K-report
 

Archiv do 08.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 08.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1010
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 09:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: A v pracovní dny jezdí do Letkova na spoji v 15:26 z Nové Hospody šejdr 12/12.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 12:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Klatovská : já po ní jezdím dost často a dlouho ať už IGK nebo tramvají a přijde mi, že je "jednopruhová" už hodně dlouho a to díky parkujícím autům, která si často hrají na zásobování. Ale pořád se tam dá jezdit.
Co je neskutečná hrůza, je ten bordel, který vesele podporuje městská policie na Americké v úseku dolů od pomníku k Elektře. Tam nestojí auta ve dvou, ale už ve čtyřech pruzích, nevyhnou se tam už ani trolejbusy proti sobě a to za současného pěkného terénního povrchu. Tohle je myslím horší, než Klatovská, kde se dá jet plynule.
Si ještě pamatuju odůvodňování, že se tam dovolí zastavení jen pro firmy a pod. Některý auta tam stojí celý den a blokují dopravu a MP ? Honí botičky a měří rychlost 52km/h a dělá ramena...
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 17:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Např. včera stály v zálivu U Práce,Americká tři auta v zadu a jedno vepředu. Když šel řidič trolejbusu požádat jednoho přítomného v IGK aby odjel, ani to s nim nehlo a vesele tam stál dál!
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 19:29:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono by se možná vyplatilo, kdyby mohl trolejbusák taková vozidla svým pracovním prostředkem beztrestně "škrábnout" - hodilo by se na Americkou, Tylovku a Koperníkovu. (Bohužel tohle nelze a i kdyby jednou ano, pochybuju, že by policajti dospěli do stadia "tak poškrabal vám auto...a proč tady překáželo?")
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 20:20:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303 "škrábnout": To by se z trolejbusů a autobusů hned staly vraky.
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:18:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda Peta > tomu by pomohla drobná reko : navařit dopředu vyklízecí traverzu šípového tvaru :-)
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel reiser:
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3619
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 03. listopadu 2007 - 21:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

americká naproti alfě je chuťovka každej všední den, to je fakt. neviděl jsem, že by někdo kontroloval kdo a proč tam stojí, jestli je skutečně zásobování a jestli má třeba zaplaceno.

stává tam přes den třeba stříbrnej citroen xm nějakýho taxikáře, asi proto, že ten soudruh poblíž bydlí (a jezdí zřejmě vesměs po nocích). takhle je to tam obsazený celej den a přijede náklaďáček atego s tekutým mokem v cisterně. nemá kde zaparkovat, protože místa vyhrazený pro zásobování jsou jaxi obsazený. zastaví tedy ve druhý řadě a všichni ho pak musí třeba půl hodiny i dýl objíždět. a takových případů by se daly popsat možná i desítky jenom na americký.

směrem od elektry k práci je zákaz stání, ale auta tam stojí prakticky neustále, přestože je tam každej třeba právě tu půlhodinu - jeho místo vzápětí obsadí další auto.

já bych to řešil radikálně - směrem nahoru zákaz zastavení bez výjimky a stavte se páni řidiči třeba na hlavu. kdo přesto zastaví, zavolat 156 a minimálně litr pokuty. ono by si to 90% lidí rozmyslelo, jen kdyby to někdo důsledně a bez výjimek kontroloval a vymáhal.

dneska jsou empíci a jejich bráchové botičkáři tak akorát pro srandu králíkům, protože každej podnikatel má "na městě" známý...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7561
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 00:28:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se dělá jinak. Překopíruju sem s dovolením něco z pardubické diskuze:

To se mi povedla pěkná věc asi před 14 dny. V zastávce Lexova stála dvě auta, jejich řidiči (tak asi mého věku) stáli vedle aut na levé straně a kecali spolu. No a tak jsem vyjížděl ze zastávky a pravým bokem jsem se k autům namáčkl tak, že mezi trolejbusem a jejich zpětnými zrcátky bylo asi 10 centimetrů místa. Pánové mezitím v panice utekli do bezpečí, protože pochopili, že se do té mezery nevejdou.
Dojedu na konečnou, postavím trolejbus rovnou do nástupní zastávky (stejně za chvíli jedu zpět) a jdu si číst noviny. Dojela dvě auta. Napřed zablokovala výjezd z točny. To mi celkem nevadilo, protože do odjezdu zbývalo ještě pár minut. Pak pánům došla trpělivost, vjeli na točnu (protisměrem), jeden dojel s autem až vedle kabiny a začal na mě něco pokřikovat. Co říkal, nevím, měl jsem puštěné rádio a mimo to jsem si pořád ještě četl ty noviny, takže jsem se na něj ani nepodíval. Tím jsem ho pěkně zklamal, protože vím, že málokoho baví hádat se, když nemá s kým. Dotyčný mi pak začal autem najíždět proti čelu trolejbusu, asi usoudil, že mě tím vyprovokuje a ztratím nervy. To se mu ovšem taky nepovedlo, protože jsem flegmatik a krom toho jsem si pořád ještě četl ty noviny a nemínil jsem se jím zabývat. Pak ho to přestalo bavit a obě auta odjela. Kam jeli, to nevím, protože jsem si pořád ještě četl ty noviny.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 21:33:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad IAD v zastávkovém zálivu:
Já myslím, že vyhláška to řeší jednoznačně:

ZÁKON
o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu)

§ 27
(1) Řidič nesmí zastavit a stát...

... f) u zastávky tramvaje, autobusu nebo trolejbusu bez nástupního ostrůvku v úseku, který začíná dopravní značkou "Zastávka autobusu", "Zastávka tramvaje" nebo "Zastávka trolejbusu" a končí ve vzdálenosti 5 m za označníkem zastávky, a tam, kde taková dopravní značka není, ve vzdálenosti kratší než 30 m před a 5 m za označníkem zastávky; je-li prostor zastávky vyznačen vodorovnou dopravní značkou "Zastávka autobusu nebo trolejbusu" nebo "Zastávka tramvaje", platí tento zákaz jen pro vyznačený prostor,


Takže nejsou třeba radlice (i když osobně bych byl pro), ale stačí eMPíci s pásmem a odtahovkou. A v případě porušení nulová toerance i kdyby to bylo o jediný cm.
Jenže to je v Przni asi sci-fi...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 22:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebylo by marný taky zadělat do Tr dig. foťák, řidič by jenom zmáčkul tlačítko, a fotka on-line odeslaná k vyřízení pokuty. Problém by byl v tom, jak odfiltrovat pokutování kamarádů / politiků / starostů ap. - to hlídka MP umí.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7563
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 00:47:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sice hezkej nápad, ale byla by v tom řada legislativních problémů. Třeba prý ten, že podobnou fotku nelze z nějakého důvodu použít jako průkazný důkazní materiál. Onehdá jsem si vyměnil pár mailů s velitelem městské policie Pardubice, protože mě zajímalo, jak je možné, že na pardubických Slovanech na hlavní silnici směrem na Dašice parkuje dlouhodobě a trvale jedno až dvě zcela auta (pořád ta samá) přímo za zákazem stání a nikdo to neřeší. Dostalo se mi odpovědi ve smysli, že pokutovat někoho za špatné parkování je velkej problém a je s tím moc práce a že policie radši bude stát na přechodech v půl osmé ráno a zastavovat auta, aby mohly přejít děti do školy, protože na téhle činnosti se nedá nic zkazit
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 673
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:00:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nešvar stání v zastávce je často vidět o víkendech na náměstí Republiky, vedle té "frikulínské" cukrárny. Kolikrát je ta zastávka zcela zablokována parkujícími Mercedesy návštěvníků (mimochodem - jest to oblíbený podnik pana Uhlíka:-)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:44:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No po Americkej se prochazi EMpiku az az, ale ze by je nejak zajimalo co stoji v zalivech, to jim je u
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:23:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Nejmenuj, vis, ze se to nema:-))).

Ad Americka: Tam je velitel p. Dobry, takze necekejte nejaky hony na ridice.:-))
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: Pleteš páté přes deváté. Klidně si jmenuj, ale taky se pod to podepiš....Navíc, já pana Uhlíka nenapadám.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řešení je jednoduchý: nefotit, odtahovat. Myslím, že taková odtahovka může být docela dobrej job...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3622
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 11:09:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koukám, že Uhlík = oblíbenej politik
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 11:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Jezis ty si suchar..nevidis ty zavorky za tim??
Ty muzes jmenovat a jsi podepsan?

Nebud trapak.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 11:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: Závorky vidím - ale nelze z toho vydedukovat, že je to myšleno spíše ironicky. To tam chybí smajlík se spikleneckým mrknutím.

P.S. Prostě mi vadí v poslední době velkohubé žvanění. Po hospodách a diskuzních fórech pod " pseudonymy" se vede spoustu agresivních chytrejch řečí - ale když se po dotyčnejch chce čin, najednou je na řadě spousta výmluv.

A před anonymně kritizovanými, jsou většinou kecalové pak tišší a pokorní jak nikdo...

To už raději jdu vést debatu s těmi kritizovanými zlotřilci.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1013
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne se konal nějaký botičkový zátah v Tylovce a botičku měly i auta jako VW Passat apod.
To by se mělo dělat každý den v celém širším centru města.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:48:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tomu tedy moc nerozumim, jaky je rozdil v debate pod nickem Soudce, nebo Lojza Novak??
Jde o obsah a ne o lustraci kdo je kdo, nemyslis?? Nemyslim si, ze zrovna Tebe musim ucit jak to na web forech chodi, tak nechapu o co ti jde? Jakej cin? Mam si jit lehnout napric Klatovskou? Nebo Ti neni po chuti, co se dozvidas a jakym stylem?
Hele, nechme tady toho, pokud mas neco na srdci, pis mi to sem novotny32@email.cz a svalne si tipni, zda to je moje jmeno ci vymysl:-)))). a tenhle smajlik si preber jak chces.:-)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 14:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaký je rozdíl v tom, jestli psát pod svým občanským jménem či nicneříkajícím pseudonymem (slovo významem blízké anonymu)?

Někdy dost velký - minimálně rozhodně není férové se pod pseudonymem veřejně navážet jmenovitě do lidí, kteří se zde nemohou bránit.

To že se tak na diskuzních fórech děje, neznamená, že je to v pořádku.

V minulosti mi kdysi jeden takový "zasloužilý pseudonym" silně otrávil (a taky se časem v očích mých i ostatních znedůvěryhodnil).
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 15:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Clovece, boli Te to kuri oko hodne? Nezlob se, ale schopných lidí je cim dal tim mene. To, ze vyse uvedene politiky nepovazuji za schopne lidi na svych mistech je fakt, ktery vidim nejen ja. Nejsou lidi.
Nebudu zde uz konkretne jmenovat, aby to nejake zelene luzy nepobourilo.
:-) To je smajlik. Predchudce xichtu. V podstate znamena tohle ,. Zadny mrkani!
adidas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.82.34
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 16:23:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hezký den, jel jsem dnes Citybusem 455 a koukal jsem, že u prvních dveří (u řidiče) není uvnitř tlačítko pro otevírání dveří (na ostatních je - takové to "velké").
Jak to bude po 17. 11. fungovat? Bude mi otevírat řidič? (A není to takhle u všech prvních Citybusů v Plzni?)
Díky
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.86
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 17:09:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před hodinou naboural zezadu kamion do odbočujího solarisu 506 na křižovatce Mostní - Zborovská. V autobuse se vysypalo zadní boční okno, které se rozlítlo po vozu. Štěstí že bus byl vzadu prázdný.
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 9-2007


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 19:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to je od 1. 11. 2007? Stále platí, že přední dveře u autobusů jsou jen pro výstup? Nebo, že pro nástup pouze v případě, že si chci koupit jízdenku, jinak jen pro výstup?
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 19:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Dnes dopoledne se konal nějaký botičkový zátah v Tylovce a botičku měly i auta jako VW Passat apod.
To by se mělo dělat každý den v celém širším centru města.


Moje práce.....
Už delší dobu se připravuji, že napíši primátorovi,ale potřeboval bych někoho na sloh, nejsem žádný spisovatel.
Volám vysílačkou, telefonem MP každý den.
Výsledek? Můj mobil mi nezvednou, musím zapnout anonymní ID..... rozhovory po vysílačce jsou typu..........ale jó, my to víme, ale co s tím máme dělat, nejlépe vyližte si prdel. Málokdy se stane, že přijedou a začnou něco dělat
Problém je ten, že v Tylovce a na Americký parkujou každej den stejný auta, která mají se zásobováním tolik společného jako já s holuby Dnes jsem je volal podruhé ve 12.00, vystřídal jsem a šel jsem se tam podívat osobně.
A lidi divte se: cca 10 minut před příjezdem hlídky MP ty svině museli dostat echo, protože okamžitě většina aut, co tam parkuje opakovaně, odjela, nevěřil jsem vlastním očím. Ale nehodlám to vzdát. Jinak MP bych okamžitě zrušil, většina soudruhů příslušníků je neuvěřitelně arogantních, ale najdou se mezi nimi vyjímky, většinou něžného pohlaví.
Minulý týden mě namíchnul soudruh č.54, budu si na někoho prvně v životě stěžovat, normálně do vysílačky si ze mne dělal , problém bude mít, až předložím kopii z rozhovoru, kterou mi v práci ochotně poskytli. Tak uvidíme.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1021
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 19:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Vypustit duše, nahlásit a čekat. To už neodjedou."
A nebo nekontaktovat MP, ale MfD nebo Deník. Přeci jenom média jsou ten další pilíř demokracie.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eugen: Jo, ač nemám naše plzeňská média rád, nechávám si to jako poslední možnost, jde o to, že někomu šlápneš na kuří voko, ale tebe potom zašlápnou jako švába.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 20:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tramvaják: Nebo, že pro nástup pouze v případě, že si chci koupit jízdenku, jinak jen pro výstup? Tak tak,přesně tak.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3625
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 07:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k tylovce:
vypustit aspoň jedno přední kolo je zajímavej nápad
a vzhledem k tomu, že ani tak drahý auto jako Lexus RX 400h nemá automatický dohušťování pneumatik, pobavil by mě pohled na majitele/majitelky 2P8 3030 a 2P9 2939 jak cvičí s pumpou a nikoli ve fitnessu
nebo mají po ruce minikompresor?
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 09:29:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne mají přítele na telefonu.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3627
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:22:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tímhle opatřením by se právě negativní vliv přítele na telefonu eliminoval
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsou ty dva stribrny teplobratri?
S tim vypustenim to neni vubec spatny napad. A vyhazujou se ventilky nebo ne?

Problem je ten, jak pise Libor, pokud nemas znameho min. velitele, tak jsi pro ne nicka.


Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 10:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore: Nepis primatorovi, ale napis p. Rundovi, radnimu, ktery ma v pusobnosti i MP. Je novej a mohlo by to vic zapusobit nez na primoše.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 12:11:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený pane Klas,
k odpovědi na Váš dotaz:

1) Stavba: I/20 Plaská - Na Roudné - Chrástecká

- informace

Na stavbu je v současné době zpracována projektová dokumentace pro územní rozhodnutí. V roce 2007 byla rozdělena na dvě etapy - 1. etapa - výstavba nového mostu přes Berounku včetně úpravy Jateční ulice až ke Chrástecké ulici ( tj. od podjezdu vlečky do FERONA až ke Chrástecké ulici), 2 etapa - od Plaské až po podjezd vlečky do FERONY (včetně křižovatky s ul. Na Roudné). Vzhledem ke špatnému technickému stavu mostu přes Berounku, se předpokládá jako prioritní zahájení 1. etapy. Nejdříve možné zahájení 1. etapy je v roce 2009 ( záleží ovšem ještě na průběhu přípravy stavby - řešení majetkoprávních vztahů a možnosti uvolnění finančních prostředků ze státního i městského rozpočtu).

2) Výměna oken:
Krajská hygienická stanice v Plzni vydala na základě žádosti ŘSD ČR na uvedený úsek časově omezenou výjimku k provozování zdrojů nadměrného hluku do 31.12.2010. ŘSD ČR činí kroky, aby v tomto termínu byly splněny zákonné limity. Výměna oken bude zahájena v příštím roce podél silnice I/26.

S pozdravem
Ing. V. K.

Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1015
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 14:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Libor_hh: Tak za takovou aktivitu co vyvíjíš, Tě patří velká pochvala.

Já osobně bych měl obavu, aby si nějaký papaláš nestěžoval kamarádíčkovi a tím jak je to vše propojené neměl nějaké problemy v práci.

Jinak regionální tisk...no já nevím, ale o Plzeňském deníku si myslím své, to už lepší asi ta MF Dnes, i když zřejmě zasahne v Plzni menší počet čtenářů než má Deník.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 14:33:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm: Problémy - toť normální důsledek jakýchkoliv aktivit.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1576
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zajímavost dneska se na bahnhofu vyrojily R 312 z Pařížskýho RATP.

 
 
 

 
 
 

 
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2092
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Moc zajímavý! Koukám, že citybusy a citelisy se přebastlujou ještě dýl než jsem čekal Snad by někdo mohl vědět místo určení... Viděl bych to ale ještě někam více na východ.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3629
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:50:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 >>
hloupá otázka: železniční průvodku na vagóně sis asi nevyfotil? že by zas jely kamsi do rumunska?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1577
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 21:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jéé já vůl sem zapoměl dát průvodku
 

BTW když sem byl vonehdá v paříži tak tam tuty R 312 běžně jezdily a dokonce i pár tich ještě starších.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3630
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 22:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

malý_fotograf:
porozhlídni se na www.transbus.org, frantíci v průběhu let stvořili vícero podobných modelů. o R312 je tam taky stránka http://www.transbus.org/construc/renault_r312.html a celkem obsáhlá fotogalerie. interiér ale nikoho vyfotit nenapadlo
(nebo jsem slepej)

stránka se dá zaplaťpánbu i přeložit :-)
http://www.worldlingo.com/en/websites/url_translator.html
češtinu tam ale nehledejte;-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3631
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 06. listopadu 2007 - 22:56:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 >>
v Iasi už jezdí několik plzeňských 14 Tr.
akorát se mi nedaří u DHL dohledat trasu nákladu
Karel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 07:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iasi se 3.3.2006 rozločilo s trolejbusovým provozem. Proto tam teď míří ojetiny z Francie.
Holt MODERNÍ město.
Do Iasi byly dne 17.12.2002 odeslány plzeňské vozy č.394,397,398 a 399 na ND.
K tomu ještě přibily nějaké 14Tr01 z Brna.
Teď jsou nespíš v hutích nebo pomalu prorůstají vegetací jako v mnohých zrušených trol. provozech MODERNÍ měst.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3632
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karel_š >>
hmmm, tak informace o zrušení trolejbusů v iasi ke mě doputovala až teď od tebe

teďka říkali na radiu šumava, že údajně někdo rozbíjí okna u trolejbusů. naposled snad včera večer na konečný 16ky na zábělský. policie prej žádá občany o spolupráci, pokud někdo něco viděl, má volat 158.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1719
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 14:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak PMDP už zřejmě přišli o kšeft s odvozem školáků. Dens ráno s dětma k bazénu do Skvrňan přijela pivovarská Sorka ČSAD.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:15:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemá Plzeň neco společného s tímto???
 
Zlín, 7. 11. 2007
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
RegioNova 814 + 914 = Cetkááá - Tretkááá!!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1578
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 15:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo má...
Březinovo souprava která to přivezla je tady zaregistrovaná na ouřadu.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1579
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:16:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl sem mrtvej comp takže se zpožděním.
30, října sem vyfotil dobrej Ratlook ... inu evropa 21. století.

 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.82
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 16:55:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyto Renaulty jezdí dokonce i v albánské Tiraně. Se mi to zdá, nebo jsou vysokopodlažní?
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2371
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 17:35:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: Nezdá. Jsou středněpodlažní. Teď ale nevím, zda mají jeden, nebo dva schody.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1580
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 18:17:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 21:38:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, jeslti máš přepis, tak by si na tom možná smlsly i jiný média, myslím, že o jednom vím, ale radši přes mail...
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2120
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 21:51:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.nova.cz/Nova/videoarchive/playlist.wvx?120487
V okamžiku zrození jsme odsouzeni k trestu smrti.

PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 22:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opaváček: jo tak to je taky hodně zajmavý, to aby se člověk bál jezdit MHD, příště se stane, že to odsere řidič nebo cestující zraněním.Takovýhle darebáky bych bych nedal na 1 rok do basy, ale nechal bych je pořádně pořezat tim sklem, aby viděli jaký to je.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 01:59:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z večerních zpráv na NOVĚ vyplývá,že ti darebáci vytřískali okna u čtyř NP trolejbusů,převážně u vozů 21Tr ACI.Svezl jsem se poprvé tím trolejbusem 14Trm po SP č.434 na lince č.12,můj dojem však nebyl dobrý.Vůz byl dosti hlučný,hlášení nebylo dobře slyšet a byla v něm velká zima.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3634
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 11:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Štrunc balí kufry. V dopravních podnicích definitivně končí
a já dodávám: ZAPLAŤPÁNBU

dále:
Vandalové ohrožují cestující (rozbíjení oken trolejbusů)

nedělní nehoda pod rondelem plus jedna další v třemošný
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 6-2007
Odesláno Čtvrtek, 08. listopadu 2007 - 12:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RE: Pavel2
jen mě případá podivné že podle článku na který jsi sem dal odkaz je uvolněné místo předmětem politických dohadů na radnici misto aby se hledal nějaký odborník.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace