K-report
 

Archiv do 21.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železnice a politika » Archiv do 21.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 19:42:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mallard Ano já jsem primitiv co je točí kolečkem a tahá za páčky, pan Mužík to je kapacita přes železnici, je to vidět, byl na výletě a dokonce vyfotil betonárku PB-18 ve výluce :-))))
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 19:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor A jaký máš argument opravňující Tě označovat Topolánka blbcem?

Ehm víš, nemám tak nějak důvěru k člověku, který si neumí udělat ani pořádek ve svém soukromém životě a chce dělat pořádky v životech jiných.
Tím mě doufám nezařadíš mezi soc.dem. To je bláto, ods louže.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1308
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 19:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kristián: Blbě, a nejen s železnicí. Bohužel vždycky se najdou blbci, který takový blbce jako je Topolánek budou volit.

v čem je ČSSD (bo kdo) lepší?

ad Fyra: prosím, kroť slovník. děkuji za sebe i za ostatní...

P.S. smím se zeptat, kde píšeš "až dost těch klikyháků"? do výkazů o výkonech HV se snad píše česky...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 20:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt o můj slovník měj péči, až ho budu používat směrem k tobě, jinak je to má věc a tvoje zbytečná starost.
Co když mám ještě jinou práci? Myslíš, že jsem si pořídil internet, abych si dopisoval s někým na k reportu?
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 20:50:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýro, proč se tu handrkuješ o elektrifikaci ČB - HD? Byť je ta trať nyní využitá o dost míň, než těsně po elektrifikaci, tak stále se ta elektrifikace zřejmě vyplácí. Aby se trať v pahorkatině o sklonu zhruba patnáct promile na střídavině bez rekuperace vyplatila, je třeba ji pojíždět nákladními vlaky o hmotnosti nejméně cca 7000t brutto denně. Myslím, že taková zátěž v elektrické trakci na trati ČB - HD je.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byť je ta trať nyní využitá o dost míň, než těsně po elektrifikaci, tak stále se ta elektrifikace zřejmě vyplácí.

Tak to jsem přesně chtěl i říct a tvrdím, že tam teď jezdí prd. A že jsem si koridorovou mezinárodní trať představoval jinak, než s V max 65/70 a sklony 15%. O nic víc nešlo, ale jistí pánové tvrdí něco jinýho.
Ovšem narozdíl od šotoušů ala Mužík co tam jedou a vyfotí betonárku v poli jsem na té trati strávil docela dost času, v každé stanici, na každém kilometru trati, takže si dovolím tvrdit, že ji znám velmi dobře, tak jako mnoho jiných tratí u nás. Doslova poznání každýho šutru. 7000t tam jistě projede to jo, ale tvrdit, že trať je VYUŽITÁ je hodně daleké.
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:34:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doktor: No ještě se tim chlub Je vidět že na dráze neděláš.

v čem je ČSSD lepší?
Minimálně v profesionalitě lidí a jejich vyjadřování, chování.. Ale to je každého věc. Hold lidi radši věří slibům ODSky že teď se bude žít lépe. Ve skutečnosti však za dluhy naší republiky může z převážné čísti ODS, z dob jejího minulého vládnutí. A oni se ty dluhy někde ukáží..
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem si koridorovou mezinárodní trať představoval jinak

Když ona je to "koridorová" trať jen z rozhodnutí českého ministerstva dopravy - aby na její financování byly lépe garantované peníze. Z mezinárodního pohledu je celá naše doprava (včetně té "přeplněné D1") jen o něco víc než regionální záležitost.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 12-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám, že se tady začíná spouštět hádka mezi modrými ptáky a oranžovými růžemi, tak jako na mnoha jiných diskuzích... nemáte nějaké inteligentnější téma k rozhovoru (ale pokud možno jiné, než Fýra s Kurt_mužikem)?
Uvezu to, pane Lorenc?
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 908
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 21:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fuk ,koho volíte,stejně je to stále dokola.Topolánka nemusím ,protože člověk ,který si neumí uspořádat život těžko povede dobře zem,navíc je to zkrachovalý podnikatel a on tu chce vytvářet prostředí pro podnikání...prostě absurdistán hadr.Tlustý má zase peníze z hazardu,Langer podivně čachruje s finanční policií,Čunek je zapleten do korupce,kalousek nakupoval padáky,které byly nebezpečné a nehodily se ani na ušití spoďárů,Bursík zase leze do zadku Rakušákům s Temelínem.A tak bych mohl pokračovat......
Jinak když to vztáhnu na železnici,tak každá vláda kecala,jak ji bude podporovat-obzvláště před volbami.Skutek nakonec utek.Pochybuji ,že se jim podaří snížit poplatky za dopravní cestu.....Je jasné ,že bez nich by byla železnice konkurence schopnější,ale tady se jen žvatlá a nakonec to dopadne vždy naopak.Ani na kloudnou obnovu vozového parku se peníze nedají.tato vláda slibuje nesplnitelné a to musí vidět i totální osel( a to nejen vztaženo na železnici)
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:14:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Topolánka nemusím ,protože člověk ,který si neumí uspořádat život těžko povede dobře zem

Do toho jeho "neuspořádaného života" vám vůbec nic není, a s jeho schopností vykonávat úřad premiéra to nemá nic společného.
Ale vzato obecně, to jako každý, kdo si pořídí milenku má neuspořádaný život?!

navíc je to zkrachovalý podnikatel

Kde se ve vás neustále bere ta potřeba kafrat do věcí, kterým evidentně nerozumíte a o kterých navíc vůbec nic nevíte?!
Liberté! Égalité! Sexualité!
751040
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v čem je ČSSD lepší?
Minimálně v profesionalitě lidí a jejich vyjadřování, chování.


Muhehe Kristiáne, jestli ti vyjadřování Jyrky Paroubka imponuje, tak to Pánbůh s námi a zlé pryč!
Hezky na to sedí přísloví Vrána k vráně sedá, že?
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:28:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do toho jeho "neuspořádaného života" vám vůbec nic není, a s jeho schopností vykonávat úřad premiéra to nemá nic společného.

Tak s tím rozhodně nesouhlasím, už jen proto, že reprezentuje stát, tak by to neměl být jakýsi "jednoduchý děvkař". Jestliže se rozhod zastupovat tento národ, a je placený z našich daní, tak mi tedy do toho je. Určitě mi není nic po soukromí, je fakt, že co dělá doma, mě nezajímá, ale ono to jaksi vyplulo na povrch, že jo. A pokud by měl kus cti v těle, tak by odstoupil, protože se vlastně sám zdiskreditoval. Sám tento člověk tohle tvrdil, když vypluly na povrch jisté aféry Standy Grosse. Takže by se měl podle toho zachovat.
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy Tak to, bohužel taky vidím. Být teď volby, tak asi hodím prázdný papír, protože fakt nevím, koho bych volil.
A navíc, všechno už tu jednou bylo, jak ods, tak soc.dem. a ukázali, že nic neukázali, takže velký kulový. Jedině radikální řez, vyházet to všechno a začít někde jinde, znovu...?
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kristiáne, nějak mi uniká smysl Tvé reakce - No ještě se tim chlub. Je vidět že na dráze neděláš. Já se nechlubím, já konstatuji a na dráze opravdu nedělám a nikdy dělat nebudu. Mno, rovněž postrádám odpověď, zda-li jsem blbec (a se mnou dalších 1 892 474 lidí) jen proto, že jsem volil ODS.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:32:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peca je ti dopřáno nahodit inteligentnějčí téma přece, tak jen nemel a nahazuj :-)
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, rovněž postrádám odpověď, zda-li jsem blbec (a se mnou dalších 1 892 474 lidí) jen proto, že jsem volil ODS.

Mno zbytek lidí asi volil cosi jinýho a ti jsou blbci zase podle tebe :-)
Prostě v tom mám jasno, modří ptáci už tu kdysi byli a jak to dopadlo se taky ví....
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:39:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pokud by měl kus cti v těle, tak by odstoupil, protože se vlastně sám zdiskreditoval. Sám tento člověk tohle tvrdil, když vypluly na povrch jisté aféry Standy Grosse.

Tsss, tím, že si někdo najde milenku se zdiskredituje?! Notak! Středověk už skončil. A Standa Gross udělal něco poněkud jiného, ty dva bych v tomto vůbec nesrovnával.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra: Mno zbytek lidí asi volil cosi jinýho a ti jsou blbci zase podle tebe :-)

Ne, nejsou. Nejsem natolik omezený, abych považoval někoho za blbce jen na základě toho, koho volí.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 324
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán Pokud vím i náš zákon uznává jen monogamii, co to má co dělat se středověkem? Udělá kdesi dítě, rozvádět se nehodlá nebo co, tak má trochu v hlavě blázinec ne? Já chápu, že nějaký vztah skončí a jinde začne, ale měl by v tom aspoň udělat pořádek.
To je jen soukromí, ale když se přišlo na jeho podnikatelské aktivity co taky nedopadly dobře, tak byl dokonce arogantní. Prostě tomu člověku nevěřím ani nos mezi očima, tečka.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 22:54:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím i náš zákon uznává jen monogamii

Zákon nezakazuje neformální vztahy.

tak byl dokonce arogantní

No to říká ten pravej.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 325
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:00:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán Já si to můžu dovolit, nejsem služebník lidu placený z jeho daní, dokonce nereprezentuju žádný stát někde, on si to dovolit nemůže. Krom toho arogantní nejsem, jen a pouze nasazuji na každýho individuálně takovou notu, jakou on na mě, to je rozdíl. Byl jsem arogantní snad na vás?
Neformální vztahy o něm taky dost vypovídají, minimálně o pokrytectví a lžích...
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
V tom se holt lišíme. Pro mě nerozhoduje s kým premiér spí, žije, chodí do kina,...
Liberté! Égalité! Sexualité!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3106
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:24:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minimálně v profesionalitě lidí a jejich vyjadřování, chování.

Muhehe Kristiáne, jestli ti vyjadřování Jyrky Paroubka imponuje, tak to Pánbůh s námi a zlé pryč!


Paroubek je sice hroznej, ale je tam i někdo horší: Bohuslav Sobotka - taková silná směrice demagogie, diletanství, falše, kariérismu, destruktivního sebeobětování v tom nejhorším slova smyslu se jen tak nevidí.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 326
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fanfán Ale přece to dost vypovídá o jeho charakteru, ne? Podvádět manželku s milenkou, je křivý, tedy v tomto případě se na to přišlo. Co když se bude stejně chovat k tobě, jako voliči? To ti neva? Mně tedy kua ano!
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:38:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci Vám do toho, pánové, kecat, ale pro mě je důležité, jaké zákony budou schváleny (nebo naopak nebudou) a soukromý život kohokoliv (politika, sportovce, herce) je mi u . Do dneška jsem nepochopil, jak můžou někteří spoluobčané tak hltat drby v Blesku a jemu podobných plátcích...
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 327
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:45:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ale pro mě je důležité, jaké zákony budou schváleny

Máš pravdu, ovšem to přece závisí na tom, kdo je u kormidla, že...

jak můžou někteří spoluobčané tak hltat drby v Blesku a jemu podobných plátcích...

Tak blesk rozhodně nehltám, stačí mi bohatě internet a televize a rostoucí břicho jisté členky ods asi drb nebude :-)
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostě jako ministerský předseda nemá nárok na to ,aby měl nemanželskýho parchanta a nevěděl co se ženou a co s Talmanovou.Vždyť dělá akorát po světě ostudu a lidi si na něj ukazují!!to ste měli vidět,co oněm napsaly zahraniční deníky a magazíny.Jen samou uštěpačnou škváru vůči čr."Zkrachovalý podnikatel a premier má levobočka".to je vizitka.Ač Havla nemusím,tak on dokázal alespoň čr reprezentovat.Navíc není jasné finanční vyrovnání firmy Vae (nebo jak se ten Topolův podnik jmenoval)...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3107
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci Vám do toho, pánové, kecat, ale pro mě je důležité, jaké zákony budou schváleny (nebo naopak nebudou) a soukromý život kohokoliv (politika, sportovce, herce) je mi u .

Ano, přesně tak. Stejně jako mě nezajímá soukromý život např. pokladní v supermarketu (tj. s kým vším spí), ale to, jestli správně namarkuje můj nákup a bude-li potřeba řádně mi vrátí. Prostě nemyslím si, že pokud ta pokladní má milence, tak že u ní je zvýšené riziko ošizení.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 910
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nelze srovnávat život pokladní a představitele státu.On musí reprezentovat a ne dělat ostudu po světě!!Prostě je to mediálně známý člověk a navíc premier a podle toho se musí chovat
Fýra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp O pokladní se to nedozvíte, protože se o ní nezajímají média celýho světa, protože je JEN pokladní supermarketu. Věřte tomu, že kdyby nějakým způsobem poškozovala jméno toho supermarketu, tak se s ní rozloučej.
Ale premíér je kua premiér, ten nás reprezentuje.Zbytek viz Happy, opakoval bych ho.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Jak dokázal Havel reprezentovat?Vždyť to byl kašpárek na místě prezidenta,který před každým klaněl jako služebník.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 911
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle je vláda na prd.Svůj program neprosadí,protože nemají většinu a ty zákony (např o železnici),které by měly velkou podporu,ty pro jistotu nenavrhnou,protože nejsou dostatečně populistické a markantní...
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 912
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad mallard: to je sice částečně pravda,ale neměl žádné skandály a rozhodně si z něj nedělal zahraniční tisk srandu.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jako ministerský předseda nemá nárok na to ... nevěděl co se ženou a co s Talmanovou

Jak víte, že neví? Protože to ještě nepsali v bulváru, či tzv. seriózních denících?

lidi si na něj ukazují

Pokud to jsou taková číšla, jako vy, tak by si z toho moc nedělal.

Navíc není jasné finanční vyrovnání firmy Vae

Komu není jasné? Vám? To se nedivím, protože vy podnikání rozumíte jak koza náklaďáku (byť rád předstíráte opak). Pro veřejnost to bylo vyjasněno dostatečně, pro orgány činné v trestním řízení taktéž dostatečně.
Co o tom kvákala ČSSD je celkem jedno, anebo starej Růžička někde v hospodě po sedmém pivu taktéž.
Liberté! Égalité! Sexualité!
751040
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. ledna 2007 - 23:59:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Promiň, na Sobotku jsem zapomněl a pod tvé hodnocení jeho osoby se podepisuju.
Mallard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:05:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Happy: Jestli si z někoho dělá srandu zahraniční tisk má na mě takový vliv (a význam), jako slintání žížal na gravitaci planety.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 914
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:07:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak víte, že neví? Protože to ještě nepsali v bulváru, či tzv. seriózních denících?


jo půlka Evropy ví,že máme premiéra kurevníka.....To je vizitka...

Pokud to jsou taková číšla, jako vy, tak by si z toho moc nedělal.

My se známe ,že mě znáte???
Komu není jasné? Vám? To se nedivím, protože vy podnikání rozumíte jak koza náklaďáku (byť rád předstíráte opak). Pro veřejnost to bylo vyjasněno dostatečně, pro orgány činné v trestním řízení taktéž dostatečně.
Co o tom kvákala ČSSD je celkem jedno, anebo starej Růžička někde v hospodě po sedmém pivu taktéž.


Jak může kočírovat celej stát,když neukočíroval svoji malou firmičku o pár lidech...
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:09:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Mallard: to sme na tom stejně.Mně je to taky volný,i když negativní reklama je taky reklama...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3108
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak dokázal Havel reprezentovat?Vždyť to byl kašpárek na místě prezidenta,který před každým klaněl jako služebník.

Zrovna Havla bych zrovna z tohoto neobviňoval.
Pokud by si chtěl vydobít uznání poklonkováním na správných místech, tak se z něj stal zasloužilý tajemník KSČ.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My se známe ,že mě znáte???

Více než devět set příležitostí vás poznat mi umožňuje psát to, co jsem napsal.

když neukočíroval svoji malou firmičku

Jak víte, že tu, jak říkáte firmičku, neukočíroval? Že by za tím stály vaše zcela neuvěřitelné podnikatelsko-ekonomické schopnosti?
Liberté! Égalité! Sexualité!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 917
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:22:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Více než devět set příležitostí vás poznat mi umožňuje psát to, co jsem napsal.
Děkuji za lichotku ;)

Jak víte, že tu, jak říkáte firmičku, neukočíroval? Že by za tím stály vaše zcela neuvěřitelné podnikatelsko-ekonomické schopnosti?

když zkrachoval...tak se to nabízí ne??Jinak mé podnikatesko-ekonomické schopnosti se blíží limitně k nule,to uznávám.Jsem elektrotechnik.Ale mám aspoň nějaký selský rozum.
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:29:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když zkrachoval

Pokud vím, tak nezkrachoval.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byl velmi úspěšný podnikatel a nechal toho že???na to zase nevěřím já Fanfáne :-)
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3109
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:42:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikdy jsem se o Topolánkovu minulost příliš nezajímal, ale pokud jde o jeho aktivity ve firmě VAE, tak - pamatuji-li si to správně - tam se nepovedl jeden investiční záměr (takové věci se prostě stávají), který financovala První městská banka.
Po nezdaru, kdy už (část) peněz byla nenávratně pryč, a kdy už banka sama byla "po krk ve sra*kách" a nebyla tedy z její strany vůle pro nějaké dlouhodobějším řešení, ale kdy už většina pohledávky byla uspokojena (chyběly jen nějaké úroky (z prodlení - ?)), se banka rozhodla pro jistotu hotovosti a zbývající část pohledávky prodala za asi třetinovou částku specializované firmě, která ji prodala dál společnosti Eltodo, se kterou se VAE dohodla na splátkovém kalendáři částky, za kterou Eltodo pohledávku získalo, a který - podle vyjádření obou stran pro média - VAE plní. (VAE je významný obchodní partner Eltoda, kterému by zánik VAE znamenal velký problém.)
Mirek Topolánek svoje aktivní učinkování ve VAE ukončil - pokud si dobře vzpomínám - někdy v době neúspěchu původního investičního záměru.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 919
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad BKP: díky za ozřejmění
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byl velmi úspěšný podnikatel a nechal toho že

Jestli "velmi úspěšný" soudit nechci, ale ano, nechal toho.
Lidé nechávají profese z různých důvodů.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3110
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 00:49:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Happy: Prosím
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 499
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 10:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paroubek je sice hroznej, ale je tam i někdo horší:

Kalousek !! Aneb princ Jasoň a Drsoň. Přivázal bych ho za koule na ten jeho slavný padák a vyhodil z letadla.

Nebo třeba Kateřina "Siréna" Žak (či jak se to píše).


Pokud by si chtěl vydobít uznání poklonkováním na správných místech, tak se z něj stal zasloužilý tajemník KSČ.

Je zvláštní, že Havel mohl před rokem 89 jezdit v mercedesu. O jeho restitucích jdou taky legendy.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 247
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 12:19:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maras.. Inu, volte si koho chcete.. Já se odvčerejška nedívám na zprávy, protože tu partu magorů u moci vidět nemůžu. Jsem zvědav, jak dlouho tam vydrží, a o kolik zvětší náš dluh.
Peca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 13:25:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jak vidím, tak se to tu přesto zvrhlo . Zkusím nahodit jiné téma: myslíte, že zavedení mýtného železnici pomůže?
Uvezu to, pane Lorenc?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3111
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 14:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíte, že zavedení mýtného železnici pomůže

To už se na Káčku také probíralo s výsledkem, že (příliš) ne.
Jsem Helenkofil a nestydím se za to!
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 14:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslíte, že zavedení mýtného železnici pomůže?

Ne, nemyslím. Positivní vliv mýtného pro železnici bylo/je jen propagační prohlášení pro národ.
Podle německých zkušeností došlo k mírnému nárůstu přepravy kontejnerů po dráze (= vyššímu využití existujících kontejnerových vlaků) a snížení počtu prázdných jízd kamionů.
Před chvíli zaznělo na Čs.televizi v "Otázkách V.M." (bohužel jen ve 2.části, kterou lze sledovat buď na ČT24 nebo na internetu), že aktuální výběr je 260 milionů Kč. Vzhledem k tomu, že systém funguje 21.den, znamená to průměr za den (včetně přepravně slabších sobot a nedělí + svátku, kdy je kromě vybraných přeprav zákaz pro zpoplatněné náklaďáky) vysoko přes 10 MKč. Což je na úrovni vysoko optimistických variant.

"Pomoc" železnici by znamenal výběr (a tedy silniční provoz) někde na polovině. V té chvíli by to ovšem znamenalo, že splátky za vybudování + provozní náklady by byly vyšší než výnosy a tudíž by SFDI musel systém dotovat ze svého rozpočtu. Takže na dráhu by v nejlepším případě zůstalo stejně peněz, v horším případě by to byla "pomoc" ve formě vyšších výkonů, ale omezení státních peněz na údržbu tratí (= buď další zhoršení stavu nebo zdražení poplatku za použití infrastruktury).
R.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:00:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad kristian: ano ČSSD nás vůbec nezadlužila, ale ODS, co je tam dva dny,už tolik, že se z toho nemůžem vyhrabat.Ty seš ale fakticky dobrej hňup.
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zatím to vidím na snahu přesouvání nákladu na 7,5t nákladní auta, pokud to půjde a vyplatí se to. Jsem zvědavý na ty kolony funících Avií po dálnici.

Ve firmě potřebujede dovézt z Hamburku několik ocelových nádob ze skapalněným plynem o cca 3 tunách. Jestli by to přišlo o týden déle po kolejích by nám nevadilo, ale stejně GŘ objedná nějakou automobilovou spedici.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29637
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fýra:
Není seznání jako seznání. :-O Souhlasím, že umístění hospy Ti při brzdění do zastávky obvykle moc nepomůže...

PŠ:
3) Je možné instalovat pouze na trati s autoblokem (zde mi spíše připadá, že se to prostě jinak nedělalo).

Už je i na trati bez AB (ze stanice), nicméně nevím, do jaké míry se jedná o „pirátské vysílání”. Každopádně papírově to asi stále nekóduje, takže maximálně 100.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1074
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli by to přišlo o týden déle po kolejích by nám nevadilo, ale stejně GŘ objedná nějakou automobilovou spedici

A kolik by to stálo po kolejích (včetně dopravy z místa odběru ke vlaku a od vlaku do vaší firmy) a kolik po silnici?
Kristian
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 15:40:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R.: Aha, ona je tam ODS dva dny.. A těch pár let předtim(nemyslim poslední období ČSSD). Ty dluhy asi udělal kdo? Komunisti snad?
Zutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:00:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komunisti snad?

A ne snad? Některé oblasti prostě byly zanedbány a zatíženy vnitřním dluhem.
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 921
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 21. ledna 2007 - 16:07:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomu věříte jen vy :-):-):-) .ODS zapřičinila krach veřejných financí a spousta lidí se v té době měla hůř než před 89(finančně).Dodnes mám v živé paměti ekonomické balíčky pana Klause a utahování opasků.Pak přišel Zeman a hle!! Ekonomika začala fungovat.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace