K-report
 

Archiv do 25.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě kolem Brna » Archiv do 25.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2880
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 08:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se byl podívat na Lesnou, fotky ale nic moc, bylo to večerní míjení v pět hodin
 
 

Ještě dvě kuřimské momentky z včerejší vycházky:
 
 
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
Filnorm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 12:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím všechny! Neměl by náhodou někdo fotografie nádraží v Lulči (okr. Vyškov)? Rád bych si udělal představu o lokalitě - zajímám se totiž mj. o nálety sovětských bitevních letounů na pozemní cíle na Moravě. Díky. Filnorm
*** Blog o hloubkařích: http://hloubkari.bloguje.cz ***
Funič
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.126.204
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:32:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro chytráky - na fotce jde vidět, jak se na Lesné "nenastupuje"...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2891
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Funič: většina lidí fotí na Lesné jen nasvícenou lokomotivu, tak tam toho moc vidět není
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007
Duš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 00:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně ty stahovačky jsou tam praktické ... zvláště ta v 1.tk !!!
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3579
Registrován: 9-2002


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 04:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Duš:
To mi povídej, u nákladu je ti to fuk to se v poho protáhneš, ale u osobního je to tak tak...

R.:
Dovolil bych si oponovat, co třeba obrat mezi 4400 a 1921 v Hrušovanech, celých 13minut, to je tak akorát???
V náměšti normálních 19minut...vše tam dělá člověk sám navíc, když si něco doveze nemá šanci odjet zpět na čas...
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 11:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musíš sebou trochu hodit, to já sice nezvládám, rozumíš, ale seřvu někoho jiného, přece bych to nenechal na sebe, volerozumíš, já za nic nemůžu, kurvavole, vždycky to na někoho hodím a jsem z obliga. Kurvavolepřednosto, rozumíš!
Převrátil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 2-2007
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 11:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Převrátil : hele Bimbo, to je moje taktika rozumíš !! Zůstanu stát, sednu si a všechny kolem postavím do latě, jen ať vidí kdo je šéf, rozumíš !! Se s něma nesmíš mazlit. A když ti bůchne trakčák, tak si zavoláš IDS a postavíšě do latě správkárnu, jasný !!
Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 21:53:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luboš_ct: ...u osobního je to tak tak..

To jsem nějak nepochopil - z Lesné je na obě strany spád přes 10 o/oo, máte strach, že by se tam jako plecháč nebo panťák zastavil nebo wo co go??? Kam se podle Vás ty stahovačky měly posunout? Za tunel??? Kdo by to zacvakal a hlavně proč? Směrem na Kr. Pole není problém rozjet se dejme tomu na 40 km/h, opačně je to slabší, to uznávám, ale kromě psychologického efektu na cestující (pomalá jízda tunelem) v tom jiný problém nevidím.
MS
R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 21:33:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luboš: máš pravdu, ty hrušovany jsou jedny z těch na hovno. V hrušovanech není staniční dozorce na rozvěšení soupravy?

Pokud jedeš na čas, v té náměšti to nestíháš? To se mě moc nezdá.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30807
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 03:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Horší stahovačka je v Milenovicích... A nejhorší je, že se musí zastait na konci peornu, ač lidi jsou u budky - u klasiky to tolik nevadí, u 210+cosi (Bmx apod.) už docela jo. Ale takových stahovaček je víc.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3600
Registrován: 9-2002


Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 02:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R.:
Pokud jedeš na čas, tak to stíháš, když jsou příznivé podmínky a vše jde jak má, ale není čas se třeba ani vychcat, natož něco zdlábnout, což mi jasně řeknete že na to mam čas v Brně, takže tenhle případ bych tolik nevyzdvihoval, spíš, jakmile dojde ke zpoždění od brna, není šance...posledně sme do Náměště přijeli +40minut, takže logicky zpět je to nereálné ani něco dohánět...
Jinak v těch Hrušovanech panbuh zaplat staniční je!

Milans:
Cítím z Vás jistou averzi vůči mě, kvůli tomu, co jsem si dovolil říct onehdá o zastávce Lesná, nicméně reagovat budu neNezdarovsky!
V podstatě nejde vubec o nic, šlo mi jen o to, že když se člověku nedejbože s tim osobnim nepodaří rozjet tak důkladně, vlivem tech.poruch na lok třeba, že zustane pod stahovačkou viset tak je vymalováno, načež náklad si tam profičí dle toho jak je rozjetej od Majlontu vcelku ucházející rychlostí...nic víc v tom výroku nehledejte..
R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.127.137
Odesláno Pondělí, 26. února 2007 - 08:33:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luboš: zase takovej magor nejsem, chápu, že v náměšti nic nestihnete, chtěl jsem se zeptat jen, jak je to doopravdy. Za jak dlouho se má podle Vás "stíhat" objetí soupravy, když si to musí rozvěsit fíra?
Luboš_ct
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3614
Registrován: 9-2002


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 22:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R.:Nic o magoru tady netvrdim...
Taková doba adekvátní zdravým lidským možnostem a schopnostem, bohužel obraty musejí být našponovaný tak je to jak to je...když se daří, tak těch 20minut stačí, to nepopírám, přeci jen je to rozdíl otočit Náměšt než třeba Kutnou Horu s Nexem a hned jet zpět...

(Příspěvek byl editován uživatelem luboš_ct.)
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 12:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiný dotaz: co se prosím dělá/dělalo v Majlontě, že osobáky jezdily na Adamov přes nákladní koleje a pak přes nadjezd a "zadem" na původní trať? Dík!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30951
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 12:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Občas jsou takto předjížděny rychlejšími vlaky (SC/EC/R?).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 14:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: no vidím, že jsem se blbě vyjádřil, sorry. Osobáky jsem myslel vlaky ne nákladní. Jezdilo se tak před cca 2 - 3 týdny a týkalo se to veškeré osobní dopravy tím směrem.
Martin0
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 5-2004


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 16:13:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlámalík: třeba výluka 1. a 2. SK v Židenicích
Čeština není můj koníček, proto prosím omluvte případné chyby.
Můj koníček je železnice.

ICQ 342 641 925
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30978
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 03:42:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož výluka jistě, ale Zlámalíka asi zajímal spíš důvod té výluky... (A asi stačila výluka jen jedné z kolejí - lepší jezdit přes Majlont než jednokolejně až do Adamova.)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jan z Rabštejna
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 14:49:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zlivský: nejseš náhorou nějak moc chytrej?Neser se do něčeho, o čem nic nevíš:

a)Stačí se podívat do JŘ, a vidíš tam, že jsou tři případy, kdy SC předjíždí vlak Os, který jede přes Majlont. A ne občas, jak tady píšeš.
b)Přes Majlont se jezdí, když jsou výluky kolejí T1, T2 nebo Majlont - Adamov,p rotože mezi Židenicama a Majlontem je jednosměrný autoblok. Kvůli tomu by se muselo jezdit po nesprávné koleji a na vjezdových návěstidlech nelze postavit vlakovou cestu, muselo by se jezdit na přivolávačky atd. Proto se jezdí přes Majlont.

Prosil bych, aby ses příště radši nevyjadřoval, když tomu vubec nerozumíš, a znáš to maximálně akorát z vlaku. Jenom mateš přítomné diskutující svými dedukcemi.
Neznamy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 15:25:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neumíš číst? Zlámalikí psal o všech vlacích, že tudy jezdily! Když si tak chytrej, proč jsi neodpověděl hned?
Jan z Rabštejna
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:15:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Neznamy: To se ti povedlo. Pokud by ses pořadně podival, reagoval jsem na Zlivského (na to SC/EC/R?). Tzn. jsem psal o pravidelných vlacích, rychlíky tudy podle GVD nikdy nejezdily, jen při výlukách. Odpověděl jsem hned, co jsem si to přečetl, nejsem tady denně. Co ještě chceš vědět?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31018
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neznamy:
Opět reakce k věci.

JzR:
Nevím, co se nelíbí. Původně to vyznělo jako otázka na důvod předjíždění osobních vlaků (tedy vlaků kategorie Os), tak jsem odpověděl, že je to kvůli předjíždění rychlejšími vlaky (nechá se to najít i v KJŘ, tak jsem neuváděl, kterými přesně, protože Zlámalík jistě v KJŘ hledat umí).
Pak to upřesnil, že se jedná o vlaky osobní dopravy (veškeré), což znamená, že kolej přes Židenice je z nějakého důvodu vyloučena, jinak by se po ní jezdilo (a protože je možnost jet přes Majlont, tak se nejezdí od vjezdu do Židenic až do Adamova jednokolejně).
Ale ptal se Zlámalík, tak nechť on napíše, zda ho zajímal důvod výluky, nebo tudy ještě ani nejel, tak nevěděl, že se tak při vyloučené koleji jezdí.

A nemusel tu ten příspěvek snad být hned dvakrát (možná ale zlobil systém)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 16:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám dotaz: dělají se JŘ vlastně pro cestující? Cestoval jsem ve směru Tišnov-Brno-Kojetín...příjezd mého i mnoha jiných vlaků od Tišnova do Brna hl.nádr. byl v 11:18 - obecně každou 18. minutu v hodině - a odjezd směr Nezamyslice /Kojetín/ je stanoven na každou 19. minutu - s poznámkou: NENÍ přípoj mezi vlaky...tato situace se opakuje x krát
během dne, nezná někdo důvody této z mého pohledu nelogičnosti?
Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 6-2006
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 22:09:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fany: jsem jedním ze spoluautorů těch "nelogičností", to co se na první pohled zdá jako nesmysl, je ve skutečnosti nutnost - jízdní řád na Jižní Moravě je sestavován v první řadě podle možností Brna hl.n., na jednokolejku směr Vyškov taky nemůžete jet kdy se Vám zachce, těch omezujících prvků okolo je strašně moc. Do Kojetína se dá jet rychlíkem směr Ostrava v XX.03, to snad není taková hrůza?
MS
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 10:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milans : děkuji za Vaše argumenty, bohužel mne ale nepřesvědčily..kdyby se alespoň tento přípoj/nepřípoj vyskytl jednou za den, tak se cestující této časové poloze "vyhne" - takto nemá šanci, tato situace nastává x-krát za den - a to je špatně..Základní filozofií přece má být "vše pro zákazníka" - jistě, je zde asi řada objektivních důvodů - ale přeci, kvalita přípojů ve směru Tišnov-Brno, hl.nádr.-Nezamyslice nutí
cestujícího jednoznačně volit jiný způsob přepravy..Obecně jsem proti taktové dopravě, nutí nás k tomu EU? Proč vlastně musí být? Podobné přípoje/nepřípoje jsou např. i v žst. Hulín...
To přece nemůže být nutnost...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2976
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 11:16:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fany: nemáš pravdu. Taktová doprava je dobrá cesta!

A návaznosti všude na všechno udělat prostě nejdou, ani bez taktové dopravy. Návaznost z tratě 244 na trať 250 do Tišnova také o minutu nevychází.

Kolik lidí asi vazbu Tišnov-Nezamyslice využije? 2,3 nebo jenom Fany?

pro odlehčení: Vékend v tém, éééé, Kuřimě:
 
 
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2977
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 11:18:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poznáte kde to je?
 
 
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 12:58:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troufnu si hádat - Nedvědice na "staré Tišnovce".
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem si uvědomil, že to bude spíše Rožná na téže trati. Odjezdová návěstidla na této fotce návěští posun, kdežto v Nedvědici jsou odjezdová návěstidla bez možnosti návěštění posunu.
M_g
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, to je víš. Rožná nebo něco okolo.
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2980
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:17:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to tam, kam Pepík nejezdí

Je to stanice Rožná

Je to místo odkud putoval uran na špatnou stranu

Je to místo, kde stojí Hotel Hájek.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 13:38:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: OK, respektuji Tvůj názor, mám jiný...Mimochodem, přestupovali jsme ten den celkem tři - díky skutečnosti, že měly obě soupravy společný peron, přípoj byl uskutečněn..
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2988
Registrován: 10-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 15:03:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

fany: vidíš, mnou uváděný přestup 244-250 nebyl uskutečněn nikdy. A prahly jsme po něm vždy dva.
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 8.2.2007

Již brzy 3000. příspěvek kariéry (zatím dosáhlo 14 borců K-reportu)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31156
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 19:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A návaznosti všude na všechno udělat prostě nejdou, ani bez taktové dopravy.

Obvykle jdou, když se tomu přizpůsobí podmínky.
Bez taktu se obvykle ujíždí jednou tuhle a jindy zas támhle, v taktu občas stačí instalovat místo telefonu autohradlo, či autoblok, případně odstranit někde pomalou na přejezdu (a možností je mnoho).

Zde (pravděpodobně zatím) bylo rozhodnuto o ujíždění si, protože by to využilo málo lidí, např. místo toho, aby se někde ulhávala JD nebo jinak uměle přípoj zavedl (a odneslo by to řádově mnohem více cestujících). Už současný poměrně „nadupaný” JŘ je na brněnských kolejích menším zázrakem a musí být docela fuška to vyjezdit i normálně, natož pak při sebemenších odchylkách a mimořádnostech.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Milans
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 20:40:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obecně jsem proti taktové dopravě, nutí nás k tomu EU

Jak si představujete, že konkrétně mě EU nutí tahat taktové čáry okolo Brna? Že občas přijede Mr. Barosso nebo jiný pták z Bruselu a valí mně šrouby do hlavy? Nene, důvody zavádění taktu jsou mnohem prozaičtější.
A s těmi přípoji obecně je to asi tak, samozřejmě by bylo ideální dvakrát za hodinu v rozpětí pěti minut ze všech stran přijet a v následujících pěti minutách zase na všechny strany odjet, ale to nebude možné ani na novým brněnským nádraží, pokud ovšem někdy nějaké bude...
MS
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 11:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ, Martin0 (a ostatní): díky za vysvětlení, i když jsem netušil, že kvůli takové pí... bude hned flamewar
Nejsem pravidelný cestující ani nedělám na dráze, takže to, že je výluka v Židenicích a tím je to jasné mne nenapadlo (i když mohlo, plánek Majlontu mám...). Ale Martinovi0 díky, to jsem chtěl slyšet
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 749
Registrován: 4-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 10:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3260: No vida, trať jsem trefil napoprvé, stanici napodruhé. A to jsem tudy jel zatím jen jednou ze Žďáru do Nedvědice a zpět.
tom.3
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.111.9.41
Odesláno Čtvrtek, 08. března 2007 - 15:42:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No taky by mohli jezdit z brna do valmezu více přímých spojů(asi 4 a denně),jeto strašné pořád přestupovat.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_kraťas Nedvědice vypadá docela jinak
 
Krysolet
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2208
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 12. března 2007 - 18:41:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedvědice vypadá docela jinak

Nebo ještě úplně jinak:

 

Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 4-2005
Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 09:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Fýra a Krysolet: Díky, poznávám, mě nejdřív zmátl ten přejezd na severním zhlaví.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten kus klacku ve druhé a čtvrté koleji jsem tam neviděl :-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 572
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 17:53:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

A tak to vypadá na druhou stranu :-)
John
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 7-2005


Odesláno Úterý, 13. března 2007 - 20:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se přes hlavní nádr v Brně přehnaly krátce po sobě dva náklady. Cca kolem 11:25 projela dvojička 363.010+230.032 na Majlont a asi 5 minut po něm dlouhej Nex v čele s 230.075.
Tak mě napadá, jestli to nebylo kvůli tomu incidentu v Židenicích...
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3018
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 14. března 2007 - 08:12:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

John: to tam byl určitě i Mcbain...
Régiomap Jihomoravského kraje v Excelu - aktualizace 7.3.2007

3000. příspěvků kariéry (Liga mistrů K-reportu)
Mr_lachtan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 12:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes okolo 11.hod. jel přes Kuřim šroťák 721.111 s nějakýma sypákama směrem na Brno. Jenom si tak pěkně pobublával...
Fany
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 541
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 15. března 2007 - 14:53:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlíky směr Nezamyslice s odjezdem XX.19 stíhají v Nezamyslicích vždy odjíždět směr OL v čase X1.19? Nebo mívají pravidelně opožděný odjezd? Co odjíždět z Brna vždy XX.23 a z Nezamyslic rovněž X1.23 s následným křižováním až v Prostějově místo v Bedihošti? /toto řešení nabízím jako alternativu ke zvážení/ - přínosem by bylo zachování přípojů v Brně ve směru od Tišnova
Jirka_kraťas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 4-2005
Odesláno Pátek, 16. března 2007 - 09:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mr.Lachtan: Ten hektor 721.111 je z Havlíčkova Brodu. To si tedy udělal pěkný výlet.
844_001
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 18. března 2007 - 22:10:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco k 721 111. Tu je zachycen při průjezdu Blažovicemi o den později, v opačném směru.
 
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 12:31:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pánové, jako přespolní bych se chtěl zeptat, co to je majlont, abych taky ovládal trochu ten hantec děkuju za odpověď
Zlámalík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 13:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Majlont obecně jest totéž co městská část Brno-Maloměřice, zde pak jde zejména o seřaďovací nádraží a DKV tamtéž.
Se nechytáš, kemo?
Kubíček
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.178.81.179
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 13:12:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pospec: Asi Maloměřice. To víš, Brňáci musí mít vždycky něco speciálního, aby podporovali pocit vlastní výjimečnosti.
Bimbo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 14:59:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak,nejsme žádní Cajzli.Rozumíš kemo?
Pospec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. března 2007 - 17:14:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslel jsem si to, ale radši se zeptám. jinak babička i maminka pochází z Brna a hantec vcelku ovládají - nevím, proč mě nenapadlo zeptat se jich. tak dík chlapi
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 1-2004
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 20:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes se mi podařil vyfotit docela zajímavej kousek za Předklášteřím.

 

230.106-7+240.008-3+2??.???-?+20RAJ+ 242.219-4

 

zezadu 242.219-4

Chtěl bych se zeptat všech tady co to bylo za dvojičku (soudím dle špinavého skla třetí mašiny) 240tek, mám zjištěno že do králova pole jeli vpředu jen ony a to obě činné (měli smetáky nahoře), nevíte co se stalo že kní přidali tu 230ku? Ještě časy Krpole zhruba 13:30? , Předklášteří 14:40.
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 1-2004
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle mi jelo v opačným směru....

 

230.xxx v 11.56

 

2x230xxx ve 12.07

 

230.091-1 ve 13.46

 

230.xxx ve 14.19
Toť vše co se mi dnes z nákladů podařilo zachytit.
Tomt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1014
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 21:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Igi: jestli to byla 240.008 tak ta jezdí momentálně s 240.060.
ICQ:450 504 903
Příznivce dobré hudby zveme na každodenní šestiválcový koncert pořádaný v úseku z Č.Budějovic do Gmündu...
Pepík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 22:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Igi: pěkné foto

Koukal jsem, že jsi tam měl auto ještě kolem 16:00 hod.
Brejlovci na trati 251
Igi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 1-2004
Odesláno Neděle, 25. března 2007 - 23:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepíku, jj já to zabalil až v 16.15 po jednom nákladu co jel do Žďáru ten sen zapoměl sem hodit... Pokud jej chcete vidět tak jej sem dám ...

Tomt dík za spřesnění, ale čekám že mi to i další potvrdí..

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace