K-report
 

Archive through 24.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archive through 24.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 768
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se jinak Kotasův design vcelku líbí. Vyjima Autobusového nádraží v Liberci a tratě metra černý most - rajská zahrada (stanice je ovšem pěkná) Je velmi nepraktický i u M1 řidiči prej nadávaj, že mají špatnej výhled hned přes vůz, ale M1 je asi nejhezčí souprava metra na světě.

Martin_l: "nikdo nic neříkal" byla to pro ně určitě stará tramvaj to mi nevymluvíš!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:11:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_f: Samozřejmě, to s těmi Ringhoffery byl ilustrativní příklad. V současnosti je podstata v tom, že rozdíl v kvalitě cestování Kardaus-Kotas/Pelikán je mizivý oproti rozdílu T3-Ringhoffer.

a to byl vlastně první pokus o změnu klasiky

A nutno říct, že poznamenaný porevoluční dobou (teze "novoty pro novoty").
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znáš ho, když tak pěkně soudíš?? Ono práce architekta není jen vymýšlet tvar vozidla, i když to tak někdy vypadá, a často je pod tlakem zadání ... že je pak výsledek jako T3R a RT6N1 je holt pech, ale zato 21tr se ujalo
Sbohem a díky za ryby.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:45:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Malý fotograf: Stanice se tě líbí, ale trať ne? Co je na ni špatného? Ošklivá barva kolejnic?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 769
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 15:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přijde mi taková moc robustní! Prostě se mi nelíbí.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 16:09:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souprava T3P 282-283(?) cca ve 13:45 pro poruchu pantografu na prvním voze zastavila veškerý tram. provoz na severní předměstí na cca 25 minut.

Podobná událost se stala právě nyní na soupravě T3G 239-240 kdy opět pro poruchu pantografu, tentokrát zadního vozu, musela být vypnuta šťáva v trolejích u jednokolejky, až někam minimálně k poště, kde řidiči hlásí, že jsou bez proudu. Na místě dispečeři.
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 269
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 17. ledna 2006 - 17:18:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jva:Kotas mohl těžko dělat 14, 15Tr, když má kolem 40 let.
Čti pozorněji psal jsem 14/15TrM!
Jinak 21 (Tr,aci,ab) je supr já neodsuzuju Kotase jako takovýho ale jeho jednu konkrétní koninu.
Ano Lbc vozovna je naprosto úžasná (idyž je to pouze osobní náhled na věc)

M_f:ale M1 je asi nejhezčí souprava metra na světě. To jen tvůj osobní názor.Protože co člověk a typ vozu to bude jiný názor.(pro mě je nej Ečs) Ale to je debata bez konce.Toto téma má nevyčerpatelnou studnu názorů.


(Příspěvek editován uživatelem martin_100 leden 17, 2006)
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 09:38:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I Turci pochopili výhodu klimatizovaných tramvají, alespoň v nich nehrozí, že řidič zkolabuje z vedra a nabourá do dalších tramvají (viz nehoda v červnu 2002 pod Rondelem). Istanbulský dopravní podnik nakoupil 55 nízkopodlažních klimatizovaných tramvají Bombardier, které vypadají vcelku k světu.
Martins
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 12:11:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin I (17. leden 2005) a další :

Nechat tam staré čelo, jenom proto, že z toho dýchá historie a je to přece klasika a ta tu musí být navěky, tj. držet se hesla "Všechno má svůj čas a čas na změnu přichází až tehdy, když už se nedá nic jiného dělat" taky není nejoptimálnějším přístupem.

Že má nový typ čela o dva sloupky navíc - proboha, prakticky každému řidiči auta vadí dva sloupky, které mu brání optimálnímu výhledu do stran a nikdo kvůli tomu nepíše petice do automobilek. Že se zhorší odvětrávání v kabině - jaké technické problémy brání instalaci klima do kabiny řidiče ?

Mám možnost vidět a jezdit tím "výkřikem módy" Vario LF prakticky každý týden a nikdo z mých kamarádů a známých mi nevěřil, že se jedná o modernizaci staré tramvaje. Nikdo v ní neviděl tu starou tramvaj ve které jezdí denodenně do školy či do práce.
Ženy bez mužů vadnou, muži bez žen blbnou :o)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1347
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 16:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vario LF je přece jenom NOVÁ TRAMVAJ na STARÉ PAPÍRY, ale už se plánuje, že bude tato tramvaj vyráběna i jako nové vozidlo.
schémata, budoucnost, historie, nákresy, zvuky ''''Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 17:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano Ostravák narazil o5 na problematiku vozů a papírů.
Je to vůbec normální legálně na starý papíry postavit ůplně něco novýho?!?
př.:Pokud bych si ma papíry svojí 125 postavil Feldu nebo Fábinu prošlo by mi to STK??NE
Trochu by se tim měly zabejvat příslušný orgány...vždyť se tim nevozí hnuj na pole ale lidi!}
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 19:08:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechat tam staré čelo, jenom proto, že z toho dýchá historie a je to přece klasika a ta tu musí být navěky, tj. držet se hesla "Všechno má svůj čas a čas na změnu přichází až tehdy, když už se nedá nic jiného dělat" taky není nejoptimálnějším přístupem.

Ale to přece nikdo netvrdí! Stejně jako se mi nelíbí devítistovková čela na Karosách řady 700, tak se mi nelíbí, když někdo DÚ věší bulíky na nos, že je to modernizace 40 let staré tramavaje a na druhou stranu se marketingově tváří, jak je to nové a moderní, protože to má čelo alá Hvězdné války (VarioLF)... Kvůli tomu samozřejmě nebudu shazovat pumy na Krnovské strojírny, je to jen můj skromný názor.

Znáš ho, když tak pěkně soudíš?? Ono práce architekta není jen vymýšlet tvar vozidla, i když to tak někdy vypadá, a často je pod tlakem zadání

Ale vždyť já nikoho nesoudím! Ale T3R/T3S apod. na mě působí tak, jek jsem napsal. Některé práce pana arch. Kotase se i mně líbí (viz zmiňovaná vozovna DPmL). (Mimochodem "T3wana" tohoto DP dokazuje, že i se "starým" čelem může vypadat k světu - viz MD 6/05)
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 19:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Auta a železniční doprava spadá pod jiné úřady a normy takže to sem nepleť. Možná bys navařil kastli superbu na oktávku když by jsi si založil firmu, která to bude dělat sériově, ale nevím!

Martlin_l: Netvrdí? No tak se koukni vejš! Já proti 900 čelum na 700 nic nemám mě to přijde jako rozumný krok pro zlepšení image provozovatele! Samozřejmě nové stroje jsou lepší, ale my jsme v čechách a nevíme jak dlouho tu v těchto modernizacích jako vana, K3 a podobně budeme jezdit... Tzn. že teď čelo T3 možná ještě je in (není můj názor můj názor výše a je prakticky stejný jako VL), ale uvidíte co si bude veřejnost myslet za deset let až si někdo všimne, že tu jsou již 50 let stejné tramaje.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Caracas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.7.50
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 22:56:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím neví někro proč tramvaje KT8D5 začaly být v Plzni nasazovány i na linly č.1 a 2? Dříve jezdily pouze na lince č.4. Dík.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 18. ledna 2006 - 23:54:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

caracas: stebetaji si o tom vrabci na vsech plzenskych strechach :-)
DP se snazi za kazdou cenu usetrit kde se da. vic do hloubky ti to vysvetli povolanejsi...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 07:56:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někdo přišel s dalším zlepšovákem jak ušetřit elektrickou energii. Myšlenka je taková, nasazovat vozy, které rekuperují (při brždění vrací elektrickou energii zpět do trolejí) na nejkopcovitější linku, aby se tato vlastnost vozů co nejvíce využilo. No a protože rekuperují kromě Aster modernizované vozy T3M a T3P, jsou nyní nejvíce nasazovány na linku č. 4. Z té byly tedy vozy KT8D5 vytlačeny i na ostatní linky.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
jj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.154.56
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 10:40:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo jo
http://objektivem.net/crash/
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1070
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 11:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to si zase třístovka nějaký půlrok nezajezdí
Ty fotky od Jirky mám (díky), leč jsem je zatím nestihl přidat.
Také jsem včera viděl zdechlou 219+220 u nádraží. Když dispečeři přivezli zálohu, zadní vůz odtlačil přední.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 11:46:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě nejsou slibované sibiřské mrazy, co mají přijít po neděli, a už je v tramvajích příšerná zima. Dnes jsem jel zcela netopící 282+283. Soupravou jsem jel ze Slovan do centra v 8 ráno.Místo nových plastových stará plechová dveře (jsem zvědav, kdy uhnijou), vevnitř byl snad mráz, ale hlavně že si většina řidičů hoví v krátkých rukávech. A hlásič zastávek v zadním voze pouze nesrozumitelně chrchlal. To je teda úroveň VP, hlásiče ani topení nefunguje 14 dní po prohlídce (nebo řidič netopil záměrně?). Co na té mostecké dílně dělají??? A navíc je naproti dveřím uvnitř 2.vozu pod oknem slabá koroze. Prostě se vůz nalakoval zvnějšku + pantograf a tím ta celá slavná prohlídka skončila (možná generálka motoru)
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 253
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 14:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...navazuji na Bonda.ja s ni jel o pul osme z Bolevce...a ma puvodni sberace....uz se nedavaji polopantografy? A ridic si sedel fakt v kratkem rukavku.......ale jel hezky...:-)Jooo Bonde, musis mit zapnutou bundu:-))
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 14:30:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme tu další celovozovou reklamu na KT8D5 - opět černou.Dnes na lince č.1 vůz č.491 s reklamou KISS PROTON.Takže reklamy jsou převážně na vozech s největší plochou, pět KT8D5 a čtyři Solarisy.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 15:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm ta 300 dopadla hezky! Už se do toho prototypu vysypalo tolik peněz a pudou další. Hustý by bylo, kdyby dostala čumák ala vektra (vlastně to tu nesmim říkat aby se zase někdo nezačal nikam nevedoucí debatu). Jinak uvidíme jak dlouho se jim bude ve Škodovce flákat. Tipuju taky půl roku. K té 282+283 je nefunkční topení vskutku zarážející, ale hlavně že funguje kalorifer v kabině ne? Ty polopanťáky nedostala, protože je to VP (velká prohlídka) a jeden polopantograf stojí tuším 200 000 kč. Absence plastových dveří mě proto zarazila víc!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 02:07:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se za tiskovou chybu ve včerejším příspěvku. Tu novou reklamu KISS PROTON má samozřejmě KT8D5 č.291 (ne 491)!
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 349
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 06:18:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co se týče reklamních vozů Foto nové celovozové reklamy na Kiss Proton ze včerejšího poledne ZDE a ZDE
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 11:52:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl jsem bohužel společenský oblek, bundu sic teplou, ale zima mi bylo na nohy právě pro společenské kalhoty. Kdybych byl v prvním voze, hned bych řidiči řekl ať kouká zatopit nebo ať si otevře kabinové dveře a pustí trochu tepla z kabiny do salonu cestujících.
Nevíte někdo, jaký je cenový rozdíl mezi plechovými a plastovými dveřmi?
278 má novou celovozovou reklamu na plzeňskou filharmonii.
K srážce 298 a 300: To je teda umění nabourat se na točně. Kolik bude stát oprava?
Včera večer haproval provoz na čtyřce na Košutku. Kolem 22.30 přijela k Práci narvaná Astra a za ní pak v krátkém sledu další 2 soupravy. A pěkně mě naštval řidič jednotky v Sadech ve směru na Slovany. Ačkoliv viděl přijíždějící konvoj z Bor a mohl tušit, že by dost lidí chtělo přestoupit, schválně nepočkal a ujel nám před nosem. Další tramvaj jela až za čtvrt hodiny a její obsazenost tomu odpovídala - na Liliové se mnou vystupovalo snad 20 lidí. Za jednotkou v Sadech nejela žádná jiná tramvaj, tudíž klidně mohl těch 15 či 20 sekund počkat.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 254
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:02:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ridici jsou hovada ( ne vsichni), tuhle jsem jel KT8D5 do Bolevce a jel s tim takovej budr, tak 120kg vahy tmavej typ...no proste znamej plzenskej kxicht tramvajackej...na odboceni z karlovarsky na lidickou pod plnym vykonem, co rozjezd to pekne dlouho prokluz, co zastaveni tak drbnuti do zdi,,,taky kdyz jsem vystupoval tak jsem mu zagestikuloval aby si urazil ruce a vrtel jsem hlavou.......no koukal a nic:-)),,,vemeno...kdy si ty debilove uvedmi, ze vozi lidi a ne hnuj na pole? Pritom par jich jezdi s citem a hlavou.....Myslite si, ze to jezdeni tramvaji je pro ty ridice casem opravdu tak na palici, ze uz na nejakou peknou jizdu kaslou ??
:-)
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 10-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 15:58:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Foto celovozové reklamy T3 278+279 ZDE a ZDE. Leden, měsíc plný reklam
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1646
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 16:20:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda ta Astra dopadla. To musela být šlupka!

Jak jste tady psaly o těch čelech. Jestli to dobře chápu, tak vám ze dvouch T3 udělají tříčlánkový vůz tak, že mezi upravené karoserie T3 strčí nový nízkopodlažní článek.
Někde na K-reportu se psalo, že na nové skříně z Pragoimexu nepasují stará čela. Dávají se nová, i když jsou desingově stejná. Pak je otázka, zda by na ty vaše nové vozy vůbec jiná čela šla (kromě Kotase), když to bude vycházet z T3? Čela jako mají wany by tedy asi nešla?!?

Ještě otázka. Jaká má být cena té tramvaje? Trojwana by měla stát cca 50% 14T, vyplatí se vám to vůbec? Nebylo by lepší ve vašem provozu počkat na trojwany?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 772
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 18:31:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tady šlo o dotace z tuším sropu. Nebo jak se tomu nadává. Trojwana je super nápad mě se taky líbí. Též neni špatná ta modernizace, že se z 1x T3 udělá K2 s druhým článkem částečně nízkopodlažním.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 678
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 18:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm ta 300 dopadla hezky! Už se do toho prototypu vysypalo tolik peněz a pudou další

Tak v tomto případě bych jí ani nezazlíval, že je to prototyp, prostě byla ve špatnou dobu na špatném místě.

čumák ala vektra (vlastně to tu nesmim říkat aby se zase někdo nezačal nikam nevedoucí debatu)

Tvoji jasně ironizující poznámku beru na vědomí

Nebylo by lepší ve vašem provozu počkat na trojwany

Na K3RN.T se pracuje už určitou dobu, respektive začalo se v době, kdy se o trojwaně ještě tak moc nevědělo. Mimo to, při zachování původních skříní je cena nižší.
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1648
Registrován: 3-2004
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 19:02:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za vysvětlení. Já jsem tohle tušil, ale nechám si to od znalejších vysvětlit

A cena té K3RN.T, mimochodem na stránkách Parsu lze najít její vizualizaci, bude jaká?
Je to rozumné řešení. Pokud je cena výrazně nižší než u srovnatelně vybavené trojwany, nemám nic proti
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1755
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 21:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to škoda 300ky.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 18.ledna 2006, ICQ #277-439-754
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1072
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 10:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v 17:17 jsem viděl v zastávce soupravu 260+261 označenou X Slovany, jak jede prázdná směr Lochotín. Neměl jsem čas hledat příčinu, nevíte někdo co se kde dělo? Zase nějaký průšvih na jednokolejce?
S těmi K3 je to zřejmě tak, že už před pár lety se požádalo o dotace, ale požádalo se na konkrétní věc ... tedy dnes se už ty peníze na nic jiného nemohou použít.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 21:00:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: Já neznám přesnou cenu K3RN.T ani trojwany, jen jsem užil logickou dedukci.

před pár lety se požádalo o dotace, ale požádalo se na konkrétní věc

Já mám pocit, že se žádalo o dotaci na rekonstrukci tramvaje na nízkopodlažní. Údajně byla až do konce ve hře i souprava dvou wan. Jde spíš o to, že cena čtyř trojwan by se z "dotačního měšce" celá nezaplatila.
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 21:05:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud byla ve hře souprava dvou van tak bylo tohle určitě lepší řešení. Čtyři trojwany by se asi skutečně neutáhly, ale takovejch 8 KT2 by bylo moc super. Všiměte si toho nátěru při nahrazení zelené šedou vznikne nátěr Plzeňský.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 21:50:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale wany by zase mohly jezdit i sólo, což by znamenalo ev. navýšení počtu nízkopodlažaních spojů na lince 1.

P.S.: Toho nátěru bych si rád všiml, ale nechce mi to dát přístup
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 3-2004
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 22:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, chápu. V době žádání o dotaci a počátku realizace přestaveb o trojwaně, kromě zasvěcených, nikdo nevěděl. K3N (já tomu tak říkám) není špatné řešení.

S dedukcí taky jasný. Ona je opravdu zajímavá otázka, o kolik bude trojwana stát víc než K3N, samozřejmě ve srovnatelném provedení?

Ví někdo, kolik stály ty K3N pro Brno?
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 5-2002
Odesláno Sobota, 21. ledna 2006 - 22:17:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo to je vlastně jenom pro registrovaný . No já mám tuhle vizi:

k dispozici 12 aster, 4 K3RNT, 1x vektra

linka 1: 10x zbylé 2 pořadí zajištují sóla 246 a 247 + nějaká nárazová vozidla, šejdry dvojice vozů

linka 2: 2x K3RNT/vektra
linka 4: 2x K3RNT/vektra

záloha 2x astra, 1x vektra/K3RNT

no to by si údržba dala
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.19
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 01:13:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T3M č.226 po VP v novém nátěru jezdí už jako sólo vůz na jedničce,opět bez informačních samolepek.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 552
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 16:10:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví někdo, kolik stály ty K3N pro Brno?
Mluvilo se o castce okolo 20 milionu za 1 vuz.

Letos by mel byt treti vuz, ale melo by se (narozdil od predchozich vozu) jednat o komplet novostavbu (na puvodni papiry K2) => cena bude o neco vyssi (odhadem by to mohli byt cca 2 miliony).
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 18:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím sice kolik stála K3N pro Brno, ale jeden zmodernizovaný plzeňský vůz T3P dělaný v Ostravě stojí cca 7 000 000 Kč. Od toho se pak může vycházet.
Jinak foto vozu T3M 226 po VP najdete na již stránkách
Tramvaje v Plzni - Informace o tramvajové dopravě v Plzni
Galerie Tramvajové dopravy v Plzni - více než 500 fotografií v galerii
Aktuálně - Aktuální informace
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1653
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 18:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Díky.
Pavel ruzicka: Také díky. Kolik stojí modernizace na T3P je také zajímavý údaj.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 777
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z těchto cen je vidět, že je to velmi odpovídající: 2x T3P 14 000 000 1x K3 20 000 000 (něco stojí novej střední článek)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Lukas_kajkl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 19:57:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

lukas
Lukas_kajkl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 20:24:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poptávkové otevírání dveří by se v těchto mrazech velmi uplatnilo.Nejvíc mi štve,když jedu tramvají od nádraží směr centrum.Před jednokolejkou padne červená,dveře se po odbavení cestujících nezavřou a souprava se čtyři minuty zvesela větrá.Ono se to děje docela pravidelně.Když je pak ve voze pod nulou,není to zrovna kulturní cestování.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 289
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 20:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo plně sohlasim ale co chudák babička Kropáčková???
Chuděra by se z toho asi už nevzpamatovala kdyby se jí dveře od tramvaje neodevřely.
Naštěstí služeb tramvají téměř nevyužívam a tak nemůžu soudit jaký tam panuje klima.
Ale gdyž mi dnes zamrz mechanismus ve dveřích u řidiče a ty pak nedrzěly zavřený a já sem jel do Touškova s otevřenýma dveřma a sněžilo na mě z kapoty tak sem si vzpoměl na cestující jak si chudáci musí lebedit ve vymrzlý tramvaji.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1073
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:02:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lukáš tak tak, souhlas.
K té ceně K3RN-T. Tenkrát v tisku proběhly informace, že DP získá z fondů EU 88 miliónů Kč, z čehož 22 má být na financování samoobslužných zón (plzeňská karta), takže nám zbývá 66 miliónů. Z těch by ještě část měla jít na dovybavení zbývajících vozidel informačnímy systémy (zatím se nic neděje?). Dle tohoto by se cena mohla pohybovat možná někde kolem 15 miliónů (některé věci jsou oproti soupravě T3 je jednou: jeden polopantograf, 1 stanoviště řidiče, o jedny dveře méně, ale zase na víc jsou klouby, oproti Brnu máme jen stará čela). Ale je možné, že nějaké finance přidá ještě DP, i když dle tehdejších informací z tisku to tak nevypadá.


(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer leden 22, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 778
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 22. ledna 2006 - 21:08:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo je tu možnost, že to dovybavení byla kachna!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.115
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 11:11:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska v 10 hodin byla totálně vymrzlá 290 na 1 směr do Bolevce. Nejenom, že mrzlo ve voze, ale topení nejenže netopilo, ale chladilo (!). To je teda kultura cestování, divím se, že si vůbec někdo sedá na vymrzlá sedadla. DP by měl každému s předplatným zaplatit mast na hemeroidy.
215+216 má odfláknutou VP, sic nový lak a polopantograf+vnitřní osvětlení a plastové dveře, ale to je vše. Původní podlaha, k mému překvapení mezi schody původní oranžová barva a okna olemovaná původní bílou barvou. (Toto ostatní T3M po VP nemají, viz 237+238 atd).Já bych 215+216 vrátil dílnám a donutil bych je dodělat ten vnitřek. Navíc ponechat na zadní straně řidičovy kabiny koberec není šťastné, lehko se počmárá a těžko se čistí.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 11:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V té 215+216 jsou ty sloupky kolem oken ale tou bílou nově natřeny. I když je možné, že teď už to nemusí být moc poznat ...
Jinak ráno jsem viděl ve Skvrňanech na zkušebce soupravu 234+233 (vozy spojené v opačném pořadí).

(Příspěvek editován uživatelem Honza_Šlehofer leden 23, 2006)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 13:28:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo je tu možnost, že to dovybavení byla kachna!

Já si myslím, že pokud peníze dává EU, tak si ohlídá, na co to přijde.
Zveme opět všechny na náš den otevřených dveří 26.ledna.

www.spsstav.cz
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 14:21:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A 215,216 má i nově oranžově natřené schody, tak jako to bylo ze Škodovky. Zdalipak již někdo ve voze 215 umyl silně zaprášené kryty dveřních pohonů a doplnil samolepky...?
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 15:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dle zprávy od Libora_h viděna v 15:03 Anitra pro Brno na podvalníku na Rokycanské směr Praha (vlastně Brno ;-)
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1657
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 22:30:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou díky za info kolem KT3 atd.

Jinak nevím, z jakých fondů to financuje DP, ale jestli je to z EU, tak to určitě nebude plných 100%. Většinou je to 75%, ale zase nevím v tomhle ohledu všechno
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1619
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 00:17:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pri teplotach kolem -5`C jsem byl rad, ze jezdim trolejbusem a ne tramvaji.

tramvaj me sveze 1x - 2x do tydne a cekani v sirkovce na zelenou na jednokolejce s otevrenyma dverma je fakt super. tramvaje topi jako kdyz netopi, takze je preci jedno jestli jsou dvere 4 minuty otevreny nebo zavreny

teploty postupne klesaji a uz je opravdu zima i v trolejbusech. mozna by nebylo od veci zeptat se rusaku a ostatnich byvalych bratru jak to topeni resi oni. ale nedelam si iluze... zatlucou okno preklizkou a taky to jezdi
s topenim na tom nebudou lip.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.19
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 00:51:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera,pravděpodobně na lince 20,jel autobus č.107.Tedy opět ještě jezdí jako čtvrtý "stovkový".Když jsem večer jel kloubákem 15TrM č.466,byl jsem překvapen,jak pěkně topil,a to bylo pod - 10°C.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.27.192.18
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 01:09:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můj předchozí příspěvek vlastně patří do diskusní skupiny "Tykadláci"! Byl jsem včera odpoledne náhodou v Praze a podařilo se mi svézt se poprvé "kačenou" s nízkopodlažním středním článkem,vozem č.9072.Interiér vozu je úplně předělán a jízda je v tramvaji příjemná včetně dobrého topení.Opravdu to musela být nákladná rekonstrukce včetně kamerového systému u řidiče.Málem jsem se včas nedostal na exkurzi do Depa Kačerov, neboť jsem uvízl v metru C,které nejezdilo téměř 25 minut před 16.30 hod. kvůli ohlášeným bombám.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 06:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejde veksle v sadech 35 - tj. se to tam dnes ráno pěkně štosovalo.
Víte něco o historii lodní dopravy na Hracholuské přehradě a Boleveckém rybníku u Plzně?
Ano? Tak mi prosím napište!

Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 06:42:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes spatřena zajímavá souprava 266+180 v 5:40 na 2ce v Solní směr Skvrňany. Dneska ráno kolem čtvrt na 6 ráno nejezdily asi 20minut tramvaje na Košutku a ani do města. Přišel jsem kvůli tomu pozdě do práce.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4531
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 07:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

topení v tr: někdo měl požadavek na větší počet topení. a i do č-sr se dělalo na přání přídavné topení řidiče, bez fukaru, jenom čistá odporka tzv. pec.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace