K-report
 

Archiv do 19.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Staré archivy » Archiv do 19.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 15:29:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Zkus pracovat delší dobu u DP a budeš mít podobné reakce
SOR je ve skutečnosti velice kulturní výtvor.
Jízda je drama, vzhled tragikomedie, převodovka je tragédie, uspořádání interiéru parodie.

Fotoweb městské hromadné dopravy
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 503
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 17:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Sergeilbc: strašně se mi líbí tvá citace na parodii autobusu SOR,vystihl jsi to nádherně,minulý týden jsem se s ním svezl v pivovaru a měl jsem zážitek na celý život
http://spvd.cz/skoda-bus/
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 13. ledna 2007 - 19:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě jako šotoušovi to jedno neni! Jenom cestujíci, který si ničeho neváží
ICQ:323-503-678
Skype:rammstein997
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1115
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 00:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzák - cestrující si nemusí vážit dopravního podniku ale DP si musí vážit cestujícího
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 14:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: Možná máš a nemáš pravdu:
Musí si vážit i toho neslušného? co jede na černo? páchne? slintá? močí do sedačky???? čmárá fixem po interiéru dopravního prostředku?
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 508
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 17:09:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad James Bond:
Třeba dnes kolem deváté na Liliové jsme půl hodiny marně čekali na jednotku a náhradní autobus jako obvykle nepřijel. Refýž na Liliové byla plná, tramvaj připomínala dobytčák, ale hlavně že revizorka kontrolovala.

Revizorka dělala pouze svou práci a jestlipak jsi si zavolal na DP a zjistil jsi,proč to nejelo??? To tě nenapadne? A potom to sem napsat? Podle mne to byla porucha,nehoda,výpadek el.proudu atd,určitě řidič nechrápal na konečné, i když nic se nedá vyloučit.Takže já osobně bych napřed zjistil,co a jak a potom nadával. Nezlob se na mne,ale většina cestujících nemá páru o tom,co znamená vypravit náhr.bus z vozovny. Víš co je nejsmutnější?
Že,my měšťáci si furt na něco stěžujeme,pokud nám dopravní prostředek nepřijede na vteřinu přesně,jsme nepříčetní,pološílení,život nám utíká podle vteřin,všude chodíme na poslední chvíli....viz já.... a potom veškerou zlobu si vylejeme na DP. Už jsem to tady jednou psal,máme baráček za Plzní 16 km,Vodní Újezd se jmenuje. Z vodňáku do Lhoty 8 km,na Bory 13 km,tady je dostupná MHD,nebo 2 km do Dobřan na nádraží na vlak a následně cesta do Plzně,jinak 3 spoje busů ČSAD ráno a 3 spoje odpoledne,ale pouze do Dobřan,přímo do stad Pilsen nejede nic. Pokud teda nechceš jezdit autem,za měsíc ta legrace vyjde tak na 2.500 kč jen za benzín. A víš jak by byli místní lidi ˇšťastný,kdyby jim tam zajela 26 ze Lhoty párkrát za den? Ale v současné době je to nereálné,ale věř tomu,že místní by byli neuvěřitelně šťastní. A to je obec jen 13 km od Plzně,co potom,ti co jsou o hodně dál? A určitě by nestáli na refíži 20 minut před příjezdem a nervózně čumákovali na hodinky,kdy už to sakra pojede,jak je tady v naší oblíbené Plzni zvykem, A že je to tak,tomu věř,lidi na příměstských linkách se většinou chovají slušněji než měšťáci,normální je,že třeba ráno řidiče pozdraví a on na oplátku je nenechá čekat venku,prostě na venkově je to jiné,i když vyjímky se najdou všude. Uf,to jsem se rozepsal..........a už mě to nebaví.....

p.s. pro 2255: a ty raději mlč !!!
http://spvd.cz/skoda-bus/
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 18:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: nepřijede na vteřinu přesně,jsme nepříčetní,pološílení,život nám utíká podle vteřin
No vy jste přesně vystihl našeho třídního učitele
ICQ:323-503-678
Skype:rammstein997
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 18:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: on na oplátku je nenechá čekat venku
Kde? Jezdím často do Křimic nebo Litic a jedna se o velmi ojedinělý jev. Do Lhoty jsem busem ještě nejel. Jinak neměl by sám DP informovat o důvodu zpoždění jako třeba ČD na nádraží. Nebo má každý cestující volat za svý peníze, kdy se konečně dostaví tramvaj
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 509
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Král_šumavy: neměl by sám DP informovat o důvodu zpoždění jako třeba ČD na nádraží. Nebo má každý cestující volat za svý peníze, kdy se konečně dostaví tramvaj

Nezlob-te se na mne,já co na jazyku,tak to napíši či řeknu:
Proboha svatýho,to si jako myslíte,že přijede někdo s megafonem a začne hlásit,že je dopravní problém??? Aby někdo ukojil nepříčetné vteřináře??? Nikdo Vás nenutí,aby jste někam volal,ale pokud chcete znát příčinu,tak asi budete muset.... a k ceně hovoru??? To snad nemyslíte vážně......
Tak si asi myslím,že omezení dopravy o 50% by nám měšťákům asi jen prospělo,aby si důchodci,hodinkáři,vteřináři,notoričtí stěžovatelé začali vážit toho,že něco vůbec přijede......
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omezení dopravy o 50% by nám měšťákům asi jen prospělo,aby si důchodci,hodinkáři,vteřináři,notoričtí stěžovatelé začali vážit toho,že něco vůbec přijede.....
A nebo by konečně pochopili že remcání nemá smysl začali by používat IAD a byli by spokojení
Na to by se vyrojilo spousty "maršrutek" a ty by začali tvrdě rejžovat a možní bychom se DP zbavili nadobro
Pozor tudy cesta nevede
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: To je věc DP jak zajistí informovanost cestujících. Pokud bych měl čekat častěji na zpožděný spoj, tak příště už pojedu autem a určitě nebudu zjišťovat důvody na nějakém tel. čísle, které mimochodem ani neznám. A tak se zachová většina cestujících
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6035
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 19:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyprávěl mi kdysi nejmenovaný zaměstnanec DP Praha (víte kdo). Jezdil s tramvají, přišla paní a spustila: "Pane řidič, vy jedete o tři minuty dřív!!!!!" "To je velký omyl, paní. Já nejedu o tři minuty dřív, ale o třičtvrtě hodiny pozdě."
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 20:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mého názoru má pravdu Libor_hh.
Tady ve městě jsme zhýčkáni tím, že nám tu spoje MHD jezdí každou chvíli a jakýkoliv menší problém nás dostane z míry a poznámky typu kde se s tím zase se*e, to zase musel na konečné dokouřit apod. padají jedna za druhou.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 20:37:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Král_šumavy:To je věc DP jak zajistí informovanost cestujících. Pokud bych měl čekat častěji na zpožděný spoj, tak příště už pojedu autem a určitě nebudu zjišťovat důvody na nějakém tel. čísle, které mimochodem ani neznám. A tak se zachová většina cestujících...

A teď,co napíši,je můj osobní názor:
tak tím autem jezděte,nebo Vás někdo nutí,tlačí,abyste využíval MHD? Když tak křičíte nad službami,jak jsou nekvalitní,tak vemte 3 litry ma předplatné a jeďte si natankovat za tuto směšnou sumu ke globusu a uvidíme,jesli Vám vydrží od ledna do ledna.... Asi vůbec nevíte,jaká je spolehlivost nových nízkopodlažních vozů všeobecně,čím složitější=tím poruchovější+ dopravní situace ve městě,nejčastější problém plné zákazy stání...zastavení...zastávky,ale podle Vás to musí jet na vteřinu přesně,tak,prosím,nejezděte,osedlejte motorového oře a hurá do toho!!! Netvrdím,že strany DP je vše v nejlepším pořádku,nestatky se určitě najdou,ale s tou Váší informovaností jděte s prominutím do .
p.s. použil jsem tu samou ikonu,co vy.....
http://spvd.cz/skoda-bus/
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2142
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 20:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Král_šumavy: Když se tak zachová většina cestujících (přechod na IAD), tak ještě budeš vzpomínat na ultrarychlou někdy zpožděnou MHD.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 512
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 21:01:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Milanm:
Tady ve městě jsme zhýčkáni tím, že nám tu spoje MHD jezdí každou chvíli ..

Docela jsi mi překvapil příklad mého souseda,co jezdí ráno na 8 mou hodinu na Bory do práce do nem u Mulačů:
zastávka 7.34 Ke špitálskému lesu linka 10
U práce Tylova 7.47
na tramvaj na Bory 7.49 a 5 - 6 minut na Bory..
Problém pro něj nastal,když spoj v 7.34 stál minulý týdem s píchlou gumou,chytřejší se dovtípí,kdo tam seděl a odpoledne se potkáme před barákem a jen tak mezi řečí prohodil,že kvůli ňákýmu čurákovi,co ráno nejel na čas,přišel pozdě do práce,tak jsem mu slušně odpověděl,že na chodníku stojíme dva a já vidím jen jednoho čuráka,načež chvíli koukal jako puk,pak chvíli blekotal,že to tak nemyslel,omlouvám se použitá slova,ale tady je vidět,jaké mínění má část cestujících o zaměstnancích DP a ta zloba pramenící z cestujících se v zaměstnancích postupně ukládá a ukládá......
Pochopitelně čekám otázky,jak je možné že trolejbus píchnul pneu,dyť to přece není možné
dále proč si píchlou pneu na konečné nevyměnil,pauza 10 minut by měla stačit k tomu,aby cestující byli spokojeni.....
a proč tam ten trolejbus po opravě stál se staženými sběrači a řidič jen kouřil a blbě koukal.........p.s. řidič kouřil venku,pro úplnost
http://spvd.cz/skoda-bus/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6036
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 21:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je normální. Čekal jsem kdysi na čtyřku u Práce, od Borů projela souprava se staženými sběrači, další jí tlačila a teprv až třetí brala lidi. Bylo to večer, takže interval 8-10 minut. Opodál stojící pán staršího věku evidentně špatně analyzoval situaci a pokřikoval na celou zastávku, že "voni tam někde na konečné hrajou karty místo toho, aby jezdili"....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:06:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor_hh: Nikdo mě nenutí využivat MHD, pokud je kvalitní tak ji využívám Chtěl jsem jenom upozornit na to, když by spoje začaly mít často zpoždění, tak prostě cestující začnou volit auto. A nebude je zajímat, že se nakoupili nějaké nové poruchové nizkopodlažní vozy, tomu nerozumím ani já, to je starost PMDP Jinak DP by se měl hlavně snažit respektovat potřeby cestujících, což je opak Vašeho názoru, abych jezdil autem pokud nejsem spokojený. Nevěděl jsem, že zaměstnanci PMDP mají ještě více protizákaznické názory než ČD Nezapomeňte že Vaše výplata se skládá i z mého jízdného Až všichni odejdeme do auta, tak potom budete vozit vzduch...
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 22:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: Nemyslím, že by každý sebemenší problém dostal cestující z míry. Dokážu tolerovat dokouření na konečný, čekání aspoň využiju stejným způsobem Ale v případě technické závady čekám omluvu a ne rady abych si někam zavolal co se děje
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:14:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Král_šumavy:
Nevěděl jsem, že zaměstnanci PMDP mají ještě více protizákaznické názory než ČD..

Co na to říct? Jedině toto:
Dokud si nezažijete život řidiče MHD na vlastní kůži se vším,co k tomu patří,tak to nikdy nepochopíte a neznamená to,že nemám rád nebo nenávidím lidi....o tom to nejní...... mám mezi fandy a účastníky této diskuse mnoho přátel a většina z nich asi jen čte,mojí výhodou je,že mám zatím práci ještě jako koníček,i když je pravda,co říkají starý pardálové,raději vozit kamení v lomu,to,alespoň nenadává....
A nezlobte se,končím v diskusi,je to o ničem,to prostě nepochopíte........čest bůh.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:20:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Král šumavy: Jak by sis představoval takové ohlašování zpoždění? Samozřejmě tak, aby se to neprojevilo na ceně jízdného nebo výši dotací.

A při velikosti DP je něco podobného nerealizovatelné...

A jinak mi jako větší hnus přijde zpoždění v důsledku kouření. Za závadu (většinou) nikdo nemůže.

A dotazy nazávěr: Jak 508 ke svému číslu přišla? Ta už má taky tu novou výzbroj? Když 507 ji má...
A předpokládám, že novinky ve výzbroji mi asi nikdo neřekne :-O?
A Urbina 18 jezdí jen v prac. dny?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Žádné ohlašování zpoždění není asi možné, taky jsem to nenavrhoval. Ale v případě, že se zpoždění vyskytne je na místě omluva a ne rady, že si cestující měli někam zavolat Jinak jsem na zpoždění zvyklý (od ČD ) a dokážu ho pochopit. V případě větších zpoždění je ale naprosto pochopitelná reakce cestujících, že se přesunou do aut. Chybu potom není možné hledat u nich, ale u DP. Jinak mě opravdu nevadí, pokud si řidič na konečný zakouří, určitě nepatřím mezi občany, který by hned volali policii, že se tam nesmí kouřit a jsou ohroženi na svých právech
Král_šumavy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:40:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor hh: Někdy je dobré znát názory těch které denně vozíte a nemají nic společného s PMDP
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 14. ledna 2007 - 23:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Trollino:
A dotazy nazávěr: Jak 508 ke svému číslu přišla? Ta už má taky tu novou výzbroj? Když 507 ji má... ...
Bude to znít jako hovadina,ale byla ve vozovně dřív,podrobnosti nevím.


A předpokládám, že novinky ve výzbroji mi asi nikdo neřekne.....

Asi tento dotaz směřovat na Karla Š,pokud to nejní výrobní tajemství..
http://spvd.cz/skoda-bus/
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 00:29:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Král_šumavy: Ono je docela těžké říci, co je to kvalitní MHD...to záleží na názoru jednotlivce, co je a co není kvalitní doprava. Každopádně jsou takové tři pilíře...vozidla - jízdní řády a linkové vedení - tarif.
Jinak zpoždění v plzeňské MHD jsou způsobeny především hustým automobilovým provozem, za což můžeme děkovat pár lidem na radnici no a taky některým řidičům.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 10:08:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libore, co mám své známé v různých městech v republice i v cizině, tak se všichni diví, proč je plzeňský provoz daleko poruchovější a zpožděnější než jinde. Ta páteční tramvaj jela bez cestujících na Slovany aby se na konečné otočila a brala lidi, tudíž v městě asi havárka. Ale známý byl nedávno v Brně kde byla taky tramvajová bouračka, a náhradní vůz přijel za 5 minut. Je taky rozdíl mezi vesnicí a Plzní. Na vesnici jede stále stejné množství lidí, takže tam je 1 či 2hodinový interval v pořádku. Jenže když tramvaj místo 6 minut přijede za 30, tak 2 soupravy nabíraj po trati a na Liliové staví 3 souprava, která je totálně narvaná... K nočkám: v pátek a sobotu jsou to nejnarvanější spoje snad v celé republice. Narvané jsou nejen Nádraží, ale pravidelně též Mrakodrap a U Práce.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 11:32:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavý je trolejbusový provoz v Méridě ve Venezuele - trolejbus místo metra. Zajímalo by mě kolik ten systém stál. Díky zajímavým zastávkám je kloubák mercedes nízkopodlažní, byť to tak na první pohled nevypadá. http://www.merida360.com/mrd-city/trolmerida/10diciembre06/generales-101206/
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:13:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Trollino - 507 a 508:
nemůže to být tím, že 507 měla přidělené nižší výrobní číslo než 508 a DP chce mít výr. č. v pořadí evidenčních čísel? Ale třeba se mýlím
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6040
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové.... Mrkněte do pardubické diskuze, zrovna teď jsem tam popisoval zásady fungování MHD v Dublinu. Myslím, že to pro vás bude velmi poučné.....

Ale známý byl nedávno v Brně kde byla taky tramvajová bouračka, a náhradní vůz přijel za 5 minut.

Nevím, jak Brno, ale třeba v Praze se to řeší tak, že jsou různě po městě na nepoužívaných kolejích a smyčkách rozptýlené záložní vozy (např. u výstaviště) a v případě potřeby vyjedou. Podobně jsou řešené i autobusové zálohy.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:48:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že dostat NAD KAMKOLIV v Plzni do 15 minut je reálné, pouze s podmínkou, že vůz i řidič jsou připraveni ve vozovně k vyjetí.
S tramvají i trolejbusem je to složitější, nemůže se otočit kdekoliv ani předjíždět :-)) Výpadky jednotlivých vozů by se měl řešit náhradním autobusem...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1125
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 18:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když spoj v 7.34 stál minulý týdem s píchlou gumou,.........ten trolejbus po opravě stál se staženými sběrači a řidič jen kouřil a blbě koukal
No zajímavý.
Ty řidiči MHD se maj jak prasata v žitě
Já když mam jakoukoli závadu na služebnim voze tak servisního technika vidim akorát tak v zrcadle pokud píchnu tak si to musim vyměnit sám a pokud je to něco jinýho tak si tak akorát můžu cinknout šéfovi aby mi dovez vercajk a novej díl popř. lano
Ale určitě nemůžu jenom stát,čadit a blbě koukat...teda blbě koukat můžu ale je mi to prd platný

A takovej řidič MHD má při defektu vítanou pauzu a odpočinek, nic ho nesejří, dloube se předloktim v chobotu a domů de s čistýma rukama
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1315
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Víš ono jde o to, že řidič je profese a opravování nemá zrovna v popisu práce.

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6042
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wlasta: No, tady na východě je to třeba tak, že ve vozovně je jeden autobus, který je vyčleněn trvale jako záloha (pro méně chápavé cestující je to na něm napsáno - to aby věděli, že mají být rádi, že pro ně vůbec něco přijelo, byť pozdě, a nenadávali řidiči), k němu jsou tam dva řidiči, kteří mají vždy týden (resp. po-pá) ranní 3:30-13:00 a týden (po-pá) odpolední 13:00-22:30. Pokud se něco stane (výpadek vozu a tak), dispečer tam pošle tenhle vůz - na frekventovaných linkách se náhradní autobus zařadí tak, aby jel na čas (předpokládá se, že lidi z porouchaného vozu už přebral nějaký jiný), na linkách, kde jede jeden spoj za uherskej rok, se náhradní autobus zařadí v místě, kam dojel onen nepojízdný vůz, přebere od něj lidi a pokračuje se zpožděním.

Martin_100: A co bys nechtěl? To, že řidič v dopravním podniku opravuje svůj vůz vysílačkou, je zcela normální. On je placenej za to, aby jezdil a o tom autobuse mu stačí vědět jen minimum - umět poznat závadu a popsat jí tak, aby v podniku věděli, v čem je problém. Takže takovej já nemusím umět ani vyměnit žárovku ve světle, oni to udělají večer na dílně.
U soukromých firem je to ještě zase trošku jinak, tam se už nějaké ty odbornější znalosti předpokládají, když máš šéfa o tři okresy dál, těžko po něm budeš chtít, ať ti pošle z Ústí nad Orlicí do Kutné Hory někoho na výměnu žárovky ve světle.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 19:55:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jde o to, že řidič je profese a opravování nemá zrovna v popisu práce.
Já taky ne a spousta jiných řidičučů z povolání taky ne
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Pampelišák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.155.178
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 20:54:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin_j: V Praze už tramvajový zálohy nějakou tu dobu nejsou z úsporných důvodů. Jediným pozůstatkem je záloha v Lazarské během nočního provozu. Případný výpadky zpravidla nejsou moc znát vzhledem k mnoha souběhům linek a krátkým intervalům. Náhradní soupravy jsou vypravovány z vozovny.

Tram. zálohy v Plzni jsou celkem mimo mísu, stejně je cca 80% poruch natolik nekomplikovaných, že se dá dojet do vozovny a případná díra je ve špičce minimální. Večer a o víkendech je to větší průšvih - to aby se zpoždění stáhlo by pak měli zajistit dispečeři. Jediný co mně napadá v rámci večerů je nahrazení toho posledního nočního spoje 1/4 autobusem, který by stál jako záloha u S35 nebo u Zvonu od cca 20h a v případě nutnosti by byl schopný nahradit vypadnuvší spoj.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad výměna čehokoliv: Loni v létě jsem mluvil s jedním Amíkem, kterej byl téměř smolař z povolání ... a jeden z jeho průšvihů, který ho nakonec vyhnaly z Ameriky, spočíval v tom, že si mimo své pracovní povinosti cosi sám opravil na konečné na svém busu. Důsledkem toho byl soud, při kterém ho žalovaly opravářské odbory, že jim bere práci :-D :-D
Martin_100: On bude asi trochu rozdíl vyměnit gumu u pickupu a u trolejbusu ... ale nechci tě podceňovat :-D
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 21:11:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já mam teď namysli třeba taky řidiče MKD tim nikdo nepojede měnit gumu tisíce kilometrů.
http://tupavacka.wz.cz/
http://www.vwbusforum.net/
http://www.liaz.cz/forum
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6047
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 22:53:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je právě ten rozdíl - když jsi u soukromé firmy a stane se ti tohle

 ,

opravujete si to sami. U DP si zavoláš vysílačkou, oni ti přivezou novej autobus a ty pak jen jezdíš kolem a koukáš, jak dílňáci předstírají pracovní aktivitu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 09:32:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věrní fandové vědí, zapomětlivým připomínáme a novým členům vřele doporučujeme další setkání plzeňského Tram-Bus-Clubu již ve čtvrtek 18. ledna 2007 od 17 hodin v autoškole PMDP v Cukrovarské ulici.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5816
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

takovej jeden detajl. trolejbus rezervu nemá a nemá a nemá!
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 384
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 14:49:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak proto s tebou rozvázali pracovní poměr - zapomněls ho tam přimalovat viď ??
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5820
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 16:21:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1630
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 19:54:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím prosím nemohl by mi někdo napsat nebo na mail poslat seznam vozidel PMDP? Tedy kolik čeho je? Zajímají mě všechny tři trakce. Na web připravuju menší stránku o MHD v Plzni a tohle by mi bodlo.

Díky předem
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6074
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 20:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.plzenskamhd.net - tam to všechno je.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1631
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 17. ledna 2007 - 23:59:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Díky. Mi se to sice nechtělo počítat z těch tabulek a jenom stručný seznam jsem nikde nenašel, ale aspoň na ty Abčka jsem se donutil...Výsledek je na webu a čekám kritiku :-O
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1062
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 08:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolino 15: pár nepřesností (mimojiné ;-) hlavně z trolejbusů - Společně s Brnem je Plzeň jedinným městem provozujícím všechny tři trakce a co Ostrava?!?
nebo a chystá se prodloužení sítě na Borská Pole nebo Lochotín. No spíš přes Lochotín na Vinice a na Košutku.
Jinak typy trolejbusů psala Škodovka vždy s mezerou tzn. 9 Tr či 21 TrACI (21 Ab ;-) atd.
Jinak dobrý!
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29486
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 09:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi:
Je ta mezera jistá?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1632
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 10:56:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi: Vidíš, Ostrava mi vypadla Ale můžu se vymluvit na to, že už bylo pozdě :-O
Vše, mimo mezery (MZ mě zmátl) jsem opravil. Jo a škodovka většinou píše Tr 24 (Tr24), tak nevím...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1063
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 11:26:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: je ;-) viz. různé starší katalogy či referenční listiny ze Škody Ostrov nebo třeba zde:
 

To TR24 (Tr24) nebo i TR9 jsem začal vídat až v poslední době, řekněme v nové éře Škodovky. Kupodivu to používá i člověk ze Škodováckého muzea, tuším p. Mazný?!? Kde to sebral fakt nevím
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1064
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 11:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další důkazy:
http://www.skoda.cz/holding/produkty/c31651/trolejbus-24tr-irisbus-aid80.html

Nějaký starší katalog k naskenování tu bohužel nemám ;-)

Třeba by BoBo řekl něco víc...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5825
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 12:59:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si tohle vůbec nevybavuju jak to bylo... :-(
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 22:08:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se podívejme,to jsou věci soudruh zmrd Štrunc po revizorech převezme i zájezdovou dopravu a to výběrové řízení je pouze formalita,jo,zmrdi z ODS,ti vědí,jak tunelovat.
http://www.pmdp.cz/index.php?menu=1&sub=1&layout=common&a_id=1274&lang=cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3219
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 18. ledna 2007 - 23:53:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se rozprodá vozový park zájezdové dopravy? Zůstaně aspoň něco? Zájezdovka končí?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6080
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 08:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš bych řekl, že nezůstane - http://autobusy.plzenskamhd.net/?page=prehledbus5.html

LC 736 = 386, LC 735 = 411, "LC 734" = 432 (ale co bude pak jezdit na lince Z??? Nějakej Citybus apod.?), Iliade = 475 a 489, LC 956 = 488.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 10:42:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokonce prodávají i autobus z roku 2005 s 97 000 najetými kilometry, to by se jinde nestalo.
Investor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.109.177.19
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 14:40:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudou se rozprodávat i trolejbusy a po případně celé linky, měl bych tak drobet zájem o linku 16 ( v plánku 15 ). Myslím že, když bych nastavil jízdný kolem 20 – 30 Kč tak by se na tom dalo dobře i vydělat. :D
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1268
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 14:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"LC 734" = 432 (ale co bude pak jezdit na lince Z??? Nějakej Citybus apod.?)

Poslední dobou se ta modrožlutá Karosa stejně vyskytuje na Z minimálně, většinou tu linku obsluhuje nějaký nízkopodlažní vůz, vesměs Citybus.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Navštivte nás! Den otevřených dveří 27.ledna 2007
RegioMap Plzeňského kraje
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 15:10:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jako podnik se nám tuneluje před očima a nemůžeme s tím nic dělat. Můžeme podat oficiální stížnost, ale ne tady jak to řekl včera na TBC pan Vohradský. Upřímě jsem z toho dost zoufalej a nemůžu na nikoho jmenovitě nadávat, protože nevim kdo v tom má prsty a kdo radši drží hubu a přihlíží.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
ybalgin
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.22.41.248
Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 18:21:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta modrožlutá 432 dnes jela asi ve 4 od autobusáku a v půl šestý sem ji viděl ve Stodě(25 km od plzně) jet zpátky.tak eště chvíli zájezdovka a pak.........asi prodej.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5831
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 19. ledna 2007 - 20:52:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a já bych koupil linku 4 :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace