K-report
 

Archiv do 23.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 23.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 00:56:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem překvapen zprávou,že se po obou nových kolejích na mostě U Jána má začít jezdit až 7.srpna !!! To to nelze uspíšit,když kolejiště je už prakticky hotové? Ta jízda po "kaliforňanech" není vůbec příjemná a občas tam dochází i k nepříjemným situacím.Při tom sobotním DOD do vozoven by se snad mohla objevit v provozu nejen VEKTRA č.112 a historická 18.,ale i K3R-NT č.311 ?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:33:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jirka brenik: to me taky prekvapilo, ze se bude dva mesice jezdit jen po jedny koleji...

holt brnaci z Dopravnich staveb maji casu dost, s kvalitou prace to taky nijak nehroti, a kdyz se cloveku dostanou do objektivu, tak akorat blbe cumi. trosku to nechapu
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1263
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zd nešní MF Dnes:
Plzeň žádá Evropskou unii o miliardy na zlepšení MHD
Plzeň - Více než 3,2 miliardy korun si má vyžádat projekt zkvalitnění MHD v Plzni. Celkem šest staveb město zahájí pouze v případě, pokud je podpoří evropské peníze. Ze dvou nových dotačních titulů EU by mohla Plzeň získat 80 až 90 procent. Radnice už připravuje žádost. O dotacích se má rozhodovat v Bruselu na podzim. „Upřednostňuji zavedení tramvaje do průmyslové a obchodní zóny Borská pole a výstavbu vozovny a opraven vozů MHD ve stejné lokalitě,“ řekl primátor Miroslav Kalous.

Právě dopravní obsluha Borských polí a sousedního komplexu Západočeské univerzity (ZČU), kam dnes jezdí do práce, školy a za nákupy tisíce lidí, patří nyní mezi hlavní priority města. Do této jihozápadní části zajíždějí nyní pouze kriticky přetížené autobusy. Dalším problémem Plzně je malá dopravní obslužnost nově vzniklého sídliště Vinice a Sylván. Situaci v MHD také značně komplikuje nevyhovující stav tramvajové vozovny Slovany, kterou chce Plzeň za evropské peníze obnovit a rozšířit.

Dalšími akcemi, které jsou všechny ve fázi studií, je stavba trolejbusové tratě na Borská pole, trolejbusu na Vinice a nákup nových trolejbusů a tramvají pro Plzeňské městské dopravní podniky.

„První dotační titul, o nějž se budeme ucházet, je zaměřen na rozvoj infrastruktury ekologické MHD a druhý na zlepšování kvality ovzduší a snižování emisí,“ řekl Kalous. Pokud by Plzeň dostala na všechny akce 80 až 90 procent podílu, vydala by na ně městská kasa 312 až 642 milionů Kč. Na spolufinancování by radnice využila úvěr od Evropské investiční banky.

Pokud Plzeň dotace získá, plánuje start projektu v roce 2008.
Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj
Autor: (ČTK)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jahu
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 8-2005
Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 10:52:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak to tu čtu, tak se na ten zítřejší DOD začínám těšit čím dál víc. Ještě kdyby tak šlo zařídit počasí na focení...
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1927
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 11:06:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hš: No vida, tak konečně se v Pzni snad zadaří. Unie vám to dá. Pokud ty projekty budou dobře udělaný, tak je to v pohodě. Financování taky, je to nově průběžně ne zpětně. Fakt vám to přeju!
Jsem zvědav, s čím se vytasí u nás. Ale naděje si nedělám
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4925
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 13:07:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak povídejte, o co jsem přišel tím, že jsem na DOD nebyl?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 15:46:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Především o svezení s 24tr Citelis 504 a s K3R-NT 312. Jinak myslím, že organizace DOD nezklamala, ale ani nepřekvapila...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 18:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Článek o DOD v PMDP je zde .

Dopravní web, první web s informacemi z DOD v PMDP

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 462
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 19:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké info a fotografie z DOD v PMDP jsou i ZDE
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 21:14:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta čtvrteční zkušební jízda VEKTRY prý vůbec nesouvisela s DOD,ale uskutečnila se z jiných důvodů.Vektra má vzhledem ke konstrukci vozů pro Cagliari odpojeny některé motory a Škodovka ji ještě nepřevedla do normálního provozního režimu s cestujícími.Nemá tak technický průkaz způsobilosti a tudíž nemohla dnes při DOD vyjet! Mohli jsme si alespoň poprvé vychutnat i jízdu po nových kolejích do vozovny v Slovanské aleji a to s novou K3R-NT č.312 na specielní lince D1.Jízda mně připadala příjemnější než např.s KT8RN2 v Praze.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 987
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 22:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Aha já se u tý 24tr divil, že byla zevnitř počmáraná! Teda esi to byla ta co jezdila po předváděčkách tak se ani nedivim...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 22:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak myslím, že organizace DOD nezklamala, ale ani nepřekvapila...

Asi tak. Mám trochu pocit, že každoročním konáním takovéto akce její význam drobně devalvuje. Jednoduše řečeno, DOD nenabídl oproti loňsku téměř nic nového. Jinak jsem vzhledem k oboustranným návštěvnickým jubilejím očekával reklamní stánky s propagačními předměty .com a .net (samozřejmě v patřičně bezpečné vzájemné vzdálenosti...)
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4931
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 17. června 2006 - 23:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Pardubicích se podobné akce konají v letech 0-2-5-7, což jsou kulatá výročí zahájení MHD (1950) a zahájení trolejbusů (1952), díky tomu tak nedochází k oné zmiňované devalvaci. Já jsem zažil poslední dvě výročí, jedno ještě jako návštěvník, druhé už jako osoba podílející se na organizaci, z vyprávění pak znám ještě výročí 2000. Můj dojem je pak takový:

# Byla velice patrná snaha, aby každé výročí bylo jiné, než ta předcházející, tato snaha byla úspěšná.

# Akce s sebou přináší určité finanční náklady. Položme si nyní otázku - co je lepší? Uspořádat akci každý rok a investovat do ní řekněme 30 tisíc - a nebo jí pořádat v letech 1-4-6-9 (výročí 1899, 1929 a 1941), investovat do každé z těch akcí 75 tisíc a za tyhle peníze si pak dovolit takový nadstandard, jako je zapůjčení a provozování cizích historických vozidel apod.?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 15:04:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme "novou" tramvajovou soupravu, dnes na jednotce 262+208! Jízda v kačeně byl taky zážitek, po 14 hod. vůz neuvěřitelně rozpálený, uvnitř snad 50 stupňů přes všechna otevřená okna. Holt je vidět, že v něm nejsou střešní poklopy a přes poledne je vůz odstaven na slunku. Prostě bez klimatizace se kačena nevyvětrá, resp. je tam vedro jak v troubě.
Centrální_mozek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 15:26:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máte pořád jednokolejku s důlním vedením , nebo už je dokončeno?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1264
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 15:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

262+208 je údajně spojená od čtvrtka, snad měla jezdit už v pátek, ale zcela jistě jsem jí viděl v sobotu na dvojce.
Ad mozek: ne jednokoljeku s důlním vedením už nemáme. Nyní se jezdí sice jen pojedné koleji, ale již v definitivní trase s trolejí už normální.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2007
Registrován: 8-2002
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:20:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: na dni otevrenych vrat jsi prisel napr. o tohle:



(vzpomente si vsichni az budete v zime drkotat zubama v promrzly T3 modernizaci :-))

v ustrednich dilnach a v lakovne bylo pekne videt, jak se na vetsich i mensich opravach setri i tam, kde by se imho nemelo.

'na spalkach' stala dnes uz skoro 6leta modernizace 14TrM #436 s kompletne orezlym skeletem, pricemz to nevypadalo, ze by bylo na poradu dne to aspon vystrikat nakym tlumexem atp.

v lakovne soudkobus tusim #474, ten samej pribeh: vymenilo se pouze to, co uz jinak opravit neslo (kus plechu okolo zadni svitilny), ten ostatni rez se nechal jak je a sup s tim do laku, ono zas rok vydrzi.
vyfotil i TM: http://www.dopravni.net/gallery.php?akce=obrazek_ukaz&media_id=1829

dal byly v lakovne videt plechy s lamelama na strechu nektery 14 nebo 15 Tr, na jednom dilu bylo nekolik lamel zohybanych az hanba. ale na funkci to nema vliv :-), takze kdo by se s tim vyklepaval nebo vymenoval, ze... on to na ty strese stejne nikdo nevidi

proste z toho co jsem videl nemam moc dobrej pocit, nejak se opravuje, abysme furt jezdili, ale pokud uz se to nepodepise na kratsi zivotnosti nekterych dilu/vozu, tak pritom remeslo horce place

jinak jsme asi vsichni radi, ze jsme mohli alespon trochu nahlidnout pod poklicku, ovsem to, co jsem aspon ja videl, me zrovna nenadchlo...

naopak me prekvapilo, ze jsme mohli nakouknout do kuchyne tajnych technologii pardubickych modernizaci
v lakovne stala 14 Tr #360, vsude se mohlo vsechno okouknout a prozkoumat, coz se nekterym pred nekolika mesici diky zabednenosti urcitych pracovniku PMDP nezdarilo
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.150
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:51:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dost drsný, šetří se všude. DP se zřejmě řídí filosofií, ušetřím teď 1 000 Kč, později dám do opravy desetinásobek, on to někdo (město, státní rozpočet, daňový poplatník, EU) zaplatí. Před mnoha lety, když jsem chodil do základky, jsem oškrabal a pak natřel (dvakrát) dost orezlý sud. Přestože pak sud stál léta venku, kde na něj pršelo, první koroze od mého nátěru se objevila až po 8 letech. Kupodivu mé snažení ve věku 8 let bylo profesionálněji odvedené než snaha dílen. Starší modernizace vůbec mají značně orezlé střechy, 425 (je to ta s prototypem klimatizace?) má nad řidičem zelený výstupek klimatizace nechutně uhnilý. A nalejme si čistého vína, i tramvaje jsou po pár letech dost orezlé (dveře a prahy kačen), 183+182 a její sestry...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4935
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 18:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paul zwei: Pokud má být 360 ten pardubický vůz, mohu tě ujistit, že je někde chyba, vůz tohoto čísla v DP není. Ale co třeba 342? Něco takového se před časem do Plzně vezlo..... Mimochodem, byl to vůz, který už na jedné modernizaci byl.
http://www.trolejbus.cz/14-342.html
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 18:45:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Centrální mozek: Můžete mi rozumnými argumenty potvrdit, jak 9 z 10 řidičů zblbne z auta? Jezdím denně, jinak to nejde, a zatím neblbnu.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 627
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 19:22:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastíku já taky jezdim a řek bych že blbneme úplně stejně (teda pokud ten stav netrvá už z dob perchaufeurských)
Ber to tak že Centrální mozek je pouze militantní maxisotouš který má mozek někde v centrále a tudíž mu v dutině lebeční značně chybí
A jelikož dnes už víme že se mozek dá lehce nahradit jiným plnivem (např. piliny,montážní pěna atd.) taky bych takové výstřelky bral s ledovým klidem a nadhledem.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:49:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nám sebrali zvláštnost z vozu 269!!!Už její zadní podvozek nemá 2 kola normální 2 kola gumová,ale už má všechny kola gumové!!!
WARNING: Jsem blázen do autobusů, autobusů a vlaků, ale úplně nejvíc do tramvají.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 01:29:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta nově vzniklá souprava T3R.P 262+208 jezdí asi proto,že původní soupravy 208+245 a 262+263 měly už hodně sjeté nákolky a jdou nejspíše do střední prohlídky.Nejprve jdou zadní vozy a pak teprve přední. Pro nedostatek souprav tak jezdí alespoň spojené přední vozy.Možná budou nasazeny i jako sólo.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 09:44:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve čtvrtek 22.6.bychom si měli na setkání T-B-C /v autoškole od 17.hodin/,kromě jiného,pohovořit o jednotlivých typech vozidel,používaných v MHD našich měst.Porovnat si jejich výhody a nevýhody.
Hupi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 938
Registrován: 7-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 14:01:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S TBC je blbé, že se akorát od 16:00 hraje MS v Kopané :-/
Trolejbusy v západních Čechách
Autobusy v Plzeňském kraji

ČSAD autobusy Plzeň a.s.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 14:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Grónsko - ČR 5:1. To už ti můžu říci předem, to nemusíš Hupi koukat na bednu.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 15:18:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2: Jsem rád, že s tím šetřením v dílnách si to nemyslím jen já. Mně zase "zaujala" VP kloubáku 463, respektive "důkladná oprava" podlahy. Přibližně polovina podlahy je zachována původní gumová, polovina je vyspravená krytinou Altro. Všechny přechody mezi záplatami a starou podlahou pečlivě různě "cik cak" olištovány. Docela by mě zajímalo, který úchyl je za tohle zodpovědný a jaká částka se ponecháním staré krytiny ušetřila. Jinak interiér má vůz nastříkán pro změnu opět krémově, ovšem s použitím některých plechů šedivých. Nedostal ani nový měch kloubu. Takový paskvil už tu dlouho nebyl
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 8-2002
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 15:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6346: na tu strakatou podlahu ve 463 jsem taky ziral. vnitrni plechy i me prisly podivny. radsi nedomýšlím, jaka pece se asi venovala skeletu...

hupi, kasli na fotbal, vysledky si prectes v novinach nebo je uslysis ve zpravach, prinejhorsim ti prubeh zapasu manzelka natoci na vídeo :-)
z tbc se od jinych dozvis pouze par kusych nesouvislych informaci:-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.118
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 15:41:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus s reklamou na foťáky Olympus (asi 473) vypadá taky zajímavě. Samotná reklama je vcelku vkusná, nicméně zadek je dost zrezlý. Uvnitř jsou dost orezlé střední dveře, spodek je navíc pobit jakousi lištou a kolem lišty to je orezlé, pod lištou asi byla díra.
463: Má to nový předek a buse? Vůbec šetřením se nic neušetří. Kdyby před 4 lety měla kačena 296 klimatizaci pro řidiče (nebo alespoň funkční větrák za 100 Kč), řidič by pak z vedra neomdlel, nenarazil do tramvají před kačenou a tím pádem by se nezranilo přes 30 lidí. Mimochodem předevčírem bylo čtvrté výročí nehody a tehdy před 4 lety ještě větší vedro než dneska.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 630
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 16:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hupi nevim co na tom fotbalu máš
Kdyť se furt něco hraje tak se můžeš jindy dívat dosytosti páč ty paka to za ty prachy budou čutat do zblbnutí
Kdežto TBC je jen jednou do měsíce.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 961
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 18:26:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Grónsko - ČR 5:1. To už ti můžu říci předem, to nemusíš Hupi koukat na bednu.

Ale kde, copak Grónsko je nějakej státní útvar? To je jako kdyby se hrál zápas Dolnoslezské vojvodství - kraj Vysočina...

Hupi nevim co na tom fotbalu máš

Já celkem chápu, že se chce podívat na poslední zápas, než ti naši kluci pojedou domů Krom toho, na TBC je taky televize ne??
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:02:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bratr: Já bych Tě ze své praxe mohl ukázat, že můžou spolu hrát všemožné útvary. Já si myslím, že proti "béčkovým" týmům okresního přeboru je Grónsko určitě nadějnějším týmem.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 989
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 19:04:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bond: Ty větráčky jsou v každém voze. A já teda myslím, že fungují.

Fotbal: Já se přidám k tipům a řeknu strategicky remízu. (tím neříkám, že prohrajou páč by se to někomu mohlo znelíbit a taky neříkám, že vyhrajou...)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 20:54:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty větráčky jsou v každém voze. A já teda myslím, že fungují.

No nefungují ve všech!Dneska měl známý tramvaják tramvaj 213 a řikal,že nefunguje! A až bude souprava 241+242, tak kdo je neviděl, když byly stejný, tak tomu nebude věřit, že někdy tyto vozy byli stejný!
Protože:
241 má nové BUSE panely-242-staré
241 má staré dveře-242 nové
241 má starý vnitřní BUSE panel-242 nový
241-šedý nátěr interiéru-242-bílý
každá bude mít jinak flekatou podlahu
241-řídící panel sv. šedá-242 tm. šedá
Tak ta souprava bude s úplně odlišných tramvají!
WARNING: Jsem blázen do autobusů, autobusů a vlaků, ale úplně nejvíc do tramvají.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1265
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 21:18:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad PlzáK: asi už stárnu, nebo mě opouští šotouší duch, ale nějak mě ty rozdíly neberou. Jako cestující bych mohl vidět spíše rozdíly u souprav 260+261 a 248+249, kde každý vůz má jiné sedačky. Ale obvykle jako cestující necestuji ani v těchto dvou vozech najednou, takže si toho také nevšimnu
Sorry, máš docela dobrej postřeh

Jinak kdo se ještě nedoklikal, račte se doklikat na stránky, kde najdete žhavou novinku.

A další zajímavé téma:
Někdy na jaře se ke mně doneslo že je zadáván návrh zadání prověřovací studie napojení areálu Škoda (Lokomotivka) na tramvajovou síť. Z hlediska smysluplnosti dopravního spojení byla jako nejvhodnější vybrána trasa Skvrňany – Karlov – Západočeská univerzita, v úseku přes Škodovku vedená ve stopě vnitřní větve komunikačního okruhu.
Zdálo se mi to jako scifi, nebo zbožné přání škodovky ...
Ale v dnešním plzeňském létě (či Plzeňských novinách) se píše o zde již zmiňovaných žádostech na projekty financované z fondů EU a jedním ze jmenovaných projektů je tramvajová trať Bory - areál ZČU - Skvrňany, předpokládané náklady 400 mil. Kč.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 21:53:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

400 mil.? jenom??? když to srovnám s jinými nejmenovanými peachovinami...
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 22:28:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také jsem si uvědomil,že až vznikne opět souprava T3M 241+242,tak budou mít oba vozy hodně odlišností.Dnes na CVIČNÉ JÍZDĚ K3R-NT č.311.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 22:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tím neříkám, že prohrajou páč by se to někomu mohlo znelíbit a taky neříkám, že vyhrajou...

Ty se dej do politiky. Máš talent jako já.

tramvajová trať Bory - areál ZČU - Skvrňany

Z čistě šotoušího hlediska by mě potěšilo, kdyby jsme se dočkali linky 3...
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 631
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 23:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty se dej do politiky.
Jestli bude z M_f politik tak asi emigruju na Čukotku
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. června 2006 - 23:52:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže příští volby se máme na co těšit. Martine, kupuj kožich
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1266
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 08:07:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Pampeliška již ráno v provozu!

Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 10:40:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Malý Fotograf: Nevím, zda-li před 4 lety větráček měl vůz 296 a zda-li fungoval. Co se týče Bory-ZČU-Skvrňany, možná to bude prodloužená linka 4.
Mám zajímavé fotky z MHD v severokorejském Pyongyangu (anglicky), tramvaje jsou české T3, kačeny, vyřazené ze Švýcar. Jaké značky jsou přestárlé trolejbusy, nevím, hlavně vůz 903 je tak z 50. let, nicméně jsou vozy v překvapivě dobrém stavu, alespoň na pohled. Adresa: http://www.pyongyang-metro.com/metrotrams.html
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.88
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 11:22:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tram-Bus-Club se koná už zítra ve čtvrtek 22. června od 17.00 hodin, sraz v Cukrovarské ulici, z programových důvodů dochvilnost tentokrát doporučujeme.
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 12:44:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímavá fotka z metra v Pchongjangu byla na loňském Czech press photu. Nebyla zas až tak moc fandovská, ale byl tam záběr do vozu, kde seděli dva cestující a nad nimi portréty vůdců.
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 13:50:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_l: Co se vam nelibi na Gronsku? Ma vlastni vladu, parlament, vlastni vlajku, vlastni jazyk, vlastni politicke strany, postovni znamky, krasny oficialni nazev (Namminersornerullutik Oqartussat), neni soucasti EU a nejpozdeji v roce 2008 bude mit i vlastni bankovky. Jenom svoji vlastni zeleznici nema.
100% samostatnost to sice neni, protoze kralovnu, zahranicni politku a obranu ma spolecnou s Danskem, ale rozhodne je to samostatnejsi utvar nez takova Anglie, Skotsko nebo Wales.
:-)
J_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 210
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 14:02:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, kdyz uz jste u toho fotbalu. Gronsko ma narodni fotbalovy tym, je clenem UEFA, ale neni clenem FIFA.
To se muzete dozvedet napr. rovnou na strankach UEFA.
Takze na MS hrat nemuze, ale na ME ano.
:-)
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 14:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: V Pchongjangu mají i jiná zajímavá vozidla. Tramvaj KT4: http://www.pyongyang-metro.com/pymodifiedtram.jpeg , nebo trolejbus: http://dspace.dial.pipex.com/steam/trains/pics03/nk03149.jpg . O jeho původu snad není nejmenších pochyb:-)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.141
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:28:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes kolem 15 hod někde u Pošty mimo provoz 237+238. Za ní se utvořila kolona asi deseti tramvají. Trolejbusy v KLDR: ten zelený trolejbus vypadá jako tescobus s klacky. Nicméně neví někdo, jaké značky a kdy byl vyroben ten kloubák, co vypadá že pamatuje druhou světovou? Jo a ta curyšská tramvaj je vyrobená roku 1947.
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 16:50:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

312 na tocne Svetovar, 312 u 3. brany (vzadu je 311), 312 u zast. T.Brzkove

Rád jezdím vlakem, ale kvůli ochotě, zacházením, zpožděni Českých drah jsem nucen používat spolehlivější a příjemnější autobus.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 990
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbame já jsem si na světovaru říkal "nějaká nová tvář..." takže tos byl ty. Jseš pěknej haluzák, že je máš takhle obě pohromadě!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4951
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 17:22:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že je máš takhle obě pohromadě!

... a co? Já jsem zas v neděli vyfotil oba Tescobusy vedle sebe
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 463
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:06:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně jako loňský rok má i letos souprava T3P 252 - 253 reklamu na Czech rock blok, tentokrát ale na zadním voze.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Syverin- Tak ta C 734Tr je pekelná...to je ůlet
Ovšem tuto je kouzelný
http://www.pyongyang-metro.com/pytrolleybus.jpeg
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Syverin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. června 2006 - 18:19:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: však právě na to se agent ptá. Řekl bych, že je to neznámá čínská značka autobusu z poloviny 70. let.

Navrhoval bych to přesunout do nějaké jiné diskuze, asi "Trolejbusy v zahraničí"

(Příspěvek byl editován uživatelem syverin.)
Kucíí, víte, ona je pravda ale úplně někde jinde
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.44.188
Odesláno Středa, 21. června 2006 - 19:09:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že trolejbusům v Severní Koreji zánik jen tak nehrozí. Na tamní poměry to musí být ideální vozidlo, špatně se s ním proráží "železná opona" na jih.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.117
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 09:30:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes před 9.00 hod se pozdržela linka 1 ze Slovan do Bolevce. Na 2. stanici od Nám. Milady Horákové tramvaj stála kolem 15 minut. Podle cestujících důvodem bylo, že si opilec ustlal na podlaze, usnul a nikdo ho nedokázal probudit ani vystrnadit ven, čekalo se na policii. Mezitím dojely další tramvaje, ale ani taková přesila řidičů tramvají ho nedokázala dostat ven.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 17:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že je máš takhle obě pohromadě!
... a co? Já jsem zas v neděli vyfotil oba Tescobusy vedle sebe


Ten M_fův příspěvek má určitý podtext. Správně to mělo znít "...že je máš takhle obě pohromadě, a já ne!". Nemýlím-li se...?
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1245
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 18:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když už tady řešíme společnou fotku, pohromadě ... Mě se zase podařilo vyfotit pohromadě com a net, nicméně s bezpečnou vzájemnou distanční vzdálenosti obou focených objektů. Díky hloubce ostrosti fotky a oné zájemné vzdálenosti je ostrý buď jeden nebo druhý. Kvůli tomu fotku taky nemohu vystavit, protože pak by si to různí rýpalové mohli různě vyložit a hledat v tom nějaký podtext a dvojsmyl
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 18:34:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem se odpoledne konečně svezl "Pampeliškou" č.311 i na Košutku a Bory (šejdr 23/4),jela pěkně.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1267
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. června 2006 - 19:26:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No dnes jsem na Košutce byl také a mám jednu příhodu:
Stál jsem na nástupní zastávce a K3 stála na vntřní koleji - už se chystala jako Xka do vozovny. A přicházel k ní nějaký kluk s holkou a zrovna se rozjížděla čtyřka. A ta holka povídá: "Bacha ať nás ta kachna nezajede!" Zůstal jsem s otevřenou pusou a sledoval jak jdou se zájmem obhlížet "Pampelišku".
To že naše přítelkyně či kamarádky jsou už naučené a rozeznávají tramvaje to chápu, ale tady jsem byl trochu zaskočen, od pohledu jsem neznal ani jednoho z nich
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace