K-report
 

Archiv do 17.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 17.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 11:46:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mě s POD nebude problém v centru, kde se najde vždycky někdo, kdo to vybaví. Trochu slabší to bude na okrajích města. Na druhou stranu nás v marketingu učili, že pozitivní zkušenost se šíří mnohem pomaleji než negativní a to nejmíň 3x. Nejlepší způsob šíření bude stylem : "ty ve, sem jel jako tykadlákem, chci jako vylýzt, von zastaví voe a nevodevřel mi dveře a i kdyš sem na něj hulákal, tak ten kokot vodjel a já musel šlapat zastávku zpátky, no pěknej vopruz". Čímž bude donuceno více lidí se nad tím zamyslet. Navíc nezapomeňme na akce typu hoax. Takže ze začátku to bude trochu boj, budou se po voze ozývat hlasité projevy nadávek na řidiče, že neotevírá, ale brzy se to usadí. Už ke konci týdne bych to viděl v pohodě. Pak se budou vyskytovat ojedinělé případy.
Ale každopádně je to krok správným směrem a měl být učiněn už dřív.
Lidi by měli při ježdění (i MHD) přemýšlet.
To že někteří pořád stojí u označníku a lezou do tramvaje jako před 40ti lety, kdy se tam prodávaly u řidiče jízdenky... tak s tím se halt nic neudělá :o)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6784
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já se jenom bojim, aby to vůbec technicky fungovalo, aneb kolik lidí vypadne, když se dveře otevřou za jízdy? jak psali asi 2 lidi před měsícem v tramvajích.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.164.82
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 16:50:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom že linky z Borských polí nepobírají, si povídají i vrabci na střeše, možná že i klokani v Austrálii. Po 18.15 jezdí kolem univerzity na BP 2 staré narvané karosy se zahraničními pracovníky (jihočeská RZ), za chvíli je následuje karosa s SPZ Trebišova. Navíc dělníky vozí i spoje ČSAD určené pro závodovou dopravu. Konkrétní situace ze včerejška: V 18.10 čekám na Univerzitě ve směru na Bory: zastávka narvaná studenty a pracovníky univerzity - první autobus linky 24 pobere tak půlku lidí. Asi za 6 minut přijede krátký NP vůz linky 30 - zcela narván, dovnitř se nikdo nedostal. Zbytek lidí se dostal až do třetího autobusu. Vzápětí přijíždí čtvrtý autobus - kloubový solaris - zcela narván. Z Bor na BP velký chumel lidí - přijíždí za sebou 3 solarisy, dav sotva pobraly.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 16:59:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kolik lidí vypadne, když se dveře otevřou za jízdy?
Dnes dopoledne jela 307 s otevřenými dveřmi ktré vyrval jeden dobíhající inteligent!!(viz můj příspěvek v tramvajích) Pokud bude po sobotě víc takových chytráků máme se na co těšit!!!
Jinak mi SOD připadá jako dobrá věc a věřim,že si lidi brzy zvyknout (nejsme jediný!)
Borská pole - starý známý problém!!!
Ale už se tam přeci několik let "buduje" tramvaj i trolík!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 651
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 20:55:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Bohužel, pane Hrábě, Vaše inteligence je na bodu mrazu, ne nadarmo jste dostal přezdívku P Í Č U S , jestlipak víte, že Vám takto říká více lidí?????
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1593
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 22:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_hh - viz mail odmítam bejt sprostej veřejně narozdíl od tebe.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 23:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak dlouho nebudou jezdit trolejbusy na t-14?
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD - Tachov a Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 00:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
L_hh - viz mail odmítam bejt sprostej veřejně narozdíl od tebe.

A prosím Vykat, Vy osle ušatý
http://spvd.cz/skoda-bus/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 360
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 01:00:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: Prý do června: odkaz
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 670
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 10:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: hm, tak to docela dlouho.Tak to vypadá, že "třístovky" vydrží déle.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD - Tachov a Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1016
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 10:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tom120: S těma papírovýma 24 hod. jízdenkama bych jako manažer postupoval stejně.
Snažil bych se, aby lidi vyčerpali co nejvíce těchto jízdenek, za které už peníze firma má a abych musel vrátit co nejméně peněz za ty zbylé neprojeté.

Ostatně podobný přístup má třeba Beda Travníček s Kolem štěstí.

Jinak zavedení POD je, myslím, dobrým krokem a ocení se to hlavně teď v zimě a trochu míň se tím budou opotřebovat dveřní mechanismy.
Asi před dvěma měsíci přišel do schránky leták, kde se psalo o zastávkách na znamení, 20 Kč jízdence a taky o POD. Jinak inforace PMDP ohledně POD mě přijdou dostatečné.

(Příspěvek byl editován uživatelem MilanM.)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7623
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 11:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi před dvěma měsíci přišel do schránky leták, kde se psalo o zastávkách na znamení, 20 Kč jízdence a taky o POD.

Jak komu. Když se tio probíralo na TBC a dělala se tam malá anketa mezi přítomnými, zjistilo se, že lidí, kteří ten leták dostali, bylo rozhodně menší procento, než uváděla distribuční firma. Opravte mě, jestli se pletu, ale firma uvedla asi 90-95 % a z nás dostala leták plusmínus polovina.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad MJ: No pokud si dobře pamatuji, tak ten údaj 90% se týkal průzkumu, který si dělal neoficiálně PMDP na základě stížností, že to někdo nedostal (přeplacení zaměstnanci pošty si někde šetřili práci). Nicméně si myslím, že ten tiskopis zapadl ve schránkách mezi ostatní tuny reklamního bordelu a byl automaticky vyhozen do sběru...

Což bude asi ten základní problém ,proč tolik lidí si stěžuje, že ho nedostali.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 12:56:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás na baráku (6 bytů) ani jeden leták. Ani v mý schránce, ani v krabici na letáky u schránek. Pošta na to asi tak trochu dlabe.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3659
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 14:31:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u nás v paneláku v doubravce žádnej leták nikdo neviděl. kdo a jak to distribuoval je mi záhadou, páč ten leták co měl jít do schránek jsem dodnes neviděl. měl jsem pouze možnost se seznámit s nefinální náhledovou verzí.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1091
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 15:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Bolevci letáky rozdány. Dokonce bylo respektováno, když někdo letáky do schránky nechce. Ale je fakt, že to bylo spolu s X dalšími letáky hyperkrámů tzn. to mohlo skutečně snadno zapadnout...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 16:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm:
Ostatně podobný přístup má třeba Beda Travníček s Kolem štěstí
Ano, ale také o Bédovi každý ví, takže se to stejně mine účinkem. Nehledě na to že je to celkem neseriózní.

Ad POD:
Já osobně bych proti POD taky nebyl - o sobotách, nedělích, či linkách do widlákovů. Ale já, cestující jezdící MHD zásadně ve špičce l. č. 4 a 30 chápu POD jedině jako buzeraci. Protože VŽDYCKY na KAŽDÉ zastávce někdo vystupuje/nastupuje. Takže je to celkem blbost. Nehledě na to, že v těch polskejch krabicích (ano, mluvim o Solarisu) se těch tlačítek mnohdy leckdo drží. Ostatně až někdy pojedete ve 14:30 napraným SU, tak se stačí podívat.
TATRA-page
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1783
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 16:19:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: přeplacení zaměstnanci pošty si někde šetřili práci

Pane předsedo, nechtěl byste někdy místo aktivistění či sebezviditelňování zkusit práci poštovního doručovatele?
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3660
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:

přeplacení-nepřeplacení, ono je to celkem jedno. podstatný je, že Česká pošta něco podělala. protože se leták nedostal k hodně lidem, viděl bych to na nějakou systémovou chybu
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom 120: Sice se to v centru zdá zbytečné, ale alespoň se to cestující rychleji naučí používat, než kdyby ses tím setkávali jen "někdy" a "někde" - můj názor, nevím zda je to ten důvod.
V praxi ten čudlík v té špičce ale stejně většinou zmáčkne někdo za tebe.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1465
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:54:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem přísahal, že se debaty již nezúčastním, ale nedá mi to.
1) Poptávkové otevírání dveří je dobrá věc, sám její zavedení mnoho let podporuji
2) trvám na tom, že kampaň je zcela nedostatečná a drtivou většinu cestujících zcela míjí
3) jestli byly vydány nějaké letáčky nevím, na TBC nechodím a zde o tom čtu poprvé. Já ho neviděl nikdy a ani jsem od nikoho neslyšel, že by se mu dostal do ruky.
4) včera a dnes jsem si dělal průzkum mezi náhodnými cestujícími a z 50 oslovených lidí novinku zaregistrovali DVA!
5) možná to tak zlé nebude, jak předpokládám, ale načasování spuštění je jeden z nejnešťastnějších termínů, jaký mohl být (= předvánoční shon), nehledě na další novinky, které měly být spuštěny současně a udělat jednu velkou změnu. Navíc opravdu nechápu causu denních jízdenek, proč nemohl být třeba jen pozastaven jejich prodej a platnost ponechána do konce. To byl únik tržeb opravdu tak významný, že by nevybylo na odměny top managementu?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 19:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: o "přeplacených" zaměstnancích něco málo vím, problém je v tom, že pošta az ty letáky vyinkasuje slušnej balík a ten pošťák z toho nemá ani korunu, jen práci navíc. Takže na to logicky s... a usnadňuje si to, jak to jde. Navíc (i když to zní hnusně) je krajně neefektivní roznášet letáky po rodinnejch domkách. A co se týká POD, už jsme hlásku v busech slyšel snad dvacetkrát, viděl jsem možná 6 nebo 7 cedulí na zastávkách, šoty na CityScreenech, informace v rádiu,... a to do centra posledních pár týdnů moc nejezdím. Známí, co nejsou dopravní cvoci, o tom taky ví. Kdo neni blbej, tak už to ví a těm ostatním nepomůže ani kdybyste jim na ot udělali povinný školení.
Podle mě problémy budou maximálně s tím, že lidem nedocvakne, že je už 17týho, ale předpokládám, že už má PMDP připravený hlášení.
Co se týká frekventovaných zastávek, řidič má možnost otevřít dveře "natvrdo", tedy bez ohledu na to, jeslti někdo zmáčknul tlačítko. Zkrátka to bude chtít používat mozek, a to jak ze strany řidičů, tak cestujících. Což, pravda, může být někdy problém...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 19:42:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: s tím, co píšeš o denních jízdenkách 100% souhlas, s bodem 2 naprostý NESOUHLAS. Viz výše.
Kromě toho zkus to sledovat, spousta lidí mačká ty zelený tlačítka už teď...
Ostatně uvidíte v sobotu a hlavně v pondělí, já tu bohužel nebudu, docela jsem se na to těšil ;o)

A co se týká katastrofických scénářů, už jsem slyšel, jak si nebudou umět plzeňáci koupit lístek v peachomatu, jak nebudou umět zmáčknout tlačítko v zastávce na znamení, jak nezvládnou zvednout pracku, když přijíždí autobus ... a ono tak nějak všechno funguje.
A navíc, myslím, že když to bude vědět polovina cestujících, tak to ty ostatní rychle naučej. V Praze to funguje, i přesto, že jsou POD vybaveny všechyn vozy. Prostě když se dveře neotevřou, tak se začnu zoufale rozhlížet, co se děje a přímo před nosem mám nalepenou samolepku, že mám něco zmáčknout.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 19:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... když už jsem se tak rozkecal, tak ještě jeden, abych si taky zakritizoval:
Pevně doufám, že se spuštěním POD bude odbourán zlozvyk některých řidičů čekat na odjezd s OTEVŘENÝMA DVEŘMA. Včera večer jsme jel z Bolevce na Doubravku a zažil jsem to dvakrát.
A druhá věc, nějak jsem nepobral, proč jsou vlastně ve vozech ty tlačítka dvoje - POD a znamení k řidiči. Tady vidím zdroj možných problémů, nemluvě o zbytečně natahané kabeláži.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1017
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 20:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom k diskuzi o POD...Vzhledem k tomu, že často vystupuji předními dveřmi, tak budu rád, když si zmačknu tlačítko a dveře se otevřou, namísto někdy mého žádostivého pohledu k řidiči o otevření.
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 21:20:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

myslím že fakt jediný problém budou ty dvě tlačítka (zastávka na znamení a otvírání dveří) a když k tomu přidám že zmáčknutí tlačítka POD nebo jak je někde uváděno SOD není podle mých informací nijak signalizováno řidiči už vidím kolik konfliktních situací vzniká při vystupování.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1018
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kritik: Ono to zase tak žhavé nebude...dost lidí si zmačkne pro jistotu obě tlačítka a časem se to naučí.

(Příspěvek byl editován uživatelem MilanM.)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 690
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 08:18:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad: M.L. a Wlasta - Koukám, že jsem šlápnul do prašivky. Nicméně při pozorování pracovního režimu jisté zaměstnankyně pošty, se tomuto dojmu nemohu přinejlepším ubránit....

ad TM: včera a dnes jsem si dělal průzkum mezi náhodnými cestujícími a z 50 oslovených lidí novinku zaregistrovali DVA!
Nebude problém, že jsi v tu dobu dělal průzkum na Doupovské dráze??

Jinak ke kauze celodenní jízdenky - souhlas, bylo to skutečně nešťastné rozhodnutí od vedení PMDP. Jen celý ten extra cirkus okolo musel stát více, než unik tržeb za zfalšované jízdenky.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1735
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 08:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TM: mimochodem tvůj soused se na TBC vyjadřoval kladně, tedy "dopravní novinky" dostal do schránky.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 08:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad HŠ. Podle předpisů, nemá pošťačka taky co házet tiskoviny a poštu do neoznačených - utajovaných schránek. Jestli tohle nebude u TM taky problém...:-)

P.S: Ale jinak je to zajímavý - pravdou je, že údajně Čechurov a Skvrňany byly čtvrtě, kde bylo nejvíce nedostatků v doručování Dopravních novinek.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1736
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 09:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beru zpět, nejsem si jistý, možná že dotyčný soused to měl odjinud.
Já to ve schránce bohužel také neměl, ale jeden aktivní tramvaják to měl před časem v kaslíku po novinách na kabině.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:28:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pro změnu zase něco o vozidlech: včera spatřen už opět bílý kloub 465 bez reklamy KYOCERA. Dnes ráno na 12/12 tykadlák 446 po VP v novém laku. Vevnitř sice vyprané sedačky ale kabina natřena dvěma odstíny šedivé a ponechány četné čmáranice na umakartovém obložení Jinak po SP už je asi i 21Tr č. 495.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:35:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás na Borech taky nic.
2 tlačítka můžou být problem. V Jihlavě jsem několikrát viděl, že lidi mačkali před zastavkou na zn. jen POD a řidič tedy zast. projel.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 12:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo koukal jsem,že SORky jezdí už bez CVR na INTERSPAR!
Al-ik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.191.35
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:05:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera odpoledne, když jsem šel kolem vozovny, viděl jsem přes plot střechu nějakého kloubového trolejbusu. Věděl by někdo ze znalejších, co to je za vůz? Díky.
Al-ik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.191.35
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:10:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen dodám, že to určitě nebyl žádný 15Tr.
Nástavba na střeše vypadala jako na nových Citelisech.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebude to Riga?
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Al-ik: Někdy tenhle nebo minulý týden jsem zahlídnul bílo červený 25tr na americký, takže to nejspíš bude on. Kam bude mít zamířeno ale netuším.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 14:15:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po Plzni už se prohání Brno. Tak jestli to nebylo ono.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 14:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bilas,Al-ik:BRNO
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 22:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17.11 07 se blíží, mám odpolču a docela se těším.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1019
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor_hh: A na jaké lince? Že bych přišel promačkat i tlačítka na znamení...pro jistotu.


Mmch. dneska na 41/10 se Franta ze 428 docela slušně rozčílil na pár dělníků, co neustále mačkali tlačítko na znamení...no, ani se nedivím, i přes sluchátka mě to zvonění štvalo.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1738
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 23:13:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drzejší nátury mohou vyzkoušet i nástup předními dveřmi. Něco mi říká, že ty dveře půjdou poptávkou otevřít i zvenčí.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 11:13:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A abych nezapomněl: včera kolem mě po Americké jen tak mimochodem profičel na lince 20 fungl nový Citelis č. 516
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 12:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: podstatný je, že Česká pošta něco podělala

Jenže to právě tak jednoznačný není! Nikdo zde ještě ani nepřinesl potvrzenou informaci, že roznáška Dopravních novinek byla nasmlouvána u České pošty. Na trhu v "letákovém" segmentu působí množství firem.

M_k, č.690: Ale ruku na srdce, ona nejmenovaná zaměstnankyně pošty má takový pracovní režim především díky své vlastní výkonnosti.
č.691: Pošta nemusí do neoznačené schránky doručit nic, tedy ani adresovanou korespondenci. Ovšem pokud by se toto (a ještě jiná další) pravidlo striktně dodržovalo, tak se tři čtvrtě zásilek vrací odesílateli.

Wlasta, č.362: Doručovatel je na roznášce letáků hmotně zainteresován, ovšem na zcela směšné úrovni (haléře). Je to jeden z faktorů, proč je roznášení letáků demotivující.

H_Š: Drzejší nátury mohou vyzkoušet i nástup předními dveřmi. Něco mi říká, že ty dveře půjdou poptávkou otevřít i zvenčí

Tady v Prahe jsme na nástup předními dveřmi zvyklí. Ovšem tlačítka u nich nebývají, při režimu POD výstupu/nástupuchtivý cestující vyjeví svůj zájem tím, že si k těmto dveřím stoupne.

(Příspěvek byl editován uživatelem Martin L.)
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 694
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 12:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M.L. : U pošty byla nasmlouvána, pokud je mi známo.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 15:56:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano od včera jsou v provozu nové citelisy ev.č.616-621
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD - Tachov a Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 16:47:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Snad 516-521?
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 17:02:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: no samozřejmě, 516-521
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD - Tachov a Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
duch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 17:07:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes po 16. hodině viděn u Jána směrem ke Stavebním strojům na zkušební jízdě trolejbus pro Rigu.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 17:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

duch: Riga jezdila taky ve středu a čtvrtek.

Pepa_103: Vyjely na linky i ostatní Citelisy kromě té 516? Dneska jsem žádného neviděl, ale myslel jsem si že jede, ale byla to 500. :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3667
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 17:59:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dolda:
to asi ale byla riga_11 :-)
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Číslo jsem neviděl, tak to znamená že ve škodovce vyrobí 1 trolejbus denně?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3670
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 01:57:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to možný. na to by ale měli odpovědět škodováci :-)
Host
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.57.231
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 14:25:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Otevírání dveří na každé zastávce mělo to výhodu, že se alespoň zčásti vyměnil humusácký vzduch uvnitř vozidla, což je v případě chřipkových epidemií blahodárné.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1791
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 15:36:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Host: Otevírání dveří na každé zastávce mělo to výhodu, že se alespoň zčásti vyměnil humusácký vzduch uvnitř vozidla, což je v případě chřipkových epidemií blahodárné

V daném případě si mohou spolucestující určit jedince, kteří budou v mezizastávkových úsecích obcházet tlačítka POD a větrat "ručně". Ovšem zejména v případě málo topících vozů je menší přísun mrazivého vzduchu zvenčí přínosem.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1881
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 15:41:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Host: Což má samozřejmě primárně řešit funkční ventilace.

Jinak dneska trolejbus 501 moc nepoptávkoval, buď to řidič neuměl v zastávce odjistit, nebo nešlo tlačíko.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:34:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda: měl jsem nepotvrzené info, ty citelisy už tu měly být, ale dodávka má zpoždění, přišel pouze vůz č.516! č.517-521 jsou ještě v Mýtě.
Informace mi byla doručena z výpravny vozů pmdp.

Nevím z jakého důvodu byl dodán jen jeden vůz.Ale každým dnem se počítá, že snad dorazí, uvidíme.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD - Tachov a Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
duch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 17:54:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2:
Škodováci na počátku října řekli: Každý druhý den musí vyjet trolejbus! Do konce roku totiž musí vyexpedovat 30 vozů pro Rigu, něco pro Brno, Teplice...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 22:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco mňamózního: odkaz
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace