K-report
 

Archiv do 21.září 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 21.září 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 16:23:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já zase jednou stravenky.....taky blbý, když nemáš peníze.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1643
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 16:28:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak znám Honzu, tak ten má stravenek vždy dost, o to strach nemám.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1527
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 16:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj riga jezdila na lince 1 ale tu hatmatilku si fakt nepamatuju
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2006
Odesláno Pondělí, 17. září 2007 - 19:43:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli jsou ovšem Honzovo stravenky sedm let aktuální, tak bude při placení trochu problém.
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 15:12:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Minimálně od pátku je v provozu 21Tr č. 486 po střední prohlídce. Od stejného dne také po několikaměsíčním odstavení kvůli nové klimatizaci kabiny řidiče i 14Tr č. 434 po VP. Má na střeše tu děsnou bednu
Dnes ráno v provozu spatřena po VP už i 14Tr č. 451.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1793
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 16:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z tiskové zprávy...

Rozšiřujeme počet zastávek na znamení

...

Jak vystupovat a nastupovat v zastávkách na znamení?

„V zastávce by měli cestující čekat tak, aby je mohl řidič včas vidět, znamení se dává zdvižením paže.

...



Úúúžasnej nápad... Zajímalo by mě... Jak důchodce uvidí, že se blíží autobus, když ho na dálku nepozná od kamionu? Jak to pozná nevidomý? Má mávat celou dobu, co stojí na zastávce, jak pták? Řidič nebude sledovat, jestli se v oblasti zastávky vyskytují lidi, ale bude pozorovat, co dělají paží? Hehe... Když bude u Panasoniku 5 lidí, jeden bude mávat, jsem zvědavej na řidiče, co si toho stihne všimnout. Ve tmě je řidič rád, že vidí na zastávce nějakou postavu, ale teď ještě bude pozorovat, jestli postava nekýve paží...

Doprčic, dopravní podnik má hafo problémů i tak, tak nechápu, proč si přidělává další uměle... Ve vlacích ČD či Viamontu fungují zastávky na znamení běžně tak, že když někdo stojí na peróně, tak se zastaví. U autobusů ČSAD takhle reálně fungují všechny zastávky, ať už jsou na znamení oficiálně psané nebo ne.

Ale proč nerazit vlastní slepou uličku... :-(
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 16:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Hele, vetšinou se bude řidič blížit k zastávce pomalu, takže i důchodce si stačí všimnout (když ne, tak s zamává na kamion, to je jedno ne). A myslím, že zvednutí ruky není žádnej problém. U nás v Jihlavě to funguje X let. Párkrát lidem spoj ujel a pak se naučili mávat. Na označnících je to psáno velkým písmem "NA ZNAMENÍ".

A ještě by mě zajímalo, kdy se naučí Plzeň používat poptávku, když už jí má většina vozů!!!
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1528
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:15:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele že sou kaštasni blobí se ví všeobecně.
Kdyby v zastávce zastavil kamion s tim že se třeba potřebuje kouknout do mapy tak sou lidi schopný lézt až k němu a hledat dveře v návěsu.

Když sme dělali s kamarádem srandafotku na NH tam mi slepička skoro vlezla i do dodávky když sem měl za voknem ceduli 12 božkov


Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:39:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Když sme dělali s kamarádem srandafotku na NH tam mi slepička skoro vlezla i do dodávky když sem měl za voknem ceduli 12 božkov

Budete naprášen policii, PMDP, magistrátu pro matení cestující veřejnosti, kazíte dobré image dobré firmě.

á propo: vrakododávka je taky z laminátu a jiných epoxidových sraček?
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 20:44:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K:
navrhnu,že by měli bejt všechny zastávky na znamení a byl by pokoj.S tím mávnutím naprosto souhlasím,chytrej člověk pochopí a pojede, debil nepochopí a zůstane na zastávce, při dalším průjezdu vozidla se okamžitě z debila stane chytrá osobnost a pojede.
http://spvd.cz/skoda-bus/
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1794
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 22:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kromě lidí, co blbě viděj i s deseti dioptriema, nebo co třeba ruku ani nezvednou a už jsi pryč... Samozřejmě, já jsem mladej a zdravej, mě je to jedno.

Jinak případy, kdy tam bude 6 lidí na zastávce, 5 na jinou linku, jeden na tu svojí - chci vidět, jak se domává svýho práva. Ale na znamení všechny ať klidně jsou, mě by to nevadilo, člověku by to přišlo za chvíli automatický, mačkat že chce vystoupit. V KV to obvykle tak dělám, když je míň lidí v buse, okoukal jsem to od německých turistů. :-) Na druhý straně, v KV nemají řidiče - choleriky, aspoň ne v takovým zastoupení jako tady.:-)

Eugen: No, v Plzni budou zastávky na znamení i tam, kde se jezdí rychle, občas i mimo město, chci vidět typického plzeňského řidiče, jak se k takový zastávce blíží pomalu. Mávání je ptákovina. Blbý počasí, okolní provoz, a řidič bude čumět, jestli některá z těch šmouh na zastávce zvedá paži - haha. No jo, no, aspoň bude o čem psát do novin. A ty krásný spory - babička - já přece mávala - řidič - nemávala - a tak dál... Ale co, třeba je to správný řešení a Viamonti to dělaj blbě.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 22:33:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Věř tomu, že se to dá naučit a že to bude fungovat. Do měsíce to lidi budou umět. A navíc řidič už když vidí lidi na zastávce, tak už přibržďuje. Nepojede okolo 50tkou, pač je nebezpečí, že tu ruku někdo 10m předem zvedne, to by pak neubrzdil.
Já bych se toho nebál.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 18. září 2007 - 22:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k a zastávky na znamení: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Další komentář ty příspěvky nepotřebují.

Martin_100, č.1528: Pokud mě pamět neklame, tak na vjezdu do té smyčky je taková kruhová bíločervená zákazová značka...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 08:26:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Kdyby jsi občas taky přišel na TBC tak.....
Neb interní pokyn pro řidiče bude zastavovat pokaždé, když bude na zastávce osoba. A není rozhodně na škodu, když se zase cestující budou učit se taky o zastavení hlásit. Já to vidím jako správné...
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 09:31:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: No dal bych interně když tam budou maximálně dvě osoby. Když víc tak projet-je to hnus, ale aspoň se to lidi naučí. Já si to u nás nepamatuju, když se to zavádělo. Ale pamatuju si poptávku, řidič zastavil a čekal, když nic, tak odjel.
A ví vůbec lidi, co dělat uvnitř vozu, když je na znamení? Aby se vám tam nehlásili s rukou nahoře..

(Příspěvek byl editován uživatelem Eugen.)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

četli jste? http://www.regionplzen.cz/zpravodajstvi/prehled.asp?id=332538&jakted=dolu
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 10:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jeden odkaz:
http://plzensky.denik.cz/zpravy_region/pmdp_zakaznicke_centrum_200709.html
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3439
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 11:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve vedení zřejmě sedí jeden vocas vedle druhýho. dá se spekulovat akorát o tom kdo je menší a kdo větší. paxe divíme, že dotace se zvyšujou, vozokm se seřezávaj a cena předplatnýho roste
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 12:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vtipny bylo taky jak se vcera snazili duchodci dostat do 294 prestoze na BUSE mela velky napis ZKUSEBNI JIZDA Holt staryho psa...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1673
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 13:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá změna trasy gumokolního ZOO vláčku. Ještě že už nyní jezdí pouze o víkendech. odkaz

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1796
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 14:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Jenže plzeňský řidiči... Nemaj problém zastavit na Podnikatelská - Vltava, i když substrát stojí u dveří a zapomene zmáčknout - a pak mu sprostě vynadat, že příště už mu nezastaví a přijde pozdě do práce a já nevim co... Taktéž vulgární nadávání za nástup předními dveřmi do autobusu a trolejbusu, to je docela běžné a jistě si každý vybaví několik případů... Jsem fakt zvědavej, jak se ohleduplně blíží k zastávce. Já nevim, podle mě to bude zbytečným terčem kritiky - jako by už toho DP neměl dost. Fakt by to nemuselo být, tak jako to není na dráze a nic se neděje.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 15:09:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh - při dalším průjezdu vozidla se okamžitě z debila stane chytrá osobnost a pojede.
Ale za volantem zůstane pořád stejnej....Had

Martin_L - Pokud mě pamět neklame, tak na vjezdu do té smyčky je taková...
Na vjezdu možná ovšem na výjezdu nikoli a jelikož sem tam nacouval...
nehledě na to že to je zdařilá 2 roky stará fotomntáž


H_k - v KV nemají řidiče - choleriky, aspoň ne v takovým zastoupení jako tady.
Zato u nás máme jednoho a ten vydá za 10, teda já nechci Libora jmenovat...
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1798
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 16:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale kdyby to... V Plzni nejsou prostě řidiči zvyklí cestující jakkoliv vnímat... Neprodávaj jízdenky, nenastupuje se předem ani do noček, předem se v busech dokonce nesmí nastupovat... Proto mi přijde, že s hnátou nahoře jim někdo akorát vyrábí alibi... Jo, PMDP maj před sebou ještě dlouhou cestu... Ostatně, když jsem se díval na personální náklady DP za rok 2006... (Pak ať mi někdo tvrdí, že se zdražuje kvůli energiím...)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1150
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 18:19:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všude jinde to funguje, jenom v Plzni to je velikej problém Když bude na řidiče přicházet větší než malé množství stížností, předpokládám, že budou poučeni, nebo to bude taky problém. V tí zmíněné Jihlavě to opravdu funguje velice dobře a lidičky zvedají packy úplně automaticky, i když na zastávce stojí dvacetihlavej dav, který tam evidentně nečeká až zahřmí.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
H_k - v KV nemají řidiče - choleriky, aspoň ne v takovým zastoupení jako tady.
Zato u nás máme jednoho a ten vydá za 10, teda já nechci Libora jmenovat...


Vážený pane Hrábě - Rypl: Ztrácíte nervy, na to je dobrá čokoláda, prosím Vás,já a cholerik?? To snad nemyslíte vážně. Nebo si obalte nervy epoxidem, plátno sklolaminátové Vám koupím. .
ad H_K: skoro to samé,co jsem napsal výše, platí i pro tebe, vážený pane věčně nespokojený, ukřivděný a stoprocentně rozumící všem dopravním problémům.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 271
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 19. září 2007 - 22:50:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já že jsem cholerik? JÁ ŽE JSEM CHOLERIK?? JÁ ŽE JSEM CHOLERIK???
je to jenom ukázka typického cholerika
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopili,neznalí ignorují...)
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. září 2007 - 23:21:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ybalgin: ??????
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 01:31:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, co já vím, když se zavádělo zastavování na znamení v Jablonci nad Nisou (pravda, jen ve směru zevnitř ven), tak interní pokyn pro řidiče zněl přesně opačně: Pokud nikdo nezazvoní, NESTAVĚT! A to i v zastávce, kde je jasný, že chce vystoupit půlka autobusu. Za tři dny to uměli všichni :-D
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1799
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 08:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore: Super, takže věcnej argument ani jeden, pro packování. Mě to fakt nedělá problém, vidim, hejbu se, autobus na dálku poznám. Kamarádka třeba ne, když jede z očního a má rozkapaný oko. No jo, no, Plzeň... Prostě by mě zajímal jedinej věcnej argument pro požadování něčeho, co jinde neni nutný.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 949
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 09:11:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Uvědom si, že se budou zavádět jen nějaké zastávky NZ, které nejsou frekventované, takže asi z očního, tak tam bude stát dalece víc lidí. A už tu moc pitváš.

Wlasta: Ano, to je přesně ono. Tak bych to udělal taky.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1801
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 11:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, takže furt žádnej argument... Z očního to je příklad, běžně důchodci prostě nevidí, neví, tedy nebudou mít šanci mávnout - proto se to interně nebude požadovat. Nic proti, vymyslet něco a rovnou to interně ingorovat je opravdu dementní, o přínosu takového opatření tady nedokázal napsat nikdo nic.

Ano, návod dle Wlasty je super. Vykašlem se na všechny tržní principy, substrát "donutíme", substrát si "zvykne". U ZNZ je to detail a dotkne se minima lidí, ale princip je to děsnej, automaticky vytírat s lidma podlahu a pak mluvit o blbých autíčkářích, co si dovolej jezdit autem po městě...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 950
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 12:13:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výhody na znamení: Víš kolik se ušetří při zastavení a rozjezdu vozu, v zimě ubude zbytečné větrání dveřmi, navíc se zrychlí jízdní doba...

"Dle Wlasty".. Je to princip ovšem, který když chceš někoho naučit, tak je nejúčinější. Neboj lidi budou držet ústa, pač když jim to frnkne a přečtou si, že měli mávnout, tak si spíš uvědomí, že jsou hňupi, než začnou řvát.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 14:52:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už delší dobu jezdí bus 439 po GO ve Zlíně. Má už poptávkové otevírání dveří. Asi je doplněno i na některé dříve modernizované starší Karosy, např. 428. Podle mého měli venku pouze tlačítko na kočárek, teď tam přibyly další 3.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:05:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se rozjde reklamní kampaň na poptávkové otevírání dveří (v tisku, televizi, letáky všude možně...)a pak se spustí systém "kdo nezmáčkne tlačítko nevystoupí", tak na tom nevidím nic špatného.
Nemyslím si, že lidé jsou banda hlupáků, kteří by to nepochopili. Navíc tady nejde o zdraví a životy. Maximálně se holt někdo projede o zastávku dál.
A nezavádět poptávkové otevírání jenom kvůli tomu, že by někdo mohl jet náhodou z očního a splést si autobus s pivovarským povozem mi nepřijde zrovna rozumné.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1802
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:40:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Mluvím o packování, ne ZNZ jako takových. Od začátku. Nikdy jsem nerozporoval ZNZ jako takový - naopak. Třeba u Viamontu na 149 jsem za ně jedině rád, je to dobrá věc. Ale fungují bez zvedání hnáty, jakkoliv zrovna přítomnost vlaku v pustině člověk těžko propásne.

Jinak, ty vidíš lidi a hňupy a jejich "napravování" a kdovíco, já vidím zákazníky a jejich peníze - v tom je asi hlavní rozdíl.

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1152
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 15:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že to dávání znamení zvednutou paží platí tak nějak obecně. Myslím, že u nás to máme v přepravním řádu taky napsané, byť jsem tady ještě nikdy nikoho ruku zvedat neviděl. Navíc, jak už bylo řečeno, zastávky na znamení jsou většinou takové, kde někdo nastupuje jednou za uherskej rok, nebo přesně ve 14:05, když končí pracovní doba v přilehlé fabrice.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 952
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:05:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já tedy ani na té pacce nic zlýho nevidím. Uvidíme, jak se s tím Plzeňáci poperou.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 16:23:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele lidi nejsou debilové tak se mávat a mačkat tlačítka naučí.
A pokud ne tak je to jejich mínus a ti co se to naučí budou rádi že nemusí cestovat s debilama

Když se lidi se naučili říkat "čest práci" místo "pozdrav pánbůh" tak se i ZNZ naučí


Je dobře že se to zavede páč občas mi dost pije krev když musim stavět za A/Tr-busem kde neni záliv a on jenom otevře a zavře aniž by kdo vystoupil nebo nastoupil. Přispěje to k plynulosti dopravy.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 17:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výjimečně :-P s Martinem_100 do puntíku souhlasím. Pokud se o plzeňácích tvrdí, že jsou blbí a nepřizpůsobiví, je to jen proto, že z nás ty blbce dělají. Funguje to v Jihlavě, v Jablonci nebo třeba v Budapešti, proč ne tady.

A ještě je tu jedna věc. Leckde jsem odhadoval, leckde zaokrouhloval, ale řádově je to správně. Počítejte se mnou:
hmotnost vozu cca 15 tun
rychlost, na kterou se musí rozjet 36 km/h = 10 m/s
kinetická energie 0,75 MJ
hustota nafty 850 kg/m^3 = 0,85 kg/l
spalné teplo nafty 45 MJ/kg = 38,25 MJ/l
účinnost motoru cca 20%
energie získaná motorem 7,65 MJ/l
spotřeba paliva na rozjezd 0,098 l
cena nafty 25 Kč/l
cena jednoho rozjezdu 2,45 Kč
Za to mi to zvednutí pracky stojí...
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 18:12:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

škodovka autobus výrobního čísla 20025 asi ev.č. 447 - nelze identifikovat se připravuje na transport do Bulharska, není to informace stoprocentní
445 začala jezdit, dnes na cvičné jízdě.
pokud někdo něco víte více o vyřazených škodovkách,dejte vědět.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7386
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 18:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.spvd.cz/technika/statistika/statistika/statistika_vc_skoda_trol_v08.zip uvádí:

20025 448 PMB 01-49 21Ab 1998
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. září 2007 - 21:02:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M 100:

Hele lidi nejsou debilové tak se mávat a mačkat tlačítka naučí.


tady v pilsen city o tom pochybuji, je to město tupců a tupounů, Martin 100 by mohl kandidovat na místo presidenta.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3447
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 00:15:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tr24:
20025 byl/je 448 a jeden čas měl na sobě reklamu Carrefour. tenkrát jsem pochyboval, jestli žabožrouti za CVR tak špatně platí nebo jestli to má být jakási pomsta (nevím za co...)
viz http://autobusy.plzenskamhd.net/?page=prehledbus5.html

další bus tohodle typu, tuším 472, má už léta ohnutý opěradlo jedný sedačky téměř do pravýho úhlu. je to na levý straně naproti zadním dveřím a každej, kdo si tam sedne to ihned pozná. řekl bych, že to možná opraví až v bulharsku

dnes navečer jezdil přes rondel na košutku novější citybus a celej zadek vč. ev. čísla měl počmáranej nějakýma nesmyslnýma modrýma klikyhákama. přesněji řečeno to byl vůz 487. zapište si datum, kdy bude zadek čistej. mě by to docela zajímalo.

a když už jsme u těch vozů: tuhle jsem jel 15TrM #469, řídil šofér ze šrotu 470, ten co nikdy nehlásí závady a před kloubem na pravý straně ve směru jízdy poskakoval takovej hranatej umakartovej krycí bazmeq. na levý straně se nehýbal. docela jsem na to , no ale hlavně že se kola točí a jízdný stoupá.
jen tak dál, soudruzi...
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1803
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 08:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: Jo, jsi mladej a zdravej, bus uvidíš, nikdy se nespleteš, fajn. Potřetí - zastávky na znamení vítám. Jenom nechápu opatření, které otravuje a interním nařízením se stejně bude ignorovat - to je naprosto absurdní a ještě mi to tu nikdo neobhájil. Třeba na dráze to funguje bez toho a velice dobře, též u ČSAD.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 09:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

24Tr máš li námitky vyřešíme jinde a jinak
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta wrote: Pokud se o plzeňácích tvrdí, že jsou blbí a nepřizpůsobiví, je to jen proto, že z nás ty blbce dělají.

Musím do značné míry souhlasit. Zrovna jsem řešil vzrušenější debatu s jedním Pražákem, který ač naprosto o některých věcech, které se chystají v Plzni nemá ponětí (a ani si informace neobtěžuje zjistit), šíří po emailech po celé republice komentáře typu - Plzeňské trucpodniky, Plzeňské tvdé palice atd. A že prý od piva v Praze do toho vidí lépe než my, ač věcné argumenty prakticky nemá - rsp. je hledal stylem chytání za slova a jejich překrucování.

P.S. : Na druhou stranu, když nezávislý pozorovatel bude chvíli sledovat tuto "pivní" debatu nesoucí se opakovaně ve scénáři: Martin_100 napíše nějaký svůj tradiční výstřel a pár dalších se toho na dva dny chytí....tak se občas nelze některým odsuzujícím názorům divit... Opakovaná sranda přestává být srandou, ale otravností.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K:
a zdravej, bus uvidíš, nikdy se nespleteš, fajn. Potřetí - zastávky na znamení vítám. Jenom nechápu opatření, které otravuje a interním nařízením se stejně bude ignorovat - to je naprosto absurdní a ještě mi to tu nikdo neobhájil. Třeba na dráze to funguje bez toho a velice dobře, též u ČSAD.


Ne, zastávky na znamení nejsou absurdní, zvednutí paže není absurdní, ty máš absurdní mysl cholericky zatemělou,všechno tě vadí a všemu rozumíš nejlépe, halevně argumenty,argumenty,argumety, typickej student chytrý, ambiciózní, až začneš pracovat, budeš úspěšný zm.d ve zmrdí funkci ve zmrdí státní společnosti a dělat kariéru, hlavně pozor na rozkapané oči, pěkně zmrdí názor.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:27:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: 487 je už takhle počmáraná delší dobu, viděl jsem jí takhle na Borech už asi tak před 14 dněma.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1804
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 10:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, to jsi přišel z ranní, v takovýhle náladě? Pro tebe po čtvrtý, zastávky na znamení chci. Nechci otravování lidí blbostma. Jinak zároveň studuju a normálně pracuju, zkus si to taky a pak hodnoť, borče.

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 11:30:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Ne,dnes mám volno,jdu na zahradu,venku je nádherné počasí,jsem naprosto v pohodě, akorát mi připadá,že ty všechno vidíš černě,všechno a všechny. začni se dívat na svět trochu optimisticky a bude líp, stejně problémy v dopravě tady nevyřešíme, tady můžeme jen žvanit do prázdna je to čočku platné.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 12:48:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napsat že Plzeň je městou tupounů je trošku silná káva. Plzeň je jiná, než ostatní města, což ale platí o každém koutě této země. Ale v Plzni jsem se narodil, žiju a doufám že žít budu. A na Plzeň jsem pyšný. A taky na to, že nás místo zavšivených hladových Rusů osvobodila americká armáda.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 622
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:15:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám ze svých cest po Česku tu zkušenost, že na "zdejší regionální poměry, které jsou nejhorší v celé ČR" se nadává snad úplně všude. Zkrátka, všude něco je a co bylo případně před pár lety špatně, už dnes nemusí platit. Ale v nás Češích je bohužel zakořeněn hluboký nihilismus, brečet a na věcech hledat zejména to negativní.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1805
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastimil_L: O to se Plzeň nějak zasoužila?:-) Nejlepší to bylo v KV, tam se prostě němci odešli. :-)

Jinak škoda, že se tu nenašel ani jeden věcný argument PRO to zvedání packy...

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Aby pak cestující moresy v nezvedání packy nám nepřenášeli na busy ČSAD a lokálky.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pmdp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 3-2007
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 13:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem videl Š 21AB 445 na 41,ale nebyla rezavá,že by GO????
Karosa B732 Ev.č.416 je nejlepší v PMDP
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1806
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 14:58:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_K: Tam nezvedaj. :-) Aspoň u ČSAD Pz, ČD, Via. :-)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:13:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: Což neznamená, že to není dobré dělat kvůli sobě i řidiči.....Notabene, pokud se nepletu dle předpisů ČD by obecně měli....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3453
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:38:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pmdp:
některá z prvních 21 Ab byla na opravě karosérie a následně laku, je dost možný, že je to právě ta 445. ale opravovala se hoooooooooodně dlouho a co jsem viděl tu rozpracovanost, tak nepříliš precizně. ale třeba to předělávali...

po zkušenostech s trvanlivostí karosérie už si asi nikdo v plzni žádnou větší opravu soudkobusu na svědomí nevezme :-)

btw ostrov prej tenkrát kašlal na nějakou antikorozní ochranu a podle toho teď ty busy i vypadaj.

vektra:
zajímavý je, že počmáraný zadní čelo zánovního autobusu asi nikomu nevadí
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 15:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Jinak škoda, že se tu nenašel ani jeden věcný argument PRO to zvedání packy...

Nejspíše proto, že nikdo nemá náladu/čas/zájem hledat argumenty, aby přesvědčil jednoho věčně nespokojeného prskala. Většině přijde signalizování paží standartní a proto nemají potřebu přesvědčovat někoho, kdo se vlastně ani nechat přesvědčit nechce.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 954
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. září 2007 - 16:10:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak když to bude zastávka s více linkama, tak aby tam nestáli lidé na linku X a nejela okolo linka Y-tak aby řidič linky Y nezastavil quli lidem, kteří čekaj na linku X. Třeba. A nebo na zastávkách mnohdy stojej lidi a čekaj na něco jinýho..na TAXI, rande, sraz atd.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace