K-report
 

Archiv do 27.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » TREŽ Trenčianská Teplá - Trenčianské Teplice » Archiv do 27.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2649
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 16:29:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- bkp: A kolik takovýchto turistických atrakcí se vůbec v ČR + SR může uživit?

- 830026: Uživí se jich tolik, kolik jich budeš správně propagovat.

- bkp: Ne. To by totiž znamenalo, že úspěšnost nabídky je úměrná její propagaci, což je pochopitelně nesmysl. Ne že by to spolu nesouviselo, ale takto to opravdu není.

- 830026: Jak mi teda vysvětlíš, že kupříkladu v Maďarsku mají takový úspěch úzkorozchodné železnice vedoucí z roští A do roští B? Proč myslíš, že tam jede v jednom vlaku třeba 200 lidí? Proč i u nás v Praze někdy vyjíždí i 6 souprav starých tramvají ze Střešovic, aby provezly po městě 600 "kongresových turistů"? Chce to jen chtít a leccos může být. Bohužel minulá vláda na Slovensku cestovní ruch podporovala zcela minimálně, takže podle toho to tak vypadá i na jiných místech.


Mohl by někdo, prosím, uživateli 83026 vysvětlit rozpory v tom, co jsem napsal já, a jak on na to reagoval?
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
830026
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 449
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 16. září 2006 - 17:12:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Proč zase hledáš rozpory? Zkus spíš odpovědět na otázky.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25877
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 00:09:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Někdy se stav. Zrovna dneska jsme Tě v Okříškách i pak Budějcích probírali :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 01:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě hlavně přijde typický, že zde diskutují samí Češi. Ani na slovenském netu jsem nic nenašel.

Na TREŽ se mi rozhodně nestane, že by jel vlak o 15 minut dříve, že by nejel, že by odjížděl odjinud, že v neděli nic nepojede

Od října se ti to na TREŽ stane každý den, nejen v neděli.

Pro neznalé poměrů (např. Bkp) připomínám, že TREŽ je využívána pořád lázeňskými hosty a v určité doby i místními.

Když je teda tak využívaná, tak proč jí rušej?
Zvítězit, nebo zhebnout!
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 09:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,nikdy jsem tam nebyl,ale každopádně historie už ukázala,že rušit ekologickou elektrickou trakci je cesta do pekel,hlavně když se tak děje ve prospěch čoudích busů..Ale lidé opakují stále stejné chyby,vůbec když se na svět dívají stejným pohledem jako třeba Bkp
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 10:19:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No,nikdy jsem tam nebyl,ale každopádně historie už ukázala,že rušit ekologickou elektrickou trakci je cesta do pekel,hlavně když se tak děje ve prospěch čoudích busů..

No to bude apokalypsa. Místním to zřejmě tak hrozné nepřijde. Možná, že už se na ty "čoudící busy" dokonce těší.
Zvítězit, nebo zhebnout!
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 10:33:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, a to je obcas ten zakladni problem, ze jsou lidi co dohlednou nejdal tak max do sve garaze a smula je, ze jich zpravidla je vetsina + problemy ega a to se pak muze sepisovat treba http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2006091403 a urcite o tom jeste tak ruzne vyklada na seminarich, konferencich a cerpat statni granty, ale skutek utek ...
To treba ani nebral, ale treba aj jo vazne. To uz si kazdy laskave preberte jak chcete.
Pavel
P.S. Nejsem "ekolog" a s nekterymi argumenty s jejich stran nesouhlasim a mylim si, ze nejsou jen skodlive, ale vyslovene zavadejici. Teda tohoto clanku se to primo netyka.
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Kotelník
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 390
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 11:42:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hrdina_hlubin: Takže pro Vás je lepší větší provoz na silnici +rezavějící a rozpadající se neprovozní dráha?? Samozřejmě,že nějakýmu omezenýmu dědkovi to nevadí a z dopravního hlediska to provoz neomezí..
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1336
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znova: Ta dráha vede doslova podél silnice. V TT nezbývá než přestoupit i při cestě do pitomého Trenčína. To u busu prostě není. O jiných městech ani nemluvě. A to je pro každodenní cestující rozhodující. V době kdy se po té silnici muselo jet na koni a vedle jezdila TATÁŽ električka, vítězila pochopitelně ona. Není pochyb že jako turistická atrakce o víkendech by sloužit mohla. A znova upozorńuji, že by se taky mohlo stát, že kvůli pár šotoušům, zachrańujícím električku se omezí provoz na daleko významnější trati, která z TT vede na druhou stranu, což se ostatně už i jednou stalo, a cestující si vlaky vynutili zpět - čili zase to dráha až tak všude neprohrává...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 12-2005
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:10:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prestup neni argument, to je jen vymluva na "lenost" lidi, ktera je resitelna vhodnym a kulturnim prestupnim mistem a taky znemoznenim primych linek. Nebo aspon jejich dotacim v ramci zakladni dopravni obsluznosti, pokud si to na sebe vydela, tak at to tam klidne misto drahy vozi taxiky ...
To, ze lidi nejsou schopni "posoudit" vyhody neceho, tak od ceho mame uredniky ? Ze ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 21:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kotelník Takže pro Vás je lepší větší provoz na silnici +rezavějící a rozpadající se neprovozní dráha??

Já myslím, že situace bude jiná: na silnici stejný provoz a vedle rezavějící a zarůstající dráha.

A jinak si myslím, že Káem to napsal víc než jasně. Pokud bude skutečný zájem, není problém si muzejní dráhu udělat. Mám ale pocit, že místním (jak občanům, tak jejich voleným zástupcům) je to úplně ukradené.
Koneckonců stačí se podívat na slovenské kolejové muzejnictví (MDC, Balog) - skoro vždy jsou v popředí Česi...
Zvítězit, nebo zhebnout!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3499
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 07:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: Pokud vím, tak "na druhou stranu" se v TT zrušily všechny spoje do Lednického Rovného a vlaky tam nejezdí dodnes, takže nevím o které trati mluvíš. Pokud o trati na Vlárský průsmyk, tak tam vlaky jezdily vždy. Zrušeny nebyly.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3689
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 09:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každopádně ani dnes není žádná oficiální zpráva o zastavení provozu ani na webu ŽSR, ani ZSSK. Jen při kliknutí na traťový JŘ na interaktivní mapě se objeví "doprava t.č. zastavená" (při kliknutí normálně na číslo trati se ovšem zobrazí normální JŘ bez jakékoliv poznámky), stejně jako na IDOSu lze normálně vyhledat spojení na říjen.
Komunikace s věřejností fakt super...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM mluví o trati do Chynoran, tam ty vlaky jsou fakt potřeba a lidi je chtěli.. Jinak s ním souhlas, lepší jeden "smradlavý" autobus než 20 smradlavých (bez uvozovek) žigulíků.

...znemoznenim primych linek...

No super, jde nám přece o šototramvajku, nějaká veřejná doprava ať se jde vycpat, že.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1338
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: To je bohužel smrtící omyl šotoušů, který stále dokola a opakovaně potvrzuje, že nejíc VHD škodí právě oni a ne obyvatelé, cestující nebo politici. Cestující, který bude líný přestoupit pojede AUTEM!!!
Jo, měl jsem na mysli Trenčín-Chynorany, blbě jsem si vybavil mapu :-) ale mohl bych mít na mysli i Zvolen-Čata například...
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 634
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hadat se nemim, asi tak. Ale si rikam, ze by se nekteri s nas meli obcas podivat i do zrcadla, nez neco napisi ... :-/
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Hrdina_hlubin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2006


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:43:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale si rikam, ze by se nekteri s nas meli obcas podivat i do zrcadla, nez neco napisi ... :-/

Já zas myslím, že někteří by měli přesat psát bezobsažné fráze a urážet jiné diskutující.

Quex - Každopádně ani dnes není žádná oficiální zpráva o zastavení provozu ani na webu ŽSR, ani ZSSK.

Ani na slovenských šotovlakách.net nic není. Což potvrzuje mojí domněnku, že Slovákům je to podle mě ouplně volný.
Zvítězit, nebo zhebnout!
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 636
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:46:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kupodivu s casti proti me mohu souhlasit. Takovych tu je bezspocet, ze ...
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
http://www.rur.cz
ICQ: 30831569
Rypal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:57:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RE KM To je bohužel smrtící omyl šotoušů, který stále dokola a opakovaně potvrzuje, že nejíc VHD škodí právě oni a ne obyvatelé, cestující nebo politici. Cestující, který bude líný přestoupit pojede AUTEM!!!

a když to aplikujeme na pražské METPO, už víme, proč jsou v Praze IGK kolapsy
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1340
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 11:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono se to nedá úplně bezhlavě aplikovat. Ty podmínky budou trochu jiné na "venkově", kde dosud problémy s kolonami nejsou a ve městě, kde tyto problémy už jsou. A třeba i v množství lidí - když chce jet 20 lidí a 20 000 lidí. A třeba v četnosti spojů pro přestup. Když víš, že ti vždy do 4 minut něco přijede a nebo když víš, že jediný možný přestup je navíc rizikový z nejrůznějších důvodů... Trošku jsem asi ve zdánlivém rozporu sám se sebou protože v Praze naopak jsem pro napaječe s přestupem na metro, ale výše uvedené důvody to objasňují...
Vítej Rypale.
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 781
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 21:57:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se zastaví provoz bude to smutné, pokud se to zruší úplně tak to bude velká ztráta.

Ad Ostravak: Stojí v depu pořád pára z Balogu? Kdyby se pustila na trať i s nějakými vagony mohli by se najít lidi a možná i lázenští hosté za víc než 10sk za jízdu.
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Zabij bobra, zachraň strom
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3508
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:06:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mayg: Nevšiml jsem si a myslím, že kdyby tam ta pára byla, tak bych si všiml, ale možné to je.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 782
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 22:28:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím tuto, stála na poslední koleji za drezinou
 
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Zabij bobra, zachraň strom
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 08:06:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejprve by ji ovšem "někdo" musel opravit, zejména kotel je na tom dost špatně.
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 7-2002


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:06:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si udělal jednodenní výlet do Tr. Teplé, jednak abych mohl zhodnotit situaci a jednak proto, abych si aktivně odpočinul. Výjezd z Prahy 0.52, přestup Přerov, Hranice a Púchov, v Tr. Teplé jsem byl 8.19. Když jsem vystoupil, ihned jsem zamířil k čekárně TREŽ. Na ní je možná zavádějící název Trenčianske Teplice; zřejmě to znamená, že tam električka míří. Cca 8 lidí bylo už nastoupeno v električce, já zatím před ní, abych mohl odposlechnout, co si povídají řidiči. (Snad se střídali, ale spíš se jen tak potkali a nevím, jestli i ten druhý byl přímo od TREŽ). Cituji (není to doslova): "No od října udělají výluku a od nového grafikonu to už nespustí. No co, nic tim neporuší." Nastoupil jsem do električky a říkal jsem si, že vytíženost je malá, vesměs obyvatelé obce T.Teplá a T.Teplice a pár cizinců (Němců). Na JŘ je napsáno, že spoj nečeká na žádné zmeškané vlakové spoje, ale čekal a to jsem se pak divil. Ne, že by vozidlo bylo narváno k prasknutí ale cca35-45 cestujících tam bylo. Další nastoupily v příští zast. T.Teplá obec, celá přední plošina nacpaná. Docela dost lidí nastoupilo taky v zast. T.Teplice sídlisko, ale tam také dost cestujících vystoupilo (-no ono je to logické, na velikost obce T.Teplice je to sídliště docela velké). Překvapilo mě ale že jsme nepřejížděli výhybnu Kaňová, která by měla ležet mezi T.Teplá zast. a T.Teplice sídl.Kam zmizela a kdy??? Přijeli jsme do T.Teplic, výpravní budova nádherná, zachovalá a neponičená. To mě vcelku udivilo a byl jsem rád. V této oblasti jsem strávil čas do 15.37 a vůbec jsem se nenudil. Trasu jsem si též prošel pěšky směrem do T.Teplic a musím říci (jako laik), že kolejový svršek je na tom dobře. Ovšem procházka podél trati po silnici byla pro mě docela utrpením - prostě hlavní či výpadovka??Asi obojí. SAD Trenčín se tam jen s**e jak jen může tato trasa bude pro něj výdělečná. Jako šotouše mě i v jednu chvíli napadlo električku rozvětvit, ale to jsem později zavrhl. 10 Sk se mi zdá hodně málo na jednu cestu, chtělo by to tak 25 Sk mezi obcemi (a možná i o něco víc), v obci o něco méně, tak 15 Sk. Od řidičů jsem také odposlechl, že km je za 24 Sk. Jen ještě dodám, že při poslední jízdě električkou do T.Teplé jse se málem srazili s autobusem SAD Trenčín - jaká to náhoda. Myslím si, že by se dráha rušit neměla.

Kresteš Jan
___________
http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE
S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1236
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 15:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, o to taky de - ta cesta, která se /několikrát/ křižuje s tratí... Jsou zde jenom kříže. Chtělo by to nějaké bezp. opatření /signalizaci apod./ a ivestice.
Což ZSSK evidentně nechce.

Kresta: A byla otevřená nebo ne /budova v TT/?

(Příspěvek byl editován uživatelem Zlin__24Tr.)
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Kwasi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.24.106
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:04:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nazdar pratele,
toto jsem vykorespondoval ze Slovenskych zeleznic:
Doufam, ze se trat podari zachranit.
S pozdravem Kwasi
E-mail: kwasi@seznam.cz

# Od: Kontaktné centrum ZSSK_3 <info3@slovakrail.sk>
# Předmět: FW: Zruseni trate Trencianska Tepla - Trencianske Teplice?
# Datum: 18.9.2006 20:10:07
# ----------------------------------------
#
# Vazeny pan Sildberger,
#
# sme radi, ze vyuzivate sluzby nasej spolocnosti.
#

# Podla vyjadrenia veduceho ORD Sever, nebolo zatial rozhodnute o ukonceni
# prevadzky na trati Trencianska Tepla - Trencianske Teplice.

#
# V pripade dalsich otazok nas mozete opat kontaktovat na adrese
# <mailto:info@slovakrail.sk> info@slovakrail.sk alebo na nasej zakaznickej linke
# 18 188 (zo zahranicia +421 18 188), ktora ma nepretrzitu prevadzku.
#
#
#
# S pozdravom a zelanim prijemneho dna,
#
#
#
# Zeleznicná spolocnost Slovensko, a.s.
#
# Mgr. Zuzana Martonova
#
# Kontaktne centrum
#
# Tel. c.: 18 188
#
# <mailto:info@slovakrail.sk> info@slovakrail.sk
#
# <http://www.slovakrail.sk/> www.slovakrail.sk
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3510
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kwasi: No v tom případě uvidíme co se bude dít. Snad by nelhali.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
AHA
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 16:26:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O ukončení prevádzky jistě rozhodnuto nebylo, ale dost bych se divil, kdyby nebylo rozhodnuto o zahájení výluky, že.
A od nového grafikunu se zjistí, že to bez električky ídě celkom dobre.....
Nechci malovat čerty, ale myslím, že je to pěkná salámová metoda. Navíc je možné, že se během výluky (řízeně) ztratí trolej, kusy kolejnic atd. A pak už bude levnější to celé zrušit, aby se zabránilo dalším krádežím.
:-) Nějak se mi vtírá slovo Balkán.
Irizar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 17:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z autobusmi je vtip v tom, ze drviva vacsina spojov z Trencina pokracuje z TT dalej do dedin ako Omsenie alebo Dolna Lehota, takze ich dost dobre v prospech elektricky zrusit nemozno. Ak si niekto mysli, ze dedincan na ceste do roboty pojde autobusom do TT, tam prestupi na elinku a z Trencina pojde vlakom, tak je mimo rozum. Trenciansky region nie je na tom ekonomicky az tak zle, aby si ludia nemohli dovolit chodit do prace autami. Cele je to teraz na samosprave. Ranne aj popoludnajsie spoje maju celkom solidnu vytazenost, vdaka ludom, co pracuju v kupeloch, takze snad si dvakrat rozmyslia, kym urobia nejaku blbost.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1314
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 20. září 2006 - 22:56:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlavně jde o tu největší křižovatku ze silnicí v Trenčianské Teplé...tam už se několikrát srazily auta s tramvají (jedna z těch lokálek byla dokonce zrušena po nehodě). Právě proto taky mají na střeše ty žluté majáky (používané i na dalších křižovatkách).

Ad Zlín_24Tr: Myslím, že bývá otevřená minimálně v prac. dny

Ad Kresta: Výhybna Kaňová už je zrušená kolem 10 let,možná i dýl, kdy se začala výrazněji omezovat doprava na této trati. Zůstal po ní pouze drážní domek vlevo ve směru jízdy na Teplice.

Využívaná celkem je, právě proto, že většina lidí si zvykla jet do Teplic vlakem, protože tím vlakem už přijeli do Teplé. Tak samo nazpátek.
Vždycky, když jsem tam byl tak mi to tak přišlo.

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 07:21:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad výhybňa Kaňová, v roku 1995 tam bola, ale už sa nepoužívala.Koľaje boli znesené v období rokov 1998 - 1999.
zmar
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.145.38
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 10:59:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kwasi: myslím, že ta oficiální odpověď od ŽSS a.s. potvrzuje, že železnice skončí. Jak jinak by měli odpovědět, když chtějí zastavení provozu do poslední chvíle uchovat jako 'překvapení' pro veřejnost ?
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 15:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: Nejdřív se omlouvám, že odpovídám takhle pozdě; to víte, noční je noční a v práci net nefac há
Jinak k té budově; byla zavřená, ale nemůžu posoudit, jestli je takto pořád, přes celý týden, zavřená nebo ne, protože tam bylo vylepeno krom JŘ ještě, že odbavovací budova je v neděli a v pondělí zavřená, jízdenky prodává řidič.
Přejezdy: Určitě by to nějakou minimální investici na zabezpečení chtělo i když si myslím, že ty srážky či málem srážky jsou způsobené vinou silničních vozidel. Električka předem houká než vjede na přejezd a musím říci, že to houkání je slyšet hodně daleko. Jinak na té křižovatce (bylo to v T. Teplé) je to hodně přehledné (aspoň si to myslím), hodně prostoru a tak.
Řidič se mi zdál poněkud takový trochu nas*aný a zároveň zklamaný (nemůžu soudit z čeho i když asi všichni tušíme), a když jsem si u něj kupoval jízdenku jako, že ji chci na památku, tak nějak odměkl; nevím jestli byl rád, že tam je zase někdo, koho to zajímá nebo něco jiného,. nemůžu soudit.
Ještě poslední věc, a to k té výhybně: Ležela napravo od silnice nebo nalevo od silnce směr T.Teplice? Ale jinak asi správně předpokládám, že ležela někde v blízkosti přejezdu s tou silnicí , ne?
Všem dík za odpovědi a omluvte rozsáhlost článku.
Kresteš Jan
___________
http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE
S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1316
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 19:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kresta...ležela vlevo od silnice. Dá se poznat podle obydleného domku, který po ní zůstal. Je to jedinný domek široko daleko, nemůžeš minout. Ležela zfruba v polovině mezi dvěma přejezdy.

Pokud mluvíme o té největší křižovatce v Teplé, tak ona se přehledně tváří, ale není. V jednom směru se vlak vynoří najednou zpoza plotu a ani z opačného směru to není nejlepší.
Koho je to vina je v celku jedno, ta električka prostě překáží
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1317
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 19:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Na mapě jsem vynačil dva záchytné body.
a) Pro názornost namalované, kde zhruba byla výhybna Kaňová
b)Křižovatka. Už i z mapy je krásně vidět, že ta křižovatka je přehledná pouze ze severu, od Dubnice. Naopak od jihu, od Trenčína není přehledná vůbec..jsou tam baráky a zahrádky a já nevím co všechno...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Kresta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Za mapu Ti moc dík, už jsem si ten domek vybavil, už vím kde to bylo. Ten prostor tam pro tu výhybnu opravdu je.
S tou křižovatkou máš pravdu, ale stejně by tam mohlo být lepší zabezpečení viz alespoň "pozor, dej přednost jízdě tramvaji + výstražný kříž. To by mohlo být u všech přejezdů. To si myslím, že je minimum. Teď tam jsou buď značky výstražné kříže tak jak je známe anebo obdélníková bílá cedule ala začínající obec a na ní nastříkaný výstražný kříž. Ale zas musím říct, že by ty bílé cedule s křížem asi lépe upozorní řidiče IGK; je to lépe vidět hlavně asi při snížené viditelnosti.
Kresteš Jan
___________
http://www.22.wz.cz - NAVŠTIVTE
S T3 na věčné časy a nikdy jinak!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 10:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kresta: No, ta hlavní křižovatka... Směrem na Trenčín je sama o sobě zajímavá, je to křižovatka, přejezd a autobusový záliv v jednom.

Jinak foto ze včera - bohužel sem projížděl zrovna v době oběda - kdy nic nejede.
 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 19:49:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Kresta
Řidiče neposlouchej ale dej se s nimi do debaty,
to délají stare babky že poslouchají kdejaký drb.
Pokusim se vložit foto Kanove....


Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 19:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě víkendové foto v polední pauze...
Ondrej_rous
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 16:51:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebudou se místní električky modernizovat?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2686
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 17:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš rekonstruovat...
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2006
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 20:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš pochovávat 30.9................
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1322
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 23:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Modernizace by přicházela v úvahu tehdy, když by s ní bylo počítáno jako plnohodnotný dopravní prostředek.
Do něčeho (řekněme si to na rovinu) neperspktivního s nejistou budoucností přece nemá cenu vrážet peníze.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 23:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...rekonstruovat v ŽOS Tlumačov...
Liberté! Égalité! Sexualité!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5366
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 07:43:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... na oktávky....
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 08:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad.Fanfan:Mame svoji ŽOSku v D.Hričove....
Fanfán
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 10:15:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrabe:
Tak to jo. I když konkurence být musí.
Liberté! Égalité! Sexualité!
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 19:38:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže v sobotu.............

http://www.zsr.sk/generate_page.php?page_id=146
Mayg
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 806
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 20:50:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k tomu nemám co dodat......

           

        
           
             
Ostrava: první město v ČR se 100% tramvají s digitálními transparenty (Sbohem ceduláky :-( )
Foťte kachny! Než jim upadne druhá hlava a bříško se propadne dolů (Už jich moc nezbývá )

Zabij bobra, zachraň strom
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Úterý, 26. září 2006 - 23:47:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrabě, poslal jsem Vám email. PROSÍM, mrkněte naň. Děkuji.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2295
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 08:03:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha... ještě jeden podstatný dotaz : električka v sobotu ještě pojede, nebo už nepojede?

Jinak roztomilé je, že na stránkách, kde by to cestující čekali (třeba na ZSSK) o tom není lautr nic - to je opravdu hnus, velebnosti

Nakopat kok**y do pr**le...
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.212.5
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 10:59:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chysta sa niekto do Tr.Teplic na zdokumentovanie "posledneho" dna elektriciek?? Otazka je, ci nebude istejsie ist uz v piatok 29.9., pretoze z toho oznamu to nie je iste, ze 30.9. sa este bude jazdit...
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 15:30:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Najlepší článok je na uzkyrozchod.com. Tej dráhe chýbala atrakcia a nejaká akcia. Niečo ako jazdy kométy v tatrách. Mať tak nejaké historické súpravy.
Ale z brna by si asi ganza požičať nemohli.
lubochlast
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.64.5.162
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 15:33:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A čo na tom že je tam neprehladná križovatka. Turisti jazdia dialnicou a miestny dobre vedia aj kedy elktríčky chodí.
AdamGold
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.240.1.253
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 16:39:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prevádzka dráhy dňa 30.9.2006 je v rozsahu podľa platného cestovného poriadku.Takže posledná cesta z Tr. Teplíc do Teplej bude o 22:05, Os 3431. Je to oficiálna informácia od ZSSK.
Rrosťa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 27. září 2006 - 18:48:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem se tam byl povozit dnes. Je zajímavé, že nikde ve stanici v Tr.Teplé ani v Tr.Teplicích není žádné oficiální upozornění, že to v sobotu končí. Jen cestující ve vlaku se navzájem informovali a byli z toho konce dost znechucení! Asi to byli pravidelní cestující. Něci si ale vykládali o tom, že o to má zájem soukromá firma, ale počítají s tím, že pokud to tak bude, tak už jízdné nebude 10 Sk za jednu cestu, ale třeba 30 Sk. Jen by mě ještě zajímala jedna věc. Osobně jsem vždy zastihl v provozu vůz 411.903. Jak často jezdívaly ty ostatní? A kdy se jezdilo i s řídícími vozy?
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 20:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jezdí 411 902 a 903 je záloha 901
je pojízdná ale má rozbité čelní sklo.
Řídící vozy jezdí jen mimořádně , vloni
pro Bratislavskou cestovku jen jednou a letos
vúbec.
Hrabe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 9-2006
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 20:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle posledních informací z hovnověrných
zdrojú bude focení možné i 1.10.!!!!!!!!!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2727
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 27. září 2006 - 20:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mať tak nejaké historické súpravy.

A to, co tam jezdí teď je co?!
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace