K-report
 

Archiv do 20.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Brno » Archiv do 20.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
O.K
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 15:26:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, četl jsem víše o peršingu v Brně a nebylo by lepší udělat si s novou verzí (pokud tedy bude, ale to já nemůžu vědět) ještě odštěpné verze, v jedné by ty Peršinkymohly jezdit.
V druhé by zase mohla být "liberizace trhu", mohly by tu jezdit TGV POS1, ICE3, Taurusy ES64U2 & ES64U4 a další stroje od Siemense hlavně ES64F4 patřící Dispoloku jezdící např. pro RT-Express, lokomotivy Traxx od Bombardieru, prostě by byl velký vozový park.
Co si o tom myslíte?
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:01:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K.:Nevím jak ostatní,ale já jsem teda proti.Má to znázorňovat skutečný provoz a ne Disneyland.Navíc ani dnes do Brna nic takového nazajíždí.

Pokud bude nová verze,mohlo by tam být třeba počasí!
O.K
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.102.102.235
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:07:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spelcr: Tak hned nemusí být plamen na střeše. Kdybych věděl jak tak si to vytuním sám.
Vláčkař
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 11-2007
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K: Doporučuji např. Staničář, zde si můžete vytvořit kolejiště či stanice podle vlastního uvážení a užít lokomotivu nebo soupravu která se Vám líbí ;-)
Blíže - viz diskuse Staničář
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 5-2006
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K.
Ono je to tak že pokud si s tim vyhraješ a orientuješ se v tom, jsou 2 možnosti jak do simulace vecpat jakoukoliv lokomotivu.
Já to sice běžně nepraktikuju protože mi z hry pak vyleze opravdu paskvil, ale už jsem to párkrát dělal Konkrétně šlo o lokomotivní řadu ZSSK 131 a taky DNT 184.5. Ovšem co se týče tý 184.5, v simulaci bohužel takovy monstrozní výkon neměla
Jeden způsob je že (třeba tam chceš jezdit místo ČD 242 například ČD 130) si vemeš soubor 130.ico a 242.ico a zameníš jim prostě názvy. Ovšem je to nevýhodné protože pak ti samozřejmě nejezdej ty 130tky na jednom vlaku místo tý 242jky ale na všech. Simulátor prostě pracuje se souborem 242.ico na kterým je ale obrázek 130.
Druhá možnost je se trochu vrtat v uložený hře otevřený v textáku. Pro jistotu radím si ho vždy zkopčit než ho uložíš po změnách. Stačí jen pochopit jakým systemem jsou tam ty informace uloženy a najít si ten požadovaný vlak kterýmu chceš dát jiný HV a akorát přepsat název obrázku. Výhida je v tom že je vše jako v normálu až na to že jsi prakticky změnil akorat ten save takže další vlaky by jezdily standartně s 242 akorat ten který jsi změnil by jen se 130. Ta 130 by se ale chovala myslim uplne stejne jako HV který tam mělo bejt puvodně.


Mimochodem, stejným způsobem můžeš jezdit po simulaci místo panťáku 560 třeba žabotlamou nebo ešusem.


Základem je však mít vůbec ty lokomotivy co tam chceš strčit.

A kde je sehnat? No kde jinde než u mě

Jo a ted jsem si ještě vzpoměl. Poněkud zajímavým pokusem byla i jízda soupravou pražského metra 81-71 po kolejích brna. Opět jsem vyměnil obrázky panťáku za obrázky té soupravy a byl to teda nářez

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
lubos zahrad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.180.132
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 18:50:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak nevim co stoho simulatoru chcete delat asi nejaky paskvil. to neni dobre. at je to alespon podle skutecnosti i kdyz to nebude mit koudy jednoduche jak cto ty zmeny v gv. a taky jestli neco noveho bude.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 21:42:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak rikam, tyhle pokusy byly jen jako zkouška co vše muže v brně jezdit. Sice mi teda v simulaci jezděj nátěry který tam asi těžko potkáte, ale krom nátěrů to hraju podle reálu. Ono je to trochu divný když tam s osobákem přijedete v čele s bobinou
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Omar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 09:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: Jo pak si totiž kaštani, který aspoň něco věděj, choděj stěžovat výpravčímu, jakto že je bobina dvousystémová a není opatřena cedulkou s číslem 3 nazačátku... a tebe to pak zdržuje od provozních záležitostí viď???
Tento člověk je do železnice uplný blázen...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 13:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si piš! A když k tomu připočítám výluku Brna dolního nádraží kvuly fiktivní přestavbě a rekonstrukci což znamená že náklady vedu přes hlavní, chvilka nepozornosti by mě stála místo!
Na ztížnosti mám čas vždy když si dám výpadek ZAB ZAŘ.

Ko mimochodem, ted se mi stává docela zajímavá věc. Nemůžu ovládat zásobník jízdních cest. Vždy když na to nahoře kliknu nebo tam dojedu pomocí klávesy Print screen, ohlásí mi to ňejakej error. Popřípadě můžu dodat screen. Po tom co odkliknu error mi hra spadne, zmizí lišta a zustává mi rozlišení jaké má hra. Takže si ho musim změnit zpět na normál a ještě k tomu spustit znova brno aby mi najela lišta.
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 13:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to se mi děje taky (na novým i na starým komplu) Včera sem si na zkoušku dal výluku 1TK do Modřic, celý Heršpice kromě 2SK a jedné kvůli nákladům, (na obou napěťovka), obě TK směr Židenice a z dvoukolejky do Kuřimi mám jednokolejku s možností křižování pouze v KRP na kolejich 1SK a 2SK a to ještě vjezdy i odjezdy na PN. Mlask Rekordní zpoždění 100minut na osobáku.
 


(Příspěvek byl editován uživatelem vojtik.)
Brejlovci!
Zdenusoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 14:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj všem mám dotaz - u jedné z lokomotivy u GVD 2007 je v závorce IDS - její použití? a ještě jeden nějak nemohu přijít na to jak se u tohoto sim. používají objízdné cesty
díky
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 16:21:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záloha IDS JMK pro případ zdechnutí mašiny. (jednoduše ji nahradí) A asi myslíš posunový cesty, tak ty jdou používat pouze u některých kolejí (třeba KRP je antiposunovací)
Brejlovci!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37461
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 17:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy vlaky tam obracející asi nejlépe někde cestou dovybavit postrkovou , která pak vlak odtud odveze (nechcete-li sunout).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Skoro_eisboňák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 18:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jak jsem četl výše, tak už jste skusily dát na EC Hašek 854.
Gregor, hodíte mi prosím vás nějaké ty obrázky na Mail, díky.
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 5-2007
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 23:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O.K.:Nemusíš se hned rozčilovat.Nemyslel jsem to zle.Jen podle mě tohle do Brna nepatří,byl by z toho pak guláš a nechtěl bych vidět ty obraty.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 17:33:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ok..máš je mít. Jinak, 854 na EC Haška jsem zatim ještě nedal, ale neříkám že je to špatnej nápad
Ovšem nevim nevim jak by to utáhla
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Zdenusoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 20:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nemyslím posunovací ale variantní body pro vlak. nebo pos. cestu minule jsem nemohl vzpomenout na název díky
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 11:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S variantníma bodama je problém, ty sem taky nenašel To mě pak nechutně překvapilo ve Staničáři když sem dal VC pro průjezd a bláhově si myslel, že vlak postojí před vjezdovým návěstidlem Jenže ona se ta cesta postavila po vedlejší koleji, na což z Brnosimu vůbec nejsu zvyklej. Bůů Jo a ke Koudymu: bude nebo nebude v nové verzi trať od Chrlic dál? Provoz by to určitě obohatilo.
Brejlovci!
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:23:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: jo, provoz by to obohatilo, ale jak jsem si to kdysi přál, tak trochu začínám mít obavy, protože to, co bude v novém GVD vedené přes brněnský uzel, bude sadomaso i v současných podmínkách. Člověk ale má zkoušet nové a náročnější úkoly. Takže pokud bude vylepšená verze, bude to krásnný dárek. Kdyby byl vánoční a ještě k tomu s radostí a láskou udělaný, potěšilo by to jistě řadu z nás:-)
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 15:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak sadomaso...skus si tahat náklady přes hlavní v časně ranním provozu a mít u toho ještě napěťovku mezi hlavákem a židenicema. To je teprv sadomaso
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 21:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor: napěťovky samozřejmě zkouším a věřím. A to si představ, že k tomu se Ti ještě rozšíří oblast. To abys měl oprátku nad hlavou
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 22:01:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud bude nějaké rozšíření tak by mohlo být až do Blažovic.
Ale to už je tak na dvě Brna.
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 08:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady byla debata taky o síťovině.Vy jste mysleli asi přes net,ale mohla by být i domácí.Hráváme to tak s bratránkem.Jeden ovládá uzel a druhý vnější příjezdy a pak se po čase vyměníme.Má to ale jednu chybu,jen jeden kurzor.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 14:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm..tak to je poněkud dost velkej problém
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 19:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém to ani není, spíš je to vždycky ve stylu: Dělej dělej, mě tam visí na odjezdu ECčko... ..tak jsi měl cestu stavět dřív, nikdy nevíš kdy ti nějaká výměna zatuhne.. ;)
http://www.hvozd.eu
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, ale tim že je jeden kurzor se situace vubec nezrychli, ne?
Je to akorát jako by se na jednom PC střídali pořád 2 dispečeři
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 22:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak on není problém ve vlakových cestách,to jde přes makra,ale posun.Kor když se dělá posun na osobním a zároveň je potřeba posunovat i v Maloměřicích.
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 22:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:no spíš jako by dva dispečeři používali jeden počítač.Máme to rozdělené na celý obvod hlaváku a osobní Heršpice s odbočkou na Střelice ovládá "osobní" a ten zbytek,jako Střelice,koleje na Dolní,Maloměřice,Slatinu,Židenice,Krpole ovládá "nákladní".S tím že osobní má nadřazenou volbu pro vjezd/odjezd vlaků ze svého "území".
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37517
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 23:46:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, třeba v ČB sice je víc výpravčích (jeden na vlaky a dva na stavědlech na posun), ale taky vždycky musí stavět jen jeden pro své „záležitosti”...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Spock
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 2-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 16:00:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono tam ani nejde o to zrychlení, jako spíš o to že je to zas něco jiného a celkem zábava. Zvlášť ty poznámky když se někde náhodou bezdůvodně navýší zpoždění (on je to bývalý výpravčí) :-)
http://www.hvozd.eu
lubos zahrad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.180.132
Odesláno Čtvrtek, 06. prosince 2007 - 16:30:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co delat. v modricich zustal na druhe koleji vlak 52354 a nejede. poslal jsem na obsazenou kolej loko se stejnym cislem, ale privolavacka nefunguje. dik za radu.
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 12:43:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Loboš Zahrad.Nemá tam ten vlak pobyt?Zkus dát odjezd.Nebo z něho udělej posun a pak znovu vlak.
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 599
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 16:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na hlaváku mi ztvrdlo écéčko. je červeně podbarvený a nechces se pohnout. Nevíte někdo čím to bude?

(Příspěvek byl editován uživatelem Gregor.)
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 5-2007
Odesláno Pátek, 07. prosince 2007 - 19:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gregor:ne všichni mají dopravní vzdělání a umí Brno hned ovládat jako zkušený výpravčí...
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 08. prosince 2007 - 02:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jasně..zcela chápu. I já jsem dlouho nevěděl co kde mám dělat a takovy mesic me na simulátoru akorat zaujaly jen ty obrazky
Omluvte prosim muj pravopis :-)
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 09. prosince 2007 - 10:47:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vyjde nová verze Brna ve stávajícím provedení s novým GVD, jak bude řešeno obracení souprav v Kuřimi a Brně-Slatině? Ve Slatině lze postavit PC pouze na šlapanickém zhlaví, ne na židenickém. Taky bych Koudyho poprosil, kdyby dodělal možnost stavění PC i u dalších stanic. Předem moc děkuji
Almeida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 16:27:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakub_kedroň : Ešte niekedy v lete sa tu písalo, že simulátor prejde asi veľkou zmenou, možno budú pridané aj Chrlice, takže Tvoj (a aj môj, keďže ja posunujem veľmi rád) problém sa snáď vyrieši...

Presnejšie informácie ale zverejnené neboli, predsalen, Koudy nás chce asi prekvapiť... :-)
Žiaden človek nieje normálny, lebo ak aj niekto je normálny, tak je nenormálny práve preto, že je normálny, keďže je normálne byť nenormálny.
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 09:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím o radu. Už to tu určitě někdy bylo, ale je to někde v archivech. Pořídil jsem si Windows Vista a místo přijezdů se mi zobrazují plusy, a místo zarážedel znaky konce řádků známé z text. editorů? Na Windows Xp mi to chodilo všechno OK?
Díky za rady
miky
Gregor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 601
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 14:19:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych doporučil jedno. Vistu nebrat
Momentálně je snad horší než Win 95 a to beru ještě s rezervou
Omluvte prosim muj pravopis :-)
lubos zahrad
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.180.132
Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 17:05:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SPELCR.dik ja jsem zapomel napsat ze ten vlak zustal zeleny mel spozdeni. tak nevim mam tady odehrano pres 5tisic mimut takjestli to neni taky ukladanim.
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky Matně si vzpomínám že to bylo nějakým fontem pro asijských jazyků, stačilo odinstalovat ten font a jelo to v poho.
Brejlovci!
Zeleznicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 19:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V GVD 2007 vážně už v Brně nejezdí Beer-káče? (V GVD 2005 na vlaku 530 a 531) Hele, na těch vlacích Kuřim-Židenice-Slatina by mohly jezdit buldoci, a pak by nebyl problém dělat obraty.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1996
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 20:00:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V GVD 2007 vážně už v Brně nejezdí Beer-káče?
Ee, neb Moravan zrušen a souprava přešla na Moravii.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Kubabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 7-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 22:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koudy: ahoj kdy budu nove brno??
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2000
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 08:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj kdy budu nove brno??
K tomuto se zatím nebudu vyjadřovat, díky za pochopení.
======

Ohledně těch fontů tuším stačilo odebrat podporu asijských jazyků ve Windows.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 12:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Železničář: Na lince S1 Kuřím-Slatina jezdí 210+2*Bymee, takže objíždění musí být. Panťáků je málo...
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Zeleznicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 10-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 15:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně se taky označujou tratě jako linky Sx? Koudy: Hele já neznám Brno zas tak dobře, takže nemůžu vědět, co bylo zrušený, nebo převedený.
Janson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na želpage mají napsáno 210+Bdmtee+Bdmtee275 např 4963: http://www.zelpage.cz/razeni/08/vlaky/cd-4963
Jednou jsem se ptal nádražáka: Jede tenhle vlak na Telč?
On mi odpověděl: Ne tenhle jede na naftu!
Vlackofil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:31:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mmiky:
Start - Ovládací panely - Místní a jazykové nastavení - Záložka jazyky. Zde najdeš dvě zaškrtávací políčka. Odeber z nich křížek.

Pomohlo?
Mmiky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 6-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tam žádný zaškrtávací políčka nemám??? takhže nevím jak tu asijskou podporu mám odebrat
miky
Spelcr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 5-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 08:51:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo zas takovou pravdu nemáte.Včera jsem byl v Brně a na nějakém rychlíku tam Beer přijel.Nevím co to bylo zač,nevšímal jsem si ho,přišlo mi to normální.
Koudy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2003
Registrován: 3-2004


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 13:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo zas takovou pravdu nemáte.Včera jsem byl v Brně a na nějakém rychlíku tam Beer přijel.Nevím co to bylo zač,nevšímal jsem si ho,přišlo mi to normální.
On ovšem dotaz zněl na GVD07 V současném novém GVD tam v pár kusech mají skutečně jezdit.

Ať máme dost sil přestát věci, které přijdou...

http://www.brnosim.wz.cz
Šotouš_kuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 1-2007
Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 17:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přestože, že jsem si přečet návod, nechápu, jak mám postavit vlakovou cestu, na co přesně mám kliknout - na návěstidlo a kam pak?
Jak přijmu vlak ze sousední stanice (např. Šlapanice)?
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 16. prosince 2007 - 20:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš_kuba 1) na návěstidlo a pak doprostřed koleje kam chceš
2a) asi 2 minuty před odjezdem/průjezdem vlaku se zazelená kolej číslem vlaku který má přijet, ppo těch 2 minutách kolej zčervená a vlak je v oblasti
2b) na jednokolejných tratích (Moravské Bránice, Tečice, Chrlice) to začne tůtat a blikat šipka u trati, stačí na ni kliknout, ona zmodrá a vlak vjede do oblasti
Brejlovci!
Libcha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 09:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bymee je bejvaly oznaceni vozu Bdmtee
Marin2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 11:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To indexový bymečko má jako bonus kutloch pro průvodčího
Brněnské perly: 263 001-0, 263 002-8
Dost bylo 021!! 854 na vláru!!!
"A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám nalezou všude, a strašně rychle se množí."
Janson
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 17:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bdmtee: aha tak to jsem nevěděl
ad Beer-káče: Jo ty fakt jezdí v páru na R z PHY hl.n. přes Havl. Brod vždycky v páru se zbytkem B-éčkama
Jednou jsem se ptal nádražáka: Jede tenhle vlak na Telč?
On mi odpověděl: Ne tenhle jede na naftu!
Mildes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 18. prosince 2007 - 21:14:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy Beer jsou řazeny na všech bohumínských rychlících, na něž většinou přecházejí z rychlíků od Prahy, které jedou přes Vysočinu. Standardni řazení je Aee-Bdbm(r)see-2*Beer-3*B
Zeleznicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 18:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, jestli to sem někdo už psal, ale v simulátoru R 663 požaduje lok. 363 (při přepřahu na HN), ale místo toho přijede 362 pro tento vlak z nějakého jiného R ze Šlapanic. A sem zvědavej, jak se ve Slatině v simulátoru budou otáčet vlaky. To tam před vjezdové doděláte posunovací trpajzlíky? A vlečka ze Židenic (jako by ve směru Odb.Táborská) je tam je jen tak pro parádu. A ještě mám občas problémy se závorama v Heršpicích, buď se nezavřou, nebo naopak neotevřou. Některé vlaky vyžadují na HN ve stejný čas stejnou kolej. POZOR!! Oba přijíždí bez zpoždění!!

(Příspěvek byl editován uživatelem zeleznicar.)
Zeleznicar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 10-2007


Odesláno Čtvrtek, 20. prosince 2007 - 19:05:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jedna otázka, Šlapanice nemaj SK 3, Královo Pole nemá SK 3 a 4, Střelice nemá SK 4, ...? Ty koleje maj ňákou TVSK, nebo sou snesený?!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace