K-report
 

Archive through 16.duben 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Trať 220/221 » Trať 220/221 - čtvrtý koridor... » Staré archivy » Archive through 16.duben 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1275
Registrován: 8-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 13:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ice:
Velmi pěkné. Až se dostanu ke skenování, tak sem také něco hodím. Dřív jak ve čtvrtek to ale nebude.
Nic nezkazí jen ten, kdo nic nedělá.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3304
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 15:56:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem konečně dokončil 49. fotoreportáž.
Věřte, že toho už mám docela dost, odpracoval jsem na ní asi 17 hodin u počítače (tzn. roztřídění fotek, jejich poměrně komplikovaný výběr pro reportáž, aby postihly přehledně celou stavbu (to je asi nejnáročnější část), pak ořez, úprava expozice atd., vytvoření html, popisků k fotkám a hlavního textu). Když připočtu vlastní focení v terénu, tak se dostanu daleko přes 30 hodin. Uf. Jo jo, občas u toho už propadám takovým pocitům, jako že to nedokončím, neb mi z toho jebne. Ty přípravné a dokončovací práce jsou strašně časově a prostorově rozstříštěné, je obtížné je poskládat dohromady. V tomto smyslu se už těším na práce na žel. spodku (přesněji na zemním tělese a konstrukčních vrstvách) a žel. svršku.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3306
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 19:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rash: tak jsem koukal na ty jámy, jsou celkem čtyři (jednu přeskočili) a jsou pro patky TV. Normálně ty jámy dělají EŽ, ale tady ty dělá nějaká malá firma, je možné, že je to díky mnoha kabelům, které vedou přímo skrz ty jámy. Ta "traverza", to jsou betonové resp. plastové chráničky s kabely. Z jedné strany do jam zasahuje přilehlá cesta, z druhé strany lampy a uprostřed a po stranách leží kabely. Ty patky jsou asi o metr dál oproti stávajícím, neb ta trať zde bude posunuta, přesněji řečeno sečna oblouku v níž leží výhybky bude nahrazen zpět obloukem a o větším poloměru. Proto se ty jámy pletou do těch kabelů.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rob
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: reportáž č.49, ...i přes všechny ty nepříznivé vlivy a drahocený čas věnovaný reportážím ze stavby IV.koridoru - díky za to!!! Nechci, aby to vyznělo jako "laciný" aplaus..., ale opravdu jsou Vaše reportáže obdivuhodné, a pro ty, kdo nemají třeba takovou možnost sledování v terénu přes pracovní týden, jsou obrovským přínosem!
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 20:39:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii, díky moc. Jsem teďka vždycky přes týden v zahraničí, díky Vašim reportážím mám naprostý přehled. Je to super, ale když tak sedím v práci, přemýšlím, kde na to berete čas P
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 09. dubna 2006 - 21:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poborskiii: Také musím poděkovat! Pracuji na druhém konci Prahy, takže tudy jezdím spíš o víkendech a takové info cením. Dostal jste moje letecké snímky z oblasti Benešova?
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3307
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 01:04:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rail2005: Fotky jsem dostal, díky. Teprve teď se pročítám hromadou emailů za dosti dlouhou dobu zpět.
---
Rob: zatím je to taková "one man show", ikdyž s částečnou informační podporou dalších lidí v pozadí, ty fotoreportáže a web vznikly jako vedlejší produkt mé soukromé snahy zdokumentovat přeměnu mé "rodné" trati. Neplánoval jsem takový rozsah fotoreportáží a teď jsem svým způsobem "v pasti" a nemůžu z toho už vycouvat. Nevím, jak to bude pokračovat dál. Zatím na to ten volný čas mám, před rokem jsem v souvislosti s opuštěním přechodného bydliště a usídlením zpět ve Strančicích opustil svého zaměstnavatele a od té doby si vydělávám příležitostně, neb jsem zatím nenašel trvalejší práci. Úspory(spíše již dluh u banky) a hmotná podpora příbuzenstva mi vyrovnávají výkyvy v příjmech. To ale nepůjde již dlouho udržet, takže je otázka, jestli vydržím v tomto tempu dokumentovat celou stavbu. Mám několik nabídek na spolupráci, ale zatím nevím, jak s nimi prakticky naložit, neb spíše znamenají (alespoň zpočátku) další spotřebovaný čas navíc.
---
Všem příznivcům tímto děkuji za zaslané povzbudivé emaily. Postupně na ně budu odpovídat.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 16:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na rybníku od rána vychytávají mouchy, něco blbě zapojily, a tak za některými vlaky nelze dávat odhláška RPB
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3309
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 17:18:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale ráno jezdily vlaky ještě dobře, až odpoledne, když začali trhat koleje, se to přestalo stíhat. Skrz Uhříněves se jezdí pouze po 3. a 103. koleji. Nepěkné je 10-15minutové čekání na vjezdu do Uhří (před zastávkou H.Měcholupy). Nejvíce to odnesl Os9135/Os9138 čekající až projedou rychlíky 638 a 639.
---
Tedy počasí na focení je příšerné. Podobné, jako když se začínalo v Měcholupech.
Dnes odpoledne by měli vytrhat všechny pole včetně výhybek. Trhání prvního pole směrem od Hostivaře:

Trhá EDK, ale pomáhá přitom MHS, ten se u manipulace s prvním polem málem převrátil.
Pohled od Hostivaře na vytrženou kolej, vpravo R638 jedoucí po 103. koleji:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3313
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 21:48:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda že by všechny zaskočila zima, že je tu tak mrtvo v obou diskuzích.
---
Dnes EŽ betonovaly patky u 2.TK kousek od zastávky Světice a pak ve Strančicích u vlečky "dálnice". Dále byly ve Strančicích před měnírnou postaveny tři nebo čtyři BP stožáry a asi pět BP a DS stožárů u předvěsti do Říčan, vše u 2. koleje. Jinak u 1.TK ve Světicích stojí zatím jeden BP stožár, těsně u zastávky.
---
U 2. koleje na senohrabském zhlaví Strančic byla dnes vyhloubena pátá jáma a vybetonováno několik patek pro stožáry TV. Betonováno bylo do bednění bagrem a lopatami z korby avie. Teď si nemůžu vzpomenout na název té firmy, ale dělá to někdo jiný než EŽ.
---
Odpoledne byla dokončena demontáž střechy přístřešku před budovou ve Strančicích, zůstala zatím ocelová konstrukce. A cestující se teď nemají kde schovat v tomhle šíleném marastu. Vstup do budovy je pouze z ulice a navíc se tam všichni nevejdou, taky by jim mohl ujet vlak, neb ty teď si jezděj téměř bez ohledu na JŘ. Ke všemu z mně neznámého důvodu natáhli napříč přes ulici před budovou pásku "vstup zakázán", ale jako jsem nepochopil z jaké strany je vstup zakázán, neb z obou stranse k ní dá volně dojít, nicméně z jedné strany, tzn. asi ze třetiny obce, odkud vede chodník, brání lidem vstoupit do nádraží Naprostá kravina.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3315
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 10. dubna 2006 - 22:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi byl dnes trvale uzavřen a demontován přejezd v ulici Fr. Diviše, resp. byl nahrazen přechodem pro pěší se závorami. Silniční přeložka od ulice "K Dálnici" skrz cihelnu k již hotovému napojení do ulice "Fr.Diviše" by měla být hotova až za 14 dní.
Takže pro auta v Uhříněvsi zbyl pouze první (benický) přejezd a často zacpaný podjezd pod nádražím (zacpaný díky kruháči na černokostelecké/kutnohorské).
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Ghola
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.71.1
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 10:42:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před pár dni sem se tady ptal jestli někdo netuší, jaký změny čeká v souvislosti s koridorizací nádražní budovu v Benešově, nakonec sem našel tenhle článek: http://www.benesovskydenik.cz/benesov/zpravodajstvi_bn/JB20060411000001.html
Zdá se že interiér žádný změny nečekaj, škoda, kultura cestování není jen o plný peronizaci stanice ale i o interiérech nádraží, bohužel zůstanou ve stejným stavu jako teď.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3322
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nakonec ta páska ve Strančicích před nádražím měla opodstatnění, ale až dnes, kdy začaly přes ulici dělat nějaký výkop, včera tam byla zbytečn. Nicméně i tak to není z druhé strany označeno, když tam dojede např. někdo s kočárkem, tak buď to může obejít cca kilometr zpátky nebo ho čeká cca dvacet + pět schodů kolem sokolovny a hotelu.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 633
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 11. dubna 2006 - 17:45:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pobo: jj, zácpy v uhří jsou teď děsný. Díky těm zpožděním z posledních dní jsem se rozhodl víc využívat autobusu, ale byl jsem z toho brzy vyléčen, včera ráno na Skalku jsme přijeli s 15 minutovým zpožděním, dnes odpoledne jsme měli cca 9 minut ... no děs běs
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 08:40:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už si přesně nevzpomínám, jak jsme tu mluvili o výhybkách v Uhříněvsi. Ty co se budou instalovat během momentáně probíhající výluky budou na 50km/h do odbočky (stejně jako ty před Měcholupy) nebo na 60km/h?
Donner au train des idées d'avance...
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.245.42
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 09:46:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všechny výhybky v hlavních kolejích v uhříněvsi budou pouze na rychlost 50 km/h.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3335
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 12. dubna 2006 - 23:54:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuším, že v neděli nebo v pondělí AŽD demontovaly ze stavědel v Říčanech přístroje. V úterý demontovaly předvěst PřL.
---
Ve Strančicích začali s demolicí opěrné zídky vedle staniční budovy, neb tam bude patka stožáru TV. Ale moc jim to nejde, zídka a základ zídky jsou bytelné, bagr, sbíječka, palice a po dvou dnech furt jáma není.
Kolem nádražní budovy panuje příšerný chaos, naprostá dezorganizace postupu prací. Dále cestující mají ztížený přístup na nástupiště, k budově atd., nesmyslná páska přes ulici před budovou neustále z jedné strany brání příchodu k nádraží. Prostor pod rozebraným přístřeškem je naprosto bezdůvodně obehnán zábradlím. Dnes odpoledne zůstal podél budovy pouze metrový pruh, kudy musely projít desítky cestujících, přičemž bagr nezastavil práci a mohl cestující vážně ohrozit.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 16:48:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle mého blbého rozumu měli ve Strančicích po dobu největšího chaosu postavit provizorní peron od budovy směrem ke St.1, alespoň např. u 1.koleje a umožnit na něj příchod od lávky. To, co tam panuje teď, to smrdí prů...
I třeba za tu cenu, že tam postaví buňku pro pokladnu, protože odbavení toho velkého množství cestujících ve vlaku by asi neprošlo.
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3341
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 17:10:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže ten chaos znemožnuje cokoliv naplánovat, dělá na tom hromada firem (aktuálně asi osm), a každá si to dělá po svém, jeden den začnou něco, ohraničí to, aby tam lidi nemohli, nedodělají to a druhý den zas dělají něco jiného a dopadne to stejně. Pak přijede vlak, lidi vystoupí a nevědí kudy kam, neb jsou všude kolem budovy zábrany a navíc každý den jinak. Chtělo by zorganizovat tak, aby se dalo chodit alespoň kolem jedné strany budovy bez omezení. Zavřeli průchod budovou kvůli stavbě záchodů, ale dělali na tom asi jeden den a už zas tam není ani noha, jen budova zůstala neprůchozí. Jinak k lávce se dá taky už obtížně dostat sotva metr širokým průchodem, co zbyl z chodníku. Vedle lávky jsou výkopy s kabely a dnes tam zakládají pažící stěnu.

Příští týden by se snad mělo vybudovat provizorní nástupiště u 4. koleje (to už mělo být hned, jak zrušili nástupiště u 3. koleje, tzn. začátkem března). Také se začne bourat vodárna, doteď je prý na její vodě závislé topení na stavědle č.1, tak ji nemohli přes zimu zbourat.

(Příspěvek editován uživatelem Poborskiii duben 13, 2006)
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3342
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 17:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Uhříněvsi bylo na zhlaví na 1.koleji (km 171,920-172,300, tj. délka 380 metrů) odtěženo štěrkové lože a částečně zemní těleso (úprava pláně do sklonu), mezi 1. a 3. kolejí se zároveň buduje trativod:

Protože se v daném úseku nachází železniční most (resp. silniční podjezd pod nádražím), tak byly svrchu obnaženy mostnice a zřejmě se na nich bude dělat nová izolace:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 645
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 18:49:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do říčan přijel kolem šestý 69913 v čele 720.091 a přivezla sebou nějaké dvě obytné buňky nebo co to bylo...
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 646
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 19:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odbor dopravy ÚMČ Praha 22 vydal dnes následující zprávu k dopravním opatřením při stavbě koridoru:

5.4.2006 - 24.4. 2006 probíhá pokládka kabelu NN a VN v ul. Středohorská
10.4.2006 došlo k uzavření železniční přejezdu na ul. Františka Diviše a byl zřízen provizorní přechod pro chodce
18.4.2006 – 8.5.2006 stavební práce při pokládce kabelu NN a VN v chodníku a zeleni mezi ulicemi F. Diviše – K dálnici – Lešovská
24.4.2006 dojde k provizornímu komunikačnímu propojení mezi ul. K dálnici a F. Diviše
26.4.2006 bude zprovozněn provizorní žel. přejezd na ul. F. Diviše - bude sloužit pouze pro příjezd k bytovému domu
26.4.2006 uzavření železničního přejezdu U starého mlýna na 3 hodiny -objízdná trasa bude vyznačena (uzavření by mělo být předběžně v době od 1300 - 1600 hod.)
20.6.2006 –22.6.2006 uzavření železničního přejezdu U starého mlýna na 3 dny -objízdná trasa bude vyznačena
1.7.2006 zavření železničního přejezdu U starého mlýna na 3 hodiny - objízdná trasa bude vyznačena (uzavření by mělo být předběžně v době od 1300 - 1600 hod.)
19.7.2006 –21.7.2006 přejezdu U starého mlýna na 3 dny - objízdná trasa bude vyznačena
3.10.2006 – 4.10.2006 uzavření železničního přejezdu U starého mlýna na 2 dny - objízdná trasa bude vyznačena
Toto jsou doposud nám známé akce plánované v souvislosti s výstavbou železničního koridoru.
Vzhledem ke značnému rozsahu prací je možné, že nastanou i další omezení dopravy a nebo dojde ke změně termínů.O případných změnách budeme informovat.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 8-2005
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 22:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude se dávat nějaké PZZ na dosut mechanický přejezd na vlečce ve Strančicích, nebo tam dají jen stopky? Když jsem jel o víkendu přes Strančice, tak byly mechanické závory z vlaku vidět, takže pořád existují.
ICQ -> 21 65 33 068
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3343
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 13. dubna 2006 - 23:15:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Na vlečce by mělo být PZZ se světly bez závor. Mechanické závory stále fungují, defakto několikrát za den kvůli dráteníkům, odpoledne nejčastěji kolem třetí hodiny, kdy se vracejí nahoru. Konkrétní čas ale záleží na koridorových výlukách.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3346
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 14:22:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám do poslední verze GEPARDI a zaujala mne předpokládaná výše nákladů na úsek Praha-Hostivař - Praha hl.n.: 11,2 km za 5,351 mld Kč. To je docela dost vysoká suma, jaké dílčí stavby to asi zahrnuje?
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Rail2005
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 11-2005
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 16:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takových peněz To vypadá asi na kompletní přeložku v celé délce, navíc nejspíše rovnou 4 kolejnou přes celý Vršovický ranžír. Ale to je jen moje doměnka...
Donner au train des idées d'avance...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3350
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 16:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cituji odpověď od K.A.F. na DF ČD:
"Uvažovaná stavba Hostivař - hlavní začíná před Hostivaří a končí na jižním portálu Vinohradských tunelů. Tu cenu bych zatím nebral moc vážně, vychází z ÚTS a je včetně "tangentových" nástupišť, čtyřkolejného průtahu ranžírem, obou nových zastávek (Zahradní Město s přestupem na tramvaj a Eden) a přestavby Vršovic (obě zhlaví, podchod až do Nuslí a nové nástupiště). Co z toho bude ve stavbě první etapy není dosud jednoznačné."
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zbyněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 1-2004
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 20:14:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z hlavního dokumentu Gepardi mě trochu nepříjemně překvapily uváděné doby realizace jednotlivých úseků 4 koridoru. Pokud se to zase takhle protahuje už v této prioritní strategii, tak realita bude ještě horší...

Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3354
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 14. dubna 2006 - 21:16:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3. a 4. koridor + průtahy uzlů na koridorech jsou priority té minimalistické varianty a současně i krizové varianty (ta se liší od minimalistické, tím že neobsahuje ty regionální projekty (např. elektrifikace)). Takže realita už může být jen lepší, pokud tedy bude více peněz.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 10:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uz byl vydan ROV 6315 - dvoumesicni vyluka jedne tratove koleje Ricany-Uhrineves. Zacne to 24.4.
V pracovni dny rano bude 9111 vychozi z Rican, 9115 bude odreknuta v cele trati a misto ni bude R 631 stavit v Hosti, Uhri, Ricanech, Strancicich a Cercanech. Sp 1830 podle vylukoveho GVD (nezverejneneho) bude z Rican odjizdet az po prijezdu 9113, tj. v 7:01. Takze v Ricanech budou rano soucasne 3 osobni vlaky. Dvacet minut dostane taky R 644, ktery bude v Ricanech krizovat s 207 a 9149.

(Příspěvek editován uživatelem Michal_novotny duben 16, 2006)
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3363
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uhříněves: tam se pracuje docela rychle. Od mostu do stanice je hotové zemní těleso, tzn. upraveno do sklonu vč. trativodu, v sobotu ráno propracováno zemní frézou a vápnem, zhutněno:

Na mostu jsem to přesně nevykoumal, ale vypadá to, že přes závěry mostu betonují desku ukloněnou pryč od mostu, takže asi kvůli odvodnění:

Od mostu k Hostivaři v sobotu odpoledne pracovala zemní fréza:

http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3364
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michal_novotny: no tak to se spousta lidí bude mačkat v osobáku, než aby dvacet minut stáli ve spěšňáku v Říčanech. Osobák bude totiž poloprádzný, neb tímto vyženou další lidi do aut a autobusů.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3365
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svojšovice: připravuje se provizorka, výkopy pro párová návěstidla a předvěsti, k nim jsou již kolejištěm nataženy kabely, takže bylo možno zapojit dlouho vypojenou předvěst od Strančic. Ve Strančicích v "agru" za zelenou halou je připraveno šest nových návěstidel.
Přejezd je připraven na montáž náhradních závor se zámkem (stejných jako v Říčanech) - chybí jen to břevno.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:30:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3 vlaky asi dooost těžko...tak si 9110 odstojí holt u vjezdu..
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 302
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 11:48:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, prave ze osobak (9110) dojede v Ricanech spesnak a pojede az po nem... Takze to spis dopadne tak, ze v Ricanech budou nekteri lidi prestupovat z osobaku do spesnaku. V jizdnim radu pro cestujici jsou zobrazeny puvodni casu odjezdu a vedle casu je poznamka, ze vlak muze byt zpozden az o 20 minut.
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:02:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no právě, že ho nedojede...nejsem blázen, abych tady řešil zmatené pobíhání už takhle dosti nasraných (jiný výraz nelze použít) cestujících. To by vedlo max. k dalším excesům a zpoždění...ale proti gustu...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 303
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:14:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, predpokladam, ze to stejne moc lidi v tom pantaku nezjisti. Je fakt, ze 9110 muze chvili pockat u vjezdu (ale ne dlouho kvuli lidem jedoucim do Rican - zalezi to na vcasnosti 9113). Jeste uvidim, jak to 26. budu resit...
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:27:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nechci Ti radit Michale, ale vzhledem ke zkušenostem s poměrně agresivním a neukázněným davem v Říčanech bych volil variantu "u vjezdu". Koneckonců mi není moc jasné na kterou kolej bys tu 9110 chtěl vzít.. Aby z nebyl brzy ...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 304
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:38:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v pripade vcasne jizdy 9113 by 9110 urcite cekala u vjezdu, ale v pripade zpozdeni tak od 4 minut vyse (a pokud by se nepodarilo "prodat" 1830 proti) bych 9110 vzal na 2. kolej (1830 by byla na 3.) a pred prijezdem 9113 bych si nechal zavrit dvere (stejne jako to delam pri krizovani dvou pantaku).
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 12:53:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to s tou 1830 nikdy neodjedeš. Lidi tam polezou z obou stran a ještě budou remcat.....
O těchto nepřetržitých výlukách se ví už dlouho a ještě nikoho nenapadlo udělat alespoń nějakou rozumnou redukci. Přitom je jasné, že se to prostě vyjezdit nedá....a to se nepočítá hafo pomalých jízd a alespoň jednou denně neschopná souprava ( o obratu celých 7 min. v Bene nemluvě)...
Možná se někomu po pár dnech výluk v palici rozsvítí.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, predpokladam, ze kdyz ten spesnak nebudu hlasit potom co tam zabrzdi 9110, tak moc lidi prestupovat nebude... A dalsi moznost je tesne pred prijezdem 9110 popotahnout 1830 k odjezdu.
Ovsem ten obrat 7 minut v Bene se na odstrel... Hlavne ze slibovali pridani jedne soupravy, aby v Bene tocili az o vlak pozdeji.
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:14:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a ještě malá technická :
s největší pravděpodobností bude v Říčanech od 1.5. (od 1.6. 100%) zrušena funkce signalista a nahrazena dozorcem výhybek (jeden ve směně) a ten Ti bude hlásit konce vlaků na vjezdu. Jak jistě víš, tak to JOP v Říčanech neumí a tak se tento zaměstnanec při tak divokých křižováních pěkně naběhá....Doporučuji nastudovat nový SŘ
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 307
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:21:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To si delaji snad prdel? Nerikalo se nahodou, ze se signalisti zrusi az po prechodu na definitivni zab. zar? No, jeste ze lze konce zjistovat dotazem u strojvedouciho treba pres vysilacku...
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fíra na začátku vlaku ti řekne jestli je jeho vlak celý? A jak si vidí na konec?
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:35:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jj šetřit se musí...tak právě proto nevidím důvod se takhle bičovat...
cituji čl.57 nového SŘ : ...na rozkaz výpravčího zjišťuje konec vjíždějícího vlaku na obou zhlavích, toto rovněž zapisuje do zvláštního telefonního zápisníku. Zjištění, že vlak vjel celý zapíše do tohoto zápisníku a potvrdí svým podpisem. - konec citace Tak hurá do výluk a křižování !!!!!
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 309
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak jestli to je takhle, tak s radosti kazdemu vlaku na krizovani pridam nekolik minut. A asi se neudrzim a potom to zpozdeni, ktere timto vzniklo sectu a nekam poslu, pripadne nekde zverejnim... (pochopitelne anonymne)
Jinak samozrejme ze bych se neptal firy 500m nakladu, ale firy pantaku, ktery lehce pozna, zda mu cast vlaku nechybi.... Napr. ve Vesci u Liberce davaji vlakvedouci navest vlak vjel cely...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:41:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a pochopil jsem spravne, ze v Ricanech navest vlak vjel cely dat nepujde?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přepad mě nápad: proč není na posledním voze osobáků návěst Konec vlaku i z boku (tak jako byly, nebo ještě jsou, označené obydlené vozy?) aby bylo vidět na první pohled, že je to celý i třeba z dopravy?
Blbost? Ale teď by se hodila i těm sportovcům trasy St1 a honem St.2.
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:51:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michale, nevím o jaké návěsti mluvíš, ale dokud mi dozorce výhybek nenahlásí, že vlak vjel celý a nezapíše to, popř. mi to nenahlásí vysílačkou (která se musí prokazatelně nahrávat), tak já rozhodně rizikovou funkci přes a-s-d-f-enter na JOP nepotvrdím. A vlaky můžou stát třeba až do Tábora... Strojvedoucí, či jakékoliv jiné zaměstance do toho tahat nebudu. Jednou je SŘ schválen, tak se děj vůle Boží..
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 311
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 13:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

378. Návěst Vlak vjel celý (rukou opisování pravoúhlého trojúhelníku tvořeného pohyby shora dolů, dále kolmo ke koleji, na které je vlak o němž je návěst dávána a pak šikmo vzhůru [denní návěst] nebo ruční svítilnou s bílým světlem [noční návěst]) informuje o tom, že stanovený vlak vjel celý.

Jestli tohle nepujde, tak je to ignoranstvi tech co SR zpracovavali a schvalovali...
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 14:09:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mno...to už je jednodušší ta vysílačka. Ale mělo by to být nahrávané, aby mi to ten dozorce ve finále nezapřel. O kvalitě a spolehlivosti mnohých ses už mohl jistě přesvědčit...
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 313
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 14:22:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, kvality jsou opravdu prvotridni... Ale zrovna pravdepodobnost toho, ze osobak nebo pantak se roztrhne a nezastavi to na trati a nikdo to nezjisti je minimalni... Takze to nahravani vysilacky bych zase tak nutne nepozadoval... Na mnoha stanicich se nenahrava ani hlaseni o provedeni pripravy vlakove cesty a jezdi se...
ukr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.29.187
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 14:23:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R: O kvalitě a spolehlivosti mnohých ses už mohl jistě přesvědčit...

jj, třeba takovej JV, ječmen apod... }
R
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 14:36:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o tu pravděpodobnost přeci vůbec nejde. Šetří se na nepravých místech a já (a předpokládám že ani ostatní) nehodlám strávit část života za katrem. Takže budu plnit ustanovení SŘ a plynulost dopravy (i když mě to bude mrzet) půjde do kopru... Rozpočet na koridor se pohybuje v řádech miliard Kč a tady se "ušetří" 5 signalistů s ubohým platem. Škoda slov....
Xjohn_cz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 16:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja zrovna jezdím každý den ráno 9110 (do školy) a pokud bude kazdy zpoždění, bude to zajímavé. No jediná možnost by byla přeskočit v Říčanech do toho 1830, uvidíme, jak to tam bude potom ráno vypadat.
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 18:03:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, v tomhle pripade dokud nebude v SR zapracovano hlaseni konce vlaku vysilackou pripadne navesti Vlak vjel cely tak taky budu poctive cekat na zapis ze vlak vjel cely... Ale to zpozdeni, ktere tim vznikne si nenecham jen tak pro sebe...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3366
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 19:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, jenže jste ještě zapomněli, že ty lidi, co budou v Říčanech čekat na Os9110, se budou snažit nacpat do toho Sp1830, který tam bude stát přes odjezd osobáku (6:57), to bude mela.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Michal_novotny
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 315
Registrován: 11-2002
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 19:30:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to se budou cpat. Ale bylo by napresdrzku s tim spesnakem popojet k odjezdu, aby do nej nemohli nastupovat...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3367
Registrován: 6-2003
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 20:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ke všemu pak hned bude následovat měsíční výluka 2.TK Říčany - Uhříněves (+ tříměsíční výluka sudé skupiny v Uhří) a začne výluka Strančice + kolej do Říčan.
Cestující budou první týden šílet a pak si sami najdou řešení.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 16. dubna 2006 - 22:50:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující budou první týden šílet a pak si sami najdou řešení
To zaprvé, zadruhé si zvyknou. Na podzim se spoustě lidí taky nezdálo čekání v Hostivaři/Uhříněvsi, ale jak viděli cvrkot na stavbě, tak postupně zmlkli (a teď ten cvrkot bude výrazně větší). Jezdil jsem vlakem každý den, takže vím, o čem mluvím. Samozřejmě se chytráci a kecalové našli vždycky, ale většina byla aspoň srozuměná s tím, že když už zpoždění, tak z důvodu modernizace. Teďka to bude asi krapet drsnější, ale jak je vidět, třeba lidi na Kolínsku to taky přežili bez větší úhony. Mezi cestujícím lidem se už celkem rozšířily informace o modernizaci, myslím, že to překousnou a vydrží.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace