K-report
 

Archiv do 26.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Budějovické trolejbusy » Archiv do 26.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1006
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 11:48:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidal jsem ještě video, kde je průjezd vetšina tratě s vozem 02:
http://www.youtube.com/watch?v=YDLGVEqTvxs
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 13:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citelis, č. 166, má novou CVR, opět Mercury, ale zajímavá je zejm. část od 2. dveří ke kloubu.
KAROSA - Správný směr.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 15:32:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mladém na točně už jsou připraveny provizorní zastávkové označníky, tak se tam asi dočkáme hliníku.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3106
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Sice jsem se ještě do ČV nesvezl, ale rábáč jsem si dneska (byť náhodou...) nenechal ujít alespoň co se týče vyfocení...

Kosťa: Rodinka Mercury se nám nějak rozrostla.. Škoda, že 162 nemá reklamu co 161, byla by to pak pěkná postupka. Ono už teď, reklama od jednoho zadavatele na třech vozech jdoucíh po sobě je unikát. Teď už vlastně po 4..

Zděna: Mám pocit, že nejen v Mladém...
 
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2603
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 20:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa: Jo, ta holka nemá chybu . Jinak je reklama ale dost nevýrazná, moc se mi nelíbí.

Nyní dvě momentky z trati do Vrbna. První jest trolejbus focený z helikoptéry () a ta druhá je nový označník u oc Géčko. Na druhé straně jsou zatím jen základy. Označník na obrázku je navíc podsvícený, avšak má to jeden háček. Nikde tam nebyl natažený kabel, tudíž svítit nebude (prozatím). Ostatně ten v ČV taky nesvítí...
 
 

Taky bych ještě rád zmínil nový přístřešek pro cestující na zastávce Hluboká nad Vltavou, Lovecký zámek, rozcestí - ve směru z ČB. Je celý z nerezu a vypadá zajímavě.
Jinak chudinka 172 stále nejezdí a včera místo ní 151, dnes 149.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 8-2006


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 08:49:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M__r: Ten přístřešek bych hádal spiš na pozink, ale to je jen detail.
Prosbička: když jsi u toho leteckýho snímkování vozů (chválím, je to zcela nový rozměr focení MHD) udělej mi prosím Citelis na lince 8 na kruháku na Okružní a Citelis na 7čce na Včelný směrrem do města. Fotky prosím poslat na mail. Že nechám děkovat...

Linka 104: V neděli nejezdila 172, proto, že v sobotu jí nějaký pozvraceli zvláště zavrženíhodným způsobem (víme) a teď stojí proto, že dílna ladí něco na kloubu.

Reklama na 166 - nechci říct nic moc, ale každopádně tu umí i hezčí, můj favorit je 163.
KAROSA - Správný směr.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2611
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 17:07:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa: Jasně, ta bouda je pozink. Nevím proč píšu nerez, bože ten mozek není to co býval... Člověče, jinak seš nějak moc náročnej, takže ty fotky nevim nevim, ještě si to rozmyslím. Přeci jen živit helikoptéru je jak živit stádo sta kloubových Citelisů .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3110
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 18:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další etapa výměny označníků za hliníkové, který se tak dostávají do méně obydlených oblastí.
- U Jižní zastávky (minimálně směr Roudné)
- Havlíčkova Kolonie, u trati (nástupní)
- Křižíkova (omousměrně)
- Marie Vydrové (zatím pouze směr Jez).
A určitě ještě další, zejména v Hodějovicích a Mladém.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 1-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:20:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, dnes ráno odřezávali nějací maníci původní označníky v N. Hodějovicích a v Mladém a hloubili základy pro nové. Na místě původních jsou zatím umístěny provizorní označníky.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 14:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ: V Hodějovicích směrem do města se tím pádem hloubilo v novém chodníku . Nicméně hliníkové označníky budou asi brzy po celém městě včetně jeho okrajových částí.
Felix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 09:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

panebože, ta zastávka u Globusu, jak jí vyfotil M_r ....
Co je to tam za harakiri pro slepce tou červenou dlažbou?

žišmarjá, to je úplně zbytečný nějaký prvky pro nevidomý budovat, kdžy jsou úplně špatně, takhle v tom ti slepci a slabozrací akorát zabloudí....
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 18:44:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mohl by jsi prosím, trochu načrtnout, jak to má být správně? Dík.
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1009
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 11:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výluka trolejbusů na lince č. 9 dne 18.12.2007

Vážení cestující,
z důvodu provádění zemních prací v křižovatce ulic Rudolfovská a Dobrovodská se uskuteční dne 18.12.2007 výluka trolejbusové dopravy na lince č. 9. Trolejbusové spoje na této lince budou plně nahrazeny autobusy. Výlukou trolejbusové dopravy nedojde k žádným změnám v trase linky ani jízdních řádů platných pro toto období.
DPMCB, a.s.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2622
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 20:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky vás tak jako mě zaujal City Bus ev.č. 217, který byl celý den na 1? Holt bylo vidět, že hodně NP vozů stojí - evidentně Solárka a k tomu ještě několik Citelisů.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38090
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 20:54:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já včera viděl nějakej krátkej kulatej vysokej na lince 9. Asi 269 to byla.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2623
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 20:58:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský: Spíš 289 . Asi byla celej víkend nějaká mimořádná výluka. Bohužel víc nevím, ležel jsem v posteli s virózou .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38102
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 17. prosince 2007 - 22:31:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to možné. Zahlíd jsem jí někdy po půl čtvrtý u Jatek.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 501
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 11:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak na lince 9 i dnes sólo CityBus. To bude odpoledne masakr...
Jinak jsem včera koukal, že někdo dost brutálně "zrušil" přístřešek pro cestující v zastávce u Soudu směr Rožnov.
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 458
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 12:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: Tak snad to během sedla na lince 9 vymění, protože jinak si to doopravdy nedovedu představit. Město bylo zacpané už dopoledne (u viaduktu směr OBI a tím pádem dochází ke zpožďování spojů a jejich následnému přeplňování jedou-li těsně za sebou).

Přístřešek U Soudu dopadl opravdu dost špatně

A provizorní označníky jsou už i u Družstevního domu v Mladém (minimálně směr Hodějovice).
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 13:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přístřešek u soudu to odnesl už v pátek. Jakýsi nákladní automobil, patrně na galuskách, to tam nevybral. Rallye Letní gumy. Nejlepší na tom je, že prý ujel.
KAROSA - Správný směr.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 459
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 13:28:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kosťa: Aha tak proto je tak rozbořený, já jsem si už představoval jak velký útok vandalů to musel být
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 506
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 17:11:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem před chvílí koukal, nevyměnili . Asi nebylo za co.
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2081
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 18:18:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dneska na všech třech pořadích linky č.15 všechny tři zbývající 21Tr.
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3114
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 19:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Houmr: Nebylo za co, když byla celý den na lince 9 výluka.. A asi se na garantované pořadí Citelis nenašel, tak jezdil (ostatně jako pokaždé) Citybus. O vhodnosti tohoto řešení v pracovní den můžeme jen polemizovat.

Dneska premiéra autobusu č.198 po modernizaci, na odpolední lince 41. Vypadá opět moc dobře, sedačky klasika (Vogelsitze + modrý potah) a nově také DOT LED Buse získané z vyřazených B741.
Nové vozy na modernizaci přistavené: 15Tr č.26 a B732 č.267 (ex Autoškola).
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Tak to koukám, jsem čekal že autoškola půjde definitivně pryč a ona se generálkuje . Bylo by pěkné, kdyby byl zachován unifikovaný nátěr, ale o tom se nám asi může jenom zdát.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2626
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak poslední dva dny stačím sledovat provoz, tak hádám, že vypravení City Busu na linku 9 byla spíše nutnost, aby byla vůbec dodržena garance .
K označníkům: Co jsem měl možnost letmo vidět, tak se dostalo i na zapadlé kouty ve městě, tedy na zastávky Grünwaldowa a Voříškův Dvůr.
A ještě malá zajímavost. Porovnejte foto č.1, které jsem sem dával minulý týden a č.2 ze dneška. Foto č.3 je stejná zastávka v opačném směru.

1)
 2)
 3)
 

SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Zdenek_masek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 4-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 20:58:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možná už jste to postřehli nevím ale dneska na lince 9 vůz 134 s novím potahem sedaček
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3115
Registrován: 5-2003


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:15:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zděna: Necháme se překvapit.

M__r:
Někdo holt myslel "hlavou".

Co jsem ale koukal, tak přípravu na nové označníky dělá nějaká soukromá firma, jezdící s dodávkou s polepem DAJ. Přípravu jsem zaznamenal u Voříškova Dvora (kde není doplněn provizorní označník, ale původní je opřen o přístřešek), U Chromých směr centrum a také Pod lékárnou.
Akorát tahle "dodávka" postupuje trochu jinak, ponechají původní označník, vedle kterého udělají díru pro nový bez použití provizorního.

Zdenek masek: Já jsem na nové potahy ve 134 byl upozorněn 6.10., tzn. že je má minimálně od tohoto data, ale zhruba o týden dříve.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3116
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 13:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Blbost, 26ka ještě na modernizaci není, dneska odpoledne jezdí na nějakém šejdru.
Asi jsem se překoukl, 26ka odejde na modernu až počátkem nového roku, nyní ještě jezdí.
Takže se omlouvám za desinformaci.
Ale Karosa 267 platí, z té už fyzicky moc nezbývá...
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 16:18:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska premiéra autobusu č.198 po modernizaci, na odpolední lince 41. Vypadá opět moc dobře, sedačky klasika (Vogelsitze + modrý potah) a nově také DOT LED Buse získané z vyřazených B741.
Ještě bych chtěl k tomuto podotknout, že chválím DP jak za sedačky s textilním potahem tak za LED BUSE
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38148
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:18:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krátké nízkopodlažní vozidlo místo dlouhého:
A garance dlouhých vozidel snad neexistuje? Tady se bohužel šlo cestou nejmenšího odporu, a tedy dodržení toho, co by bylo první na očích.
Nesmíme se pak ale divit, že mají lidi MHD za socku. Asi k tomu mají (krom neracionálních) i nějaké racionální důvody.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2627
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 20:33:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane bože. Tak si někdo na výpravně dovolil dodržet nízkopodlažní spoj, no! Sebrat mu za to všechny prémie ! Ten autobus tam jezdil jen jeden, tudíž si většina cestujících stejně řekne, že prostě něco nahrazuje a víc se nad tím nepozastaví. Socku z mhd nedělá ani vozidlo, ani řidič, ani dopravní podnik, ale pouze sami cestující svým chováním!!!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38161
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to chápu, ale to (snad správné) rozhodnutí má i druhou stránku věci. Naštěstí se (snad) jedná mimořánost, ke které dojde pouze výjimečně.

A klidně to sváděj na cestující. Jenže oni tam nemusí bejt a s tímhle přístupem časem třeba nebudou, protože je nemusí zajímat a často ani nezajímá, proč ten stav je takový, jaký je. A klidně ať za to může magistrát a děda Mráz.
Oni platí (a ne zrovna málo) a chtějí za to něco obdržet.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Silesia
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 21:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Závislý:souhlas.
Když má vozidlo na délku 17m proč všichni stojí u dveří a uprostřed je plno místa???
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 19. prosince 2007 - 23:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky tam nějak, jeden den a jeden malý vůz se dá přežít.

Martin Závislý

hahaha. závislý na K-report.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 515
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane bože. Tak si někdo na výpravně dovolil dodržet nízkopodlažní spoj, no! Sebrat mu za to všechny prémie ! Ten autobus tam jezdil jen jeden, tudíž si většina cestujících stejně řekne, že prostě něco nahrazuje a víc se nad tím nepozastaví. Vysvětluj přednost "nízkopodlažního" před "kloubovým" těm, kteří se do něj nedostanou , stejně tak by mě zajímalo, jestli Dobrá Voda platí něco navíc za kapacitnější nebo nízkopodlažní vozidla...
Ale můj názor na věc je "Hlavně když se jezdí..."
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 11:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych nedělal z komára velblouda, stát se to může a když je to jen výjimečně, tak se to dá prominout. V pořádku to ale samozřejmě není, nechtěl bych se sardinkovat ve špičce v CB na devítce. Zaráží mě však, že nebyl žádný 18M Citelis nazbyt, protože garantované spoje nespotřebují zdaleka všechny vozy.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38176
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 13:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou známa reálná čísla pro obsazenost jednotlivých typů vozidel? Nemyslím teď přesná tabulková/nalhaná čísla, ty samozřejmě znám, ale skutečná čísla (třeba jen ±), tedy kolik se tam vejde za srovantelných podmínek lidí.
Může to být jen můj pocit, ale nesnižuje samotná nízkopodlažnost (u současných vozidel se zdráhám použít slova bezbariérovost) kapacitu? Nezdá se pak při stejném JŘ 25 Tr „plnější” jak 15 Tr (třeba „vinou” cestujících, kteří se neumí v koderních vozidlech správně rozmístit)?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 16:33:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle me je obsaditelnost NP vozidel obecne nizsi, nejel jsem tedy se vsemi, ale minimalne CB/CL jsou pri stejnem obsazeni nesrovnatelne "plnejsi" nez Bxxx, nerku-li 15Tr
BmbČ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 1-2007
Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 18:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V N. Hodějovicích jsou již osazeny nové označníky. V Mladém pravděpodobně též.
Dnes, díky husté dopravě a možná i díky závorám v Mladém, odpoledne opět "perfektní" kolaps linky č. 11. Navečer již kupodivu dobré.
Lépe pomalu jet vlakem než rychle utíkat.
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 8-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 18:37:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BmbČ: Nejen linka 11, stálo celý město... teda spíš cukalo...
KAROSA - Správný směr.
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 766
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:19:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono městio je čím dál tím víc neprůjezdný a je jedno v kolik, prostě v ČB je dopraví špička od 6:00h do 18hodin.Už aby autobusy měly křídla.... a nebo smrt??
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3119
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:50:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirbusak: Já bych spíš podotkl, už aby bylo po Vánocích. Opravdu je to hrůza.
Ale po Vánocích se vyřeší jen celodenní a celotýdenní zácpy, klasika pátky a časy kolem 16. hodiny zůstanou...
Smrt nic nevyřeší, to je nemyslitelný.... Ale pár kroků k preferenci MHD by udělat šlo.

Mmch. vzniká další CVR na 25Tr! Převládající barva bude modrá.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Trojaz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 22:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Docela zajímavě byla zredukována linka číslo 2. Od večera (cca od 20hod)to jezdí po půl hodinách.
Sice směr Nemanice byla KONEČNĚ zavedena noční linka, ale bohužel nic neřeší! Jede v půl jedný (což je jen o necelou hodinu prodloužený od posledního spoje) a pak až v půl čtvrtý (což je o hodinu dřív než první ranní). No, snaha byla, i to se cení a postupem času se snad vyplní ta tříhodinová díra, co tu stále zbývá. VIP noční linky po hodinách jezdí jen na Máj. Proto děkuji za zdravé nohy, které mi vynahradí celý MHD a mou diskriminaci, že bydlím pouze v dosahu linky číslo 2 (52).
Doufám, že zde nebudu ukamenován za názor obyčejného domorodce z Budějc.

PS: Třeba sem zavedou noční vlak.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38205
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 02:43:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, než Máji nebo Vltavě, to spíš Rožnovu a Vrbnýmu bych tu nočku záviděl...

A zácpy? Se není čemu divit. Mercury centrum tomu jistě nepřidalo a jistě by to chtělo ještě nějakej megamarket místo odstavné plochy v nákladovém obvodu.
A MHD je tak slvělá, že lidi ji nechtěj poškozovat, tak radši do ní nelezou a jezdí autem. Ono z auta se ty kolony pozorujou líp a rychlejc to pak ubíhá, pokud si někdo zrovna nelibuje v hromadném sbírání bacilů a mačkání se na cizí lidi.

Ale když město tvrdí, jak to nejde, tak to asi prostě nejde. Pak je ale škoda vyhazovat peníze za nová vozidla, označníky, čekárny a jiná užitečná zařízení, protože to nakonec přijde vniveč. :-(
Hlavně že koněspřežka bude.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 17:14:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je otázkou zda vznik linky 52, 3 vozy na lince 15 místo dvou (tj už od loňska) apod. jsou dobrým krokem, když kvůli tomu dochází k oslabování páteřních linek. Já si myslím že nikoli, ubrání vozu na 15 a posílení linky 3 (+ zavedení ganarance na této lince) bych bral všemi deseti, s noční 52 sice souhlasím, ale na úkor dvojky by to být nemuselo, zase tolik vozokilometrů navíc to není, městu by se nic nestalo, kdyby podpořilo MHD více spoji a cestující by to jistě uvítali.
Kosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:20:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přítelům, kolegům a všem, kdo čtou a třeba nepřispívají přeju příjemné Vánoce, úspěšný rok 2008, hodně zdraví a stěstí a zejména řidičům jen samé spokojené cestující, mnoho kilometrů ujetých bez nehod a se spolehlivými vozy.
KAROSA - Správný směr.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38299
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 01:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Provoz ve městě bude hlídat deset radarů
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 520
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 12:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkušební provoz zapůjčených radarů na konci roku 2005 prokázal, že nedodržování dopravních předpisů v Českých Budějovicích opravdu dosahuje tristní úrovně – během tří měsíců zaznamenaly pouhé dva radary téměř čtvrt milionu přestupků,“ uvedl primátor Juraj Thoma
Bodeď by ne, když u Výstaviště fotil i 51 km/h v noci...
Nájem za deset radarů bude činit 10 000 Kč měsíčně a určité procento ze skutečně vybraných (nikoli pouze vyměřených) pokut – tento podíl zatím není přesně definován, poněvadž ještě není uzavřena smlouva. - rozuměj: Ještě není jisté, jestli to bude 80, nebo 90%...
Proti stacionárním radarům nic nemám, pakliže jsou rozumně nastaveny a provozuje je městská policie. Z pokut by podle mne nikdy neměla profitovat soukromá společnost, ale město, nebo státní orgán!
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 38312
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 13:08:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z pokut by neměl profitovat nikdo, mělo-li by se opravdu jednat o bezpečnostní prvek.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3122
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:23:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Připojím se ke Kosťovi.
Všem diskutujícím i nediskutujícím přeji příjemné vánoční svátky a co nejlepší vstup do nového roku 2008.
A pro řidiče - a hlavně míň blbů na silnicích i mimo ně. Neni nic horšího, než srážka s blbcem.
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Sipi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 23. prosince 2007 - 22:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z pokut by mělo profitovat především město a mělo by je použít na realizaci obchvatu ČB, neb dopravní situace ve městě už je mnohdy kritická. A hlavně by se neměla MHD zdražovat, to je krok špatným směrem, který lidi zažene zpět do svých automobilů.
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2631
Registrován: 12-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 01:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem slušným diskutujícím a čtenářům K-reportu přeji pěkné Vánoce a úspěšný nový rok 2008!!!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1012
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 09:13:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rovněž přeji všem tady veselé vánoce a šťastný nový rok 2008.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Zděna
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 10:46:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se přidávám s přáním klidných Vánoc, bouřlivého Silvestra a všeho dobrého v roce 2008.
Nalim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2007


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 10:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3123
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 12:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Štastné a Veselé.
Trochu špatná zpráva - na lince 17 dnes jezdí 25Tr č.62 v nové totální reklamě na Firo Tour.
Co to znamená pro poslední rábáč 02 snad nemusím zmiňovat... Jeho konec s koncem roku se nenávratně přiblížil..
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2084
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 13:14:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn, holt se to dalo čekat. Nyní probíhá celorepublikově (+ i na Slovensku) výměna této reklamy a ačkoliv je většinou umisťována na stejná vozidla, zde bylo více než zřejmé, že k tomu nedojde.
Prostě něco končí, aby zase něco jiného mohlo začít....

Mmch. přesně přede dvěma lety v sobotu 24.12.2005 vyjel první budějovický Citelis (č.101 - nynější 156) na 2/7 a zahájil tak novodobou éru v budějovické MHD.
Po dvou letech jich brázdí ulice již 17 a potkat něco jiného autobusokloubového o víkendu je již malý zázrak.

Jinak se připojuji též ke svým kolegům a přeji všem krásné prožití vánočních svátků a v novém roce ať se daří minimálně stejně tak dobře, jako v tom roce letošním
Vencabocku
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2085
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 10:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož se trochu projasnilo, takže kdo si chce udělat nějakou tu fotečku, pár tipů:
na 3 je 62 s novou CVR Firo tour, na 6 je nová CVR na 216 (Ellex - v novém provedení), na 41 jezdí netradičně 287 a na 1 pro změnu netradičně 209.
Na každou svini přijde řezník....
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3125
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 26. prosince 2007 - 12:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen doplním, že 62 jezdila na lince 3 i včera.
Trochu srovnání.

Tyto dva vozy od sebe dělí cca 16 let a 60 evidenčních čísel.
Pokrok se nedá zastavit..
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace