K-report
 

Archiv do 12.dubna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 12.dubna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 04. dubna 2007 - 17:15:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska na 30/23 jezdila Karosa 367!
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 00:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V úterý na a-55 DVA vozy SU15 (mám fotky)
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. dubna 2007 - 09:17:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, v jízdním řádu pod symbolem vozíčkářů.
S.K.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.103.43.148
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 13:25:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco jsem zaslechl, že se někde v Tlučný nebo ve Vejprnicích obtížně Solarisy otáčejí? Ale je fakt že se populace v těchto obcích celkem slušně rozrůstá, ...
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 14:01:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Generální ředitel Plzeňských městských dopravních podniků (PMDP) si vloni vydělal 4 200 000 korun hrubého.- po precteni celeho clanku v dnesnim Plzenskem deniku bych nejradsi zvracel
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 14:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak takhle jo? No vezměte si, že za tyhle prachy by jsme měli tak půlku citelisu...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 14:14:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abrum: A kdyby vy jste byl ředitelem PMDP tak určitě vznesete námitku proti tomu, že vaše odměny jsou nepřiměřeně velké? Nechtějte mě rozesmát. Ať žije pravá česká závist...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1573
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 14:28:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martil_l: Jsi začal debatu docela jiným směrem, ale tipuju, že Abrum spíš reaguje na to, že zatímco ředitelův plat je 2x tak vyšší co plat prezidenta ČR. Tak úroveň MHD v Plzni začíná být jednou z nejhorších v ČR. Přitom ještě předloni byla plzeňská MHD podle mne jednou z nejlepších akorát šotouši stále mleli tu odrhovačku o té špatné Plzni.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32044
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 14:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řešení bude prosté - navýší se plat primátorovi.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1538
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 15:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S.K.: Solarisy se obtížně otáčí všude, nicméně na lince 55 u několikrát jezdily, takže to evidentně zvládnou. Jinak v těch obcích žije 5 000 obyvatel a počet stále roste, tak za dva roky to vidím na kloubák...

Ad plat pana řídícího - já bych to nehodnotil, dokud bych neviděl ekonomické výsledky DP před jeho působením a za něj.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 18:57:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a pak mám noviny předhazujou jaxe máme dobře když je průměrnej plat 20 tisíc...to navyšujou takovýdle zmrdi
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 19:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý_fotograf: Výše ředitelova platu je jiná věc, mě jen vadí, že si někteří lidé myslí, že plat vrcholového manažera a dělníka by měly být na stejné úrovni.

Martin_100: Už jenom čistě matematicky je jasné, že většina národa průměrného platu nedosahuje. Zatímco podprůměr je v rozsahu 0 - 20 000, nadprůměr je 20 000 až nekonečno. Ale noviny nic nepředhazujou - průměrný plat je standartní makroekonomický ukazatel.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2301
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 20:30:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyhle debaty o platu jsou zbytečný. Nicméně asi takto, napíšu svůj názor.
DP Plzeň, v drtivé většině i jiné DP, jsou akciové společnosti jejichž drtivou většinu vlastní města.
DP nefunguje na principu generování největšího zisku. Management musí udržovat rovnováhu (sice toto co jsem napsal se nebude líbit akcionářům, ale je to princip, který ve svém vlastním zájmu dělají). Pokud totiž vygenerují zisk, město zkrouhne dotaci. Důležité je udržovat rovnováhu a nepropadat se do hlubších ztrát a hledat interní rezervy.
Ale to je jedno. Až budou DP vlastněné soukromými subjekty, ať si má vedení platově co chce! Dokud tyto podniky budou vlastněny státními institucemi(městy), měly by tomu odpovídat i platy, které by měly být na úrovni platů ve státní správě.
Proto nerad vidím, obrovské odměny a platové ohodnocení těchto lidí v těchto DP.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1539
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 20:53:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale má tu někdo data, která prokážou, že ekonomiku DP výrazně zlepšil, zhoršil, nebo na ní neměl žádný vliv? Samozřejmě, může to dělat za 50 libovolnej blbec a může se všechno tak nějak nechat plynout... Ale třeba Plz karta byla od města slušnej nůž do zad dopravního podniku, která třeba mohla krvácet ještě mnohem víc - nevíme to, nikdo, evidentně.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 339
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 07. dubna 2007 - 21:24:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Platy vedení? Z pohledu majitele by je měli mít spíš podle fungování firmy a jejích výsledků (tzn. pokud se dobře udržuje vozový park, město jako objednavatel služeb je spokojeno, zaměstnanci jsou spokojeni, cestující jsou spokojeni a neždímají se dotace až na doraz, pak by to bylo plně zasloužené. Ale pokud nefunguji optimálně, tak nevím nevím...

Nám sice do toho nic není, ale bude zajímavé, jak se k tomu postaví město. :-)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 00:40:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už asi delší dobu mají CVR autobusy Karosa č.437 (DABOK) a Citelis č.498.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2931
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 01:18:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě takovej plat přijde nemravnej. ono se šetří úplně všude, ale na plat ředitele nesáhnou. být na jeho místě, taky se všem těm blbečkům vysmívám do xichtu...

kdybyste někdo věděli o místě, kde nabízejí 350.000 hrubých měsíčně, podělte se o know-how :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2932
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 01:19:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JB:
reklama DABOK je na B931 #437 a 441.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1575
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 12:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska mi v souvislosti s tím platem došel takovej kontrast. Člověk kterej pracuje v "socce" vydálává na "socce" strašný bohatství.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1289
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 08. dubna 2007 - 19:27:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové buďte v klidu až to milej pankraus přivede do záhuby a zjistí že už má namaštěnou kapsu, sám odejde.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale panove, co se tady rozcilujete, vzdyt je to typicky handl. Pusť mi revizory a ja ti dam kralovský plat.....kdo se takhle bavi je vam snad jasne. BYZNYS v prvni rade a lidi? ....bleeeee
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 11:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jezis marja, jake mesto?? Jak by se k tomu asi melo stavet, kdyz to tady vede jedna parta!!!
Peto 303 probud se!!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2943
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 13:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o platu ředitele už píše i regionální mfdnes:
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=084&r=mfzapadcech&c=722196
jsem zvědavej co vypadne z toho slavnýho městskýho zastupitelstva...

soudce:
kraus přišel ještě za kalouse, takže jaxi správně mfdnes dovodila, na manažerský smlouvě bude asi jeho podpis. v pozadí ale jistě bude skrytá hlava plzeňský ods, jistej pan štrunc. většina dalších modroptáčníků za ním stojí. bohužel. o peníze do vlastní kapsy jde vždycky až v první řadě.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 14:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2...mas pravdu. Ale za Kalouse se tohle nedělo, tyto zmeny prichazeji s nastupem dalsi paky v plzenske ODS tentokrat to neni Levora ani Jurecko, nybrz Strunc. A tady zacinaji háčky....proc ze sebe dela Duchek kaspara? No protoze pani MUDr. Duchkova je zavodni lekar PMDP...a tak dale:-)))
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.145
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 14:51:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To co zaplatí občané na Krausově platu není jen 350 000 Kč, ale tzv. superhrubá mzda, tj. i pojistné jehož část platí zaměstnavatel, díky tomu příjde Kraus poplatníky na takových 500 000 Kč měsíčně. Těch 350 tisíc je taková pálka, jakoí kdyby se rozhodlo jet 30 000 pasažérů načerno bez jízdenky. Hlavně že před rokem a půl se chtěla zrušit noční doprava a argumentovalo se, že ročně přijde na 2,5 mega, ale ředitel ročně stojí tolik jako dvouletý noční provoz. A to by mě zajímalo, jaký plat má zbytek managementu. Sečteno a podtrženo, Kraus je nichtsmachr co se roztahuje jak špiritus v teploměru v létě na Sahaře, plat má skoro nejvyšší v republice, ale cestující se v autobuse mačkají jak sardinky.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 603
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 15:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

superhruba mzda...to kdyz slysim, tak se fakt ježim:-)))))
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 16:39:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes na a-30 opět vrakosa č.367 !!

384 tradičně na CVIČNÉ JÍZDĚ
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 17:58:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 9.00 ukončila svůj život u PMDP 14 Tr ev.č 429,čest její památce.

p.s. kašlete na Krause a spol. Stejně přijde jinej šmejd,takže je to úplně jedno,akorát jsem dnes zaslechl,že průměrná mzda THP v DP je přes 30.000 kč bruto,takže si udělejte obrázek,jak si kancelářské mišy žijou.....
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1542
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 19:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jamesi, plácáš kraviny, odvody sociálního a zdravotního zaplatí občani přes Krause sami sobě, jde to totiž zpátky do státní kasy. Ale jinak je hezký, jak všichni zelenáte závistí nad vysokou cifrou, aniž byste měli aspoň hrubou představu o tom, co udělal, co neudělal a jak by to dopadlo s někým jiným. Je mi z toho na blití...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1580
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 20:06:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je mi fuk co udělal a neudělal. Navenek vidím spíše negativní změny. A že mi kvůli nějakýmu sobečkovi bude jezdit méně spojů, protože nevyžebral pár korun na dotace který by nepotřeboval. Já bych se na jeho místě styděl. Je snad normální vzít si čtyři melouny plat a obratem jít za tatínkem radnicí pro další melouny na MHD která má moc drahý provoz... ...managementu?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1291
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:13:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jsem dnes zaslechl,že průměrná mzda THP v DP je přes 30.000 kč bruto,takže si udělejte obrázek,jak si kancelářské mišy žijou.....

Ano a jsme zas u průměru...
Mamina dělala mzdovou účetní u PMDP 17 let a měla ke konci okolo 10 tisíc takže ty průměry zas jen rozhejbává soudruh ředitel a jeho přicmrndové podřiditelé.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: Kdyby si ty byl na jeho místě, tak by si bral možná 20 tisíc oprávněně. Vzhledem k tomu, že se tady většině diskutujících po dvou letech automaticky přemazává pamět, tak to asi nemá cenu rozebírat...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 576
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 21:50:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad H_K: naprosto souhlasím,ale už to neřešte,dyť jsme jen lidi
http://spvd.cz/skoda-bus/
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1583
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 22:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Já kdybych byl na jeho místě tak bych se velkým penězům určitě taky nevyhýbal, ale ty zase pochop něco jinýho: já vím co cheš říct a čím se chceš Krauze zastat. Udělal spoustu záslužné práce hlavně v oblasti prodejen PMDP kde se prodavačky chovají velice ochotně a sympaticky, s propagací MHD a se sponzoringem v částečné míře také souhlasím, ale odpusť mi, že se vrátím k té básničce že prvotní je zajistit kvalitně to co je požadováno a druhotný je na tom vydělat čtyři milióny. Takže až se Panu řediteli jeho záslužná práce vrátí tak ať si bere melounků klidně pět, ale já tady zatím v poslední době vidím jen šetření a bastlení.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 10. dubna 2007 - 22:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uff, tak jsem si v návalu rodinných starostí teprve teĎ všimnul, co udělali s jízdním řádem a-22. Potenciálně další z linek, která by mohla pomoci přetížené třicítce na Borských polích, kdyby ovšem nebyla nesmyslně ukončená u 8.brány, což mělo možná oprávnění před 20 lety. Relace Borská pole - Chodské nám - Nám.M.Horákové by mohla být slušně vytížená, kdyby...

On to vlastně není špatný nápad: nejdřív odříznete linku od zdroje cestujících, pak zjistíte, že nejezdí vytížená, tak to ořežete na špičku pracovních dnů a nakonec se lidi odnaučí, že tam něco jezdí a může se to zrušit úplně. A panu generálnímu zase zbyde pár miliónků k platu.
Proto navrhuju v rámci úsporných opatření zkrátit třeba třicítku k Univerzitě ... a o prázdninách jí můžeme zrušit úplně. Anebo ukončit a-41 v zastávce Na chmelnicích ... a můžeme prodat Solarisy, nebudou třeba. Chrástečtí by jistě uvítali a-52 v trase Zábělá - Bušovice.

No, už radši nebudu pokračovat, nebo to ještě někdo zrealizuje a pak to bude na mě :-/
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2948
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 00:49:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

h_k,
ono tady ani tak nejde o to, co řiditel udělal nebo neudělal, fór je jednak v tom, že je placenej z peněz města, tedy z peněz veřejných a druhak v tom, že se teďka omezujou vozokm a šetří se úplně všude, i tam, kde už to zavání velkým průserem.

ještě do toho ohně přilil olej novej zákoník práce a všude se teď píše, že PMDP má nejdražší cenu za odjetej km v republice (ve srovnání s ostatníma městskýma dp). navíc platy řadových zaměstnanců se zvedají o mrzkých pár procent, který možná ani nepokryjou inflaci.

tak mi řekni, jestli je normální a morální, aby si řiditel v takovýhle situaci žil nad poměry. já myslím že je to od něj přinejmenším hodně velká sprosťárna.

to je jako kdyby zaměstnancům pořídil služební letitý Š 120 a Trabanty (aby se co nejvíc ušetřilo), ale pro sebe si nechal koupit fungl novýho Rollse.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 01:15:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo pánové, přečetli jste si článek a zuříte, aniž víte co je za tím a jak to opravdu je. Ne, nechci se pana ředitele zastávat, ale ono ukázat na někoho za účelem osobního a morálního lynče je jednoduché. Navíc k tomu ještě využijeme klasické závisti a máme to ...
Spíš se na věc podívejte jinak. Jak vypadal image podniku dříve a nyní. Jak se nakládalo s historickými vozy a jestli přeci jen není posun k lepšímu. Opravdu si myslíte, že třeba ty paskvily zvané jízdní řády dělal pan Kraus? Opravdu si myslíte, že celý management podniku je dokonalý, nikdo si tam mezi sebe netahá kamarádíčky, kterým vymyslí úžasnou zašívací kancelářičku za pár desítek tisíc měsíčně? Víte ono očernit někoho je strašně jednoduché, přemýšlejte trochu, sledujte, porovnávejte. Možná nakonec zjistíte, že by to mohlo být všechno přeci "jen trochu" jinak ...
Já sám nevím jak to je a netroufám si soudit. Na to mám příliš málo informací.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1544
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 08:35:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Nevíš, nevíš, a ještě jednou nevíš, co dokázal a co ne. Proč by nebyly nejvyšší náklady na jeden km, když se do rozpočtu DP narvala předvolební karta za 220 milionů jenom na investici s nulovým přínosem? Přestupní jízdenky mohly být za 25 milionů za normální označovače a pro všechny. Nic proti, ale já si teda pamatuju, že karta byla nacpána do DP úmyslně, přitom by jí z podstaty věci měl provozovat někdo jiný, když měla být tak univerzální - například radnice, když si to vymyslela. Dva tři roky pryč a nezaplatíte s tím ani v parkovacím automatu. Ale stálo to prachy, stojí to prachy, údržba, rozúčtovací centrum, a stejně to neslouží pro všechny. Například.

Samozřejmě chápu, že jestli pan Kraus zasloužil o třeba 50 mil. na dotacích nebo ne, není vidět a blbě se to fotí, tak proč nenadávat a nezávidět... Výsledek může být jediný, na jeho místo se dosadí neškodný blbec. Ale pak si nikdo nestěžujte.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 09:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věc s platem pana ředitelem má dvě stránky. Za prvé nevíme, kolik ředitel vlastně bere - tu částku zatím tvrdí pouze noviny a jak známo, páni novináři často sčítají jabka s hruškama.

Za druhé - to že PMDP potřeboval kvalitního manažera je neoddiskutovatelné. A současný ředitel se jeví zatím poměrně dobře. Avšak kvalitní manažer něco stojí, lidé z těchto dimenzí za 100 000,-Kč hrubýho rozhodně tahat nebudou. Jinou stránkou věci jsou některá rozhodnutí do kterých byl PMDP dotlačen, ale o tom někdy pouze soukromně.

Já bych dění v PMDP za poslední léta charakterizoval sloganem, že PMDP něbyl schopen se sám změnit a tak byl násilně změněn - a to bohužel s sebou nese některá negativa.

Jinak jsem se nedávno u PMDP ucházel o místo THP, takže vím kolik mi nabízeli - a to už nejsem žádný začátečník. Bylo to hodně pod 20 000 hrubýho. Méně než má řidič tramvaje.

K pobavení ovšem je, že předsedové dozorčích a kontrolních rad města neví ani zhruba kolik ředitelé příspěvkových organizací berou.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 11:30:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: S trochou nadsázky: Dobrý manažer pochopitelně nesestavuje jízdní řády, ale dokáže najít a zaplatit schopného člověka, který ty jízdní řády dokáže dobře sestavit. A pokud ho nesežene, pak je to jeho chyba, i když ty jízdní řády osobně on nezvoral.
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 12:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m: Opozice musi byt, vid?.-)
OKO Plzně
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:17:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně panu Š. vždycky šlo a půjde o blaho občanů města Plzně a o další rozvoj výnosné MHD.
Vzbuďte se VY - M_k a T_m ! Jste tak tupý a nebo si na to jen hrajete??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 32138
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milý Anonyme, nech si své urážky pro sebe.

Je tak těžké přijmout, že někdo se snaží vidět souvislosti a nepřijímá obecně vnucovaný názor?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


OKO z Plzně
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 14:48:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni se snaží vidět souvislosti ale za něčím, co ty souvislosti prostě nemá. Proto jsem je nazval tupcema. Neví jak to je, ale kecají.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1545
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 15:12:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za to ty víš jak to je, ale necháš si to pro sebe a pro sichr se ani nepodepíšeš. Tak děkujeme, pane OKO, tohle nám přesně chybělo.
OKO Plzeň
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 15:24:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rado se stalo. Takovéhle věci se nepíšou na forech a dobře to víte. Ruce dál chlapci, ruce dál!!
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 16:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bojim bojim
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 16:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

422 dnes na t-12/007
423 také na t-12/013
462 na t-16/004

Ceduláci končí k: 31.4.2007, takže
Pravděpodobně se to týká i čtyř zbylých souprav T3.

Jinak B731.1653 ev. č. 403 má novou CVR !
A na a-39 se dnes sešla sestava B732 ev.č. 414, 415 a 416.
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1292
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 18:17:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je jako kdyby zaměstnancům pořídil služební letitý Š 120 a Trabanty (aby se co nejvíc ušetřilo)
Pokud by měli zaměstnanci jako služebáky trabanty tak bych tam okamžitě nastoupil.

No Já nevim proč by měl dostávat takovej plat ... za co?
Jak to napsal jeden opoziční politik z radnice...Když bude MHD za 6 kč stanice čisté a dostatek spojů tak ať si bere takový peníze.


Víte co se za ten jeho roční plat nechá najet vozokilomerů?
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Brona
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 3-2007
Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 19:37:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pan ředitel tuhle kauzu neustojí. Bude obětní beránek. A pan Š. bude dál pokračovat ....
Odkup revizorů je jen viditelná část možná by se našli i další složky, které třeba dle papíru budou prodělečné a tak se rozprodají. Možná také tímto směrem by se mohli páni novináři zaměřit ....
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2950
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 11. dubna 2007 - 22:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TM, HK, MK atd.:
dobrá, shodneme se tedy na tom, že neznáme přesnou výši ředitelskýho platu, nevíme o co se ten pán zasloužil a co by nastalo stejně tak i bez něj, máme tušení, že na finance PMDP mají nemalej vliv i vnucený věci typu Plzeňská karta. pravda možná bude někde uprostřed našeho spektra názorů.

pořád mi ale přijde minimálně nefér mít 17,5krát tolik než běžnej zaměstnanec v situaci, kdy víme, že rezervy ve sféře fungování podniku by se našly. jako kdyby řediteli nestačilo mít třeba 5násobek běžnýho platu.

imho jde o to, nakolik má kdo hroší kůži a co si vůči ostatním dovolí a taky co mu u těch ostatních projde. to by si měl ohlídat vlastník firmy, tedy město a jeho zástupci v představenstvu a dozorčí radě. ale jak je vidět, tady mezi spřátelenýma politikama panuje taková vzájemná důvěra, že nikoho ani nenapadlo platy vedení kontrolovat. vskutku podivuhodný

buď jsou ti zástupci města tak hloupí (=důvěřiví, naivní) nebo se jim zalepí ústa nějakou tou občas odhozenou kostí...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 07:13:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S poslední větou Pavle samozřejmě souhlasím. Co námi zvolení páni politici a dozorci dovolili, to je.

ad Brona. Nevidím důvod proč by to neměl ustát. Pokud ty peníze skutečně dle uzavřené smlouvy dostal, je to těžko napadnutelné. A náznaky o prapodivných kšeftíčkách jsou mi známé, ale opět - tady to ovšem nevyřešíme. Tohle musí řešit především dozorčí rady, policie případně organizace typu Transparency International a nebo novináři.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.168.145
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 12:30:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče ředitele PMDP, plat na úrovni dvojnásobku prezidentské mzdy...možná že má menší plat i ředitel dopravního podniku v Mnichově... A to že primátor neví kolik bere ředitel dopravních podniků a že to neví ani dozorčí rada - to je jako kdyby ředitel školy nevěděl kolik berou jeho podřízení (učitelé, školník atd.). Já vidím tu druhou část PMDP - kloubové trolejbusy které drží pohromadě jen vůlí Alláhovou, přecpaný linky 4, 30 a noční z pátku na sobotu. Mě už nebaví jezdit na posledních schodu čtyřky.
Dnešní cesta třicítkou z Náměstí Milady Horákové na Bory taky stála za to. V 8.30 přijela krátká NP Karosa úplně narvaná, od Malostranské nepobírala. Stál jsem na posledním schodu, pěkné holky na mě nalepené svým výstřihem. Jenže do zatáčky za kopcem z Doudlevec na Bory najel takovým způsobem, že se autobus povážlivě naklonil, div že se nepřevrátil a většina lidí na mě spadla. Myslíte si že lidi bude bavit zevlovat na zastávce a čekat 15 minut na další spoj, který navíc může být stejně narván?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1522
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 12:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF Dnes:
ČSSD chce hlavu šéfa dozorčí rady
Plzeň


- S požadavkem odvolat předsedu dozorčí rady plzeňských dopravních podniků, náměstka primátora Plzně Vladimíra Duchka (Pravá volba), chtějí dnes při jednání zastupitelů města vyrukovat zástupci opoziční ČSSD.

Sociální demokraté usilují o to, aby Duchek opustil funkci v souvislosti s rozruchem kolem mimořádného loňského příjmu generálního ředitele dopravních podniků Michala Krause. Ten si měl loni podle neoficiálních informací vydělat přes čtyři miliony korun. Značnou část z toho zřejmě představovaly odměny za dobré hospodaření firmy. Šéf dozorčí rady Vladimír Duchek tvrdil, že odměny ředitele jsou čistě záležitostí představenstva.

O co se zajímala dozorčí rada?

Velký příjem ředitele dopravních podniků některé politiky zaskočil. „Ta částka je astronomická,“ řekl šéf kontrolního výboru zastupitelů Milan Chovanec. Nezamlouvá se mu, že dozorčí rada se o systém odměňování v dopravních podnicích nezajímala. „Zřejmě se v minulosti nezajímala ani o pochybný přechod revizorů pod soukromou firmu,“ uvedl Chovanec. Narážel na skutečnost, že revizory převzala od dopravních podniků společnost AB-finanční servis. Ta je personálně propojená se sdružením ODS Plzeň-Lochotín, v jehož čele stojí Petr Štrunc, který je předsedou představenstva dopravních podniků.

Právě Petr Štrunc hodlá dnes na zasedání zastupitelů vysvětlit, jak společnost hospodaří i mimořádný příjem ředitele firmy Krause.

Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj

Tak co se asi dnes dělo/děje na radnici? "Už se poprali?"
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1584
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:08:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, takzvaný ODS STYLE Prostě se prodá a zprivatizuje spousta věcí a je zisk. To se u PMDP stalo, ať to byly zájezdové autobusy, nebo třeba pokuty. A druhá část je nadávat na to jak ten co to vezme po nás má ztráty a že já jsem byl lepčí. To znamená, že až přijde ke vládě někdo jinej tak se zase zvednou hlasy, že je větší ztráta a tak dál... To je zase na motivy stylu Pes jitrničku sežral...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Dolda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 148
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:39:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jestli se to tu už probíralo, ale PMDP zrušily Cyklobus, teda l. č. 70
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1585
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dolda: Mazaný plán!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 20:52:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nebylo to kvůli tomu,že patřil do cestovky?Spíš asi ne,ale cestovka ho měla pronajímat za 70kč/km
Hrubá síla zvítězila nad lží a nenávistí.
Jako jsem já miloval vás,tak se i vy milujte navzájem (znalí pochopí,neznalí ignorují...)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2954
Registrován: 8-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 22:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm, to moc dlouho ten cyklobus #413 nejezdil... :-/

btw pánové z PMDP nám předělali jízdní řády, už nejsou v html nýbrž v pdf... mě tam ovšem jaxi chybí ě, č, ř, ň, dělá vám to taky?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 12. dubna 2007 - 23:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to s tou 70 je oficiální? Já o tom nevím.
http://spvd.cz/skoda-bus/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace