K-report
 

Archiv do 23.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy na Kladně » Archiv do 23.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 01:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno, tedy vlastně už včera, měla C 954, ev. č. PID 1400, nehodu na Vítězném náměstí v Praze. Svítila jí digitální orientace A55. Druhým účastníkem nehody byla mladší žena s malým autem. Jenom jsem kolem projížděl, tak nevím, o co šlo, ale na první pohled žádné rozbité části vidět nebyly.
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 336
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 14. dubna 2007 - 01:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukasek:
Viděl jsem, že jste ve středočeské diskusi zvolil na 3. místo Expresscar Kladno. U Expresscaru nechápu 2 věci:
1) způsob zastavování na letišti. Dřív standardně projížděl zastávku "Praha, Terminál Jih", a to i na novém místě bez nutnosti dvojího otáčení, třebaže tam měl pověšený JŘ a čekali tam lidé. Místo toho stavěl u přenosné zastávky, na které bylo s vykřičníkama napsáno, že zastávka je od roku 2001 nebo tak nějak mimo provoz. Teď vždy zastaví na zastávce "Praha, K letišti", i když tam podle JŘ zastavovat nemá vůbec.

2) linka na letiště je standardně psána přes Hřebeč a Buštěhrad. Autobus ale do Buštěhradu nikdy nezajel, kdykoliv jsem s ním jel, naposledy tento týden.

Víte o některé z těchto pozoruhodností víc?
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 15:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: Já jsem z letiště jezdil s Exprescarem zhruba dva roky. První dva spoje (oba 14:05) linek Exprescaru začínají na zastávce Terminál sever, pak pokračují na zastávku U hangáru, pak Terminál jih (tam vždy stavěl rychlík na zastávce směr na Prahu, courák u správného označníku, dnes už oba na špatném) a pak se pokračuje do zastávky K letišti (dříve fungovala jako dočasná pro dopravu ČSL) a pokračovalo se na R7.

Problém je v tom, že zastávka k letišti neměla/nemá jízdní řád, takže o tom že tu autobus staví věděli jen pravidelní cestující. Další problém je dnes zastávka Terminál jih, kde jsou řády umístěny na označníku směr Kladno, ale vozy staví na druhé straně u označníku směr Praha. Na nových označnících zastávky K letišti nejsou jízdní řády vylepeny.

Další spoje (už jen courák) jezdí ve 14:40 (zajíždí do Rozdělova), 15:25 a ty začínají na starém letišti. Tam mají jet ze zastávky Termnál jih, když jsme z letiště jezdili chvilku, tak jsme s otevřenou pusou koukali jak kolem nás projel naložený autobus, ato právě proto, že se začínalo na označnících ČSL, pak už se pokračovalo po letišti tak, jako jezdí třeba A25, samozřejmě s vynecháním Terminálu sever (kde sem za přibližně dva roky ježdění s Exprescarem nezažil, že by tu zastavil). Takto nejezdí jen "letišťní"spoje, ale i linky Kladno - Praha jedoucí přes letiště, ty staví jen na dnešní K letišti (kde opět není jízdní řád) a U hangáru.

A Buštěhrad, když jsem ještě jezdil pravidelně touto linkou vždy jsme jej projeli, ať už přes obě zastávky, nebo jsme před zastávkou Buštěhrad odbočili a zastavili až v uličce, která vede přímo ke křižovatce na Hřebeč. Ale raní spoj v 5:55(v Rozdělově) Buštěhrad později projížděl. Jestli tam někdo čekal, měl smůlu (a nebo štěstí, pokud měl do Buštěhradu někdo cestu).

Celkově v tom byl a je bordel, pravidelný cestující (předevší zaměstnanci z letiště, někteří měli dokonce zajištěnu smluvní dopravu, takže jen vytasili průkazku a jeli) ví, kam si má stoupnout, ale pro náhodného cestujícího, to není zrovna příjemné. Velký problém je absence jízdních řádů, popřípadě jejich špatné umístění.

I přesto Exprescaru fandim.
B952E = the best of KAROSA
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 126
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 17:07:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, jsou prosím vás nějaké specializované stránky o MHD v Kladně, kde by byl k nalezení přehled vozidel? (O www.citibus.cz vím) Děkuji
Karosa ŠL 11!

31.5.2007, 10 let od prvního dne bez provozu trolejbusů Škoda 9 Tr v ČR
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 17:41:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.citybus.cz - opravuji pro pořádek.
Myslím, že nejsou, ale zeptej se zkušenějších.
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1042
Registrován: 12-2003


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 18:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: ja to taky nesrovnavam, ale take do toho nekopu jako ty do pasem. Ktery treba mne naprosto vyhovujou. Do oblasti kam ja jezdim jezdi vsude PID hlavne jih, vychod. Napr. posazavskej pacifik ... stanice kde bych na nem vystupoval je sice posledni v pasmu plne integrace, ale kodrcat se v plechovce 810 a s desnymi intervaly?. Ne,ne diky po druhy strane Vltavy mi drandi dost autobusovych linek s o hodne lepsimi intervaly a hlavne vozy. Napr. zde zminovany Bosak, Uher, Probotrans. Btw. ano 24h PID neplati na trati s castecnou integraci to je naprosto jasne, nad tim sem se ani nepozastavoval, je to samozrejmnost... zkus hadat proc asi :-)) To je pomalu stejny jako kdybych chtel jet na Kladne na prazskej listek. Plne integrovany jsou jen hlavni trate a Praha. To dle meho nazoru podporuje funkci "paprsek" smer Praha. v SIDu vsak vlak neni vubec tak co. Co se me osoby tyce, tak je mi vlak respektive CD putna, krome dopravy po Praze se vlaku razantne vyhybam a vybiram si autobus.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-KAROSA ...
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 18:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jedja to mi ulítlo samozřejmě www.citybus.cz
Karosa ŠL 11!

31.5.2007, 10 let od prvního dne bez provozu trolejbusů Škoda 9 Tr v ČR
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 340
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 15. dubna 2007 - 21:59:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukasek:
I přesto Exprescaru fandim.

No ale proč? Mně se líbí akorát ten jejich MAN, to jsem si na něj i schválně občas počkal. Stejně tak když večer na odjezd ve 22:00 z Prahy nasazovali kloubovou meziměstskou Karosu. Ale tu už jsem tam hodně dlouho neviděl.

1099:
Ktery treba mne naprosto vyhovujou.

Jenže ta pásma brání právě integraci jiných oblastí než těch s jednoznačnou spádovostí do Prahy. Jestli jezdíte na východ a na jih od Prahy, tak chápu, že Vám to nevadí, ale významnější přepravní proudy jsou do větších měst na sever a na západ. Cestující z těchto oblastí zaplatí za jízdné o mnoho více než ti "jižní a východní" integrovaní, ačkoliv jsou početnější a je tedy i předpoklad, že zaplatí více na daních, ze kterých PID žije. O souvisejícím růstu individuálního motorismu ani nemluvě.

nad tim sem se ani nepozastavoval, je to samozrejmnost

Jste prostě zvyklý na tarifní logiku ROPIDu: nemít výjimku je výjimkou. Po Praze je někdy pásmo 1, když v ní jenom přestupujete - samozřejmost, že?

jako kdybych chtel jet na Kladne na prazskej listek.

Budete se divit, ale je to možné ve vlaku z Kladna do Kladna-Ostrovce.

Plne integrovany jsou jen hlavni trate a Praha.

Ale kdeže, Praha není celá plně integrovaná, např. cestou na Kladno není plně integrován úsek Praha hl.n. - Praha-Zličín.

Dal jsem tady pár příkladů, kde vidím práci ROPIDu jako mizernou, to neznamená že bych "kopal do pásem". Pro cestující jsou lepší pásma než zóny, jenže takhle to prostě nejde ufinancovat. Na návrhy Stč kraje ROPID nereaguje, alespoň se to tvrdí v tom článku. A my jako cestující kvůli nedotažené integraci dál platíme o desítky procent víc za jízdné...
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 344
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 00:07:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes večer postával Midway před nádražím ČD, kde se opravuje vozovka. Důvod nevím, měl orientaci Manipulační jízda (?) a stál v protisměru v obratišti.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 16:10:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: Mě jedině napadá že se tam zatoulal při přejezdu do garáží nebo při přejezdu třeba řidič potřeboval něco vyřídit? Midway když v 18:18 dojede poslední spoj linky 10 tak má přejezd na linku A41 a je možné že mezi tim se ještě zastavý v garážích.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 474
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:46:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: Zastav*ý* :-) a 18:18 to mi nějak nevychází ni Tržnici a na Zádušní už vůbec ne - na Sítný je v **:14 / 15 ( Nehledím do jř - dělám to z paměti ) a na TRžnici by jela tak 3 - 2 minuty cca.?? TO se mi nezdá.. ( POčítám i semafory atd. )
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 20:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736__c_954: Ten udaj 18:18 byl myšlen na konečnou u Tržnici, nehledně ani nevim kdy ten Midway u nádraží byl reagoval jsem jen na předchozí příspěvek. Vycházel jsem z JŘ který má ČSAD na svém webu
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Lospájos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 18. dubna 2007 - 22:32:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Midway tam nejspíš byl ještě později, jestliže v 18:18 končí l.č.10 u Tržnice a v 18:30 má odjezd z Aut.nádr. l.č.A41 do N.Strašecí, tak moc času nemá. V 19:59 přijede zpět na Kladno,aut. nádr.(l.č.A39) a další spoj jede až ve 21:10(l.č.A41) opět do Strašecí. Mezi tu dobu mohl postávat u kladenského nádraží, jelikož řidič, který má tento týden odpolední v těsné blízkosti bydlí.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 476
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 14:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy : ALe někdy he tam ve 20 a to je už lepšejší. Asi počítají se špičkou bo co.
LOspájos: Takový informace mít o řidičích...
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Lospájos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2007
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736_c_954 Mám hodně informací o řidičích, zvlášť o řidičích MHD. Děkuju:-)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 01:06:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, omlouvám se za uvedení vás v omyl, pro mě je večer až opravdu hodně pozdě, ten Midway tam stál krátce po 23. hodině. Kdyby to bylo kolem 18. hodiny, napsal bych odpoledne.

Jinak dnes superrarita - na lince Č.N.E. ráno ve směru z Prahy jela Karosa C 943 Expresscaru! Viděl jsem ji cca v 8 hodin na Kladně.

Lospájos:
Mám hodně informací o řidičích

Dobře, že jste mezi nás zavítal, pane řediteli.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 481
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:41:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

LOspájos: VY jste ředitel??
Čsad_zastávka: To jsem už viděl dříve - ale máš pravdu, je to celkem RARITKA
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 16:23:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: C943 Esprescaru se na lince CNE vyskytuje poměrně stabilně, už od začátku ledna.
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 17:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jí teda viděl nedávno (cca. 10 dní ) poprvé... ALe dnes je na této lince celý den - ráno sem jí viděl z okna školy ( SPortovní gympl na Sítné ) a před cca 1,5 hod. ne skoro témtož místě - zkrátka jedna linka.
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736__c_954:
VY jste ředitel?

Když má informace o řidičích, tak to asi nebude "obyčejný" šotouš. Ale jeho identitu neznám.

Lukasek:
se na lince CNE vyskytuje poměrně stabilně

Aha, to jsem nevěděl, jsem ji takhle viděl poprvé.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 491
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 21:09:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO já jí teda viděl taky téměř poprvé - ale je fakt, že sem někdo už dával foto té 943 "v" Energii.
LUkasek: MOc hezkej obrázek
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: Foto jsem dával já, byl to první den, kdy se C943 na lince CNE objevila, tj. 2.1.2007. Od té doby jezdí, až snad na dva týdny, pravidelně.

obrázek: díky, taky mi dal zabrat.
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 496
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 18:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všimli jste si toho, že "nové" B 952 E mají jinak zobrazené logo vzadu vozu??
 
A - staré B 952 E ( bez černého pruhu vepředu )
B - nové B 952 E.
Tohoto jsem si všiml asi před půl hodinkou . POkud se pletu - tj. pokud všechny B 952 nebo všechny 900 toto mají stejné, tak se omlouvám. Do 950 v tomto případě "nepatří" AXERY, LC 956 a LC 936 / E / XE nebo co.
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: To se ti asi něco zdálo, všechny B952(E) (a ostatně všechny vozy řad 900/950, se standardním zbarvením) mají variantu B. jediný rozdíl je u posledních šesti B952E a u Midwaye, kde je logo v oválu, kdežto předtím nebylo. toť vše.

B952 PID, B952 MHD

Midway a poslední B952E :

 

--------------------------------------------

U dopravce Lamer jezdí zkušební modrý Arway 2E7 9582
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 498
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

D9k - splet sem se nicméně sem si toho "b" všim dobře...taková prkotina..
Tak ten ARWAY nebyla má vidina . Myslíš, že si ho nechaj?
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:53:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: Pokud se osvědčí, tak si spíš koupí nový a tento půjde zase o dům dál.
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 500
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 19:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO to jo - snad se osvědčí..
KDyž jsme už byli u těch B 952 E: POkusil jsem se o tohle:
  Co tomu říkáš?? Je to aspoň trochu reálný, popř. mi řekni, co mám špatně ( NehleĎ na detaily. Sám vím o jakési nepřesnosti zadní části - kapota motoru. Chybí tam "pusť mě porsím", ale už se mi to tam nevešlo). JInak bych byl rád, kdybys mi řekl RZ vozů, které takto podobně vypadají. Předem dík
***************************************************
MOdel byl vytvořen za laskavého povolení DPmB.
***************************************************
Adminům se onmlouvám, že sem to kromě "modelů" dal také sem - myslím, že je to docela k tématu.

Vida - 500. příspěvek. J8 vím, proč sem ho dal zrovna sem

(Příspěvek byl editován uživatelem lc_736__c_954.)
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 four ever / 4ever / FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
jistanek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.151.78.82
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 12:57:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Lamer má modrý Arway. Ale asi to bude jen předváděčka. Jsme ho dnes zahlédl na Dejvické

Jak jste se bavili o reklamách na busech tak tam nemáte třeba
Betonárna Nové Strašecí - B 934
Diskotéka Patro N. S. - B 934
Na ČSAD Kladno - 7xx
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 18:10:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jistanek: O Lamerovi už jsem psal, viz příspěvek 299

U reklam jsme ty linkové trochu opominuli :
ČSAD: C734 KD 93-51 (dříve KDA 44-55)
charapneu: C934 KDA 38-08
betonárka: C934 KDA 38-50
Patro: C934 KLM 54-63
Domky Slaný: C934E KLN 76-82

Dnes jsem po dlouhé době viděl na mince Kl-Pr CNE C735 KDA 23-30, v docela změněném zevnějšku.
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 517
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 20:23:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm
www.exprescar-tour.cz
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 346
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 20:36:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebyla před chvílí náhodou v Cleveru na TV Nova Karosa B 941 z MHD Kladno?
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1129
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 20:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomnus:KLM 55-29 http://prahamhd.vhd.cz/Jinamesta/Kladno.htm tady je na osmé fotce.
AV 15-30
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 518
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 21:36:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JO, jo? A o čem tam to jako bylo ?? V jaký souvislosti tam byla?? Naše herečka (Mimochodem nejlepší kloubák na Kladně (podle mne ) )
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
ČD 854 FOREVER / navždy ! ! !
Moje icq: 418 757 008
Tombus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 347
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 28. dubna 2007 - 22:33:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkoušeli za jízdy skákat na střeše, jak daleko to kaskadéra hodí dozadu..
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 09:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chudinka B 941 - zažaluju Novu za znaužívání - nepromáčkli kus střechy? Chudák B 941 .....

!NEZAŽALUJU!

(Příspěvek byl editován uživatelem lc_736__c_954.)
- C 954 - ČSAD MHD Kladno, 2S4 2754 , ev.č. 1374 = THE BEST OF PID
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Moje icq: 418 757 008
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 522
Registrován: 6-2006


Odesláno Neděle, 29. dubna 2007 - 18:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jentak jsem si vyfotil (už je to relativně dávno ) jednu C 734 SpojbUs ná Sítné ( zastávka A 56 /A55 /A dalších "Aček" ) směr Praha. Omluvte kvalitu
 
- C 954 - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Winter
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 07:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám otázečku:
Poradil by mi někdo, na jakém dopoledním spoji do Kladna bych mohl v pondělí zastihnout tu C 943 od Exprescaru?
Předem díky!
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 14:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dopolednim nevim, ale teď tam asi bude ( zjistim - možná... )
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 04. května 2007 - 17:35:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Winter: Podle dnešního a včerejšího výskytu na spoji 60, sem se pokusil zpětně vyhledat podle jízdního řádu dopolední spoje: 23; 15; 41. Je to bez záruky, protože nevim, jak se o spoje čtyři autobusy dělí, takže podle citu.

jízdní řád
B952E = the best of KAROSA
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 01:02:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Winter:
Toho 19. dubna jsem ji spatřil na spoji č. 12. Ale jestli je to pravidlo, nemám tušení.
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 305
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 05. května 2007 - 13:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: taky by to mohlo vycházet... Z Kladna by poté jela spoje: 31, 47, 59 načež by z Hradčanské jela mnou viděný spoj 60.

To je právě o tom, že nevíme jak se linka jezdí, nemá pravidelný interval po 30 minutách, ale jednou po 25ti, pak třeba 40ti, nebo 60ti, ale i po 15ti.

A samozřejmě také nemusí jezdit pořád stejně, ale autobusy se třeba po týdnu na výkonech točí...
B952E = the best of KAROSA
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 14:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té C943 u C.N.E. mě spíše přijde že je u nich dlouhodobě zapujčené nebo možná i prodaná? V pátek jsem jel přes Vrapice kolem "garáží" C.N.E. a C943 tam stála mezi ostatníma vozy tohoto sopravce.

Ono celkově je zajímavé jak to je s C.N.E. a exsprescarem, třeba u linky 220 214 Kladno - Praha, Dejvická figuruje jako dopravce název "Zdeněk Kulhánek - EXPRESCAR". Zajímavější to je když tento název zadam na portálu českého soudnictví tak žádný takový suběkt nenajde. Při zadání "Český národní expres" vyhledá standartně udaje o firmě a jako člen představenstva je uváděna "Kateřina Kulhánková" takže kdoví k čemu tam došlo, ale na dopravu to vliv zatim moc nemá.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 08. května 2007 - 15:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: To samé, je s vozem C934E KLM 96-49, který již přes rok jezdí stále ve zbarvení dopravce Exprescar, ale jako firmu má u dveří uvedenu právě CNE, dlouho byly uvedeny firmy obě (nevim jestli je tomu tak i teď).
B952E = the best of KAROSA
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 382
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 00:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak mám tady takovou zajímavost z pátečního rána. Klidně bych řekl, že i raritu, ale třeba je to běžný jev, už jsem v těhle hodnoceních opatrnější. Fotky jsou pořízeny na zastávce Praha, Dejvická krátce po příjezdu spoje, omluvte prosím jejich nízkou kvalitu.
 
 
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1205
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 13:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: No tak to je doopravdy mazec, buď už nemají co z garáží poslat na linku nebo je někdo zralej na přemístění do Bohnic. I když na A24 je něco podobného v celku realita...
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 6-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 14:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad_zastávka: To je síla teda . Jinak zajímavá reklama . Jak se prosím jmenuje ta paní učitelka co je vzadu? Nepamatuješ se?
**************************************************
600. příspěvek
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 10-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 18:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: Mně se zdá, že konkrétně tento vůz je nějakou "zálohou" pro pražské linky, asi třikrát jsem už KDA 03-65 viděl na A22, ale teda na A56 fuj! (A ten maturiťák už je taky trošku neaktuální )

A na Náměstí svobody si dnes odpoledne dal s autem pusu jeho brácha KDA 03-70 na lince 6.
B952E = the best of KAROSA
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 23:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc_736__c_954:
Bohužel nevím, spěchal jsem, nebyl čas číst si autobus.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 17:04:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukasek: Ta pusa
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 20:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je to tady... Já to říkal

Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 00:01:54
Jsem zvědav, kdy se začnou objevovat městské autobusy na linkách A55 a A56...


A že prý to nejde kvůli konkurenci

(Příspěvek byl editován uživatelem 03_82.)
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 388
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 01:08:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska, přesněji včera, ráno na lince 10 obyčejná městská Karosa (nevím RZ, ani typ - hledal jsem rychle foťák, nepovedlo se). Copak se asi stalo s Midwayem?
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 14:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to už tu bylo vícekrát, třeba B 932 E ( dříve s bílym nárazníkem - teď předná šedý ) SPZ upřesní jistě Lukasek
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 16:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čsad: zřejmě nějaká prohlídka.
Lc: KLM 59-19 taky sem viděl, i se jednou svezl.
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 6-2006


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:00:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano ano, myslíme jednu a tu samou. První vozidlo na 10 byla B 952 E nebo B 932, které byly daleko před Midwayem hojně dávány na 10 ( později se ustálily na této lince B 952 E )?
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:39:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka 10 byla dána do provozu někdy na podzim roku 2003, tehdy na ní jezdily jedny z prvních vozů B952E. Jinak se tam dřívě i na jedno kolo vyskytoval vůz co jinak jezdí šejdrové pořadi linek 6 a 7, ale jestli je tomu i teď to netušim.
18.5.2002 - 18.5.2007 pět let na K-Reportu
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 318
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:46:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Táké se loňské letní prázdniny vyskytl na lince 10 Citybus 3S8 5191.

(Příspěvek byl editován uživatelem Lukasek.)
B952E = the best of KAROSA
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 6-2006


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 18:36:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes naše kuriozitka B 952 E na 14
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Čsad_zastávka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 23. května 2007 - 18:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak dneska na lince 10 zase nejel Midway. V poledne ani odpoledne.
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 620
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 19:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano ano - SATANská B 932. Co s nim bylo resp. je?
- AXER - FOREVER
NEODRÁŽET - NESPOUŠTĚT
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 23. května 2007 - 19:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: Zase bych to neviděl nijak tragicky, vždyť je u ČSAD jen jeden a zároveň je to atyp.

Exprescar zkouší na svých linkách předváděcí Crossway 12M 7A4 7165 od Tezasu.

A nové busboardy na vozech B952E:
4S8 3995 - Přijmeme řidiče/řidičky autobusů
5S7 7513 - Profireal
B952E = the best of KAROSA

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace