K-report
 

Archiv do 13.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 13.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1035
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 11:27:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Tabore je pry uz odstranene bedneni nejmene z jednoho pilire noveho Cerneho mostu.

Ano jižní pilíř už je bez bednění, docela jsem na to včera , protože ještě v pondělí to bednění dodělávali.


Jak to bude vypadat u hřbitova? Bude úplná uzavírka čtyřpruhu pod mostem a objížďka po provizorním přejezdu? Ten je udělaný docela "festovně" a zatím je zaslepený betonovými dílci, takže ho nevyužívá ani stavba. (zato cyklisti, vč. mě, jsou určitě rádi, když tam nemusejí kolo přenášet přes koleje )

(Příspěvek byl editován uživatelem R B.)
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podchod v Benešově má asi vybetonovaný strop (ráno na něm byla nějaká fólie). U Bedrče je vrstva drti.
Ve Strančicích na vlečce jsou nová kolejová pole.
V Říčanech je uválcovaná vrstva štěrkodrti na zhlavích, na uhříněveském taky pokládají ty černé desky. Dodělávají se opěry u myší díry a podchod, propustek na pražském zhlaví a most zas až tak nepokročily. Kolovraty jsou pěkně vidět na fotkách.
Já se s vámi na měsíc loučím, doufám, že až přijedu (a taky doufám, že přijedu v pořádku), tak budu překvapený, jak to všechno pokročilo.
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:31:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že by navázání AB směr Říč?
Budou se zapracovávat požadavky komise.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EŽ dnes drátovali 2.TK od odb. Doubí k Plané, asi také probíhala dál pokládka pražců.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 06. června 2007 - 20:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: asi také probíhala dál pokládka pražců
Dneska se urcite kolem 15h pokladaly kolejnice ve smeru od Doubi.
A jeden hloupy dotaz - v celem useku jsou kolejnice vetsinou k sobe ne navarovane, ale "prisroubovane" spojkami. To je docasne nebo finalni reseni?
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1967
Registrován: 11-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 02:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že to je jen dočasné řešení, resp. kolejnice se naspojkujou, a teprve potom přijedou svářeči a svaří to do bezstykový koleje (a následně zabrousí).
Ještě předtím (i když možná že i během sváření) tam ještě nacpou LISy. Alespoň doufám, že to tak bude. Snad by na nové koleji nenechali styky...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 09:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záleží, jakou technologií firma při pokládání pracuje.

Jednou metodou je pokládání smontovaných kolejových polí s pražci B91S a ojetými "montážními" kolejnicemi R65. Poté co je to položeno a stabilizována poloha pražců ve štěrkovém lože, jsou kolejnice nahrazeny dlouhými 80 m pasy UIC60 a svařovány v bezstykovou kolej.

Druhou možností je položení pražců speciálním strojem s distančníkem (který zajišťuje s vysokou přesností stále stejnou rozteč pražců). Poté se rovnou montují dlouhé pasy UIC60. Poté je to zasypáno štěrkem a přejede to podbíječka. Např. při stavbě LGV EST ve Francii se z vozů pokládaly rovnou 400 m! dlouhé pasy, které byly dokonale svařeny a zbroušeny již na montážní základně. Dále se samozřejmě svařovaly do beztykové koleje na místě. Toto řešení má výhodu, že minimalizuje nepohodlné svařování přímo na trati. Dále je rovněž snažší defektoskopická kontrola svarů rentgenem a ultrazvukem.
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 27.3.2007)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6651
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: firmy tady na 4.koridoru pokládádají cca 20-25 metrů dlouhá kolejová pole (delší ty pokladače položit neumí), zatímco nakonec použité kolejnice UIC 60 jsou několikanásobně delší, proto se pro ta pole používají kratší transportní kolejnice (mezi těmi poli poté sespojkované), které se po zaštěrkování a podbití vymění za ty dlouhé kolejnice (ty se pak svaří a zároveň se do nich vevaří LIS). Výjimkou je firma GJW, která v traťových úsecích používá tu druhou metodu, jak zmínil Rail2005.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 13:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v noci pokračovala pokládka nových kolejnic do 1tk... dnes práce na podjezdu na Skále, na zastávce sypání štěrku
 
 
 
 
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Zapití autobloku již 09.06.2007 v Kolovratech! Přijď, budeš vítán!
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 14:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii, Rail2005: diky za vysvetleni pokladky kolejnic
Na oplatku prikladam par fotek z dnesniho Tabora.

 
 
 
 
 
 
Jinak dneska jeden pracovni vlacek EŽ stal na Maredove vrchu, TV na 1.TK bylo premistovano na nove sloupy.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1737
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zrovna tady na jihu si myslím, že se pokládají samotné pražce, viz 2.metoda. Nikdy jsem přímo u toho nebyl, ale bývají k vidění 2-3 Resy s pražcema v 2.TK na jejím momentálním konci, což napovídá, že pražce se berou a pokládají z nich.

edit: ono to je vlastně i vidět tady - http://4koridor.cz/storage/200705222127_0515_2.jpg

(Příspěvek byl editován uživatelem Koudy.)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navazuji na letecké fotky bystřického zhlaví v Benešově, které tady 19.5. zveřejnil Rail2005 a dnes jsem k nim udělal poněkud nepovedené fotky ze země.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.6.2007
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nezapomeňte, již tuto sobotu zapití uhříautobloku v Kolovratech! Od 17.00 hod. v Tropic baru u vlakové zastávky - za péháeskou... Každý bude vítán...
Ich verstehe Bahnhof....
Kdo má informace, má moc....
Zapití autobloku již 09.06.2007 v Kolovratech! Přijď, budeš vítán!
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 12-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 22:11:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čerčany-nádražní hospoda zahynula, nebudu plakat
 
Gatto nero
www.pendolino.cz
Dinosaurek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 23:20:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo dnes v sedm večer fotil blízko hradla Rybník? Přiznejte se

(Příspěvek byl editován uživatelem Dinosaurek.)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34129
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 00:49:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Planý už chybí položit jen nějakých 30 - 50 metrů. Zadrátováno je o kousek méně, ale zatím pouze s provizorními laníčky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 07:43:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dinosaurek: já to nebyl
Já fotil až dnes ráno na kolozastavce.
 
 
ale včera se tu muselo makat, když zůstala i lopata v kolejišti
 
jo a nevíte někdo, koho napadlo dávat pod ten štěrk asfaltové pásy (ipu). Chápu, že tím jen tak něco neproteče nebo neproroste, ale byť nejsem ekolog, tak do přírody to moc nepatří . A není to jen na mostech, ale např. v celé délce kolozastavky
 
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.142.120.33
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:07:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty "asfaltové" pásy nejsou asfaltové, ale pryžové a jsou to antivibrační rohože.
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dojem, že to není asfaltové, ale gumové. Nejspíš jsou to ty antivibrační rohože, co se používají v hustě zastavěných oblastech. Poborskiii jistě prozradí více.
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 27.3.2007)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34146
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 13:24:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuální zpráva od Doubí - zhruba před půl hodinou byl položen poslední pražec mezi odb. Doubí a Planou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1740
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Až tu bude poslední pražec na 4.koridoru, tak bouchnem šampáňo :-)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:17:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude nekdo fotit na tom useku Doubi-Plana? Ja bych to nafotil rad, ale na kole se tam nedostanu a ze silnice toho moc nenafotim
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1742
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:59:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude nekdo fotit na tom useku Doubi-Plana? Ja bych to nafotil rad, ale na kole se tam nedostanu a ze silnice toho moc nenafotim
Myslím, že jeden kolega tam dnes byl, uvidíme. Pokud ano, myslím, že se o fotky podělí.

(Příspěvek byl editován uživatelem Koudy.)

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv - jo já tam byl dneska - vedro na chcípnutí, ale prošel sem si to (krom Tábora, kam sem radči dojel) až do Roudný, takže tady sou fotky:

Tak nejdřív ten Tábor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:30:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

popojedem a sme v Planý:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Přátelé a tady to je!!! Poslední pražec úseku odb. Doubí - žst. Planá nad Lužnicí se právě pokládá. Dnes od 12:48 hod je celý úsek propojen!!! zbývá namontovat několik metrů kolejí a je to
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
co dodat? sloupy TV jsou už všade, někde už je drátovina na těch novejch, nad novou kolejí visí zhruba od Hejtmana k odbočce
pěkný pokoukání
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Jardadr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr:
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6660
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A blíží se i pokládka kolejí v Benešově, právě teď na 64811 vezou čtyři vagony s výhybkami a na pátém pokladač DESEC TL-50 SKANSKA. V Senohrabech je na 3.koleji souprava vozů složených z nových kolejových polí, ale ty nevím, kam patří - jestli pro Benešov nebo pro Říčany...?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ivo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k tomu, že na mostním provizoriu u Černých Mostů není trolej - přepřahá se, nebo je přípřež nezávislou trakcí z Tábora do Plané?
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:00:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ivo: Jezdí se samotíží

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Paganus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne jede se setrvačností
Ats
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 4-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 21:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak. Setrvačností. Říkal mi kamarád strojvedoucí, že to jednou na nádraží málem nedojel. Setrvačností se jede už přes most u hřbitova (taky není trolej), pak je pomalá do kopce a u Černých mostů zase stahovačka. Ale prý pro tyhle případy maji v Táboře připraven vyprošťovací diesel.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2681
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr:

Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:04:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bily_petr: super fotky
Ats: Souhlasim, jednou jsem jel rychlikem z CB do Tabora a na stahovacce u hrbitova jsme uvizli, proste mala rychlost a stoupani. Tak jsme scouvali zpatky pod trolej a na druhy pokus uz to vyslo. Ale neni to prijemny pocit stat na moste a koukat oknem na lokomotivu se stahnutym sberacem
Pjotr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 22:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý_petr: super jen tak dál.
Bouřka = Fialovo = Dopravní kolaps

NEBRAT
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34185
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 01:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ats:
Pro tyto případy je tam připravena 749.

B_P:
Děkuji za fotky i za mail.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 02:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

díky všem za pochvalu, skoro se
ale fakt jsem rád, že se vám fotky líbí
dík
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 7-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 02:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dyž se ale podívám na svoje fotky z 5. dubna (tedy 2 měsíce zpátky), zdá se mi neuvěřitelný, že to de tak rychle
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1744
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té jízdě přes Černé mosty - ono je tam v Táboře elektrické dělení skoro až u toho stavědla, takže délka úseku bez napětí je docela dlouhá.
Jinak nedávno mne docela "pobavilo", když fíra na jednom vlaku netrpělivě vykloněnej z lokomotivy čekal, až bude pod trolejí, ale mazácky až na zadní sběrač - moc nechybělo, aby mu to nevyšlo.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Martin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to mezi těma dvěma stahovačkama je připravena třetí, to tepr bude sranda. Jednou to na prdlé SENĚ vypočítali, že se to dá projet, tak se to projede. Škoda, že tam je 30... Náklady s tou prostřední možná budou mít problém.
Zdraví Martin
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:24:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Par fotek z useku Sezimovo Usti - Plana n.L. - Doubi
Doufam, ze nebudu ukazovat fotky, ktere jsou podobne tem od Bileho_Petra
A jedeme od Sezimaku do Plane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nyni se vydame od Plane smerem na Doubi. U propustku U Hejtmanu se otocime a pojedeme zase zpatky k Plane
 
 
 
 
 
 
Rory2k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007
Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 20:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z Tábora...už to tam znatelně popojelo...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 21:20:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz:neví někdo,co se to tam buduje?(lávka pro pěší?)

Ano bude tam lávka pro pěší.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: V Senohrabech je na 3.koleji souprava vozů složených z nových kolejových polí, ale ty nevím, kam patří - jestli pro Benešov nebo pro Říčany...?
Zapomněl jsem odpovědět: jsou pro Bedrč-Benešov. A v Benešově u St.2 jsou výhybky pro nové bystřické zhlaví, pokládka 17.6.
Tak a jdu doufat, že dneska nebude bouřka...
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.6.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 732
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 15:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě dotaz: už je ve Strančicích (mmch jsem si v sobotu všiml, že na cedulích u silnice je Stránčice) zabedněný ten přechod u dopravy, aby tam nelezli cestující do kolejí?
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.6.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6680
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 16:23:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zabedněný napevno není, resp. vždycky se tam něco postaví do cesty, např. přenosné zábradlí, aktuálně tam stojí napříč dřevěná lávka, jenže cestující to postupně demontují, odsunou, zlikvidují apod. Ideální by byla asi vrátka uzamykatelná na kličku. A především by musely spolehlivě fungovat výtahy, včera odpoledne chvíli nejel ani jeden.

Jinak, dneska byla mimořádná výluka 2.TK Strančice - Senohraby, propracovávala ji podbíječka + štěrkový pluh TSS. Nedivil bych se, kdyby to byl následek jízdy měřícího vozu.

Co se týká názvu obce, to už se tu rozebíralo. To je místní zvláštnost, nikdo na 100 % neví, jestli to má být historicky s čárkou nebo bez ní. Úředně je to krátce, někdo to píše dlouze někdo krátce, ale vyslovují to téměř všichni dlouze. Z vlastní zkušenosti vím, že když to vyslovím krátce, tak mi cizí nerozumí (často rozumí Strašnice). Píšu to krátce.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Abraxik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 18:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár dnešní z Kolovrat
 
 
 
 
a na kolozastavce nám začali stavět nástupiště
 
 
 
 
Bílý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 20:54:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vypnutí a aktivace zabzař Planá nad Lužnicí - odb. Doubí - Roudná
30.6. - 2.7.
- vypne se TZZ Roudná - Planá - Tábor
- v Plané budou aktivovány počítače náprav (PN)
- bude aktivováno provozorní zabzař ESA 11
- odbočka bude ovládaná jako vzdálené pracoviště samostatným pracovištěm
- na odbočce taky PN
- Roudná - odb.Doubí bude poloautoblok
- odb. Doubí - Planá bude AH
- od dobočky do Planý bude provoz převeden an II. TK
- přejezdy budou navázaný na PN
- v Sezimovo Ústí bude zřízena hláska
Na některé lidi je lepší vzpomínat, než je ještě pořád potkávat
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2691
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 22:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílý Petr:
Díky za zajímavé info.
Osidla geniality:
Žádný šéf nebude zaměstnávat člověka, který má ustavičně pravdu.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6683
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 23:37:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úsek od myší díry v Říčanech před zastávku Kolovraty v neděli 10.6. večer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6684
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 23:38:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Následující místo je velmi zajímavé, běžný cestující o něm nemá ani potuchy. Propustek má dvojité dno, vespod vede voda, nad tím pro pěší. Jsem zvědav, jak si s tím poradí stavbaři.
 
 
 
 
O několik desítek metrů dál (přímo pod novou říčanskou předvěstí) je větší propustek, ale jeho fotky bych musel vylovit z archivu, neb je ohromně zarostlý a z jedné strany zcela zasypaný. Následuje prostor u bývalého hradla Výšiny.
 
 
 
U hřbitova je stavěn buď zcela nový propustek a nebo na místě již dříve zrušeného, viz zbytky kamenného zdiva vlevo:
 
Průchod odvodnění skrz opěru nového silničního mostu:
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 10:48:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska rano kolem sedme stala na 2.TK za Planou ve smeru Doubi nejaka technika, tipuji to na asi 2-3 podbijecky...
haxna
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.1.36
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:42:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když pominu nevzhlednost PHS, která zde již byla probírána, nemohu si odpustit na jejich adresu poznámku, která je snad ještě podstatnější. Pod koleje se dávají antivibrační rohože, vlaky jsou na nově udělaných spojích mezi kolejnicemi jsou také podstatně tišší, čili protihlukových opatření je na samotném svršku provedeno několik. K tomu PHS mi připadá jako naprosto nehorázný luxus. Před rokem jsem trávil odpoledne v kiosku U přejezdu v Roztokách u Prahy. Trať zde vede hned za plotem. Pokud se člověk zrovna nedíval přímo na trať, skoro si projížedějícího vlaku nevšiml, a to i když kolem projížděl žabotlam. PHS mi tak vycházejí jako drahé, hnusné, znepříjemňující jízdu vlakem a hlavně zbytečné, navíc rozdělují obce na dvě izolované poloviny, což jejich obyvatelům také snad nemůže být příjemné. Opravdu mi to připadá jako lidská krátkozrakost.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6688
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 11:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Simyv: většinou se prací na svršku účastní podbíječka, štěrkový pluh a dynamický stabilizátor, tak bych hledal něco z toho. Jinak, v neděli jsem viděl jet k Táboru vozík Delta se stabilizátorem VKL-400.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 13:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

haxna: Jsem téhož názoru, je to hnus a zbytečnost.
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 16:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám kamarádku která bydlí už několik let u kolejí a nedávno sem se s ní o PHS bavil a říkala, že jí příjde zbytečná, protože za ta léta si na vlaky zvykla.Ted bude mít přímo před oknama betonovou zed, což nevypadá moc pěkně.Mylím, že lidem, kteří už několik let bydlí přímo u kolejí zvuk jedoucích vlaků nevadí.Určitě by byli radši, kdyby se tam třeba místo PHS zasadila nějaká zeleň a určitě by to vypadalo i mnohem líp.
ICQ:252 160 498
Simyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 17:46:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: rano jsem to videl opravdu az moc narychlo, takze jsem se orientoval jenom podle velikosti stroje. Odpoledne jsem uz videl vic, takze souhlasim - byla tam podbijecka, a potom asi i ten pluh + stabilizator.
Jinak se omlouvam, v tomhle se moc nevyznam, holt jsem cestujici verejnost
Ats
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PHS jsou problém legislativní. Hygienické normy se neustále zpřísňují. Před 30-ti lety se tím prakticky nikdo nezabýval. Když se dnes cokoli staví v blízkosti chráněné zástavby (např.obytné budovy), musí se provést taková protihluková opatření, aby tato chráněná zástavba byla zatěžována hlukem o maximální hodnotě dle předepsaných hodnot. A nejlépe tlumí materiály o vysoké objemové hmotnosti, proto se nejčastěji používají. Před uvedením do provozu (kolaudací) se provádí kontrolní měření. Rostlá zeleň se ke snížení hlukového zatížení v těchto případech prakticky nepoužívá z důvodu malé účinnosti, navíc většina na zimu opadá. A nic nevyroste tak rychle, aby bylo možno provést právě to kontrolní měření.
Nejsem žádný zastánce těch betonových ohyzdností, jen se snažím vysvětlit, proč je jich čím dál víc. Jestli se budou příslušné normy nadále zpřísňovat, tak na nově budovaných tratích snad budem celou cestu čumět do zdi.
veger
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.114.36
Odesláno Úterý, 12. června 2007 - 21:37:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem přes týden mimo takže :
a) chci poděkovat za výborné fotky,
b) nedá mi nereagovat na dotazy ohledně projíždění a zajištění stahovaček před Táborem.Martin a všichni kdo má zájem na eliminování problémů předpokládá,že máme k dispozici "velkou" mašinu.To ale platí jen ve dne,kdy je na 2.zál.Barča,ale v noci,kdy jezdí více náklady,máme pořád jen "Lego",protože šetřit se musí a naše starosti a nasraný cestující jsou z pohledu DKV zandbatelné.
Když nám tam nedávno o noční chcípnul náklad,dostal 1831 dalších 30 min.navrch,než se 742 oživila a vyhrabala ven.Tolik jen na okraj,sami do toho vidíte více než dostatečně.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34265
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 04:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ats:
Ale jaktože na opavskej zdi nejsou, zatímco na velenickej je jich už nyní neuvěřitelné množství? A to se tam narozdíl od opavské do tratě krom zasázení stožárů téměř nesahlo...
Nebo snad opavská se ještě schovala do mírnější normy?

A týká se ta norma všech dopravních cest, nebo pouze železniční? Protože od silnice jde kravál nesrovnatelně vyšší (a trvalejší), ale nikoho nenapdne při zásadní rekonstrukci vozovky stavět kolem silnice PHS.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace