K-report
 

Archiv do 11.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Staré archivy » Archiv do 11.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 19:35:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vyjela nyní na zkušební jízdy už i "trojwana".
Jako nový vozidlo to neni tak hrozný ale s přihlédnutím že má vycházet z T3 je to hnus velebnosti.
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
Pan X
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.148.36.11
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 21:18:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vždy mě zajímal důvod umístění výhybky "U Zvonu", té ,jak je na ni stála K3 při dnešní tiskovce.
Ví to někdo?
Jinak docela dobrý, představení "nové" 40 let staré nízkopodlažní tramvaje a po Plzni to tahá tahač.
Trošu ironie.Ale proč se u toho nenechat vyfotit.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2855
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 21:40:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf: Obchodní název "trojwany" je VarioLF3. TKT Kvatro byl původně myšlený název firmy Pragoimex. Jejich stránky snad nebyly aktualizovány rok.
Honza Šlehofer: Díky za reklamu na mé stránky.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 01:55:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První dojem z K3R-NT č.311 po krátké prohlídce - docela dobrý.Je tam 54 míst k sezení:26 + 4 + 24.Sedačky 2+1 jsou docela pohodlné a je mezi nimi větší prostor pro nohy.V nízkopodlažním středu jsou však pouze 4 sedačky,pouze 1 u dveří a za dveřmi 2+1.Volný prostor by však mohl pojmout 3 kočárky nebo dva a jeden inv.vozík,nájezdová plošina je výklopná.Ty tři schody (z nerezu s prolisováním),z nízkopodlažní části do předního a zadního článku mohou klouzat,jak mám zkušenosti např.z Brna.Překvapilo mě poměrně vysoké umístění přidržovacích tyčí ve stropě nízkopodlažního článku.Lidé s nižší výškou a děti na ně nedosáhnou (chtělo by to instalaci uch nebo držadel).Přitom v předním a zadním článku jsou tyče níže.V ostatních typech tramvají s nízkopodlažním středem bývá obvykle šest míst k sezení,v libereckých "wanách" dokonce 9,tři jsou ještě umístěny podélně a sklápěcí.Možná se už s některou K3R-NT v Plzni setkáme na některé lince ve čtvrtek či v pátek tento týden.Mají se zkoušet v provozu s cestujícími na všech tratích.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2857
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 07:21:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak jsem si na fotkách všiml, že dvojsedačky nejsou uchyceny do bočnice. To je normální plzeňský výmysl nebo snad parsácký? Trošku mě to překvapilo.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1239
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 07:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v dnešním metru už máme první blud o největší tramvaji:
Plzeň bude mít největší tramvaje
Koncem týden začnou jezdit dvě nové a zatím největší tramvaje v Česku, do kterých se vejde až 280 lidí. Jde o modernizované starší vozy T3 z produkce ČKD opravené z peněz EU. Plzeňské městské dopravní podniky (PMPD) na ně loni získaly z programu SROP téměř 51 miliónů korun.
U článku je ilustrační foto vozu 192.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 08:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

51 melounů, to je na kolik tramvají?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 10:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

51 melounů je dotace, zbytek doplatilo město. Cena jednoho vozu je sedmnáct miliónů a budou celkem čtyři.

Viz také pěkný článek v dnešní MF Dnes:
Plzeň má tramvaje špagetky
Modernizované soupravy jsou uprostřed nízkopodlažní. Díky dotacím EU stojí vozidlo čtyři miliony

Plzeň - Neobvyklé tříčlánkové a téměř třicet metrů dlouhé tramvaje K3R-NT odlehčí přetíženým linkám v Plzni. Navíc usnadní dopravu postiženým lidem, protože střední část nových tramvají je nízkopodlažní a je vybavena nájezdovou plošinou. Plzeňské dopravní podniky nakoupí celkem čtyři tříčlánkové tramvaje. Jedné ze dvou tramvají, které už vyjely na koleje ve městě, daly při včerejším křtu děti z dětského domova jméno Špagetka. „Ta tramvaj se mi líbí. Protože je dlouhá, pěkná. Má hezkou barvu,“ pochvaloval si devítiletý kmotr Libor.

Zbývající dvě tramvaje K3R-NT se do Plzně dostanou v lednu příštího roku. Tříčlánková tramvaj vznikla přestavbou a modernizací dvou starých tramvají typu T3, spojených středním nízkopodlažním článkem. Dodavatelem modernizovaných vozů je společnost Pars Nova, která působí v Šumperku.

V Plzni mají premiéru

„V Plzni jsou to první tramvaje tohoto typu. jejich kapacita je vyšší než v případě Aster. Je v nich 54 míst k sezení a 140 k stání. Navíc je zde místo pro dva invalidní vozíky,“ prohlásil primátor Plzně Miroslav Kalous. Ten upozornil, že modernizované tramvaje stojí pouze sedmnáct milionů korun, zatímco cena nových tramvají se srovnatelnou kapacitou je 38 milionů korun. Čtyři modernizované soupravy navíc dopravní podniky získaly levněji, protože se na každou podařilo získat 13milionovou dotaci dotaci z EU.

Po Plzni dosud jezdí asi stovka tramvají, ale pouze jedenáct z nich je nízkopodlažních. Primátor připustil, že jich není dostatek. „Ale zabezpečujeme také nízkopodlažní trolejbusy a autobusy,“ sdělil Kalous.

Tramvaje K3R-NT jsou sice delší než tramvaje Astra, ale nejdelší jsou v Plzni soupravy KT 8, které měří téměř 32 metrů.
Regionální mutace| Mladá fronta DNES - plzeňský kraj
Autor: JAROSLAV NEDVĚD

Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 5-2004


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 11:48:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17 milionů mi příjde na rekonstrukci celkem dost. Docela by mě zajímalo srovnání s VarioLF3.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.116
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 12:19:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V půl třetí jsem měl tu čest se s vozem 311 seznámit. Ta nenízkopodlažní část vypadá podobně jako ostravský progress - včetně osvětlení (až na sedačky 2+1, což je dobře). Vůz má dokonce přídavné topení pod sedačkami, to se bude v zimě hodit. Jedinou výtku mám k nízkopodlažní části - konkrétně ty nerezové schody. Radši bych je viděl červené a ze stejného materiálu jako podlahu. Ale těch 17 milionů je docela pálka, přestože 14 milionů zaplatila EU.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2222
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 12:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17 milionů není pálka, 17 milionů je socka. Uvědomte si, že brněnské K3 stály 20, a to se do nich nemusely vkládat kloubová spojení. Vario LF3 stojí o dost víc, ale je z úplně nových věcí, kdežto K3R-NT má původní 2 skříně ze 3 + podvozky a motory, přičemž u nových tramvají tvoří podvozky běžně 30% ceny vozu.
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 648
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 12:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

17 mega a město platí 3 to je zadarmo!
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 964
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 13:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soupravy KT8: Myslím, že MF Dnes už někdo upozorňoval na to, že souprava jsou tramvaje spřažené nikoliv poršetra, nebo kačena.

17 milionů: Ta cena odpovídá tomu jak ty tramvaje dopadnou. Prostě to s K3 dopadne tak jako když si koupíme kolo v super/hypermarketu... (já vím jsem děsnej rejpal)

„Ta tramvaj se mi líbí. Protože je dlouhá, pěkná. Má hezkou barvu,“ pochvaloval si devítiletý kmotr Libor. Jako tady je vidět, že to je celý divadýlko a Libor buď viděl tramvaj poprvé v životě (což bych nepředpokládal) Nebo chlapečka opět přepadl pán a on nevěděl co říct tak mávnul rukou, řekl zluta a usmál se. Viděl jsem co děti mluvily na DOD v PMDP ZAKu to bylu přitulení k mámě a máma pověděla ta modrá se ti líbila viď...

(Příspěvek byl editován uživatelem malý fotograf.)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki - 17m za to, co z toho je (čti mohlo být) JE pálka. Jinými slovy nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat laciné věci, jak praví přísloví. Až se dokopu k tomu, abych udělal článek a galerii, možná uvidíš proč to tvrdím. Kdyby se sedačky uchytily do bočnice, jak si představuje Ostravak, tak nevím, jak by to dopadlo, aneb doufám, že PARS použil vysoce kvalitní barvu ...
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Vlastimil Leška
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.45.98
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:24:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Malý fotograf: Zkus si někdy vzít do ruky mikrofon a udělat reportáž. Pak budeš mluvit malinko jinak.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prostě to s K3 dopadne tak jako když si koupíme kolo v super/hypermarketu...
Můžu se tě jenom zeptak kolik a jak dlouho jich provozuješ?
Když víš jak to dopadne tak bys nám mohl sdělit nejčastější problému u tohoto typu vozidla.Myslím že PMDP by takové informace od provozovatelů co mají (jak to tak vypadá) praktické zkušenosti s daným typem vozidla (K3R N-T) uvítal aby věděl na co si dát při údržbě pozor.
Takže pane kolgo prosím nebuďte tak strohý na odpověd a konkretizujte.
Děkuji
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin 100: řekl bych, že Malý Fotofgraf je sice malý vzrůstem, ale svými vědomostmi a přehledem o světě už rozhodně malý není a ví proč to píše. Udělat ze starého shnilého vozidla vozidlo nové je takřka nemožné. Nerozpadne-li se tramvaj někdy záhy, bude se jednat o veliký zázrak. Kdyby se tramvaj postavila znova = minimálně nový skelet, zvýšení její užitné hodnoty by velmi výrazně převýšilo její vyšší pořizovací cenu. Takhle mám dojem, že se fandové radují, že nesmrtelná zombie T3 tady bude strašit ještě dalších x let ... (Proti designu T3 opravdu nic nemám, ale ...)
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m dík za podporu, ty kola jsem Martine zvolil proto, že jsem jedno takový měl (měl jsi tu čest) a mám názor, že se do údržby tý K3 budou akorát cpát peníze. To, že je 101+102 nejspíš prožraná jak od červotoče je důvod proč se na další K3 posílaly T3SUCS. Vozy K3 neprovozuje v úpravě se starýma kastlema nikdo takže se můžeme pouze domnívat. Jo a není zač .

Vlastimil Leška: Jo to věřim...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 14:57:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych že za 17 milionů je přestavba K3 cenově úměrná - žádný zázrak, ale modernizovaná tramvaj s částí nové skříně. Že je to takový prapodivný kočkopes víme, ale pokud došlo ke generální opravě starých skříní, nějakých 10-15 let to bude jezdit vcelku dobře.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1241
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 15:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak můžete tvrdit, že se tramvaj rozpadne, když nevíte co vše se na ní dělalo nové? Také bych raději vůz s novými skříněmi, ale když už nejsou, tak si říkám, že Pars by si nemohl dovolit opravu skříní nějak odbýt, aby si neudělal ostudu. A v jakém přesně rozsahu se opravovaly nevíme, tak nemůžeme soudit. Uvidíme časem.

Rovněž to že na další vozy šly T3SUCS z důvodu prožranosti předchozích vozů je jen spekulace a řekl bych že lichá. Zkrátka se poslaly vozy, které by tak jako tak musely do dílen takže to zrovna vyšlo na tyhle T3SUCS.
Cena bych řekl že odpovídá vzhledem k cenám normálních T3(P) modernizací.
Spíš mě mrzí, že zatím co dříve město modernizovalo více tramvají za rok, tak nyní to klesá a to ještě to jde z peněz unie. (Ano dělají se i VP vozů T3M ale jindy se zase dělaly VP vozů T3 či KT8D5).
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 16:23:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V PD jsou alespoň uvedeny přesnější parametry,např. délka 28,7 m,54 míst k sezení a 140 k stání.To,že se křtilo včera nebylo náhodou,bylo magické datum 06.06.06.Dnes kolem 14.25 hod. u nádraží K3R-NT č.312 na zkušební jízdě.Dnes na lince č.2 zajímavé nasazení vozů: 2 Astry, pouze 1 KT8D5,jeden Progress a ostatních třináct cedulových souprav T3.Na lince č.4 dnes Astra č.301.
T.478.4
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 16:58:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeste musime vydrzet do podzimu a pak uz Kalous a jeho parta konecne potahne z radnice...a doufejme jen, ze nove vedeni bude schopno a vice nakloneno, kupovat treba vozy nove a ne jen modernizovat stare plečky. I kdyz musim na druhou stranu subjektivne podotknout, ze na ukor tramvaji se loni/letos prachy davali do busu a trolejbusu, nepletu-li se:-)).
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1242
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 19:58:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes oba vozy na zkušebních jízdách. Dopoledne prý 311, odpoledne pak 312 (foto na stránkách). Vozy už mají na sobě i svá jména.

Špagetka
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 451
Registrován: 10-2004


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 21:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No abych nebyl pozadu, tak nějaké foto K3R - NT 312 je také ZDE
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1224
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 21:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zatím pozadu takže foto najdete toho času zde
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 21:43:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řekl bych, že Malý Fotofgraf je sice malý vzrůstem, ale svými vědomostmi a přehledem o světě už rozhodně malý není a ví proč to píše.
Já mám tedy spíše jiný dojem (M_f se snad neurazí-kdyby jo tak je mi to stejně fuk) a to že akorát "chytře" píše o věcech ktrerý mu zas tak moc jasný nejsou.


Pars by si nemohl dovolit opravu skříní nějak odbýt, aby si neudělal ostudu. A v jakém přesně rozsahu se opravovaly nevíme, tak nemůžeme soudit. Uvidíme časem.
H_š plně s tebou souhlasím.
A dál už radši nic abych tu nevyvolával nějakej flame mezi mnou M_f a jeho hodným "strýčkem" T_m
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 22:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele Střevoni, v prvé řadě se starej sám o sebe a o svůj vozový park. Nemyslím si, že třeba toto řešit na veřejném fóru.
Mmch existují lidé, kteří rozsah opravy znají z nefandovské stránky a taky netvrdí, že to Pars udělal blbě. On jen udělal to, co chtěl zákazník.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1939
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 23:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza_Šlehofer =>> Také bych raději vůz s novými skříněmi, ale když už nejsou, tak si říkám, že Pars by si nemohl dovolit opravu skříní nějak odbýt, aby si neudělal ostudu.
Kdyz brno muze mit novostavby K (fungl novy snad i technicaky), tak neni problem svarit skrin na T3. Ovsem cena by byla jinde.
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 00:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T_m ty mi už taky .... vlez na hrb
konec flame!
TUPÁ VAČKAteam_Škoda tuning racing a piving grupa
[PLZEŇ] I love IGK http://tupavacka.wz.cz
www.liaz.cz/forum
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 07:10:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad VYDVA s těmi injektivy. Přesuňte se na Dopravní diskuzi, tam vládne svoboda slova největší.

S ohledem na blížící se narozeniny jednoho ze zde přítomných fandů tramvají, bych na příštím TBC navrhnul panu náměstkovi, aby se další dvě K3 pojmenovali po nich - Šlehofrovka a Růžička.
(oba dva jistě odpustí neodpustitelný rýpanec)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1243
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 07:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD PVVS: to je nedorozumnění, napsal jsem sice když už nejsou, ale nebylo to myšleno že nejdou vyrobit. Zkrátka bylo rozhodnuto, že je PMDP nechce, zřejmě z důvodu finančních.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 08:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_k: Nejsem proti, myslím, že tentokrát se na TBC již dostanu!
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Soudcee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:46:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cau. Tak me tady pri prihlaseni nepoznaji a nemam tam nick z hleslem...takze uz nemuzu byt tim cim sem byl......jsem blbej nebo je nejaka zmena ??
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:47:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na jednokolejce se pravě sjely dvě soupravy ... Bude se vycovávat do stanice Hlavní nádraží ČD, Sirková.
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22844
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 10:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudcee:
Změna byla, ale tohle by se dít nemělo. Doporučuji se ozvat do redakční diskuse.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Soudcee
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.249.185
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 11:16:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, to je jako blbost ridicu, kdyz se sjedou?? To nechapu...:-)
Martine diky, uz se jdu ozvat...
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:34:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudce: Tenhle případ byl chybou řidiče, vjel tam na červenou (sám to koktavě přiznal), dispečer na něj poté ječel do vysílačky jak smyslů zbavený. Chvilku po události se bavili jiní dva řidiči a jeden tomu druhému říkal, že to ten dotyčný bude mít za 1 000 Kč. Takže si asi PMDP za tento přestupek účtuje jednu modrou ...
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1979
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k 1kolejce:
ktera vec ma vetsi vahu: slovo dispecera nebo semafor? casto se zvlaste vecer (kdyz je mensi provoz) stava, ze se jezdi na cervenou. presto bez problemu.

a kdyz je pres den v prazsky dispecer a ma vysilacku, jak je mozny, ze se tramvaje sjedou? porad to nechapu...

a jak ty semafory vlastne fungujou? blahove jsem se pri zprovozneni jednokolejky domnival, ze tam budou na obou koncich naky kontakty, ktery budou signalizaci ridit. jaxe ale zda, je tam nastaveno cosi jako pevnej interval, kterej projizdejici tramvaje ze smeru A nebo ze smeru B nemaji moznost ovlivnit. jak to je? vite nekdo?
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 456
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednokolejka se tady probírala, včetně semaforů, je to několik měsíců zpět ...
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 351
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 13:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky Pavle.
Vcera jsem stal u Posty, kde prijela na 2 AStra 303 a prednima dverma normalne nastupovali lidi, kdyz ridic zacnul pipat a zavrel dvere, ktere se ihned po narazu na telo zase otevreli, takhle to udelal 2x..lidi jako ovce nic...normalne jim to snad nevadilo, tak jsem prisel k boku tramvaje a zarval jsem jestli je normalni, proc zavira dvere, kdyz mu nastupujou lidi...ani nemrkl, jako kdyz mu nic nerikam, cinknul a odjel:-)...jo a prastil jsem mu do bocniho okenka.......taky co ma chudak delat, ze?.-)))Na to kolik berou plat a v podstate si vozi prd*el, tak by mohli mit nejakou uroven. No ale kdyz je vidim stat v sadech a slysim jejich debatu, tak si nedelam iluze:-)
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.118
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 14:13:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle by se samozřejmě stát nemělo, řidičovou povinností je počkat, až lidi normální rychlostí vystoupí a nastoupí. Mě takhle před lety jeden skřípnul, když jsem nastupoval s nohou v obvaze z chirurgie na Denisově nábřeží...jsem myslel, že mu jednu natáhnu. Včerejšek vůbec byl zajímavý. Řidič dvojky blbě přehodil výhybku a místo na Skvrňany jel na Bory. V půlce křižovatky zastavil a po 5 minutách zacouval. Mezitím neprůjezdný směr z Bor na Lochotín pro auta. Navíc jeho počínání viděly 2 sličné strážnice, chytající za Poštou na pěší zóně auta.
T_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1227
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 14:42:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Agente, to, že řidič občas přehodí výhybku jinam než chce bych nijak nehrotil. Všichni jsme lidi a tohle se může stát každému. Horší je, když za tím sedí prase, ale to už je jiná kapitola.
Dopravní web ® informace a publicistika z oboru dopravy, se zvláštním zřetelem na dopravu veřejnou
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1983
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 16:33:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PR: dala by se ta jednokolejka malinko rozvest nebo pripomenout? bud jsem tu zrovna nebyl nebo uz si to nepamatuju...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1244
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 16:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: dispečeři tam bývají pouze ve špičce (v ranní i odpolední), ale mezi tím ne.
Semafor jednokolejky běhá bez jakékoliv preference, je tam stálý pětiminutový cyklus a dá se dle času naučit, kdy je zelená z jakého směru. Jen se to občas rozhodí, když praskne žárovka a semafory se vypnou. Pak zase záleží v kolikáté minutě je zrovna pustí a od toho běží opět ten pětiminutový interval.
Trolejové kontakty, které tam jsou, slouží pro preferenci tramvají v křižovatce Sirková - U Prazdroje. Tady prefernce funguje přímo ukázkově a tramvaje zde téměř nestojí. Zajímavé bylo, když tenkrát při té výluce končily vozy KT8D5 u nádraží a při jízdě přes kaliforňan si "navolily" volno přes křižovatku (čímž krátily volno autům), i když dál do křižovatky vůbec nejely.
Jinak pokud se stane, že řidič tramvaje zůstane z nějakého důvodu na jednokolejce (u semaforu u křižovatky či z důvodu stavebních prací), má za povinost okamžitě volat dispečink, aby se stihlo za pomoci generální volby zabránit sjetí vozů proti sobě.
Ale už se to sjelo několikrát.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 923
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 18:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bych na příštím TBC navrhnul panu náměstkovi, aby se další dvě K3 pojmenovali po nich - Šlehofrovka a Růžička

Vždyť by se hádali, kdo dostane 311...

Nejsem proti, myslím, že tentokrát se na TBC již dostanu!

H_Š předem avizoval neúčast???

při jízdě přes kaliforňan si "navolily" volno přes křižovatku (čímž krátily volno autům)

...k pobavení postávajících.

Pozn.: Předem se omlouvám za tento nic neřešící a věc naopak ještě komplikující jízlivý, ironický a vysoce sarkastický příspěvek.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1248
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 20:40:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na webu PMDP ještě včera byla jen tisková zpráva a dnes jsou i fotografie ze křtu K3R-NT. Je tam několik známých tváří a na jedné fotce jsem našel i sebe ...
http://www.pmdp.cz/index.php?menu=2&sub=1&layout=common&a_id=1121&lang=cz
Martin L: přemýšlím, zda jsi nám sem také někdy napsal něco zajímavého o tramvajích ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Pavel_ruzicka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 457
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 21:47:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hlavně koukám že, stránek PMDP z akce křtu nového vozu K3R-NT je odkaz na moji fotografii , to docela poteší
Tramvaje v Plzni - 2. rokem na českém Internetu
Foto galerie - Více než 1 000 fotografií
Aktuálně - Aktuální informace
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4899
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 22:35:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

COM vítězí nad NET 1:0!!! A jak na to zareaguje NET?
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 22:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z webu PMDP:
... Pouze tramvajové zastávky „Hl. nádr. ČD, Sirková“ budou nahrazeny zast. „Hl. nádr. ČD, Americká“ a zast. Nám. Republiky (ve směru do centra) bude nahrazena zast. „Nám. Republiky, Dřevěná“...
Nevíte někdo, kde to centrum je? ;o))))
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 353
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 08:05:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Spagetka ma nozni ovladani?
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne ruční. Ten pedál co je vidět na fotce kabiny na stránkách PMDP bude pískovač.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to jsem si oodfouk....jsem privrzenec rucniho rizeni:-)
Absolut
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 652
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdar, dneska po 16hod vám budou zatahovat z nám. Milady Hodákové jedničky a čtverky couváním do vozovny, kdyby se někomu chtělo žhavit megapixely...
Absolutí šotoflek je v baru Podraz na Štvanici.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 968
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 11:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v T3M 230 jsem včera potlal podobne štítek jako mají K3 nevím co je v tomto voze za evropské peníze pořízeno . Nevíte co má 230 novýho z evropskejch peněz?

OT: hehe teď si uvědomuju, že díky mě vedou com. 2:0
Každý je šotouš, ale v jiné věci...
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1250
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 12:26:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rejpalové a provokatéři... jde o to co by jsi počítal ... Nedávno se tady také objevil třeba dotaz na Vektru s odkazem na mojí fotku ... Nechme toho...
Tak a teď ale vážně.
To že se nové buse panely objevují v již dříve modernizovaných vozech (jsou i v nějaké T3P) je zřejmě hra o čas, protože musí být asi namontovány do určité doby, podobně jako musely být tramvaje do určité doby k vůli dotaci. Později snad budou i na dalších vozech kde dosud nebyly.
Napadají mě ale vulgarismy a přirovnání k typickému čecháčkovskému ochcávání ...
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 930
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 14:33:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

přirovnání k typickému čecháčkovskému ochcávání ...

Upřímně řečeno, je lepší, když ty peníze z EU dosteneme my než jiná členská země. Ono totiž neplatí, že co si neutrhneme my, tam zůstane, ale co si neutrhneme my, to si utrnhe někdo jiný. A navíc, pokud někdo dotaci včas nespotřebuje a vrací ji, tak se na něj při získávání jiných peněz pohlíží trochu skrz prsty a má ztíženou pozici. Jinak ale nepopírám, že národ žijící v této republice má jemně řečeno specifické mravy.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za akych podmienok je mozne ziskat dotaciu z EU na rekonstrukciu vozidla? Doteraz som si myslel, ze dotaciu z EU mozno ziskat iba na nove vozidlo.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 931
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za akych podmienok je mozne ziskat dotaciu z EU na rekonstrukciu vozidla

Tady je podstatný moment v tom, že se ty tramvaje znízkopodlažňují, čímž se cestování MHD umožňuje i invalidním osobám, což je nepochybně v zájmu EU. Stejné je to v podstatě i s doplňováním BUSE, neboť jeho součástí je i hlásič pro nevidomé.
Tradice od roku 1885 www.spsstav.cz
Nodes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 526
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 10. června 2006 - 22:48:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cize, strucne povedane, ked dopravca chce rekonstruovat vozidlo na nizkopodlazne, tak ma sancu dostat dotaciu?
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.94.115
Odesláno Neděle, 11. června 2006 - 02:24:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajímalo by mě,kdo odstraní rekl.folie,které inf.na dávno prošlé akce.Např.na voze č.243 je stále reklama na cyklokr.závody z podzimu 2005!Souhlasím pouze s CVR na FINÁLE,které se koná každý rok.Byl jsem včera v Praze a po mnoha letech se tam svezl hist.víkendovou sezónní l. č.91.Jela tam asi nejstarší soupr.,vypr.na tuto trať: 240 /r.v.1908/+628 /r.v.1909/.Tato souprava byla zrenov.do původní podoby.Zajímavý osud měl čtyřokenní mot.v.č.240.Ten byl vyř.v Praze v r.1952,na podzim pak jej zakoupila Plzeň /ev.č.73/pro posíl.linky č.1.Poprvé vyjel na Bory u přílež."Leteckého dne",kdy vyjížděly na tratě téměř všechny vozy ze slov.voz.V r.1959 byl jako poslední prov.vůz z pův.osmikus.pražské dodávky /ev.č.72-79/ upraven na pracovní (kolej. brus).Ten dosloužil v r.1973 a vrátil se zpět do Prahy.Tam byl ještě v 80.let.odstaven v ÚD DPP v Hostivaři a sloužil jako sklad náhr.dílů.Jelikož šlo o vzácný hist.vůz, bylo rozhodnuto o jeho pečlivé renov.do pův.stavu /první pol.90.let/.Má např.na jedné straně podél.lavici,na opačné čtyřmístné,popř.dvoum.příčné lavice.Po renov. jezdí asi od r.1996 na nost.l.č.91.Včera tam jela ještě i soupr.2110 s "krasinem".Okruž.j. absolv. i vůz č.349.Na l.č.3 jsem viděl i 14T č.9111 a brzo za ní č.9112 na zk.j.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace