K-report
 

Archiv do 23.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 23.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 928
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 17:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano na úkor chodníků jistě. Chodci také mají možnost využít lávku kousek vedle.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 880
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 18:39:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano na úkor chodníků jistě. Chodci také mají možnost využít lávku kousek vedle.

Teď trošku nevím, jestli to myslíš ironicky nebo ne... Jinak podle tvojí logiky je tedy třeba okamžitě zastavit výstavbu české dálniční sítě, protože je to jediná možnost, jak vrátit lidi na železnici... A ještě něco: Po mostě gen. Pattona vedou dvě silnice I. třídy (z toho jedna je pro mezinárodní provoz) a pro uzavírky a omezení na takto významných tazích by mělo platit, že se za každou cenu snažíme zachovat původní propustnost. A dva pruhy jsou vždycky míň než čtyři.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 18:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ironicky ne! Na železnici by se u nás měla vrátit především ve větší míře nákladní doprava! Ale tu znevýhodňují různé tarify a daně. Dálnice jsou rozhodně důležité a patří k dopravní síti každého státu - toť můj názor na ně. Já ani až tak moc nekritizuji dopravu autem mezi městy a už vůbec ne mezi takovejma vesničkama kam se autobus podívá dvakrát za den. Vím, že jezdíš Martine do školy modrým taxíkem, ale devadesát procent studentů tu tramvaj potřebujou a tak nepřemýšlej sobecky. A proč neřešit její preferenci teď když s tím ještě snad lze hnout?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 19:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se nám srazila souprava T3P 262-263 s osobním autem na Karlovarské třídě, drobné info a foto ZDE

Cca před peti minutama nákladní automobil u Hl. nádraží ČD strhnul trolejové vedení.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 19:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to je tedy dnes smolný den. V 16:45 jsem viděl v zastávce v Sirkovce směr centrum soupravu 282+283. Zadní pantograf byl stažený a s ulomenou lištou. Kde se to přesně stalo nevím, ale v té zastávce řidič něco dělal v zadním voze, takže to trochu přibrzdilo jednokolejku. Krátce na to v 16:50, hned druhý cyklus semaforů, srazila tramvaj 284+285 chodce v prostoru jednokolejky, přesně na na začátku provizorní tratě před bodovou policie. Oni tam totiž začali se stavbou nové trati a pro chodce tam ohradili to místo, kudy od mostu normálně přecházeli před budovu policie. Chodci tak museli až ke křižovatce, která je jak známo také bez přechodu pro chodce. Takže to tam dnes lidi různě přelézali, když tam naváželi štěrk. Po nehodě to tam tramvaj ještě pěkně zablokovala a ty davy co se hrnuly pěšky to tam přelézaly přes ty různé zábrany ....
Ani nevím jestli ten nešťastník byl chodec, nebo dělník ze stavby. Byl oblečen docela pracovně ...
Provoz tramvají obnoven v 17:05, po odjezdu záchranky, po obvyklém obkreslení, ještě před příjezdem policie.
Fotky mám, ale jestli něco dám na stránky ještě nevím ....
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 564
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 21:57:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska se nám srazila souprava T3P 262-263 s osobním autem na Karlovarské třídě
Jj byl to krásnej pohled z plynule jedoucího auta na stojící kolonu tramvají...
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 617
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 22:04:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzo, nedávej fotky z povalení na stránky. To není hezká věc.
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 09:32:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: Souhlas! Nemusíme taky vidět všechno...
Myslím si, že slovní informace o této smutné události postačí. Já když pak vidím co za drastické a nemorální fotky putují po internetu, tak se nedivím, že lidé tolik otupěli :-/
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1214
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 09:45:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ja také souhlasím, proto to tam nechci dávat. Na druhou stranu, ale ten chaoz jak tam lidi přelézali díky té uzavírce pro chodce vpořádku nebyl. Takže to se příležitostně někde možná objeví.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 12:24:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mne je i focení zkrvavených těl nechutnost. Ale to je věc vkusu a výchovy...

Něco jiného jsou oběti zabalené v pytli.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1930
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 12:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky jsem vcera byl prekvapenej, ze delnici zrusili chodcum prechod, ale kdyz jsem se tam chvili motal s fotakem okolo, pochopil jsem, ze je treba prechazet na most uz na krizovatce u jana. chodci z toho byli trochu vedle a nevedeli kudy prelezt.

zato je paradoxni, ze je to primo pod okny krajsky spravy Policie ČR. cajti na to proste cumi celej den z okna, vyjadrujou se v plzni ke vsem dopravnim peachovinam, ale aby se postarali alespon o svy bezprostredni okoli a o bezpecnost ucastniku silnicniho provozu, to bysme po nich asi chteli prilis mnoho...

navrhuju zverejnit 'nekrvavy' fotky nehody i toho, jak debilne a nedostatecne byla (nebo spis nebyla) vyznacena nahradni cesta pro chodce.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 13:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: nevím je-li to myšleno přímo proti mě, ale pokud ano, tak bych tě rád ubezpečil, že na focení krvavých těl nemám náturu, ani žaludek a naštěstí ani včera k vidění nic takového nebylo.

Jinak ve Skvrňanech již byly vyměněny koleje celé rovinky před konečnou a jsou zavezeny štěrkem. Jízda je podstatně lepší, jen jsem zvědav jak to vydrží dlouho, když ty koleje jsou našroubovány do původních úchytů v betonu a to podloží pamatující zřejmě stavbu trati asi nebude už nic moc. Ale jízda je nyní výrazně lepší.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 13:51:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: Pokud na fotkách není nic odporného tak nevidím problém proč je nedat na net.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 14:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na případné mrtvole v pytli nic závadnýho není, i když osobně já bych si to na web nedával. To spíše výkony některých fotografů regionálního tisku, kteří nastřílejí na úvodní stránku akční fotku psychicky zhroucené sestry oběti vraždy, jsou s prominutím na poblití. (VLP promine - ale je to můj otevřený názor)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 566
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 16:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na případné mrtvole v pytli nic závadnýho není, i když osobně já bych si to na web nedával
Musim říct že mrtvola v pytli nic hezkýho neni
Nedavno sem bohužel měl tu možnost tenhle výjev spatřit u nás před domem když tu někdo neopatrně vešel do silnice. Nic hezkýho to neni když jdete po ulici a najednou máte u nohou pytel ze kterýho kouká lidká noha
A pokud by se to mělo někde objevit na netu tak sou od toho příslušný odstrašující stránky např.: http://nehody.motobanda.com/
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1187
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 18:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: myslím, že je hnusné obojí, nicméně je otázka nakolik za tu fotku mohou redaktoři plátku a nakolik za to může šéfredaktor, který dá redaktorovi vybrat - buď nafotíš a nebo půjdeš na pracák.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 18:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vím, že jezdíš Martine do školy modrým taxíkem, ale devadesát procent studentů tu tramvaj potřebujou a tak nepřemýšlej sobecky. A proč neřešit její preferenci teď když s tím ještě snad lze hnout?

Tak teď trochu nechápu, jak tramvajím pomůže, že auta budou mít o dva pruhy méně, když budou samy jezdit tak jako tak po jednokolejce. Pokud by byla otázka nastavena ve smyslu tramvajová dvoukolejka versus silniční čtyřpruh, pak by to bylo na širší diskuzi... A když už mluvíme o sobeckosti, jak k tomu přijdou ti, kteří Plzní jenom projíždějí?

Musim říct že mrtvola v pytli nic hezkýho neni

Filozofická otázka: A jak poznam, že je v pytli mrtvola, není-li to pod fotkou napsané?

výkony některých fotografů regionálního tisku, kteří nastřílejí na úvodní stránku akční fotku psychicky zhroucené sestry oběti vraždy, jsou s prominutím na poblití.

Noviny otiskují to, co lidé chtějí vidět. Stejně tak televize vysílají reality show typu Vyvolení, protože většina národa jsou latentní šmíráci.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1931
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 19:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pravda, meli bysme rozebrat proc lidi tak hojne kupujou bulvarni tisk:-)
pokud jde o me, ja se nez tech klepu kdo, kdy, s kym, za kolik a ruznych srdceryvnych a krvavych story obejdu a radsi si prectu normalni noviny :-)

jinak nahradni trasa pro chodce pres most u jana je komicka z hlediska predpisu, z hlediska chromy babicky kropackovy je to tragedie

vykop pro koleje konci pred krizovatkou, chodci tedy prechazeji uz po dlazebnich kostkach mezi kolejema a po asfaltu. vtip je v tom, ze semafor pro auta je asi o 5 m dal smerem k hamburku, takze chodci se pri prechazeni silnice propletaji mezi autama stojicima na cervenou. zrejme nekdo usoudil, ze je to jen na par dni nez budou v zemi novy koleje a tak nad tim proste mavnul rukou...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 19:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matril_L: Ano dvoukolejka tramvají na úkor pruhů pro auta.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1932
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 00:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MF: a nezapominas, stepane, na to, ze jsi v plzni?
uvedom si, ze tady neco takovyho neni realny...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 00:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nerad se na někoho obořuju ale z toho co tu pořád čtu od Štěpána tak nabývam dojmu že tu hodně často "zasvěceně" debatuje o věcech které jsou mimo jeho povědomost
Š. sorry ale některé tvoje nápady jsou tak trošku "od stolu" ale praxe je jiná.
p.s. Ber to jeko názor nikoli jako dalsí flame.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1191
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 00:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no nevím ... docela se Štěpánem souhlasím, ovšem viz Pavel2
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 12:06:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postavme otázku jinak. Udělá více dopravních problémů jednokolejka na mostě gen. Pattona či méně pruhů pro auta?
Myslím si, že tramvajovou dopravu omezí jednokolejka méně než, jaké problémy způsobí ubrané pruhy pro auta. Já si totiž opravdu neumím představit, že směrem do centra povede pouze jeden pruh. Už dneska jsou kolony ráno až ke křižovatece u Lékařské fakulty. Znamenalo by to totální kolaps dopravy ve městě.
Co se týká focení nehod či jiných nešťastných událostí. Tyhle věci do novin bohužel patří. A noviny vám dnes prodávají celebrity a krev.
Je to bohužel tak. Netvařme se, že většina národa je prudce inteligentní a touží po seriózních informací. Stačí se podívat, kolik za poslední dobu přibylo bulvárních deníků, jaké pořady nabízí televize. Je to logická reakce vydavatelů či majitelů televizí na situaci na trhu.
Názor na focení mrtvol, zhroucených lidí apod můžu mít jaký chci. Ale platí jedno pravidlo. Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Na druhou stranu si myslím, že k této otázce přistupuji hodně citlivě. A pokud chcete znát můj soukromý názor, tak mohu zodpovědně prohlásit, že bych byl šťastný, kdybych k takovým událostem nemusel jezdit.
Ony jsou to i z pohledu fotografa vlastně bezcenné fotky. Dneska je to bomba na titulní stránce, zítra to nikoho nezajímá. Třeba pěkná sportovní fotka je věčná, můžete se s ní pochlubit na výstavě. A je za ní vidět i to umění bezchybně zachytit akci. To je celé.
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 13:09:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolony by tak tragický nebyly kdyby lidi nejezdili v autech po jednom. Kdokoliv se podíváš na Klatovskou nebo Karlovarskou třídu tak v autě sedí jediněj člověk. Př: Když bude čtyřčlenná rodina a bude mít 4 auta a každej se rozhodne že pojede v autě sám tak to neni normální. Tak stačí mít jedno auto pro 4 lidi nasednou a je to. Bohatě stačí když ten jeden člověk je rozveze tam kam ostatní potřebujou.
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 13:46:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám snad ráno běhat v domě po sousedech a ptát se jich, jestli náhodou nechtějí svézt? Mimochodem, my jezdíme v autě ve dvou.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 13:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na otázku ohledně pruhů je jasná odpověď, že tramvajová dvoukolejka udělá více problému pro auta, ale pokud položím otázku: Udělá tramvajová dvoukolejka problémy více lidem? Tak odpověď je ne díky tomu co zmínil Jonáš.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 6-2005
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 13:51:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoj hola tak včera si to smažím IGK z Olomouce do Mohelnice a v protisměru na trajleru od Šumperka pádí K3RN v Plzeňské barvě, to je už druhá nebo ještě první? Foto nebude bo jsem řídil a spěchal čili nešlo se vracet:-(
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 14:00:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Absolut: To byla už druhá, nevíte kdy 311 vyjede na nějakou zkušebku?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 15:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jonáš a M_f-
V těch kolonách ale nebývají 4 auta se členy jedné rodiny a to byste si měli uvědomit.

stačí mít jedno auto pro 4 lidi nasednou a je to. Bohatě stačí když ten jeden člověk je rozveze tam kam ostatní potřebujou.
Zeptám se tě jak dlouho máš auto, jak často jezdíš s plně obsazeným, jak se ti líbí rozvážet ostatní kam potřebují a také jak ti za to platí? (nevím jestli sis všim ale provoz auta něco stojí)

Udělá tramvajová dvoukolejka problémy více lidem? Tak odpověď je ne díky tomu co zmínil Jonáš.
Odpověď je ano. Neboť jednokolejka udělá problémy jen plzeňákům. Kdežto 2 kolejka udělá problémy jak plzeňákům ale hlavně lidem kteří městem pouze projíždějí a nějaký most je absolutně nezajímá...dokonce je ani nezajímají nějaké plzeňské tramvaje kvůli kterým by museli stát dlouhé kolony. Na téhle úrovni bychom se mohli bavit například v ulici Sladkovského kde by uzavření pro auta nebyl problém téměř pro každého ale teď diskutujeme o tranzitním průtahu městem a to je třeba si uvědomit.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
JonÁŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 12-2004
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 18:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: No to je ten důvod proč autem nejezdím, protože to něco stojí.
Nikdy nevíš, kam tě vítr zavane !!
ICQ 284-197-287
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.167.148
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 19:28:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, auto je nadstandard za který se platí. Ježdění autem je dražší, než cestování veřejnou dopravou. Komfort není nikdy zadarmo,
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 886
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 20:00:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolony by tak tragický nebyly kdyby lidi nejezdili v autech po jednom.

Před časem byla v televizním pořadu Svět 2006 reportáž o tom, jak v jednom asijském městě, kde platí, že auto, které jede do centra, musí být obsazeno nejméně třemi lidmi, fungují jakési nezaměstnané ženy, které se živí tím, že postávajíc u chodníku nabízejí, že si přisednou a umožní tím nepočetné posádce vjezd do města. Pochopitelně za určitou nesymbolickou odměnu. Myslím, že to krásně ilustruje, že podobné kvóty jsou na hlavu postavené.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 20. května 2006 - 20:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jede do centra, musí být obsazeno nejméně třemi lidmi,
Takovou kvotu beru asopň budu mít výmluvu pro poliše proč vezu v pikapu nějaký lidi vzadu v nákladnim prostoru MUHEHE
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1935
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 00:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jakési nezaměstnané ženy
v plzni by byla jiste velka ochota (zvlast mezi podnikateli) vozit smrdlavy somraky svym luxusnim ofroutem nebo limuzinou
cemuz se ridicum ani nedivim

tranzitni prutah a tranzitni doprava vs. 2kolejna trat na moste
tranzitni doprave by se mozna! (a ted me ridici opravte pokud kecam) mohla vymyslet objizdna trasa jinyma castma plzne nebo okreskama v okoli. nakolik je to ale schudny z hlediska predpokladanyho mnozstvi vozidel, stavu onech silnic a moznosti vyuziti autama nad 3,5/7,5 tuny nemam tuseni, pac neridim.

stačí mít jedno auto pro 4 lidi nasednou a je to. Bohatě stačí když ten jeden člověk je rozveze tam kam ostatní potřebujou.
Zeptám se tě jak dlouho máš auto, jak často jezdíš s plně obsazeným, jak se ti líbí rozvážet ostatní kam potřebují a také jak ti za to platí?


to je sice vybornej napad, ale i kdyz si odmyslim tu financni stranku veci a vratim se z5 ke clenum jedny rodiny, vzpomente si na to, ze s nekteryma lidma je problem se domluvit proste na cemkoliv...

pricemz to, ze ve meste preplnym autama je vetsina jednovalcu (v kazdym aute se vali 1 clovek) taky neni idealni stav.

a ted babo rad.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 11:25:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Navrhuju sehnat vyřazený figuríny z výloh a posadit po 1 až 2 kusech do každýho auta aby šotouši neprskali
V tu ránu máme auto obsazený z větší části a je to.
Vlk se nažere s koza zůstane celá.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22311
Registrován: 4-2003
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 15:53:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A město ucpaný stejně
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 18:06:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tranzitni doprave by se mozna! (a ted me ridici opravte pokud kecam) mohla vymyslet objizdna trasa jinyma castma plzne nebo okreskama v okoli.

No jo, ale to je právě ta tragédie! Nebo by jsi chtěl dvě silnice I. třídy pro mezinárodní provoz přesměrovat na Saský most? Nebo nedej bože na trpící poddimenzovanou komunikaci kolem Velkého boleveckého rybníku s historicky cenným mostem? Kámen úrazu je právě v tom, že adekvátní objízdná trasa prostě neexistuje. A vymístit dopravu by se určitě obyvatelům okolních obcí nelíbilo, nehledě k neodpovídající kvalitě silniční sítě.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 18:37:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne se divoce pracovalo na kolejišti před vozovnou na Slovanech,znamená to,že už se začne jezdit po novém tramvajovém svršku ke konečné jedničky? Dorazila už druhá K3R-NT /č.312/ do vozovny? Nějaká další KT8D5 má nalepenou reklamu,asi oranžovou,zahlédl jsem ji zdálky za vozovnou.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 571
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 18:47:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

novém tramvajovém svršku ke konečné jedničky
To asi ne páč sem tam ŠEL (pěšky!) včera a povalovala se tam nenapojená výhybka a kus kolejiště bylo na heverech takže pochybuju že by od včerejsího večera stihli zprovoznit byť jednu kolej.Neboť se v místě ani okolí nevyskytovali žádný dělnící.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 18:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ta nová celovozová reklama je na voze KT8D5 295 foto ZDE

Jinak nová K3 je již ve vozovně, přijela na rozdíl od té první v jednom kuse, skládání se konalo v sobotu dopoledne.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 18:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano druhá Kardausova tramvaj*) je již ve vozovně. Údajně včera kolem desáté dopoledne se skládala. O tom, že se začne jezdit již zítra též silně pochybuji, ale během týdne je to možné.


*) když se může jedna nová tramvaj jmenovat poršeho tramvaj (podle designéra) tak proč bych nemohl naší K3 nadávat kardausovka!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 2-2005
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 19:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf.Ona ta 312 už přijela z kabeláží atd.? A má zde někdo foto té 312 se skládání ,nebo z převozu,pokud ano,tak mi to prosím pošlete na e-mail.Díky. a co se týče tramvaje 215,tak čeká na papíry po VP a 223+224,tak 223 vyhořela a 224 je odstavena sni.

(Příspěvek byl editován uživatelem Plzák.)

(Příspěvek byl editován uživatelem Plzák.)
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2191
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 21:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy vyjedou nové K3 do provozu?
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 12.května 2006, ICQ #277-439-754
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 22:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Plzák: s kabeláží přijela i 311, v Plzni se dodělávají sedadla, madla a topení a stejný rozsah prací by měl být na všech čtyřech vozech.
Ad Bart: Kdy vyjedou ještě není přesně jasné. Plánuje se tisková konference, kde se zřejmě bude s tramvají chlubit vedení DP a představitelé radnice. Asi začátkem června ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1937
Registrován: 8-2002
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 23:12:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: vsad boty, ze tiskovka bude jeste pred volbama, i kdyby se pak tramvaje mely dalsich 14 dni dokoncovat v dilne

ja rikam, ze volby by mely byt castejc :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4990
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 07:15:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dotaz:
vyhrabal jsem starýho železničáře, v něm článek o výměně mostu u gambáče a tam psáno, že v tej ulici, co vede kolem G. budou jezdit tramvaje.
to bylo plánovaný jak? jaká linka, odkud kam?
dík.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 08:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mělo jít o plánovanou linku na Švábiny (tam kam jezdí trol. linka 11), kde mělo vzniknout velké panelové sídliště. Proto po celé délce Rokycanské je široký dělící pruh.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1938
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 08:06:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobo, muzes ten clanek naskenovat a poslat/nekam zavesit? docela by me to zajimalo, jako malej jsem na to koukal z okna i kdyz jsem sel okolo a nechapal jsem, jak mooooooc velkou diru tam udelali vedle staryho podjezdu:-)

tramvaj mela jezdit asi od jana do doubravky prave tou ulici U Prazdroje a pak Rokycanskou nahoru, prej snad az na ustredni hrbitov.

ale protoze penize a protoze doubravka mela fungujici spojeni trolejbusama se od toho nakonec upustilo. mozna tam rudej komanc planoval dalsi masivni bytovou vystavbu, na kterou nakonec nedoslo, i to byl asi dalsi duvod.

na to ti ale musi odpovedet vetsi pametnik nez jsem ja :-)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1939
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 08:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taxi to pamatuju spravne :-)

m_k chces se o tom vic rozepsat? daji se o ty tramvajovy trati i sidlisti objevit nejaky dokumenty?
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1192
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 08:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: už asi 2 měsíce o tom něco dívám dohromady, nejen o téhle trati, ale měly by časem být tratě i další, na které se zapomnělo (Černice, Čechurov, Karlov, Vinice, Litice, ale i centrum). Problém je ale čas Takže v (ne)dohledné době se postupně objeví na Dopravním webu.
Booo, kdybys moh článek naskenovat a poslat, bylo by skvělé.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4994
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 11:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nasacnit můžu, bud zejtra v práci nebo za 2 týdny doma.
pošlu to Pavel2.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 539
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 11:11:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A neměla být na Doubravce i větev na konečnou Zábělská? Někde jsem snad četl, že ta smyčka, kde končí šestnácka má rozměrové parametry smyčky tramvajové.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 11:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O trati od Pieatasu na Doubravku jsem také slyšel, i když o té konečné nevím.
To sídliště nahoře u hřbitova se mělo jmenovat Berounka.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 443
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 12:19:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BOBO: Až budeš posílat naskenovaný článek, měl bych také zajem, pokud můžeš poslat budu rád. Díky
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.168.141
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 12:30:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

223 vyhořela, že by deštík? Jakto že 215 nemá papíry? Co se týče jednokolejky na pattonovo mostu, právě proto, že tam jezdí 1 a hlavně 4 ve špičce ve 2 minutovém intervalu, tak by se před semaforem štosovaly. Co se týče aut, 4 pruhy musí zůstat zachovány, už takhle od pošty jednou v 7.45 byla kolona až k odbočce na Vinice a ke Geře. Dnes po 11 hod. se srazila dvojka s dodávkou někde v Pražské ulici, prý tam byla fronta 5 tramvají. Slyšel jsem tramvaj chvíli divoce zvonit
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4805
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 12:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: Hlásím, že se též hlásím. Až budeš rozesílat článek, mysli na mě.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4996
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 22. května 2006 - 12:52:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vás je :-)
snad to nezapomenu zejtra vzít do práce a digifoták si s tim nějak poradí :-)
a nebo zkusim šéfovo scaner:-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 02:13:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O záměru vybudovat tramvaj do Doubravky se psalo v plzeňské Pravdě v roce 1958,pak to padlo.Později se uvažovalo o výstavbě sídliště "Na Švábinách" a vybudování tramvajové linky od Jána,ul.U Prazdroje a Rokycanskou tř. zhruba k Ústř.hřbitovu.Proto byl vybudován na této komunikaci široký střední pás,včetně viaduktu u Gambrinusu a rekonstruovaného mostu přes Úslavu.Včera odpoledne jela na 10/4 zase souprava 276+277 místo Astry. V pondělí jsem se byl podívat v Praze,kde od 13.00 do 17.00 jezdila historická souprava 351 + 1530 na okruhu Vozovna Žižkov - Hl.nádr. - Jindřišská - Karlovo nám. - Orionka - Olšanské hřbitovy - Ohrada - Vozovna Žižkov. Okruh jela celkem 4x. Oslavovalo se 125 let povýšení Žižkova na město. Jízdy byly zadarmo,ovšem po 14.hodině byl motorový vůz zadán pro pana starostu s doprovodem,což někteří starší cestující ve vlečném voze nesli nelibě,neboť byl dosti obsazen.Byla to jinak pěkná vyhlídková jízda Prahou za krásného letního počasí.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4999
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 09:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak je to poslaný.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 23. května 2006 - 11:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem na fotkách viděl náš nový plzeňský motovláček. To bude hezký cirkus:-)) Jezdit by se mělo od třetího víkendu v červnu.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace