K-report
 

Archiv do 30.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 30.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1750
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 00:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Jezdí ještě v Ústí n.L. všechny vozy 14Tr z doby začátku provozu v r.1987

Pokud je mi známo, tak 403 je jediný a poslední zástupce čtrnáctek v Ústí nad Labem. Ostatní čtyři 14 Tr byly odprodány.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 6-2007
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 01:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/ridicky_csad20071028.html bez komentáře
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1866
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 09:40:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenom ke včerejší výluce - neměly trolejbusy z Doubravky zastavovat u hlavního nádraží v Šumavské? Já jen, že zastávku hl. n. - Šumavská předemnou projela 11ka, kterou jsem potřeboval (na transparentu "Hlavní nádraží"), a pak ještě 13ka, která mazala k mostům a ulici u Trati. Pro lidi, co chtěli třeba na Americkou, asi docela opruz. Nevím, jestli se stala chyba v letáku pro cestující na webu, nebo v obou řidičích, ale každopádně by mohl DP takovéhle výluky dělat pořádně, když už...
Jinak ale ohňostroj byl fajn. :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7528
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kritik? Copak, něco se nezdá? Tady u nás už taková kampaň je, dokonce přináší i nějaké ovoce. To ovoce je sice z pohledu nás mladších poněkud "přezrálejší", ale o to tady ani nejde. A jinak, u nás je řidiček téměř 10 %, rok narození 1945 až 1984.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3591
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 11:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska okolo 9. hodiny se vozu 404 tuším na 16ce na jateční u myčky cestou do centra trefil do pravý části zadního nárazníku nějakej modrej osobák. výsledek - trolejbus téměř netknutej, osobák s komplet zbořeným předkem. trolejbusy z doubravky naštěstí projely, zácpy minimální.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:52:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pardon za OT: Nejvíce zatíženou komunikací nákladní dopravou je dle mého Lidicka. To je naprostý koridor pro TIR, cisterny - čepro, vany - kaolin, kameny, písek, do toho silná osobní doprava........
No pokud budou na magistratu persony typu Náhlíka, tak se ještě hezkých pár let nic stavět nebude
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 12:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník
Autobusy jezdily v UL o víkendu na t-linkach z důvodu výluky kvůli napojení nové trati na Střekov. Jinak 403 je poslední 14 Tr v UL.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 13:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: Proč Náhlíka??
Lidická je průser - navíc se nedávno objevily na městě hlasy za zvednutí povolené rychlosti na této komunikaci - to se teprve ty baráky podél ní budou teprve třást.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:00:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když zvednout rychlost, tak pro tramvaje - po rekonstrukci tr. trati. Stejně tak na 4ce...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 14:11:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To zbořený auto byl seat nevim přesně ibiza/cordoba.

Dopoledne sem potkal na mostě přes nádraží DP lízu jak táhla na tyči vrakosu bez ev. čísla směr doubravka.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 753
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:07:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je namestek odpovedny za dopravu pokud se nemylim....Ja tam bydlim....me to povidej:-)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 653
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: Náhlík má na starosti majetkovou přípravu dopravních staveb a pokud vím tahle silnice je priorita prakticky všech - i jeho. V jakém stádiu je však příprava projektu a jeho finanční zajištění momentálně nevím. Je to však stavba prvotně státní - jedná se o přeložku silnice I. třídy.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 15:18:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za zprávy o Ústí nad Labem.Na konečné Doubravka,Zábělská dnes dopoledne spatřen poslední jezdící 21Ab z první série č.445 na lince č.53.Už se na trolejbusech objevují zelené česko-anglické samolepky,upozorňující na SOD.Jsou vně vozů u tlačítek,velké na sklech dveří a malé s šipkou na tyčích u dveří uvnitř vozu.Nad tlačítkem STOP je červená samolepka s roztaženými prsty a v dlani s nápisem STOP.Vypadá to celkem slušně.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3593
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono s těma dopravníma stavbama je to poslední dobou v plzni tak, že se akorát mele pantem (pokud vůbec) a na pohled kulový dělá. možná se něco děje v zákulisí, ale o tom se běžnej člověk nedozví.

i s tím kontroverzním průtahem je už docela dlouho ticho po pěšině, já vím zatím jen to, že padla varianta 1. brána škodovky jako Vítěznej oblouk. že by se někdo odpovědnej z radnice pochlapil a udělal aspoň 4x do roka tiskovku pro novináře, který by to pak rozhlásili dál je asi moc náročný přání...

o americký se taky kecá už nejmíň dva roky a začít se má tedy na jaře 2008... necháme se překvapit.

že je majetková příprava staveb věc zdlouhavá, náročná a nudná uznávám, ale ty informace mi jaxi chybějí, takže se pak nutně domnívám, že se odpovědní rejpou prstem v nose.

jelikož nejsem odborníkem na věci veřejný, ani pořádně nevím, kde bych to info měl sám hledat. magistrátní web je nepřehlednej prales materiálů
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 18:03:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tou 445 jsem se dnes odpoledne svezl a vypadá asi nejlíp ze všech 21Ab, zřejmě prošla větší údržbou. Mj. nová podlaha a čisté potahy!
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:30:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: jo 445 je vyvařená, dělali to možná skoro rok, možná dýl, ale stejně je na nic, má často poruchy, přehřívá se, ani to pořádně netáhne, když je plnej vůz má do kopce co dělat.
Myslím, že by bylo dobrý ji nechat jako "muzejní" nebo výstavní nebo jak to nazvat, zkrátka nechat jí pro škodovácké muzeum, protože za nějakých 10let už nebude nikde žádná a tolik se jich zas nevyrobilo.
V listopadu by měly dorazit citelisy 6 vozů, pak po novém roce i 3x SU18. Tak se ten park zmodernizuje, momentálně je ve stavu 37 provozních busů B731/732 a to je stále celkem dost.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2059
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 20:41:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Jedna historická 21ab je, má jí muzeum MHD v Brně, je to autobus původem z Karlových Varů.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 21:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak asponˇjedna v čr snad bude no, počítám, že PM se ktomu mít nebude a ani se jim nedivim, byla blbost je kupovat tedˇuž si to přiznávaj i lidi z vedení, kteří to tenkrát rozhodli, ale chtěli ušetřit a tedˇse jim to vrací ve vysokých nákladech na opravy, protože na abéčka díly nejsou a zadat výrobu ND firmám je pro pmdp drahá sranda.Vzít místo řady 465-474 renolty, měli by klid a byli by spokojení všichni.
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2771
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, a nekde na nich maji zalozenou vetsinu dopravy a jezdej. Neni chyba spis v dilnach/vedeni dp ?
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:35:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No "někde?" maj je třeba ještě ve Varech? v M.Boleslavi je vyřazujou a v Ostravě maj 2kusy ale jeden je po SO.A většinou jeden jezdí, ale taky je v oblibě moc nemaj.Kolik jich vůbec bylo dohromady vyrobeno? okolo 50Kusů?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3594
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 22:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pvvs:
u 21 Ab se ty chyby pěkně sečetly:
-napikaču motor a jeho zástavba, málo místa na něj
-karosérie s prachbídnou ochranou proti korozi
-slušně řečeno velmi nedbalá plzeňská údržba
-trvalej nedostatek ND

to všechno jen proto, že magor jménem Lubomír Soudek mermomocí musel vyrábět něco, kde se točí kola a jezdí to po silnici, přičemž trolejbusy mu nestačily. výsledkem byly nepovedený privatizace Tatry a Liazu tzv. českou cestou a plzeňská škodovka po uši v dluzích.

ale to jsem odbočil. zajímalo by mě, ve kterých městech je na soudkobusech založená většina autobusový MHD, která víc jezdí než stojí. plzeň jsi asi nemyslel a v mladý boleslavi se 21 Ab taky už delší dobu zbavujou...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:06:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: nespletl jsi si to s těma renoltama?
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náborová kampaň, která začne v nejbližších týdnech, má mít název ´Pojďte od pokladen za volant´. ČSAD nevadí, když se budou hlásit i Slovenky nebo i Bulharky či Polky. Nejdůležitějším kritériem bude, aby se ženy nebály řídit velký vůz, byly alespoň trochu technicky založené a měly řidičský průkaz skupiny B. Vše ostatní zajistí dopravce.




Dvacet tisíc korun je přibližně výše průměrné hrubé mzdy v kraji. Tu bere zhruba jen třetina všech zaměstnanců v regionu. Dá se tedy říci, že mzda u vás je relativně zajímavá. Proč tedy máte nedostatek řidičů? To je dáno více faktory. V první řadě je na trhu málo lidí s řidičským průkazem skupiny D, který opravňuje řídit autobus. Kvůli profesionalizaci armády také nevyrůstají mladí muži, kteří mají řidičský průkaz C na nákladní vůz, takže řidičů je málo. Ale vedle toho se zvětšuje objem přepravy zboží i osob, takže poptávka po řidičích naopak roste. A v boji o ně vyhrávají dopravci zboží. Pochopitelně. Mohou jim totiž nabídnou výrazně lepší mzdové podmínky. V kamionové dopravě se mzda pohybuje kolem třiceti čtyřiceti tisíc za měsíc. Kdo jezdí za hranice, má i padesát nebo někde dokonce šedesát tisíc. Sice není pár dní po sobě doma, ale to mladý kluk vydrží a raději si v mládí vydělá, než by sedal za volant autobusu. V kamionu také řidič jedná s lidmi jen, když vykládá nebo nakládá zboží a občas na hranici. Může jezdit kraťasech nebo džínách a nemanipuluje většinou s penězi jen s dodacími listy. Řidič autobusu musí jednat s cestujícími a musí jednat slušně, aby nějak vypadal, máme firemní uniformy a pracuje s tržbami. I to je hendikep.



Tak na prachy nic moc. Zajímalo by mne, jak odbourá jazykovou bariéru, autoškola, EEG hlavy, psychotesty?
Asi by pomohlo,kdyby vedení nasypalo řidičům větší peníze, podle mne alespoň 28.000 - 30.000 bruto za normální hodiny bez přesčasů.A další věc, proč nikde neuvedou mzdu dělník vs kancelářská krysa?

A až mě poveze bulhar či rumun, tak na to se těším.
Mám pocit, že je to trochu odlišnější mentalita národa, než na co jsme zvyklí.

A největší tragédie je ta, že ze sk. B jde rovnou udělat sk.D, tady zůstává rozum stát, ale možná dopravci zalobují v Topolánkově vládní prdeli a zruší řidičáky úplně a místo lidí nastoupí cvičené opice.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14Tr 426 by potřebovala vyměnit durch zrezlé dveře... Třeba z nějakého vraku.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až mě poveze bulhar nebo rumun..., tomu bych se vůbec nedivil, jenže to sou hovada a ti se tady s lidma srát nebudou.
Navíc ČSAD a ostatním, viz pmdp nic jiného pomalu nezbejvá, než nechat dělat řidičáky z B na D rovnou a pak to podle toho vypadá.Ženská za volant busu nepatří!ale bohužel to maj tedˇsnadný se na něj dostat.Takže když řidičům nepřidaj tak a to sem zvědavej jaký budou mít řidiči mhd nervy až začnou votvírat tlačítkama, to je na příplatek za trpělivost. protože než si důchodci zmačknou knoflík než seberou francouzský hole a naloží nákup tak.......no bez komentáře.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 29. října 2007 - 23:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

426 půjde nejspíš na VP, tak se to udělá najednou.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 654
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pepa 103: Možná, že to jinde funguje tak, že když řidič vidí, že má před/ve voze člověka s berlemi, ohleduplně otevře dveře sám.
ad 24Tr.: Průměrná kancelářská krysa u ČSAD si může o platu průměrného řidiče jen zdát... Navíc, neprosedí půlku pracovní doby na konečné či na šoférce...
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 08:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103 č.503
V KV měli jedinou 21Ab a to je právě ta již zmiňovaná historická v Brně.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 09:51:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k a Pavel 2: Ano, ono pohnout s podobnym projektem chce uz trosku fištróna. Je to priorita ale jen hubou. Vzpominam si nez se pohnul obchvat, tak musel jisty Otasek vynalozit hodne hodne usili.
Zde sedi na prameni 3 lidi. Krajskej dopravni radni Jaroš, mistni reditel RSD Kuťák ( na jeho popud vznikli na privadeci k D5 u Olympie ty hezke masivni protihlukove steny-ma cca 500m od nich svuj RD) a za Plzen Náhlík.
Kde je videt jejich prinos pro obyvatele bydlici v tesne blizkosti Lidicke? Tento ohromny provoz je nekolik let. A dela se v tom velky kulovy.
Takovou samospravu vyrazit oknem. Kdo nic nedela, nic nezkazi.
Proc si neveme na musku Lidickou treba nas mistr mistru p. Ohradsky z SVSMP, ktery tak pekne vyzdobil Klatovskou?

Chce se mi blejt a proto se radsi tam z tech koncin stehuju. Neb na pramenech sedi NESCHOPNE zaby ( jmena si doplnte sami. Viz vyse).
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:16:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: A můžeme vědět, co tě opravňuje tak rázně soudit výše uvedené za neschopnost? Si sám dokázal něco podobného prosadit a připravit?? Chceme to vědět, aby jsme mohli srovnávat. Ono hubou se na anonymních fórech soudí a soudí....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3598
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:33:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soudce:
upřímně musím přiznat, že zásluhy těch jmenovaných pánů neznám, takže si netroufám takhle kategoricky soudit. pokud bys to ovšem mohl doložit, to by byla jiná...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 643
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:50:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_K: Ono hubou se na anonymních fórech soudí a soudí....


Prosím, hubou ne, tlačítky a klávesnicí.
Jinak Lidická je tragická, dyť ti tupci nejsou schopní ani u Gery zfrézovat vyjeté koleje v křižovatce, s nízkopodlažákem to pěkně cvičí.

Soudruh Ohradský je správný muž na správném místě,
vše, co SVSMP v Plzni udělá, stojí za vyliž hlavně politicky, soudruzi, musíte myslet,politicky. Vše máme podle tabulek RVHP A EHS ( EU ) a je to v pořádku, že se po tom nedá jezdit je až věc druhá... viz třeba klatovská.... ubereme pruh a máte to, zůžíme silnice všechny a všude......
http://spvd.cz/skoda-bus/
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 10:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_K:
Průměrná kancelářská krysa u ČSAD si může o platu průměrného řidiče jen zdát... Navíc, neprosedí půlku pracovní doby na konečné či na šoférce..


Na šoférce - to lžeš
Půlku pracovní doby na konečné - to lžeš
Kolik průměrná kancelářská myška prosedí pracovní doby u internetu na diskusních fórech???
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 24Tr. Hele klid, ty přetěžovanej ukřivděnej šofére...

Se di na tu šoférku podívat, vždyť jezdíš okolo. A spočítej si kolik času stráví za volantem a nebo okukováním.

Každá práce má své, ale faktem je, že šoféři patří k největší stěžovatelům. Platilo to svého času i v jisté stavební firmě, kde jsem dělal. Čímž to nezpochybňuji náročnost jejich práce.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 11:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_K: Myslíš tu novou na bývalém C ?
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 755
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: aha, takze kdyz se zacne kritizovat a jde se trosku hloubeji do probelmu, tak uz musim mit opravneni to napsat do DF? Nebud smesnej. Ma kritika je opravnena. Diky tomu, ze muzu lecos "slyset", rad se o to podelim, protoze se nechci divat co se zde (ne)deje a nelibi se mi to. A pokud aspon trosku znas situaci, ktera v soucasne dobe vladne - krajem/magoratem/, nemohl bys takhle reagovat.
Tak treba jemny nastin do budoucna: Vozovna ve starem hale lokomotivky ve Skodovce.....pronajimatel Appian - najemce PMDP. Financni toky jsou zřejmé.
A co takhle pronajem celeho byvaleho reditelstvi Skodovky v Tylovce CELEMU magistratu.....vse pod jednou strechou.....neber to.....nejaky ten najem....chm chm...
Hele M_k ber to jako konspiracni teorii a bude :-)))
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 12-2006
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:47:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomínáte na to, že v dnešní době je problém sehnat kvalifikované lidi do spousty profesí. A mezi ně patří i řidiči autobusů. Takže se zaměstanavatelé logicky poohlížejí někde jinde. U nás je v podstatě nulová nezaměstnanost a tak budeme zaměstnávat lidi z Východu
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 12:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Soudce: Vadí mi dvě věci.

1. Když si veřejně a drsně bereš do pusy konkrétní jména, tak se pod to podepiš a neschovávej se pod pseudonymy.

2. Je vidět, žes něco slyšel, ale zase ta lidová tvořivost.... Např. ohledně vozovny ve Škodovce...Napsal bych více, ale zatím nemůžu.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.15.147
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:01:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4 Soudce: za chod PmDP je odpovědné představenstvo. Myslím, že vypichovat tady jednotlivá jména nemá příliš význam. Je to podružné. Spíš jde o to, zda těch půl mega co dostávájí PmDp z rozpočtu je dost na: 1)zajištění základní dopr. obslužnosti
2)údržbu a rozšíření vozového parku

Hlavně je to o PRIORITÁCH. Za stavu, kdy bude měsíční kredit stát namísto 350 dvojnásobek a dotace od města kupř.900mil.Kč si lze přestavit tramvaj na Borská pole i do Vejprnic/Křimic.
Ale to se asi nestane. Ledaže by tyhle stavby zainvestoval něj. soukr. subjekt a město to splácelo třeba 20 let...
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 540
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: KV prodaly to jediné ábéčko do Brna kvůli nespolehlivosti? nebo bylo taky v takovém stavu jako sou v PM?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3601
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:47:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

máme v plzni krom Gambrinusácký NP kačeny další novinku - před 13. hodinou vyjížděl z vozovny na linku 33 plynovej karlovarskej citelis

byl v barvách karlovarský MHD, měl na sobě plzeňský znaky a plzeňský číslo 302. karlovarský tuším 397 bylo přeškrtnutý. BUSE neumělo plzeňský cíle, cedule to jistí. foto nět.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3602
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 13:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soudce:
pokud magistrát obsadí kanclama bejvalý ředitelství škodovky, zajímalo by mě, kolik a jakých budov uvolní jinde po městě a hlavně v centru...

na tv nova byl před časem pěkně rozmáznutej pronájem jednoho dost velkýho baráku pražským magistrátem a ekonomicky to byla pro město docela solidní černá díra.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, historické budovy rozházené v centru jaksi taky nejsou zadarmo, když už je řeč o penězích...
Pmdp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 3-2007
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pavel2:Ten plynovej Citelis jezdil ráno na 41.Neni to náhrada za TEDOM?
Karosa B732 Ev.č.416 je nejlepší v PMDP
Bilas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se teda vymejšlí s těma plyňákama? :-)
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1517
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 14:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KV prodaly to jediné ábéčko do Brna kvůli nespolehlivosti? nebo bylo taky v takovém stavu jako sou v PM?

Tak on ten karlovarský vůz 21Ab je snad prototyp a měl odlišnosti od vozů dodaných do Plzně a Mladé boleslavy.

BUSE neumělo plzeňský cíle, cedule to jistí.

No a neni ta nefunkčnost informačních panelů dána odlišným systémem. Pokuď se nepletu tak v posledních letech DPKV používá informační panely od firmy EM-Test.
M1 - Maracaibo
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3604
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dandy, BUSE/EM-test:
nemám tušení, z protijedoucího vozu to nejde moc důkladně zkoumat :-)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2061
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:19:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karlovarácí kupujou Polské RAG panely.

Jinak to, že budou jezdit i cizinci - často hovada (nezvládaj u nás ani práci na dílnách v dostatečné kvalitě), to jenom přispěje železniční dopravě, protože ty autobusy budou nebezpečnější. Ale jinak už jsem taky slyšel, že na ČD apelují za zrušení maturity pro fíry a strojvedoucí od 18-ti let. Ale je pravda, že když se člověk chce na dráhu dostat tak musí být tak zdravej, že to většina lidí s maturitou nejsou. Podle mne jsou učňové zdravější, ale možná jde jen o dojem...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 756
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 15:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tihle panove narozdil odemne, jsou tu pro nas vsechny. Tak nevidim duvod je nejmenovat? Naopak, ma osoba nikoho nezajima.
A jak tady trefne poznamenava h_k - ano jedna se o historicky cene budovy lezici v jadru Plzne. A ze jich neni malo, kde ted sedi urednictvo.

Jak si z politiky udelat vlastni byznys. Viz jak pise Pavel, neco podobneho jako s prazskym magoratem a jistym panem Pawlovskim.
Nebo taky nemuzu jmenovat???

ZDAR
}
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.164.88
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:04:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po 18. hod. jela stará karosa s dělníky Univerzitní ulicí směrem k továrnám na Borských polích. Pravděpodobně nahrazovala autobus firmy Heroja, jezdící ve stejnou dobu. Co jsem při slabém pouličním osvětlení viděl, byla natřískaná. O to víc zaráží, že dotyčný jel za tmy zcela bez jakéhokoliv osvětlení !!! Když si toho řidič nevšiml a jel nabrejlený na čelním skle, zaráží mě, že si toho nevšiml ani stočlenný substrát.
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 16:36:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PMDP
... Neni to náhrada za TEDOM?
Tedom ještě pořád jezdí. Dnes (30.10.) sem ho viděl na Borech.
TATRA-page
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 545
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak pmdp vyřadily další bus!B731 č.383
Už je to i na www.citybus.cz
Tím pádem ve stavu zůstávají jen:č.367, 381, 387, 392 a 393
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3605
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 17:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007:
když substrát z BP je schopen i "jít" v plným autobusu na velkou do tescotašky, nedivím se ničemu... řekl bych, že pokud by s nima jel autobus po střeše, bylo by jim to jedno.

CNG plynobusy:
ten tedom pokud se nemýlím má #300, tudíž budou KV citelisy nejspíš dva.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1755
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 18:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: mistni reditel RSD Kuťák ( na jeho popud vznikli na privadeci k D5 u Olympie ty hezke masivni protihlukove steny-ma cca 500m od nich svuj RD)

Plácáte absolutní nesmysly! Vím naprosto přesně, kde pan Ing. Kuťák bydlí (tedy žádné cca nebo přibližně ale konkrétní dům) a nové protihlukové gabionové stěny rozhodně nemohou sloužit tomu, aby měl dopravou nerušený spánek, jednoduše proto, že jsou úplně jinde. Pokud vámi cloumá závist po jeho ředitelském místě a rodinném domku, tak si ji, prosím, vylejvejte jinde, než v této diskuzi.

Proc si neveme na musku Lidickou treba nas mistr mistru p. Ohradsky z SVSMP, ktery tak pekne vyzdobil Klatovskou?

A můžete mi jmenovat, v čem je Klatovská vyzdobená? Úpravy zastávek směřovaly především ke zlepšení pozice chodců, jako nejzranitelnějších účastníků dopravy a to bylo splněno. Pokud se někdo nedokáže třeba u Práce trefit mezi ostrůvek a obrubník, měl by zvážit navrácení řidičského průkazu.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:22:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už se tu vrtá a staví hubou, teda klábosnicí, tak já bych byl pro stavbu, která by nebyla kontroverzní, nebyla by až zas tak drahá, ale bohužel by asi ukázala, že ty drahé jsou zbytečné. Je to propojení Plasská - Rokycanská. Terén okolo Boleváku pohoda - mírně zvlněné pole. Trochu víc vášně by bylo u čističky, kde by se to muselo proplést s tratí, ulicí Na Roudné a řekou, pak by to muselo zmizet v tunelu pod ranžírem, kt. se stěhuje už přes třicet let, zbouraly by se prominentní domy Jateční a Duchcovská nebo jak se ten slam jmenuje a napojilo by se to do Rokycanské. Namalované to už je a děkovné hlasy voličů celého Lochotína Bolevce a Košutky by se určitě uplatnily...
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 220
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby dneska nebylo v Plzni málo novinek, tak dneska byla na 30 Karosa č.407
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 20:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to bylo nepravděpodobněji její 1. nasazení na linku po opravě, kvůli vážné nehodě někdy v srpnu na N1.
Předpokládám, že je vidět jaká místa jsou opravená, měl by to být levý bok.
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 106
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: Docela by mě zajímalo, proč ženská nepatří za volant autobusu? Myslím, že ženy jsou vůči své technické (ne)schopnosti soudnější než muži a ty, co si na ten autobus troufnou, možná mohou být v průměru lepší než muži ... Já se do toho teda nepohrnu, za ty peníze, od noci do noci, víkendy, svátky - to je opravdu jen pro nadšence, a pro ty kteří dosluhují a nemají moc jiných možností Taky moc nemusím městský provoz, tak nemám naježděno moc, ale zato v takových podmínkách a s takovými vozidly/soupravami co běžbý řidič s ŘP sk. B ani zdaleka nemá (uznávám, že na značnou část z toho B oficiálně nestačí ), a řízení autobusu samo o sobě by mě bavilo.

Já mám kliku, že i když dělám práci, kde je žen asi ještě méně než mezi profesionálními řidiči, tak se u nás kouká na výsledky a ne na to, co komu narostlo mezi nohama. Ale docela mi vadí, že to tak funguje málokde, zvlášť když vím, kolik mužských je úplně "levejch", o jejich schopnosti používání selského rozumu ani nemluvě. Jednoho takového jsem například kdysi musela vyhnat od volantu naší vrakoidní oddílové Š1203, když už 3 cykly světel nebyl schopen cokoliv zařadit , ona chuděra potřebovala trochu citu a trpělivosti a pak to vždycky byla otázka maximálně pár vteřin, než se ty zuby správně potkaly
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veverka: proti ženským nic nemám, ale taky s nimi nemám dobré zkušenosti v provozu.A je to takový zvláštní vidět ženskou v kamionu nebo autobusu.Ale pokud mám být upřímný, kdybych nastoupil do autobusu a řídíla by ho žena která si udělala řidičák ze sk.B, asi bych se bál jet.Ale nic proti nim nemám, zkrátka mi to nepasuje.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3606
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. října 2007 - 22:50:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pepa_103 >>
kontrolní otázka, soudruhu: z jaký skupiny si udělala D na autobus ta pani, co jezdí už asi 2 roky u čsad na tescolince?

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace