K-report
 

Archiv do 27.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 27.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1552
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 18:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte, pane chytrý, ne každý si to chce tisknout. Mě třeba vyhovuje to mít uložený na ploše a jedním kliknutím se podívat, kdy mi to jede, se ne někam proklikávat a listovat, protože "pokrok". A nejde o blondýny, jsou to šikovný holky;), akorát evidentně nepochopily, co jako ta změna přinesla / přinese. (Což jsem nepochopil ani já (pravda, blonďák jsem:-) ))
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1077
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 22:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tesco linky ČSAD:
No ono jde o to, že ten autobus taky občas potřebuje servisní prohlídku. No občas se taky asi něco rozbije aneb nic nefunguje věčně.

Jinak jsem dneska koukal na reklamní letáček Makra, kde hledají nové zaměstnance. Vysloveně mě rozesmála jedna z nabízených výhod. Nepamatuji úplně přesně, ale tuším že tam je věta: výborná dostupnost MHD.
Tak já nevím, ale podle mě je výbroná dostupnost zastávka před barákem a linka s intervalem do pěti minut. Tady obíhat kruháč cestou necestou minimálně 300 metrů... Tohle by se dalo nazvat klamavou reklamou.
Leda že by Makro pošťouchlo PMDP (zaplatilo) nějaké vylepšení obslužnosti MHD v této oblasti.
Mám sto chutí jim napsat jako uchazeč o zaměstnání ;-)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi - no, o MHD k Makru dost vážně pochybuju, tam tak nějak předpokládají, že si zajedeš s dodávkou, o lidi, co tam přijedou 25 nebo 12 moc zájem nemají... Škoda spíš pro mě, než pro ně.

Jako studenti tam nakupujeme jen když je k dispozici auto (limituje i to, že na kartu můžu vzít jen jednu osobu).
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6634
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. dubna 2007 - 23:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o ono jde o to, že ten autobus taky občas potřebuje servisní prohlídku.

Ano, to je další možnost Méně pravděpodobná (mám tu zkušenost, že když má řidič volno nebo dovolenou, stojí jeho autobus na ploše v garážích), leč též reálná.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1078
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 10:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303: Máš mít zlatou kartu ;-)))
Já neříkám, že tam bude jezdit víc lidí MHD, ale tak se tím nesmyslem aspoň nechlubím.

Teď jsem jel trolejbusem 456 (snad jsem to nepopletl ;-) a tomu skřípou brzdy víc než nějakýmu starýmu vagónu :-/

A VELKÁ pochvala pro Městskou policii!!!
Momentálně čistí nábřeží u Bohemky. Osobně jsem viděl i jak paní policistka vyháněla dodávkáře, který si to suveréně zaparkoval do zastávky trolejbusu, nehledě na to, že je v celém úseku navíc i zákaz zastavení.
 
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.43.148
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 13:01:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče nábřeží Bohemky ... tak je tam na určitých místech zákaz stání a nikoliv zastavení a zrovna jsem koukal jak někomu odtahují auto a dumal jsem nad tím, že neoprávněně.

Je to tam dost nepřehledný díky značení a budou mít právníci u soudu asi zase co dělat.
To nemění nic na tom, že na zastávce MHD a metry před a za se parkovat nesmí. Tam je odtah a pokuta oprávněná.
Něco jsem zaslechl, že snad v Plzni nesmějí dávat nějak od minulého týdne botičky či co, .. a tak je dnes na denním pořádku jeden odtah za druhým, ... mám pocit že mají snad i další nové auto.

Také by mě zajímalo jestli řidiči busů a trolejbusů sami dávají navědomí, že nějaké auto brání při vjezdu do zálivu. Čím dál častěji jsem totiž svědkem toho, že MHD do zálivu ani nezajede, nejen že brzdí provoz, ale cestující mají ztížený přístup do vozidel.
Tohle by se mělo nějak řešit, jinak to tady v Plzni bude horší jak v Praze :-(
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1618
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:30:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to auto je soukromý firmy, můj skromný tip, že to bude odtahovka Štruncovo kamarád s.r.o.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 14:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal, že jízdní řády na webu PMDP jsou zase v původní podobě, tedy už ne v PDF.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:10:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrej postřeh ale čekal jsem, že nechaj úvodní stránku novou a zbytek původní. Mě ten úvod i celkem vyhovoval... No ale co buďme rádi za to, co je.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 308
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buďte rádi že máte v Plzni odtah....co my v Olomouci bychom za to dali. Stání v buspruzích se řidiči naštěstí odnaučili, ale do té doby, než se začala rozkopávat TT přes centrum, tak aspoň jednou za měsíc se někdo postavil se svým plechovým krámem do průjezdnýho profilu tramvaje. No a pak se čeká, protože eMPíci nemaj smlouvu se žádnou odtahovkou.
I seek you: 246-442-983
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 15:25:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Grrr ... rád bych věděl, jaký je v tom zase legislativní problém
Nebo že někteří chytráci do toho tak dlouho ryli, že se jim tuto a tuto nepozdává, až vše raději zase vrátili zpět?
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 17:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

limituje i to, že na kartu můžu vzít jen jednu osobu

Máš mít zlatou kartu


Stačí stříbrná. Vyhrazené parkoviště pro "zlaté" sice k dispozici není, vyhrazený vchod, pokladny a kapacitnější vozíky ale ano. Ale jinak: Nejde jen o zákazníky, u těch snad ani ultraradikální šotouš nepředpokládá, že své nákupy za desetitisíce ponesou k trolejbusu. Ale Makro má také nějaké zaměstnance včetně brigádníků - studentů, kteří MHD využívají. Bohužel, v současnosti se to jinak vyřešit nedá - v Obchodní ulici sice zálivy připravené jsou, ale ta je slepá. Po prodloužení Podnikatelské nejspíše nebude složité přivést tam pár spojů čehokoli v době střídání směn.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 21:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad strážníci v akci:
Ono je snadný vyhánět dodávkáře když je jejich náplní práce akorát sedět v autě nebo buzerovat lidi.
Však ono by je to přešlo kdyby šli na rok s tou dodávkou jezdit a museli tahat zboží/vercajk a kdoví co ještě.
Pak by je asi ani nenapadlo jít někoho vyhnat ať si xx kilový balíky tahá kdovíodkud
Jo opodstatněný je když tam nechá auto nažehlenec s kufříkem v ruce ten může jít od auta pěšky třeba na ten ouřad/do banky ale zásobovač/údržbář/montér by měl mít možnost si to aspoň vyskladnit a pak ject zaparkovat do horoucích pekel.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:03:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad martin 100:
ale zásobovač/údržbář/montér by měl mít možnost si to aspoň vyskladnit

Ale ne v zastávce a v zákazu zastavení,jsem moc zvědavý,vážený pane Hrábě,co mi zase napíšete za moudro.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1302
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:32:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaký moudro radši v zálivu na 3 minuty než na půl dne za zálivem kde brzdim dopravu
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 579
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 22:53:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

radši v zálivu na 3 minuty

Ale porušujete vyhlášku o silničním provozu,překážíte vážené cestující veřejnosti,která má právo vystoupit v zastávce na obrubník a ne,aby jako tupé stádo skákalo ze schodů a kličkovali mezi dodávkami,zatímco řidič - zásobovač je na kafíčku a cigaretce.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2991
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

h_k Čtvrtek, 19. dubna 2007, 18:35:
mít PDF s JŘ na ploše zase nenapadlo mě
asi proto, že mám všude, kde bývám, k dispozici net a tudíž se vždycky mrknu na aktuální JŘ.

pro tuten tvůj účel se snadno dá v plným Acrobatu (chápu, má ho málokdo) z PDF vytáhnout právě jen ta jedna stránka.

hupi a MP nasazující botičky a rozdávající pokuty na Anglickým nábřeží:
už se (konečně!) stalo pravidlem, že se tam objevujou denodenně, dívám se na to z druhý strany nábřeží
dokonce tam i odtahujou.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2992
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 20. dubna 2007 - 23:34:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF, SK:
odtahový auta jsou přesně dvě, bílá Avia D75 nebo D90 a nově (půl roku?) i žlutej Renault Midlum (nebocojetozamodel) a obě patří, světe div se, Magistrátu města Plzně

magistrát totiž cca před 3 rokama koupil Avii a paxe dodatečně přišlo na to, že velký limousiny jsou trošku těžší , takže se pak ouředníci poučili z krizového vývoje a koupili o něco větší náklaďák. mám někde nafocený i jak na Renaulta nakládali sedmičkovýho bavora s hmotností odhadem ke 2 tunám. zato jsem zatím neviděl, že by naložili jednoho jedinýho ofrouta. v hmotnosti takovýho auta by imho problém být neměl...

řidič náklaďáku je s největší pravděpodobností zaměstnanec magistrátu a vždycky s ním jezdí jeden městskej poliš.

info k odtahům z webu SVSmP: http://svsmp.cz/view.php?cisloclanku=2005081701
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 18:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

L_hh : jako kdyby vám snad někdy záleželo na substrátu
Raději si běžte na chalupu okopávat vraky škodovek třeba vám z toho vyroste auto.

Odtahy: Ten renda je fajn že uveze i velký auto ale co je to platný když ne ke všem díky svým rozměrům dojede
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1626
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 21. dubna 2007 - 19:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 24trBT 507 už se mi po návštěvě škodovky líbí víc. Má totiž plenty na střeše nepřerušené.

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 580
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 10:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Malý fotograf: Nádherné,hlavně,že se ti líbí plenty,je to bomba,nádherné,ale řidič se jaksi nepodívá na uhlíky na bodce,protože ten výřez v plastové plentě je právě na stažení bidýlka,ale hlavně,že se ti líbí.

ad Martin 100: Děkuji za vyčerpávájící radu,koupil jsem si škodovácké hnojivo a jedu je zalívat a přihnojovat.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1304
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:28:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore vy ste hindopich a škarohlíd.
U trolejbusu stejně jako u tuningu nejde o funkčnost ale o design !
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1553
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:32:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, v případě volby mezi vytuněným a funkčním trolejbusem beru funkční.

(Příspěvek byl editován uživatelem H K.)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1629
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. dubna 2007 - 14:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já beru něco mezi! Ale ta nová plenta mi přijde nižší, máš Libore nějaký zkušenosti že tam přes ní fakt vidět neni?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3005
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 02:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

libor_hh + martin_100:
a jéje, tady se to zase zvrhlo

MF:
radši si ty příspěvky výše prečti ještě jednou, jsi asi trošku vedle

martin_100:
Ten renda je fajn že uveze i velký auto ale co je to platný když ne ke všem díky svým rozměrům dojede

to je právě to úskalí malý auto-projede, ale neuveze vs. větší auto-uveze, ale neprojede. vyber si

(Příspěvek byl editován uživatelem pavel2.)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 08:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100 : A ja myslel, ze tunnig je preci jenom funkcni. Original a na "spravnem" voze. Nemyslis ty spis " tuzinng"?
Tomu bych rozumel......tuzinng a honda civic, nebo kadett gsi.....
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 581
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 11:59:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2: Asi mluví Martin 100 z vlastní zkušenosti,začal zalévat kola z trabantu a vyrostlo mu auto,začal zalévat šlapky a vyrostla mu babeta.
http://spvd.cz/skoda-bus/
321
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.166.14
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 13:32:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo pěstuje šlapky, vozívá se v mercedesu.
402
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.125.4
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 14:30:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

radši v zálivu na 3 minuty

Když bude chtít nastoupit cestující na invalidním vozíku tak ať si počká, než to auto odjede.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1309
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 20:23:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

402- Kolik jich denně jezdí? já už vozíčkáře na stanici neviděl ani nepamatuju.

P2- raději uveze-neprojede pak ani neodtahne a to je ta hlavní výhoda aneb "Na cizí majetek se nesahá!!!"

Libor_hh- Kdo umí umí a kdo neumí čumí a pěstuje brambory.
BTW "Čim blbější sedlák tim větší brambory" určitě máte jednu bramboru na rodinnej oběd akurát dostačující
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6675
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:23:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Vozíčkářů já jsem v životě moc nevezl, ale i takové maminky s kočárkem docela ocení, když jim trolejbus zastaví hned u chodníku. To ty ovšem hned tak nepochopíš, do maminky s kočárkem máš opravdu hodně daleko
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl odstaven zbylý sráč Š21 Ab č.446, protože koroze byla ve finální fázi. Stojí v "ohradě"

Zde jsou již pouze tito vozy: B732 č.364, 365, 374
Š21Ab č.443, 444, 446, 447, 448
14Tr č.419, 431 a 432 je odstaven ve vozovně, (429 byl min. týden zlikvidován)

Dále DP odstavil z provozu ced. kloubák č.461.!
Jako náhrada za "školní ábéčko" se pravidelně s dětmi objevuje bus č.403 s CVR.
B931 č.439 byla odvezena na GO do ZLINERU.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:31:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j tak nemaj š**** a neměli by problémy s kočárkem
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
402
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.125.4
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:32:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100

Tak proč město kupuje nízkopodlažný vozy když nezajedou k obrubníku.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1313
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 21:34:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

402- aby měla škodovka vyděláno.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1427
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:06:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_j tak nemaj š**** a neměli by problémy s kočárkem
Potřebuje tohle snad komentář??!
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Videa s tématikou veřejné dopravy z mé tvorby
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:37:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: i taťkové s kočárkem, hlásim se o svoje práva ;o)
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 22:53:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Čim blbější sedlák tim větší brambory" určitě máte jednu bramboru na rodinnej oběd akurát dostačující

ještě jste asi neviděl mé brambory,z jedné hlízy se nají půl vesnice,ale je pravdou,že v neděli jsem sázel novou plechařinu na š 1000 mb,je tak pro upřesnění,nejhezčí auto na světě,tak uvidíme,co z toho vyroste,babeta či trabant to ale asi nebude,pane Hrábě.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 737
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 23. dubna 2007 - 23:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa_103: A co tak 429 najednou zlikvidována, to se nebudou prodávat někam na východ. Ta zase nebyla v tak hrozném stavu.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6677
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 00:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co tak 429 najednou zlikvidována, to se nebudou prodávat někam na východ.

Oni už to na východě nechtějí. Nám tady v DP stojí 339 od roku 2005 (zbylé čtyři vozy z tohohle roku se ještě prodaly), 307+308+314+337+344 od roku 2006 a 334 od roku 2007 a nějak se nedaří prodat je. Viz http://www.dpmp.cz/index.php?str=100

Martin_j: i taťkové s kočárkem, hlásim se o svoje práva ;o)

Dobře, omlouvám se. Na svoji obhajobu dodávám, že když vezu kočárek, nakládá ho obvykle maminka, výjimečně oba rodiče. Málokdy jen otec.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3007
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 00:51:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 #1312:
na tvým místě bych radši s takovýma pokusama o ftipy šetřil, viz reakce sergeielbc....
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 08:03:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrakosa počmáraná na deklu motoru č.367 byla dnes ráno na cikánově a-41.

Linka č.51 byla zapracovaná do nízkopodlažního schéma, již se na ní objevují pouze NP vozy.

V sobotu a neděle si zabalte fotáky a vydejte se na linku č.55"""!! kvůli nějaké pouti v Tlučný nebo Vejprnicích, to nevim bude po oba dny na tuto linku nasazen kloubák! SU18.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 51, 55:
ono se vůbec zdá, že obce v okolí Plzně chápou veřejnou dopravu jako prostředek svého rozvoje a investují do jejího zlepšení, zatímco náš slavný magistrát bere MHD jako přítěž pro městskou kasu.

od dubna NP vozy do Plzence
od dubna a května změna trasování v Tlučné a nasazení kapacitních vozů na a-55. Mimochodem, změna trasy v Tlučné je typická ukázka toho, jak lze zkrátit jízdní dobu, ušetřit vozokilometry a nezhoršit dopravní obslužnost, jen stačí ten špunt na krku použít na přemýšení...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1555
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 12:45:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak, zrovna jdu taky napsat blahopřání k provedení zajištění použití mozku nad tvorbou jízdního řádu. Počet vozidel v oběhu snížen ze 4 na 3, dva nasazované Solarisy se tak dostanou na větší počet spojů, a to tak, že odpoledne pojedou na "dlouhých" spojích a posily jen do Vej zajistí krátký autobus.

Dále pak o víkendu byl zrušen jeden odpolední spoj, v 16.00, resp. bylo to trochu odpoledne překopáno, ve výsledku se dosahuje rozumného prokladu s vlakem, takže nejde o nějakou zásadní změnu k horšímu.

Jo, je poznat objednatel, který si váží svých peněz a něco za ně chce.:-)

Akorát malá poznámka pro tvůrce jízdních řádů - nemusí mít všechny spoje do Tlučné poznámku t, polookružní linky jdou rešit i jinak, viz např. linka 12 v K. Varech.

Jinak teda, ještě k té 55 udělat ty dvě zastávky v UP na znamení, a je to bez chyby. Tohle být před rokem, tak se snad ani nestěhuju pryč.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1912
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 14:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

24Tr for Plseň od včera v Brně, viz trolejbusy v Brně, kde jsem umístil i pár fotek přímo z vozovny. Co to bude za ev. č. vám nepovím, leda by to rozluštil někdo z vás podle štítku, co jsem vyfotil.
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET
(Bára!)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 16:45:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi prosim vás nemáte náhodou někdo fotky malýho "Zetka" na podvozku T4.
Potřeboval bych pohledy ze všech stran a pokud možno i interier.
Pokud někdo mám tak bych poprosil na mail martin.100L (zavináč) seznam (tečka) cz popřípadě mi hoďte link pokud by to bylo někde na webu.
Kuju
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 738
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 17:53:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: To bude asi budoucí 509. Jezdila zatím jenom zkušebky po Plzni a předána PMDP ještě nebyla.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 18:56:59   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na té lince "C" jezdí teď opravdu dvoudvéřová Karosa ČSAD,už ne nový SOR BN12.
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 24. dubna 2007 - 21:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Verusha: Jo,pravděpodobně 509,ale pokud bude jezdit.
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 18:37:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska zkoušely další 24Tr pro Plzeň.

Dneska na C jezdí už normálně Sorka.

Na Karose 435 byly vyměněny panely Buse a už i hlásí.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 20:15:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem opravdu už tou SORkou na lince "C" i jel.Na dvanáctce vypraveno dokonce alespoň sedm NP trolejbusů /vč.šejdrů/ (479,482,485,496,505,506,508 a č.486 na cvičné jízdě).
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1323
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 25. dubna 2007 - 22:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidi prosim vás nemáte náhodou někdo fotky malýho "Zetka" na podvozku T4.
Potřeboval bych pohledy ze všech stran a pokud možno i interier.
Pokud někdo mám tak bych poprosil na mail martin.100L (zavináč) seznam (tečka) cz popřípadě mi hoďte link pokud by to bylo někde na webu.
Kuju


Nikdo nic? A to si říkáte šotouši?!
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 06:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No my si právě šotouši neříkáme tupá vačko - to je ten problém.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Čtvrtek, 26. dubna 2007 - 23:51:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes asi v 15.30 zůstal stát před zastávkou autobusů linek 28 a 41 v sadech Pětatřicátníků kloubák SU18 č.511 linky č.41 a brzy pak přijelo blikající auto POLICIE,co se stalo nevím.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1542
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 07:42:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před ním stál ještě německý zájezdový autobus. Nejdřív jsem neviděl žádné poškození, až později jsem si všiml servaných zrcátek, co jsou na té hrazdě vystrčené vpředu.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3011
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 10:37:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera večer jsem jel 30kou z doubravky na kokotín solarisem 482 a topil o106, na topení se nedala udržet ruka. už se nedivím, že tu tuhle wlasta psal, že si o topení spálil nohu.

btw opravuje to někdo nebo budem topit i při +30°C ve stínu?
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6119
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 12:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je to zlepšení DP za který má šeditel ten balšoj plat :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 13:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: jj, to byl on, nepsal jsem číslo, aby s tím neměl řidič problém, ale zdá se, že za to fakt nemůže...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6120
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 13:46:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak se jim zasekl zapínač na topení a bus je tak vytížen, že nemá čas zajet do dílny :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 27. dubna 2007 - 23:13:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad pavel 2:
solarisem 482 a topil o106,
a topil,ale čím? Hnědým nebo černým? Nebo snad dřevoplyn???
http://spvd.cz/skoda-bus/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace