K-report
 

Archiv do 30.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 30.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6762
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 16:38:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Říčanech položili kolejová pole od Strančic až před Myší díru, dál zatím nemůžou, neb ještě není zasypaná:
 
 
Myší díra značně změní svůj charakter, bohužel ne, co se týká průřezu, ale jen, co se týká délky - bude kratší: zůstane část pouze pod 2 kolejemi(1. + 2.) + část pod chodníkem do ulice Smiřických, zbytek bude svrchu otevřený. Donedávna vedla celkem pod sedmi kolejemi. Na fotce je vpředu vidět nový portál, ležící mezi 1. a bývalou 2. kolejí. Možná zůstane i její část pod některou lichou kolejí, nevím, co je tam navrženo.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:00:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

plešoun: to by mě zajímalo z čeho usuzuješ, že to byl bahňák? že tam teď stojí voda? pokud vím, tak tam problém s gpk nebyl a ani podle toho nevypadalo štěrkové lože. to je tak, když elektrikář vrtá do svršku a spodku a myslí si, že je ředitel zeměkoule.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6764
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:13:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mcm: vzhledem k té písčité zemině nasycené vodou se nedivím, že tam dali larsenky, klidně by to v tom oblouku mohlo ujet.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 764
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mcm: když se zaregistruješ, tak ti ředitel zeměkoule něco pošle mailem. Takhle nebudeme diskutovat.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 20.6.2007
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:23:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poborskii: o tom už sme se tu bavili, proč tam ty larsenky jsou. a znovů říkám, že tam vůbec být nemusely, vzhledem k dosti velkému posunu koleje č.2. ta voda se tam dostala jak? prostě tam napršelo a tím, že se stavbou stávající odvodnění znefunkčnílo, tak voda nemá kam odtékat.
plešoun: tak to dej rovnou sem nebo mi chceš vynadat po mailu? to můžeš i tady.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mcm: ne, nechtěl jsem nikomu nadávat. Chtěl jsem ti jen poslat takový elaborát, který pojednává o tomto kousíčku stavby. No tak nic, zůstaň v trvalé opozici a měj svou pravdu.
Další tvé výpady předem ignoruji.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 20.6.2007
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:57:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já proti tobě nic nemám, ale ne vždy máš pravdu. a to zrovna nepovažuju za opozici nebo nějaké výpady proti tobě, když napíšu jak to má být. asi tvůj tajný zdroj v podobě dělníka na stavbě nebo koho není ten správnej. jo, registrovat se nehodlám, takže pokud chceš, můj mail je emsiem@seznam.cz
Wi-Fi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:12:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: ad myší díra v Říčanech..."zbytek bude svrchu otevřený" Jak bude řešeno "otevřené přemostění" pod 3. a 4. kolejí?
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:16:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v místě "myší díry" koleje č. 3 a 4 nebudou. budou zde začínat pouze výhybky do těchto kolejí.
Wi-Fi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:29:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dík za odpověď. Lze jen doufat, že zbytek "podchodu" bude pořádně oplocen, protože místní spěchalové jsou schopni svou cestu k vlaku zkracovat za cenu vlastního života. A to doslova.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par fotek z dnesniho Sezimaku.
 
 
 
Vice fotek jsem udelat nezvladl, protoze se mi vybila baterie ve fotaku
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 23:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat, Ta třetí fotka - To je vybagrovaný násep, kde se bude dělat místo toho most?

Pozn: Ale asi je to jen kvůli tomu, že ten násep pro 2. kolej nemůže být prostě nasypán na stávající - Sjel by po něm, že?

(Příspěvek byl editován uživatelem Rzeczpospolita.)
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 10:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rzeczpospolita: Bude se tam zrejme delat operna zed. 2.TK bude vlevo od te stavajici (mysleno podle te treti fotky). V teto diskuzi nedavno nekdo psal, ze osa stavajici koleje se ma udajne posunout o cca 1,5m vpravo. Jinak v techto mistech byl velky prusvih,ze svah zacal ujizdet,vlaky zde jezdily 10km/h a od te doby je zasypan propustek na druhe fotce.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 10:37:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
po nočním přendavání kolejnic / základy PHS přímo před kolohrablem
 
 
po nočním sypání na kolozastávce / svítidlo nového osvětlení na kolozastávce
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6772
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 13:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pražský Deník:
Uhříněves: Podchod pod tratí bude bezbariérový
20.6.2007 10:30

Za rozestavěnou polovinou Nového náměstí ve středu Uhříněvsi je další rušná stavba. V rámci výstavby železničního koridoru zde totiž vzniká podjezd pod tratí. Ten však bude mít tak velký a nevhodný sklon, že invalidé na vozíčcích, ale také matky s kočárky budou mít velký problém ho využívat. Naštěstí patrně jen dočasně.
Časem se totiž tato cesta stane bezbariérovou díky další bytové výstavbě plánované za tratí. Soukromí investoři totiž musí podle podmínek stanovaných uhříněvskou radnicí navázat obslužnými komunikacemi plynule na stávající podchod. Tím se změní sklon cesty, což zajistí bezbariérové zdolávání podchodu.
Vedení Uhříněvsi se navíc podařilo se Správou železniční dopravní cesty vyjednat prodloužení současných podchodů na železniční stanici, které tak vyústí do ulice Františka Diviše. To umožní další bezbariérové propojení Uhříněvsi po obou stranách koridorů. Práce by měly být hotovy do jednoho roku.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6773
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 13:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Benešovský Deník:
Motoristy čekají v Čerčanech rozsáhlá omezení dopravy
ČERČANY
20.6.2007 7:58

Výstavba IV. železničního koridoru neomezuje pouze cestující Českých drah, ale také uživatele silnic. Tak tomu bude i v případě Čerčan. V Nádražní ulici budou postupně na několika místech instalovány inženýrské sítě. Jejich napojení si vyžádá částečnou uzavírku nejen Nádražní ulice, jíž vede silnice II. třídy číslo 1094, ale také místní komunikace v ulici Mlynářské. Kdy mohou omezení motoristé očekávat? Instalace a napojení inženýrských sítí bude probíhat po etapách. První etapa je naplánována od 7 hodin 20. června a skončit by měla ve 20 hodin 30. června. V ten okamžik by měla začít druhá etapa a stavebníci by ji měli ukončit ve 20 hodin 10. července. Bezprostředně poté začne III. etapa, která potrvá do 20 hodin 25. července. Poslední část prací by pak měla skončit 30. července ve 20 hodin.(zkl)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 14:33:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak stahovačka už je i na stavbě lávky přes trať na Mareďáku v Táboře - při jízdě od Tábora pak za návěstí "zdvihni sběrač" bezprostředně následuje "připrav se ke stažení" pro neutrální pole u hřbitova... - jak se tady již psalo - na problémy zaděláno.

Jinak k Doubí nataženy zabezpečovácké kabely, totéž v Plané napříč kolejištěm. U 2.TK v Doubí vyhrabána jáma pro základ návěstidla, u odbočky instalována počítadla náprav.
Na opěrné zdi u Plané chybí vybetonovat 2 pole, na opěře na Maredově vrchu začalo skládání kameniva do košů gabionů - celá ta zeď je dosti tlustá. Betonová opěrná zeď u MP přes Trocnovskou má zatím vybetonovaná pole vždy "ob jedno". V Táboře položena výtažná kolej a probíhala pokládka vykládkových kolejí k rampě - účastní se jí ten šedý pokladač TSS, který jsem viděl nedávno ve Voticích+plošiňáky s kolejovými poli.

Na okraj - včera k večeru přijela do Veselí od Jihlavy souprava kocour TSS+obytňák+plošinové vozy s novými koridorovými pražci naskládanými v rámech pro SUMa.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6782
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 22:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Následující týden si užijí v Senohrabech. Kvůli přeložce kabelů zab.zař. od pondělí do čtvrtka bude vždy od 8 do 22 hod (možná jen do odpoledne) výluka SZZ v Senohrabech a TZZ v úseku jak do Strančic tak do Čerčan. Od středy navíc začne stavba sloupů a bran a montáž TV, vždy od 8:20 do 16:20 bude vyloučena polovina stanice a k tomu vždy dopoledne(9.05-10:55 hod.) bude i napěťovka druhé poloviny stanice, což si vyžádá přípřeže nezávislé trakce minimálně v úseku Strančice - Čerčany.
Takže ten souběh všech výluk ve středu a ve čtvrtek asi bude stát za to, kdo tohle zas povolil?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6783
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 22:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudáci výtahy ve Strančicích, jsem do nich teď večer nakoukl (tedy jen do tří, neb jeden nefungoval) a v každém bylo tak 40-50°C a to není dnes venku žádné vedro. Se není čemu divit, že se jim v tom skleníku nechce jezdit a otvírat dveře, jenže se naskýtá otázka, kdo a proč do venkovního prostředí vybral výtahy s konstrukcí, které se zřejmě nelíbí teplo, zima, vlhkost a nevím co ještě?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 18:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A někdy tuším od 30.6. by měla začít výluka zab. zař. v Plané+přilehlých TZZ a probíhat aktivace provizorky.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 21:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par fotek z useku Sezimovo Usti az Doubi.
A nekolik postrehu, co jsem nenafotil:
- vjezdova predzvest pred Planou od Tabora dnes kolem 17:05 nefungovala
- naopak jsou uz osazene prezvest a navest na 2.TK pred Planou ve smeru od Doubi.
- Stale se zpevnuje skala za Planou, nekde je jiz hotovo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maly dotaz k te prvni fotce - na ten sloup se navesi draty TV pro obe TK nebo jen pro jednu?

(Příspěvek byl editován uživatelem SimyV.)
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1279
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 22:34:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: malá odpověď: Ano, jinak by na tom stožáru nebyla ta traverza (jsem zapomněl, jak se tomu správně nadává).
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 22:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: Diky, myslel jsem si to. Akorat jsem zapomnel to vyfotit z lepsiho uhlu a doma jsem neveril, ze by ta traverza dosahla az nad 2.TK
Pikehead
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 23:08:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejmenuje se to vyloznik? :-)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3726
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 07:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 08:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravděpodobně od 3. července 2007 by měl být uzavřen silniční přejezd na chýnovské silnici u severního zhlaví stanice Planá nad Lužnicí. V autobuse číslo 50, kterým jsem včera cestoval, se objevila informace, že od 3. července budou autobusy z Tábora končit v zastávce Planá nad Lužnicí, masokombinát otočka. Bude zavedena náhradní autobusová doprava Planá nad Lužnicí, Strkov - Planá nad Lužnicí, náměstí - Sezimovo Ústí, Kovosvit. Ukončení výluky není uvedeno, pravděpodobně se tak stane, až bude dokončena spojka mezi Průmyslovou ulicí u Madety a severním okrajem Plané (tam, kde býval autobazar). Časem tato silnice bude pokračovat na Chýnov a zároveň bude také sjezdem z dálnice D 3.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 09:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ondrej_wagner:
http://www.tabor.cz/verze-pro-tisk/cs/obcan/doprava/uzavirky/uzavirka-silnice-ii409-ulice-husova-v-plane-nad-luznici.html

...uzavírku silnice II/409 v úseku ulice Husova v Plané nad Lužnicí v místě křížení s tratí ČD.
Uzavírka je úplná – pro veškerý provoz. Nelze povolit průjezd ani vozidlům HZS a ZZS.
Stavba umožní průchod pěším přes železniční přejezd. Délka uzavřeného úseku je cca 50 m a délka objížďky je cca 6 km.
Doba trvání uzavírky je ode dne 3.7.2007 od 8:00 hod. do 30.11.2007 do 24:00 hod.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 20:47:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nekolik fotek z dnesniho Sezimaku. Byly spatne svetelne podminky, ale aspon neco
 
 
 
 
 
 
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 97
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 22:53:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zdárného postupu prací si říkám, že už by se letos mohla udělat mezi Doubím a Planou i 1. tk, ne?
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 23:10:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz! Copak se to dělo ve minulý týden čtvrtek 21.6. kolem 17.40 hod v Chotovinách? Viděl jsem nějaké fotky a vypadalo to při nejmenším jako vjezd na obsazenou kolej. Dva rychlíky proti sobě a ten od Prahy dost brzdil, naštěstí s velkou rezervou zastavil. Inu, už aby i v Chotovinách byla 2kolejka.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6787
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 23:54:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jardadr: myslím si, že těch cca 100 - 150 metrů, co mezi nimi zůstalo, nebyla moc velká rezerva.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 23:54:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zdárného postupu prací si říkám, že už by se letos mohla udělat mezi Doubím a Planou i 1. tk, ne?
Měla by

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6788
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 00:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.TK odb. Doubí - Planá by se měla začít dělat v červenci ihned po zprovoznění nové 2.TK a dokonce srpna by měla být hotová (čili od 3.7. do 31.8.). Pak se bude v úseku odb. Doubí - Planá jezdit dvojkolejně.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1792
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 27. června 2007 - 09:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na odb. Doubi již stojí návěstidla, předvěst je na zastávce před tím přejezdem. U návěstidel také vyrostly telefonní "stojany". Jak jsem tady kdysi zmínil ten výklenek v té betonové opěrné zdi před Planou, tak tam je již vjezdové návěstidlo 2S do Plané, nikoliv předvěst.
K propustku u Hejtmanu byly svahy pokryty geotextilií/rohoží, dále ve směru na Planou pokrývání probíhalo. Okolo 2.TK také probíhá zahlubování kabelů zab.zař. Do Plané byly přistaveny 2 buňky, zřejmě pro provizorku. Na Táborském zhlaví u té pily se již objevilo několik patek TV v jejím areálu(posun osy oblouku), plot byl odstraněn/posunut.
V Táboře vedle trati na Benešov - 3 vykládací koleje k rampě jsou již položeny a zaštěrkovány, probíhají úpravy plochy u kolejí - zatím uválcovaný spodek+obrubníky, co nevidět se zřejmě bude asfaltovat.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 17:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konec cyklu fotek ze stavby Plana - Tabor, tentokrat z Tabora.
Vzhledem k tomu, ze se pracovnici na stavbe neradi foti, ne vse jsem mohl zdokumentovat.
Jde zejmena o MP pres Trocnovskou ulici na Maredove vrchu, kde probiha armovani piliru. Dale je ve vysokem stadiu rozpracovani operna zed za MP Trocnovska smerem k ZST Tabor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 19:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najdeš chybu?
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 23.6.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6792
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 19:15:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkně potemnělá návěstidla.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 27. června 2007 - 19:26:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, byl předposlední den výluky zab.zař. v Seno a já jsem čekal, až zaleze pupík za mrak abych si to vyfotil. Dneska to nějak nešlo. Spousta kotlů a náklady... Do toho ta výluka lichých, chudák
A vyjezdil tu hrůzu i po jedné koleji. Prostě stará škola.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 23.6.2007
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 10:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to vypadá v Benešově? Už jsme tu dlouho neměli žádné foto. Už alespoň stojí všechny vlaštovky a sloupky od nového ostrovního nástupiště?
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 780
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 15:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda. Dnešní Benešov u budovy v přestávce mezi deštěm:
 
 
Jinak dnes začala pokládka Bedr-Benešov. V 12:30 bylo položeno cca 200m. Zítra snad dodám fotky "ze země", ty z vlaku jsem vyhodil.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 23.6.2007
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 21:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U 1.TK u Pyšel(před zastávkou od Seno) bylo vybetonováno několik nových patek.
Jinak vybírám pár fotek pro doplnění středečního popisu z jihu(je v něm překlep-nový vjezd do Plané je 2L, ne 2S):
 
 
 
 
 

A nakonec něco do alba, kdopak se pozná? :-)
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Koudy.)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 505
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 07:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se omlouvám, asi jsem to nezavnímal. Na co jsou v Táboře ty vykládkové koleje? Souvisí to jenom se stavbou nebo to má i hlubší (dlouhodobější) účel? Díky.
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 11-2003


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 11:56:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jedná se o výstavbu VNVK - tzn. dříve se vykládalo / nakládalo zboží z/do vagonů trochu jinde - ještě dnes je něco jako VNVK u zhlaví směr Budějce, možná bylo něco taky u zbořené rampy v blízkosti AN. To všechno se zruší a převede na nové VNVK. Snad to někdo ještě upřesní / doplní, ale v zásadě jde právě o toto...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár fotek z dnešního dne (ráno/podvečer). Přesně úderem půl páté zaparkovali géjéwáci tu 740 před hradlo...

 
 
 
 
 
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se to asi vsechno nezrusi, aspon ne kompletne. Podle nejakeho planku z roku 2005 ty vykladkove koleje u budej. zhlavi zustanou. Podle mne zustane urcite vykladkova kolej Ceske posty. Ono i tak je na nic, kdyz nakladni vozy treba s uhlim jezdi pres osobni nadrazi kolem prvniho nastupiste.
Paveldacicky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Plešoun:V pondělí se v Benešově začínají pokládat sudé koleje.Fotil bych,ale mám aparát kaput.Budeš-li chtít můžeš to blejsknout přímo z jeřábu UK-25.Zdar.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky dlouho slibuju fotky z Benešova. Přidal jsem fotky od 13.do 29.6.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 29.6.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:43:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paveldacicky: viz mail
IV.koridor-2.etapa aktualizace 29.6.2007
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:59:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty modré sloupy od bran TV, co slouží zároveň jako konstrukce přístřešku vypadají zajímavě. Doufám, že to mají dostatečně odizolované, aby to jednoho dne někoho
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 20.6.2007)
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 783
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obráceně: konstrukce přístřešku je prodloužená a zesílená a tvoří podpěry bran . Původně, při rozebírání 2.nástupiště se prý měly použít původní vlaštovky na nové nástupiště. Docela bych tomu i věřil, protože všechny součásti byly před odřezáním očíslované. Ale při otryskávání se prý zjistilo, že jsou sežrané. Ale to mám z doslechu, věřím tomu tak 50:50.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 29.6.2007
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:12:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plesoun: Hezky fotky, ale z hlavni strany 4koridor.cz neni zadny novy odkaz a bezny navstevnik si nevsimne, zes to aktualizoval.
Btw. kdybys chtel udelat sadu fotek za posledni mesic z jihu, co jsem sem daval, muzu preposlat i s komentarema.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 784
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: odkaz je v Aktualitách. A poslal jsem ti mail.Dík
IV.koridor-2.etapa aktualizace 29.6.2007
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:39:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dvě zajímavé z dnešních Kolovrat.
Spojení přes trať je možné 2 způsoby. Most v současné době prochází kompletní přestavbou a jediné možné spojení je podjezdem. Při presentaci práce na koridoru se nám stavbyvedoucí zaručoval, že po snesení toho kameného mostu bude podjezd plně průjezdný a veškeré práce budou probíhat pouze zezhora a celé těleso mostu se bude dělat až po zprovoznění nového mostu v druhé části Kolovrat. Už několik dní je ale průjezd díky lešení jen částečný a dnes si tam pánové postavili žebřík a zastavili klidně dopravu. Několik lidí v kolonách nadávalo, že si snad dělají
 
 
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 19:59:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abraxine: ono to asi mělo být, jak to tehdy v lednu říkal ten "odborník" při té prezentaci... ještě před pár týdny mi zástupce SSŽ potvrdil, že k žádným uzavírkám nedojde, a rekonstrukce mostu bude probíhat až od září... přesně od 01. do 25. září měl být vždy uzavřen jeden jízdní pruh...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
hnusnadruhou
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.77.98.203
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 23:17:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kde jsou proinvestovane miliardy? Je opravdu finalni stav to, ze se jine koleje nez hlavni nahrazuji starymi, pred par tydny vytrzenymi? To je for, nebo tunel drahy a firem, ktere shrably miliardy za tento cirkus ala koridor? Viz dnesni Ricany. Takze se vyrve stara kolej, nekolikrat svarovana, pojizedna nekolik desitek let, zdevastovana tisici nakladnimi vlaky a presune se o par metru vedle??? To je tedy hnus velebnosti. A na kilometry zbytecnych a hnusnych betonovych monster podel poli a hrbitovu prachy jsou. Jdete se vycpat pani inzenyri a investori. Vitejte v Bananove a zemi neomezenych moznosti
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6804
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 23:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hnusnadruhou: lépe se dívej, repasované staré koleje se dávají pouze do předjízdných a manipulačních kolejí (čili do těch vedlejších méně zatížených kolejí), v hlavních kolejích na trati i ve stanici je pouze nový svršek, výhybky jsou také nové.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 10:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hnusnadruhou: je tady opravdu tak malo fotek novych nastupist, podchodu, mostu a zdvojkolejnenych useku? Bohuzel mam dojem, ze sem uz stejne neprijdes a tyhle argumenty na vedomi nevezmes.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 13:16:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotogalerie z jižních Čech od 6.5. do 27.6., jejímž autorem je SimyV
IV.koridor-2.etapa aktualizace 29.6.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1196
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 13:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolovratov dnes v poledne
 
 
 
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1197
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 14:38:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... ještě fotos z rekonstrukce podjezdu v Kolo
 
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace