K-report
 

Archiv do 16.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archiv do 16.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Wokodobe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 19:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se, spletl jsem to. Chtěl jsem psát o nadchodu. Ve Stračicích ho mají, tak je přirozené, že ve vedlejší vesnici nechtějí zůstat pozadu.

Ale máte pravdu, tuto trať opravdu moc neznám.
Lumír
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.160.4
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 09:06:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedna legenda skončila! Včera byly dopity poslední sudy v nádražní restauraci v Čerčanech.
Dnes již bude odstřižena elektřina a restaurace časem zbourána.
Nezapomeneme !!!
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 10:20:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaplať Bůh. Tahle putika měla skončit už dávno.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1286
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 12:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proč?

Pokud šlo o to, že až příliš pokračovala v tradicích IV.c.sk., tak řešení není bourat. Co jí nahradí a kdy? Například v Zábřehu na Moravě restaurace pro přestup do Jeseníků citelně chyběla (a nevím zda stále nechybí). Tady se přestupovalo naštěstí jen z Posázaví, kde frekvence silně poklesla a snad se i zlepšily přípoje.
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:30:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k Senohrabům, již jsem to sem psal (někdy začátkem prosince), jsem ze Senohrab a s akcí nadchod absolutně nesouhlasím. Je to opravdu nesmysl a bylo by to z hlediska bezpečnosti nebezpečnější než podchod, protože většina lidí by pak stejně jako ve Strančicích chodila přes koleje. Snažil jsem se jim to vysvětlit, ale marně, jen opravdu doufám, že jim to neprojde.
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:39:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem proti restauraci jako takové, naopak. Byl bych rád, kdyby se v Čerčanech po rekonstrukci zase nějaká objevila. Jen by mohla odpovídat moderním nárokům na kulturu stolování.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 801
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 14:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že námitka "v podchodu je špína a nebezpečno" má v ČD-poměrech logiku. Je hezké, že podchod lze udržovat omytím dlaždiček, ale to na ČD nikdo neřeší. Každý Senohrabák jistě byl někdy v podchodu v Benešově nebo Vršovicích - smrad, tma, špína. Tam nebyla uklízečka od dokončení snad ani jednou. (Podotýkám, že se z 90% jedná o běžnou nečistotu, ne o vandalismus.) Navíc - nešla by ta lávka nějak protáhnout na most na čerčanském zhlaví?

Dnes ráno stála skupinka liidí u jam pro základy PHS u vjezdového návěstidla do Říčan.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29044
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:06:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je snad fyzikální vlastnost podchodu? I na ČD existují udržované, ba i nablýskané podchody...

Ale je pravda, že v neobsazených zastávkách, tak jeko např. v různých obskurních městských podchodech, to nikdy moc slavné nebude.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to je snad fyzikální vlastnost podchodu? Ne, ale je fyzikální vlastnost takových molochů, jako jsou ČD, že na údržbu kašlou. Mimochodem, nefunkční výtah není vlastností nadchodů.
I na ČD existují udržované, ba i nablýskané podchody... A kde? Možná u vás v ČB, ale o dalším na ČD nevím. Zato jsem viděl nedávno dokončené podchody v Hodoníně, St. Městě a jinde. Nemám důvod si myslet, že podchod v Senohrabech dopadne jinak. A tam bude noebsazená výhybna.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5613
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mnoho starších podchodů má problém s odvodněním, z různých důvodů do nich voda zatéká nebo zase voda neodtéká, drží se v nich vlhkost, s ní i plísně, špína, opadává omítka, přestává fungovat elektroinstalace - čili osvětlení atd. Na to pak běžná údržba jen pomocí prostředků stanice nestačí.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3764
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 15:59:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirko:
A myslíš, že kdyby tam místo nadchodu byl podchod, tak by chodilo méně lidí přes koleje?
Kdo chce, tak stejně přes ty koleje půjde...
ICQ: 202 888 377
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 19:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Garfield:
Možná, přeci jen do podchodu to bude schodů míň.
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 10:40:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochybuju.

Dnes ráno zřejmě práce na zabzař ve Strančicích, dále mechanizace (malý bagr, jeřáb a pár aut) u vjezdu do Říčan.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29059
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 17:15:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr:
Ano, ten v Budějcích je taky docela neblejskanej, hlavně jsou různé čmáranice ihned odstraňovány. Bohužel, pohled na stropní plísně různě často vymetané už tak pěkný není. :-( A to se tam při jeho rekonstrukci dělala nová izolace...

Ale myslím si, že nemůže být problém (když se bude chtít) udržovat podchody alespoň ve stanicích, kde už se stejně každodenně vytírá. Horší to může být v menších stanicích, nebo přímo neobsazených zastávkách. Tam je téměř zbytečné se bez kamerového systému o něco snažit.
Souhlasím, že nadchod tímhle tolik netrpí (ne ale ve stylu toho v Ostravě na hlavním), nicméně mi nepřijde nejlepší kvůli tomu honit lidi zbytečně do výšek (pokud by to zrovna v Senohrabech nevyšlo podobně). A minimálně teď tam ve stanici někdo sedí a dvě kamery s monitorem by byly v rozpočtu zcela zanedbatelnou položkou.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5616
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 18:06:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně ze Strančic: komedie s výtahy pokračuje, opraváři jsou voláni snad každý den. Dnes dopoledne po opravě jezdily všechny, odpoledne ještě taky, až na to, že u výtahu u staniční budovy přestaly nahoře fungovat dveře, takže se lidi chytali do pasti, dole vlezli do výtahu, vyjeli nahoru a dveře nic, takže zase dolů a nahoru po schodech. Snad vlak nikomu neujel. Jinak nahoře už někdo otrhal informační cedule nad výtahem a pásky, které držely dřevěnou desku před rozbitým sklem.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dostavník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.27.195.193
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 06:49:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyprávěl ve vlaku jeden pán ze Strančic jak jeho manželka s kočárkem a 2 letým dítětem za ruku (protože slyšela, že výtahy již fungují) se chtěla dostat přes lávku na druhou stranu obce. Výtah u tobogánu nefungoval, projela proto nádražím a chtěla se vyvézt výtahem na 1. nástupišti. Taky nefungoval. Přejela tedy s kočárkem na 2. nástupiště a co myslíte? Tak se musela vrátit až na žel. přejezd.
Chápu, že nejsou lidi a že to nemůže kontrolovat výpravčí ani starosta, ale cedule s upozorněním že některý výtah nefunguje by určitě prospěla jménu ČD i obce, které nadchod také slouží.
Velice by mě zajímalo co se bude dít až ve výtahu někdo uvízne.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 909
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 08:56:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad nádražka v Čerčanech:
To bylo tak dokonalé kulturně-stravovací zařízení , že bych tam nešel, ani kdybych měl umřít žízní. Co se týká hostů, tak ti pravidelnější tam líp pasovat nemohli.
Mimochodem se tam už několik let nevařilo, protože když tam tenkrát před mnoha lety zavítala hygiena, tak to chtěli okamžitě zavřít. Nakonec to zůstalo jen jako nálevna.
Jiná restaurace místo této být nemá. Když bude chtít někdo na pivo nebo jídlo, jsou hned vedle dvě mnohem solidnější restaurace (v obchoďáku - tzv. Barrandov a v kulturním domě).

Ad podchody:
Poborskiii: Mnoho starších podchodů má problém s odvodněním, z různých důvodů do nich voda zatéká nebo zase voda neodtéká, drží se v nich vlhkost, s ní i plísně, špína, opadává omítka, přestává fungovat elektroinstalace
Dokonalý popis "podchodu" v Benešově To, co tam pod těmi kolejemi je, se ani podchodem nazývat nedá, to je hnusná špinavá smradlavá díra, navíc se schodištěm pos.aným od holubů.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1290
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 10:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nádražka na důležitá přestupní nádraží patří. Je to jeden z důležitých aspektů konkurenceschopnosti železnice! Během cesty se cestující může dobře a kulturně najíst. Problém proč ta nádražka oboje poslední roky nesplňovala je jinde. Ne všude jezdí levný a kulturní jídelňák.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5617
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 12:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostavník: jenže to by výtahy musely mít diagnostický systém se světelnou tabulí u každého výtahu, která by ukazovala, který výtah aktuálně funguje a který ne. Situace se mění každý den a i během dne. Nechápu, jak někdo může vyrobit takové zmetky - nicméně problém je zatím asi jen u ovládání a mechanismu dveří. Bohužel mezi svátky se na to všichni vykašlali, takže celý týden jezdil pouze jediný výtah. Jinak prý ráno vždy výtahy někdo ze stanice obejde a volají se opraváři, kteří většinou přijedou. Cestující výtahy rovnou ignorují a stále chodí přes kolejiště, protože nikdo nemá při přestupu čas zkoušet, jestli výtah funguje a riskovat, že v něm uvázne. Výtahy jsou zatím ve zkušebním provozu, ale jestli by to takhle mělo pokračovat, tak tedy nevím.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 13:48:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pobo: to by výtahy musely mít diagnostický systém se světelnou tabulí u každého výtahu, která by ukazovala, který výtah aktuálně funguje a který ne.

Hlavně že to má kdejakej Špindl na iks parkovištích pro fšecky lanoffky a vleky v areálu...
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 15:57:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jel sem jel z BN do Prahy. Měl bych několik otázek. Ve svahu před Říčanama u nové koleje jsou pomerně prudké svahy. Bude na ně nějaká dobrá víla dávat geotextilii, nebo se bude čekat na zázrak. Při prudším dešti to bude včechno v kolejích. Dále sem si nemohl nevšimnout v témže svahu zajímavé zábrany pod PHS. Aby se hlína nesesouvala, udělali jakousi zídku z kmenů a větví stromků. To je jen nějaké provizorka nebo to mám být na stálo? Jsem zvědavý jak to tam bude vypadat za pár let, až dřevo shnije a hlína se ve velkém pohrne do kolejí. A poslední věc. PHS v Kolovratech před vjedzem je stále nedodělaná. Do horní řady se budou dávat prosklené díly, nebo to bude takhle na stálo? Neuvažuje se někde o nižších PHS? Přijde mi to zbytečně vysoké. I v ČR sem je viděl daleko nižší. Cestující tak můžou alespoň koukat z okna a ne do betonové (nebo jako ve Strančicíh dřevotřískové) zdi. Díky
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2187
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 17:08:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manech:
Bude na ně nějaká dobrá víla dávat geotextilii, nebo se bude čekat na zázrak. Při prudším dešti to bude včechno v kolejích.
Dle zkušeností předpokládám, že se tam ta geotextilie nedá vůbec nebo se tam dá až budou žlaby zanesený.
Přeci tu trať musíme zase trochu přiblížit realitě. Takhle je to moc nóbl jízda (vyjma ty PHS)...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Honzík Honzík Honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 23:26:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednou v těch Stránčicích pod rychlíkem skončí dost lidí, když to tam takhle pěkně funguje.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5618
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 05. ledna 2007 - 01:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naštěstí se ve stanici sudé osobáky s lichým rychlíkem nekřižují. Opačně to nevadí. Ale předevčírem jsem koukal, jak měli dva opilci "běžící" z hospody rovnou na 2. nástupiště co dělat, aby neskončili pod přijíždějícím osobákem. Kdyby ten druhý na mokrém můstku uklouzl, tak neměl šanci. Přes koleje chodí většina lidí od lichých osobáků (je to jen přes jednu kolej), k vlakům na 2. druhé nástupiště se naštěstí většina lidí trousí přes lávku.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5630
Registrován: 6-2003
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 12:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K výlukám, co má Plešoun na webu doplním, že v úseku Hostivař - Uhříněves se jedná o laníčkování, v úseku Strančice - Senohraby o montáž troleje na senohrabském zhlaví a v 1. a 2. koleji až do půlky stanice, v úseku Čerčany - Benešov zakládání TV, takže samé Elektrizace železnic. Výjimkou je následující. Příští týden v noci z neděle na pondělí 14./15.2 proběhne v úseku Hostivař - Uhříněves broušení (SPENO) 1.TK a 101. a 1.SK.

A aktuálně: dnes ve Strančicích EŽ vyměňují nosné lano TV ve 2.koleji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 12:20:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: díky za doplnění. Já jsem se rozhodl, že budu v tabulce uvádět jen údaje, které jsou nezbytné pro substrát. I když, třeba pod tabulkou podrobnosti by mohly být...
Kdo má možnost, jděte se na broušení juknout. Zajímavá podívaná, zvl. v noci.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 5.1.2007
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 12:57:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi se tady tuším řešilo, zda na 4K bude AVV. Domnívám se, že výsledkem bylo, že body AVV se (zatím) instalovat nebudou...
Pamatuji si to dobře?

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 13:23:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: pokud má AVV být ohřev výměn, tak třeba ve Strančicích už je.
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.1.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5634
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 13:34:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: AVV je automatické vedení vlaku: http://www.azd.cz/.../ http://www.volny.cz/avvcd
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5635
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 13:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: AVV je především záležitost dostupnosti vlaků s mobilní částí AVV, montáž pevných bodů na trati je snadná a levná záležitost. Dokud tedy např. po 221 nebudou pravidelně jezdit např. ešusy, tak tu AVV nemá význam.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 13:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za vysvětlení, zkratky jsou někdy zavádějící
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.1.2007
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 454
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 14:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomuto tématu jsem se dočetl: Zařízení a jeho dílčí komponenty musí odpovídat podmínkám "interoperability" a umožnit nasazení systémů ETCS/ERTMS. Tyto systémy budou doplněny v souladu se změnou č.1 vydanou pod č.j.......SŽDC k dodatku č.2 "Zásad modernizace vybrané sítě...", v samostatné stavbě.
Ví o tom dokumentu někdo víc?
IV.koridor-2.etapa aktualizace 7.1.2007
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5636
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 14:31:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: http://www.szdc.cz/soubory.php
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 07. ledna 2007 - 14:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AVV je především záležitost dostupnosti vlaků s mobilní částí AVV

Ano, to nepopírám, ale traťové body jsou např. i v Děčíně, myslím že i k Třebové (v Dlouhé Třebové), kde se taky zatím nevyužijí. Trať do Benešova má perspektivu, že 471 na ní dříve či později také budou ve větší míře pravidelně nasazovány. A případně i 380 na dálkových vlacích.

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 18:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od kolika do kolika má být broušení? Jakýmsměrem se bude postupovat? Rád bych se na to sel podívat. Tak at tam nelítám jak pitoma
kokos
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:01:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1.TK Hosti-Uhři od 18.hod 14.1 do 8.hod 15.1-pravděpodobně směrem od Hosti
2.TK Uhři-Hosti od 18.hod 15.1 do 8.hod 16.1
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 19:48:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5644
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 00:18:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem zaznamenal větší aktivitu AŽD ve Strančicích, v Uhříněvsi a dokonce i v Hostivaři.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 09:14:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A taky se maká na PHS u přejezdu v Říčanech.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 09:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové,
koukněte se ven, je JARO! Tak podejď by nemakali.
Ale ona ta zima přijde a až tady bude viset do května jako loni, tak budou rádi za každýho fóra co si v lednu udělali.
Blbý je, že už mi běžky vrčej vzteky a bojím se, že kdyby měly křídla, tak se začnou houfovat a odletěj za polární kruh
Gatto nero
www.pendolino.cz
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 811
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 11:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místo běžek můžeš jezdit na kole, jako já o víkendu.
Honzík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 12-2003


Odesláno Středa, 10. ledna 2007 - 12:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kole jsem byl dneska před obědem. Ale jak to mám těm běžkám vysvětlit?
Gatto nero
www.pendolino.cz
Ondřej_wagner
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 09:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podchody nebo nadchody, co je lepší?
Podchody:
Výhody - nižší překonávání výškových rozdílů
Nevýhody - nepořádek, problémy se srážkovou vodou, pocit nebezpečí vůči agresivním jedincům.
Nadchody:
Výhody - lepší hygiena, větší pocit bezpečnosti vůči agresivním jedincům.
Nevýhody - větší překonávání výškových rozdílů což může vést ke zkracování chůze přes koleje, větší nebezpečí v případě určitých povětrnostních jevů - námraza, vichřice, bouřka.
Možná, že jsem něco vynechal. Ale obecně si myslím, že přednost by měly dostat podchody. Nadchody by měly být upřednostněny v těch místech, kdy nádraží je pod okolním terénem , popř. kde se zvedá terén na té straně, kde leží nádraží nebo je větší zástavba.
Vbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 19:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes koukal, že jsou opět "vylepšeny" přístřešky na zastávce v Horních Měcholupech u 2. koleje. Kromě toho, že už jsou dlouho posprejované a mají poškrábaná skla, jsou nově u jednoho vymlácené 2 skleněné tabule a u druhého dokonce čtyři.
Mirko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 6-2006
Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 19:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kreténi řádí už i ve Světicích, včera jsem si všiml, že i tam už je to počmáraný. A taky mám takový dojem, že jeden přístřešek v Měcholupech ve směru z Prahy je vymlácen totálně
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 14:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kreténi řádí už i ve Světicích, včera jsem si všiml, že i tam už je to počmáraný.

Boužel, mohu jen potvrdit, včera sem na to taky koukal :-(

Nic není jisté...

http://www.brnosim.wsite.biz
honzík honzík honzík
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.139.45
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:21:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč tam nedají plast a kamerový systém?
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 10:45:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, měli by tam dát betonové čekárny (a kamerový systém potažmo taky). Sice to nebude tak pěkný (ale i z toho betonu by to šlo udělat celkem vzhledně - ne, opravdu nejsem zastáncem panelové výstavby :-) ), ale na betonu se toho mnoho nezničí a aspoň se lidi budou mít kam schovat.

Je to smutný, ale je to tak. Naše společnost prostě není na takové úrovni, aby se mohlo někam, kde není dohled, montovat cokoli rozbitného, popř. odnesitelného. Hanba!
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:35:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

příští úterý se v Kolovratech uskuteční prezentace modernizace trati... prezentace bude zaměřena především na úsek Říčany - Uhří...

http://www.kolovraty.cz/aktuality/prezentace-modernizace-iv-zeleznicniho-koridoru
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.245.42
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 16:40:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

á kolotomík se vrátil z cest. to bude docela zajímavé... abych nezapomněl, docela pěknej článek o koridoru v kolovratský drbně....
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 17:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše společnost prostě není na takové úrovni Je prostě stejná, jako všechny společnosti v okolních zemích. Že nejsme žádní andílkové, to by mohl každý vidět. Takže je potřeba se vandalismu bránit tak, jak to v Německu, Británii a jinde dělají už roky.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5662
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 17:36:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ze světické zastávky:
 
Jen doplním, že autor těch čmáranic rozhodně není jeden, ale bohužel je jich celá řada. Např. posledním tagem je zatím "ETC", což je zkratka "Extreme Teror Crew".

(Příspěvek byl editován uživatelem Poborskiii.)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Manech
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo fotky z nedělního broušení kolejí?
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:38:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela zajímavý nápad,napsat něco takového!!Ale myslím že to moc nepomůže!!Ale je to napsaný na obouch přístřešcích!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29416
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Účinnější by bylo si tam na něj počkat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Žlutý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 20:41:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takovýhle lidi bych nechal všechno zaplatit (i to, co třeba neudělali) a pověsil.
Basnik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:06:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr:
Společnost možná (s jistou dávkou nadsázky) ano, ale zádrhel (jak už jsi zmínil :-) ), nastává jinde. Nemyslím, že by byl takový finanční problém na alespoň některé z inkriminovaných míst umístit kameru.
Jenže: Než by to prošlo přes všechny úředníky v tom našem absurdistánu, tak by tam ta zastávka třeba už ani nemusela být .... Krom toho, na co je kamera, když ten, kdo její pomocí ono místo sleduje (pokud by vůbec někdo takový byl - šetříme přece penězi, že ano ?), se na to v případě zjištění poškozování majetku třeba vykašle - proč si přidělávat práci, že ?
A krom toho by se ještě jistě ozvala spousta hlasů (nepochybně především z řad oněch sprejerů), které by tvrdily, že umisťování kamer narušuje jejich osobní svobodu, apod ... blablabla ... tak to u nás chodí ... a bůh ví, jestli by je pak ještě dráha třeba nemusela sundat ...

(Berte, prosím, tento příspěvek s rezervou )
Pravda bolí ... většinou toho, kdo ji řekne ...
http://pejsekakocicka.unas.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 05:48:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Manech: fotky budou, bude i video. Kolega (šéf)slíbil, že dodá. Když budu hodný
IV.koridor-2.etapa aktualizace 14.1.2007
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 08:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: Naprosto výborná prezentace. Jakmile budu mít další fotky, tak se domluvíme.

Jen malá technická, ty fotky z lávky pro pěší by to asi chtělo přefotit ve správnou denní dobu, aby nebyly proti sluníčku. Času už moc nezbývá, jakmile se začnou trhat koleje, tak historie končí...
http://rail2005.euweb.cz
GrimReaper
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.99.19
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 11:13:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V noci z pondělí na úterý brousili taky. Jel jsem vlakem v 0:28 z Hlaváku a brusku jsme míjeli mezi Měcholupama a Uhříněvsí.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace