K-report
 

Archiv do 30.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Znělky a gongy na nádražích a ve vlacích » Archiv do 30.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3343
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 14:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano. Souhlasím. Ženská je nejlepší. Naživo? To by to fakt musela mít zajímavé. Mám hlášení z Přerova, které má délku přesně 3:57.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Peno
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 18:41:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zažil hlášení v Holešovicích, které se seklo a víc jak desetkrát hlásilo nějaké SC. To už asi každý pochopil, že to není naživo.
Kuřáci jsou nesvéprávné a život ohrožující bytosti
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 06:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě zase v Budějovicích dostalo v hlášení "přijede k X-tému nástupišti služebně na X-tou obsazenou kolej" :-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25171
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 19:19:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A co by tam měli hlásit jiného?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25172
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 19:23:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peno:
Jednou v Hostivaři se to taky nějak seklo a hlásilo to následujícně:
Osobní vlak číslo devadesát jedna nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula nula ... než to někdo vypnul... Ale málem minutu to takhle pěkně „nulovalo” :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 19:26:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nebo taky Hostivař, když se začínal staviti náš slavný čtvrtý koridojr: Os vl. č. 915x přijíždí mimořádně na kolej číslo, přijíždí na kolej číslo 3....
http://lokogalerie.wz.cz
Jakub_kedroň
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 26. srpna 2006 - 08:29:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Suchdole loni v jednu prosincovou sobotu. Osobní vlak číslo 3303 ze směru Přerov a Hranice na Moravě přijel mimořádně k nástupišti číslo 1 vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo ... Vzhledem k tomu, že na jičínce přijel zpožděný Hurvajz, tak to asi lidem chtěli zdůraznit, že ten vlak museli dát bokem, aby neblokovali hl. kolej.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 362
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 22:24:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemůžu si pomoct, ale v IC/EC jsem neslyšel hlášení vlakového rozhlasu hodně dlouho. Nevím, co tím sledují, asi chtějí zase o něco zvýšit úroveň pendolin tím, že přestanou hlásit v klasických vlacích. Průvodčí v IC/EC mezi Ostravou a Prahou už taky nejsou to, co dřív. Jednou se průvodčí dvakrát za sebou spletla v KMB (beru to, stane se), o pár dní později jedu s tou samou průvodčí a zase se spletla - ze sešitku už mám čtvrtku proškrtanou.
Nepřešli náhodou průvodčí z vlaků vyšší kvality do pendolin a na IC/EC nastoupili z osobních vlaků?
Ne, americké základně v Česku!
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 4-2004


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 22:40:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Semolina:s dosazením "lepších" průvodčích do pendolín je to možné.

V jídelních vozech na EC/IC/R jezdily pěkné slečny,ale v poslední době se v těchto vozech po nich slehla zem.Většina je v Pendolínech.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25222
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 01:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Budvaru se hlásí stále stejně... A obsluha u Urblíka se taky nezměnila :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1756
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 22:39:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský; č.25171:
A co by tam měli hlásit jiného? No moc obvyklé to hlášení jízdy na obsazenou kolej tedy není. Já to slyšel za život tolikrát, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 22:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co vím, tak ne EC mezi Děčínem a Břeclaví se pravidelně hlásí. Na těch EC/IC z Prahy na Ostravu se asi taky hlásí, ale v Bpee, Bee a pod. to je velmi mizerně slyšet. Záleží na tom, z jakého vozu to vlakvedoucí hlásí.

Část průvodčích přešla z vlaků IC/EC na SC. Dost jich ale na EC/IC zůstalo. Na vlaky vyšší kvality potřebovali nově vyškolit asi 15 průvodčích. Ty vzali nejspíš z rychlíků a do SC děali konkurz. Hlavními kritérii byl jistě cizí jazyk, vystupování, image,..., takže tam mohli vzít i neprůvodčí. Jedná se pouze o DSVČ Bohumín. Praha, Třebová, Děčín a Břeclav - tam se stavy průvodčích moc neměnily.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25241
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 00:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Já to beru za samozřejmost, bo v ČB se to tak hlásí odjakživa. Akorát když se hlásilo na živo, tak se kolej hlásila jen při vjezdu na obsazenou (=aby křemenáč věděl, že má vyběhnout s praporkem).
Teď se to hlásí u každého vlaku, asi proto, že vjezdy (i několika) vlaků na obsazenou, jsou dost běžné.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 22:02:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo náhodou představu, kolik tak může takový software na hlášení stát? Myslím pro jednu stanici.
Jurek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 11:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Perlička z IC Hradčany: Před Olomoucí: "Vážení cestující za okamžik zastavíme v žel. stanici Kolín"
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26381
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 20:27:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozmáhá se také hlášení o potřebě zavřených dveří pro správnou fčnost klimatizace a rovněž prosby o zavření oken před výstupem v cílové stanici.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3181
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 21:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

o potřebě zavřených dveří pro správnou fčnost klimatizace
Kterých dveří?
Fotky ze Dne železnice
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26394
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 22:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od kupé
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5418
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 15:05:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve varech se hlásí vnitro rychlíky i německy a englicky
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 11. října 2006 - 08:11:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Veselí nad Lužnicí též.
http://lokogalerie.wz.cz
850
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.78.10
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 21:21:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlaseni v jedne nejmenovane zst.: "Prosim pozor. Prosime cestujici, aby se utisily. Prosim ticho, jinak nebudu hlásit!" ..nebo tak nejak, sem chcal smichy
Scyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 20:56:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo prosím znělky jakýchkoli nádraží pokud ano pošlete mi je prosím mejlem :-) thx
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 18:00:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno v Zábřeze hlásili MOs do Šumpru česky+anglicky+německy !!! Je to ten, co jede od IC 147 a Ex 520
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26838
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 19:22:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v Olomouci stále hlásí místo Ostravana Růžín...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 3-2006
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 20:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakej Růžín, jestli se můžu zeptat?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26847
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 13:49:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No prostě tam u R 600 nehlásí jako název Ostravan, ale Růžín (na Slovensku jezdí s témže číslem).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Valach
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 4-2004


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 14:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Perfektní hlášení v cizím jazyku je ve valcích Ex 100/101 "Chozé Plečkín"(vozy Bmz,Ampz,Wrmmz).Počítač to tak krásně nastříhal,že z toho vznikl paskvil,kterému se dost často smějí cestující.
Např.hlásí německy,do toho je střih,řekne České Budějovice,a zase německy.Vím,že se toto děje i v nádražních hlášeních,ale v tom Plečníku to zní opravdu absurdně.
Možná to bude tak i v jiných vlacích,kde to hlásí automat.
...a ze všeho nejhorší jsou trpaslíci.Ty potvory vám lezou všude a strašně rychle se množí!
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 16:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin zlivský:
Tak to jsem ještě neviděl - nebo spíš neslyšel!. Ale asi to nikoho moc netrápí což je tu bohužel normální..
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ráno v Letovicích na prázdném nádraží: Vážení cestující, přijeli jste do stanice Letovice - já teda přišel Osobní vlak bla bla bla přijel na 3tí kolej - nevím jak, když tam ještě nebyl a když pak přijel, tak stejně na 2hou.......
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 676
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 21:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ocik: To je teda čeština!!! Píšeme „…na 3. kolej…“, „…tak stejně na 2.“ (tady by to asi bylo lepší slovem). Promiň, ale na tuhle chybu já jsem alergickej. A když jsou ještě k tomu dvě za sebou…
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 17:27:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zde jsou všichni na něco alergičtí. Nu dobrá, příště to rozepíši.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1986
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 18:16:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera v Pardubicích na "pragotronu" psali dokonce takovou informaci, že ve vlaku EC 106 není řazen vůz č. 345(??). Jsem docela .
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 23:18:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na několika stanicíh tratě 330 (zatím vím o Hulínu, Otokovicích a St. Městě) od (začátku?) tohoto týdne mluví místo Knopa ženská ála Masaryčka, Přerov a spol. Trochu se to probírá v diskuzi o trati 330 a 331, údajně to souvisí s dálkovým řízením tratě z Přerova.

(Příspěvek byl editován uživatelem Jakub.)
ICQ: 155-617-186
Wien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 15:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano v Hulíně, v Otrokovicích a ve Starém Městě hlási "ženský hlas", ovšem hlavně v Hulíně, a to potvrzují nejen zaměstnanci a cestující, to stojí za to. Hlásí se úplně jiné nástupiště a koleje, úplně jiné vlaky, úplně jiná zpoždění a podobné nesmysly. Operátorka v Přerově to prý nestíhá a tak příští týden budou probíhat jednání o řešení této kritické situace.
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 19:17:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v Zábřeze to kolikrát taky za moc nestojí. Třeba dnes. Hlásí tam ženská (ta automatická z Přerova) a bylo hlášení o zpoždění: R 700 z Břeclavi do Prahy bude na příjezdu 70 minut opožděn, na 2. nástupišti nastupujte do R 700 ve směru...Trošku divný..ale to už se mi poárkrát stalo i ve Třebové
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 19:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes na Masně bylo na pragotronu u Os 9461 do Lysé s odj. v 16.20 napsáno: "vlak nejede, stržená trolej v H.Počernicích." Ale rozhlas hlásil, že: "vlak nejede z provozních důvodů". Opravdu to nejde sjednotit?
Nádražák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 20:34:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jste docela dost náročný . Já úplně koukám, že je tam napsáno co a přesně kde se stalo. No já být Vámi, tak jsem rád i za tohle. V Zábřehu by hlásili jen z důvodu stavební výluky na trati (jejich oblíbené)
Pavel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 07:00:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Brně je zase oblíbený důvod zpoždění "z důvodů provozních"
čelakovičan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 16:46:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nádražák: Já byl rád.To jim zas musím poděkovat. Já jen,že jsem to také ještě nezažil.Ty jejich "provozní důvody" mi lezou krkem.Takhle člověk alespoň dokáže trochu odhadnout délku zpoždění a nemusí tam stát jak trouba.Spíše narážím na ten rozhlas.Kdo vlastně obsluhuje pragotron a rozhlas? Jeden a týž člověk?
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2021
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 17:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Natočil jsem hlášení R 421 po příjedzu do Teplic v Č.: http://trat140.mhdcr.biz/Pro/Hlaseni_R421.wav
Třeba to bude někoho zajímat.
A je to tady: Příspěvek číslo 2000.
Laminatka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 153
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 22:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes v staničnom rozhlase v Bratislave:
"rušen od vlaku 833, nestojte tam ako tvrdé Y, posunujte na modré svetlo ako ste boli vyrozumený"

(Příspěvek byl editován uživatelem laminatka.)
s499.0@azet.sk http://eso.kbx.cz/ ICQ# 201040019
blbne nick
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.173.139
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 20:26:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes Pardubice hl.n. R 704 Chodovar. Ze zadní části vlaku po zastavení šílený řev velice početné skupiny "příznivců sportu"(tuším,že skandování jako Sigma???)Nádražní rozhlas reagoval hlášením:"tak se sklidníme,ne?" A věříte,že řev trochu ubral na síle???
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27370
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 15:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Táboře se hlásí mezi důvody i "z důvodu křižování s vlakem XY".
To jsem z automatu slyšel snad poprvé...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27371
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 15:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a ve Veselí-Mezimostí se hlásí vlaky do Cmuntu už i německy, ale ten hlas jsem snad ještě nikde neslyšel...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
babilon
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.244.119.216
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 01:53:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scyl: Kolem stovky znělek (i s notami ) je na http://skoda.wz.cz/nadrazi/ .
Livingproof
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 5-2006


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 19:10:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v Pardubicích u R 701, který jel odklonem přes Malešice: "Vůz 1.třídy, restaurační vůz atd. jsou řazeny v přední části vlaku, vozy do st.Přerov na konci vlaku. Upozorňujeme cestující, že souprava je otočená". Skoro bych řekl, že by bylo srozumitelnější hlásit, že 1.třída je tedy na konci a Přerov na začátku
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27511
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 23:18:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Tady bude spíš problém, že hlášení je připravené a asi by byl problém to u každého vlaku obracet. Tohle je hned. Navíc - je na první pohled jasné, že je něco špatně, cestující zaznamená (když už vůbec něco) to nestandardní hlášení a je spíš ve střehu.

Buďme rádi, že se někdo vůbec obtěžoval cestující informovat o mimořádnosti, občas jsou klidně vyhlašovány ten den neřazené vozy, dokonce i zastávky, kde vlak nestaví.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Musil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 95
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 07:50:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Veselí se taky hlásí: "Z důvodu křižování vlakú"
http://lokogalerie.wz.cz
Marty
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 11:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pragoron i hlášení vždy obsluhuje jeden a týž člověk. Co zadá na zobrazení a co se vyhlásí je jeho věc. K dispozici je cca 60 důvodů zpoždění a stále se přidávají další.

Zkuste třeba tenhle důvod: http://www.mikrovox.cz/stahni/wav/lopatka.wav
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 16:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M. Z.: U nás v HK už jsem taky slyšel, že vlak čeká z důvodu křižování.

Nedávno jsem v jedné nejmenované stanici slyšel z rozhlasu výzvu, aby si kdosi vzal telefon (opakovalo se to asi dvakrát nebo třikrát :-))
ICQ -> 21 65 33 068
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 854
Registrován: 8-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 17:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marty: jééé, to je paráda. Svého času jsem jel jako průvodce na lůžku řady WLAB821 a nebylo čím ládovat kotel, nějaký dobrák šlohnul lopatu. Nezbývalo mi nic, než pomocí preacovních rukavic krmit kotel ručně. Ale zpožďovat celého Laborce mě kvůli tomu nenapadlo.
ICQ: 155-617-186
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5564
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 09:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tys neměl koncovku?
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Jakub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 855
Registrován: 8-2003


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 14:23:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: To už si nepamatuju. Navíc si nedokážu krmení kotle koncovkama dost dobře představit. Jejich malý a hladký povrch by při jízdě moc uhlí neudržel. Rukama to šlo celkem rychle, jen ty rukavice byly pak natolik černé, že jsem ke konci cesty přiložil i je.
ICQ: 155-617-186
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 7-2002
Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 15:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli chcete hlášení které bude před odjezdem RTExpresu tak ať mi napište na e-mail.Jesdná se o vyzvánění do mobilu
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5575
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 21:32:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jednoduše: vezmeš koncovku, viaflex & spol. použiješ na podpal a zbyde ti plechová lopatička :-) no a s tou to tam láduješ. na naňasech fungovalo spolehlivě
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Čd4ever
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 29. listopadu 2006 - 09:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marty: Dobrý den.... Jsem bývalý uživatel SCYL a mockrát Vám děkuji za nabídku znělek..... Pokud by to bylo možně chtěl bych všechny znělky :-)
Prosím zašlete mi je na SCYL@centrum.cz Mockrát Vám děkuji........
Wien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 10:34:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde někde sehnat, případně z netu stáhnout program do PC na sestavování hlášení - něco jako Masaryčka, Knopp, Suchdol nad Odrou atd.? Díky za info.
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 11:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wien: Taky mne ta otázka napadla, ale obávám se, že to asi těžko půjde, protože licence na takový program je strašně drahá, konkrétně se mi dostalo odpovědi od člověka, co jeden takový program vymyslel (Poříčany), že pro jednu stanici stojí tato licence asi 80000. Takže legální cesta je prakticky vyloučena a myslím si, že načerno to taky půjde asi těžko. Jedině sehnat nějakého známého, který je schopen něco takového naprogramovat.
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 1-2004


Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 12:41:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Vačica: On by nebyl takový problém to naprogramovat, jen to všechno namluvit…
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…
Vačica
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 30. listopadu 2006 - 15:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych si to namluvil klidně sám.......

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace