K-report
 

Archiv do 04.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 04.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5692
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 21:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není chyba, naopak PHS bude pokračovat dál, takže stávající kolej protne. To je protože přeložka je postavena zatím jen z poloviny: kolej bude dále uhýbat vlevo, překříží stávající trať a za hradlem Svojšovice (které tak padne, protože bude překážet) se vrátí vpravo do stávající polohy. Neměřil jsem to, ale do průřezu ta PHS snad nezasahuje, ale do drážní stezky zasahuje určitě. Musel bych si vzít metr a dojít to změřit, ale teď v tom sněhu tedy tam nepůjdu. Nicméně, myslím si, že do průřezu několik měsíců zasahovala provizorní svojšovická předvěst u 2.koleje ve Světicích, ale ta už je pryč, takže není co řešit.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Středa, 24. ledna 2007 - 23:54:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za odpověď.
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1071
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 00:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja to tam šotoušil v pondělí a taky jsem si toho všiml.
Kdy se bude "rušit" ta původní kolej u přeložky ??
Když jsem byl tak na "nové" byly dráteníci .....
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5698
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 00:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím poslední verzi harmonogramu, ale práce v 1. TK se se plánovali od začátku března, tzn. celá přeložka 1.koleje. Navázat by měly od května do června práce v 2.TK, tzn. chybějící zbytek přeložky 2.koleje.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kuk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.195.193
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 13:04:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii:
Ta PHS u vaší zahrady je nějaká jiná než ostatní na trati z Hostivaře do Strančic. To je nějaká protekce nebo se bude pokračovat jiným typem? Jinak průjezd okolím nádraží ve Strančicích, zabetonovaným PHS, je docela schíza. Ať už jedete od návsi nebo od Všestar působí to opravdu stísněně a opticky zužuje výhled do zatáčky, a to ještě nejsou místy PHS vyplněny až nahoru.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 14:17:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už teď lidi na tento způsob rekonstrukce s PHS nadávají, zvlášť když se dělají v délce desítek kilometrů. To je bettónu a proinvestovaných peněz, ale i zničeného prostředí kolem trati.
To dvojité t ve slově betton si vyžádal zdejší cenzor - si nedělám legraci :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29819
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 14:29:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za upozornění, to bude nejspíš nějakej renonc (krátký "beton" lze, akorát dlouze ne)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1257
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 25. ledna 2007 - 18:17:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli se to tady už neobjevilo - v úseku Benešov-Čerčany jsem zaznamenal několik nově vztyčených sloupů.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Pipinp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 06:32:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu hradlu Svojšovice. Kdy se bude rušit?
Ještě za Šiffnera, když se rušilo hradlo Říčany-les, se říkalo, že z vojensky startegických důvodů se nemohou Svojšovice zrušit. Ale to bylo před vstupem do NATO. Teď už bude všechno jinak.
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 08:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty "strategické" důvody spočívají jenom v tom, že přejezd ve Svojšovicích je součástí tzv. "Určené Sítě Silnic" (USS). Kdyby byl podjezd pod tratí z hlediska přepravy rozměrnější techniky vyhovující, tak nebyl potřeba přejezd. Teď už bude podjezd s lepšími parametry, takže přejezdu netřeba.
Asdfenter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 08:48:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad hradlo Svojšovice

Ono ani tak nešlo o to, které hradlo zrušit a už vůbec ne z nějakých strategických důvodů. Prostě přišlo jedno z tisíce tupých nařízení shora a rušilo se hlava-nehlava. Jediný "strategický" důvod bych viděl v tom, že u Svojšovic bydlí paní Dekojová, maminka pana Dekoje v té době zaměstnance GŘ ČD. Tož asi tak...
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 825
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, jestli se to tu už neobjevilo: přístřešky ve Světicích jsou už od začátku týdne umyté.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5707
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 11:57:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dusanh: to slyším poprvé, nicméně má to jednu zásadní vadu, ani z jedné strany k tomu přejezdu nevede silnice, která by tu pobrala rozměrnější techniku. A ze strany hradla nevede cesta žádná. Navíc ve Strančicích je most přes trať a tam tudy jezdí vše rozměrnější.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 10:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Představte si mobilizaci nebo jinou přípravu na válečný konflikt. Potom není problém, že k přejezdu vede "jenom" polní cesta. Takže (skoro) všechno pojede po polňačce přes přejezd a potom dolů. USS je stanovená síť silnic, které musejí splňovat určitá kritéria a být použitelné pro průjezd prostředků ozbrojených sil. Samozřejmě menší technika (třeba UAZ, V3S nebo autobus) projede i pod starým podjezdem, ale takový tahač s podvalníkem s tankem nebo rozměrnější nástavba na T-815 (T-813 - třeba mostní automobil) v žádném případě. A Tatra s radlicí vám vyrobí chybějící kus polní cesty během 10 minut... Je to rozhodně jednodušší opatření, než hledat jinou komunikaci, protože tady nás nepustí nízký podjezd.

Vzhledem k tomu, že během posledních několika let (tj. od doby, kdy proběhlo rušení hradel) proběhlo ZÁSADNÍ přepracování mobilizačních plánů AČR, nemůžu vyloučit, že dneska už Svojšovice tento význam nemají. Nicméně v dřívější době tento význam měly. Sám jsem měl možnost do takové mapy USS (část středních Čech) nahlédnout.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29873
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 11:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička:
Tak již i zde lze „betónovat”, jak je libo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Kuk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.195.193
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 06:43:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli údajně spadl kus "skla" ze zastřešení lávky ve Strančicích. Odpoledne nebylo nic vidět jen nad schody směrem do Všestar vypadal jeden kus zastřešení poněkud pochroumaně. Jinak sníh sjíždějící ze zastřešení se odráží od vlnitých zábran a padá rovnou do kolejí i na nástupiště.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5730
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:17:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem tam nebyl, takže nevím. Ten jeden prohnutý kus směrem ke Všestarům je proto, že není ze skla ale z plastu, takže nemá šanci udržet váhu sněhu. Stavbaři zas nejspíš nějaké sklo rozbili, takže tam hned na začátku dali plast.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
MP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.208.37.253
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 17:42:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska byl u METRANSu vytažen kontejner spadlí ze stohu při té vychřici. Z důvodu velkého vyložení (cca30m, hmotnost kontejneru 4t)byl vyzvedáván jeřábem LTM 1120/2 s nosností 120t. Jeřáb byl od společnosti HANYŠ. vyzvednutí kontejneru si vyžádalo napěťovou výluku.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To MP: všechno dobré, ale: Spadlí, vychřici
Skusme to trochu počešťyd.
Ale omlouvá tě, nejsy ěďyný, gdo neumý česki
IV.koridor-2.etapa aktualizace 16.1.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5742
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zřejmě o víkendu mi EŽ ve Strančicích sundali dva osvětlovací stožáry, ze kterých jsem se chystal ještě udělat foto stanice. Takže už zbyl pouze jeden u přejezdu, protože na něm je anténa.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:26:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaká anténa? U jedničky je anténa? Ale dobře, konečně jen Bystřice nebude v noci potmě
IV.koridor-2.etapa aktualizace 16.1.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5743
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sundali je, jelikož nejsou potřeba, protože teď jsou lampy skoro na každém sloupu TV, takže žádná tma nebude.
No, je tam vysílačka, dřív byla na stožáru u staniční budovy, ale ten sundali jako první, když se stavěla nová lávka.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 828
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 09:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi práce na zabzař v plném proudu, spousta aut AŽD, ráno vyloučená sudá skupina.
V Říčanech je vyčištěný prostor za pražským zhlavím.
Proč je stále pomalá jízda okolo nástupiště ve Světicích?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5755
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 17:57:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 12.2. 7:00 do 16.2. 19:00 bude probíhat ve Strančicích výluka zab.zař., při které bude aktivována definitivní ESA. Dnes zkoušeli nové PZZ ve stanici.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hela
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.210.165.162
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 19:00:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Aktivace SZZ ESA11 Strančice 26.2.-5.3.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5756
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 19:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hela: Mám tu návrh výluk na 7.týden a tam je jiný termín. Tak to možná posunuli anebo že by to byla ještě jiná aktivace ESA? Nebo v těch plánech mají ČD maglajz.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hela
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.210.165.162
Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 19:29:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Právě proto, že máš jen návrh výluk. Toto se dopřesňuje a mnou uvedený termím je aktuální.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 10:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes EŽ v 2. koleji mezi Říčany a Uhříněvsí mezi vjezdem a předvěstí do Říčan, dále se staví protihluková stěna u Kolovrat, v Uhříněvsi podbíječka (?) Viamontu. Krom toho dva maníci v oranžových vestičkách kousek jižně od zastávky v Mnichovicích.
Woy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy má být vlastně aktivován autoblok Hostivař - Strančice? Díky
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5765
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 11:49:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autoblok v úseku Uhříněves - Hostivař již letos na jaře. Úsek Strančice - Uhříněves údajně až na jaře 2008 po dokončení Říčan.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:03:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu sem se vydal z Prahy hl.n. do Poříčí přes Čerčany a mohu jen konstatovat, že technický stav vlaků je opravdu žalostný. Odjezd byl v 7:18. Skončil sem v kolovratech. Pro technickou poruchu vlak nebylo možné opět rozjet. Po hodině ho dotáhli zpět do Uhří a já mohl pokračovat dál(mezitím sme všichni mrzli skoro hodinu na nástupišti v Kolovratech) . Jenže následující vlak měl také drobné problémy a k tomu sme ve Stránčících čekali z nelogických důvodů na lokomotivu co odtáhla ten předešlý vlak do Uhří. Na lokomotivě stál vepředu vítězoslavně průvodčí, který jel s tím odtahem. Nicméně nabral vlak dalších 45 minut zpoždění. A by toho nebylo málo, v Čerčanech si celý vlak přestoupil do jediného vagonku motoráčku (pro nedostatek času sem Poříčí vynechal a pokračoval do BN). Ač železniční fanda, tohle bylo na mě přeci jen silné kafe. Za co mám čd platit nehorázné jídné? Za to 2 hodinové zpoždění? Samozřejmě nějaká omluva, vrácení části jízdného nebo alespoň kafe na zahřátí (bylo -5), o tom sem si mohl jenom zdat. Ani se nedivím, že lidé jezdí raději autobusem. V praze jste za 30 minut a stojí to méně.
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 13:06:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmch, 17.1. jsem jel služebně do Berlína. Autobus za 750, zdarma kafe, noviny, televize ci radio. Vlak? Temer 3000. Co si zakaznik vybere?
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manech: 1)Co si někdo nevymyslí pro poškození dobrého jména Českých Drah....

2)Zákazník si vybere VŽDY vlak a nebude využívat služeb podřadné, neekologické, nebezpečné autohnusové dopravy, která kolabuje při každé změně počasí a naprosto nedokáže plnit JŘ.....
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 14:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

která kolabuje při každé změně počasí a naprosto nedokáže plnit JŘ..... OffT: A proto měli minulou zimu v Krušných horách náhradní autobusovou dopravu, když byla trať do Vejprt zavátá.
OnT: V létě jsem měl možnost porovnávat spolehlivost vlaků a busů mezi Benešovem a Prahou. Hádejte, který dopravní prostředek byl lepší? (Nápověda: ten na kolejnicích skončil na krásném druhém místě.)
Ale jako vtip dobrý.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5767
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 15:28:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: běž si plkat někam jinam.
---
Situace je bohužel taková, dokud nebude trať zrekonstruovaná a nebudou nasazena nová spolehlivá vozidla (což se ani o ešusech zatím říci nedá), tak se takové věci stávat budou a docela často. Na panťácích se jejich stáří a špatný stav projevuje právě při nepříznivém počasí (sníh-prašan, mrazy či naopak horko). A to samé platí o staré infrastruktuře a bohužel, jak předváděla Uhříněves, při sněhové nadílce to platí i o nové infrastruktuře, když úspora pracovních sil (výhybkář) není nahrazena technikou (ohřevy výhybek). Další věcí je neúdržba bezprostředního okolí trati a následné pády stromů do kolejí (jak jsem se ale dočetl, tak stejný problém začínají mít i v Německu, kde DB Netz začala šetřit na údržbě - stěžují si především soukromí dopravci, že se na mnoha tratích sotva protáhnou tím křovím).
Co se týká cen přepravy, tak mezinárodní a soukromé tarify jsou značně rozdílné, myslím si, že soukromník by dokázal Praha - Berlín jezdit za podstatně nižší tarif než je ten mezinárodní, ostatně ukazují to i různé relační slevy národních dopravců.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 16:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: v Uhří "nejsou" ohřevy výhybek nebo "zatím nejsou"?
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5770
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 17:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Strančicích (nejspíš AŽD) zase totálně rozkopali chodník před nádražní budovou, který tam Viamonti před vánocemi vydláždili namísto mnohaměsíčního oraniště. Úžasná koordinace prací.
Jinak provozuschopnost výtahů se ustálila na počtu dvou, fungují ten u staniční budovy a na 1. nástupišti, šachta toho zadního je zatopena vodou = něčí nekvalitní práce.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 20:24:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever : plky? skoda ze si nejel do BN taky, pak by si pochopil. A to ze CD jsou v mezinarodni doprave naprosto nekonkurenceschopne je holy fakt. Astatne neni to jen problem CD ale i v ostatnich zemich jsou na tom podobne.
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 01. února 2007 - 20:44:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čd4ever: mohu te uklidnit, ze i nadale budu po CR vyuzivat sluzeb zeleznice (krome trasy Praha - Liberec) . Mysli si co chces, ale az mi zeleznice nabidne alespon trochu komfortu za prijatelnou cenu, rad vyuziju pri cestach do zahranici i jejích sluzeb.
Jinak letosni dovolenou planuji komplet na kolejich, takze vse dobre

Mimochodem dalsi vec co me pomerne hodne stve je neprehledny system slev ve kterych se nevyznaji ani zamestnanci CD, jak sem jiz mohl nekolikrat overit
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5780
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 13:45:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říčanské nádraží se zlepší
Z OKOLÍ PRAHY Brandýs nad Labem, Čelákovice, Odolena Voda, Říčany, Úvaly, Kamenice

Lidé nebudou muset nebezpečně přecházet koleje, cestující se budou odbavovat ve zcela nové hale
Říčany - Velkou trpělivost a hodně shovívavosti budou potřebovat cestující, kteří využívají říčanské nádraží. To totiž projde letos velkou rekonstrukcí, která úplně změní jeho vzhled.
„Změní se hlavně přístup na nádraží, cestující už nebudou muset chodit přes koleje, ale budou využívat podchod. K jednotlivým nástupištím se tak bude vystupovat jednotlivě,“ popisuje říčanský radní Zdeněk Moudrý.
Radnice má ještě jeden velký plán, jak nádraží přizpůsobit pro potřeby všech cestujících.
„Nádražní hala bude mít kruhový průřez. Do plánů se na poslední chvíli podařilo vtěsnat další průchod ze strany od ulice Ruská a Zborovská. V nádražní hale tak může vzniknout spirála pro vozíčkáře,“ uvedl Moudrý.
Snadnější pohyb pro vozíčkáře není jediným důvodem, proč radnice přikročí k dalšímu vchodu. Jediný vchod by byl pro lidi bydlící na druhé straně města příliš daleko a oni by přebíhali po kolejích, kde by jim hrozilo nebezpečí střetu s vlakem. Tomu chce radnice zabránit.
Změna je proti původnímu plánu velká a nákladná, takže musí ještě projít schvalovacím řízením.

Vlaky pojedou po jedné koleji
Nádraží bude během rekonstrukce fungovat v omezeném provozu. „Vlaky pojedou v obou směrech po jedné koleji a lidé budou smět vstoupit na nástupiště až na vyzvání výpravčího. Aby nedošlo k nějakému zranění, protože kromě zastávkových vlaků budou nádražím projíždět i rychlíky,“ vysvětluje hlavní inženýrka stavby Renata Kristiánová.
Obyvatelé Říčan uznávají, že město nové nádraží potřebuje. Hlavně se však těší na rychlejší spojení s hlavním městem.
„Nádraží jsem pravidelně využívala čtyřicet let, a když jsem se dozvěděla, že se bude měnit, šla jsem si ho na památku vyfotografovat. Ale důležité je, že vlaky budou jezdit častěji, teď pomalu nevíte, kdy vlak přijede nebo jestli vůbec dojede,“ svěřila Stanislava Bachurová.
A právě častější spoje jsou jedním z důvodů, proč nádraží musí projít rekonstrukcí. „Vlaky by po rekonstrukci nádraží a dostavbě koridoru měly městem projíždět každých patnáct minut. Lidé nebudou potřebovat jízdní řád, prostě přijdou na nádraží a za chvíli jim vlak přijede,“ těší se Moudrý.
Přestavba nádraží by měla začít již v polovině března, finální podobu by mohlo mít do konce roku. „Cestující snad budou nová nástupiště využívat bez omezení již od konce listopadu,“ dodala Kristiánová. Rekonstrukce nádraží je součástí výstavby dvacetikilometrového železničního koridoru, který vlakům umožní jezdit po kolejích větší rychlostí.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - Praha
Autor: LUCIE KOŘISTOVÁ
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 14:01:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu jen potvrdit termín aktivace dfinitivního zab.zař. Strančice - 26.2 - 5.3.
Uhříněves bude 11. - 24.4.

Poborskiii: dneska jsem to četl v MF a moc se mi líbí věta: cestující už nebudou muset chodit přes koleje, kterou bych změnil na "cestující už nebudou smět chodit..."
IV.koridor-2.etapa aktualizace 27.1.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 507
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 14:23:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A máme další leták s Informacemi pro cestující o výluce Benešov-Čerčany
IV.koridor-2.etapa aktualizace 27.1.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5781
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 02. února 2007 - 14:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepřeháněj. A kudy mají lidi chodit? V Říčanech žádný podchod ani nadchod nádraží není. Ta myší díra pod nádražím, kterou jsou cestující a obyvatelstvo nuceni prolézat, je podle investora propustek s vodotečí, ve kterém nemají lidi co dělat, takže ho nehodlá ani nijak opravit či upravit pro lidi. Pidipodjezd pro auta pod strančickým zhlavím je díky hustému provozu pro chodce životu nebezpečný, bez chodníku a příliš daleko od staniční budovy. Podjezd na uhříněvském zhlaví je skutečně velmi daleko, nevede k němu chodník ani bezbariérový přístup.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 7-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 10:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bylo vydáno povolení na opravu kolovratského mostu přes trať
http://kolovraty.imunis.cz/edeska/file.asp?id=8267
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 17:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na místě zbouraného skladiště a rampy v Čerčanech se začíná něco budovat:

 
 
 
 
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 17:47:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skladiště a údajně prozatímní náhrada prostor pro vlakové čety, které by v květnu měly přijít o přístřeší (je to jedna z bílých staveb v pozadí), protože na místě jejich budovy bude nový barák
IV.koridor-2.etapa aktualizace 27.1.2007
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 17:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vbc: až zase nebudeš vědět, co ti to stavějí před barákem, tak se tady klidně přeptej
Gatto nero
www.pendolino.cz
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 19:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzík: Nech si kecy na koledu, jo Až se budu chtít zeptat, tak se zeptám
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 03. února 2007 - 21:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hm, vidím, žes nepochopil, někdy to proberem u piva
Gatto nero
www.pendolino.cz
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 988
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 00:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem teda nepochopil. Ale to pivo beru
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 09:15:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě doplním k budově v Čerčanech: bude tam i sklad maziv a např. lodí. Na obrázku je budova tak, jak bude vypadat
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 27.1.2007
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 15:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, hlavně vodáci mají specifickou představu o pojmu "mazivo"
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 15:23:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, já jsem si to nevymyslel. Kukej:
 
 
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.2.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 15:28:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno tady proběhla diskuse ohledně ohřevu výměn. Tak v Benešově bude vyhříváno 28 výhybek, celkový příkon 164,2kW, Čerčany 19 výhybek, příkon 147,8kW no a Senohraby budou mít vyhřívaných 6, s příkonem 41kW.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 1.2.2007
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 359
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 18:35:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v té Uhříněvsi už ohřev funguje?
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 3-2006
Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 19:28:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat jestli bude ohřev výhybek i v Říčanech?
ICQ:252 160 498
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 19:59:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen doufám,že tyto EOV budou zabudovány v tzv. dutých pražcích .. aby přestavovací tyče a závěrné háky výhybek byly chráněny např.proti zavátí,ledu .. ne jak se to NEděje u nás ...


ICQ 237-113-861
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 20:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 1.koridoru ty žlabové pražce nejsou, jo?
V Uhří to vypadá, že tam jsou - alspoň soudě dle fotek, které jsem teď narychlo vyhrabal.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 21:37:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy
Na 011 nejsou ..


ICQ 237-113-861
Greyfin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 04. února 2007 - 21:39:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úseku mezi Táborem a Planou nad Lužnicí se začalo s čistěním vegetace.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace