K-report
 

Archiv do 18.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 18.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1903
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 12:16:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: nektery veci se nedaji popsat, vysvetlit, pochopit, musi se proste videt
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 12:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už je pro novou tramvaj vymyšlená přezdívka ? Navrhuji "Stračena" od toho, že je to "Z trojky kačena" :o)
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 927
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 13:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ovšem psáno Ztračena
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.148
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 14:48:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A na Slovanech tramvaje opět stály, a to dost dlouho. Ve 12.30 jsem jel autem z jižního plzeňska, na Vřesové ve směru na konečnou stála v kolejišti exnutá liazka, za ní Solaris na třicítce (ale nic nevypadalo nabouraně), za tím 5 tramvají. Tramvaje se rozjely až po 13 hodině, těsně před tramvajemi jel do centra autobus náhradní dopravy, ale předtím davy lidí šli pěšky, autobus přesto stěží pobíral.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 913
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 16:30:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kloubová 3 Rekonstukce Nízkopodlažní - Trapná Přezdívku co takhle "vlna" :-) jakože má tu vlnu na NP článku a v ulicích se jeví jako klasická vlnícíse tramvaj...

...já myslím, že PRASáci na ni nalepí něco jako rekoplzenova
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1204
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 16:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně a asi i v Ostavě se Kádvojkám říká kloubák, v Bratislavě snad Kačica. Ten kloubák to v podstatě vystihuje a u nás jsme tak zatím ničemu z tramvají neříkali, spíš možná trolejbusům 15Tr. Pavlovo nápad je tak pěknej...
Jinak jsem se přistihl jak říkám "kachna" všemu možnýmu. Na Ukrajině jsem tak přezdíval KT4 a když jsem v pátek mluvil se Zrnem, tak jsem o K3 tak jsem také říkla, že "přivezou tu kachnu".
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 23:28:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to má bejt jako co, tohle?
To má bejt moje reakce na veřejnou urážku.
A jestli se to dotklo někoho jinýho než komu to je adresovaný tak soráč ale ale nenecham si nadávat
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 18:48:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes už jela na čtyřce i Astra č.308 a tudíž byla vypravena kompletní šestice Aster na linky.Ta 308 však příliš plynule nejela,poznalo se to hlavně při sjíždění na Karlovarské. Astře č.305 už několik dní chybí kryt na zářivce a má počmárané některé sedačky zezadu a stěnu protiamerickými nápisy.Když jsem projížděl Citelisem č.495 linky č.41 z Vinic do sadů 35 /právě v 16.45 hod.před poštou/,náhle začala nečekaně odbočovat Astra č.302 linky 1 do oblouku ve směru do Skvrňan.Astra začala výstražně zvonit,naštěstí k žádnému střetu nedošlo,inu zase byl pátek.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 869
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 21:41:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejlepsi je nejezdit, pac to se pak taky potom nic netre a tim padem se nejvic usetri

Jak praví klasik: "Zamezíme návalům v podzemní dráze tím, že nebude."

Přezdívka pro K3R.NT
Přítomní diskutující se mohou snažit jak chtějí, ale žádná přezdívka nemá naději na úspěch, pokud je vnucená a vymyšlená "od zelenýho stolu". Ta musí samovolně vyplynout...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 915
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 12. května 2006 - 22:22:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: Souhlas, buď tomu dá přezdívku výrobce, nebo někdy někdo prohlásí něco vtipnýho. Třeba Trejsi prej znají v trolejbusovej vozovně pod pojmem mikrovlnka.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1911
Registrován: 8-2002
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 00:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21 tr je prezdivana hybrid, pokud je mi znamo...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 550
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 10:34:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mam dojem že "Trejsi" je Splasherovo výtvor...
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 11:33:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nevím, ve vozovně Cukrovarská byla řečena pouze "Trejsina"
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 14. května 2006 - 21:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vidíte z krvavé fotografie, skončil pod tramvajovými koly neznámý sebevrah, nebo oběť brutální vraždy. Toto je snímek z rána.

Před chvílí jsem však viděl jak se zbytek těla vozí na nějaké soupravě progressů na zadním spřáhle, tedy tyto ostatky se tam pravděpodobně vozí celý den
Foťák jsem už s sebou neměl.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 08:02:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sadech stojí auto s dispečerem, který něco zapisuje. Zřejmě probíhá opět nějaký dopravní průzkum.
Minulý víkend bylo patrné, jak jsou krátké doby na přechodu pro chodce k peklu. Z důvodu oslav tam chodilo více lidí a i když vstupovali do vozovky na zelenou, tak než přešli celou ulici, řidiči už nervozně šlapali na plyn či troubili, protože už oni měli zelenou. Párkrát zůstalo i několik chodců mezi kolejemi a vozovkou a to i v místě bez ostrůvku a moc příjmně to nevypadalo.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 328
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 09:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sadech stoji aut s dispecerem.

Kdo tady rikal, ze chudáčci dispeceri jezdi ve 120kach? Maji Fóbii s tonovanyma sklama, takze priplatkova vybava......pchéé..navic na dohled nad celou MHD v Plzni by ta fóbia stacila jedna:-))
}
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 09:47:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještěže na Fábiích nemají tuning...
Co se týče semaforů, značně krátká zelená pro chodce je když jdete od Divadla do Husovy ulice. Jakmile padne zelená, vystartuji, ale když dojdu ke kolejím v půlce křižovatky, už mi padne červená. Něco tu je špatně...Asi aby policisté mohli kasírovat peníze...Jeden agilní strážník Cruchot před časem spolužačce odlehčil o 200 Kč, přestože na zelenou tam přejít prostě nejde, nemáme v nohách rakety.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3293
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 10:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Což je samozřejmě blbost, pokud padne červená, chodec musí dojít na chodník - viz pravidla silničního provozu (361/2000 Sb.)
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4765
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 11:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pak je to ještě o tom, že je tam jakýsi "vyklízecí čas" - padne červená a následuje časové období, během kterého by měla dokázat dojít do bezpečí i babička Kropáčková s berlemi.

Rozhodující je to, že do křižovatky lezeš ve chvíli, když je zelená, pokud už jednou jsi v křižovatce, může se pak na semaforu rozsvítit třeba růžová a tobě je to jedno.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 11:19:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pravda, že u té křižovatky u divadla je ten vyklízecí čas hodně krátký. Když padne červená, tak je to i rychlou chůzí tak akorát, aby se člověk dostal v bezpečí na druhou stranu.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1918
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 15:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

platici chodec = blbej chodec. quex to vystihl o5 presne :-)

ty auta uz nerozebirejte, vite vo nich kulovy a budete remcat furt. jak ti chytraci policajti, ktery pred casem kritizovali zbytecne luxusni vybavu v policejnich Fordech Mondeo ST. vono koupit ST verzi bez kozenych sedacek asi pude tezko, kdyz jsou v tomhle stupni vybavy uz v zakladu :-)
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 18:32:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel 2: Přesně tak!
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 18:40:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krize v Astrách je snad zažehnána,jezdí už i č.303 a 301 byla na zkušební jízdě.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 559
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 15. května 2006 - 19:51:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

auta uz nerozebirejte, vite vo nich kulovy
Hele odborník se ozval

Ale "Má pravdu předsedo!"
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1920
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 01:11:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100:
podle predchozich prispevku agentu, soudcu a jinych si troufam tvrdit, ze vim o autech o malinko vic nez vyse zmineni. ale IGK nevlastnim, takze ty, vlastik a dalsi o nich samozrejme vite vic :-)
ostatne nikdy jsem netvrdil, ze jsem ten nejvetsi odbornik na auta pod sluncem
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 06:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Příplatková výbava . Tónovaná skla jsou od verze Ambient ve standardu ve verzi Clasik za příplatek 3 000 Kč. Tak to rozhodne nevidím jako žádný luxus. Dnes si ani nedokážu představit, že bych si pořídil auto s čirými skly , spíše bych to nazval jako standard dneška.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 09:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2 , kde beres tu jistotu? Troufam si tvrdit, ze o autech s tebou muzu diskutovat celou noc. O autech vim, dle me jesitnosti, dost též. Stejne tak by se mohl ozvat Martin 100 a dalsi a dalsi, tak nechytrac a rekni v jake sfere vis o autech vic.......juzlo!
Pavel_Ruzicka: Smejes se za slovo " priplatek" a hele, on to priplatek je. I kdyby to byl priplatek 1 000 kc, tak to priplatek je, ne standart. Byt by to melo byt automaticke. Proc treba vyrobci standartne nedodavaji misto zarovek LEDky? Hee? Pavliku, povez....:-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 09:57:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou o autech vím dost, Svět motorů čtu od deseti let. Jen mi nejde do hlavy, když tónovaná skla na fábii stojí 3000 Kč, proč se tónovaná okna nedávají do tramvají? Ty peníze by se vzhledem k ceně tramvaje ztratily, to je jako kdyby si někdo koupil ojeté BMW za 200 000 Kč a naříkal, že nemá na dětskou autosedačku.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 10:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám takový pocit, že by se tato diskuze měla jmenovat spíše Plzeňské přechody a Oktávky PMDP.
Dyť je naprosto přirozené, že managment společností si pořizuje reprezentativní auta. A co se týče těch oktávek, tak zase nějak extrémně luxusní nejsou. Taky si mohli koupit RSko. Ona dnes už standartní výbava není na úrovni Škody 120L.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1923
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 10:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rucne stahovaci zadni okna za priplatek!
u 105S se snad ani nedaly poridit... kdo to vi presne?
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 330
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 11:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proc se nedavaji tonovana skla do tram? Protoze kompetentni lide, kteří maji na starosti zadavaci podminky v nasem pripade skla, tram nejezdi, tak je to neškrabe........ a kazda usterena koruna se pocita.
J.Bond: Takovych lidi je, kterym zalezi v cem jezdi ......byť na to nemaji.....Loni jsem mel na hromade 200 000 tis na auto...a koupil jsem si oktavku 1,8T r.v. 99. Me to bohate staci i kdyz bych za 200 mohl mit to BWM " aby vsichni videli" ...takove premysleni ma dost lidi
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4973
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 12:52:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, Š105S zadní stahovací neměla a neměla a neměla. jedině kdyby sis přehodil dveře ze 120 :-)
taky třeba němela opěradla vepredu úhlově stavitelný.....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 13:16:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nebo takovej Favorit 115S, ten taky nemel spousteci okna vzadu a to se psal rok 88...ale pravda toho se vyrobilo par kusu...snad ani ne 5
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3304
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 14:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, Š-105S neměla vzadu ani stahovací okna, a dokonce ani madlo u dveří - bylo zde jen jakési poutko, které se po čase utrhlo.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1211
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tramvajím: nová reklama na hudební festival Basinfirefest 2006 na voze č. 226 (souprava 225+226) dnes na lince č. 4. Foto již na stránkách.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1924
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nejsockovatejsi stopetky mely poutka na dverich i vepredu nebo se mylim?

mam napsat MZ aby nas spojil s komorou Auta - vše okolo nich, historky, zážitky, postřehy, fotky atd.?

jinak co je novyho v tramvajich? :-)
kdy se napr. budou pokladat koleje na moste u jana? delnici zatim mostni konstrukci neustale cimsi natiraji a panely, na ktery budou usazeny kolejnice, jsou slozeny vedle.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:46:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

rucne stahovaci zadni okna za priplatek!
u 105S se snad ani nedaly poridit... kdo to vi presne?

Ale bacha kamarád měl 100L a měl "vokna f elektrice pičo"
P2 ho zná

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 437
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 16. května 2006 - 21:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady je taky malý přídavek z dnešního poledne kdy jsem vyfotil novou celovozovou reklamu na zadním voze soupravy T3M 225-226. Možno nahlédnout ZDE
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 01:03:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hehe zakladni verze Skodovek panove byly 105S a 120...zadni stahovani chybelo ale bylo mozno si ho svepomoci dodelat...jinak skode 120 chybi S z duvodu ze narozdil od sve 105kove eSkove kolegyne mela polohovatelne operky prednich sedadel...a abyste neremcali bylo tam hodne drobnosti ktere byli az ve verzich 105L/120L a vyssi...
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 07:44:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se dala poznat 105 od 120 zezadu chybejicim zebrovanim na olejove vane.....nebo?
Standa Metůněk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 13:28:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda 120 neměla písmeno S proto, že jako Škoda 120 S se předtím v malých sériích dělala ostřejší verze Škody 110 LS s motorem upraveným na obsah 1,2 l a vyšší výkon a chladičem přesunutým dopředu, bylo to poznat podle výřezu v masce. Nebyla běžně k dostání, prodávala se jenom pro sportovní účely a pro ministerstvo vnitra, později se některé dostaly do normálního provozu, v Plzni byly v 80. letech občas vidět.
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 438
Registrován: 10-2004
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 14:07:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen tak pro zajímavost počet prodaných vozů Škoda, jejich ceny a počet průměrných mezd potřebných na jejich zakoupení:

Škoda 1000MB/1100MB (1964-1969) - 440 624ks – 44 000 Kčs – 30 průměrných mezd
Škoda 100/110 (1969-1977) - 1 079 708ks – 69 000 Kčs – 36 průměrných mezd
Škoda 105/120/125/130/135/136 (1976-1990) - 2 013 695 – 56-65 000 Kčs – 21-23 průměrných mezd
Škoda Favorit/Forman (1987-1994) 1 002 421 ks
Škoda Felicia/Combi (1994 - 2001) 1 267 748

atd.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 14:51:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ani já nemám BMW. Ale větu jsem psal proto, že tónovaná skla vzhledem k celkové ceně tramvaje tvoří zanedbatelnou částku, klidně tam mohla být. To je jako paralela BMW versus dětská autosedačka, ta spojí procentně tolik jako astra za x desítek milionů Kč versus tónovaná skla.
Škoda 105 S: Taky jsme jí před 15 lety měli, přední sedačky se nedaly polohovat, bez opěrek hlav (i po modernizaci), ale klidně se to dalo vyměnit. Dále poutka i vepředu, bez cyklovače stěračů(na rozdíl od Š 110 LS, která měla 5rychlostní cyklovač) a hranatý rychloměr. Ale ty sedačky jsme vyměnili za lepší.
Rekonstrukce Pattonova mostu dle dnešních novin je plánována na rok 2009, až bude hotovo provizorní spojení Lochotína s centrem, provoz bude zachován po polovině vozovky, kam se mají vejít 4 pruhy (2 tam, 2 zpátky, ale asi dost zúžené) + 1 kolej pro tramvaje.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 14:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, když už jsme u těch aut byl taky nějaký Tatraplán s ABS? Co si pamatuji, tak se uvažovalo že do Tatry 700 se budou montovat.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 561
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 15:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

prodávala se jenom pro sportovní účely a pro ministerstvo vnitra, později se některé dostaly do normálního provozu, v Plzni byly v 80. letech občas vidět.
Pochybuju že by se do provozo dostaly origo 120S spíše šlo o domácí úpravy něco jako dnešní tuning. Ale s tím že tenkrát to mělo vliv na jízdní vlastnosti a nikoli toliko na vzhled jak dnes bohužel spousta lidu preferuje. :-)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3317
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 15:42:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK: Ne, u Tatry se až do konce ABS nedostalo do výroby.

P. Růžička: Pravda, IGK byly za socialismu relativně drahé, stejně jako benzín. Jen pro srovnání - asi by nikdo dnes nebyl ochoten dát za Dacii Logan nebo Fabii v základní výbavě 400.000,- Kč a tankovat benzín za téměř 50 Kč/litr, stejně jako 10 let ojetého favorita dnes neprodáte za 100.000,- Kč - ale tehdejší ceny tomuto přirovnání plně odpovídají.
Halt vývoj jde dopředu a pravověrný šotouš si může jen nostalgicky povzdechnout nad dobou, kdy koupit si IGK bylo něco mimořádného...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 924
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 16:21:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pattonův most: Je vidět, že Plzeň je skutečně město pro MHD. Odpušťte, ale musím šílet! NACO jsou čtyry pruhy pro auta - mohou to objet! Podle mne je optimánlí dva pruhy do města a dva pruhy pro tramvaj! Tramvaje po mostě Gen. Pattona skoro určitě přepraví za špičku více osob nežli individuálka. Nevim kterej proautičkovej kre*én to zas vymejšlel! Most U Jána jinak řešit nešel, ale proč nepodpořit MHD když to tady lze! Chápu, že pro řidiče bude krutý vystávat na Sasskym, ale zpět se přecijen trousí trochu méně hustě a navíc nás je víc .
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 334
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 16:29:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navic v tech autech jezdi tak v 80% 1 osoba!....a dost zenskejch. Ach jo....Hlcení mesta, potazmo Varské pozoruji od roku 2003...od te doby taky nejezdim autem, ale pouze MHD a kolo. V Plzni je MHD jako nechtene brana pritez me tak prijde nekdy. Ale nechapu proc, kdyz z ni maji Panove K+K pekny byznys.
No Kalous nam konecne po volbach skonci v roli primatora, tak s nad s novym vedenim bude mozna patrny obrat k lepsimu.....
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 16:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Štěpáne, dvě S vedle sebe jsou v češtině nepřípustná:-)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Slimman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 490
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 17:35:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové admini (či moderátoři) nechcete ty auta přesunout do příslušný místnosti ? Rád si to přečtu, ale proč to má bejt tady ?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 562
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 18:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od te doby taky nejezdim autem, ale pouze MHD a kolo.
Copa? Sebrali ti papíry?
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 18:48:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už vidím, jak doprava v Plzni bude vypadat, pokud na mostě gen. Pattona budou jenom dva pruhy pro auta. To by byl totální kolaps dopravy. Stačí se podívat, jak to na mostě vypadá dnes.
Máš krásnou představu, že se lidé kvůli rekonstrukci mostu vzdají ježdění autem. Už se vidím, jak na těch několik měsíců svoje auto zaparkuji do garáže, služební odevzdám zaměstnavateli a místo něj vyfasuji Plzeňskou kartu.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 925
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 18:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano v tvém zaměstnání se prostě bez auta neobejde nikdo, ale dva pruhy bych na tu karlovarskou dal pouze směrem do centra, protože ve špičce je provoz z centra nižší a odpoledne není tolik nárazový tak by si na tom SaSkém mostu chvilku někdo počkal když už tím autem jet musí!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1185
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 21:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

<ot>
M_k: Štěpán to sice napsal špatně, nicméně dvě ss v češtině přípustná jsou
</ot>

<flame>
Nechcete už jít s těma diskuzema o autech a jejich (ne)přednostech do ? Vždyť je to furt do kola o x=
</flame>
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 563
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 17. května 2006 - 22:09:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dva pruhy bych na tu karlovarskou dal pouze směrem do centra, protože ve špičce je provoz z centra nižší a odpoledne není tolik nárazový tak by si na tom SaSkém mostu chvilku někdo počkal když už tím autem jet musí!
Kamaráde projeď si někdy město autem a zjistíš jakou hloupost navrhuješ
To by nešlo svést Klatovskou na Sasák vždyť není kudy okružní jízda po náměstí nepřichází v úvahu. Představa že by se to mělo odehrávat přejezdem po přivaděči na prahu je dosti nereálá.To by mělo za následek ucpání celýho města až ke Chlumčanům.
Jakože kolony budou stejně dooost dlooouhý.
Ale naštěstí je tu ještě zkratka okolo Kalikováku a ZOO nebo mnou hojně využívaná cesta "přes zahrádky".

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 10-2004
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 11:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Slovanský, ve stanici Vřesová se právě stala nehoda několika aut. Jedno auto je na střeše, dle slov řidiče tramvaje. Tramvajová doprava zastavena na místo jede Záchranná služba, Hasiči, Policie a dispečer PMDP s Fabií ()
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.142
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 14:10:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rekonstrukce Pattonova mostu: Vzhledem k tomu, že tramvaje pojedou po jedné koleji po semaforu, nechci vidět ty kolony tramvají, když ve špičce jedou čtyřky po 2 minutách (a stejně jsou přeplněné) a do toho jednotky, to budou kolony tramvají s trochou nadsázky k Vinicím a Geře.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 926
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 15:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bond: Ano stačilo mi dnes vidět stav po menší bouračke, která se stala Pod Záhorskem. Trochu ironií bylo to, že ačkoli všichni viděli odstavené auto a nasprejované čáry vydali se na cestu tramvajovým pásem pod rondel! Někteří. Opravdu jsem se bavil, když jsem předjížděl v tramvaji své spolužáky ohluchlé zvoněním :-)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 15:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednokolejka přes Pattonův most bude kratší, než co tu byla před lety, když se tam dělalo kolejiště do BKV panelů. To se jezdilo jednokolejně od od Pod Záhorskem až téměř k poště, no prostě jak je to kolejiště z BKV panelů.
Ale nepříjemné to bude, neříkám že ne.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Čtvrtek, 18. května 2006 - 16:37:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva pruhy do centra jsou samozřejmě o něco větší nutností než dva pruhy z centra. Na druhou stranu, pokud se na most vejde více pruhů na úkor chodníku, tak proč je tam nedát. Navíc chodníky na mostě gen. Pattona jsou zbytečně široké. Všimněte si, že po nich téměř nikdo nechodí. To se týká hlavně strany u Pekla.
Saský most není skoro vůbec náhradou za Pattonův most. Most gen. Pattona je součástí spojnice sever-jih, zatímco Saský most využívá doprava z Lochotína pokračující přes Rychtářku na Slovany či na Prahu.
Celý problém se opět točí kolem toho, že jsme zdědili naprosto tragicky vyřešený městský komunikační systém. Celé Severní předměstí visí prakticky na jedné jediné komunikaci, po které chtě nechtě musí jet všichni. Navíc Severní předměstí, kde žije většina obyvatel města nemá pracovní příležitosti ani třeba střední školy. Takže ráno se ta masa lidí musí dostat po jedné cestě (a je jedno jestli tramvají či autem) na druhou stranu města a odpoledne zase zpět.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace