkopanými stanicemi hodně pomalu a trochu s obavami,“ uvedl strojvedoucí pantografu Josef Vosátka.
„Z pohledu z řídící kabiny není totiž někdy na první pohled v rozestavěných stanicích zcela jasné, zda před vlakem vůbec nějaké koleje jsou,“ dodal s nadsázkou.
Souběžně s úpravou prvního nástupiště se částečně promění i zastřešený původní perón, který pamatuje Františka Ferdinada de´Este. Současná vestavba trafiky zmizí a uvolněný komerční prostor místo ní obsadí minimarket jednoho z celosíťových řetězců. Ten požadoval větší prodejní a skladovací prostory, což prozatím není v památkově chráněném objektu historického nádraží možné.
„Nad rámec původních plánů byl Benešov zařazený do projektu Živá nádraží. Je to otázka blízké budoucnosti,“ nastínil přednosta stanice Karel Červenka další plánované vylepšení komfortu cestování na železnici.
Ghole
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.250.128.12
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 17:35:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdroj je k nalezení zde: http://benesovsky.denik.cz/zpravy_region/novenastupiste20070723.html
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 19:12:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Z čeho jsi fotil ty poslední fotky? Ty umíš lítat????
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 20:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abraxik: uz jsme to tu rozebirali - Pobo proste vylezl na ty zebrinove sloupy TV. Docela dobry napad, kdyz se nebojis vysek
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7058
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 23:06:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Senohrabech mají po dnešku dokončeno trhání kolejí č.2 a 4, pokladač je již naložen na vagony. Manipulační kolej č. 6 (a výhybky) zřejmě budou rozebírat na místě, neb z té země (žádné štěrkové lože) vytrhnout asi ani nejde. Pokračuje těžení kolejového lože a začalo rozebírání starých nástupišť. Vytrhaná kolejová pole zpracovávají v Benešově u měnírny.

Z Bedrče do Benešova sundavají EŽ trolej a sloupy TV. Z opačné strany a ve stanici CH+T skládají podvozky a nárazníky pro trhání a převoz kolejových polí, ve stanici si na kolejích značili řezy. Ve stanici AŽD rozebírali části zab.zař. a odřezávali návěstidla, na trati už nejsou. Zůstalo stát akorát osamocené staré vjezdové L (od Bystřice).
Byla uzavřena lávka přes nádraží, takže množství lidí a cyklistů si to šine napříč kolejištěm. Nevíte někdo, co se s ní chystají provést?
---
Odpoledne přijelo do Benešova následující, že by pojízdná měnírna?
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
KK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 06:50:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, je to pojízdná měnírna
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 07:28:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem si všiml, most v Táboře " Pod kopečkem ", tedy na I/3 se úspěšně rozrůstá. Přibyl další díl mostovky. Nebyla by ?
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 10:32:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardadr: Tak jsem se projel do Tabora a tu konstukci jsem vyfotil. Je ale uz tak velka, ze se cela do zaberu nevesla. bude jakmile budu mit cas dat fotky do pocitace, tedy do vecera urcite
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
artur
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.96.38
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 10:44:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by nějaké foto z Benešova?
Výluka už skončilam jestli se nepletu.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 11:34:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par fotek od toho Noveho hrbitova - z vlaku jsem zvladl vyfotit jen levy odstup, toho praveho odstupu jsem si vubec nevsiml. Az z autobusu MHD mam dve ne moc kvalitni momentky toho praveho odstupu.
 
 
 
 
Edit: nemate nekdo tuseni, jak se takovy kus konstrukce presune na nove pilire mostu? To snad ani ty dva tezke jeraby nemuzou unest

(Příspěvek byl editován uživatelem SimyV.)
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9717
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 11:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v Táboře na konci ranžíru směrem k Praze byla postavena nová zpevněná plocha i s boční rampou a novými kolejemi. O co jde, nějaké zázemí stavby koridoru?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9718
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 11:42:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii - Odpoledne přijelo do Benešova následující, že by pojízdná měnírna?

Nejsou to vagony z Třešňovky?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2080
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 12:08:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: V Táboře se jedná o výstavbu nového VNVK.
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 12:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Simyv: No, že by to zvedli 2 jeřáby, to by musely být pořádní macci. ( Např. JHMD - Kunžak, ale to byla proti tomuhle nudlička ) Myslím, že to asi šoupnou, jako na N.S. mostní konstrukci Hl.n.- Vysočany, pod Libní. Snad moc neplácám. Jinak nám ten most pěkně přibejvá. Dnes už zase něco novýho. Jsem zvědav, kdy ho " slepí ". Pak už jen neprošvihnout tu instalaci. Doufám, že to někdo ohlídá a můžeme si tam dát spycha.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9720
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 12:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdeněk - V Táboře se jedná o výstavbu nového VNVK.

Aha, dík. A na místě toho současného bude co?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2081
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 12:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to nevím - ale určitě se tu najde někdo kdo ti to zodpoví
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7061
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 12:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: odkud ty vozy přitáhli, nevím, ale je na nich psáno: zařaditel SEŽ Hradec Králové, dom.st. Hradec Králové.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/

Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.90.164.18
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:09:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: Na místě současných nakládkových kolejí se budou odstavovat osobní soupravy.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovéhle mosty se po smontování (částečném nebo úplném, záleží na projektu) nasunou po připravené (obvykle kolejové) dráze za pomoci navijáků. Je to levnější než shánět velké jeřáby...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7062
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 13:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

artur: tak tedy pár fotek z Benešova, nicméně nádraží je velmi rozsáhlé, tak jen výběr nepostihující vše:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 14:03:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože nejsem místní, tak mám alespoň nějakou ucelenější představu, jak to teď vypadá a jak asi bude vypadat definitivní stav (má někdo schéma definitvního stavu?). Ovšem ty různé provizorní spojky jsou mňamka...

(Příspěvek byl editován uživatelem polaanek.)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 14:05:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardadr: Podle mne to neprosvihnem, urcite bude vyluka na trati + bude asi uzavrena E55 (aspon podle meho nazoru). Ale urcite tu ma nekdo blizsi info
Myslim, ze pak by se mohlo na nadchodu pro chodce od hrbitova pres E55 vybirat vstupne
fotoarchiv 4.koridoru: http://koridor4.ic.cz
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 15:28:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to vstupny budem vybirat my, hahaha - taky bych tam totiz rad vyjel na nafotil njeco
snad se to vtschas dozwime

skvely fotky z Benesova - Poborskiii dik!

(Příspěvek byl editován uživatelem bílý petr.)
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
KK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 15:40:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Hezké fotky, díky. A nešlo by jich pár ještě umístit na stránky "koridor4.ic.cz"... zatím jsou tam jen z jihu.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se v Benešově stěhoval hradlový přístroj ze St.2. Způsobem originálním, víc dám snad večer na web 4koridor, také pár fotek z Benešova i z bývalé dopravní kanceláře před a po stěhování. Napíšu nějakou omáčku ke spouštění provizorky a Bedrče.
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 15.7.2007
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2837
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:31:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že ta 8.SK se renovovala jen před budovou.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7064
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 16:46:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: to je prozatím, aby u ní mohlo být postaveno nové vnější nástupiště, její zbytek spolu se zhlavím bude následovat až po liché skupině. Ostatní koleje také nejsou dokončeny.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2838
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 17:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Ď.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace