K-report
 

Archiv do 25.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 25.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5855
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 19:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není tu nějaký pamětník, který by věděl, do kdy přibližně fungoval přejezd nacházející se cca v půlce rovinky mezi senohrabskou předvěstí a vjezdovým návěstidlem směrem od Čerčan? Kolem trati krom příjezdových cest již nejsou žádné pozůstatky, ale přímo v kolejišti je pozůstatek veliký a to dřevěné pražce. Všechny okolní betonové pražce mají rok výroby 1985 (resp. 1984), takže přejezd musel být zrušen někdy po tomto roce, jinak by tam ty dřevěné pražce nezůstaly.

Mimochodem, berte to jako příspěvek k předchozí diskuzi o přecházení kolejí. Přes tento zrušený přejezd denně stále přecházejí desítky až stovky lidí (i cyklistů a psů) - počet závisí na turistické sezóně, neb přejezd leží přímo uprostřed chatové oblasti. Sice hluboko pod tímto přejezdem prochází pod tratí velmi dlouhý tunel (tunelový most), ale je to tak temné a obtížněji přístupné místo, že tam tudy moc lidí nechodí.
A vůbec by mne zajímalo, jak přestavba trati v tomto úseku zasáhne do cest vedoucích těsně podél kolejí. Protože podél kolejí po hraně náspu vedou cesty v délce cca 2 kilometry, zároveň jsou to zčásti turisticky značené cesty a jsou to prakticky jediné přístupové stezky (míněno pro pěší) od nádraží, hospody, pošty atd. Pokud se tyto stezky zničí, tak lidi budou chodit přímo po kolejích.
Pochybuji, že se o takovéto záležitosti projektant či investor vůbec zajímají. Z toho pak plyne, že železnice zůstává v krajině jako výrazná a legálně nepřekonatelná překážka. No a pak lidi musí lézt všude přes koleje.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 19:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: pokud vzpomínám, tak ty přejezdy byly rušeny tak v 2.polovině 70.let. Tam dál ke Čtyřkolům byl ještě nejméně jeden přejezd. Pozůstatky byly odstraněny koncem 80.let. Musel bych se podívat do podrobných zápisků.
Rozhodně ale byly ty přejezdy v době, kdy je pamatuji jako "trvale uzavřené".
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5856
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:22:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, přímo u předvěsti jsou ještě zbytky po nějakém přejezdu či přechodu, jsou tam kovové sloupky, kamenný můstek přes příkop podél koleje. Ale ten není příliš frekventovaný. Zatímco ten první, co jsem popisoval, tak přestože byl zrušen a demontován, je pěšími a cyklisty využíván nepřetržitě.
Naopak blíže do stanice, přímo u vjezdové návěstidla je podchod (propustek), který je využíván, no a pak už na záhlaví je jedno místo, kde lidi hodně chodí přes koleje. Jinak je tam pár míst, kde jsou vidět vyšlapané cestičky skrz křoví u koleje, ale ty nejsou příliš frekventované.

Taky jsem znovu provedl průzkum té původní staré trati na záhlaví Senohrab, co pak sloužila asi jako výtažná nebo odstavná kolej, dokonce jsem podél ní našel základy kulatých ocelových sloupů, tak nevím, jestli byla někdy i zatrolejovaná nebo to byly lampy. Nicméně to nejzajímavější, co jsem našel, je, že v té koncové části jsou v délce cca 100-200 metrů stále kolejnice (KLADNO 1925) na podkladnicích upevněné plochými hřeby do pražců.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 20:55:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až se dostanu do Seno, kouknu do starých polohoplánů. Ale nejdřív ve čtvrtek.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 8.2.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5859
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 18. února 2007 - 23:15:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem, KLADNO 1925 T.O. byla před modernizací taky nejstarší stále pojížděná kolejnice ve Strančicích. To už jsem tu někdy psal.
V těch Senohrabech je podél ulice vedoucí kolem stavědla č.1 postaveno zábradlí ze starých kolejnic, které nevypadají ani moc ojeté. Našel jsem tam kolejnice z roku 1882, ale nedaří se mi na nich vyluštit výrobce. Dále KLADNO 1890 T St a DONAWITZ 1903 M St (ty písmena na konci bez záruky, neb jsou hodně orezlá). V Donawitz sídlí ocelárna VOEST-Alpine.
Nevím, jestli to někdo vyluštíte:
 
Teď když jsem si to hodně zmenšil, tak mi to připadlo jako TEPLITZ 82 G St.
Na další fotce je pro porovnání kolejnice z roku 1882 a 1890:
 
Od stavědla k vjezdovému návěstidlu stojí plot, jehož sloupky jsou také z kolejnic, ale tentokrát značně ojetých. Našel jsem na nich KLADNO 1897 a KLADNO 1899, WIT M St 17, ale budou tam asi i další. Těžko říci, jestli jsou to všechno kolejnice použité původně na této trati, nebo jiné.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5860
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 00:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jsem u těch Senohrab, nevíte někdo, jak je přesně dlouhý ten dvojtunel pod strančickým zhlavím? Já to jenom krokoval a vyšlo mi to přibližně na 80 až 90 metrů. S tím, že tři čtvrtiny délky je původní tunel a jedna čtvrtina je přistavěná při zdvojkolejňování (je tam výškový rozdíl klenby).
 
Mimochodem, koukal jsem na tu neúdržbu TV ve stanici, všechny příhradové stožáry a břevna TV jsou příšerně orezlý:
 
A to ať mi nikdo netvrdí, že je to "čekáním na koridor", neboť např. ve Strančicích byly břevna a sloupy natírány.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5861
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 00:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě foto rozebíraného útulku, zůstala už jen asi tak třetina:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5863
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 02:02:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolotomik: díval jsem se do té Integrované dopravní studie města Říčany a mají v té analýze zajímavou chybu, neboť předpokládají, že zastávka Říčany - Jih bude u přejezdu (ul. Olivova). Jenže ona bude až za podjezdem (ul. Thomayerova), čili cca o 300 metrů dál a to už je značný rozdíl v docházkové vzdálenosti.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5864
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 02:23:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Město Říčany prostřednictvím vedoucího úřadu hledá pracovníka - koordinátora - Koordinátor na stavbě železničního koridoru na území města Říčan:
http://www.i-servis.cz/ricany/pages/prehlrub.asp?id=3241&typ=c

Pochopil jsem, že je to něco jako stavební dozor, ale chrání zájmy města vůči stavbě koridoru.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 10:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: ta kusá kolej na benešovském zhlaví v Senohrabech je zajímavá. Je poměrně dlouhá a teď celá léta nepoužívaná. Pamatuji si, že po nehodě, která se stala u senohrab v 80.letech tam byly velmi dlouho odstavené poškozené nákl.vozy. Už několikrát jsem ji chtěl nafotit včetně klenbového propustku pod ní, ale je to tam hodně zarostlé. Ale osobně si myslím, že s původní tratí to snad nesouvisí. Ta kolej od stavědla hodně stoupá a tím by i původní trať musela být o hoidně výš než ta dnešní.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 11:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

most v Kolo, dnešní ráno... na poslední fotce - vyměřování míst pro patky PHS
 
 
 
 
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5866
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 12:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rob: je tedy pravda, že ze stavebního hlediska ten klenutý propustek
 
 
 
odpovídá pozdějšímu způsobu, jakým byly např. rozšiřovány propustky při zdvojkolejňování, a ne původní stavbě. Takže buď ta kolej je novější nebo byla její niveleta zvýšena - místo toho, aby klesala k Čerčanům, vede přibližně vodorovně a tím vzniká ten výškový rozdíl. O kousek blíže ke stanici je ještě jeden dvojitý propustek
 
a tam je rozdíl výšky stropu do půl metru mezi starou a novu tratí.
 
 
 
Uvažuji dál. Navíc tedy ten propustek leží v příčném směru příliš daleko na to, aby z něj byla kolej napojena do zářezu směrem k Čerčanům, takže případná traťová kolej by přes něj vést nemohla.
Ty základy sloupů, co jsem zmínil, vypadají podle fotek na lampy, protože z té trubky vždy trčí kabely.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 1-2005
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 13:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: teda klobouk dolů!!! To je moc pěkná dokumentace. To se prostě musí fotit v tomto období. Jak na ty fotky koukám, tak tam snad už ani nemusím
Ty zbytky sloupů budou opravdu asi bývalé lampy. Myslím, že osvětlení pochází ze 70.let, kdy se prováděla elektrifikace a dělalo se i nové osvětlení. Ta kolej celkem dost dlouho odolávala náletovým křovinám, ale teď je vlastně ukončena zarážkou kousek od stavědla.
Tam u toho senohrabského dvojtunelu co jste fotil, se dá najít ještě kus železa pocházející z oné nehody v 80.letech. Bylo tam toho víc, ale časem to asi shnilo a zmizelo.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 14:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych si tipnul na vlečku do nějaké dnes již dávno neexistující továrničky. Zrovna u konce té kusé koleje by na ni bylo místo.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1335
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 15:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak v Praze-Vršovicích už stojí lešení a začíná se něco dělat s přístřeškem výpravní budovy u nástupiště.

Jo, byl podepřen minulý týden jakousi dřevěnou konstrukcí.... Asi už držel silou vůle

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 15:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě to byla obyčejná odvratná kolej. Na žádnou továrničku tam nikdy nebylo místo.
Dráteník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 16:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strančice byly natřeny jen díky tomu,že se dělala rekonstrukce Benešovského zhlaví a dráha tenkrát našla peníze na nátěry těch starých.Natírala Elektrizace železnic.
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 6-2006
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 17:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Jako malej kluk pamatuju, že u té staré koleje, poblíž těch malých propustků bylo malé hřiště (ještě tam je, ale v hrozném stavu) a právě na tý starý koleji stály hodně dlouho nějaký starý osobní vozy, to mohlo být tak mezi rokem 1975 až 1980. V posledním čísle hlásky byl článek o nádraží v Senohrabech, je to docela zajímavý. Na www.senohraby.cz je Hláska i v pdf, ale vždy o měsíc později, tak pak doporučuju si to stáhnout.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si taky myslím, že ta kolej v Seno byl obyčejný výtah, dnes už zbytečný, takže se ukončil šturcem. A samozřejmě byl osvětlený. Ale jak jsem už psal, ve čtvrtek se podívám do polohoplánu a dám vědět.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 8.2.2007
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8447
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 21:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Senohrabech by mě zajímala jiná věc - ten jakoby zářez na pražské straně, viz tato fotka.

 

Co to mělo být, nějaké odstavné koleje?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
náv. mistr v.v.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.44.10
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:08:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vážení diskutující rád pročítám vaše připomínky k prúběhu stavebních prací a jen se musím usmívat s jakou zasvěceností debatujete tak bych vám ujasnil některé postřehy tak předně přejzdú v ůseku Čerčany - Senohraby bylo původně sedm a to : na zastávce Pyšely obsluhované ze st.2 Čerčany později místně z hr. tyřkoly jedenkrát směrem k Čerčanům jedenkrát místně a dvakrát směrem k Senohrabům ( v Javorníku a pak ještě dvakrát ze Senohrab st.1 dále kolej 3a v senohrabech byla postavena jako písková záchytná kolej pro ujeté vozy od Strančic při elektrifikaci byla použita pro obytné vozy stavebních vlaků proto zbytky osvětlovacích stožárů a někde ještě zděných pilířků na elektrické přípojky s pozdravem směji se dál ,
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5867
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcbain: kterej zářez? Myslíš tu díru na záhlaví vedle 1.koleje? Trať tam vede po náspu, takže u 2. koleje spadá svah dolů k Mnichovce a u 1. koleje to dělá ďolík vůči té ostrožně, kterou trať pak u stavědla protíná.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5868
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:36:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

náv.mistr v.v. : No, konečně nějaký pořádný pamětník. Každý ví kousek, tak to nějak poskládáme. Ta záchytná kolej rozhodně musela být postavena později než původní trať a po původní jednokolejné trati tam na záhlaví nic nezůstalo - ani propustky, všechny jsou pozdější čili nerozšiřované. Proto je těžké v terénu něco dohledat.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 8449
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 23:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

. koleje to dělá ďolík vůči té ostrožně,

No asi myslím tohle, ale při pohledu z vlaku i na tu ortomapu mi to nepřijde jako přirozený "ďolík".
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5869
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 00:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, jestli se jedná skutečně o ten ďolík, tak v něm se nachází tento krásný kamenný most:
 
 
 
Pak je zajímavé místo o kousek dál k Mirošovicím (u vjezdového návěstidla), kde je ten zářez, kterým trať prochází, neobvykle široký.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5870
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 00:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takhle nějak tam vypadají vrstevnice:
 
Ten žlutý čtverec je hrad(hrádek?) Ježov, jehož zbývající ruiny zcela zlikvidovali stavbaři železniční trati. Podle archeologů či historiků trať prochází přímo přes hradní nádvoří.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Esp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 07:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poborskiii - ten klenbový most v Senohrabech má cca 96m
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 09:32:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Říčany a Strančicemi se u druhé koleje objevila nová návěstidla autobloku. Jejich označení jsou 2-1617 a proti správnému směru 2-1620, 2-1632. Zajímavé je, že polohy návěstidel ve správném a proti správnému směru jsou zcela odlišné.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 858
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: A proč by měla být stejná? Zejména přihlédneme-li k délce zhlaví a viditelnosti návěstidel...?
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 10:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nikde netvrdím, že by měla být stejná, jen, že je to trochu neobvyklé.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5873
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 12:49:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad v tom nejsou chyby:

směr Říčany - Strančice:

S1 - S4: 164,584 km
1,2-1632: 163,092 km
1,2-1620: 162,080 km
1,2-1610: 161,050 km
1,2-1600: 159,986 km
1S - 2S: 158,919 km

směr Strančice - Říčany:

L1 - L4: 158,224 km
1,2-1593: 159,395 km
1,2-1605: 160,600 km
1,2-1617: 161,707 km
1L - 2L: 163,338 km
Lc1a-Lc2a: 164,503 km
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5874
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

směr Uhříněves - Říčany (tady to vypadá, že v tom výpisu jedno cca v km 168 chybí):

Sc0-Sc9: 171,188-171,276 km
S1a-S2a: 170,180 km
1,2-1690: 169,000 km
1,2-1668: 166,864 km
1S - 2S: 165,764 km

směr Říčany - Uhříněves:

L1 - L4a: 165,240-165,255 km
1,2-1665: 166,480 km
1,2-1677: 167,765 km
1L - 2L: 169,319 km
Lc1a-Lc2a: 170,490 km
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5875
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A když vypočítám délky oddílů:

Říčany - Strančice
(odjezd)1492 - 1012 - 1030 - 1064 - 1067(vjezd)
Strančice - Říčany
(odjezd)1171 - 1205 - 1107 - 1631(vjezd) - 1165 (cest.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:55:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o mail od náv. mistr v.v.
Zajímá mě, kdo z mých mistrů to je? Dík. Stačí ťuknout na obálku na horní liště příspěvku a napsat. Myslím si někoho, ale chci mít jistotu...
IV.koridor-2.etapa aktualizace 15.2.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5884
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 02:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už tady dlouho nebyly Kolovraty - bourá se most a staví se PHS podél 2. koleje:
 
 
 
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5885
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 02:49:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říčany - GJW začali s demontáží vlečkové koleje za stavědlem č.1 směrem od ulice Smiřických, zároveň podél staví Hans Wendel protihlukovou stěnu.
 
 
 
 

Strančice - probíhá demolice nákladní pokladny a stavba PHS na senohrabském záhlaví:
 
 
Na poslední fotce vpravo dole si všimněte chybějících mříží přes odvodňovací kanál u přejezdu. Už jich bylo ukradeno osm. Ale to se dalo čekat. Chybou je, že s tím nepočítají projektanti.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 867
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 09:30:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi pokračují práce na zabzař, dnes jel zřejmě kvůli tomu R634 po nesprávné koleji z Říčan do Uhříněvsi - muvka stála ve 2. koleji na spojkách.
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 09:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

most, dnešní dopoledne...
 
 
 
 
 
 
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 16:00:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirko: během víkendu budu mít na webu ten článek o Senohrabech z Hlásky. Dohodl jsem se s autorkou, přislíbila do budoucna i další staré fotky a informace. Moc hodná.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 15.2.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. února 2007 - 16:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Benešově si na místo, kde má stát kontejner provizorního zab.zař., v úterý nejmenovaná externí stavební firma postavila dva obytné a jeden nářaďový kontík. Tady bude veselo, protože do těch míst se začnou během pár dnů zatahovat kabely provizorky. Anebo je to správně, divil bych se dosti.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 15.2.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 543
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 17:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak s tím místem na kontík provizorky je to již vyřešeno. Stavební firma si jeden odveze, a na jeho místo přijde provizorka. Na tomto úseku je (zatím) dobrá koordinace.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 22.2.2007
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 18:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Benešově je taky v kolejišti již dost svazků kabelů k provizorce. Z Benešova u 2.TK do Čerčan již také stojí v úseku k Tužínce cca polovina nových sloupů TV.

A začaly také přípravné práce v úseku Planá/Luž.-Roudná(resp. od Plané k podjezdu silnice E55 u Doubí). Ve zmíněném úseku je bezpečnostní PJ (asi 50, jen přes den, údajně na cca 1 měsíc), je vykáceno křoví a stromy v okolí a vykolíkováno těleso pro budoucí druhou TK. Dnes se tam pohybovalo asi 20 chlapíků, co na několika místech pálili ty menší kusy a větve z výřezu.
Dle neověřené info právě za cca 1 měsíc začne výluka, kdy se bude vkládat provizorní výhybka pro napojení vznikající 2.TK...

Jo a v úseku Planá-Tábor v trochu menší míře také proběhlo čistění od stromů a keřů.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 544
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 18:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovéhle obrovské jámy jsou v Benešově pro kabelové kolektory. Většina jich bude betonovaná právě do takových jam, včetně té u dopravní kanceláře, pár jich bude plastových. Stačí srovnání s uhelkou na dně?
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 22.2.2007
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1348
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:22:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak na http://koridory.wz.cz/ jsem vyhrabal, že ten úsek Doubí-Tábor by měla dělat OHL ŽS, mne neznámá firma....

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5895
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: to je přejmenovaná firma ŽS Brno, čili žádný nováček. Jinak zhotovitel se jmenuje:
"Sdružení Doubí - Tábor" ved. sdružení OHL ŽS a.s., Burešova 17, CZ-660 02 Brno.
Dalšími členy sdružení jsou Viamont DSP a.s. a Subterra a.s.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1350
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 23. února 2007 - 22:52:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Aha, díky, to už je to o mnoho jasnější :-)

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Paprika
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.169.174
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 19:28:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A vubec, existuje uz TS nebo aspon PTS na vazbu hradloveho poloautobloku a SZZ ESA 11. Nebo jsou Strancice dalsi stanici, ve ktere je udelana uvazka na divoko bez technickeho schvaleni?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5900
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 21:04:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pěkně svítící návěst u strančické měnírny:
 
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 21:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co ta návěst znamená?Takovou jsem ještě neviděl.
ICQ:252 160 498
Steamer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 21:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je svetelna stahovacka. Pokud sviti, musi strojvedouci stahnout sberac, pokud nesviti, nestahuje se.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5904
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 21:54:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je návěst pro elektrický provoz: Stáhněte sběrač.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 24. února 2007 - 22:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To skoro vypada jako fotomontaz
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 10:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pár fotek z bouracích prací v Kolovratech
 
 
 
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1354
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 12:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže i do stahovaček pronikly LEDky

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2315
Registrován: 8-2004


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 13:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy, č.1348: Dobré zprávy.
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30830
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 16:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se tak trochu uvažuje, že alespoň kus dvojkolejky na úseku z Tábora do Veselí by mohl být zprovozněn se začátkem nového GVD.

A jeden dotaz - jak moc by bylo složité aktivovat výhybnu Čekanice?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5909
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z hlediska provozního bude velmi zajímavá výluka, která zanedlouho začne, a to jedenapůlroční (cca 500 dní) výluka střídavé části benešovské měnírny.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 18:37:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 2.3. 7:00 do prosince 2008. Celou trať potáhnou Chotoviny.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 24.2.2007
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 658
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 20:44:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavne kdyz nekde spadnou draty mezi Chotovinama a Benesovem, tak usek smerem k Benesovu bude bez napeti.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 25. února 2007 - 20:47:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud je mi známo, tak v rámci úspor byla benešovská NS vypínána již dříve, takže byly běžné situace, kdy v úseku do Chotovin bylo nějakých 19kV...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace