K-report
 

Archiv do 30.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 30.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 6-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 13:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oči mě naštvaně svítí jako žhavé Uhlíky:
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=022&r=mfzapadcech&c=673110
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=022&r=mfzapadcech&c=673112
Práce neuteče, nemá nožičky.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4008
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 13:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: No pak by se mohly zavést psychotesty téměř na všechno, že...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:34:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych dělal psychotesty ještě než se dítě narodí. Neudělá test-potrat
A tich blbců co by se na svět vůbec nedostalo

To je ale blbej for.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:36:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Š: To jsou argumenty: Jaký to má dopad na provoz se zjistí až se bude stavět. Jak to můžou říct? Když se bude stavět tak jako přijdou nato, že to bez aut půjde, nechaj rozryto a půjdou překreslovat projekt?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1393
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 14:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Na všechno nebezpečné uričtě ano. Na zbroják, na C, D...
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 450
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:39:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za pár let se někdo ozve, že by měly být psychotesty i na B a na C a D rovnou zbroják.

Prostě to s tou paranoiou přeháníte. Quex má pravdu.

(Příspěvek byl editován uživatelem fousekx.)
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 16:46:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakápak paranoia?

Debil je nebezpečný sám o sobě, jakékoliv další prostředky jeho nebezpečnost jen zvyšují. A že dopravní prostředky jsou v nesprávných rukách zbraněmi, o tom se snad nemá cenu přít.
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4009
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 21:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na všechno nebezpečné uričtě ano. Na zbroják, na C, D...

Zajímavé je, že po psychotestech (k nějaké činnosti) volají vždy ti, co k této činnosti sami žádné oprávnění nemají. Pravda je, že se toto v poslední době týkalo hlavně zbrojních průkazů, kde různí pisálci psali v novinách takové nesmysly, že jsem nestačil žasnout (samozřejmě zbrojní průkaz sami nemají). U ŘP skupin C, D je to naprosto stejné. Pak by mě ovšem zajímalo, kde je ta hranice, na co "už ne" psychotesty.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 22:02:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravda. To je podobný hřích jako se bavit o dráze a neházet vexle v Tanvaldu.:-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6130
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 22:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a jako správnej getleman si se tlemil až ses za teřich popadal ale pomoc si jí nepřišel

On se postaral kolega Luboš, u kterého byla tahle slečna právě v zácviku. Ke mě se hezké slečny na zácvik nedávají, ke mě dávají akorát spolužáky z dopravky.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4011
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 22:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: No tak jsem to zrovna nemyslel, ale podobnost např. s odpůrci IAD z řad radikálních šotoušů, povětšinou nevlastnících ani auto, ani ŘP, tu je...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29855
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 26. ledna 2007 - 23:43:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex:
Jedna kolegyně C (a mj. též T) má a pro zavedení psychotestů kupodivu je.

Ale pokud vím, tak se chystá nějaká jiná pakárna, a to pro všechny skupiny.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 532
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 00:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin Zlivský:
Když jsi to nakous,tak to řekni,snad nás nebudou střílet.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3280
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 01:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zaslechl zprávu o tom, že by v budoucnu měla skončit povinnost projít psychotesty a podobnými testy pro řidiče C a D. Víte k tomu nějaké další podrobnosti?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29865
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 01:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na školení řidičů údajně zaznělo, že se chystá úprava, která by stanovila povinnost docházet na pravidelná prý až týdenní školení (se zkouškou), a to postupně nejen pro C a D.
Ale poslouchal jsem to na půl ucha a pouštěl to druhým ven... Přeptám se na to, nebo sem dotyčnou přímo odkážu (zatím zná jen „kočičí” diskusi...).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3285
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 01:37:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čičicí diskuse je zde
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4012
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 09:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem zaslechl zprávu o tom, že by v budoucnu měla skončit povinnost projít psychotesty a podobnými testy pro řidiče C a D. Víte k tomu nějaké další podrobnosti?

Vaše otázka je nesmyslná vzhledem k příspěvkům výše.

Co se týče psychotestů, jsem proti jejich zavádění na cokoliv - stačí si jen přečíst v tisku názory různých "dopravních psycholožek" z jistých výzkumných institucí a vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě, že by řidiči měli být fakticky závislí na podobných lidech.
Nejdříve by to začalo "nevinnými" psychotesty, potom bychom museli začít třeba prokazovat "potřebu" pro vydání zbrojního průkazu a nakonec by se musela prokázat třeba i "odůvodněnost", proč řidič žádá o vydání skupiny C...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 13:55:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlas s tim co tady píše Quex!po tom volaj lidi který jezdí jednou za tejden a sou rádi že se dostanou z bodu A do bodu B a ještě by chtěli profesionálnim řidičům víc ztížit život přitom vůbec nevědi o čem to je ať dou do stejně sou ty psychotesty nepřesný a jen další prostor pro uplatky a korupci všeho druhu!
AV 15-30
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1274
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 15:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se bude stavět tak jako přijdou nato, že to bez aut půjde, nechaj rozryto a půjdou překreslovat projekt?

Le Pétit Photographeur: Měnit projekt ještě v době výstavby v určité míře lze, například se zjistí komplikace v základové půdě či nové požadavky investora. Kokrétně tramvajová zastávka "Jízdecká" v sadech Pětatřicátníků se doprojektovávala během stavby. Pokud by na Americké mělo jít jen o to, zda vybudovat zálivy, či ne, pak se to dá vyřešit během stavby. Měnit okružní křižovatku Mrakodrap na průsečnou či opačně by bylo složitější, ale ne nemožné.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1065
Registrován: 7-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 16:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O minulém víkendu byla vandali počmárána zastávka (přístřešky a označník s jízdními řády) Plaská BUS ve směru do Doubravky.
Hned v pondělí byly nápisy vzorně odstraněny, bravo! Ale má to samozřejmě ještě jeden háček ;-) Byly odstraněny pouze z proskleného přístřešku. Na označníku a hlavně přes jízdní řády čmáranice zůstaly?!?
Vysvětlí mi to někdo ;-) Předpokládám, že výsledkem bude, že o přístřešky organizace XXX se na základě smlouvy stará firma YYY a do označníku ve správě spolku ZZZ jí není nic, protože o ten se stará spolek sám nebo firma VVV

(Příspěvek byl editován uživatelem hupi.)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2721
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 18:12:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
měnit projekt v průběhu stavby? a v plzni? nechceš nás rozesmát, že ne?

vzpomeň si na můj dotaz na TBC ohledně zku*** kruháku na nám. gen. Píky...

ono by pro ilustraci mohlo stačit to administrativní kolečko: vymyslet přesný zadání, objednat u projektanta, namalovat nový výkresy, zkonzultovat s městem, SVSmP, PMDP, nechat schválit stavebním úřadem... a určitě jsem na dvacet větších úkonů zapomněl, páč stavebnictví není můj obor.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1397
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 22:57:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, jako bych byl nerad, kdyby byl výpravčí třeba v Rokycanech alkoholik, co to akorát při přijetí dokázal skrýt, tak stejně tak bych byl rád, kdyby šlo C a D odepřít agresivním jedincům, no. Ale můžem volat po absolutní svobodě a minimu papírů, proč ne, za 20 let pak detektory kovů do každé školy a strašně se divit...

Jinak, co se týče zálivů na Americké, je fakt, že pomocí betonových panelů se dají zrušit za jednu noc.:-) Akorát zapomenutí na ten přiblbý kruhák bych bral jako plus....:-)
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 23:01:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: Po tom volám tady akorát já, a profesionálů by se mé požadavky nedotkly, akorát by to odfiltrovalo ty hovada. Nebo to je spousta profesionálů, co mezi Plzní a KV zjistí, že jim to na sněhu nejede do kopce, až v tom kopci? Nejlíp za Bečovem, tam to dneska zapíchnul extra-profesionál, protože sněží teprv čtvrtý den, sotva končí leden, kdo to moh tušit, viď?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1153
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 27. ledna 2007 - 23:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P2 To mi pověz co je na tom kruháku dle tvých slov zku***nýho? Ten kruhák je naprosto standartní. A je jen dobře že už není tak širokej. Díky tomu se tam sníží rychlost a zvýší bezpečnost. Dříve nebylo výjimkou, že mladí odvážní synkové v BMW a podobných hustokárách dělali takový "myši" že to až zavánělo hromadnou bouračkou.
A vůbec ty neřídíš a pokud se bojíš že se tam netrefíš na bicyklu tak na něj radši nelez.


H_k oni ví že to do kopce na sněhu nejede ale stejně jako ty (asi) mají nad sebou nějaký šéfstvo a to se musí poslouchat, takže když řeknou jeď tak řidič sklapne a jede. Já sem ve ČT taky zapad a nemoh sem dál sice sem to po půl hodině dostal na sjízdnej kus silnice ale ject sem musel. Kdybych řek jak nasněžilo že nejedu nikam tak se tu s dnes bavíte s nezaměstnanym
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2725
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 09:02:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 a kruhák:
seznámím tě s jedním řidičem 15m Solarisu (libor ani MJ to nejsou ). stoupneš si za něj do uličky až pojede z Borských polí na Košutku a při nájezdu a pohybu po kruháku mu budeš koukat do zrcátek a sledovat reakce řidičů osobáků co vyjíždějí z kruháku na Francouzskou.

anebo si to zkus sám: jeď z okružní křižovatky na Francouzskou a zkus se s tím protijedoucím Solarisem minout. myslím, že by se ti to nepovedlo ani kdybys jel s felinou po dvou kolech...

prostě musíš zastavit a dát přednost autobusu. ani to ale nezaručí, že se řidič busu trefí tak jak chtěl a nebude zbytečně o obrubníky hoblovat gumy. na tvýho cyklistu už tam místo nezbyde. ani omylem.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1400
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 10:40:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Jasně, a druhej kamioňák, co to v Bečově odstavil už dole, tak ten šéfa neměl, ten makal sám na sebe, a proto nemusel uvíznout v kopci ve škarpě o 500 metrů dál. Úžasný, co člověk na netu zjistí.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1155
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 11:34:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k o5 se tě zeptám co s tim máš najeto alespoň jako spolujezdec když už ne jako řidič?
To sou pak "blbci" silničáři že vůbec vyjíždí za takovýho počasí, "blbci" saniťáci že jezdej do kalamity a co teprve "troubové" haciči žejo ty si ještě vezou spoustu vody....

Tady nemá cenu s určitýma lidma diskutovat, jejich teoretická pravda je svatá a názor z praktický stránky věci je neopodstatněnej a lichej ať už se týká čehokoli

Samozřejmě že sou kamionkáři jelita a taky slušný lidi tak nevim proč je tu zas ten moment skupinovýho odsuzování.

Já když o zaměstnancích DP napsal že je to banda loupežníků, troubů atd. tak sem tu byl až téměř lynčovanej ale když tady někdo hází špínu na řidiče náklaďáků tak je tu ticho po pěšině a každej tiše souhlasí.


Inu šotoušská povaha tu zase odkrývá svoje prohnilý nitro
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 983
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 12:03:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H K:ne v tomhle státě by to odfiltrovalo jen spoustu dobrejch řidičů kterejch je už teď málo blbci by zustali alespoň ty co maj spoustu dobrejch konexí.Ty psycho testy nic moc nezaručí navíc pochybuju že s tim většina dopravců bude souhlasit ve většině podniků je velkej podstav řidiču a kde ne tak tam je to čeká takže když si ještě těch pár zájemcu možná i blbejch rozmetaj nějakýma rádoby objektivníma psychotestama tak se může stát že budem chodit pěšky.
tu ticho po pěšině a každej tiše souhlasí já ne!nerozlišuju jestli autobusák nebo kamioňák ale řidič z povolání nebo béčkař.
AV 15-30
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:03:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120- aspoň někdo je tu normální.


Ono je to tak že řidiče z pobvolání nejvíc kritizujou lidi co jedou autem jednou za uherák a nebo ani ŘP nevlastní. Popřípadě ty co jezdí jednou za uherák sou pak vyplašený z každýho rychlejšího a nebo těžšího auta páč nebejvaj na provoz zvyklý.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1402
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 13:11:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To víš, já jsem šotouš nr. 1, vexle v Tanvaldu jsem neházel a vlastně mam Pány Řidiče mít rád. Do práce si sehnat polskýho tlumočníka a asistenta, kterej jim bude ty jednoduchý pokyny opakovat tak dlouho, dokud je vezmou na vědomí... Proč ne...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 17:25:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

měnit projekt v průběhu stavby? a v plzni? nechceš nás rozesmát, že ne?
ono by pro ilustraci mohlo stačit to administrativní kolečko


Samozřejmě, že v průběhu výstavby nelze "upravit" přízemní rodinný domek na šestipatrovou administrativní budovu, ale drobné změny se dějí naprosto běžně a pokud to není v rozporu s tím, co úřady schválily, pak se ani žádné administrativní kolečko absolvovat nemusí. Pak jsou taky případy, kdy to v rozporu je, jako například kýčovitá srubová vesnička jednoho ruského podnikatele u Karlových Varů, kde se zčásti podplacené a zčásti vystrašené a vydírané úřednictvo bojí zahájit řízení o odstranění stavby nebo úsek dálnice D5 u Bavoryně, který doposud není zkolaudovaný kvůli překročení hlukových norem, přestože se po něm jezdí od roku 1993.

ohledně zku*** kruháku na nám. gen. Píky...

To už jsme přeci řešili několikrát. Už více než deset let se v celé Evropě mění náhled na navrhování komunikací, zvláště v obytné zástavbě za jediným cílem: učinit je bezpečné (a zejména pro chodce). Na nám. gen. Píky se to celkem podařilo - nájezdová rychlost vozidel na okruh se snížila a bezesporu to přispělo snížení nehodovosti, samozřejmě na úkor rychlosti. Musíme si holt stanovit priority: Buďto budeme mít široké a nebezpečné komunikace ve stylu Dlouhá ul. v Lobzích a vycházet do ulic s vědomím, že se už nemusíme vrátit a nebo obětujeme část svého času ve prospěch naší vlastní bezpečnosti.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5878
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 21:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M100 - ovšem ta nej kvalifikace pro vydávání svatýho a toho nejsprávnějšího názoru je š100 s tupou vačkou a řidičem, kterej vidí rudě a řítí se lochotínem rychlostí 90, že?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4013
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 22:02:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím jak vy, ale já tedy nechci stav, kdy budu záviset na znuděném, špatně placeném a totálně nemotivovaném úředníkovi (veřejná správa v ČR bohužel taková je), který bude rozhodovat o tom, zda smím mít řidičák na určitou skupinu nebo jestli smím držet nebo nosit zbraň. Tohle byste fakt chtěli?
Navíc to, že je někdo podle výsledku jakéhosi psychotestu agresivní nebo má jiné vlastnosti, nic neznamená, protože může tyto negativní vlastnosti docela dobře ovládat. To už bychom mohli rovnou zavést trestání potencionálních pachatelů trestných činů předem, než nějaký spáchají...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 28. ledna 2007 - 22:29:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo tvuj příspěvek nechápu/nechci chápat nestojí mi za to.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2728
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 00:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
vono tady běží o to, že projektanti a ouředníci, který o těch silničních stavbách rozhodujou, se na ně se svýma služebníma koktáfkama f kombyku vejdou vždycky, tak co by řešili jestli tam projede velkej autobus nebo třeba kamión (kterej tam stejně vidět nechceme). to je podle mě jádro pudla...

chodci musí mít před autem respekt, před velkým autem velkej respekt a o tramvaji už vůbec nemluvím. jinak se dostanem do fáze, že budeme vydávat návody k použití pro všechny nový věci, viz ten hezkej otřepanej příklad, že Amíci dostávaj varování, že mikrovlnka opravdu není dobrá pro sušení zmoklý kočky domácí.

zeptej se kohokoli kdo sedí denně za volantem v nějakým větším vozidle, ono se to z kanceláře od kompu velice hezky plánuje a kváká
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2207
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 07:25:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Quex: Naprosto souhlasím. Ono je pro hodně lidí těžké o sobě rozhodovat a mají nejraději, když jim všechno kdejaký tupý ometák nalajnuje. Ale člověk by měl o sobě rozhodovat především sám a vědět co si může dovolit a co ne. A to i v případě např. řidičského průkazu.
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 07:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže to člověk nerozhoduje pouze o sobě, ale i o těch všech, které může ohrozit.
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 08:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: Respekt - chodci - nesouhlasím, respekt musí mít ze sebe obě strany a stejný, nejen chodec má mít po městě "nohu na brzdě", ale řidič taky, a to v každém okamžiku. Holt neumíme jezdit, ale neumíme si to přiznat, a tak se v relativně řídkém provozu každou chvíli někde srazíme... Pomohla by asi jedině povinná autoškola v Indii...:-) Ale učit se od východu, to přece nejde, to je fuj, střed vesmíru je tady, češi řídí nejlíp, akorát jsou blbý okolnosti a málo betonu v ulicích...:-)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 09:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo je taky chutovka se Solarisem 15 kruhak u Globusu a nutnost najeti si do stojici fronty aut na vyjezdu.....chudak ridic busu.

Magistrat a jeho neschopné a přebujelé uřednictvo je k smichu. Napr. betonova past na ridice na krimicke za luteranskou skolou. Jak uz je asi pul roku rozsekanej. Jakej idiot vymyslel ten zjev?? Notabana kdyz pred skolou, ktera je cca 150m je opravenej PODCHOD.
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1405
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, přemýšlel jsem, že 15m Solarisy by byly lepší na 41 a kloubáky na 30... Jenže ten 15m by se na kruháčku na CANu asi neotočil ani náhodou...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_k: Takovejch kritickejch míst je pro SU 15 na 41 víc. Takže toť asi důvod proč se koupily klouby.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1445
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 11:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tahle výměna mě přesně také napadla, ale problém by byl asi hlavně na té částí na Borská pole kolem škodovky hlavně odbočení z Tylovky ke škodováckému muzeu.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již sedm let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 12:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ale zase 30 taky není žádnej čajíček... I když ta Tylovka, to je fakt, musela by se obnovit zastávka na Husově náměstí, jak začínala 11, a tahat to tamtudy, ve směru na B. Pole... Z autobusáku by to šlo v pohodě dojít a ještě by se zkrátila trasa.:-)
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1280
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:04:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

betonova past na ridice na krimicke za luteranskou skolou

Tu "betonovou past" si nejspíše vymyslela sama škola - má sloužit k tomu, aby mohli školáci bezpečně vystupovat z vozů svých rodičů. Je to podobný princip jako parkoviště K+R. A že je to určené pouze pro vozidla do 3,5 t je snad evidentní.

Pavel_2: Jeden imaginární příklad: Projektant v dobré víře přestoupí normy a navrhne kruhový objezd v takových parametrech, že jím pohodlně projede i návěsová souprava rychlostí 50 Km/h. Pár měsíců, možná let to bude fungovat a pak se tam najednou přihodí smrtelná nehoda z nedání přednosti v jízdě. Následný soud se bude logicky ptát, jak je možné, že si někdo dovolí porušit závazný předpis a pošle všechny, kdo připustili výstavbu zmršené křižovatky do nápravně - výchovného zařízení. Jednoduše řečeno: Úředník, ať už jezdí v Octavii nebo čemkoliv, nemůže, ani kdyby se rozkrájel, povolit stavbu něčeho, co potencionálně ohrožuje zdraví a životy účastníků provozu.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 14:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Cti poradne, myslim ten prechod obehnanej betonem o cca 150m dal od skoly smer Krimice! Zaliv na vystupovani opravdu nemyslim
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1281
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 16:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak tím spíše nechápu, co je na tom tak zvláštního? Až se bude ta ulice kompletně rekonstruovat, tak se tam vytvoří klasickej středovej ostrůvek. A protože se toto místo vyhodnotilo jako zvlášť kritické pro chodce (možná i kvůli dětem docházejícím do oné školy), bylo rozhodnuto řešit jej okamžitě prostřednictvím betonových citybloků. Chodec je uprostřed chráněn, může se při přecházení soustředit vždy jen na jeden směr a zúžení funguje jako psychologická brzda.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1159
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l - Kdyxž už si nakous tu zálivovou pěšinu u školy....
Je jen dobře že to udělali pá když to ještě nebylo tak tam zbohatlíci parkovali při vysazování svých zmrdečků v druhý řadě a tím totálně brzdili provoz a vytvářeli nebezečnou situaci. Oni by ty jejich rozmazlený parchanti asi neušli 200 metrů od vedlejší ulice kde by postávající auta nikomu nevadila.
Sem byl skoro každý ráno cestou do školy (křimice)vzteky bez sebe když sem viděl jak tam zbohatlící z merglama,BMW a SUVčaka blokolavli celou silnici. Několika sem skoro ustřelil zrcátko a kolikrát i dveře když je zejména slepice matinky otvíraly bep pohledu dozadu. Kalkson sem moh strhnout a když bylo teplo tak i otevřenym okne nepěkné výrazivo poletovalo.
Vrchol všeho byl když sem tam skoro srazil fakana když vyskočil z takto postavenýho vozu přímo mě pod kola a slepice se ještě rozčilovala. tak sem jí téměř prokop dveře a byl klid.
A nejlepší byli řidiči Citybusů ty tam taktéž vyháněli myši z klaksonů a jistě víte jak agory krásně troubí :-)
To výstupiště je tam fakt vysvobozením.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Zelený_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

>>> tak tam zbohatlíci parkovali při vysazování svých zmrdečků v druhý řadě a tím totálně brzdili provoz a vytvářeli nebezečnou situaci. Oni by ty jejich rozmazlený parchanti asi neušli 200 metrů

To říká ten pravý!
Nic není tak, jak se na první pohled může zdát.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1690
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:48:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.novinky.cz/krimi/v-plzni-se-srazil-trolejbus-s-autobusem-mhd_107969_he2tn.html
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
x1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.239.132
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:17:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jestli jel někdo dneska v podvečer 33 do Touškova, tak možná pochopí, jak se tohle může stát
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1066
Registrován: 7-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:03:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k nehodě: pokud na to dobře koukám, tak třicítka u polikliniky odbočovala do Mohylové. Je běžné (v 90%), že protijedoucí trolejbusy autobusáky pouští. Teď jde o to, zda na to autobusák spoléhal nebo se mu zdálo, že mu řidič šestnácky dává znamení. Dle toho jak se potkali "brzo" tak to nevypadá, že to chtěl autobusák střihnout...
Každopádně to bude mít teď těžky i kdyby jel třeba poprávu na protilehlou odbočovací šipku.
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1164
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To říká ten pravý!
No dovol? nejsem ani zbohatlík ani děti naštěstí zatim nemam.
A pěšky chodim skoro furt přes celý město abych nemusel jezdit MHD.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
N.Z.Namy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.135.50
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:05:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad psychotesty: Víte, že tzv. "Lesní vrah" prošel psychotesty a to dvakrát?!!!!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4019
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:41:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakými psychotesty prošel?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.178
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:50:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro ty, kdo to nezaregistrovali, nehoda z pondělí 29.1.07:

http://www.novinky.cz/krimi/v-plzni-se-srazil-trolejbus-s-autobusem-mhd_107969_he2tn.html

Je to fakt pech, protože oba řidiči svoje trasy určitě dobře znají, stejně tak i jejich nástrahy, ale i mistr tesař se někdy utne.
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.178
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 00:00:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ježkovo, ono to tady už je... Sem neměl aktualizovanou stránku diskuze, takže pardooon.

První část ignorujte... Dneska mam blbej den, psychotesty bych neudělal :-) Kazdopádně to s těma řidičema platí.

Jen sem si ještě v souvislosti s pouštěním vzpomněl na jednoho pražského autobusáka, který gestem ruky naznačil osobáku, ať jede a nohou šlápl na plyn. Osobák se tenkrát naštěstí nerozjel. Pouštění je obecně kámen úrazu (ať už u chodců a nebo u vozidel).

Hezký večer.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6162
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 01:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, to jsou pak takové ty situace, kdy já pouštím toho druhého a klepu si na hodinky, abych mu naznačil, že jsem tu moc brzo a on na mě mává, ať jedu a taky si klepe na hodinky... A pak je to o tom, kdo dřív ztratí trpělivost.

Stalo se mi třeba, pouštím na křižovatce kolegu, který jede s autobusem proti mě a odbočuje doleva. Jo, jenže jeho nějak nenapadlo podívat se, že já jsem v prostředním pruhu (směr rovně) a vedle mě je ještě jeden pruh pro odbočení doprava a tím jede auto. Dopadlo to tehdy dobře, ale stejně jsem měl docela nahnáno, když jsem viděl, jak kolega vjíždí bezstarostně do křižovatky...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2729
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 07:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_l:
...navrhne kruhový objezd v takových parametrech, že jím pohodlně projede i návěsová souprava rychlostí 50 Km/h. Pár měsíců, možná let to bude fungovat a pak se tam najednou přihodí smrtelná nehoda...

aha, takže se konečně dostáváme k meritu věci... (že ti to ale trvalo )

samozřejmě cílem není, abysme po městě mohli jezdit 80 km/h i s velkým autobusem nebo s kamiónem, ale aby se i ty velký auta na cesty bez problémů vešly. nic víc.

(projektantovi gumy zbytečně hoblovaný o obrubníky a tím zbytečně zvýšený náklady na provoz kamiónu nedocvaknou, protože nemá s tak velkým autem praxi.)

vzpomeň si třeba na Šumavskou, tam taky někdo plánoval a nechal postavit tak zázračně, že dva protijedoucí vozy MHD vyjíždějící ze zastávek se nejsou schopny bezpečně minout. jenom proto, že někdo si to pěkně namaloval v CADu, splnil všechny normy, ale kontakt s praxí mu prostě tragicky chybí. dopravní podniky se cukaly a tu stavbu nechtěly zkolaudovat. nakonec se nic nepředělávalo a taky se jezdí. ale řidiči si na to místo dávají pozor.

takových paskvilů by se po městě našlo víc. cílem je, když už se na takový kixy přijde, opravit je, nejlépe ještě v průběhu stavby. ale asi je to hodně složitej papírovací proces, takže se s tím nechce nikdo zdržovat a politici si pak akorát potřesou pravicema při přestříhávání pásek a účastníci silničního provozu skřípou zubama a dávají jim spoustu neslušných titulů
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 558
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 09:24:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin I: kdyz mam pred skolou podchod, tak nebudu stavet betonovou hruzu do cesty ridicium. Takovou nebezpecnou vec, notabene uz pul roku rozpadlou, muze obhajit jen diletant.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 09:43:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K nehodě na Doubravce: Nemělo by náhodou platit, že v takových případech ten kdo pouští, toho druhého problikne světly? Já jednou blikáním pouštěl čtyřku z košutecké konečné (jel jsem na Záluží), nicméně až při desátém bliknutí tramvajákovi došlo, že ho spolu s autem vedle mě pouštíme.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace