K-report
 

Archiv do 20.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 20.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6264
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 02:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Bohužel... Tohle nejsem schopnej zjistit ani tady u nás - tady se ví, že vyřazené autobusy z našeho podniku kupuje nějakej ing. Milan Holoubek z Michalovců a tam se stopa ztrácí. Doneslo se mi snad jen to, že jeden z našich autobusů byl viděn v Nitře, poznali ho podle bílého proužku na nárazníku a dalších detailů, kterými ho u nás vylepšil jeho řidič, další vůz fotil Honza P. kdesi v Ostravě s logem dopravního podniku města Šimkent v Kazachstánu a to je tak asi vše. Takže si nedělám iluze, že budeme schopni vypátrat další osud plzeňských vozů, pokud nezůstanou někde v okolí (Sládek, Turbus apod.). Země jako Slovensko, Ukrajina a Bulharsko dokáží pojmout libovolné množství vyřazených busů z Čech - v Bulharsku jsem potkal třeba karosy 731/732 z Olomouce, Bratislavy, Prahy, Budějovic a C744 z ČSAD Český Těšín.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1434
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 08:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, za 1. se věnuju svýmu oboru, za 2. bych ti ve svým návrhu dal peníze navíc za to, že jenom sedíš a vezeš se na konečnou.
Mobby
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 09:23:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, můžete mi vysvětlit, proč se zrovna vy nedržíte svého oboru a máte potřebu neustále urážet zdejší diskutující? A hlavně že v PMDP děláte vy .-))))))
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.53.191
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 11:45:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rižské trolejbusy: bylo to v novinách i s fotkou, avšak se nechci hádat. Kecání u Mrakodrapu potvrzuju, taky jsem v zastávce čekal 5 minut než se pánové vypovídali. Libore uvědomte si, že pak bude cestující naštvaný na řidiče, když kvůli takovému "popovídáni si" cestujícímu ujede vlak, a další pojede až za 2 hodiny (nebo to bude nedejbože poslední autobus, do některých vesnic blízko Plzně jede poslední bus kolem 18.30)
Dantes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.134.172
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:36:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem šofér MHD ani nevyužívám často MHD jako cestující, ale co je pravda na tom, že řidiči jsou trestáni za nedodržení času jízdního řádu? Podle mého názoru, se vzhledem ke katastrofální dopravě v Plzni nedají tyhle šibeniční minuty vůbec dodržet...ale za to řidič MHD nemůže, ne?
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303: kde jsi cetl, ze ridic jednoho spoje MUSI čekat na dobihajici cestujici ze spoje jineho, jestli chci cestovat nejakym spojem , tak na tento spoj cekam na zastavce, v pripade ze bezim mohu byt povazovan za sportovce. Na nekterych zastavkach by mohl stat ridic taky donekonecna a pokazde by nekdo dobihal.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:48:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dantes: pokud vylezou kontrolni chytraci a ridic pricinu zpozdeni(pravdivou, ne vymysly) neuvede do stasky ma po ptakach
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1435
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 12:58:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: (nebo to bude nedejbože poslední autobus, do některých vesnic blízko Plzně jede poslední bus kolem 18.30)

Jo, třeba do Varů...
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 577
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 13:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

navic lidi jsou blby ovce...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 30460
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 13:31:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor:
Teď už je, předpokládám, asi pozdě... Ale dřív jsem se k tomu prostě nedostal. :-(

MJ:
To bylo naschvál (a navíc to nebylo vůbec na adresu řidičů).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Dantes
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.134.172
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 14:25:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ABRUM: Tak to bych měl popsanou stazku za šichtu...u tramvají to chápu, ale jezdit po Plzni BUSem na minuty přesně...to mi hlava nebere.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 547
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 17:21:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za včerejšek se omlouvám,trochu mi ujely nervové strunky,ale stejně si stojím za tím,že tu kolikrát řešíte věci,o kterých moc toho nevíte a zbytečně děláte z komára velblouda.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 18:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pane Libore nebuďte takový popudlivý.
Mohlo by se stát že budete v kolektivu neoblíbený
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 18:47:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem měl tu čest jet odpoledne s linkou C a takový co sedělo za volantem se hned tak nevidí. Obecně jsem k řidičům tolerantní, dokážu i pochopit, že někdo nemusí být na jistý konkrétní vůz zvyklý, ale co je moc, to je moc. Takové rozjezdy, brzdění, prasení s permanentním kličkováním ... no nevím
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 20:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100:
Pane Libore nebuďte takový popudlivý.
Mohlo by se stát že budete v kolektivu neoblíbený


A Vy pane kolego by jste mohl dopadnout takto:
www qqq aa t p
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1186
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:11:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy k tomu máte ale blíž jednu kriplkáru sem viděl ve vaší stodole....eeeh teda pokud to nebyla škoda 1000 MB....ikdyž to vyjde na stejno

A konec OT
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:22:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jel strojem 21Ab č. 465 od vykolejené tramvaje a jízda byla zážitkem. Vzadu celou dobu qičela, či pípala akustická výstraha zpátečky a tón se ještě měnil v závislosti na otevřených či zavřených dveří. Při vystupování jsem koukal, že ve stejném rytmu i mírně pomrkávaly couvačky.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:40:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh - kdo někdy nepotřebuje vypustit páru. Já zas někdy běsním ve svém oboru, přestože jsou mně i kolegům díla našich "obětí" v pdoobě různých psíkusů s PC spíš pro zábavu, testy některých žáků už mi k smíchu nejsou.

Netušíte někdo, proč dnes skoro celý den 4ky jezdily tak, jak jezdily? Ráno jsem jel od Bor těsně po osmé a razily 4 soupravy za sebou, přes den spíš nejezdila a byla přeplněná. A taky lítalo docela hodně sanit, což s tím ale nejspíš nesouvisí...

Abrum - časová rezerva je skvělá věc, ale někdy přesuny mezi prací a školou moc velký prostor nedávají, mám kolikrát jen 5 minut rezervu na přestupy. Skončím v práci nebo ve škole a musím jet tím, co jede a pak se nestihne přípoj, jede-li dřív. To se cesta může z 20 minut protáhnout třeba na dvojnásobek.

ad Dobrovského - to jen smutně stojíš u přechodu u truhlářů a až můžeš přejít, jen ti zamávají lidi z odjíždějící tramvaje. Příhoda se slepcem se udála na druhé straně směrem na Bory, kde je v ostrůvku semafor pro chodce a kde právě slepec zachytil zvukový signál, který ovšem byl pro druhý směr a vykročil...

Ad 4 - tak že by to bylo ono?

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin 100: viděl ve vaší stodole....eeeh teda pokud to nebyla škoda 1000 MB....ikdyž to vyjde na stejno

A co máte co čumět do mojí stodoly??? edd
http://spvd.cz/skoda-bus/
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 21:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dantes:ja si myslim ze staci jeden radek, ale kdo ma stale na to myslet(psani), kdyby se kontrolori a casomerici poohledli kolem sebe, tak by je to napadlo proc ma ten ktery spoj MHD zpozdeni.Holt carky se plati vic nez nejaky upozornovani odpovednych lidi na radnici, policii(MP ci PCR) atd.....
Peta303:jestli se ti to stava casto, tak je to divny(ze nestihas)chyba je asi nekde jinde nez v ridici MHD(obecne mysleno).Nevim ktere spoje na sve cesty vyuzivas,ale ze by se to delo v denni dobe je divny}
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 12. února 2007 - 23:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abrum - kdyz jede 12 pravidelne o 2 minuty proti JR driv, tak to na ni proste z te 4ky, ktera prijede v urcity cas, nestihnu i kdybych se rozkrajel, protoze jedu porad stejnou 4kou... Limituje me napr. pracovni doba, nebo taky prednasky (z tech utecu) a nektera povinna cvika a seminare (ve zkouskovem druha prace). Kdyz jede normalne, stiham s rezervou. Pravda, taky nerikam, ze pri ceste z prace opacnym smerem mi to neprichazi vhod... ;-)

ad zpozdeni - jedine vzit na vytipovana problemova mista zastupce dopravaku, nekoho z radnice... Kdyby s tim meli osobni zkusenost, asi by taky byla vetsi snaha pomoci v reseni. Tech mist bude vic. Specificka je svym zpusobem i Americka, cesta kolem hl.n. CD a dalsi mista.

ad policie - kladne hodnotim i v posledni dobe caste kontroly v podchodu u hl.n. (uz tam neni tak casto videt ta prticka se psy)

ad vypadla tramvaj - to jsou ty dnesni 4ky?

(Příspěvek byl editován uživatelem peta303.)
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.113
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 00:32:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně po dlouhé době jsem viděl v provozu trolejbus 21Tr ACI č.487.Na lince č.39 jel Citelis č.495,kde na BUSE svítil nápis Bílá Hora,ale bez čísla linky na všech stranách vozu. Na lince č.12 jezdí i nadále ceduláci č.422 a 423,ten dokonce na celodenním pořadí 6.Jezdí teď vozy 14TrM č.434,447 a 451,už jsem je delší dobu neviděl? Na lince Z jel Citelis č.500 s posprejovaným zadním čelem. V neděli jsem viděl na Klatovské projíždět žlutomodrou Karosu č.432.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 07:38:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera byla odprodána vrakosa č.382! odpoledne odjížděla městem naznámo kam, z vozu byly odstraněny BUSE panely, cardmeny i ev. čísla, a na nacházeli se v něm cizí lidé, takže prodej na 100%
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Al-ik
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.191.35
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 14:10:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji pohyb autobusu v plzeňských barvách a bez evidenčních čísel po městě. Včera po třetí hodině odpoledne si razil cestu po parkovišti u Delvity na Slovanské.
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 16:16:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peta303: prosim te bud tedy konkretni i se smery
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 22:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abrum: jak to myslis? Spoje, nebo ta Dobrovskeho... ;-)

Ohledne 4, tak tou jezdim od Boru, 12 (ze zastavky u Prace - cestou do prace) na Bozkov... Nerikam, ze vzdy, ale velmi casto, prestoze treba dnes jela 12 (jel jsem z prace smerem na NH) na cas.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 13. února 2007 - 23:05:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

12 (ze zastavky u Prace - cestou do prace) na Bozkov... Nerikam, ze vzdy, ale velmi casto, prestoze treba dnes jela 12 (jel jsem z prace smerem na NH) na cas.

Chlapci,chlapci,u práce a na minutu přesně??? Každý den,celou šichtu?? Použiji smajlíky: i když jízdní řád je jízdní řád..... A co takhle přejezd ve Skvrňanech?? Nepreference zelené pro MHD?? Auta zaparkovaná,tam,kde nemají stát atd....???? A potom má MHD jezdit na minutu přesně?? Zvolám: Budíček!! Vstávat!! Proberte se do reality!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2764
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 01:43:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník:
citelis #500 byl vzadu na krytu motoru počmáranej už v neděli

libor_hh vs. stěžovatelé:
s tím parkováním na zákazech zastavení, stání, v zálivech atp. máš bohužel velkou pravdu, ale ryba smrdí vždycky od hlavy, tedy jinými slovy v Plzni jaxi chybí politická vůle problémy tohoto typu řešit. bylo by záhodno, aby se řešení dopravy v klidu konečně chopil někdo vlivnej ze zastupitelstva... ale jsem realista
Abrum
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2006
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 11:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh : ja si nestezuji, pouze jsem ho chtel dostat, pochybuji, ze zna JR nazpamet(i kdyz kdo vi)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6271
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 12:00:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řád je dokument, který naprosto přesně udává, kdy přibližně by ten trolejbus možná mohl jet.

Že jo, Libore?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 14. února 2007 - 14:17:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin_j:
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 14. února 2007 - 16:12:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jízdní řád slouží k tomu aby ho někdo utrh nebo počmáral a tím se dozajista velmi pobavil
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 01:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo prelepil ;-) - ikdyz to je specialita spis nasich koncin.

Neznam, ale kdyz mi to ujede a zjistim, ze mel jet az za nejaky cas... Prejezd beru, to je mozne.
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 08:14:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad J. Breník 13.2.: tykadláci 434 a 447 jsou nejspíš na VP v dílnách, ale 451 spatřen včera v nezměněném stavu na cvičné jízdě. Naopak ale postrádám 15Tr č. 477, ten se zbytky celovozové reklamy. Nejspíš je na opravě laku, domnívat se, že by byl na GO je asi dost najivní, že Vůbec ale stav všech 15Tr, až na těch pár čestných vyjímek, co byly nedávno v dílnách, je úděsný - skřípání, vrzání,mlácení, rez, špína Nejvyšší čas začít se jim konečně věnovat!!
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 09:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6346: 15Tr č.477 cca před 14 dny ve vozovně (u řeky, za kolonou 14Tr na vyřazení), byl v barvách CVR,ale bez nápisů.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 15. února 2007 - 22:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: tímhle způsobem lze pochopitelně vysvětlit, když jede něco klidně o 10 minut pozdě, to je bez debat.
Ale nevysvětlíš tím, že jede někdo o 5 minut NAPŘED...
Fotky linek MHD na http://linky-mhd.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6284
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 01:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vědomost se dává, že se během letošního roku podívají do Plzně tyto pardubické trolejbusy:

348 - do Plzně dorazí už v březnu:

 

343 - květen

 

340 - srpen

 

Zároveň vám tímto již v předstihu dávám za úkol obstarat nějaké fotky vozu 340 během modernizace. Tenhle trolejbus má totiž už čtyři roky přidělený jeden cca. 60-letý Slovák z Košic, nastupoval k DP v dubnu 2003 společně se mnou, o svůj vůz se moc pěkně stará a určitě bude chtít nějaké fotky na památku, aby měl na co vzpomínat, až půjde za rok do důchodu.

P.S.: Jo, a ti cestující jsou neuvěřitelní.... Dneska se mnou jela nějaká paní a začala mi nabízet, jestli nechci kafe (odmítl jsem, kafe nepiju) nebo aspoň čaj (s tím jsem souhlasil). Paní slíbila, že mi teda uvaří čaj, vystoupila ve Svitkově, rozloučila se - a za hodinu čekala na zastávce znova a podávala mi lahvičku čaje a tvarohové buchty. Jen tak...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2768
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 01:51:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ:

15 TrM #477 bez reklamy, ale v těch divných barvách, stojí na hřišti dole asi na čele kolony, tam co jeden čas stávala 418ka.

v Cukrovarský je taky vyřazená Karosa B732 #380, má sundaný cardmany a veškerý plzeňský identifikační znaky. jiná (větší oddělitelná) kabina řidiče jí zatím zůstala. zvenku nevypadá vůbec zle.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 08:27:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin:
Doufám, že jsi tuto podezřelou osobu nahlásil policii. To víš, když ti zamlada pán v parku nabízel bombóny, nebylo to jen tak.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že je blbost, když se vyřazují ty starší Karosy B732. Osobně jsem v nich měl lepší pocit než mám, když jedu např. v 21Ab nebo i některých prvních plzeňských Citybusech. A mimo to oddělený přední prostor by se pro řidiče asi hodil na noční linky hlavně v pá/so a so/ne. Třeba taková 381 vypadá i zevnitř hůře než třeba 378, 380 apod. a jezdí stále. A tyhle vyřazené busy jezdily v posledních cca 2 letech, co pamatuji převážně šejdry, tak nemohou mít ani tolik najeto.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:27:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolik je momentálně v provozun 21Ab? Jestli má již cenu se pomalu poohlížet po muzeálním kousku.....
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2769
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 09:39:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK:
ještě je čas...

milanm:
pokud někdo prohlásí, že "to bere podle čísel", tak to máš pak těžký.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6287
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 10:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A mimo to oddělený přední prostor by se pro řidiče asi hodil na noční linky

Tož to hodil, ale kdosi mi říkal, že pokud by se řidič "zavřel" tímhle způsobem, bylo by to hodnoceno jako porušení rpacovní kázně včetně následného prémiového postihu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 18:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se mnou jela nějaká paní a začala mi nabízet, jestli nechci kafe

Maryša?

oddělený přední prostor by se pro řidiče asi hodil na noční linky

V tomto směru je třeba pochválit jinak kontroverzní Škodu 21Ab.

pokud by se řidič "zavřel" tímhle způsobem, bylo by to hodnoceno jako porušení rpacovní kázně

Když před časem jedna z Karos zaskakovala jako náhrada za nehodu na čtyřce, řidič si kabinu oddělil, aby mu cestující nezakrývali výhled doprava. Faktem je, že vystoupit z některého z prvních sedadel je pak bez předních dveří v přeplněném autobuse docela oříšek.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6297
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 21:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin L.: Ne, prý se jmenuje Marta a zná jí celej dopravní podnik. Taková místní figurka. Ona je trošku, no, jednodušší....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 16. února 2007 - 22:48:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abus 368, směr Romania ,další bude 372
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1188
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 17. února 2007 - 19:42:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ Buď rád sváča zadarmo

LH 368, směr Romania
A já myslel že podnik cestovku zrušil
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes cestující na 13 roztlačovali trolejbus. Uvízl bez proudu na výhybce. Nakonec, když s tim nehly, tak někoho napadlo přendat sběrač do druhé stopy. Stalo se to u vjezdu do vozovny směrem do centra a zastávky U trati. Číslo vozu neřeknu.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze...http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6328
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 18:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak někoho napadlo přendat sběrač do druhé stopy.

Ježiši.... Nás v trolejbusoškole učili, že pokud se nám stane tahle nemilá věc, máme NAPŘED najít jinej drát, na který se dají sběrače přendat - a teprve tehdy, když žádný není, znamená to, že je problém.

Dnes cestující na 13 roztlačovali trolejbus.

A tohle se nesmí. Ale dělá se to.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 19:10:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nesmí, ale je-li vůle cestujících dojet, tak i rádi pomůžou. Na tom nevidím nic špatného. Řidič je určitě nenutil. Ale s tou stopou ho to mohlo napadnout samotnýho.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze...http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 19. února 2007 - 20:37:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale s tou stopou ho to mohlo napadnout samotnýho.
Inu sou lidi že by je to netrklo ani kdyby ten drát olízli
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6331
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 01:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Víš, ono je to složitější. Představ si možná rizika:

a) výstup cestujících z trolejbusu mimo zastávku - kdo jim to dovolil? Kdo je pustil? Co když si při vystupování třeba zlomí nohu a budou chtít po DP odškodné?

b) pohyb cestujících po vozovce - už ses někdy motal mezi auty potmě, v hustém dešti a tmavém oblečení? Já jo, protože v tom trolejbuse nebyla výstražná vesta a dobře mi při tom nebylo.

Takže se shodneme na tom, že odtlačení trolejbusu cestujícími je to nejjednodušší, co jde dělat, oni na to lidé obvykle přijdou sami, aniž bys jim musel říkat, ale pokud zrovna kolem půjde vedoucí nebo dispečer, může se ti docela snadno stát, že po příjezdu do vozovny budeš spoután, odveden na noc do prohlížecího kanálu a zítra ráno v pět budeš postaven ke zdi před popravčí četu složenou z řidičů z ranní zálohy a na povel dispečera budeš zastřelen.

Ovšem druhá věc je ta, že pokud dodržíš předpisy a zavoláš si tahač, aby ti pomohli, bude tě celá jeho posádka upřímně nenávidět, protože kvůli tobě nestihli dojíst oběd, dopít kafe, dohrát karty a dočíst noviny - a museli začít pracovat. Takže ti někde za rohem vysvětlí, že příště se máš nechat odtlačit cestujícíma a nemáš je obtěžovat, oni mají na starosti důležitější činnosti, jako třeba to kafe a karty.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 11:57:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Naprosto trefné. Taky bych měl jako šofér dilema. Pravda být přez noc v kanále a pak být od kolegů zastřelen, to rači ať mě osádka nenávidí.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze...http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: asi mám velké nedostatky, ale ono se může něco trolejbusu stát, když je (roz)tlačen? Třeba auta s katalyzátorem se údajně nesmějí startovat roztlačením, tak zda je zde podobný důvod?
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 902
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 13:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jejej, já zažil už tlačení.. :-) Nejlepší byl řidič, kterej s patnáctkou zastavil v zastávce přímo na děliči a když to zazřel, vystoupil a těch pár cenťáků si to odtlačil sám. V trolejbuse bylo přibližně patnáct lidí a všichni se poměrně podivovali.

Ale v tlačení jako takovém žádný problém není, akorát výše zmíněné bezpečnostní riziko spojené s výstupem cestujících mimo zastávku..
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6336
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 14:53:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Trolejbusu ne, ale cestujícím.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2779
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 16:08:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hupi:
co já vím, taxe nesmějí roztlačovat diesely
ale martin_100, martin_l nebo vlastík nás jistě poučí
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 17:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šmarjá to je zas zasvěcených názorů
Diesely se mesmí roztlačovat jen ty nový moderní kde je místo rozvodovýho řetězu gumotextilní řemen páč u něj hrozí že by přeskočil a prostě by se to mohlo potkat. Starý diesly co maj řetěz se roztahujou běžně jakpa asi JZDáci startujou trambusy

A Katalyzátorový auta se nesmí roztahovat z důvodu že by nespálenej benzín moh natýct až do katíku a tam až by se ohřál na provozní teplotu by shořel a tím by aktivní vložku katíku spálil a tím by jí zničil.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 725
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 19:50:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky přidám jeden zážitek. Jel jsem jednou 14Tr u Mrakodrapu a před náma se zasekla nějaká 14Tr. Vyřešilo se to tak, že náš trolejbus popošťouchal ten trolejbus před náma. Cestující v předním trolejbusu se celkem divili.
Fotky dálkových Karos řady 900(nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 553
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 20. února 2007 - 21:20:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ústečák: dělič, to je sekce?
http://spvd.cz/skoda-bus/

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace