K-report
 

Archiv do 18.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční akce, srazy, zvláštní jízdy a pod. » Archiv do 18.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
přednosta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:57:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad HP - vysvětlil to dost srozumitelně Pavel reiser. Přesto ještě malé upřesnění: KHKD s.r.o. není licencovaný dopravce...
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 14:24:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan_perner: Pokud mě tedy seznámíte s Vaším pohledem na přežvýkané informace, rád si to zde přečtu. Docela mě tato kauza zaujala, protože zde hrozí určitý precedens. Jestli se jedná o KŽC, KHKD, Posázavský pacifik, Výtopnu Zlíchov nebo Joudu Nováka je v tomto případě vedlejší. Koho kauza nezajímá, ten nechť nečte a nereaguje.
Pan -aa- ve sporu není rozhodně nezúčastněná osoba, pan -aa- zde zastupuje především svoje zájmy. Pan -aa- by totiž rád v budoucnu navštěvoval pouze jediné DF, kde se dočte informace o všech možných jízdách. A ne že bude hledat "nekomerčáky" tady a "komerčáky" někde úplně jinde.
Mimochodem pan -aa- se skutečně zpočátku snažil věc řešit neveřejně se zainteresovanými stranami. Vzhledem k tomu co se dozvěděl považoval za vhodné seznámit se s názory ostatních. Mimochodem i Váš názor (snad ovlivněný trošku zatuchlým prostředím bratčického mlýna) eviduji a beru na vědomí.
J_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 1-2004


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 15:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak teda jeden názor do sbírky pro -aa-:

Předesílám - nevím co přesně KŽC tady na tom fóru "provedli", a ani nikoho z nich neznám. Stejně tak je mi svým způsobem "ukradená" (bez ohledu na osobu a právní formu pořadatele) i většina nostalgických akcí. Prostě mi to přijde většinou jako cirkus (alespoň z pohledu šotiče, i když třeba zrovna do Poreby bych se teda klidně a rád svezl:-))

Ale jedné věci si asi nelze nevšimnout: Jak vypadaly stránky KŽC dříve a jak teď (už to nějaký pátek bude)? Myslím tím celkový dojem, ztvárnění, jazyk... Prostě předtím sdělovaly něco jako: "jsme banda železničních bláznů, přidej se k nám" a teď se tam objevují výrazy jako "dceřiná společnost", "know-how", "klíčový", "produkt". Ještě chybí "certifikát managementu jakosti" - nebo jsem to jen přehlédl? :-)) Spolu s řekněme konzervativním "dyzajnem" to prostě vyvolává jednoznačný dojem čistě komerčního subjektu nabízejícího své služby.

Nic proti tomu, ale tady asi bude zakopaný pes. Prostě už je to něco jinýho, než když si "Franta Jetel z Pardubic" začne shánět přes toto fórum stejně "pošahaný" lidi (bez urážky - to jsme tady všichni:-)), kteří by se složili na zvláštní jízdu šukafonu na vlečku do nějakýho zkrachovalýho cukrovaru (např).

Prostě nechť si ten, kdo chce propagovat své produkty, tuto propagaci buď zaplatí, nebo vyjedná na spřátelených webech. Já fakt nevím jak si to tady KŽC a K-rep spolu "vykomunikovávali"[blijící smajlík] a taky mi do toho nic není, ale jestli byl průběh zhruba takový, že sem KŽC vkládal své obchodní sdělení a po upozornění ze strany redakce v tom vesele pokračoval, tak se pak té reakci s fakturou nedivím. Prostě se podle mě KŽC posunul někam jinam.

A na dokreslení: od jisté doby mi chodí mailem různé propagační letáčky od KŽC, ačkoli jsem se u nich nikde k zasílání těchto materiálů neregistroval. Tyto materiály mají opět všechny prvky obchodních sdělení (v tomto případě nevyžádaných). A jsme zase u toho: toto je něco jiného než když si tady vzájemně mezi sebou necháváme kolovat různé matroše se "šototématikou", byť se tak děje mnohdy i mezi lidmi, kteří se osobně neznají (nebo to spíš jen neví:-). Tímto děkuji známým i neznámým, kteří mě mají ve svých adresářích, a od kterýách mi tu a tam dorazí nějaký ROV, či pozvánka na akci. Pokračujte v tom :-))

J.D.
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky pozoruju rostoucí komercionalizaci KŽC (nic proti), zhruba v posledním půl roce..
Jak jste to jeli ????
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.23.91
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:14:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsme u té cestovky :-))

KŽC-D provozuje i drážní dopravu na několika vlečkách. Tož vyvalte, které to jsou ?
Gejza_Šlapka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 2-2006


Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 19:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na špinavý pytel, špinavá záplata!Ono je to opravdu všechno o slušném a poctivém jednání.Nemohu si pomoci, ale po pár zkušenostech, mě dobře známých osob, s občanem Augusta, nemohu v žádném případě přidat reakci na obranu společnosti KŽC a spíše se musím přiklonit na stranu provozovatele webu. Jak už tady padlo, všechno má své meze a nemyslím si, že by provozovatelé webu podnikali takové kroky jen tak, pro nic, za nic.Prostě se jenom pravděpodně snaží bránit neslušným způsobům jednání jiné strany!! Vystupování osoby -aa- tu opravdu působí jako zdroj pomsty a vyřizování si účtů!A podle četnosti a délce vypadů zde, si myslím, že by jmenovaný měl co nejdříve navštívit psychologa! Mimochodem informace ,že pan Augusta v poslední době prý poměrně často leští kliky na Ropidu jsem také z různých zdrojů zaslechl.
C.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 158.194.202.100
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:28:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

G_Š: Nemůžu než souhlasit. Způsoby jednání pana A. jsou otřesné. Však také většina původních členů KŽC už je dávno z klubu pryč...
MaS
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.108.248
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 23:03:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v tom případě se omezení informací vztahuje jen na činnost a akce KŽC? Na to má provozovatel K-reportu samozřejmě právo, jen je to třeba říci jasně....
Bdlm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 01:15:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aa.Když někdo umí leštit kliky
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 479
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 07:51:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

15. a 16.6. bude v DPOV Přerova výstavka vozidel u příležitosti 1. výročí miniželeznice. Tedy oslava toho, že se za ten rok z 310 ještě nic neztratilo .
Kpy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.198.51
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:02:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono vlastnit licenci na o.s. je hodně velké riziko na rozdíl od s.r.o. či a.s. Členové o.s. jsou "v tom" celým svým majetkem narozdíl od spolku s "ručením omezeným" při případném "průseru".
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:16:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Členové o.s. jsou "v tom" celým svým majetkem narozdíl od spolku s "ručením omezeným" při případném "průseru".

Tak to bohužel nevíte, o čem mluvíte. Naopak občanské sdružení je v tomto nejbezpečnější forma, protože členové občanského sdružení neručí za závazky sdružení a jeho založení je naprosto jednoduché, na rozdíl od s.r.o. Doporučuji přečíst si zákon č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů.
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 08:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem pan -aa- se skutečně zpočátku snažil věc řešit neveřejně se zainteresovanými stranami. Vzhledem k tomu co se dozvěděl považoval za vhodné seznámit se s názory ostatních.

Proč pořád tohle divadélko, kdy si tu hrajete na nějakého samozvaného prostředníka nebo nějakou nezúčastněnou třetí osobu? Proč jednoznačně a férově nenapíšete, že hájíte zájmy KŽC, za což jste i placen? A jak jsem z výše uvedené diskuse pochopil, jedná se o věc mezi dvěma firmami, Vaší KŽC a provozovatelem tohoto webu, takže opravdu nechápu, proč to taháte sem a z....l jste tím celou diskusi, kde se teď opravdu nedá najít vůbec nic...
Kpy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.198.51
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 10:51:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový muž: tak jsem tedy zákon 83/1990 přečetl ještě jednou, ale slova ručit ručení či závazky se v něm bohužel neobjevují. Můžete být přesnější. Dík.
franta z PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.54.62
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:05:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani nemám moc chuť sem teď psát...

Ale přece! V neděli 17.6. bude provozní den ZŽZ spojený s jízdami M 262.045 po trati 013.
Více na stránkách PP
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 11:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kpy: No právě. To by musel zákon výslovně stanovit, že členové právnické osoby odpovídají svým majetkem za závazky této právnické osoby, jako je to např. stanoveno v obchodním zákoníku u společníků v.o.s. Jinak v žádném případě nelze vyvozovat nějakou jejich odpovědnost, občanské sdružení je samostatná právnická osoba, odlišná od svých členů.
Petr_fajgl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:35:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak tady čtu o sporu K-report a KŽC, nabývám dojmu, že pravda je někde uprostřed.
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:36:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_d: Díky za názor, ale přece jen chci předeslat, že mi nejde o rozebírání "politiky" KŽC. Jde mi spíš o to, že by takto mohl být zpoplatněn prakticky kdokoli a to bez jasných pravidel a dle libovůle správce. A nadto bez ohledu na to, jestli do diskuze vložil reklamu skutečně on. Vždyť si to vezmi - štve Tě KŽC (takových lidí je), vezmeš jeho leták, který Ti nevyžádaně poslal, šoupneš ho sem, naklikáš nějaké přístupy a K-report KŽC pošle fakturu. A teď si představ, že jsi organizátor jízd Dostál, jsi třeba úspešné s.r.o. a někdo Tě nemá rád. Třeba konkurence. Další postup odvodíš sám, pouze nahraď slovo KŽC slovem Dostál. Přitom nemáš šanci to ovlivnit, chápeš? A o to mi jde, o ten naprosto zvrácený postup. Jen někteří diskutující to tady hned stavějí systémem -aa- spolupracuje s KŽC. O to tady ale vůbec nejde.
A ještě pro úplnost, ten upozorňující mail nebo dopis nebo či co jsem dosud neviděl. Docela rád bych ho dostal. Jenže ono to upozornění je celé k ničemu, když to nemůže KŽC ovlivnit. Inzerci KŽC může do systému příště vložit třeba Gejza Šlapka nebo Rtuťový muž. Nebo redakce K-reportu sama....

Uhlí: Souhlas, i já ji pozoruju.

Gejza Šlapka: Hele frajere, když tu házíš moudra a posíláš k psychologovi, co kdyby ses třeba podepsal. Aby se vědělo kdo s kým má tu čest. S kýmpak si podle Tebe -aa- vyřizuje účty? A pročpak ho to napadlo tak najednou? Pokud Vám jde o vztah KŽC a Ropidu, ano tyto subjekty jsou ve smluvním vztahu (spolu s mnoha dalšími), což je u dopravce zařazeného do PIDu logické. Pokud tomu říkáte leštění klik, tak si tomu tak říkejte. Jinak abyste byli klidní, tak iniciativa na zařazení KŽC do PIDu skutečně nevzešla od KŽC.
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:37:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový muž: Vy už se taky naučte číst. Vystupuji tu za osobu -aa- a důvodů už jsem tady uvedl celkem dost. Bohužel Vás asi zklamu, nejsem opravdu placen KŽC. Jedinou výhodou, kterou mi KŽC kdy poskytlo byla cesta zdarma Podlipanským motoráčkem z Peček do Toušic. Pokud Vás to tak s..e, při nejbližší příležitosti panu Augustovi zaplatím těch tuším 60 Kč, abych byl zcela čistý. A co Vy, platí Vás K-report?
Diskuzi jsem zasvinil a asi ještě chvíli svinit budu, viníka však hledejte jinde. Musíte se zeptat, kdo vymyslel takto geniální systém inzerce na webu (v čem to spočívá si načtěte v jiných příspěvcích, nebudu se furt opakovat). Doporučuji zkusit redakci K-reportu.
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:38:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr fajgl: Přesně tak to je.
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 12:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jděte už do , nikoho tyhle s....y nezajímají, já se tady chci něco dočíst o akcích a ne se prokousávat Vaším spamem. Na místě redakce už bych tohle všechno dávno smazal.
Duhový jezdec
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.3
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:29:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový muž:
Vzhledem k tomu, že redakce k-reportu by mohla tomu, kdo zde nějakou akci zveřejní, zaslat fakturu za reklamu, tak se tady o akcích nedočtete.
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 13:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak jasně napsali, že se nic zpoplatňovat nebude, pouze poslali jednomu s.r.o. fakturu, když ani po několik varováních nepřestalo zaspamovávat tento web svými komerčními nabídkami.
Takže bych se opravdu chtěl zde dočíst i nadále o akcích a ne o hysterických výlevech pan Haase, zástupce KŽC s.r.o., který tak idiotsky zaspamoval toto fórum, že to snad nemá obdoby. Fakt se divím redakci, že tohle tady trpí, v jiných dikusích (Hry, Volná diskuse) se to maže bez varování, spolu se zabanováním příslušného spammera, ale tady si nevím proč nechají totálně z....t celou komoru... Na jiném fóru by už takový i...t dávno letěl spolu s blokací IP.
Asi fakt bude lepší sem nechodit.
PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:04:02   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový_muž: no on sem někdo dá pozvánku na akci a bude mu vystavena faktura za reklamu, děkuji nechci.
Vašut
Moderátor

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:05:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý -aa-, nedohodli jste si náhodou s některými lidmi schůzku na toto téma? Tak proč tím pořád za.s...š diskuzi primárně určenou k informování o akcích?
Zamávejte autobusu ... možná Vám zastaví ..., a to i na zastávce, kde běžně nastupuje 10 cestujících. DP a ROPID pro nás...
Rtuťový_muž
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 14:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no on sem někdo dá pozvánku na akci a bude mu vystavena faktura za reklamu, děkuji nechci.

Jste blbec nebo jen máte problémy porozumět psanému textu?
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:01:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vašut: Sorry Vašute, muselo to tak být. Zkoušel jsem to mailem, ale to něšlo. Teď se tady nenechám napadat nějakým pitomcem, který absolutně nepochopil vo co go. Nebo to pochopit nechtěl? Třeba ho platí K-report, když mě teda platí KŽC Jestli jsi si nepovšiml, tak víceméně pouze reaguji na úplné kydy. T
aky by možná pomohlo, kdyby redakce zveřejnila nebo zaslala nějaké to varování (ačkoli to neřeší podstatu problému). Stejně by mě zajímalo, kdopak je Rtuťový muž. Žádný četný diskutér to podle počtu příspěvků nebude, že by něčí účelová adresa? Každopádně mu děkuji, že svými kydy mě nutí neustále dál protahovat tuto plodnou diskuzi.

Rtuťový mužík: Vy jste nějakou tu upomínku viděl? Pošlete mi ji? Navíc problém je, že na DF spam vrhl HP nebo kdo to byl. Upomínkoval někdo HP? Mazání by jen upozornilo, že něco není v pořádku. Diskusní fórum je diskusní od toho, aby se zde diskutovalo. A já myslím že to o čem diskutuji sem sakra patří! Jinak doufám, že splníte svou hrozbu a přestanete sem chodit. Spíš ale tipuju, že sem zase začne chodit třeba Rtuťová žena.
Cml
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já vás tu tak poslouchám a nestačím se divit, všichni jste stejní, tuhle taky, řídící učitel aa si chtěl vzít s sebou letáček KŽC a já mu povídám, co tam s tím...

PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:14:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rtuťový_muž : no pokud se tu někomu chce účtovot za oznámení o jízdě zvláštního vlaku a někomu za to stejné né, tak jsem asi blbý. Prosím vysvětlete mi jaký je rozdíl mezi jízdou zvláštního vlaku KŽC a třeba Posázavského pacifiku, nebo jiných. Všichni se snaží vybrat peníze, aby se akce zaplatila a něco také zbylo na nutné opravy. Nebo si myslíte že s.r.o. má na zvláštním vlaku větší zisk než ti co to dělají jako o.s.?
Co se týká placení za reklamu, tak bych to bral pokud by tu KŽC inzerovalo, že pronajme lokomotivy třeba na pracovní vlaky. To je u mě inzerce a né že zveřejní pozvánku třeba na doupovský expres. Odkaz raději dávat nebudu, aby zase neposlal někdo nějakou fakturu.
PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:23:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

-aa- Souhlasím. Diskusní fórum je diskusní od toho, aby se zde diskutovalo a pokud tu máte kategorii zvláštní jízdy, tak asi do ní jednoznačně patří pozvánky na zvláštní vlaky.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 15:55:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem se setkal s názorem, že hlavním účelem podnikání nynějšího "transformovaného" KŽC s.r.o. není nostalgická vozba a železniční muzejnictví, ale provozování penězovodů. Obdobně tomu možná je i v Mladějově. Nevím - nedokážu posoudit, nemaje dostatek informací. Ale co s tím naděláme, i pokud by to byla pravda?
famfula
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.172.245
Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:42:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže Anton + Albatros vyrazí 15.6. okolo 13.20 z Hlaváku směr Blava...
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 9387
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:19:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PP - Rtuťový_muž: no on sem někdo dá pozvánku na akci a bude mu vystavena faktura za reklamu, děkuji nechci.

Na to jste pane PP přišel jak, z výlevů pana -aa-?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 21:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VLAKEM OKOLO REPUBLIKY

http://www.680n-a260.wz.cz/vlakemokolorepubliky.html
Gejza_Šlapka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 22:45:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený -aa- jen tady šíříte paniku. Stačí se jen podívat co tady HP nas..l těch letáků všude možně. Kdyby nebyl blbej a aspoň ten leták odkomerčněl, nemuselo se stát nic!Tady přece nejde o KŽC,ale o princip.Někdo tady umožní (za svoje prostředky), aby jiní mohli informovat veřejnost o akcích a jiných aktivitách v oboru doprava a samozřejmě , to by jsme nebyli v Čechách, se najde "vychcan", který toho zneužije. Pak ať nikoho neudivuje, že jsou vůči němu vyvíjeny sankce.Kdyby provozovatel zamýšlel tak, jak tady uvádíte a zpoplatňoval každého druhého, kdo sem něco dá, žádné info o akcích by tu už dávno nebyly. Prostě někdo překročil hranice a po právu byly vyvozeny sankce! Vaše teorie o mstě jiných zadáváním reklamy konkurenci aj. jsou bohužel reálné i jinde. Např. když vylepíte plakáty své konkurence v čekárnách DP Praha, nebo na jiných privátních plochách, nějaká ta faktura s pokutou Vám také hrozí.A vždy samozřejmě faktura přijde na adresu, která je letákem propagována, to snad pochopíte ne? Konkrétně v případě čekáren k tomu v historii už došlo.Takže tady zbytečně netlachejte a spíš se zamyslete nad těmi, které hájíte! A co se týče vyřizování účtů? Jednu variantu bych tu měl. Co takhle Vaše působnost v minulosti v K-reportu, jak tady padlo.Nemrzí Vás tak trochu, že jste tuto loď opustil? Nezávidíte takhle náhodou dnešním provozovatelům, že se jim daří a že to jde i bez Vás? Opravdu žádám Vás, nešiřte tu zbytečnou paniku, nerad bych kvůli Vám přišel o tak dobrý informační zdroj. Děkuji
-aa-
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.86.31.73
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 11:25:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gejza: Tak k problému vlastnímu se již nebudu vyjadřovat, aspoň do schůzky s McBainem.

Co se týká Vaší spekulace, tak sice mě to trochu mrzelo, ale bohužel časové vytížení to jinak neumožňovalo. A situace se rok od roku spíše zhoršuje, než zlepšuje. Provozovatelům rozhodně nezávidím, jen ať to prosperuje. Jen ať nám to jméno, které jsme kdysi s kolegou Halbstadtem vymysleli, příliš neprzní. Za dob papírových jsme nerozlišovali, kdo vydělává, kdo se jak chová a kdo je hajzl. Zkrátka když byla jízda a věděli jsme o ní (většina pořadatelů tehdy příliš nespolupracovala), prioritou bylo dát informaci čtenáři. Zkrátka Kalendář musel být pokud možno úplný.
Pokud Vás to teda opravdu tak zajímá, tak dnes mám jiné priority. O mém pracovním působišti tu už řeč byla, tam se rodí celkem zajímavé - říkejme tomu - projekty (o spoustě z nich málokdo tuší, že s nimi má Ropid nebo třeba -aa- jako soukromá osoba něco společného). (Poznámka: Pro klid dušiček naladěných antiKŽC, KŽC -aa- za žádný "projekt" ani projekt opravdu neplatí.) Kromě toho mám nějaké publikační plány, akorát se mi je nedaří realizovat, protože ... nedostatek času. Tvorba časopisu mi byl před nedávnem byla opět nabízena, ale s díky jsem odmítl. Ať papírový nebo internetový. Přiznám se, že dnes mi stačí ve prospěch veřejné dopravy působit pracovně. Představa, že bych třeba o mimulém víkendu místo turistiky ve skalách Českého Švýcarska řešil K-report ... děkuji, už ne. Byl čas předat to jiným kádrům
Tak a doufám, že už to bude bez dotazů a napadání ze strany kohokoli. Další informace ke kauze pravděpodobně v úterý. Jsem sám zvědav, zda dojde na omluvu nebo spíš budu utvrzen ve svém názoru.
franta z PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.54.62
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 12:24:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz zahradní ZŽZ 300mm bude v tuto neděli 17.6.
Při této příležitosti bude jezdit po trati 013 M262.045 pro návoz návštěvníků ZŽZ.
Více najdete na stránkách PP
 
Honzamhdol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 1-2005
Odesláno Čtvrtek, 14. června 2007 - 15:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím! Mám takový "skromný" dotaz": Na kterých místech ČR a kdy se letos koná den železnice.
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 07:54:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte někdo nějaké tipy na zítra do Poličky? Kde je nejlepší fotit a kde že bude ta výstava kolejišť?
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 09:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediné co vím-z Rosic směr Chrudim a dále bude 423.009 komínem napřed..a souprava pravděpodobně 3x Bh voj..
..pořádná mašina má kotel a komín..
antiFaktura KZC
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.165.33
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 11:37:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Frantovi z PP se taky posle faktura...

Vzdyt posazavsky pacifik je taky s.r.o. a musi jiste vydelavat velky denky jako KZC teda, dle usudku redakce...

A PP to sem dal taky nekolikrat, dokonce sem tusim jiz podruhe

AA - na K-reporty si dobre pamatuji, byly moc super, skoda, ze neco uz takoveho zase nedelas-pokud jsi byl opravdu autorem...
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 13:11:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podrobnosti k DOD v Poldi Hutte:

Společnost POLDI Hütte Vás zve 22. června na Den otevřených dveří!!!

Přijďte na exkurzi do „Poldovky“ - Můžete se podívat do ocelárny, kovárny, kalírny, expedice a připraven je i bohatý, doprovodný program na nádvoří pro dospělé i pro děti včetně občerstvení.


Nezapomeňte, v pátek 22. června od 8:00 do 17:00 hod.!

Těšíme se na Vás - Společnost POLDI Hütte, Průmyslová ulice, vrátnice č. 1
Jak jste to jeli ????
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 17:21:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledně Poličky: výstava kolejiště (N) + modely a 1 výřez kolejiště v TT je v Poličce. Souprava (423.009) má být 3xBh + 1 vůz WR (snad ještě jeden Be). Vlaky jak z Pardubic, tak i z Č.Třebové jsou vyprodané, tak bude v Poličce asi nával. Na výstavě 749.008, T 444.162 (začínala svoji pouť po kolejích právě zde) výstava kreseb Jiřího Boudy, muzejní expozice výrby jízdenek, Loko BN-60 (nově zrenovovaná Společností železniční při DKV ČT) bude spolu s drezínou jezdit po stanici v Poličce. Měla by zde být na výstavě i 720.016, ale ještě do 16.30 nedorazila, asi nebude. Dále na několika pravidelných vlacích mezi Svitavami, Poličkou a Borovou M 131.1228, 820.089 a Regionova. Pro velký zájem cestující veřejnosti by se to třeba mohlo zopakovat na podzim, kdy je výročí trati.
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 18:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Supr, děkuju, na podzim ješťééé
.
PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 23:02:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

antiFaktura KZC: také jsem tu zaznamenal od Franty z PP několik inzerátů v několika složkách a to nikomu nevadí. Je vidět, že pánové z redakce mají pifku jen na KŽC. Jináč si nedokáži vysvětlit, že dva suběkty tu dávají informace o zvláštních vlacích a u jednoho je to OK a druhý je ten špatný. Možná by to stálo zamyslet se nad nestraností!!!
Peter_colotka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 02:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že dva suběkty

Možná by stálo za to se zamyslet nad pravopisem.
Pst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 10:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud jde o Frantu z PP, tak ten přispívá za občanské sdružení Posázavský Pacifik. Dále se tu občas objevuje Lumír, ten je taky za o.s. a potom jsem tady zaregistrovaný já. No a já zastupuji s.r.o. Podle čísla příspěvku Vám asi bude jasné, že jsem tady zatím nic nepropagoval, i když registrovaný jsem zde již delší dobu. To jen tak pro pořádek. Akce Pacifiku téměř vždy organizuje občanské sdružení, s.r.o. je pouze držitelem licence a zajišťuje drážní dopravu. Ve středních Čechách totiž bohužel není šance pro občanské sdružení získat licenci k provozování drážní dopravy, na rozdíl od ostatních krajů. Tady je dobře vidět rozdílný přístup státních úředníků a výklad zákona o drahách. Pokud vím, tak u KŽC je to podobně, jen s tím rozdílem, že s.r.o. podniká spoustu akcí na vlastní triko.
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:02:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> Existuje například kalendář zvláštních akcí u želpage, kde se dá najít také dost akcí.

A kam některé akce nechtějí vložit, protože pořadatele nemají rádi. Ale o tom se zde kupodivu mlčí.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34362
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemíním se do téhle diskuse nijak zapojovat (ani za redakci, a už vůbec ne za sebe), ale snad bych měl aspoň na následující reagovat:

šoupneš ho sem, naklikáš nějaké přístupy

Tak jednoduše to opravdu nejde - doporučuji vyzkoušet na libovolné fotce. To by pak ten údaj o počtu zobrazení o skutečném počtu zobrazení moc nevypovídal.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.113
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:45:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honzamhdol - Na kterých místech ČR a kdy se letos koná den železnice?

Tak například den Dráhy Třemešná - Osoblaha v sobotu 23. 6. 2007 - viz www.osoblazsko.com

Nesledoval jsem tu uhádanou diskusi výše, ale tohle asi není příspěvek, který by generoval nějakou fakturu, že?
Petr_Šimral
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1246
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 18:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pst: Licenci uděluje Drážní úřad Praha s celorepublikovou působností a není potřeba se jakkoliv domlouvat s krajem. Takže v tom to není. To platí u autobusů, což pokud vím, vy neděláte. Ale přesto byla a je nechuť dávat licence fyzickým osobám a o.s.
Nick
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 21:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznamy: A kdopak vám to povídal? Že by pán, který pořádá akci, o níž nikdo nic neví pod hlavičkou o.s., které nikdo nezná a ani není zaregistrované a který na upřesňující dotazy reaguje jen osobními invektivami? Pokud je možné ověřit konání akce nebo věrohodnost pořadatele (existenci sdružení), není problém zveřejnit. V opačném případě je nám líto, bohužel různých vtipálků je v Česku plno.
Pst
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 08:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad PŠ: Nejde o drážní úřad, jde o soud. Pro udělení licence je nezbytný zápis do obchodního rejstříku, což je v některých krajích možné bez omezení, ovšem ve středních Čechách a v Praze občanské sdružení zapsat odmítli.
franta z PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.54.62
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 08:13:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuji tedy tímto, Martine Zlivský
ÚPLNÉ ZRUŠENÍ této rubriky, kterážto se zove akce, jízdy srazy, protože jak je vidět podle chytrejch pánů připisovatelů nebude možný sem napsat o žádné akci nic. Protože i když napíše nějaký fotič "jedu zejtra na akci do Poličky" dělá tím pořadatelům reklamu.
A nebo zrušte celej K-report i ze Želpagem a všechny jím podobné a bude klid!
Na akce bude jezdit hrstka lidí, financování akcí bude v ještě červenějších číslech než je doposud, lokomotivy se dají reznout někam za halu muzea, muzejníci se uchýlí do domácího modelaření a listování fotkama a po kolejích se budou napříště prohánět již výhradně a pouze nádherná a zajimává vozidla jakým je třeba všudypřítomný Šlukafón a všichni budou v klidu.
Hezký den Vám všem přeje SILNĚ znechucenej franta z PP.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 494
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 08:23:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pst měl asi na mysli různé chutě a nechutě obchodních rejstříků zapisovat či nezapisovat do rejstříku občanská sdružení... oni s tím mají tu trpkou zkušenost, že zkoušeli se toho domoci tuším i soudně a ve středních Čechách nepochodili
Na to se dá použít jen věta z oblíbeného filmu o prchajícím vrchním : Pánové, Ústí není Praha ! Tady se napálit nenecháme ...
Ale to už je diskuze o "jednotnosti" téměř čehokoliv u nás....
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4345
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 08:38:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přesto byla a je nechuť dávat licence fyzickým osobám a o.s.

Pro udělení licence je nezbytný zápis do obchodního rejstříku, což je v některých krajích možné bez omezení, ovšem ve středních Čechách a v Praze občanské sdružení zapsat odmítli.

Když se podíváte do obchodního zákoníku, tak zjistíte, že se jedná o správný postup (rejstříkového soudu v Praze). Fyzická osoba - podnikatel se může nechat (volitelně) zapsat do obchodního rejstříku, ale z právnických osob se tam zapisují jen ty, o nichž to stanoví zákon, což jsou jen obchodní společnosti, takže občanské sdružení skutečně nemá být zapsáno od obchodního rejstříku. To, že ho tam některé soudy zapsaly, je jiná věc, ale je to v rozporu se zákonem.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4346
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 09:11:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ÚPLNÉ ZRUŠENÍ této rubriky, kterážto se zove akce, jízdy srazy, protože jak je vidět podle chytrejch pánů připisovatelů nebude možný sem napsat o žádné akci nic.

Já nevím, ale umíte číst? Jasně jsme výše uvedli, kvůli čemu vzniknul tento "problém" a že zveřejnění jakýchkoliv akcí nebo jízd se toto vůbec netýká, tzn. v žádném případě nedochází k nějakým změnám na tomto serveru.
Proč tu celý "problém" byl rozvířen (ačkoliv se jedná o vztah výlučně mezi společnostmi K-report, v.o.s. a KŽC s.r.o.) je jiná věc a asi na ní známe odpověď, ale to sem opravdu nepatří. Takže se, prosím, zamyslete, než sem něco v podobném stylu napíšete.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.77.165.35
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 13:45:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: a co je špatně pokud sem někdo vloží letáček na kterém je jízdní řád zvláštního vlaku, program a informace o možnosti účasti? Koukal jsem se na ty letáčky co propagují vlaky KŽC a nic závadného jsem tam neviděl, tak nechápu proč ty útoky proti KŽC? Vždyť to takhle dělají všichni. Copak Vám vadí, že s těmi motoráky jezdí a snaží se vydělat nějakou korunu, kterou pak investují do vozidel? Proč je to pod hlavičkou s.r.o. už tu vysvětloval "Pst". Co já vím, tak KŽC je jak o.s. (zájmové združení), tak s.r.o. To jim to tak závidíte, nebo se chcete přiživit na někom komu se asi docela daří? Co já vím, tak ty lidi co se kolem toho motají to dělají s láskou a zadarmo, takže když si pak přečtu, že nějaký vyčůránek se snaží posílat faktury za to, že někdo zveřejní letáček s akcí, to mě teda může docela nas... .
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 14:24:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PP:
tak ty lidi co se kolem toho motají to dělají s láskou a zadarmo, takže když si pak přečtu, že nějaký vyčůránek se snaží posílat faktury za to

No, já teda podstatu diskuse pochopil tak, že K-Report nechce bezplatně zveřejňovat velké množství inzerátů regulerních dopravců normálně zapojených a financovaných v rámci Pražské integrované dopravy. Na to nabalené osobní vztahy diskutérů neřeším, protože mi do nich nic není a ani je neznám, ale podstatu jsem snad pochopil správně.
V tom oblečku vypadáš jako šotouš. ... Možná že jste všichni šotouši.
Rambuteau
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 18. června 2007 - 14:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PP - To jim to tak závidíte, nebo se chcete přiživit na někom komu se asi docela daří?

Třeba to redakce Kreportu vidí obráceně.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace