K-report
 

Archiv do 03.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 03.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3469
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 18:49:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

GO devítistovek:
kamarád tuhle jezdil taky s nějakou B931 docela čerstvě po generálce ve Zlineru. na pohled to zvenku i zevnitř vypadalo pěkně, i na druhej pohled, ale horší bylo, že mu tam retrdér fungoval jaxe mu zachtělo - jednou jo, dvakrát ne, prostě absolutně náhodně. to je pak jízda na pikaču.

dneska mě svezl ten soudkobus po dílnách na lince 33. jede to laickým pohledem normálně. uvnitř na podlaze nový altro, ale jinak všechno starý, neumytý, špinavý,na bočních stropních plastech zbytky po starých strhaných letácích, nad zadníma dveřma světlo bez průhlednýho plastovýho krytu s jednou žárovkou ze 2, prostě celkově děs běs. chybějící přední mlhovky pochopitelně praští do očí hned když se autobus blíží k zastávce. zajímalo by mě kdo si je pověsil na svůj osobák
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 533
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 20:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerad bych opakoval, ale nikde jsem to tu nenašel. Na ÚMO Plzeň 4 přišli s nápadem zatraktivnění lobezské trolejbusové linky. Ve stručnosti jde o blokovou smyčku z Rokycanské Revoluční k Astře a z5 původní "smyčkou" a Dlouhou ulicí. Je naplánováno, že by linka jezdila k CAN. Takže přetržení třináctky na obzoru ? http://umo4.plzen-city.cz/attach/1002670070906160910.pdf
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 21:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavé, ale nějak tam zapomněli, kde by byla 13 ukončena. Jinak bych se chtěl znova zeptat jestli by mi někdo mohl poskytnout fotky trolejbusů v Plzni z 40. - 90 let pro moje stránky http://www.trolejbusy.ic.cz ?
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 22:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf:
říct o lince 32 dvakrát denně je trochu ukvapený soud...
A co je tohle:
http://www.pmdp.cz/grafikony/Provoz150907/JR1288.HTM
http://www.pmdp.cz/grafikony/Provoz150907/JR1291.HTM
To je přesně jak jsem napsala, ráno tam a odpoledne zpátky.
Dostat se od nás na linku 32, kde jezdí častěji, znamená cca 1/4 hodiny pěšky, a to buď po silnici, kde není ani pořádná krajnice natož chodník, nebo šplhat strání, kde je to na zabití a při současném počasí se tam jako bonus člověk trochu zabahní. Navíc z lidí, co tu okolo znám, nikdo na Bory pravidelně jezdit nepotřebuje, i když je to asi náhoda, protože na ZČU a do průmyslové zóny určitě míří celkem dost lidí.
Od nás je to spíš než na 32 o kousek blíž na točku Čechurov a hlavně je to mnohem pohodlnější cesta. Ale nejhorší je, že většina lidí, když čeká na 13 v centru a přijede, co končí na Čechurově, tak čekají na další, takže ten první jede celkem volný a následující je tak narvaný, že se nedá ani pořádně vystoupit, nabere zpoždění a pak to vypadá tak, že jedou každých 20 minut dva trolejbusy za sebou Možná už se to část lidí naučila, protože mi přijde že na Čechurov jezdí čím dál víc lidí, kteří samozřejmě chtějí dál, ale část, co bydlí blíž to dojde pěšky a zbytek přejde ulici a čeká na další trolejbus tam. Asi to dělají hlavně ti, co jedou ze Slovan, ve srovnání s těmi Slovany to na Čechurov už přijede trochu volnější.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1691
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 00:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak14: Zajímavé, ale nějak tam zapomněli, kde by byla 13 ukončena

Podle mně by černická větev měla být obracena velkým obloukem přes Goethovu, Anglické nábřeží, Sirkovou a Americkou*. V této oblasti se láme frekvence na silnější od Černic a slabší do Lobez a je tedy logické zde obracet. Oproti prostému ukončení v Goethově má toto řešení výhodu lepšího napojení na centrum a nádraží. Druhou možností je protažení na CAN, tady už ale více narůstají vozokilometry.

Obecně si myslím, že nápad na blokovou lobezskou smyčku je dobrý a zaslouží realizaci. Pomluvy, že důvodem je bydliště starosty je právě v Revoluční ulici nejsou na místě.

*- Tento způsob obracení se uvažoval pro linku 14 a čekalo se na dokončení opravy Pražského mostu. Nevíte někdo, proč se s tím otálí?
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 08:56:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám, že nás zřejmě čeká obnovení linky 15.

Pro tu 13 by to šlo, mohla by ještě třeba takhle:

1. Prokopova - Goethova - Anglické nábřeží - U Prazdroje - Šumavská (výstupní), (vím, že v už za zastávkou Šumavská je výhybka a až na křižovatku vedou 2 tr. stopy vedle sebe, jednu využívají linky 11, dnešní 13, 16 a druhá na křižovatce zahybá do Sirkové ulice. Nevím jestli tam je, ale zřejmě by se musela přidat výhybka v Sirkové ulici, umožnující trolejbusu zatočit na most U Jána.) Hlavní nádraží ČD, Šumavská "nástupní"(dodnes nevyužitá zastávka MHD pod "Planetáriem") - Anglické nábřeží - Muzeum - Goethova - Prokopova.

2. Nebo by to šlo ještě takhle, ovšem i zde by bylo nutné vložit výhybku, trolejbusy by stály v zastávce HLN ČD, Šumavská se sběrači na drátech do Sirkové ulice, aby nepřekáželi ostatním linkám, a za zastávkou by se vložila výhybka umožňující průjezd trolejbusů zpět na stopu linek 11, 16 do Americké třídy.

3. Nebo obnovit smyčku Nádražní kolem "Planetária", kde by byla linka 13 ukončena.

Uf to jsem se rozepsal.
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 996
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 10:57:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Četl jsem, že když cestující zaplatí řidiči za jízdenku takovým obnosem, že mu řidič nebude moc vrátit zpět, tak se cestujícímu vydá nějaký doklad o uznání dluhu...takže se spoj asi zdrží, to nevím, co je to zase napadlo. S doplňkovým prodejem jízdenek u řidiče za vyšší cenu souhlasím, ale pouze za přesnou částku...prostě zaplatit dvacku a žádné další peripetie s vracením nazpět nebo vypisováním nějakého uznání dluhu.

Jinak ty generálkované plzeňské devítistovky jsou z hlediska jízdy děs...myslím samozřejmě téměř nesnesitelný hluk, hlavně od poloviny busu směrem dozadu k motoru. Nevím, na čem a proč se tam zase šetřilo. No ale ono i jako řidič v tom sloužit osm hodin, tak mu to asi taky napřidá na duševní pohodě.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 18:05:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obnovit smyčku "kolem Planetária", čili kolem dnešního okresního soudu je nesmysl. Už vidím, jak se tam trolejbus motá přes parkoviště, které tam vzniklo
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1694
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 20:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolem Okresního soudu pro Plzeň - město se skutečně trolejbus obracet nedá. Celý prostor je upraven do podoby parkoviště pro osobní automobily a tomu samozřejmě odpovídá i šířka obslužné komunikace a poloměry oblouků. Kromě toho ukončovat v tomto prostoru cokoliv je hloupost, na všechny přestupy je daleko.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 21:11:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pravda, ale kde budou ty trolejbusy odstaveny, myslím, kde budou stát než se vydají na další cestu?
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 21:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak14, č.7: Jako v případě, že budou obracet obloukem přes nábřeží a Americkou? Asi nikde, stejně jako dnes čtrnáctka v Goethovce...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Pátek, 28. září 2007 - 22:44:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už také jezdí trolejbus 14Trm č.451 po SP,dnes na lince č.12.TEDOM č.300 na lince č.21.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 29. září 2007 - 17:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvajak14
No jako nejlepší bych viděl smyčku přímo před hlavním nádražím - výborný přestup na ČD, po doplnění výhybek možnost otáčení linek od Americké, Sirkové i Šumavské (popř. Mikulášské).

Jirka Breník
Tedom jezdí většinou v pracovních dnech na a-32, o víkendech na a-21.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1534
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 01:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra - No jako nejlepší bych viděl smyčku přímo před hlavním nádražím -

Dobrej ftip
Tam se bez couvání neotočí autobus ani když je část vyklizená třeba při výluce...nehledě na to že kam bys tam chtěl nacpat točku když je to parkoviště věčně přecpaný?
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 08:14:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No autobus se tam při výluce neotočí protože, protože mu v tom brání x dalších odstavených autobusů. Při prázdném prostoru je tam ovšem místo na vytvoření mnohem větší smyčky než je např. v Černicích! A ještě by tam zbylo pár míst na parkování.
Když se chce, všechno jde!
Ale taky by tam šel vybudovat krásný několikapatrový parkovací dům,že?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 08:17:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Četl jsem, že když cestující zaplatí řidiči za jízdenku takovým obnosem, že mu řidič nebude moc vrátit zpět, tak se cestujícímu vydá nějaký doklad o uznání dluhu...takže se spoj asi zdrží, to nevím, co je to zase napadlo. S doplňkovým prodejem jízdenek u řidiče za vyšší cenu souhlasím, ale pouze za přesnou částku...prostě zaplatit dvacku a žádné další peripetie s vracením nazpět nebo vypisováním nějakého uznání dluhu.

Máš pochvalu,moje řeč,chceš lupen u řidiče? Polož dvacku,maximálně pajcku a běž se posadit........ale........prej to nejde,tak já nevím....
Tak budeme nad 1000 kč vypisovat dlužní úpisy, ale oni si to lidi rozmyslí,dát pětilitr, vzít si kus cancu papíru a pro zpáteční prachy si jít druhý den na denisák.
http://spvd.cz/skoda-bus/
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1161
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra, Martin 100:
A co takhle tu smyčku udělat na tom udusaným plácku vedle křižovatky Americká x Sirkova, která teď slouží jako černé parkoviště. Samozřejmě by to pak ještě chtělo prokutat pod kolejištěm podchod k hale nebo výstup rovnou na nástupiště (a nebo obojí) a důstojný přístup na zastávky tramvají.
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 09:36:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad jízdenky u řidiče: Asi takhle, toho blba co to vymyslel, bych opravdu rád poznal, protože to je taková hovadina, protože to bude zdržovat provoz jak něco, když hejno důchodců si na Slovanech pujde koupit jízdenku a pak půl hodiny tam budou hledat drobný. a je to i solidní buzerace řidičů, protože za to nic co tady berou, teda alspoň na tramvajích se taky na to můžou vykašlat!!!!
PROSÍM POZOR, jsem velice všímavej šotouš a jsem alergickej na rejpavý lidi!
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 10:24:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzák
Myslim si,že hejna důchodců nehrozí. On si každej rozmyslí dát dvacku za jízdenku a důchodci obzvlášť. Nicméně určité zdržení to přinese.

R b
S přestavbou "slovensko-ukrajinskýho autobusáku" souhlas,ovšem vyžaduje to úpravy o kterých si mluvil a ty mi přijdou ještě mnohem míň reálný na uskutečnění,než vlastní stavba smyčky.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2227
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 10:29:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych se uklidnil :-)
Jestli jízdenky u řidiče skutečně budou, bude to super, už jednou jsem ztratil celodenní lístek a v Černicicíh, dvě zastávky od toho OC se jízdenka opravdu kupuje těžko. Jel jsem na černo.
Aspoň jeden druh lízdenek (vy těch druhů moc nemáte :-O) by měl být.
Provoz to přežil všude, jen si musíte naučit lidi, aby to brali jako doplněk a ne jako pravidlo, že jízdenka je u řidiče. Z toho důvodu jsou jízdenky u řidiče dražší, aby měli lidi snahu kupovat lístky jinde (a věřte že i čtyři koruny stačí k tomu, aby si řada lidí řekla, že než platit navíc, tak radši načerno). Takže bych se toho nebál.

protože za to nic, co tady berou....:-O :-O :-O U nás berou mnohem míň a v sortimentu jízdenek u řidiče je cca pět druhů jízdenek
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 11:37:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera opět jeden z trolejbusů 24Tr pro Rigu na zkušebních jízdách.
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2007
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 12:04:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom "ukrajinském" parkovišti to není špatný nápad. Podchod by se mohl, ale i nemusel udělat, stačilo by postavit smyčku na kterou by trolejbusy vjížděly ze Šumavské ulice. Ten podchod by se mohl postavit
v budoucnu.
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2715
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 12:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ex-plzensky 21ab byly vcera po 19 hodine videny ny rasnziru v bratislave.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 22:29:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi jsem někde zahlídla nějakej projekt (myslím že v souvislosti s megalomanskými plány dvousystémové tramvaje do Dobřan), kde byl i takovýhle podchod, bylo to vlastně jen celkem malé prodloužení podchodu z haly směrem k 1. nástupišti a vynořilo se to plus mínus tam někde kde je ten udusaný plácek, spíš teda o kousek výš, jak jsou zastávky ČSAD. Tahle díra by nebyla marná nezávisle na jakýchkoli dalších úpravách, současný přístup k nádraží nestojí za moc
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3471
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 11:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o tom miniautobusáku mezi hamburkem a nádražím se možná ještě stále uvažuje, včetně podchodu a přístupu na nástupiště. akorát nevím v jakým projektu to bylo. možná výhled do roku 2030

problém je myslím jasnej - peníze (nejen) na podchod.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1820
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 12:32:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V KV jsem za posledních 5 let neviděl nikoho platit za lístek litrem, to by musela být plzeňská specialita. :-) A v KV se prodávájí u řidiče přestupní jízdenky za 15 korun, což je cena bez přirážky, takže v trafice si je nekupuje skoro nikdo, tam se prodávají jenom nepřestupní za 10. Akorát asi před rokem jsem viděl jednoho rusáka platit pětikilem... A to při výstupu... :-) (V prac. den)

Jinak 13 by stejně měla jezdit celá na Košutku, na to má intervaly akorát. Jenom pověsit dráty a udělat silnici kolem nemocnice...
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 15:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pravda obnovit tradiční směr Kopeckého sady - nám. Republiky - Otýlie Beníškové - Lochotín - Nemocnice Lochotín nebo Otýlie Beníškové - Roudná - Nemocnice Lochotín.
PMDP slibovaly už při stavbě Kauflandu, že tam povede trolejbusová trať, že? Protože v ulici Otýlie Beníškové a Malické (nebo která to je, jezdí tudy 20) jsou už odpovídající sloupy. Nevíte jak se to vyvýjí?
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 16:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Při rekonstrukci Malické byly rovněž osazeny trolejbusové sloupy,ale trať je zřejmě v nedohlednu. Podobně jako na Borská pole,kam už podle dávných slibů měla jezdit několik let tramvaj i trolejbus!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3473
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 21:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pláčete hezky, ale na špatným hrobě, tomuhle městu (už léta) vládne Občasná Demagogická Strana...
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 01. října 2007 - 22:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Tak to jsou lidi v KV docela ohleduplní, co se placení týče Když si vzpomenu, s čím lidi chodili do autobusu z Prahy do Plzně, kde ta cena v zásadě o moc vyšší není. Nebylo výjimkou, aby v jednom spoji tisícovkou platilo 5 lidí a víc Když jsem poprvé četla o těch dlužních úpisech, tak jsem si říkala, že už se to dávno mělo zavést na meziměstských linkách Hlavně když jsem si vzpomněla na jednu pěknou scénu, jak maník stopnul odjíždějící autobus 50 metrů od zastávky a vytasil dvoutisícovku a šofér neměl zpátky. Maník tam na něj řval, jak si bude stěžovat, šoférovi nezbylo než na něj útrpně koukat a když maník pochopil, že asi bude muset vystoupit, jít si rozměnit a jet nějakým pozdějším spojem, tak se konečně obtěžoval trochu zalovit v peněžence a zaplatil těch 80 Kč přesně Myslím, že kdyby mu řidič s úsměvem vystavil dlužní úpis na 1920 Kč, tak ty drobný vylovil bez toho trapného řevu
Podle mě je to bezva zbraň na takovýhle idioty, a když někdo fakt nebude mít drobný ani řidič na vrácení, tak bude možná dotyčný rád, že může v klidu jet, i když s tou komplikací, že bude muset jet někam ještě jednou pro penízky.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6570
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, takže když řidič nebude mít drobný, tak si pro zbytek pojedu do brna, bo čsad má hnízdo tam?
MHD a prodej u řidiče je něco jinýho, tady to schvluju.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VEverka: naprostý souhlas. Pokud řidič nemá nazpátek (třeba na ten dvoulitr), existují v zásadě tři možnosti: 1) úpis, 2) vyhodit ho, 3) vzít ho načerno. Z toho mi 1) vychází jednoznačně nejrozumnější (pokud toho dopravce nezneužívá, čemuž nevěřím).
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: máš možnost volby, bez úpisu jí nemáš.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6572
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 09:22:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že prodejce něčeho nemá drobný je to jen a pouze jeho problém. bavim se o čsad ne o mhd.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1821
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tvůj problém je, pokud nemáš přiměřenou hotovost, někde je to snad definovaný.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1822
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mimochodem - fungujou už ty zastávky na znamení? Jel jsem včera na skok na B. Pole a Vltava nebyla na znamení - přijde mi, že není už od prázdnin, zmizel i nápis "na znamení - request stop" z označníku, stejně tak Panasonic ve směru k Teslovce nebyl... Nebylo nic na zastávce, nehlásilo se to ve voze...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6573
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

někde je to snad definovaný - třeba obchodní zákoník a tam napsaný, že právnická osoba musí přijímat bankovky a mince všech hodnot?
opět zdůraznuji, že se nebavim o jízdenkách u řidiče v MHD.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před časem jsem zažil,že řidič ČSAD vyhodil jednoho školáka, kterej chtěl nastupovat v 7 ráno v jedný nejmenovaný p*deli a chtěl platit pětikilem. Vzhledem k tomu, že tam další autobus jede někdy odpoledne tak mi to přišlo docela drsný.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 10:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávky na znamení:
Např. Průmyslová - cestující správně zmáčkli stop i mávali na zastávce, zpátky nikdo nechtěl vystupovat ani nastupovat,takže se bez problému projelo.
Ovšem Rondel - cestující v a-41 tupě čekali u dveří i na zastávce aniž by hli brvou, kdyby se řidič nezeptal, tak mohl zastávku kliďo projet!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 11:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2:
pláčete hezky, ale na špatným hrobě, tomuhle městu (už léta) vládne Občasná Demagogická Strana...


a vopičácí na ně koukají z banánovníků, vítejte v republic Pilsen of Bannanne....
http://spvd.cz/skoda-bus/
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:14:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad H_k: Zastávka Podnikatelská, Vltava není zastávkou na znamení už od omezení dopravy v dubnu 2007, konkrétně od 2. dubna.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 12:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad zastávky na znamení, samoobslužné zóny: Nezapomněly náhodou PMDP, že v Plzni existuje něco jako 4. plzeňský obvod???
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 14:59:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V trolejbusech a autobusech se uvnitř nad tlačítky "stop" objevil nový červený symbol bílé ruky s nápisem stop.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 16:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T-B-C: Jj, to je možný. Akorát podle plánku na webu PMDP je furt na znamení... A třeba o víkendu tam moc lidí nejezdí, krom střídání směn. Ale to je detail.

Jinak, v novinách už články, jak řidič křičel na cestující... Interní nařízení asi nefunguje... Kde udělali soudruzi v Berlíně chybu, že maj ZNZ všechny a na nikoho nekřičí...

A zázraky od mikroelektroniky neumí dva tarify najednou, no z toho by člověk chcípnul... 35 milionů a neumí to přechod mezi tarify... Kdykoliv se bude zdražovat, bude to umět jenom starej nebo jenom novej tarif, to fakt programoval king...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1824
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 16:47:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak dle PD má kraj nařídit DP jinej tarif do Vej a Tlučný... No, mezi náma, ve Vejprnicích problém s parkováním neni, tam ne. Vejprnice si myslím MHD stále cálují sami, takže diktovat dvěma stranám jedné smlouvy, jak si mají měnit tarif... Ale třeba se kraj plácne přes kapsu a začne tu linku platit sám, pak to bude bez debat, kdo ví...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3312
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 17:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.H_k: Nechci se tady zastávat Mikroelektroniky, ale můžeš objasnit, co neumí dva tarify? USV C umí například tarifů i více než dva.
ICQ 202376673
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávky na znamení...za ty dva dny, co to funguje a co jsem jel 30tkou, tak se vzorně mávalo nebo stisklo tlačítko a zbytek se bez problemu projel.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1825
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 20:54:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magig: Naše nové zázraky - "bankomaty", kde si člověk převede prachy z bankovní karty na plzeňskou tunelku - vlastně jízdenku, no prostě nabije si tam měsíční. Od ledna se bude zdražovat, a tak už teď v těch drahých automatech nejde koupit měsíční na říjen, protože to prý prostě nezvládá dva tarify. Samozřejmě už s předstihem se zrušily 4 předprodejny, takže nákup měsíční nebo podobné jízdenky je teď vzrušujícím zážitkem.

Jinak dál ten geniální automat požaduje bezkontaktní čipovou kartu zasunout do sebe, přestože jinak běžně stačí odkládací plocha, ve které je příslušná anténa. Už pár lidí z toho tu kartu málem nedostalo a zdržuje to.

Nic proti bezhotovostnímu převodu, ale bral bych to maximálně jako naroubovaný na bankomaty. Nebo trvalým příkazem na účet, aktualizace karty přes cardman. Jenže to by nebyl nový kšeft, já vím...
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 02. října 2007 - 22:52:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: No jo, ale kolik by těch drobných měl každý šofér mít? Aby mohl rozměnit na 10 tisícovek, nebo radši 20? Když má danej podnik šoférů cca 500, tak je to docela dost peněz ... Ale je pravda, že podle zákona se skutečně to placení ani nijak omezit nesmí. V zákoně je něco takovýho, že je možné odmítnout víc jak 10 platidel stejné hodnoty, nebo při částce větší než X počet mincí větší než Y, to si přesně nepamatuju, ale prostě že někdo nebude třeba 500 platit 10x1 + 10x2 + 10x5 atd. Já se na to tenkrát ptala v nějaký právní poradně, protože ta scéna, co tam ten debil předvedl, byla fakt docela hustá, navíc přišel pozdě, další bus jel za 1/4 hodiny a ty drobný nelovil nějak, že by počítal padesátníky, prostě dal 50+20+10. Nakonec možná věděl, že není vlastně na co si na řidiče stěžovat, tak prý žádná stížnost nepřišla, ale v jaké náladě šofér vyrážel do provozu si lze snadno domyslet ... V té poradně mi právě napsali, že to ani firma nějakým předpisem omezit nesmí, že je to věcí slušnosti, použít platidlo přiměřené hodnoty
Vím, že tenkrát měli ti šoféři na rozměnění k dispozici 1000 Kč, když to šlo, tak si nechávali tržbu den zpátky, ale když třeba jeli mezitím nějaký zájezd nebo zaměstnanecké linky, měli víc jak den volno nebo byl přelom měsíce ... no prostě zdaleka to nešlo vždycky. Že řidič po té cca páté tisícovce prosil lidi o rozměnění, jsem zažila několikrát.

Prostě, jak píše Wlasta, máš tu možnost volby. Ono kdyby sem tam někdo dostal místo peněz úpis, tak už by všichni nepovažovali linkový autobus za ideální místo, kde si rozměnit, jak to bylo běžné v době, kdy jsem touhle linkou často jezdila, a pochybuju, že se za ten rok manýry lidí tak zásadně změnily.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6579
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 10:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, takže jako další měnu přijmeme nějaký dlužní úpisy. fajn.
takže když pojedu z brna do plzně a bně budu mít jen velký, tak dostanu nějakej papír, kterej mi proplatí - v brně nebo třeba ve výškově, když to bude čsad vyškov. a z prahy půjdu asi pěšky, neb nebudu mít za co koupit další lístek.
fajné.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 11:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobo:
Já nevím,ale,nezlob se,copak jsi debil?? Já už to musím napsat,ale jen debil si půjde do vozidel MHD, ČSAD a jiných dopravců rozměnit velké bankovky. Copak nikdy u sebe nemáte drobné nebo jste jen líní??? Nebo je tak těžké používat nástroj na krku? Říká se tomu hlava a v ní máš mozek!!! Takže v Plzni pokud budeš platit velkejma dostaneš od řidiče glejt a druhej den si půjdeš pro zbytek a příště si budeš pamatovat,že máš mít na jízdenku drobných 20 kč.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6586
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:04:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

v MHD mi to nevadí, tam to dostanu v místě. ale u čsad, jak tu furt někdo vehementně navrhuje? to jako když mi dojdou kč před odjezdem a podojim bankomat tak co?

samozřejmě, že když mam drobný, tak je dám. dobrá "výchova" je vracení ve dvackách.

(Příspěvek byl editován uživatelem bobo.)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 13:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska dopoledne na podvalníku fy APB viděna 15Tr e.č.469,kam ji asi vezli?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3479
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 15:25:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abrum:
a ve kterých místech se vyskytla? třeba se jede generálkovat do pardubic
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2245
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abrum: Zlín??? Žeby následovala 470?
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 03. října 2007 - 16:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Do Pardubic?? Jé to nesmim říct mojí mladý, jinak by se z5 už nevrátila celá.
PROSÍM POZOR, jsem velice všímavej šotouš a jsem alergickej na rejpavý lidi!
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:07:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď je nejhorší 478 (i když už jsou apsoň vyčištěné sedačky - hned to pak vypadá líp)... :-)

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1699
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo na téma dlužní úpisy v linkových autobusech
Pokud pojedete z bodu X do bodu Y autobusem společnosti, která má centrálu v bodě Z na druhym konci republiky, tak si myslím není problém zaslat do bodu Z doporučený dopis s dlužním úpisem a zdvořilou žádostí o to, aby firma částku poslala složenkou nebo převodem z účtu. Jinak musím souhlasit s tím, co napsal Libor_hh stylem jemu vlastním: Pokud někdo hodlá platit evidentně nepřiměřenou bankovkou, měl by se smířit s komplikacema v podobě úpisů...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:33:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: nikdo tady nenavrhuje, že se bude vracet pětikoruna formou dlužních úpisů. Jde o to, že když řidiči na lince Zastrčená Lhota - Horní Dolní zaplatí ten den osmnáctej inteligent dvoutisícovkou, tak je pořád lepší řešení úpis než ho vyhodit. Nebo máš lepší nápad, co v takové situaci dělat?
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 03. října 2007 - 17:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obraťme list, nevíte někdo něco o TOMHLE?
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace