K-report
 

Archiv do 03.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 03.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1854
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 17:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

semolina: zebricek priorit PMDP, a.s.? vazne to chces vedet?

najdu a hodim to sem. ale predem upozornuju, nepsal to clovek, kterej vi, jak to v dopravni firme chodi a zna provoz do detailu. je to vyplod tak maximalne magora vylezlyho z VŠE primo do praxe. o kazdodennim provozu vi takovej clovek uplny hnedy co pada do wc misy.
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 18:36:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cca před hodinou Astra 306 na lince číslo 4 pro poruchu brzd zatahovala do vozovny. Jako náhrada vyjela souprava T3P 208-245, takže stále záložní Astry nejsou .
Tramvaje v Plzni - 2. rok na Internetu
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 895
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 19:39:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta 209+210 vypadá každopádně zajímavě... Dneska jsem se ale vezl v tramvaji T3M 222 ve kterej něco smrdělo jako blitka. Když jsem vystupoval tak bylo něco na podlaze zaházeno pískem. Já teda tipuju, že to bylo to co tam smrdělo .
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 11:14:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mě revizoři kontrolovali dvakrát za poslední týden, a někdy ve čtvrtek půlka spolužáků potkala revizory. Ale je fakt, že předtím mě od začátku roku kontrola nepostihla. Na druhou stranu, loni jsem jel ze Slovan do Bolevce a byla kontrola dvakrát!! v témže spoji, poprvé u Nádraží a podruhé u Pošty.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4651
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 12:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

byla kontrola dvakrát!!

To není nic divného, vzájemný pohyb revizorů koordinován není. Tam "u nás" to funguje tak, že revizoři mají ranní a odpolední (v noci nástup předem + kontroluje řidič) a tu a tam má někdo nařízeno někdy během služby zkontrolovat nějakou okrajovou linku toho druhu, jako jsou plzeňské 21, 26, 32, 51 - 56 a tak. Jinak jim do toho, kdy a kam pojedou, nikdo nemluví.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.144
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:00:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdypak bude zbytek významných zastávek pod střechou? Vzhledem k deštivému charakteru počasí bych uvítal pořádné střechy a ne ten pseudopřístřešek na tramvajové zastávce v Sadech, kde člověk nepromokne maximálně při mrholení. Bude někdy přístřešek Pod Záhorskem, U Gery atd? Pořádný přístřešek, kde člověk nepromokne ani při pořádném lijáku, mají v ruském městě Staryj Oskol: http://photo.tramvaj.ru/images/staryoskol/sos024.jpg
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 337
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 19:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je to vlastně s kontrolováním jízdních dokladů na linkách 26, 33 /Kř.-MT/, 39 /BH-Zruč/, 51-56, když to vlastně platí obce ze svého a některé zastávky co jsou v IDP Z patří na linkách měst. busů do zony P?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 596
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 07:20:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad James Bond: Tento krásný přístřešek nevyhovuje ČSN 280318 a tak se ho v Plzni nedočkáte.
Ukaž mi cestu a dohodneme co za to.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 07:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad přístřešky. V dohledné době nebudou. Ve správě a investicích do nich je pěkný bordel, co pes to jiná ves.
Hledám jakékoliv materiály, archiválie, jízdní řády a fotky z lokálky z Pňovan do Bezdružic. Pište na: eurostar@email.cz
Předem za všechno díky.

James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.103
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:01:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzhledem k všeobecně deštivému klimatu Plzně je ostudné, že přístřešky nejsou, když je dokáží dělat i v Rusku. Hlavně že normě vyhovuje ten pseudopřístřešek na tramvajové zastávce v Sadech, který ochrání leda tak před mrholením. Za drahé předplatné v MHD má člověk leda tak nárok na zápal plic při každém lijáku.
Z jiného soudku: V tom pondělním parnu mezi Náměstím Republiky a nádražím do kačeny vlítla otevřeným okénkem vosa a poletovala po voze. Pro alergiky nepříjemná lapálie, obzvlášť když je 1 vosa může přivést na JIP, zatímco zdravého člověka na JIPku přivedou žihadla od desítek vos. Vosy budou zvlášť aktivní, až na Slovanské třídě rozkvetou japonské okrasné třešně sakury - a to bude velmi brzo.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:23:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agente 007, nechci rýpat, ale jak za vosu v kačeně může PMDP / Magistrát? Zase tak zlí bysme na ně bejt neměli. Zcela určitě se v manuálu ISO vosy ve vozidlech osobní přepravy neřeší
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 922
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:43:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James: asi to fakt s těma narážkama přeháníš a hlavně domýšlej následky: např. někdo z odpovědných si to tady přečtě a napadne ho, nechat pokácet ty stromy, což by určitě nebylo dobře...
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.146
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 17:01:35   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokácet stromy samozřejmě nechci. Kdyby ve voze byla klimatizace (používaná s rozmyslem), pak by bylo zavřené okno a vosa by tam nevlítla. Když měla radnice 200 milionů, měla je dát na klimatizaci a modernizaci vozů a ne na projekt Plzeňská karta. V zahraničí je (ve voze, v hotelích) systém klima/topení. Lze to nastavit od 5 do 30 stupňů a vše se fouká tím samým výdechem. Nezdá se mi, že klima stojí statisíce, v cizině je i ve starších autobusech.
Nobody
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Geniální věc, zabudovat do vozidel klimoškou. Předně je známo, že vosy zásadně nepoužívají dveře, chřipkový vir se jim taktéž vyhýbá jak já autobusu.
Klimatizace má smysl, pokud je schopna udržovat vzduch na teplotě, které chceme. A to prostě ve vozidlech MHD v podmínkách ČR nelze. Nikoliv proto, že by tu snad byl jiný vzduch než třeba v USA, ale proto, že je jiná četnost zastávek a výměny cestujících. V našich podmínkách by klimatizace musela být natolik výkonná, aby během pár desítek sekund kompletně vyměnila vzduch ve vozidle, což dost dobře nejde. Tedy jde to, ale za předpokladu, že z té klimatizace půjde arktický vichr, jelikož jinak než pomocí velice nízké teploty a velkého průtoku vzduchu ochladit za několik desítek sekund teplotu vzduchu o pár desítek stupňů opravdu nelze.
Bylo by opravdu veselé, sedět v létě v tramvaji, ve které by neustále lítala teplota mezi +30 až +50 stupni. Moc dobré pro zdraví, zejména pravidelných uživatelů MHD.
Pulitzer for Havlík
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 528
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 22:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a i kdyby tam ty klimči byly tak by to k ničemu nevedlo páč cestují sou trubky a ty okna by stejně otvírali.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 179
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 07:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 007: No nejsem kovaný v zoologii, ale vosy versus rozkvetlý stromy?
Možná že tak rozlitý limči - tak bacha o víkendu na náměstí.
Hledám jakékoliv materiály, archiválie, jízdní řády a fotky z lokálky z Pňovan do Bezdružic. Pište na: eurostar@email.cz
Předem za všechno díky.

Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1866
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 08:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

007, neco ti poradim: nos neustale s sebou noviny a az vosa prilitne do tramvaje, muzes noviny srolovat a vosu na okne priplacnout :-)
zbytek cestujicich vcetne alergiku by tvuj vpravde hrdinskej cin jiste kvitoval s tichym souhlasem:-)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 320
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 09:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakejpa neštastnik dnes rano tocil na kamerku na stativu v Sadech provoz ...? Co to ma jako byt? K cemu jste to tocil?
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 09:14:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Ukaž mi cestu a dohodneme co za to.
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 09:17:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud si dobře pamatuji klimatizace, ale i ty vosy ve vozech MHD v Plzni se tady řešily minulé léto několik týdnů a nikam to nevedlo. Nakonec musel každý rozumný čtenář po přečtení všech příspěvků uznat, že klimatizace ve voze nemá v plzeňských podmínkách smysl a ani význam. Pokud máte klimatizaci v osobním autě, tak si zkuste otvírat na každém rohu okénko a poznáte, spíše nepoznáte ... Klimatizaci bych spíše přál řidičům, která by dle mého názoru měla být jako standart u vozů, které procházejí modernizací. Ve vozech bych uvítal spíše zachování střešních poklopů, které mají celkem i význam, ale v modernizacích se pomalu vytrácejí údajně z důvodů prostotu v přední části vozu, druhé dva nahrazují malé ventilátorky, které bohužel nejsou tak účinné. Dodnes mi není jasné proč se přední střešní poklop nedá posunout a proč další dva jsou nahrazeny ventilátorky, které se svojí účinností rovnají nule.
Tramvaje v Plzni - 2. rok na Internetu
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1189
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 09:31:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: proč nešťastník? Je to jeden řidič, občas takhle dokumentuje provoz. Mimo jiné má i staré úžasné filmy natáčené ještě na osmičku kameru. Byly použité i tenkrát v tom dokumentu o MHD co běžel na kabelovce.
Klimatizace apod: některé dotazy či problémy se tady diskutují v určitých periodách stále znovu, jak sem přichází noví diskutující. Je pravda že některé věci zůstanou nezodpodvězené, ale mnohdy se tady nakonec nějakého konce doberem a pak se na to stejně zase po nějaké době někdo ptá
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 09:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To samozrejme ten " nestastnik" je mysleno hezky:-), tak me prisel jak tam sam stal a tocil a tocil:-))
Jinak To nikomu neberu, at si toci kazdej co chce, jen me to zaujalo v dobrem slova smyslu:-)...Za par let by mu nejaky zasveceny, za tyhle zabery, utrhal ruce:-)
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 10:32:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P. Růžička : Dodnes mi není jasné proč se přední střešní poklop nedá posunout a proč další dva jsou nahrazeny ventilátorky, které se svojí účinností rovnají nule - Dobrý postřeh! Mně tohle nebylo jasné hned před 4 roky, když s touto úpravou vyjel první vůz č. 208!! Spíš to dělá dojem, že si tím dílny zjednodušují práci
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 10:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš to dělá dojem, že si tím dílny zjednodušují práci ...

No hodně bych se divil, že by si v dílně rozhodli, jen tak, že tam dají místo poklopu větráček, tím si akorát přidělají práci. Určitě je to v nějakém projektu ve kterém bude tak alespoň 123 legislativních důvodů, proč musí poklop zmizet
Tramvaje v Plzni - 2. rok na Internetu
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 11:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodnes mi není jasné proč se přední střešní poklop nedá posunout a proč další dva jsou nahrazeny ventilátorky,
No díky zvětšené kabině řidiče se tam nevejde a posunout nejde zřejmě proto, že na střeše je sběrač. Ale proč jsou nahrazovány i další poklopy ve voze by mě také zajímalo ....
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 12:58:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No s tou účinností klimatizace: Ve Španělsku byla tak silná, že jsem účinek pociťoval i při otevřených oknech. Je pravda, že někde byla na předměstí zastávka po 4 kilometrech, ale v jiných částech města i po 500 metrech. Ale když nebude, taky nevadí, alespoň budou mít slečny hezky rozepnutou košili a pěkný výstřih, jako jedna včera...
Co se týče poklopů, budou při nějaké modernizaci či VP přidány střešní poklopy do Aster či Kačen, kde nejsou? A co se týče některých nízkopodlažních autobusů, proč tam jsou okna tak malá?
Nobody
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 14:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Co se týče poklopů, budou při nějaké modernizaci či VP přidány střešní poklopy do Aster či Kačen, kde nejsou?"

Jsem jednoznačně pro, místa je na to dost. Třeba bychom mohli dát jeden velký poklop místo trakčního měniče
Pulitzer for Havlík
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 15:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3M 209+210 po VP již s cestujícími ZDE
Tramvaje v Plzni - 2. rok na Internetu
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - již více než 1000 fotografií ve všech rubrikách.
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1868
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 21:02:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stresni poklopy:
a copa kdyby PMDP zamestnaly jamese, kterej by s nusi na zadech v lete vynasel teplej vydejchanej vzduch ven a cerstvej studenej dovnitr?

jinak samozrejme bezduvodny mizeni vetracich otvoru bez dostatecne ucinny nahrady v zadnym pripade neschvaluju...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 529
Registrován: 12-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 01:26:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

by s nusi na zadech v lete vynasel teplej vydejchanej vzduch ven
Pavle bacha teplej vzduch stoupá vzhůru a tudíž by mu z tý nůše utek chtělo by to nějakej dekl...
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 06:15:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

deklů je dost, sundávaj je ze střechy :-)))
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 10-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 18:59:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 6.5.2006 budou PMDP, a.s. zajišťovat jízdy historickou tramvají od 10 do 16 hodin po trase U Zvonu přes náměstí Republiky, Palackého třídu, U Zvonu. Cesta po okruhu bude trvat cca 15 – 20 minut. Jízdné bude jednotné 20,-Kč.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 856
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 21:01:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jízdy historickou tramvají

Křižík už smí jezdit???
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 531
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 01:28:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křižík už smí jezdit???
Spíš bude podnik takhle vodírat lidi s T1 121 dvacka za kolečko...inu to je dobrej kšeft.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 11:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křižda prej smí. Na TBC jsme se tomu taky divili.

Dneska jezdí na jedničce "dneska" 174 sólo :-)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 11:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3GM 274 jezdila jako sólo i včera na lince číslo 1.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1193
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 12:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Speciálně pro 007: Tak jsem včera v Praze zaměřil pozornost i na střešní poklopy
Jejich T3R.P je mají. Ten přední zrušený u nás je tím, že nemají polopantografy (před časem mi to někdo potvrzoval, že zvětšená kabina řidiče a polopantograf na střeše tomu nějak brání).
Co mě ale příjemně překvapilo a čeho jsem si minule nevšiml, že otevírací poklopy na střeše mají i pražské modernizované KT8D5 s nízkopodlažním článkem. Tedy ze střechy zmizely ty nástavby s částí elektrovýzbroje a větrací poklopy po vzoru T3 zde jsou nově přidány.


(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer dubna 30, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 12:49:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry za chybu já taky myslel T3Gm 274. Jinak s honzou si dovolím trochu nesouhlasit. Asi ty Plzeňský T3P mají tu kabinu extra velkou páč 282+283 tam ten větráček z vrakosy mají taky. Naopak v T3M který mají polopanťáky jsou přední poklopy celý.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2549
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 18:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: Nevím jestli to tu už nebylo, ale nejedou ti stránky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 19:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky vím. Vydrž do půlnoci a půjdou ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2553
Registrován: 5-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 19:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: Už čekám
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Wlasta
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.90.99
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 11:36:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinkej renonc, na úvodní stránce tramvají je SÓLO vůz s titulkem "T3GM č. 274+275 na konečné ..."
Nebo že by druhý vůz měl dokonalé mimikry v podobě reklamy na park Homolka? :-)))
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 13:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opraveno, díky za upozornění.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:06:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem tento víkend též krátce v Praze a v Ostravě.V Praze teď byla výluka na křižovatce u Anděla a všechny tramvaje na speciálních linkách č.36:Smíchovské nádr. - Laurová a 39:Sídliště Barrandov - Sídliště Řepy,byly vypravovány z vozovny Motol.Objíždělo se kolem autobusového terminálu Na Knížecí,kde byla zavedena přípojná NAD ve směru Újezd.Na výlukové trase jezdila pětičlánková 14T pouze cvičné jízdy.V Ostravě jsem se svezl od hl.nádr. poprvé linkou č.1 na nedávno zprovozněnou konečnou Dubina,INTERSPAR.Hned po výjezdu od nádraží Trio č.1251 škrtlo osobní auto,naštěstí po necelé čtvrthodině /po vyhodnocení situace/ dispečeři povolili normálně pokračovat v jízdě.Na lince č.3 /k nádr.O.-Vítkovice/jsem se svezl "Wanou",vlek jsem v sobotu neviděl.Uspořádání přidržovacích tyčí (hlavně u vstupů)se mi v Triech jeví horší než v Astrách a jelikož se v Ostravě po 20.hodině nastupuje v MHD pouze předem kolem řidiče,je pro mě nastupování složitější.Na lince č.102 jsem se svezl kloubovým Solarisem Trollino 18 č.3801 (jel mimo garant.pořadí).Připadá mi až přehnaně robustní,sedačky jsou podivně rozprostřené a na vysokých podstavcích.Kloub a harmonika jsou hodně dlouhé a též jízda s ním mě moc nenadchla.Taktéž na lince č.108 jsem jel Solarisem Trollino 12 a 21Tr.V Ostravě,Praze,LB,ML jsou ve vozech MHD instalovány plastikové držáčky s reklamou Vodafone,ovšem mnohem řidčeji a v menším množství než v Plzni. Např.v přední části kloubáku č.464 jsem jich napočítal 24,v Trejsinách jsou tak hustě,že se tam nevejde tolik lidí stát vedle sebe,mohlo se víc šetřit!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:16:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: V Ostravě platí nástup předem po 20. hodině pouze v autobusech a trolejbusech, takže jsi mohl do TRIA nastoupit klidně prostředkem. Ohledně ST18AC s tebou nemohu souhlasit. Je to nádherné vozidlo. Podesty? Proč asi. Protože se jedná o 100% nízkopodlažní vozidlo a navíc musel být elektromotor posunut do prostoru pro cestující, jelikož v komíně je dieselagregát.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 899
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:46:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák: No ono to, že je to 100% NP vozidlo je celkem jedno. Jde o to, že Pan Breník může dobře posoudit v čem se mu jede pohodlněji jelikož jsou mu přítěží francouzké hole. Takže je možná hezký vidět 100% NP kloubák, ale ohledně praktičnosti tohoto řešení vozidla my mladší nemůžeme posuzovat.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:55:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf: Jo. Já už vím. Už jsem byl od MJ upozorněn.
V tom případě to chápu. Hold muselo rozmístění sedadel ustoupit tomu dieselagregátu a elektromotoru v salónu. No taky co bychom chtěli od předváděcího vozidla.
Jirka Breník: Omlouvám se za tykání.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ; nákresy; zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 14:45:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 5.5.2006 je očekáván příjezd 1.plzeňské K3R-NT do vozovny!!
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 15:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před několika dny jsem dostal několik fotografií plzeňských vozů K3R-NT, krátce před dokončením v dílnách firmy Pars nova a.s. v Šumperku. Možno nahlédnout ZDE
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 15:39:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu pokračovala krize aster. Na jednotce jela v sobotu 196+198 a v neděli 282+283, obě astry jely pouze v pondělí. Stále ještě jezdí sóláč 250, na modernizaci je skutečně zralý, spíš přetahuje. Zrezlé schody... ale jezdí dobře. Zato v 275 cosi uprostřed drnčí a celý vůz vibruje. V pondělí v jednom sólu nebyla vlajka v držáku (který chyběl), ale na přístrojové desce, jako cedule s názvem konečné u ceduláků.
Velký korektor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 19:19:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli ta jedna souprava dojezdí až 19.9.2006, tak fandové mají ještě dost času na to se s ní svézt.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 19:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz na to tak koukam stredni clanek je uplne shodny s K3 1752 (1751 ma dnes zaplombovane vyrazeci dvere)...jinak popravde je to humus takhle zprasit T3...to opravdu K3 vypada elegantne...

(Příspěvek editován uživatelem izzy května 02, 2006)
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 00:22:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel Růžička : Co to je za nesmysl,víš jak vypadá vozovna???
http://tramvaje.com/galerie/ostatni/101-102/101.102.12.JPG
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 00:38:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Ostravák:Díky za upozornění,jezdil jsem tramvajemi pouze odpoledne,kdežto některými trolejbusy až po té 20.hodině.V Plzni jezdí stále jen čtyři Astry,o víkendu byly dvě nasazeny pouze na jedničku /aby nemusely jet soupravy/,v úterý jely dvě na dvojce.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1197
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 09:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď ráno jezdí na zkušebkách Astra 310, tak zase nějaká snad přibude.
Izzy: jestli narážíš na staré čelo, tak je třeba si také uvědomit, že v Brně máte vozů s novými čely mnoho, ale v Plzni s největší pravděpodobností více než čtyři tyto vozy nebudou a mít tady další atypické vozy je k vůli náhradním dílům nešikovné. Pak by také mohla tramvaje stát třeba i jen k vůli rozbitému světlu třeba měsíc. Když je takto shodná s T3 bude případných problémů s náhradními díly méně. Na T3 je všeho podstatně více na skladě a za lepší peníz než např. na Astry, či další nové atypické vozy.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.118
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 14:36:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O projekt elektronické plzeňské karty vážně uvažují zastupitelé z Volgogradu (dle Radničních listů) a rádi by to zavedli do výroby. Spíš než takový monstrprojekt by si měli dát do pořádku tratě, byť uznávám, že na Rusko mají vozový park v relativně slušném stavu.
Co se týče Slovanské aleje, již 29.4. měla skončit výluka a i zatahující tramvaje měly jezdit přes Slovany. Duben už dávno uběhl a vše při starém, po 22 hodině skoro vše jezdí přes Světovar a náhradních autobusů moc není. Včera po 22.40 jsem musel pěšky od Mikulášského náměstí, protože autobus měl jet až za 25 minut. Nebyl jsem sám, se mnou po Slovanské pěšky šlo dalších 7 lidí. Hlavně že o víkendu těch autobusů jede víc, včetně nedělního večera. To by vážně dopravní podnik bolelo, kdyby ten autobus jel častěji, aby byl přípoj na každý spoj z Bolevce?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 900
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 14:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Astry: No a to dneska málem dojezdila 310 když s ní to prase téměř vykolejilo u fakulty! Nojo spadla tam červená a nějak se nechtělo pánovi brzdit...

Honza_Š a K3: Můj názor na tohle znáte a nechci provokovat šotohádku jeno snad víš že je ještě druhá důležitá věc a tou je image. (druhá oponující strana)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 534
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 16:07:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Image je na nic následuj svou žízeň...
Image je cestujícím u p..... hlavně když je tram čistá a v dobrym stavu a to jak vypadá zvenku je substrátu ukradený!
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 859
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 19:08:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K3: Můj názor na tohle znáte

Můj taky...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 20:18:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Situace s Astrami se snad lepší. Dnes dokonce v provozu i 301. I když posledně jezdila jen jeden den
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace