K-report
 

Archiv do 08.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 3. koridor » Archiv do 08.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1107
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 14:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Junkrs:
Nevím přesně jak je to s rozdělením osobní a nákladní dopravy v průběhu dne, ale nepomohl by přesun většího množstní nákladů do večerních a nočních hodin?

Přemýšlej: Když to uděláš na jedné trati, na druhé budou jezdit zrovna jenom ve špičkách a vsedlech zase ne. A chtít po nákladech aby během špičky stály, to pak můžou dopravci nákladní železniční dopravu zabalit.

Brr:
V současnosti ne, až budou jezdit projížďáky po VRTu, tak už vůbec ne. Do optimalizace se žádné spojky nikam vkládat nebudou, i když v Mokropsech by se na výluky víc než velice hodily. Jenže SŽDC nechce. Je třeba vyvinout náležitý tlak. Ale dokud neexistují pokuty za zpožďování vlaků a odříkání, tak se dít nic nebude. ROPID by spojky v Mokropsech chtěl taky, ale na SŽDC byl s tím poslán v řiť. No, vážení substráti, těšte se na nepřetržité výluky, kdy bude mezi Řevnicemi a Radotínem ve špičkách odřeknuto 3/4 osobních vlaků

Když to bude někdy v budoucnu po hrbaté rychlejší, než po 171, tak to bude jedině dobře.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 7-2006


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 14:24:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr
Ono se nějak moc využívá jízd proti správnému směru i v 1. a 2. koleji (mimo úseku ČBrod - Poříčany

Nevím jak kde,ale minimálně na 011 od Č.B. po Kolín se využívá .. Úv. - Č.B. méně díky 1) třem trať.kolejím 2)vzdálenosti 3)"pomalým" výhybkám v Úvalech


Kapacitu lze zvětšit právě například zestejněním úsekové rychlosti všech vlaků.

Tak to se mohlo "šetřit" a nemuselo se koridorizovat,když by všechno jezdilo max. 120 km/h ...


ICQ 237-113-861
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qvěci: To byl jenom návrh. Četl jsem, že např. v Německu jezdí většina nákladů v noci a během dne je prioritou přeprava osob.
A myslel jsem, že by spíš bylo lepší, když už se modernizuje nebo optimalizuje trať, aby se rychlosti nákladních vlaků zvyšovaly a přibližovaly se rychlostem osobních a ne naopak. To je fakt hloupost!!!
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1110
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 15:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Co to znamená koridorizovat?
Nákladní vlaky na trati 171 mají rychlost 70 až 90, ale tu kvůli osobákům nemohou často využít. Fírové to vědí, proto jezdí rychle jenom v noci, ve dne pouze na příkaz výpravčích. Prohlídni si nákresné jízdní řády a zjistíš, v čem je problém kapacity. Osobák bude i na trati s rychlostí 200 km/h mít furt rychlost do 70 km/h. Projížďáky ne. A tou různou šikmostí (nerovnoběžností) grafikonu se právě snižuje kapacita. Nejvyšší kapacita trati je při rovnoběžném GVD o rychlosti (všech) vlaků 80 - 90 km/h, to je spočítáno (vzhledem k zabezpečení, zábrzdným vzdálenostem a zrychlení/odrychlení). Tam, kde je třeba mít opravdu hustou příměsttskou dopravu je nutno mít samostatné dvojkolejky pouze pro osobáky. A to právě bude na trati 171, později na 221 a 011.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31373
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:19:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SŽDC, ČD, ROPID:
A jaká je vlastně šance, že bude transformační zákon změněn? I ošupné (resp. příčiny) by si zasloužilo nějaké řešení.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jka2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 16:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je potřeba nově vypracovat celou koncepci dráhy. Tuto koncepci bude předkládat a obhajovat ministr dopravy a nikdo jiný! }... z rozhovoru s ministrem dopravy. Vzhledem k tomu, že se jedná o donedávna vůdčí osobnost Viamontu tak se máme na co těšit. Dnešní sny budou zítra na papíře a pozítří v reálu. Celý rozhovor je v Zájmech strojvůdce č.5 na http://www.fscr.cz

(Příspěvek byl editován uživatelem jka2005.)
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jka2005:
To je jedině dobře.
Je nutno vypracovat a schválit celkovou koncepci VHD a VHD ZDO, a na toto potom napasovat koncepci rozvoje dopravních sítí. Aby se tratě a silnice nemodernizovaly v nesmyslných parametrech, jako se stalo u prvního koridoru.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 19:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: To spíš patří do politické,ne?

Souhlas s Qěcym a Řebíčkem. To je jedině dobře.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 21:27:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Nesmyslné parametry" - nezapomínejte, že VRTy se budou stavět bůhví kdy. Co vy víte, jak to tady bude vypadat za nějakých 10-20 let? To máme celou tu dobu čekat a třískat se na rozbitých kolejích? To raději dnešní tratě dneska modernizovat s "nesmyslnými parametry"...
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 22:16:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, jak to pracujete? 30 minut zpoždění. A jedna paní ve vlaku řekla, jezdí to jak za totáče. Styďte se.
Jo bylo to z Hlaváku na Smíchov, stálo se i v polích Vyšehradu. Fakt super.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad banalizace: nezapomínejte na jednu podstatnou výhodu, a sice že b. umožňuje velmi pružné řešení při mimořádnostech...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31411
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 12:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh:
O to nejspíš Qěcymu nešlo. Osobně pod tím vidím spíš všelijaké „modernizace” a optimalizace, při nichž se pramálo hledí na dopravní potřeby stávající, natož pak budoucí (což ale lze těžko, když prakticky neexistuje nějaká jasná koncepce).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1422
Registrován: 10-2003


Odesláno Sobota, 17. března 2007 - 09:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3xhonzík: A máš 100% jistotu, že to bylo něčí "nepracovitostí"? Kdyby si alespoň napsal číslo vlaku, ale takhle víme akorát to, že jedna paní říkala....
Samozřejmě, že všichni zůčastnění pracovníci ČD, to zdržovali naschvál.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 17:36:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, protože nic proti nám nejelo a s ničím se to srazit prostě nemohlo a vlak přednámi už byl pryč dávno. Zbytečně se z 5 minutového zpoždění stalo 25 minutové.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 21:23:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3 honzík: Ty jseš povoláním asi taškář - veselá kopa, co? Ty dva možné důvody, co jsi uvedl, nejsou jedinou možností proč jste nejeli, a že to nádražníci udělali naschvál, bych dával až někam na konec, za množsví jiných.
Ty asi patříš do skupiny lidí, co si myslí, že za zpoždění může průvodčí, nebo strojvedoucí, což jsem se dneska dozvěděl, když odešla na pantografu tlapa. Bylo mi totiž jedním takovým "honzíkem" sděleno, že si to měl fýra než s tím vyjel prohlédnout.... No neměl jsem slov.
...za všechny svoje činy veliký, někdy budem asi hrozně pykat...
http://emj471.euweb.cz
Bobr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2006
Odesláno Pondělí, 19. března 2007 - 15:36:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 

Omluvte prosím kvalitu fotek.
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 27. března 2007 - 12:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes probíhají práce na 2. traťové koleji Plzeň-Jižní - Kozolupy a sudých staničních kolejích v Křimicích (podbíjení, úprava štěrku...)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3334
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 13:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z tisku a vlaky.net:

III. koridor: Na Plzeňsku vyroste nejdelší železniční tunel

Stavba mezi Plzní a Ejpovicemi bude součástí rozsáhlé proměny železniční trati mezi Prahou a Chebem

První část III. železničního koridoru z Prahy do Chebu, třiatřicetikilometrový úsek Plzeň - Stříbro, bude hotov v dubnu 2009. Jeho stavba, která přijde na 4,7 miliardy korun, začala předloni na podzim.
„V roce 2005 do projektu plynulo 400 milionů korun, v loňském roce 1,4 miliardy a letošní plán investic je zatím 600 milionů korun,“ uvádí krajský radní pro dopravu Miroslav Jaroš.

Projekt za 55 miliard korun bude hotov v roce 2016

Celý koridor Praha - Plzeň - Cheb, stavba zhruba za 55 miliard korun, má být dokončen do konce roku 2016.
Trať z Plzně do Stříbra na Tachovsku bude úplně nová, ovšem ve stávající stopě. „Hotová je část Plzeň - Kozolupy včetně zastávky v Plzni Skvrňanech,“ připomíná Jaroš. Stanici začnou cestující využívat od června, kdy město Plzeň dokončí přístupové komunikace. Nyní jsou hotové dvě koleje z Plzně přes Skvrňany, Křimice, Vochov až do Kozolup.
Do začátku příštího roku bude položena druhá kolej a nové trakční vedení z Kozolup přes Plešnice až do Pňovan. Na zbylých deseti kilometrech části Pňovany - Sulislav - Vranov - Stříbro už bude pouze jedna kolej. Tento úsek bude dokončen do dubna 2009,
Letos práce na koridoru začaly koncem února. Příští měsíc mají být obnoveny koleje, nástupiště a podchody na nádražích Kozolupy a Pňovany.
Práce na trati z Plzně do Stříbra financují Evropská unie, fond dopravní infrastruktury, Správa železniční dopravní cesty a město Plzeň. Na tento projekt bude navazovat modernizace čtrnáctikilometrového úseku mezi Rokycany a Plzní. Tady má být vše hotovo do roku 2012.
V rámci stavby za 8,8 miliardy korun vznikne zatím nejdelší český železniční tunel, dlouhý více než čtyři kilometry, za čtyři až pět miliard korun. Povede od okraje plzeňské čtvrti Doubravka a skončí jeden kilometr před Ejpovicemi. Na koridoru se dále projektově připravuje úsek mezi Planou na Tachovsku a Chebem.

Peněz z Unie je dost, velikost českého měšce je otázkou

Koridor Praha - Cheb má nejvyšší prioritu ze železničních staveb v České republice. O evropské peníze požádá Správa železniční dopravní cesty v příštím roce. Rychlost dalších etap bude záviset na přísunu státních peněz. Peněz z Evropské unie má být dostatek, v letech 2008 až 2013 má přitéct ročně na železnice zhruba deset miliard korun.
Po dokončení III. koridoru v roce 2016 se zkrátí doba jízdy vlakem z Prahy do Chebu ze tři a půl hodiny na jedn a půl hodiny. Z Prahy do Plzně potrvá cesta pouze pětatřicet minut.

(Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj)


Za 35 minut z Prahy do Plzně? Tím se myslí po optimalizované trati Beroun - Ejpovice, anebo už po imaginární nové?
Život je kabaret
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 28. března 2007 - 14:43:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za 35 min Praha-Smíchov - Plzeň hl.n., to je nějaký blábol. Reálné bude:
Praha-Smíchov - Beroun (VRT) za 15 min
Beroun - Ejpovice (optimalizace) za 35 min
Ejpovice - Plzeň hl.n. (VRT) za 10 min
TOTAL = 60 min
http://rail2005.euweb.cz (aktualizace 27.3.2007)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3335
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 28. března 2007 - 15:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No právě proto se ptám. Pokud by ale zde byla nová trať umožňující jízdu (nejméně) dvousetkilometrovou rychlost po celé trati, tak už by to reálné bylo.
Život je kabaret
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6119
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 00:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koridor Praha - Cheb má nejvyšší prioritu ze železničních staveb v České republice.
A na to přišli jak?
Trať ... bude úplně nová, ovšem ve stávající stopě.
Taky pěkná věta.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Žíža
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.161.56
Odesláno Čtvrtek, 29. března 2007 - 18:48:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, divím se, že vás stále ještě překvapuje umění novinářů udělat z jakékoli informace desinformaci. Autor samozřejmě motá VRT a koridor do jednoho.
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 30. března 2007 - 19:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílám několik aktuálních postřehů ze stavby Kozolupy-Stříbro:
 
 
 
 
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 01. dubna 2007 - 14:17:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak Vochov už stačili zdevastovat sprejeři. A to to snad ještě ani není dokončené.
johny2000
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.125.188
Odesláno Pondělí, 09. dubna 2007 - 12:11:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty **** bych za tohle kastroval. Kolikrat takovy krasny stavby a vsechno znici
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 00:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde o nějakou "krásu" té stavby, ale s těmi čmáranicemi vypadá otřesně úplně všechno.

Já mám lepší nápad - donutit je koupit barvu a své výtvory pěkně přetřít. Pokud se chtějí něčím kochat, může to být pěkně čistá zeď. :-)

A ještě by se tak dali využít i nezaměstnatelní spoluobčané - museli by si dávky zasloužit. Jako na Slovensku.

Jinak v Plešnicích nová plastová okna, takže budova se asi bude prodávat. V Pňovanech se staví druhá kolej k přejezdu, že by se chystala stavba spojení s vexlí mezi zastávkou a Plešnicemi? Teoreticky to může být za měsíc hotovo (jako Křimice-Kozolupy v každém směru, práce na terénních úpravách už finišují a téměř všude už je zhutněný podklad, místy i makadam a štěrk).
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 22:07:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 11.4. mají začít trhat Kozolupy (lichou skupinu)a na rekonstrukci má navázat pokládka nové druhé traťové koleje směren na Pňovany (do budoucna tedy první traťové :-))
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 342
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 22:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak aby řeč nestála :-)

nejdříve most (Kozolupy - Plešnice), známý záběr u Plešnic, slavná protihluková stěna u zastávky Pňovany (1km od zástavby - v Křimicích končí zeď 20m od paneláku), mostek tamtéž, před Pňovany (přejezd bude jen provizorní?), stavební ruch v Pňovanech + provizorní kolej.

Ten malý kousek (cca 50m) kolem přejezdu je posldní místo, které brání v položení štěrku a kolejiva z Pňovan k výhybce u zastávky. Že by brzy?

V Plešnicích na budovách nová plastová okna (nevím, zda jsem se ohledně toho tady neptal - bude to ještě zajímavé).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Petura
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 17:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od úterý se začne pokládat 2.TK mezi výhypkou P2(ta za Plešnicí) a Pnovanami. TSS tam bude mít nově natřený pokladač.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 22:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak to zní velmi zajímavě...
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 3-2007
Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 11:36:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět několik aktuálních fotek z Plzně a okolí:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 15:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nově natřený pokladač - žlutá Tatra 815 - už byla zaprakovaná za výhybkou (ale ještě není přejezd, zatím jen posunuto zabezpečovací zařízení), v Křimicích už čekalo naložené kolejivo za dvojčetem 740, totéž v Pňovanech v neděli (tam už je něco málo (hodně) složeno). Když jsem včera jel přes Kozolupy, byla ta zelená Tatra už o něco dál, přístřešek nad nástupištěm komplet zbořen a zčásti odklizen, vypadá to, že by se mohlo brzy jezdit po novém... Nejhorší budou Plešnice a dvojí křížení současné trati...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32296
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 12:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Karlštejnem a Řevnicema u R 651 výluka TK, do Třebaně dráteníci, na Řevnice snad podbíječka, čekali jsme pár minutek v Karlštejně.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 3-2007
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 12:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračuje pokládka nových kolejí u PHS nedaleko Pňovan zastávky. Je tam zřízena provizorní odbočka z traťové koleje a jištěna výkolejkou. Snad se někdo nebude chtít přesvědčit, jestli správně funguje :-)
Honza_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 15:13:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak pokračují stavby mostů a můstků pro nově budovanou kolej od Plzně na Pňovany?
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 16. dubna 2007 - 18:11:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím není nic ("jen" přípravné práce).

Junkrs - to už začali pokládat? V neděli ta Tatra stála na tom samém místě co v pátek. Položeno nebylo od postavení odbočky nového nic (jen stále těch cca 100 metrů).

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1549
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. dubna 2007 - 21:15:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár fotek z pátku, od Pňovan na Kozolupy...

 
 
 
 
 
 
 
 
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303 - ....a dodatečně přikládám i pár fofo...
 
 
 
 
 
 
 
PS: Ten prcek je můj, už fotí se mnou :-)
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 19:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...jo a jinak má jet o tomto víkendu přes Plzeň na Cheb Orient expres, tak si připravte foťáky. Na stavbě koridoru to pak vypadá zajímavě. Takhle jsem to loni zachytil já v Křimicích:
 
 
 
 
 
 
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32397
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 01:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor, tentokráte to vezme z Plzně na Domažlice a Brod!

PS:
Příště bych prosil vkládat maximálně tři fotky na jeden řádek (viz upozornění při vkládání). Děkuji.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 13:01:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za špatnou informaci! Už jsem taky zjistil, že OE pojede spodem. SORRY!
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:31:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz: (pro mistní znalce ,zřejmě trochu hloupej:o)

Podle fotek koukám ,že se trat zdvoukolejnuje. Bude dvoukolejka až do Chebu ,nebo jen část.
Dík jnd
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3483
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:46:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, pouze po Pňovany.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 22:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, uz tam skoro aj i je... Chybi asi 200m od konce koleje za obloukem na vyjezdu na pole pred prejezdem (kde se dokoncuje silnicni podjezd). Kozolupy vybrany, stare nastupiste temer odklizeno. V Pnovanech se pokladaji nove vyhybky, ale navazovat na ne bude nejspis az do prestavby stare kolejivo? :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
Foceno z kupe v Bdbmsee (nebo jak se ten bflmpsvz jmenuje), proto odpovidajici "kvalita".

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Maky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.242.65
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 23:00:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat, co to dvojí křížení současné a nové trati, které se vyskytuje na zdvoukolejňované trati mezi Pňovany a Kozolupy? To tam zůstane napořád, nebo ho v nejbližší době odstraní a bude tam řádná dvojkolejka v celém úseku? Děkuji.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3523
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 23:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řádná dvojkolejka.
Neroňte slzy do piva, život je kabaret
maky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.242.65
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:02:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To znamená, že to dvojí křížení odstraní?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1160
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 20:06:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maky:
Samozřejmě. V ČR se při modernizaci koridorů ješte nestalo, že by někde zůstaly kolejové spojky (tedy odbočka) nafurt. Bohužel. na některé úseky by se moc a moc hodila.
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 3-2007
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 14:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opět několik aktuálních foto (Kozolupy, Pňovany zastávka a Pňovany žst):
 
 
 
 

 
 
 
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 23:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi výhybkou a Pňovany se tahají dráty, kolejivo už je úplně propojené. Za Kozolupy je mostní provizorium. Bude to VELMI zajímavé, práce nabírají pořádné tempo. Tedy ne, že by předtím nejeli jako fretky, ale teď je to vidět na "hmatatelných" věcech. :-)

Jsem docela zvědav, kdy se po nové části trati projedu, počítám, že to budou týdny? Druhý úsek se nejspíš zprovozní spolu s dokončením právě vytrhané části Kozolup(?)

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 01. května 2007 - 20:29:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Peta303: Provoz po nové koleji v úseku Plešnice - Pňovany má být podle přehledu výluk zahájen 17.5. společně se započetím rekonstrukce 1. a 3. staniční koleje v Pňovanech. Takže už se všichni nedočkavci brzy dočkají
novotny32
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 13:21:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...za Kozolupama..
Vlcoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 13:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj. Taky přispěji nějakou fotkou. Nejdříve něco staršího. Nakladač Tatra zaparkovaný před Pňovany zastávka
 
 
 
Vlcoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 13:45:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ted něco novějšího - aktuální stav stavebních prací od Pňovan po Kozolupy (foceno 29.4.)Začínám budovaným podjezdem u Pňovan.
 
 
 
 
Pňovany až Pňovany zast.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vlcoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2007
Odesláno Středa, 02. května 2007 - 14:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další část - Pňovany zast. - Kozolupy (už méně podrobně)
Most v Hracholuskách
 
 
 
Plešnice
 
 
 
 
 
Plešnice - Kozolupy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
most přes silnici I.tř. nad Bděněvsí
 
 
 
Kozolupy
 
 
 
 
 
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 03. května 2007 - 12:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Pňovanech probíhají (kromě jiného) práce na plešnickém zhlaví, kde se bude napojovat do provozuschopného stavu nově zbudovaná traťová kolej.
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 07. května 2007 - 15:13:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší jízda z Chebu do Plzně:

1. Stříbro - Pňovany:
už se maká! Ve Vranově u Stříbra a na několika místech mezi Vranovem a Pňovany se patkuje, ve Vranově výkopy pro kabely.

2. Pňovany:
chebské zhlaví a záhlaví - patkuje se
plzeňské zhl: Vytrhané výhybky na sudé koleje, úpravy pláně, odvodnění.

3. Z Pňovan před Plešnice:
Druhá kolej téměř hotová, zaústěná výhybkou na širé trati do stávající TK.

4. okolo Plešnic:
nejméně pokročilá část stavby - ještě dlouho se bude jezdit po stávající koleji. Za koncem 2. TK od Chebu je jednokolejný oblouk v lese, kde se teprve začíná kácet, zemní práce žádné. Asi jim někdo nechtěl prodat les. Pak je v lukách kamenný nadjezd nad jednou kolejí, který má být zbourán po dokončení nového. Velký násep u Plešnic také postupuje celkem pomalu. V Plešnicích nic moc, za Plešnicemi k Plzni se budují základy nových opěr mostu.

5. Za Plešnicemi do Kozolup:
Připravená pláň na pokládku, malá část již položena a nezaštěrkována.

6. Kozolupy
Vytrhaná lichá skupina sakumprdum, sanace pláně, izolace podjezdů.
Junkrs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 08:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli už je rozdělaný i úsek Pňovany - Stříbro, tak by to mohlo být celý hotový během příštího roku, ne? Protože nevím, co by tam chtěli ještě dělat až do původně plánovanýho dubna 09.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2284
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 11:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

junkrs - jásáš předčasně, stavět štreku neni systém "hup na krávu - a je tele"... podle mýho názoru budou stavaři rádi, když to v roce 2009 stihnou.

křivi - mám takovej hloupej pocit, že patky u Vranova byly už loni na podzim.

Mmch. toho, že zmizla kolej do trafačky ve Vranově, si nikdo evidentně nevšiml...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:02:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Že tam nějaká patka byla na podzim nemohu vyloučit ani potvrdit, byl jsem tam někdy v lispopadu a nic. Ale teď je tam rozpatkováno mohutně.
Trafačka - dobrá poznámka. Kromě snesení koleje je tam taky důkladně rozvrtáno - vypadá to na dost zgruntu přestavbu. Ví někdo více?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace